Champions Leauge 2012/2013

Dødens gruppe.

Da er gruppene og trekt, og Larvik hadde rimlig uflaks i trekning. Nå ødela de jo litt for seg selv da de tapte mot Vardar og ''bare'' ble nummer 2 i gruppa, men allikvel. 
Gruppene ble slik:
Gruppe 1: FC Midtjylland, Vardar, Sävahof og Thüringer.
Gruppe 2: Larvik, Gyør, Krim og Budcnost. 

Det beste for Larvik hadde jo vært å fått FC Midtjylland, istedet for Gyør og Sävehof/Türinger istedet for Buducnost. Men som Sulland skrev på instagram: ''Vi fikk den vanskeligste gruppa vi kunne få, men skal bøtta hjem må vi slå alle''. 


Larvik mangler noen spillere, og det hadde vært greit å fått igjen Leganger og Larsen før hovedrundene. Larvik har slitt litt bakover i de siste kampene, og det har vært mye som har kladdet. Spillet må skjerpes skal de klare å slå disse lagene, det er det ingen tvil om. Forsvaret må settes, figtene må taes, og de må sette fart fremover. Jeg tror Larvik vil vise seg fra en annen side allerede i morgen i cup semifinalen mot Byåsen :) 


HEIA LARVIK

Byåsen møter Lokmotiva Zagreb i Cupwinner cupen's 4-runde, mens Tertnes møter sterke FTC fra Ungarn. FTC møtte Larvik i gruppespillet i fjor, og gikk videre til hovedrunden som nummer to i gruppa bak Larvik. Sistnevnte tapte 28-24 på bortebane i Ungarn, men vant 30-23 i Arena Larvik. LHK endte som gruppevinnere pågrunn av målforskjellen

Ellers møtes Viborg og Team Tvis Holstebro hverandre i 4.runden. Heldansk oppgjør med andre ord, og flere norske møtes til kamp. Marit Malm Frafjord, Amanda Kurtovic og Anne Kjersti Suvdal spiller for Viborg og Ida Alstad for Holstebro. 

Ble nummer 3!

Hentet fra larvikhk.no: 

Det ble ungarske Aniko Kovasics fra Györ som gikk til topps i avstemmingen Beste Unge Spiller under 23 år i Champions League 2012/2013. Vår egen Thea Mørk endte på en fin tredjeplass blant de seks nominerte.

Over 5000 personer stemte på Kovasics og med det gikk hun helt til topps bare noen dager etter at hun var med på å spille Györ til topps i Champions League.

-Det var den største dagen i mitt liv, forteller Kovasics. Vi hadde jobbet så lenge for å gå til topps- endelig skjedde det.  Det å bli valgt til Beste Unge Spiller under 23 år bare noen dager etter finalen gjør opplevelsen enda større.  De andre jentene i avstemmingen er virkelig talentfulle og spilte også veldig godt i sesongen som gikk.

Thea Mørk kom på en flott tredjeplass bak Kovasics og Milena Knezevic fra Buducnost. Ikke noe dårlig selskap på pallen det!

Topp 3

1. Aniko Kovasics 43 prosent av stemmene
2. Milena Knezevic 28 prosent av stemmene
3. Thea Mørk 16 prosent av stemmene 


Gratulerer, Thea! 3.plass er absolutt ikke dårlig det heller :) 
 

Både seier og tap.

For norsk håndball ble det både seier og tap i kveld. Larvik tapte 23-22 mot Gyør med Katrine Lunde og Heidi Løke på laget, det vil si at Gyør kunne jubel for gullet. Jeg unner de det, virkelig. Allikvel er det himla kjipt at favorittlaget taper en Champions League finale, det må jeg få lov å si. Siden jeg ikke så kampen og ikke gadd å se den i opptak siden resulatet sto øverst på sumo legger jeg ut referatet fra handball.no:

 

Györ viste seg bunnsolide i returoppgjøret i Mesterliga-finalen, og dermed måtte Larvik Håndballklubb bare innse at de ikke var gode nok for å ta sitt andre gull på tre år.

Larvik hadde allerede et vanskelig utgangspunkt fra oppgjøret i Larvik, og det ble ikke enklere etter Györ gikk opp i en 9-2-ledelse etter et drøyt kvarter inn i kampen etter strålende målvaktspill av Katrine Lunde Haraldsen. Så satte Larvik inn både Nora Mørk og Anja Edin, som tok grep i kampen og gjorde at det fortsatt var litt spenningen i kampen da lagene gikk til pause med stillingen 13-8.

I 2. omgangen tok Larvik innpå, men det virket som Györ hadde ganske grei kontroll gjennom hele omgangen. Larvik vant 2. omgangen, men ikke med nok. Györ vant kampen 23-22, og vant da 47-43 sammenlagt. 

- Vi var ikke der fra starten av. Hadde vi hatt samme trykket som vi hadde i 2. omgang, så kunne det vært annerledes, fortalte Gro Hammerseng (bildet) til TV2.

- Vi var kjempefokuserte fra start, men slurvert litt i 2. omgang. Men vi hadde full kontroll, sa Heidi Løke til TV2.


Foto: VG!GRATULERER MED GULLET, HEIDI OG KATRINE. VEL FORTJENT :) 

Kampstart 15.15!!

I morgen gjelder det, I MORGEN kan Larvik kjempe seg til nok et Champions League gull. De fikk dessverre ikke et godt utgangspunkt ved å tape første kamp med tre mål, men jentene har ikke gitt seg!! Allikvel er det noen som er usikre på hvordan dette går, les intervju HER! Ole Gustav Gjekstad har vinneroppskriften på gullet, mens Løke prøver å skremme sine landslagsvenninner. Gro og Anja har varmet opp i dyreparken (video), Katrine og Heidi varmet opp i gullbuss (video) og Isabel og Karo feiret bursdag (video). Tvillingene Mørk tippet kamputfallet (video), og Cecilie Leganger må igjen tåle hovedfokuset.(video)!

Dessverre får ikke jeg med meg kampen i dag, siden jeg må jobbe. Dumme meg sa ja til å ta en vakt, og fem minutter etter kom jeg på at det var Champions League finale samme dagen. Jeg slutter jo selvfølgelig ikke før klokken 18.00, så det er veldig kjipt. Jeg må unngå alt som heter sosiale medier og telefon frem til jeg har fått sett kampen i opptak på sumo. Sånn er det noen ganger, dessverre.Jeg håper allikvel dere får med dere kampen og at det går Larvik sin vei. Kampstart er 15.15 og den sendes på TV2 !! 

Bilder fra kampen i Arena Larvik kommer her:

 

 

   
1 dag igjen!!!


1 DAG IGJEN!!! Hva tror du resultatet blir? 

2 dager igjen!

Flere enn meg som gleder seg? Det skal bli så morro å få med seg denne finalen live. Var på Larvik - Gyør tidligere i år, og det var GOD stemning i hallen. 

Her er linker til litt forskjellige artikler og videoer frem mot finalen:

Nora Mørk kan bli best (VIDEO) - Endelig tilbake etter 6 kneoperasjoner.  

Gyør stjernene får snakkeforbud - Blir skjermet frem til 11.mai.  

Bøhns tilstand er bedre etter blodkreften - Gyør spillerne får ukentlig rapporter om tilstanden.  

Lunde VS Leganger - Hvem er egentlig den beste? Keeperduellen er i gang... IGJEN!!  

 Kontinutet er hemmeligheten

Et fantastisk år for Anja Edin - EM sølv og finale i Champions League på første forsøk.

På sitt beste nivå - mye på grunn av Tonje Larsen og Nora Mørk. 

To ung jenter har skrevet kontrakt med Larvik - Er klare for å ta det store steget.  

HURRA :D

For en prestasjon av Larviks jenter, 27-19 seier over Krim.

Mange tvilte etter at Larvik tapte 24-22 i forrige kamp, men det var det ingen av jentene som tenkte på. Det startet bra med en scoring av Karo, men så klusset det seg litt og Krim ledet plutselig 4-1. Etter 7 minutter bestemt Larvik  seg for å kjøre på og de stengte igjen bakover. Deretter løp til Krim i senk og plutselig sto det 9-5. Det gikk litt i stå mot slutten av omgangen og Krim hentet seg litt inn igjen. 13-9 sto det til pause. Larvik kjørte på etter pausen også, og de så seg aldri tilbake. 

Dette var som Cecilie, Linka og Linn sa: En lagseier. Det var mange som bidro og de fleste var flere hakk bedre en i forrige kamp. Gro, Karo Tonje og Isabel  var fantastiske bakover og hjalp Cecilie veldig god. Gro og Isabel spilte også bra fremover. Må si at Isabel er en fighter altså, hun hadde en fantastisk omgang fremover (satte inn 4 av 4) så bommer hun på 3 og deretter setter hun inn tre baller mot slutten. Det er viktig å ikke gi seg, og det beviste Isa i dag. Linka var tilbake i bedre slag og satte inn 6 mål på 8 forsøk. Linn Sulland var mye bedre enn tidlige, 5 mål på 6 forsøk. Sara Breistøl fikk ingen sjanser fremover, men gjorde det bra bakover. Anja hadde to bom på gode sjanser, men satte også inn to. Det skal sies at det ble litt rotete mot slutten, men da var kampen allerede avgjort :) 

HERREGUD SÅ GØY DETTE ER, Larvik - Gyør i finalen :D   
I dag gjelder det!

Herregud så spent jeg er før semifinalen, det er nå det gjelder. Larvik spilte, som sikkert flere fikk med seg, en dårlig kamp forrige lørdag. Eller jeg vil vel si en dårlig første omgang, de reddet seg veldig inn ett pausen og gjorde så de bare tapte med 2 mål. Det er ingenting i håndball og hvis Larvik spiller på si beste så kan de slå Krim med flere enn tre mål. Vi får ihvertfall håpe de klarer det. Jeg har så lyst til å se Larvik - Gyør i finalen, det hadde vært en drøm. Men vi må ta en kamp av gangen, først må de slå Krim i kveld. 


Forsvaret må settes, de må gi alt og fighte bakover, de kan ikke sleppe Krim så lett igjennom. I tillegg må jentene ha en bedre skuddutteling enn sist og være tøffe på mål. Det er som Ole sier til OP.no, jentene må vise autoritet, vilje og de må tørre!! Etter en del svake kamper av Linn Sulland var hun endelig tilbake i gammelt slag på onsdag, vi får håpe hun fortsetter sånn.  Flere av jentene må opp et par hakk, spesielt kantene synes jeg har vært litt svake i det siste ( minus Kristina Bille). 

Jeg vet at Larvik vil vinne og de gir nok alt for at det skal skje. HER kan du se et videointervju med Gro Hammerseng, Sulland er positiv, Ole Gustav sier at jentene må kjenne sin besøkelsestid og du kan se bildeserie fra trening HER


DETTE VIL VI SE MASSE AV I KVELD: 


Glede

Styrke!


Fart og fightervilje


Jenter som løper hjem


og at alle backer hverandre opp (noe LHK jentene er flinke til). 

Sier bare som Nora Mørk:

(Hun sa faktisk det før semifinalen mot Krim forrige helg!)

Kampen starter 20.30 og du kan se den på TV2 sport og sumo. Jeg oppdaterer som vanlig kampen på facebook siden!  

Larvik - Krim

Det ble dessverre ikke helt som vi håpet på i går, og Larvik ødela mye med en dårlig 1.omgang. Krim fikk løpe rett igjennom forsvaret flere ganger og Larvik bommet på klare sjanser fremover. Andre omgangen var bedre både fremover og bakover, bortsett fra i sluttminuttene. Larvik hadde sjansen til å både spille uavjgort og vinne i går, men rotet nok en gang bort klare sjanser fremover. Krim vant 24-22 i første semifinale. Jeg vil ikke si at det er umulig å ta igjen de to målene, to mål er ingenting i håndball. Larvik har vist flere ganger at de er sterke på bortebane også.. men de må spille MYE bedre enn i går. Jeg var som sagt på kampen og her kommer noen bilder:

Du finner flere bilder på facebooksiden til bloggen :) 

En overskrift sier mer en 1000 ord.


Overskriften på Østlandsposten etter dagens kamp. Må man si noe mer? 

Larvik var rett og slett overlegne i dag og kampen var mer eller mindre avgjort etter 17 minutter. Da hadde Larvik satt inn 10 mål, Buducnost hadde lurt inn en ball bak Leganger. Hun var rett og slett fantastisk i dag. Synes hun har vært så som så i de siste kampene, men i dag var hun tilbake på gammelt nivå. I tillegg fikk hun god hjelp av forsvaret, og her skal Gro og Karo trekkes frem. De siste 10 minuttene av omgangen ble ikke helt som det første kvarteret. Allikevel kunne Larvik gå til pause med 13-5!

Andre omgangen ble bare en ren overkjøring, selv om Buducnost kom litt lettere til i forsvar. Larvik vartet opp med flere flyvere og mye bra spill forover, veldig morro å se på. Tilslutt sto det 28-16!! Det er morro å se at Larvik  ikke gir seg selvom de vet at kampen ikke betyr så mye. De fikk jo beskjed om å late som om det var første semifinale og det virket som om de tok det veldig seriøst. All ære til de fantastiske jentene, dette var en kanon match. Jeg håper virkelig vi får se dette i semifinalen også :) 

De eldste er fortsatt de beste kan man jo også si etter dagens kamp. En strålende Leganger bakerst, Gro og Karo tok ansvar i forsvar, i tillegg var de dronninger fremover. Gro ble toppscorer med 8 mål og det var flere fine scoringer bak fra banen. Karoline fikk full uttelling i dag også, det ble fem mål på henne. Jeg synes også Linka skal ha ros for en god kamp, hun spilte opp de andre og var også sist på ballen fem ganger. Det var selvfølgelig mange som var med å dra lasse i dag, men disse skal trekkes frem synes jeg. Skal også sies at Sara Breistøl kom inn å gjorde en god kamp, det ble to mål på henne + bra forsvarsarbeid. Kusinen Kristine fikk sitt første mesterligamål, gratulerer til henne :) 

En ''ubetydelig'' kamp

Om ikke lenge braker det løs i Arena Larvik, og jeg skulle gjerne ha vært der. Dessverre ble det ikke sånn denne gangen, men det var ikke såå viktig i og med at kampen ikke har noe å si for videre spill i Champions League. Med seier over Randers sist og Gyør seier over Buducnost så er Larvik videre til semifinalen før dagens kamp. Deilig. 
Jeg regner med å være tilbake i Arena Larvik 3.april og i semifinalen, gleder meg :) 

Tiltross for at kampen ikke har noen betydning vet jeg at Larvik jentene er keene på å vise seg frem og vinne denne kampen også. Allikevel er det jo greit å ikke ha det presset om at de vinne. 

Kampen mot Buducnost begynner klokken 17.45 i dag, den går på TV2 Zebra og sumo!! 

Sliteseier i Danmark...

Da ble det en seier mot Randers, men det ble en liten slite match. 

Larvik fikk en god start på matchen, både fremover og bakover.  Randers tok timeout etter 4 minutter og den ga uttelling. Danskene kom seg og plutselig sto det 4-4. Der i fra og ut så fulgte lagene hverandre tett, selv om Larvik hadde et lite forsprang med et par mål hele veien. Det ble en del feil fremover og Randers fikk flere kontringsmål, i tillegg at det glapp litt bakover innemellom. Cecilie hadde 1 redning og ble byttet ut med Lene utover i omgangen. Den danske profilen gjorde det bedre enn sin keeperkollega, men Randers kom allikevel opp på uavgjort til pause. 

Etter hvilen var det Randers som tok føringen, men etter et par minutter våknet Larvik jentene. En tent Isabel sørget for mål fremover og Lene reddet det som kom bakover. Etterhvert våknet også Gro Hammerseng som satte inn flere viktige mål og sto bra bakover sammen med Tonje Larsen. Den spilleren som kanskje ble en joker i dag var Karoline Dyhre Breivang. Hun spilte for det meste forsvar i dagens kamp, men mot slutten kom hun inn som midtback. Det ble full utteling, det ble hele fire mål i de viktige sluttminuttene. Lene hadde også noen gode redninger fra 6 m og på kontringer. Pernille Wibe skal ha skryt for det hun gjorde i 1.omgang, hun kom inn for Isabel i en liten periode og laget to flotte mål.

Tiltross for at det ble litt mye rot og tull innemellom så viser jo Larvik at de er det beste laget. De har mest å gi mot slutten i dag og Randers ble slitene tilslutt. Veien mot semifinalen er litt lettere nå, men det er Larvik som bestemmer selv om de skal dit. Eller de kan håpe på at Gyør vinner over Buducnost i morgen for da er semifinalen sikret, men skjer ikke det så avgjør de det selv på hjemmebane neste lørdag. Vi kan jo håpe på det første så slipper det å være en vinn eller forsvinn kamp neste helg, men jeg er sikker på at Larvik takler det helt fint :) 


Kampfakta: 
Larvik toppscorer: Isabel 6 mål, Gro 6 mål og Linka 6 mål. 
Øvrige mål: Karoline 4, Linn 3, Anja 3, Pernille 2, Sara 1
Utvisninger: 4x2 min - Gro, Sara x2 og Karoline
 

Nok et tap mot Gyør.

 

Larvik HK møtte lørdag ettermiddag Györ i gruppespillet i Champions League, og det ble tap for andre kamp på rad.
Når dommeren blåste i fløyta for siste gang viste lystavla 30-24 i favør Györ, og de er dermed klare for semifinalespill.

Györ har, som vel kjent for de fleste, to nordmenn på laget - Kathrine Lunde Haraldsen og Heidi Løke. Og det var en svært opplagt Lunde Haraldsen som voktet buret for ungarerne idag, som sammen med et sterkt lag sikret en ny seksmålsseier og sikkert avansement til semifinale.
Larvik HK hadde derimot to sterke målvakter i dag, Cecilie Leganger i første omgang og Lene Rantala i andre omgang. En alltid like treffsikker Linn Kristin Riegelhuth Koren som satte inn totalt 11 mål hjalp imidlertid ikke, og det var som om luften gikk ut av vestfoldjentene mot slutten av kampen.

Larvik styrer sin egen skjebne videre, og må vinne over både Randers og Buducnost for å nå semifinaler. Randers og Buducnost spilte forøvrig uavgjort 20-20 i sin kamp lørdag ettermiddag.

Kampfakta Champions League
Györi Audi ETO KC - Larvik HK 30-24 (15-13)

Györ, Ungarn
2000 tilskuere

Larviks målskårere:
Linn Kristin Riegelhuth Koren 11, Gro Hammerseng 5, Karoline Dyhre Breivang 3, Anja Edin 3, Thea Mørk 3, Isabel Blanco 2, Linn Jørum Sulland 2.

Heidi Løke 4

Toppskårer Györ: Eduarda Idalina Amorim 7 mål

Utvisninger: Györ 2x2 min, Larvik HK 4x2 min

(hentet fra handball.no)  

 

Som ''Slagelse'' skrev i en kommentar så skyter Larvik for enkelt. Ja, Katrine sto en god kamp, men flere av skuddene var ikke gode nok. Linn Sulland var helt ute av det i går, og fikk ikke til så mye. Gro Hammerseng var en av de mest positive i gårsdagenskamp, Karo glimtet til innemellom, Thea fightet godt, mens Isabel Blanco skaffet flere straffer og laget et par mål. Jeg synes Lene Rantala gjør et godt innhopp, men det har også noe med at forsvaret var litt bedre i starten av andre omgang. Utover omgangen gjorde Larvik flere tekniske feil ellers reddet Katrine skuddene og Gyør kunne kontre Larvik i senk. Det ble ikke en morsom kamp i går, men jeg håper Larvik ikke depper for lenge over tapet. De har fortsatt en mulighet til å nå semifinalen, de må bare slå Randers borte og Buducnost hjemme. De har en seier mot disse to lagene fra før. Ellers et lite tips (fra Slagelse): 

http://www.youtube.com/user/LarvikHandball?feature=watch - Larvik har fått egen youtubeprofil. Det er ofte at videoene på larvik sine sider ikke vil lastes opp eller så er de himla trege. Flere av videoene blir lagt ut her :) 

 

Returoppgjør klokken 16.00

I dag møter Larvik Gyør til et returoppgjør i Ungarn. Larvik tapte forrige kamp etter at de rotet seg helt bort mot slutten av kampen. De har litt å jobbe med fremover på banen i dag. Det blir et spennende oppgjør og det kan gå begge veier i dag. Kampen ser du på TV2 sport Xtra2 og tv2 sumo. 


Her kan du lese Anjas tanker rundt oppgjøret, i tillegg er det en video inne på linken. HER får du et intervju med Cecilie Leganger og lurer du på hva jentene gjør når de er på E-cup kamper kan du lese HER 

For en stemning!!

Fy søren for en stemning i går, og nok en gang har jeg vært med på å sette publikumsrekord i Arena Larvik. 4430 tilskuere, to av verdens beste lag og en spennende håndballkamp, kan det bli bedre? Nja, Larvik kunne kanskje ha vunnet, men det sånn er det. 

Angrepsspillet ødela mye i går, for forsvaret og keeperspillet var bra i store deler av kampen. Larvik tok for enkle avslutninger, gjorde mange feil og var alt for treige fremover. For all del Katrine var veldig god i går, men det var ikke den beste skytingen fra Larvik spillerne heller. Det sa både Gro og Ole Gustav etter kamp også! Flere av spillerne sto med 10 skuddforsøk, og ikke halvparten gikk i målet en gang. I tillegg ble kantene og strekspillerne brukt alt for lite. 

Som sagt så spilte Katrine en god kamp, Cecilie Leganger var god for hjemmelaget. Begge ble forøvrig kåret til banens beste for sitt lag.  Ellers var det ingen på Larvik som utmerket seg kjempe masse, det var bare Isabel som klarte å få full utteling på skuddene sine. Det skal sies at hun fikk 2 forsøk, hun burde blitt brukt mye mer. Strekkollega Heidi Løke spilte til godkjent, men det ble et par bom på henne også. 

Bildene fra gårsdagens kamp kommer litt senere i kveld :) Skal prøve å få lagt ut en liten video også, hvis jeg klarer. 
 


En smakebit, Katrine jubler etter redning! :) Og Heidi er selvfølgelig fornøyd med det! 


Husk match!!

Nå sitter jeg på toget på vei til Larvik, gleder meg masse til kamp. Den går på sumo og tv2 zebra!! :)

Appen på ipaden vil ikke samarbeide så det blir ingen bilder i innlegget.

Utsolgt!

Klokken 12.15 i dag måtte Larvik stenge billettsalget til Larvik - Gyør. Herregud så gøy dette blir, jeg bestilte togbilletter i går så nå blir det kamp på meg også. Det tar 2,5 timer en vei, så det blir tilsammen 5 timer på tog. Reiser i 12.30 tiden og er hjemme igjen i rett etter midnatt. Er det verdt det? ÅJA!! 

Dette sto på larvikhk.no:

Trykket på billettsalget har vært formidabelt de siste dagene, så stort har det vært at klubben måtte stenge salget kl.1215 fredag ettermiddag.

Samtlige seter og ståplasser er revet bort, denne kampen kommer til å få den rammen som den fortjener. Informasjonssjef i Larvik HK Tor Odvar Moen har ikke opplevd maken.

-Vi er kanonfornøyde. Dette løfter arrangementet til nye høyder og jeg vet at spillerne elsker å spille under slike rammer. Jeg tror muligens at vi måtte stenge dørene i Bergslihallen for mange år siden, ellers har vi ikke vært i nærheten av dette.Vi torde rette og slett ikke å selge flere ståplasser enn det vi har gjort. Vi har PW Cup i byen, og der vil samtlige lag få ståplassbilletter. Det kan fort bli 1000 deltagere eller fler som kommer på kampen, avslutter Tor Odvar. 

Det er europacup kamp på lørdag, dette bildet fant jeg bare på TV2 sumo :) Linka og Anja gleder seg nok til i morgen! 

 
Kampen kan du se på TV2 Zebra og  TV2 sumo klokken 17:45! 

For en fight..

I går braket til løs i Montenegro og det ble som ventet en tøff match. Det ble mer fighting og dueller enn fin håndball, fremover var det ikke så mye å skryte av egentlig. Larvik fikk 20 mål bak Buducnost sin keeper, men heldigvis fikk de bare 18 mål bak Leganger. Det var spenning fra start til slutt og jeg vurderte nesten å slå av mot slutten. Det var Larvik som kjempet hardest og de kunne ta med seg 2 viktige poeng hjem. Deilig. 

Forsvaret i går var bra, selv om det til tider glapp litt. Det å slippe inn 18 mål i CL er allikevel over godkjent spør du meg. Leganger reddet to (?) straffekast, i tillegg skøyt Buducnost to baller over målet. Det var fremover Larvik slet litt. Det ble for mye sideveis og for mye inn i midten, og det gikk så treigt til tider. Det ble aldri noe spill ut på kantene heller. Stakkars Thea Mørk fikk et kontringsmål ellers sto hun å veivet med armene for å vise at hun var ledig på kanten. Linka fikk ta et par straffer, men fikk bare to/tre baller ut på sin kant. De kunne ha brettet ut spillet mye mer. Ellers synes jeg Isabel gjorde en god 2.omgang i går, da fikk hun også mer å jobbe med. Det må være hardt å være innepå streken der, hun fikk mye juling.  

Alt i alt, det var ikke ensuper håndballkamp hvis man skal se på bom/feil, osv.. men det bar mye fighting og det er sånn det skal være i Champions League. To poeng er to poeng, og disse var viktige for veien mot en semifinale. Seier på bortebane er i seg selv en god prestasjon! Neste kamp for Larvik er på onsdag, borte mot Flint. Deretter møter de Gyør i Arena Larvik på lørdag. 
Jeg er veldig usikker på om jeg får dratt på kampen, siden det er ingen av de jeg pleier å reise med som kan. Nå vurderer jeg faktisk toget så jeg får sett på den. Vi får se hva som skjer i løpet av uka :) 

 

MATCHDAY og usikker fremtid.

I dag møter Larvik fjorårets Champions League vinner, Buducnost, i Montenegro. De fikk seg en smell mot disse i fjorårets semifinale, og det var ikke en morsom kamp å se på. Husker jeg satt å vrei meg i sofaen og synes det var bittelitt flaut. 13 mål på 60 minutter, det var pinlige saker. Dette sto på facebook sidene dems etter fjoråretskamp: 

Det gjør vondt å tape håndballkamer. Det gjør enda mer vondt å tape semifinaler i Champions League... og det gjør fryktlig vondt å bli spilt ut slik som Larvik Håndballklubb gjorde i går. Det var nok mange av oss som rett og slett ikke klarte å følge kampen på TV de siste minuttene. .. Men ett skal våre konkurrenter vite! Vi blir sterkere av motgang, vi blir mer motivert og vi blir inspirert av at våre omgivelser har tro på det vi gjør. Selv med gårsdagens motgang eller kanskje nettopp på grunn av gårsdagens motgang! 


Det var vel skadesituasjonen som spilte litt inn i fjor, Karo hadde fått mye ansvar både i Larvik og for Norge, Tine K var nesten alene fremover på venstrebacken, Linka og Linn sto alene på høyresiden, osv. . Allikvel så skulle det laget som var på banen ha klart et bedre resultat, MEN i fjor er i fjor. Forsvaret og keeperspillet var bra, det var fremover spillet som ødela. I år der i mot er det nye sjanser, og vi har flere fordeler i år. Gro Hammerseng er tilbake, Anja har blitt hentet til klubben og Kristine Breistøl har kommet godt i gang etter en tid med skade. Jeg gleder meg til morgendagens kamp og håper det blir en bedre opplevelse mot Buducnost i år. Jeg tror Larvik ser på fjorårets kamp som en motivasjon, og at de tenker at i år er det helt nye sjanser. 


Cecilie Leganger sier til OP.no at jentene er klare til match, men hun er selv usikker på fremtiden i klubben. Hun trenger å tenke på saken og er usikker på om hun skal velge Larvik eller urkeslivet. Les mer og se videointervju med henne HER Kampen sendes på TV2 sport og sumo fra klokken 19.00. Det kommer også oppdateringe rpå min facebookside :) 

I Arena Larvik skulle det være fest for...

Dronninga av Larvik, for Tonje Larsen fyller 38 år omtrent på denne tia. ''Gamle'' snille Tonje vår får fyller 38 år i år. Hei hurra for Dronninga som er så snill og rar. (Tekst: Bamses fødselsdag)


Dronninger over alle dronninger har bursdafg i dag, og du kan bli med på feiringa. Kan jentene slå Randers i første CL kamp i hovedrunden i dag? Det hadde jo vært den perfekte gaven til Tonje. Kampen går på TV2 sport og sumo, eller så ser du den best i Arena Larvik. Dit skal ihvertfall jeg :D  

Gjensyn med Heidi Løke og co.

Gruppene til hovedrunden i Champions League er trukket, her der dem: 

Gruppe 1:
Larvik 
Randers
Gyør
Buducnost 

Gruppe 2: 
Zvezda Zvenigorod
Oltchim Valcea
Krim
FTC

Larvik har havnet i en tøff gruppe, men kampene må vinnes uansett. De slipper å møte Gyør og Buducnost i en eventuell semifinale, og de må jo slå dem uansett hvis de skal få gullet til slutt. Da er det like greit å møte dem nå. Jeg tror at Larvik har gode muligheter til å gå videre, hvis det klaffer bra. Larvik tapte semifinalen mot Buducnost i fjor, og  bortekampen var ikke noe bra i det hele tatt. Gro Hammerseng var ikke med da, og Larvik har siden den gang forsterket troppen sin. Vi får håpe at flere av de som er skadet kommer tilbake etter jul. De slo jo Buducnost i semifinalen i 2011, og de har også vunnet over Gyør. Mot Heidi Løke, Katrine Lunde Haraldsen og co har det også vært  oppturer og nedturer, de tapte hjemmekampen i 2011 og vant bortekampen. Det var omvendt i forrige sesong da de tapte borte og måtte vinne hjemme for å gå videre. Det gjorde de og da spilte de veldig bra. Det er ingen umulighet å gå videre, men som sagt da må alt klaffe. Jeg gleder meg til hovedrunden!! 


Heidi og Gro er gode venner og vant CL pokalen sammen i 2011. Nå skal de møte hverandre i hovedrunden i Champions League!! 

Hjemmekampene til Larvik spilles på følgende datoer: 
2/3. februar: Larvik - Randers (Pga MGP i Arena Larvik blir denne kampen mest sannsynlig spilt 26.januar).
16/17. februar: Larvik - Buducnost
16/17.mars: Larvik - Gyør

Bortekampene: 
9/10.februar: Buducnost - Larvik
2/3.mars: Gyør - Larvik 
9/10. mars; Randers - Larvik 

Ellers har Byåsen kamper mot Leipzig i cupwinnercupen (4.runde) og Stabæk trakk Issy Paris. I EHF cupen møter Tertnes laget HAC (aner ikke hvor de er fra). 
 

Et spennende oppgjør

Gruppefinale. Røde kort.  Utvisninger. Skader. Blanco til sykehus. Blodig. God stemning. Jubel.Glede. 2890 tilskuere. 

Disse ordene beskriver vel det meste av kampen i dag. Det kokte i hallen de siste ti minuttene og det ble mye utvisninger og skader. Verst gikk det over Isabel Blanco og Gro Hammerseng. Førstenevnte måte på sykehuset og fikk dessverre hjernrystelse. Les mer HER . Vi håper alt går bra og ønsker henne god bedring. Gro fikk en blodig nese, men jeg tror det gikk bra. Karo fikk også seg en trøkk, men kom seg på beina igjen. 

Ellers synes jeg Larvik spiller en god kamp og har god kontroll nesten hele veien. Avslutningen av 1.omgang og starten av 2.omgang var ikke så bra, men de kjørte tilslutt i fra. Mot slutten var det jubel og glde for hvert mål og hver straffe som ble skaffet. Det toppet seg med to røde kort, og den ene fikk Linka. Ikke helt fortjent, men sånn ble det. Skal vel ikke skryte av dommerne fordi de gjorde mye rart. Heldgvis ble det en 30-23 seier og dermed ble Larvik gruppevinnere. Du kan lese hva Østlandsposten skrev om kampen her

Thea Mørk ble toppscorer med 6 mål, Linka 5, Karoline 5, Anja Edin 4, Linn Sulland 4, Gro Hammerseng 3,Kristina Bille 1 OG *trommevirvel* Tonje Larsen aka Dronninga 1 mål.  Cecilie Leganger ble fortjent banens beste i dag =)

 


Foto: Østlandsposten

Bilder og noen videoer kommer i morgen eller på mandag :) 

Sävehof - Larvik

Klokken 15.00 braker det løs...IGJEN!. Larvik er allerede videre i Champions League, men de må vinne i dag hvis det skal bli en gruppefinale neste helg. Kampen sendes på TV2 sport og sumo!!


 

Larvik - Dinamo i BILDER!

 

 

 

 

 


Karo ble banens beste, fortjent :) 


Isabel tråkket over eller noe sånt, og Kari Mette måtte gi en hjelpende hånd! Resten av bildene finner du på facebook siden min HER!! 

Videre til hovedrunden

Fra larvikhk.no: 

Søndag ettermiddag ble det klart at Larvik og FTC avanserer til hovedrunden i Champions League som starter opp i februar. FTC vant 34-32 i Gøteborg, og topper gruppen med maksimale 8 poeng.

Det resultatet gjør det umulig for Dinamo Volgograd og Sävehof å ta igjen de to topplagene.
Dinamo kan fortsatt komme a poeng med Larvik, men Larvik har vunnet begge kampene mot russerne, og vil være bedre enn Dinamo ved en evt. poenglikhet.

Det gjenstår fortsatt to viktige kamper i gruppespillet. Nå handler det hele om kampen om førsteplassen i gruppen. Det vil gi et bedre utgangspunkt for trekningen til hovedrunden. Der to pulje 1?ere og to 2?ere skal møtes i et nytt gruppespill.
Ved å vinne gruppen slipper man altså å havne i en gruppe med to puljevinnere fra gruppespillet.

Larvik har igjen møte Sävehof borte og FTC hjemme. Ungarerne møter Dinamo på hjemmebane kommende helg før turen går til Larvik. Dersom begge lag vinner til helgen blir det en ren gruppefinale i Larvik lørdag 17. november. Det utgangspunktet vil i så fall medføre at Larvik må slå FTC med fem mål i egen hall, eller fire dersom Larvik slipper inn mindre enn 24 mål.

Selv om avansementet er klart gjenstår det altså mye å spille for i de to siste kampene. 

Det kommer flere bilder fra gårsdagens kamp snart :) 

 

Stor seier i dag,

Det ble en stor seier mot Dinamo i dag, 40-25. Dette sto på larvikhk.no: 

Larvik var nok en gang et par klasser bedre enn sine motstandere fra Volgograd. Forrige helg vant Larvik med 11 mål på bortebane. Den differansen ble økt til 15 mål i ettermiddagens kamp i Larvik.
Vertene vant hele 40-25 etter å ha ledet 20-11 til pause.


//larvikhk.no 

Offensive russere
Dinamo gikk tøft ut i første omgang via et ultraoffensivt forsvar som skapte litt hodebry for hjemmelaget de første minuttene av kampen. Larviks hovedtrener Ole Gustav Gjekstad var godt fornøyd med hvordan laget løste det utover i omgangen.

-Vi ble en smule overrasket over hvor offensivt de la ut fra start, men etter noen minutter falt bitene på plass for oss, og jeg synes vi gjennomførte mange gode angrep utover i omgangen.

-Dette er ikke en forsvarstype vi møter så ofte, derfor er jeg meget fornøyd med hvordan laget utviklet angrepet i løpet av kampen. Med stor bevegelse og mange gode initiativ med og uten ball gir god uttelling.

Hang med innledningsvis
Dinamo hang med i innledningen av begge omgangene, men etter 12-13 minutter så de noe trøtte ut. I første omgang gikk Larvik fra 7-7 til 20-11, og i andre omgang innledet russerne med 4 mål mot Larviks 2. Nok en gang sa Larvik takk for seg etter 13 minutter og stormet inn til 40-25.

-Vi snakket om dette forrige helg også, forsetter Ole Gustav. Det er mye håndball i Dinamo-laget, men når det butter litt i mot får de litt vondt i viljen. Når det skjer får vi også mange gode kontringsmuligheter. Viljen til å løpe hjem falt betraktelig hos Dinamo når de mistet ballen. I tillegg krever det mye krefter å spille så offensivt som de gjorde over en så lang periode.

Kan avgjøres søndag

Larvik står nå med 6 poeng etter 4 kamper, og dagens resultat ga Larvik et utmerket utgangspunkt for avansement til Hovedrunden i februar/ mars. Det kan faktisk være klart søndag ettermiddag.
Sävehof tar i mot FTC Budapest i Gøteborg, og vinner ungarerne den kampen er det i boks. Da vil de to siste kampene handle om hvem som blir puljevinner. Larvik eller FTC. Det er ikke uten betydning!

KAMPFAKTA LARVIK-DINAMO 

Det var litt krise i går når jeg fant ut at jeg hadde glemt kamera mitt hos mamma. Måtte dra hjem å hente det i dag tidlig så denne dagen ble veldig stressende, men det fikk bra. Det var morro på kamp :) Bildene kommer i morgen!! 

 

Seier i Russland

 

Jeg har ikke fått sett kampen pga jobb (kjipt), så det blir klipp og lim fra handball.no!

I sesongens tredje kamp i Champions League, ble det seier med hele 35-24 for Larvik-jentene over russiske Dinamo Volgograd. Anja Edin (bildet) ble toppscorer med åtte fulltreffere.

Før kampen sto det russiske laget og Larvik likt, begge med to seire og et tap, og så langt kan de se ut som om disse to lagene skal kjempe om en av de to plassene for å komme til hovedrunden i Champions League.

Lagene holdt følge fra avkast, og først etter 18 minutters spill kom den første tomålsledelsen. Den var det Larvik som sikret seg. Den økte med et mål til pause og tavlen viste 17-14. Forsvaret var bra, det ga kantene kontringsmuligheter, noe både Thea Mørk og Kristina Bille satte i mål. Men noe bom var det også i de første 30. minuttene.

Så etter hvilen tok Larvik solid grep om kampen. Gjestene scoret og scoret uten at hjemmelaget klarte å få inn en ball bak Cecilie Leganger før det var gått drøyt 11 minutter av omgangen. Da lå Larvik ni mål foran og kampen var i realiteten avgjort. Meget bra målvakt og glitrende forsvarsspill var foranledningen til at Larvik spilte hjemmelaget ut av hallen. Ved siste fløyteblås viste tavlen 35-24 til de norske jentene som dermed sikret andre plass i gruppen og skjøv russerne ned til en tredje plass.

Neste runde spilles kommende helg og da er det Larvik sin tur å ta i mot Dinamo Volgograd. Kampen spilles lørdag 3. november i Arena Larvik. 

---

Kampfakta
Champions League - gruppe C
Dinamo Volgograd - Larvik 24-35 (14-17)

Larviks målscorere: Anja Edin 8, Isabel Blanco 5, Gro Hammerseng 5, Kristina Bille 5, Linn Jørum Sulland 4, Thea Mørk 4, Sara Breistøl 1, Karoline Dyhre Breivang 1, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 1 og Pernille Wibe 1.

//handball.no 


 

Tap med fire mål

Beklager for at jeg ikke oppdaterte i går, men hadde litt andre ting å gjøre. Dagen i dag har gått i ett, men her kommer litt om kampen i går. Det første er fra handball.no også skriver jeg mine kommenterar nederst.

Ole Gustav Gjekstad  og Larvik HK fikk ikke den ønskede starten på bortebane i sesongens Champions League. Laget tapte kampen mot ungarske FTC Rail Cargo Hungaria 24-28 søndag.

Larvik-jentene kom bakpå fra start, lå under 7-12 etter 20 minutter, 9-15 etter 25 minutter og 12-16 til pause. - FTC  hadde solid forsvars- og målvaktsspill, mens Larvik slet unormalt mye i forsvar. 

Etter hvilen var det bedre forsvarsspill hos Larvik, men ikke lenge nok. Da laget var i ferd med å hente inn hjemmelaget, og var oppe på 19-20, klarte FTC på nytt å rive seg løs og dra i fra. Til slutt ble sifrene 24-28. 

Ungarerne viste seg altså som et tøft lag, og Larvik spilte bare glimtvis som vi vet laget kan. Slikt blir det ikke poeng av i Champions League. 
Nå leder FTC Rail Cargo Hungaria denne gruppa med full pott, 4 poeng. Larvik HK har 2 poeng, det samme som neste motstander Dinamo Volgograd har, etter at de denne helgen vant 34-28 mot IK Sävehof, som dermed fortsatt er uten poeng.

Anja Edin viste nok en gang at hun er en verdifull tilvekst i Larvik-laget. Hun ble også toppscorer med i alt 7 mål. Nærmest henne kom Linn-Kristin Riegelhuth Koren med 6 mål, Gro Hammerseng med 4, Isabel Blanco med 3 mål og Thea Mørk med 3 mål. Pernille Wibe og Sara Breistøl scoret ett mål hver. 

Min kommentar om kampen: Jeg synes ingen utmerket seg kjempe masse i går, men Linka hadde en god første omgang. Dessverre fortsatte ikke trenden i andre. Anja Edin startet veldig dårlig, hadde en litt bedre periode før pausen. Så ble hun litt avgjørende i andre omgangen, men det ble også flere feil og bom fra henne som ødela litt mot slutten. Allikevel var som hun kanskje en av de bedre i andre omgang. Thea Mørk gjorde en god kamp i går og satte sine sjanser. 

En ting jeg ikke skjønner er at Cecilie Leganger blir stående på banen i 50/55 minutter og Lene Rantala blir sittende på benken. Ja hun hadde noen gode redinger og var ikke så verst... men det keeperbyttet burde kommet mye før. Leganger trenger kamptrening, men det må man sørge for at hun får i andre kamper enn i Mesterligaen. Da får man komme på treninger og være med på Postliga kampene da, du kan ikke gamble på det i Champions League. Lene Rantala kommer inn mot slutten og har et par viktige redninger, spesielt en helt på slutten. Sterkt gjort etter å ha sittet på benken i nesten to kamper på rad. Jeg synes Lene har vært god i sesongstarten (tiltross for litt svakere motstand). 

Den spilleren som ikke hadde dagen i går var Linn Sulland. Det skal sies at hun har noen gode utspill til kant og innspill til linje + en skaffet straffe. Ellers var det en grusom kamp fra hennes side, og det er ikke meninga å være slem. Skjønner virkelig ikke hvorfor Kristina Bille blir sittende på benken en hel kamp! Hun kunne blitt satt på kanten også kunne Linka stå på backplassen, det funket ganske greit på landslaget... 

Jeg synes at Ole Gustav burde ha brukt de som blir sittende lenge på benken. Blant annet Kristina, Tine K og Lene!! 
 

Det mangler litt bakover

Larvik vant ikke uventet  over IK Sävehof i går, og det var egentlig tvil under hele kampen. Jentene gikk fort opp i en 3-0 ledelse og det svenske laget måtte ta timeout etter 3 minutter. Ikke at det hjalp så mye, for hjemmelaget økte ledelsen til 7-1. Frem mot pause var ledelsen klar og til pause sto det hele 21-13.  
Jeg synes Larvik spilte god angrepshåndball, leste på twitter at de hadde kun bommet kun 10 ganger før pause. Lene Rantela sto godt bakover i hele omgangen og jeg ble imponert når hun dro til med en dobbeltredning. Tenk at dama faktisk er 44 år og klarer det, synes det er helt fantastisk. 

Andre omgangen var fortsatt god fremover, selv om det ble bom på noen klare sjanser. Bakover var det så som så, de slapp inn 18 mål i løpet av den omgangen, og det er litt for mye. De har litt å jobbe med bakover. Ellers fikk Cecilie Leganger spille litt i 2.omgangen, og hun spilte helt ok. Larvik scorer i likhet med det svenske laget 18 mål og vinner kampen greit 39-31. 

De spillerne som burde bli trukket frem etter gårsdagens kamp er:  Isabel Blanco som var god framover og bakover, hun skaffet også flere straffer. Linn Sulland var sikker fra 7 meter merke (ellers synes jeg ikke hun var så god i etablert angrep), mens Linka var en scoringsmaskin som vanlig. Hun fikk æren av å sette inn Larviks 5000 mål i Europacupen (det 18.målet i gårsdagens kamp). Lene Rantala ble fortjent kåret tl banens beste etter en god match, hun reddet 18 mål og fikk 37 mål i mot seg. Gro Hammerseng og Anja Edin spiller godt sammen, begge bidro både fremover og tidevis bakover. Ellers spilte de andre godt også, men disse var de som utmerket seg mest etter min mening. Må også nevne at Tine K gjorde comeback og hun gjorde sakene sine bra, scoret 2 mål!! 

Jeg har ikke fått redigert alle bildene enda, men her kommer noen smakebiter: 

 

Husk kampen i dag :)

Klokken 17:45 braker det løs i Arena Larvik og Champions League er i gang. Du kan se kampen mellom Larvik og Safehof (?) på TV2 Zebra eller sumo. Du får liveoppdateringer på op.no :) 

Jeg skal nedover til Larvik, og det gleder jeg meg masse til. Blir sikkert en del bilder fra kampen, så det blir bra! VI BLOGGES :) MINNER OM KONKURRANSE HER - En signert landslagsdrakt kan bli DIN!! 

 

5000 mål :)Larvik HK nærmer seg en ny milepæl i europacupsammenheng. Før kampen mot Sävehof på lørdag har Larvik scoret 4982 mål i europeiske turneringer.

Debuterte i 1994

Larvik debuterte i europeisk sammenheng 7. oktober 1994. Første forsøk i Europa handlet om kvalifisering til Champions League og to hjemmekamper mot Hapoel Le Rishon fra Israel. Larvik vant begge kampene med store sifre 34-7 og 39-9.
Senere kvalifiserte man seg for første gang til Champions League med to seire mot Kulturspor Ankara fra Tyrkia. Turen til Tyrkia var Larviks første ut av landet i denne sammenhengen.

?Personlig rekord? i Cupvinnercupen

Flest mål i en e-cupkamp laget Larvik i 2. runde i Cupvinnercupen høsten 2004. Bulgarske Etar Veliko kom til Norge for å spille to kamper.
Rekorden kom i det andre oppgjøret som ble spilt på Kongsberg, hvor Larvik scoret 50 mål mot Velikos 13. Den første kampen i Bergslihallen endte 47-11 , det er Larviks nest beste målscore ute i Europa.

Rustad Kristiansen med klubbrekord

Man skulle kanskje tro at det er klubbens tidligere scoringsmaskin Heidi Løke som har rekorden for antall scorede mål i en europacupkamp. Det er det ikke, den 9. februar 2008 scoret Tine Rustad Kristiansen (bildet) 21 mål med bosniske Katarina Mostar i 1/8-deslfinalen i Cupvinnercupen. Det kan tillegges at bosnierne kun scoret 14?

Flesteparten i Champions League

Av de snart 5000 målene Larvik har produsert har de fleste kommet i Champions League sammenheng. Så langt har 3358 kommet i denne turneringen. Det gir et snitt på 27 pr. kamp.

Det kan nevnes at det i samme periode har gått 3035 baller inn i eget nett- det gir et snitt på 24,5.

Totalt har Larvik spilt 180 kamper i de forskjellige europeiske cupene med et målsnitt på 27,7.

Kan ta seier nummer 75

Larvik har spilt 124 kamper i Champions League før oppstarten mot Sävehof på lørdag. Så langt har det endt med 74 gevinster, 6 uavgjorte og 44 tap.
Det kan bli jubileum med seier på lørdag og scorer Larvik 18 mål eller mer passerer man 5000 totalt.


Larvik-Sävehof, Champions League, lørdag 13. oktober klokken 1745 i Arena Larvik.

// hentet fra larvikhk.no :)  

Bli med til Gøteborg!

Nå er det tid for Champions League igjen, og vi er klare for Gøteborgtur med avreise både 9. og 10. november.

Det er relativt kort tid til turene går av stabelen, så vær raske med påmeldingen.  På grunn av hotellets avbestillingsregler må dere melde dere på snarest og seinest innen 9. oktober.

Vi håper mange, nye og gamle supportere, vil ta turen til Sverige sammen med oss og heie jentene fram til seier.

Hjelp oss å spre info om turene!

3 dagers tur (Turkode 1210)

Fredag 9. november:   

Kl. 12.30:              Avreise med bussen fra Esso?n på Elveveien

Kl. 14.00:              Båt fra Sandefjord til Strømstad

Kl. 16.30:              Ankomst Strømstad, og avreise til Gøteborg

Kl. 18.30:              Vi sjekker inn på Scandic Hotel Europa

Kl. ??.??  :              Tid for en hyggelig bytur

 

Lørdag 10. november:

Kl. ??.?? :              Frokost på hotellet

Kl. ??.?? :              Shopping og en tur på by?n

Kl.19.00:              Felles middag

 

Søndag 11. november

Kl. ??.?? :              Frokost på hotellet

Kl. 13.30:              Transport til kamp-arena

Kl. 15.00:              Kampstart (Vi ordner billetter (Ikke inkludert i prisen)

Kl. 16.30:              Vi starter returen

Kl. 19.30:              Båtreise Strømstad ? Sandefjord

 

2 dagers tur:  (Turkode 1211)

 

Lørdag 10. november

Kl. 08.30:              Avreise fra Esso?n

Kl. 10.00:              Båtavgang Sandefjord

Kl. 12.30:              Ankomst Strømstad

Kl. 15.00:              Ankomst Gøteborg og innsjekk på Scandic Hotel Europa

 

Søndag 11. november:

IDENTISK MED turkode 1210

 

Priser:

3 dagers tur, turkode 1210: Kr 1750,-

Prisen inkluderer: 

Rundreise med buss, båt t/r Gøteborg, 2 overnattinger i dobbeltrom, 2 frokoster, 1 middag

 

2 dagers tur, turkode 1211: Kr 1200,-

Prisen inkluderer:

Rundreise med buss, båt t/r Gøteborg, 1 overnatting i dobbeltrom, 1 frokost, 1 middag

 

Tillegg:

Enkeltromstillegg pr natt: Kr 290,-

Buffet på ferga, fredag: Kr 178,-

Buffet på ferga, lørdag; Kr 128,-

Kampbillett

 

Tlf for påmelding:  33 11 79 66 eller 91 13 39 40    (bjorn@euroreiser.no)

NB!

Husk å oppgi turkode

//Larvikhk.no  

Har du tenkt til å være med?
Jeg har ihvertfall veldig lyst, men siden jeg skal til Serbia så tror jeg muligens at jeg må droppe det. Skal på alle CL hjemmekampene til Larvik håper jeg!!  


Hadde vært morro om de kunne ha løftet denne pokalen igjen ved sesongslutt! :D

 

God mesterliga trekning

Dinamo Volgograd, IK Sävehof og vinner av kampene mellom IUVENTA Michalovce/FTC Rail Cargo Hungaria blir Larvik HKs motstandere når gruppespillet i Champions League skal gjennomføres i oktober/november. 

Fjorårets semifinalist Larvik HK får altså både russisk og svensk motstand i tillegg til engten ungarsk eller slovakisk. 

Om Byåsen kvalifiserer seg til gruppespill, blir det kamper mot Györ, RK Krim og HC Podravka for trønderne. 

Gruppespillet starter 13. - 14. oktober, og det skal spilles seks kamper i hver gruppe fram til siste helgen 17.-18. november. De to beste fra gruppepillet i Champions League går videre til Hovedrunden, der kampene starter 2.-3. februar 2013.

Gruppene i Champions League Kvinner:  

Gruppe A Gruppe B Gruppe C Gruppe D
Oltchim Rm. Valcea (Romania) Györi Audi ETO KC (Ungarn) Larvik HK Buducnost (Montenegro)
Randers HK (Danmark) RK Krim Mercator (Slovenia) Dinamo Volgograd (Russland) Thüringer HC (Tyskland)
Hypo NÖ (Østerrike) HC Podravka Vegeta (Kroatia) IK Sävehof (Sverige) Vinner Wild Card-gruppe
Vinner kval.gruppe  2
(Byåsens gruppe)
Vinner kval.gruppe 3 Vinner av kampene
IUVENTA Michalovce - 
FTC Rail Cargo Hungaria
Vinner kval.gruppe 1