Blogg prosjekt

Hittil har jeg blogget alene, og til tider kan det være litt vanskelig. Jeg lurte derfor på om noen kanskje ville være med å skrive litt? 

Blogg.no har begynt med gruppeblogg som jeg ville prøve å teste ut, og jeg håper noen kanskje vil være med på det? Jeg hadde håpet å kanskje fått skrevet mer om alle lag og ikke bare om Larvik og Norge. For det er som regel dette bloggen handler om. Jeg vil fortsatt ha hovedfokus på de, men håpet kanskje noen kunne hjulpet meg med de andre lagene? + de spillerne som spiller i utlandet.  Eventuelt også om noen kunne skrevet litt på engelsk? For der er ikke jeg så stødig, hehe. 

Får jo ikke så mye respons på innleggene, men jeg ser jo at mange er innom så håper noen vil være med. 

Jeg vil fortsatt bruke denne bloggen, men på blogg.no sitt nye prosjekt tror jeg man kan samle alle innlegg på en side. Har ikke fått testet det ut enda, men håper jeg får en anledning hvis jeg får flere med i teamet.  Ser jo at flere andre har laget håndballblogger, så hadde vært gøy å samlet alle på et sted. 

Jeg har laget en ny blogg som da blir hovedbloggen, også må de andre bloggene legges til på den (dette ordner jeg) 
Legg igjen en kommentar eller send en melding på facebook siden min her: https://www.facebook.com/pages/Larvikognorgebloggno/162364813811283 hvis du vil. 
 




2 kommentarer


elise
-12.02.2014 kl:22:27


Jeg kunne sikkert prøvd å ha hjølpi til med de andre lagene da det interressierer meg mest :) mem finnes ikke stødig i engelsk :) haha
Larvik (og Norge) - håndball
-12.02.2014 kl:22:32


elise: Nei, men vi trenger ikke engelsk. Var bare, hvis noen kunne gjøre det :p

Har fått flere med på laget allerede, men du er selvfølgelig velkommen til å bli med du også :) Send meg en melding her: https://www.facebook.com/pages/Larvikognorgebloggno/162364813811283 eller på mail. Larvikognorge@live.no :)

Lettere å bli enige om ting der, enn å sende meldinger til hverandre her.

Skriv en ny kommentar