Ute av CL!

Snipp, snapp, snute der var CL eventyret ute. Etter tap mot Buducnost i går så har ikke Larvik sjanse til å nå en semifinale. Jeg fikk ikke med meg kampen,så her er oppsummeringen fra handball.no: 

Det hjalp ikke at Nora Mørk (bildet) scoret 7 mål for Larvik i lørdagens "vinn eller forsvinn"-kamp i Champions League mot Buducnost. Det ble tap 17-22, og Larvik er nå uten muligheter til å nå semifinale denne gang.

Den første kampen mellom Larvik og Buducnost endte uavgjort, og Larvik måtte vinne hjemmekampen for å ha et fortsatt håp om å få spille semfinale i Champions League nok en gang. 

Selv om Larvik misbrukte svært mange sjanser, spesielt i sitt overtallsspill før pause, hang de godt med i målprotokollen. Pausesifrene var 8-9. Først og fremst takket være at laget gjorde en bra jobb i forsvar. 

Etter hvilen var det jevnt fram til 14-14. Men derfra var det gjestene Buducnost som lyktes best. Laget hadde en svært solid sisteskanse i målvakt Clara Woltering, som ga Larvik-spillerne mer hodebry enn godt var. Men de var også bedre framover og spilte seg til gode muligheter. 
For Larviks del ble det en ny kamp med store deler av kampen der laget tar unødige avslutninger, og feiler på mange av dem. - Vi manglet evnen til å sette ballen i mål, oppsummerte Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad til TV 2 Sportskanalen etter kampen. - Vi savner Isabel Blanco, men har dessverre ikke vært gode nok denne gang, fortsatte han. 
Cecilie Leganger gjorde en ny, bra kamp mellom stengene, og Nora Mørk får pluss for scoringene og viljen hun viser. Men dessverre ble det også for Nora en kamp med mange misbrukte muligheter

Selv om jentene forsøkte, var de ikke gode nok denne gang. - Vi skal ha for innsatsen, sa Cecilie Leganger etter kampslutt, men føyde til: Vi må bli mer kyniske i angrepsspillet. 

Nora Mørk ble toppscorer for Larvik med sine 7 mål, Jeanett Kristiansen og Gro Hammerseng-Edin scoret 3 mål hver, Tine Stange scoret 2 mål, Karoline Dyhre Breivang og Linn-Kristin Riegelhuth Koren scoret hvert sitt mål. 

For Buducnost betyr seieren mot Larvik at laget er på vei mot semifinale, sammen med Györ fra denne gruppa. Lagets toppscorer i kampen ble Dragana Cvijic med i alt 6 mål. 

Larvik hadde 3 x 2 minutters utvisninger, Buducnost 6 x 2 minutter. 

Med to kamper igjen i Hovedrunden i Champions League er altså Larvik ute av kampen om semifinale og muligheten til å være en del av den alle første Final4. Det er bare å bite tennene sammen og komme sterkere tilbake..

 

Foto: Larvikognorge.blogg.no

Byåsen har også spilt europacup og tapte 29-30. De spiler returkamp i kveld! 

 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar