Champions League 13/14

Ute av CL!

Snipp, snapp, snute der var CL eventyret ute. Etter tap mot Buducnost i går så har ikke Larvik sjanse til å nå en semifinale. Jeg fikk ikke med meg kampen,så her er oppsummeringen fra handball.no: 

Det hjalp ikke at Nora Mørk (bildet) scoret 7 mål for Larvik i lørdagens "vinn eller forsvinn"-kamp i Champions League mot Buducnost. Det ble tap 17-22, og Larvik er nå uten muligheter til å nå semifinale denne gang.

Den første kampen mellom Larvik og Buducnost endte uavgjort, og Larvik måtte vinne hjemmekampen for å ha et fortsatt håp om å få spille semfinale i Champions League nok en gang. 

Selv om Larvik misbrukte svært mange sjanser, spesielt i sitt overtallsspill før pause, hang de godt med i målprotokollen. Pausesifrene var 8-9. Først og fremst takket være at laget gjorde en bra jobb i forsvar. 

Etter hvilen var det jevnt fram til 14-14. Men derfra var det gjestene Buducnost som lyktes best. Laget hadde en svært solid sisteskanse i målvakt Clara Woltering, som ga Larvik-spillerne mer hodebry enn godt var. Men de var også bedre framover og spilte seg til gode muligheter. 
For Larviks del ble det en ny kamp med store deler av kampen der laget tar unødige avslutninger, og feiler på mange av dem. - Vi manglet evnen til å sette ballen i mål, oppsummerte Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad til TV 2 Sportskanalen etter kampen. - Vi savner Isabel Blanco, men har dessverre ikke vært gode nok denne gang, fortsatte han. 
Cecilie Leganger gjorde en ny, bra kamp mellom stengene, og Nora Mørk får pluss for scoringene og viljen hun viser. Men dessverre ble det også for Nora en kamp med mange misbrukte muligheter

Selv om jentene forsøkte, var de ikke gode nok denne gang. - Vi skal ha for innsatsen, sa Cecilie Leganger etter kampslutt, men føyde til: Vi må bli mer kyniske i angrepsspillet. 

Nora Mørk ble toppscorer for Larvik med sine 7 mål, Jeanett Kristiansen og Gro Hammerseng-Edin scoret 3 mål hver, Tine Stange scoret 2 mål, Karoline Dyhre Breivang og Linn-Kristin Riegelhuth Koren scoret hvert sitt mål. 

For Buducnost betyr seieren mot Larvik at laget er på vei mot semifinale, sammen med Györ fra denne gruppa. Lagets toppscorer i kampen ble Dragana Cvijic med i alt 6 mål. 

Larvik hadde 3 x 2 minutters utvisninger, Buducnost 6 x 2 minutter. 

Med to kamper igjen i Hovedrunden i Champions League er altså Larvik ute av kampen om semifinale og muligheten til å være en del av den alle første Final4. Det er bare å bite tennene sammen og komme sterkere tilbake..

 

Foto: Larvikognorge.blogg.no

Byåsen har også spilt europacup og tapte 29-30. De spiler returkamp i kveld! 

 

Vant et, og tapte et.

I går møtte Larvik HK Buducnost på bortebane. Dette er vel en av de vanskeligste bortebanene å spille på, så de hadde en tøff oppgave foran seg. 
Larvik måtte ha med seg ihvertfall 1 poeng for et håp om semifinale. Det klarte de, men de kunne faktisk fått 2.

Larvik startet bra og ledet 3-1. Deretter kom Buducnost oppunder ganske kjapt. Hele omgange ble preget av dårlig angrepsspill, men godt forsvar fra begge lag.Cecilie Leganger var strålende i mål og forsvaret var som sagt veldig bra. Til pause sto det 8-7 til Buducnost. Utover i andre omgangen var det Buducnost som hadde overtaket, og ledet med 12-9. En veldig god periode for Larvik, med en god Cecilie Leganger i spissen sørget for at Larvik kom tilbake. Dessverre holdt det ikke 100 %, tiltross for at Larvik 1 minutt før slutt ledet 19-18. Da hadde også Buducnost en spiller utvist ut kampen. En dårlig forsvarsfeil ødela, og det sto 19-19. Et skudd fra Nora Mørk gikk rett i keeper, og Linka fikk ikke ballen i mål på returen. Men 1 poeng er bedre enn ingen poeng, men om det er nok til å gå videre? Det får vi bare vente å se.

Neste CL kamp er mot Buducnost på hjemmebane. Kan de klare å ta begge poengene da? Det får vi håpe!

 


Cecilie mot Buducnost i 2011/2012 sesongen 
Foto: larvikognorge.blogg.no

FAKTA
Champions League, Hovedrunden
Buducnost (MNE) ? Larvik HK 19-19 (8-7)

S. C. Moraca, Podgorica
5000 tilskuere
Målscorere Larvik: Nora Mørk 8, Anja Hammerseng-Edin 4, Karoline Dyhre Breivang 2, Gro Hammerseng-Edin 2, Jeanett Egebakken Kristiansen 1, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 1, Lise Løke 1.
Toppscorer Buducnost: Cristina Neagu 5.
Utvisninger: Buducnost 3x2 min., Larvik 2x2 min. 

(handball.no) 

#håndball #championsleague #larvikhk 

Det er nå det gjelder..

I kveld gjelder det, når Larvik møter Buducnost i Champions League. Hittil har de tapt to av to kamper, mot Krim og Gyør og må vinne i kveld for å ha noe sjans til å gå videre til semifinalen. 
Når de ikke en semifinale er det første gang siden 2008/2009 sesongen, da røyk de allerede i gruppespillet.

Larvik har møtt Buducnost flere ganger tidligere, og sånn har de siste møtene gått:

 Semifinalen 2010/2011. 
Larvik - Buducnost  endte med en 25-20 seier hjemme. De to mest rutinerte sto frem, Gro Hammerseng og Tonje Larsen scoret begge 6 mål hver. Ceilie Leganger var også god i målet, mens Heidi Løke kjempe på streken. 

Returoppgjøret var veldig spennende. Larvik hadde 5 mål å gå på, men det ville ikke si at de la seg flate av den grunn.
Det sto 15-10 favør Larvik til pause, og det ble en spennende andre omgang. Jeg husker Kari Mette Johansen spilte en bra kamp, både fremover og bakover. Linn Sulland og Linka R. Koren ble toppscorer med 5 mål. Det jeg også husker var at Olga Medvedeva fikk komme innpå og hun satte inn en skikkelig suser, og Tonje Larsen satte vel inn et mål på direkte frikast rett før pause. Selv om de i en periode i andre omgang ledet med 9 mål, lå de plutselig bare 3 mål foran. Heldigvis holdt de den ledelsen ut kampen og var i sin første CL finalen noensinne. De vant senere over Itxaco i finalene, og ble det første norske laget som vant CL noen gang i kvinnehåndball. 


Glade jenter i  heksegryta. 4500 Buducnostsupportere ble helt stille på tribunen.

Semifinalen 2011/2012
Det er som å gå fra himmel til helvette. Med to seiere i 2010/2011 sesongen, ble det noe annet denne gangen. 
 
Det ble et knepente 20-22 tap på hjemmebane og håpet var ikke ute av den grunn. Linka spilte en god kamp med 8 mål, men bommet på en god sjanse mot slutten. Dette var også noen flere gjorde i den kampen.  Cecilie Leganger var vel den som holdt oss inne i kampen. Isabel Blanco og Tonje Larsen var bautaer bakover. 

Så var det denne returkampen da. Absolutt en kamp man egentlig ikke vil ta opp igjen, men sien vi har en oppsummering så må vi vel.
Resultater 23-13 sier vel sitt. 
Fremover var det helt forferdelig, men bakover skal de ha skryt. Cecilie Leganger sto vel en av sine beste omganger i 1.omgangen, og gjorde så resultatet ikke så verre ut. Det sto bare 10-7 til pause, 17 mål på en hel omgang tilsammen. Det sier jo sitt når toppscoreren til Larvik, Linn Sulland, bare scorer 3 mål i løpet av kampen.  Nei, denne kampen håper vi ikke på en gjentagelse av. 
Det var tilslutt Budcnost som sto med Champions League pokalen etter å ha vunnet mot Gyør i finalen. 
 
Buduknust 2012/2013
En jevn bortekamp endte med seier 20-18.
Bakover var det ingenting å si på, og Leganger var god på straffer. Isabel spilte en god 2.omgang for klubben. 
 

Så var det hjemmekampen, og her sier også resultatet sitt.  28-16 på seier å hjemmebane, en fantastisk prestasjon.
De eldstre og rutinerte sto frem, Gro Hammerseng ble toppsocrer med 8 mål. Karoline D. Breivang og Linka R. Koren med 5 mål hver.
Etter 17 minutter sto det 10-1 på tavla, nesten ikke til å tro. Karo og Gro sto som bautaer i forsvaret, og Cecilie var fantastisk.  13-5 til pause og 28-16 tilslutt. 

Ingen av lagene sto igjen som vinnere denne sesongen, men Larvik kom seg til finalen mot Gyør. Der tapte de, dessverre!  
OP.no vartet opp med denne forsiden på nettsiden sin


 Som dere ser har det vært veldig varierende resultater de siste sesongene. Buducnost har vist seg som sterke hittil i år, og er en av de tøffeste motstanderne. De spilte uavgjort mot Gyør, og slo Krim 30-15. Larvik har tapt 2 av 2 kamper, mot Gyør og Krim. 

Følg med på kampen på TV2sportskanalen og sumo.  

Fått med noen i teamet :)

Jeg spurte om det var fler som kunne tenke seg å bli med i bloggteamet, og det var det. ^
Jeg har opprettet en felles blogg som alle innleggene blir lagt på etterhvert. Den blir nok annonsert i løpet av neste uke :) 


Nå har Larvik kommet frem til Podgorica. De skal spille kamp mot Buducnost til søndag, og må vel egentlig vinne denne for å ha sjanse til en semifinale. Det er derfor mye som står på spill og spillet til Larvik må heves betraklig. Det har vært mye feil og bom or Larvik i de to første kampene og det må vekk nå, de klarer ikke å vinne hvis de fortsetter som før. Forsvaret har som regel stått veldig bra, og keeperne har vært gode. Dessverre har ikke jentene fulgt opp fremover. 
Bakspillerne har slitt veldig, både Tine og Anja spesielt. De har ikke klart å være på toppnivå. Ellers har også Gro Hammerseng - Edin og Nora Mørk sviktet litt fremover, og tildels Linka. Sistnevnte hadde dog en strålende kamp mot Gyør sist fredag, så vi får håpe det fortsetter. De eldre og rutinerte må ta ansvar, for heller ikke de yngre har glimtet til.  
Den gode nyheten er at Kristine Breistøl har gjort comeback, og blir muligens plassert i forsvar. Blir spennende å se hvordan hun gjør det :)

 Larvik hadde en god dag mot Vipers i går, og vant 37-19. Tine Stange ble banens beste :) 


Foto: larvikognorge.blogg.no  - NM FINALENSøndag 16.02. klokken 19.55 på TV2 sportskanlen og sumo.  

Tap og en verdig hyllest

Det ble tap for Larvik mot Gyør i går. Hjemmelaget kom best i gang og gikk opp i en 3-0 ledelse, men så kom Gyør tilbake. Med hjelp av en strålende Anita Gørbitz, Heidi Løke og Katrine Lunde i mål så gikk det som det måtte gå. Mye bom og uendelig med feil førte til at Larvik gikk på et 6 målstap, og nå blir veien vidre mot final4 vanskelig.  Det er selvfølgelig ikke umulig, men med det spillet de har vist hittil så kan det bli tøft. Jeg håper de får prellet at seg feilene nå og kommet sterkere tilbake. 

De to som utmerket seg hos Larvik var Linn-Kristin Riegelhuth Koren og Cecilie Leganger. Linka scoret 5 mål på 5 forsøk, og ble etterhvert tatt av banen i andre omgang (?). Skjønte ikke helt den, men det får da være. Cecilie Leganger startet kampen, men ble byttet ut i løpet av omgangen. Hun startet bra, men ble litt borte etterhvert. Lene Rantala sto ut omgangen og litt etter hvilen, men pga en ball i ansiktet fikk hun beskjed om å gå av banen. Skal sies at Lene også var god i går etter min mening. Cecilie kom innpå og reddet den ene ballen etter den andre og hun sto fantastisk de siste 15 minuttene. Dessverre klarte ikke lagvenninne å sette ballen fremover. 

Før kampen ble Karl Erik Bøhn hyllet både av den norske og ungarnske fansen. Det var vanskelig å holde tårene tilbake under talen til Bjørn- Gunnar Bruun Hansen, og du kan se litt av talen HER
Du kan også se klipp fra minnevideoen som ble sendt HER
Det var en fin og verdig hyllest synes jeg, og familien hans satte også stor pris på det! 


Spillerne var tydelig preget.. ikke så rart. 
Foto: Dagbladet

Cecilie sa dette  gråtende til VG etter kampen: ''Karl Erik var en kjempe fyr. Han var utrolig positiv entusiastisk. En trener etter mitt hjerte. Han har betydd veldig mye for meg''


Hvil i fred, Karl Erik <3

Toppoppgjør og minnemarkering

I morgen er det duket for toppoppgjør i Champions League. Larvik møter Gyør på hjemmebane, og dette er en viktig kamp etter lørdagens tap. Også for Gyør er det vikitg med poeng, de mistet et mot Budcnost i helgen, oppgjøret endte 23-23. 
Det er ikke bare kamp mellom lagene, men også flere kamper i kampen: Strekene skal kjempe. Heidi Løke er tilbake på gammel hjemmebane og får tøff konkurranse. 
Det er litt usikker med Isabel enda, jeg har ikke hørt noe om hvordan det går med henne etter skulderskaden.
Hvis ikke Isa blir med, så blir det en ren søskenduell (hvis Lise er klar etter fingerskaden) . Anita Gørbitz - Ungarns stjernespiller. 
Anja Edin - Kan være med å snu en kamp hvis det går veien, men mot Krim hadde hun ikke dagen. Vi får håpe hun får en revanjs i morgen. 


Keeperduellen - den er alltid vikitg. Cecilie og Katrine er keepere i verdensklasse, men hvem vinner?
Cecilie har vært ute lenge, men sto visst greit mot Krim i helgen. Tiltross for tap. 


Nora har kommet tilbake med et brak denne sesongen, men får tøff match av Katarina Bulatovic. (bilde er fra hennes tid i Buducnost). 

Alle bildene er tatt av meg :) 


I tillegg skal Karl Erik Bøhn minnes, han var delaktig i begge klubbene. Han var en del av Larvik fra 2002 til 2011 og bidro til Larviks sterke prestasjoner, spesielt ute i Europa. Selv om det ble litt kluss mellom han og klubben i årskifte 2010/2011 har han vært en viktig brikke for klubben. Alle spillerne ga han en minnebok før han gikk bort, og jeg leste i et intervju at han rakk å lese alle på lørdagen før han gikk bort.  Dette satte han visst veldig god pris på. Klubben har også uttrykt at KEB betydde veldig mye for klubben og at de mistet en god venn på søndag.
Han var i Gyør i 4 måneder før han tok over det ungarnske landslaget.  Selv om han ikke ble så lenge i Gyør så satte han sitt preg på laget, og blant annet Gyør stjerne Anita Gørbitz satte stor pris på KEB. Han ledet også Ungarn til EM bronse i 2012, og jeg var så utrolig heldig å få med meg dette i Serbia. Dette var en stor prestasjon av laget, og KEB som ledet dem :)  

I samarbeid med Kreftforeningen skal han hedres med både video, minneord og et minutts stillhet. Du kan lese om markeringen HER
Jeg skulle så gjerne ha vært der, men jeg må dessverre jobbe. Sånn er det noen ganger, dessverre. Jeg håper ihvertfall det blir en verdig markering og en god kamp for klubben i mitt hjerte. 


 Lagene møttes fire ganger forrige sesong og da tapte Larvik alle gangene. Kan det snu denne sesongen? 

Larvik - Gyør klokken 20:00 på TV2 sportskanalen og TV2 sumo 

Krim - Larvik

I dag smeller det, endelig er Champions League i gang igjen. Dessverre får jeg ikke sett på kampen siden jeg skal være med venner, men min kjære medhjelper Rikke har sagt at hun skal oppdatere på facebook. Greit med flere som kan oppdatere litt :) KJØR PÅ!! 

Kampen sendes på TV2 sportskanalen og sumo klokken 20.30!! 

Champions League trekning

I morgen er det Champions League trekning, og da får vi se hvilke lag Larvik møter. Siden de ble nummer to i gruppa møter de to gruppevinnere og en gruppetoer, noe som er et litt vanskeligere utgangspunkt enn hvis de hadde blitt nummer 1. Allikvel så må alle lag slås for å nå toppen, er de gode nok til å vinne CL så vinner de disse kampene i hovedrunden :) Jeg har trua på at det går veien for Larvik, selv om det har gått litt så som så i det siste. 

Disse er med videre: 

Gruppevinnere: Gyør, FC Midtjylland, Krim og Vardar
Gruppetoere: Larvik, Sävehof, Budcnost og Thüringer

De som har spilt i samme gruppe kan ikke  møtes igjen i hovedrunden, så Larvik kommer ikke i samme gruppe som Vardar uansett. Allikvel er det tøffe lag som venter. Larvik tapte 4 av 4 kamper mot Gyør i forrige sesong (møtte de i hovedrunden og finalen), og selv om de har mistet et par spillere så er Gyør fortsatt sterke. De vant samtlige av sine gruppekamper denne sesongen, og jeg tror faktisk de var det eneste laget som gjorde det. Gyør er et lag vi har møtt i flere sesonger på rad og det er alltid tøffe matcher mot dem. De møttes i 09/10 sesongen i hovedrunden, da ble det 29-27 seier hjemme og 28-23 tap borte. Da Larvik vant CL året etter møttes også lagene i hovedrunden, der ble det en skrell på hjemmebane med et 25-16 tap. Da manglet laget blant annet Gro Hammerseng som var syk, men da lagene møttes på bortebane var det et annet lag som entret banen. Stillingen ble 24-18 etter en kontringsoppvisning fra Larviks raske kanter. Nok et tap og en seier ble det sesongen etter (11/12), Larvik måtte vinne mot Gyør (som allerede var videre) for å nå en semifinale. Karl Erik Bøhn var tilbake i Arena Larvik for første gang etter sparkingen året før. Han satte blant annet Katrine Lunde på benken i hele kampen, og det var ikke et så tent Gyør lag som var på besøk. Det endte ihvertfall med en klar 32-25 seier!  Mot Gyør går det litt begge veier, det har vi jo sett de siste sesongene. Allikvel er de vel en av forhåndsfavorittene til å vinne hele greia nok en gang. Allikvel så skal Larvik klare å ta de, men da må de være veldig konsentrerte og skjerpa hele kampen igjennom. 

 

Larvik møtte Krim i semifinalen forrige sesong. Da tapte de 24-22 hjemme, men vant 27-19 borte etter en meget god kamp. FC Midtjylland var i samme gruppe som Larvik i 11/12 sesongen, det ble en 26-22 seier på bortebane og  et litt overraskende tap 27-20 på hjemmebane. Sävehof møtte vi i gruppespillet i fjor, og det ble to seiere -> 39-31 hjemme og 29-25 borte. Det er vel forsåvidt et lag Larvik skal slå, men det ble to tøffe matcher i fjor. Husker at Larvik ikke var helt på topp, spesielt ikke i forsvar. Det ser vi jo når de slipper inn hele 31 mål, dog scoret de mye fremover :) 
Buducnost var laget  jentene måtte slå for å komme i CL finale i 2011, noe de klarte. Det ble en klar 25-20 seier hjemme, og det ble en tøff match i heksegryta i Montenegro. Kampen endte tilslutt 27-24 og Larvik kunne juble for sin første finale. Året etter fikk Budcnost en revansje med 22-20 seier i Larvik og en klar 23-13 seier på hjemmebane. Uff den kampen i Montenegro husker jeg var forferdelig å se på. Det var ikke mye som fungerte fremover for å si det sånn, 13 (!) mål ble det.. I fjor var det Larvik som ville ha revansje og det fikk de, og Buducnost ble til Buduknust i Arena Larvik. 26-28 ble resultatet etter en 20-18 seier på bortebane. 
Thüringer har vel ikke Larvik spilt mot etter det jeg ser. 

 

Larvik - Vardar

I går var det gruppefinale i Arena Larvik. Fikk ikke skrevet noe her fordi nettet på toget ikke samarbeida med meg, så beklager det. 

Jeg var på plass i Arena Larvik, og det var så gøy å endelig være i hallen igjen. Stemninga var veldig god i går, og vi heiet masse og buet litt når Vardar var i angrep. Dessverre hjalp det ikke, for de tapte med to mål. Skikkelig kjedelig, for det så bra ut i 1.omgang. Dessverre var gjengen slappe bakover og slapp Vardar lett igjennom, ihvertfall etter pausen. Fremover også kladdet det veldig, og når Larvik fikk to kjappe utvisninger etter hvilen så ble det vanskelig. Dette ødela mye for resten av kampen, for Vardar laget en luke som de aldri fikk hentet igjen. Ble litt frustrasjon på Larvik benken, og det skjønner jeg godt.  

Selvfølgelig hadde jo jeg klart å glemme den lange linsa til kamera, så jeg fikk ikke zoomet noen ting. Bildene ble ergo ikke så bra, men fikk ihvertfall noen fra gårsdagens match. Skal huske den når jeg skal på kamp igjen om under 2 uker :)
Nora Mørk ble kampens toppscorer med 6 mål, men det var Isabel Blanco som ble kåret til banens beste. Var veldig enig med juryen, for Isa var kjempe god i gårsdagens kamp. 

 
Match!

Nå er det nest siste CL kamp i gruppespillet for Larvik, og de møter Podravka på bortebane. De vant klart sist 34-18, men det blir allikvel tøft i kveld. Larvik er uansett videre i CL, uavhengig av hvordan det går i kveld. Det eneste de kjemper om er gruppeseieren. Nå ligger de på andreplass med 1 mål under i målforskjell for Vardar, det er derfor veldig jevnt. De to øverste lagene møtes neste helg i en ren gruppefinale!!  Kampen går på TV2 sport premium og sumo NÅ!!

Seier og frafall...

Nok en CL kamp ble spilt i går.. Fikk ikke med meg så mye grunnet barnedåp, men så på litt :) Larvik vant ihvertfall 27-17 og Alma Hasanic sto strålende i målet. Det er jo gøy for henne at det går så bra, og  at hun får vist seg frem :) 

Dessverre ble både Anja Edin og Isabel Blanco skadet. Begge skulle egentlig ha vært med på ukens EM kvalifiseringskamper, men begge må nå stå over. Anja trakk seg før gårsdagens kamp, men fikk etter det jeg skjønte en ny skade. Isabel fikk en smell i skulderen, og Pernille Wibe kommer inn for henne i troppen. 

 


Vi får håpe det går fort over, og at både Blanco og Edin er med til VM i desember. 


MATCHDAY!

I dag er det en viktig match for Larvik, Champions League kamp mot Vardar. Den spilles på bortebane, og det blir spennende å se hvordan det går. Cecilie er ute med skade, Lene Rantala har kommet inn, mens jeg vet ikke hvordan det går med Tonje Larsen. Det blir ihvertfall spennende fra start til slutt, og jeg gleder meg :D

 


Det blir spenennde å se hvor mange flere mål Linka får. Nå ha rhun 508 mål i CL for Larvik! 


Første hinder...

i går var det i gang med Champions League igjen, og Larvik fikk besøk av Podravka. Dette laget har hatt store utskiftninger og det var vel få som trodde de hadde noe å komme med. Dette viste seg å være helt riktig. Spørsmålet var vel egentlig hvor sto seieren skulle blo. 

Larvik tok raskt kontrollen, og ledet 3-0 før Podravka scoret sitt første. Etter 17 minutter spill hadde Larvikk full kontroll med en 10-2 ledelse. Flere redninger fra Leganger, godt forsvar og fart fremover oppskriften. Podravka hadde vel ingenting å komme med, og dette utnyttet Larvik seg av. Det ble noen minutter med en del feil og dårlige avgjørelser, før Leganger tok en straffe. Det som kanskje var mest spennende i kampen var vel om Linn-Kristin Rielgehuth Koren ville bli historisk i kveld eller om vi måtte vente i en uke. Hun kunne nemlig scoret sitt mål nummer 500 i CL, det har ingen Larvik spiller gjort tidligere. Dette ble en realitet allerede etter knappe 22 minutter, på stillingen 12-3.  Ikke nok med det, i løpet av det neste minuttet satte hun inn både 501 og 502. 
Jeanett Kristiansen fikk sin Champions League debut og scoret ganskje kjapt etter en backhand pasning fra Anja. Deretter måtte hun på benken pågrunn av en 2 minutter.
Podravka kom seg igjennom forsvaret et par ganger for mye i løpet av de siste 5 minuttene i 1.omgang, men Larvik gikk i garderoben med en solid 17-7 ledelse.

Alma Hasanic debuterte i CL i 2.omgang, etter at Cecilie hadde stått en god omgang i buret. Podravka startet best og scoret omgangens første. Linka svarte med et frekt skudd bak i fra banen, før Podravka igjen tok styringen. Flere Larvik bom og noen feil førte til at Podravka kom litt inn i kampen, stillingen var 18-10. Da våknet Mørk søstrene opp og scoret hvert sitt. Etter et par baklengsmål svarer Alma med å redde en straffe og fortsetter med et par fine redninger etter det. Etter et par bom snapper Linka ballen og setter den sikkert i mål. Lise Løke debuterer i denne omgangen, og scorer blant annet to mål. Etter en litt dårlig start så kjører Larvik på og leder med 10 mål eller mer resten av omgangen. Det siste spurtgiret blir satt på og de cruiser inn til en 34-18 seier.  Jeanett avslutter det hele med et herlig trickskudd fra sin kant! Kampens store spiller blir Linn-Kristin Riegelhuth Koren,  og hun ble fortjent banens beste. 12 mål, flere assist og en god forsvarsjobb :) 
Det var tre debutanter i går, og alle tre spilte en god kamp. Jeanett scoret 3 fine mål, Alma sto en god 2.omgang og Lise Løke var god på streken. Anja kommer inn som et friskt pust og har flere fine mål, blant annet ett bak fra banen som hun bare smeller inn. Gro står bra bakover og er sikker fremover. Både Anja og Gro har flere assist i løpet av kampen. 
Nora Mørk er tilbake for fullt, og bidrar godt med både spillerglede og fine mål. Synes hun er litt het på grøten i noen tilfeller, men alt i alt en god match. 
Jeg synes Isabel og Karo kan bedre enn det de viste i går, men de bidrar god bakover. Linn Sulland var ganske usynlig i gårsdagens kamp, scoret tre mål helt på tampen av kampen. 

Kampfakta: 
Jeanett  3 mål/ 4 skudd + 2 min
Isabel 1 mål/ 3 skudd
Karoline 0 mål/ 1 skudd
Nora 4 mål/ 7 skudd (1 straffe) + 2 min
Gro 3 mål/ 5 skudd
Linka 12 mål/ 15 skudd 
Linn 3 mål/ 4 skudd (1 straffe)
Tine 0 mål/ 2 skudd + 2 min
Lise 2 mål/ 2 skudd
Thea 2 mål/ 4 skudd
Anja 4 mål/ 7 skudd

Cecilie: 7 redninger (1 strafferedning)
Alma: 9 redninger ( 1 strafferedning)

Gult kort Ole Gustav 

Denne uka er det NM kamp mot Fredrikstad, deretter møter de Vardar i Skopje til helgen. Dette blir en tøff bortematch!! 
Vardar vant 23-19 mot Bera Bera i går. Gyør med Katrine og Heidi vant sin hjemmekamp mot Hypo 41-22, Heidi scoret 6 mål :) 

Champions leauge start :)

I dag er det klart for første kamp i den gjeveste europacupen, Champions League :) dette er vel det klubben og supporterne gleder seg mest til!!

Jeg er ikke på vei til Larvik denne gangen dessverre. Skulle virkelig ønske jeg kunne vært å sett på, men det ble ikke sånn nå Tviler på at det blir noen CL kamper før jul, men håper jeg er tilbake på nyåret. Har bestilt billetter til Norge - Russland i Møbelringen cup, også regner jeg med at det blir cupfinale på slutten av året :)   


Her er Karo, Linka og Kari Mette sist lagene møttes i gruppespillet, oktober 2011. Linka og Kari Mette var i scoringshumør med 9 og 7 mål hver :) 
Kampen endte da 37-25 og bortemøte 24-21. 
Larvik vant den gangen sin gruppe, mens Podravka kom sist. 

 

I fjor var Podravka i gruppe med Krim, Gyør og Jolidon, da endte de på en 3.plass. Larvik vant sin innledende gruppe over FTC, Dinamo og Savehof og gikk videre til mellomspillet. Der møtte de Gyør, Buducnost og Randers, det ble en 2.plass. I semifinalen tapte de 22-24 på hjemmebane mot Krim, men vant overlegent 27-19 på bortebane og kom seg til finalen. Det ble to jevne finaler mot Gyør, men ungarerne med Heidi og Katrine i spissen vant 24-21 og 23-22!! 

Nå er eventyret i gang på nytt, Larvik har fått tilbake flere spillere etter fødsel og skade. Kan de gå hele veien denne sesongen? 
I dag må de imidlertidig klarer seg uten Tine K og Tonje Larsen. 
 

 

LARVIK - PODRAVKA ser du på sumo og tv2 sport fra 19:20 :)

Gruppespillet i Champions League

Etter at trekningen til gruppespillet i Champions League var ferdig i Wien i går kveld falt også kamprekkefølgen på plass.

Her er Larviks kamper i gruppespillet:

Dato Hjemmelag Bortelag
05/06.10.13 Larvik Podravka
12/13.10.13 Kval.lag Larvik
19/20.10.13 Bera Bera Larvik
02/03.11.13 Larvik Bera Bera
09/10.11.13 Podravka Larvik
16/17.11.13 Larvik Kval.lag

Hvilke datoer og klokkeslett kampene vil bli spilt på må vi komme tilbake til på et senere tidspunkt. Nå skal de forskjellige TV-stasjonene, EHF og klubbene diskutere dette seg i mellom.

//hentet fra larvikhk.no. Du ser resten av gruppene HER