Fått med noen i teamet :)

Jeg spurte om det var fler som kunne tenke seg å bli med i bloggteamet, og det var det. ^
Jeg har opprettet en felles blogg som alle innleggene blir lagt på etterhvert. Den blir nok annonsert i løpet av neste uke :) 


Nå har Larvik kommet frem til Podgorica. De skal spille kamp mot Buducnost til søndag, og må vel egentlig vinne denne for å ha sjanse til en semifinale. Det er derfor mye som står på spill og spillet til Larvik må heves betraklig. Det har vært mye feil og bom or Larvik i de to første kampene og det må vekk nå, de klarer ikke å vinne hvis de fortsetter som før. Forsvaret har som regel stått veldig bra, og keeperne har vært gode. Dessverre har ikke jentene fulgt opp fremover. 
Bakspillerne har slitt veldig, både Tine og Anja spesielt. De har ikke klart å være på toppnivå. Ellers har også Gro Hammerseng - Edin og Nora Mørk sviktet litt fremover, og tildels Linka. Sistnevnte hadde dog en strålende kamp mot Gyør sist fredag, så vi får håpe det fortsetter. De eldre og rutinerte må ta ansvar, for heller ikke de yngre har glimtet til.  
Den gode nyheten er at Kristine Breistøl har gjort comeback, og blir muligens plassert i forsvar. Blir spennende å se hvordan hun gjør det :)

 Larvik hadde en god dag mot Vipers i går, og vant 37-19. Tine Stange ble banens beste :) 


Foto: larvikognorge.blogg.no  - NM FINALENSøndag 16.02. klokken 19.55 på TV2 sportskanlen og sumo.  

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar