Vant et, og tapte et.

I går møtte Larvik HK Buducnost på bortebane. Dette er vel en av de vanskeligste bortebanene å spille på, så de hadde en tøff oppgave foran seg. 
Larvik måtte ha med seg ihvertfall 1 poeng for et håp om semifinale. Det klarte de, men de kunne faktisk fått 2.

Larvik startet bra og ledet 3-1. Deretter kom Buducnost oppunder ganske kjapt. Hele omgange ble preget av dårlig angrepsspill, men godt forsvar fra begge lag.Cecilie Leganger var strålende i mål og forsvaret var som sagt veldig bra. Til pause sto det 8-7 til Buducnost. Utover i andre omgangen var det Buducnost som hadde overtaket, og ledet med 12-9. En veldig god periode for Larvik, med en god Cecilie Leganger i spissen sørget for at Larvik kom tilbake. Dessverre holdt det ikke 100 %, tiltross for at Larvik 1 minutt før slutt ledet 19-18. Da hadde også Buducnost en spiller utvist ut kampen. En dårlig forsvarsfeil ødela, og det sto 19-19. Et skudd fra Nora Mørk gikk rett i keeper, og Linka fikk ikke ballen i mål på returen. Men 1 poeng er bedre enn ingen poeng, men om det er nok til å gå videre? Det får vi bare vente å se.

Neste CL kamp er mot Buducnost på hjemmebane. Kan de klare å ta begge poengene da? Det får vi håpe!

 


Cecilie mot Buducnost i 2011/2012 sesongen 
Foto: larvikognorge.blogg.no

FAKTA
Champions League, Hovedrunden
Buducnost (MNE) ? Larvik HK 19-19 (8-7)

S. C. Moraca, Podgorica
5000 tilskuere
Målscorere Larvik: Nora Mørk 8, Anja Hammerseng-Edin 4, Karoline Dyhre Breivang 2, Gro Hammerseng-Edin 2, Jeanett Egebakken Kristiansen 1, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 1, Lise Løke 1.
Toppscorer Buducnost: Cristina Neagu 5.
Utvisninger: Buducnost 3x2 min., Larvik 2x2 min. 

(handball.no) 

#håndball #championsleague #larvikhk 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar