Blogg

Larvik - Bera Bera

Det er klart for en avgjørende kamp i Champions League. Vinner jentene i dag så går de videre til gruppespillet, også må de deretter kjempe mot Vardar om 1.plassen. 


Har vært litt opptatt i det siste, så månedens spiller har gått litt i glemmeboka. Skal få fikset det i løpet av morgen dagen :) Har vært veldig dårlig på å oppdatere her, men på facebook siden min HER får dere litt flere oppdateringer. Lover å bli litt flinkere igjen, men som sagt har hatt mye å gjøre. Har blant annet fått jobb, og da er det litt vanskelig å få blogge så mye. I løpet av måneden skal jeg på en Larvik kamp og en landslagskamp, så da blir det også litt flere bilder fra kamepen :) Håper dere har forståelse for det. 


Det som har skjedd siden siste oppdatering er at Norge vant sin andre kamp mot Romania. Sanna Solberg ble fortjent banens beste i den kampen, og Norge vant 30-18. Ellers har Norge fått lov til å arrangere EM i 2020, og det er gøy. Gøril Snorroeggen har blitt gravid og venter barn på nyåret en gang, koselige nyheter :) 
På onsdag ble det klart hvem som gikk videre til  semifinalen i NM. Larvik møter Byåsen, og Tertnes møter Oppsal. Sistenevnte sørget for en liten bombe, med en klar seier over Storhamar. Morro for Oslo klubben :) 
Frihelg :)

Jeg reiser bort, og derfor tar jeg en frihelg :) Vi snakkes i løpet av uka! 

Gå innom larvikhk.no, så kommer det sikkert flere intervjuer med spillerne!  

Nå må han kjempe sin livs tøffeste kamp!

I går kom nyheten om at Karl Erik Bøhn har blitt rammet av blodkreft, ingen hyggelig lesning. Karl Erik har vært bort i mange tøffe kamper i sin håndballkarriere både som spiller og trener, nå må han kjempes sin livs tøffeste og viktigste kamp noen sinne. Jeg håper virkelig at han blir fort frisk igjen, alle mine tanker går til KEB!

Karl Erik ledes de ungarnske håndballjentene til EM bronse så sent som i desember, men nå er han sykemeldt i 6 måneder. '' Dette er ikke en sitasjon jeg har ønsket å komme i, men når jeg først har blitt rammet av alvorlig sykdom, er jeg innstilt på å fighte til siste slutt.'' - KE til op.no. 

? Karl Erik har vært gjennom tøffe tak på andre områder. Han er en konkurransemann og en fighter. Det tror jeg kommer godt med nå, sier den norske landslagssjefen til TV2.

Bøhn blir kastet i luften - Her blir Karl Erik Bøhn kastet i været av sine ungarske spillere etter at EM-bronsen var sikret. - Foto: ATTILA KISBENEDEK / Afp

Du kan lese mer om hva de andre håndballprofilene sier til den ungarnske landslagstreneren HER og i dagens VG! 

 

Goodbyee..

Nå reiser jeg på hyttetur og blir borte i helgen. Derfor vil jeg ikke få oppdatert noen ting, dessverre. Jeg kommer sterkere tilbake etter helgen :) 

For håndballnyheter kan dere besøke: 

TV SPORTEN SINE SIDER 

VG NETT 

DAGBLADET 

HANDBALL.NO 

DE OFFISIELLE EM SIDENE  Det blir lagt ut ny adventskonkurranse 00:10 på søndag (jeg skriver innlegget på forhånd)


Norge møter Ukraina på lørdag klokken 18:15, kampen går på TV2 Zebra. Fortvil ikke du kan se sumo gratis ut året hvis du melder deg inn HER!! 

 

Desember nærmer seg....

Som sikkert mange vet så nærmer vi oss desember og ikke minst EM i Serbia.. Dagene går fort, vi er nesten halvveis i november allerede!!

Jeg har tenkt til å ha en liten adventskalender i år og det vil si at jeg gir ut en gave til en heldig person hver søndag i desember. Altså 2.,9., 16. og 23. desember + julaften :) Jeg kan si så mye at premiene på de fire søndagene har noe med bildene jeg har tatt i løpet av året å gjøre. Det jeg skal gi bort kom faktisk i posten i dag!! Hva jeg skal gi bort 24.desember har jeg ikke helt bestemt meg for enda, men jeg skal på Larvik kamp til helgen. Kanskje jeg finner noe der :) 


I morgen møter denne gjengen Byåsen i semifinalen i cupen. Det blir spennende!! 
Kampen begynner 18.30, på TV2 sport og sumo :) 

 

HJEMMESIDE

Jadda, nå skal jeg avsløre et lite prosjekt jeg har drevet med den siste uken.
Jeg har nemlig prøvd meg på å lage en hjemmeside. Jeg har brukt en gratis side som heter fastweb.com og den er derfor veldig enkel. Det er ikke en sånn fancy side akkurat for jeg har valgt det letteste alternativet. Vet at man kan bruke penger på å kjøpe domene og sånn, men jeg skjønte ikke så mye av det. I tillegg til at det kostet litt penger, noe jeg ikke jeg vil bruke akkurat nå i starten. Den ser ikke akkurat så veldig proff ut, og det er jeg klar over. Poenget er at den skal bli litt mer ryddigere enn det er her på bloggen. For det blir litt mange innlegg som ligger her og der. Allikvel: 


Denne bloggen vil bli oppdatert som normalt med de siste nyhetene og jeg kommer til å skrive om de forskjellige kampene ++-.  
Mens på hjemmesiden vil det komme fakta innlegg, ''visste du at?'', masse bilder og litt sånne ting :) Har ikke fått gjort så mye på den enda, og de fleste sidene er tomme. Allikevel driver jeg ihvertfall på, så det kommer mer etterhvert. Hvis du har peiling på hjemmesider så hadde jeg satt pris på om du sa i fra :) Trenger litt tips!! 

Hjemmesiden er ihvertfall følgende: http://larvikognorge.fastweb.no/  

 
Topplista :D

Gjett hvem som ligger på 86.plass på topplista? JEG!

Har aldri hatt noe mål å komme meg opp dit, vi får se hvor lenge det varer. Det er jo morro uansett da, hehe :)   

FERIE

Da må jeg bare si at jeg tar ferie fra 23.juni til 30.juni :) Jeg reiser til syden, og det sto at det ikke var trådløst internett på hotellet! Det er selvfølgelig nett der, så kanskje det kommer et innlegg eller to. Vi får se!! Det er ihvertfall lettere for meg å oppdatere facebook siden og den finner du HER!  Ellers kan dere besøke larvikhk.no eller handball.no, der står alltid de nyeste nyhetene! Det blir mer aktivitet på bloggen når OL er i gang, det lover jeg :) Ha en fin ferie, alle sammen!