Toppoppgjøret!


Byåsen - Larvik 23- 30 (12-12) 
Det var som vanlig jevnt i starten, men Larvik dro litt i fra etter 13 minutter av 1.omgang. Mot slutten av omgangen ledet LHK med tre mål, men med utvisning på både Jeanett Kristiansen og Gro Hammrseng kom Byåsen hakk i hæl igjen. Camilla Herrem er som alltid sikker og sørget for 12-12 til pause. Også Herrem startet målshowet i 2.omgang, men Tine Stange var ikke villig til å gi bort en seier. Det var jevnt de første minuttene, men så vinket Larvik hadet og sørget for en liten luke. Etterhvert ledet de med både 3, 4 og 5 mål. Begge lag scoret jevnt og trutt utover, men mot slutten var det Larvik som regjerte. Tre mål på rappen av Anja,Tine og Linka sørget for en 7 målsledelse. Denne ledelsen holdt helt ut og Linn S sørget for en 30-23 seier med en straffe helt på slutten. 
Larvik spilte uten Isabel Blanco (skade), Tine Kristiansen (liten skade), Karoline Dyhre Breivang (syk), Kari Mette Johansen (mammaperm), Kristina Bille (gravid), Tonje Larsen (gravid) og Thea Mørk (skade). Sofie Heidi Lund og Frida Bjaaland var heller ikke med. 

Linn Sulland scoret 7 for Larvik og Camilla Herrem med 6 for Byåsen. 

Banens beste Byåsen: Camilla Herrem (Er som alltid sikker, 6 mål på 7 forsøk i kveld)
Banens beste Larvik: Tine Stange 5 mål (Var veldig god i andre omgang sammen med Anja Hammerseng- Edin og Sulland. Cecilie Leganger var også en av de beste i kveld)

  
Foto:Byåsen                         Foto: Svein Andrè Svendsen

Ingen kommentarer


liiteliv
-23.02.2014 kl:22:19


Dette var jo spennende

Skriv en ny kommentar