Nytt toppoppgjør til helgen

Fra kampen på onsdag:

''Jeg følger mest med på Larvik, så får skrevet mest om den. De møtte Tertnes, som frem til i dag lå på 2.plass i serien. 

Var litt spent på om de kunne gi Larvik litt kamp, men det ble det lite av. En solid 16-12 ledelse til pause, ble til 35-23 tilslutt. Tertnes hang dog med i 1.omgangen,men etter hvilen var det Larvik som var sjefen som vanlig. Til tider står Larvik bra bakover og keeperne Alma/Lene står godt. Blir noen glipper her og der, og de kan bedre bakover. 
Linn Sulland var god før hvilen, i sin 100 seriekamp (tror jeg de sa), men slet litt etter pausen. Karoline D. Breivang og Anja Hammerseng- Edin var skuddvillige, og førstenevnte ble kåret til banens beste. Karo spilte både ba og strek i perioder, og er vel det vi kaller en potet. Hun kan brukes til alt :)  Ellers synes jeg Vilde Johansen vise gode takter på linja med 3 mål på 5 min. 

På Tertnes var det  Marie Liljegren som ble banens beste. Landslagsstjerna Linn Gossè scoret  8 mål og var også toneangivende. 

Larvik spilte uten Cecilie Leganger, Tine Stange (satt på benken), Thea Mørk og Isabel Blanco.'' 


På søndag møter de Byåsen, som nå ligger på 2.plass, så det blir spennende. Lurer på om de klarer å gi Larvik kamp, eller om det blir en like overlegen seier der. Gleder meg ihvertfall :) 


Disse to skal kjempe om seier


 Hvordan tror du det går på søndag? 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar