Postligaen 2010/2011

Slik spilles semifinalene

I år ligger den en kvalifiseringsplass til Champions League i sluttspillet. De to første lagene går rett til semifinale, mens lagene 3-8 deles i to puljer for å finne motstander til Larvik og Byåsen i semifinalene.

Les reglene for sluttspillet her.

Larvik er som seriemester sikret plass direkte i gruppespillet io EHF Champions League neste sesong. Vinneren av sluttspillet får kvalifiseringsplassen. Vinner Larvik, er det den andre finalisten som får kvalifiseringsplassen.

Lag 3, 6 og 7 i serien danner den ene sluttspillgruppen i kvartfinalen, mens lagene 4, 5 og 8 danner den andre. Kvartfinalegruppene spilles 27., 29. og 30 mars.

  Gruppe 1

Gruppe 2
Nr. 3 Storhamar   Nr. 4 Stabæk
Nr. 6 Vipers Kristiansand   Nr. 5 Tertnes
Nr. 7 Flint Tønsberg   Nr. 8 Gjøvik HK

Vinnerne av de to gruppene går til semifinaler. Trekning avgjør hvilket lag som møter Larvik og Byåsen.

Semifinalene spilles 11. og 14. april. Best plasserte lag spiller borte først. Larvik spiller bortekamp 11. april og hjemme 14. april.

Finalene spilles også som borte- og hjemmekamp, istedenfor at lagene samles på ett spillested, slik det har vært de siste sesongene. Datoene er 25. og 28. april. Best plasserte lag i serien spiller borte først. 

 

Sorry for litt dårlig blogging i dag, men jobbet fra 11-18.00 også badet jeg etterpå. Greit å jobbe på badeland, fikk slappet av i boblebadet og sånt =D 

Jeg kan vinne en SoundLink fra Bose til en verdi av kr 3100!

Måtte lage et innlegg siden jeg vil vinne en SoundLink, hehe :))

bosevinn

Gratulerer til Byåsen

Er litt sent ute, men gratulerer til Byåsen som vant 21-18 over FC Midtjylland i går. HERLIG!  Dette sto på TV2 Sporten: 

Byåsen måtte vinne lørdagens kamp mot FC Midtjylland i Ikast med to mål for å ha mulighet til å avansere i Mesterligaen.

Forrykende førsteomgang
Det så lenge ut til å bli en overraskende enkel oppgave, for gjestene leverte en eventyrlig førsteomgang.

Terese Pedersen stengte buret og slapp ikke inn ett eneste mål i en periode på 22 minutter. Dermed gikk Byåsen fra 3-3 til ledelse 12-3.

Thrilleravslutning
Trønderne ledet med svært komfortable 13-5 til pause, men andreomgangen ble likevel uhyre spennende.

Hjemmelaget kjempet seg tilbake i kampen, og var bare to mål bak da Inga Berit Svestad fastsatte sluttresultatet til 18-21. Da hadde Byåsen misset på fire skuddforsøk på rad.

Seieren gjør at håpet om videre Mesterliga-spill lever for Byåsen. For å avansere må laget slå Thüringer i siste kamp, samtidig som Buducnost må vinne mot FC Midtjylland. Da vil nordmennene gå forbi danskene på innbyrdes oppgjør.

Byåsen er uansett resultat i siste kamp garantert spill i cupvinnercupen. 

Oppsummering Podravka - Larvik

Da var det på tide med en oppsummering! 


Handballphotos.hu

Jeg synes Larvik spilte en god forsvarskamp i går, slapp kun inn 21 mål på en vanskelig bortebane. Larvik var raskt tilbake i forsvar, og Podravka fikk få kontringer. Allikevel var det en som var fantastisk i går (igjen), Cecilie Leganger.  Hun hadde 17 redninger, og flere av de kom når vi trengte dem som mest. Hadde det ikke vært for henne tror jeg ikke Larvik hadde vunnet kampen, men det  er mest pga angrepsspillet. Til tider funket det ikke angrep i det hele tatt, spesielt i 1. omgangen. I løpet av det første kvarteret hadde Larvik scoret 4 mål - FIRE MÅL. 

Først og fremst funket høyre siden til Larvik meget dårlig, verken Linn Sulland, Linka eller Amanda fikk det til å funke. Eller Linka var ikke så ille i går, men hun fikk ikke så mange sjanser heller (Fikk full utteling på straffene). Tine Rustad Kristiansen, Tonje Larsen og Kari Mette Johansen får godkjent i angrep av meg. I tillegg hadde Karo et par bra skudd! 


Handballphotos.hu


Dommerne var med å prege kampen en smule. Flere rare utvinsinger og straffesituasjoner, på begge lag. I tillegg var dere flere situasjoner der det skulle vært blåst angrepsfeil.  Det var en situsjon med Linka som ikke var ille i det hele tatt, men det ble dobbel straff (utvisning + straffe). Plutselig var det 4 mot 6 (Tine K var utvist fra før), men heldigvis fikk Podravka en 2 min i denne perioden også. Før denne utvisningene ledet Larvik 13-11, men Podravka ledet 14-13 etter at begge hadde fullt lag. Så kom Larvik seg opp i en 4 målsledelse, og det sto 20-16. Deretter ble Isabel Blanco utvist, og de scorer 2 mål + 1 mål rett etter at Blanco kommer inn igjen. Heldigvis så holder Larvik hode kaldt, selv etter at Tonje Larsen får en utvisning -  3 minutter før slutt. Tonje Larsen får æren av å sette inn kampens siste mål, og Larvik vinner tilslutt 24-21 etter en slitekamp. 

Larvik burde begynne å få ballen mer ut til kanten, rett og slett.  KMJ fikk vel en ordentlig pasning ut på kanten, som hun satte inn. Eller så fikk hun løpt inn 2 kontringer + at hun kom inn i midten fra kant på sitt siste forsøk. Linka fikk vel også en sjanse fra kanten. 
Som sagt så funket det ikke for Linn Sulland i går, men man kan ikke regne med at alt skal gå bra hver gang. Satser på at hun kommer sterkere tilbake mot Viborg neste helg. Både hun og Amanda skal ha skryt for at de ikke gir seg med å skyte, for plutslig så sitter den ballen i mål. 

Disse scoret målene: Tine Rustad Kristiansen 6 mål, Kari Mette Johansen 4, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 4, Karoline Dyhre Breivang 3, Tonje Larsen 3, Linn Jørum Sulland 2, Isabel Blanco og Amanda Kurtovic. 

Banens beste (etter min mening): Må kåre to, for jeg synes Cecilie står fanstastisk i mål og Tine K tar ansvar i angrep. 

 

Hvem var banens beste mot Podravka?
Linka
Cecilie
Kari Mette
Tine K
Karoline
Linn
Amanda
Dronninga (Tonje)
Isabel
Pernille
  
pollcode.com free polls Vinner Larvik mot Viborg neste helg så er vi videre til mellomrunden, så jeg håper det skjer. Jeg skal nok engang til Arena'n for å se på kampen, og jeg håper flere tar turen. Kjøp billett her

Men først skal de møte Stabæk hjemme i Arena Larvik, den 2. november. Stabæk har vært i god form hittil, så jeg håper de kan gi Larvik litt kamp. De har kun tapt en kamp (mot Byåsen) og vunnet fire.  

 Husk å stem på ''Månedens spillere'', det gjør du her

> Hva synes du om kampen i går? 

Nå er det bekreftet...

Tonje Larsen blir ikke med til VM. Dette sto på handball.no:  

Larvik-spilleren Tonje Larsen er ikke aktuell til å delta på Norges lag i VM i Brasil i desember. Årsaken er belastningsrelaterte smerter i høyre kne som dessverre ikke har vist den nødvendige bedringen for å kunne delta i VM.

Tonje Larsen har meldt fra til landslagsledelsen at hun ikke blir med til årets VM. Det overrasker ikke landslagssjef Thorir Hergeirsson som har holdt døren på gløtt for henne helt til nå.
- Både lagledelsen og helseteamet har full forståelse for denne avgjørelsen. Vi ønsker henne det beste i opptreningen og håper hun kommer sterkere tilbake på nyåret, sier han.

Håndballjentene har i hele 2011 trent og spilt uten Larsen og vil nå fortsette med det i VM i Brasil.
-Det er kjedelig å ikke kunne trene og spille for fullt og jeg skulle gjerne vært med til Brasil. Men dersom jeg ønsker å spille en sesong for Larvik, så blir opp til ni kamper på fjorten dager for mye, sier Tonje Larsen til larvihk.no.

Tonje Larsen skal prioritere rehabilitering og opptrening i VM-perioden for å stå best mulig rustet til å gjennomføre vårsesongen med Larvik. Eventuelle spørsmål om hennes helse rettes til Larviks fysioterapeut, Krister Næss på telefon 917 56 434. 

Tonje Larsen Liu Xiaomei of China is tackled by Tonje Larsen (R) and Gro Hammerseng (L) of Norway during the handball match between Norway v China held at the Olympic Sports Center Gymnasium during day 1 of the Beijing 2008 Olympic Games on August 9, 2008 in Beijing, China. 
Vi mangler både Gro og Tonje i VM, to viktige forsvarsspillere.  


 Hvor viktig er Larsen for Norge?
Tonje Larsen i form forsterker alle landslag i verden. Vi mangler Gro Hammerseng, mens Kristine Lunde-Borgersen kommer til mesterskapet i variabel form. Nå mister vi også en av verdens beste forsvarsspillere og en spiller med en god skuddarm. Vi mangler flere sentrale spillere fra EM-laget, og jeg er glad for at vi er direkte kvalifisert til OL. Det blir et tøft mesterskap, sier Bent Svele til TV2 sport


Har vi sett Tonje Larsen for siste gang i landslagsdrakten?
Det kommer et OL i London neste år og det er ingenting i veien for at hun blir å se der dersom hun blir frisk. Men det kan dessverre være det.

Les mer her.

Dette var vel som forventet egentlig, ,men det er veldig synd for både Tonje og landslaget. Hun hadde vært en stor forsterkning for laget. Allikevel er det bra at hun tenker på helsa, og at hun satser 100 % på Larvik. 

 

Hvem har flest mål av søstrene?

Vi har jo noen søskenpar i Postligaen, så for morro skyld skal vi se hvem av dem som har scoret flest i løpet av denne sesongen. 

Heidi Løke: 221 mål (201 spillermål- 20 sju straffemål) - 22 kamper
Lise Løke: 86 mål (alle spillermål) - 21 kamper

Linn-Kristin Riegelhuth: 86 mål (77 spillermål - 9 staffemål) - 22 kamper
Betina Riegelhuth:
120 mål ( 91 spillermål - 29 straffemål) - 22 kamper

Lillesøster har scort mer mål enn storesøster i årets sesong.


Linn Jørum Sulland: 115 mål (83 spillermål - 32 straffekast) - 21 kamper
Randi Jørum Sulland:
65 mål (56 spillermål- 9 straffemål)- 22 kamper

Tine Rustad Kristiansen:
65 mål (63 spillermål - 2 straffemål) - 20 kamper
Kine Rustad Kristiansen:
36 mål (alle spillermål)- 15 kamper


Stine Bredal Oftedal: 121 mål (107 spillermål - 14 straffemål) - 22 kamper
Hanna Bredal Oftedal: 
2 mål (alle spillermål) - 8 kamper

Sanna Solberg: 
90 mål (89 spillermål - 1 straffemål) - 22 kamper
Silje Solberg
(keper): 0 mål - 22 kamper

Sanna, Silje & Stine


Nora Mørk:
38 mål (37 spillermål - 1. straffemål)- 14 kamper
Thea Mørk: 21 mål (alle spillermål) - 19 kamper
Kaja Mørk:
8 mål( alle spillermål) - 15 kamper


Postligaen sesongen 2010/2011

Nå er postligaens spillere kåret, og Heidi Løke stakk av med en del priser.
Sesongs håndballprofil: Heidi Løke

Sesongens spiller, kvinner:
Heidi Løke 
Sesongens toppscorer, kvinner: Heidi Løke
Sesongens trener, kvinner: Håvard Mamelund, Stabæk
Sesnongs nykommer, kvinner: Ramune Pekarskyte, Levanger
Sesongens arrangør, kvinner: Larvik
Fairplay: Nordstrand


Heidi Løke! 

Sesongs postligalag kvinner: 
Målvakt - Cecilie Leganger. 
Høyrekant - Nora Mørk
Høyre bakspiller - Linn Jørum Sulland
Linjespiller - Heidi Løke
Bakre midtspiller - Stine Bredal Oftedal, Stabæk
Venstre baksspiller - Karoline Næss, Stabæk
Venstrekant - Linn Gossé


Linn Gossé

Sesongens postligalag menn: 
Målvakt - Svenn Erik Medhus, ØIF Arendal
Høyrekant- Sondre Paulsen, ØIF Arendal
Høyre bakspiller- KentRobin Tønnensen, Haslum
Linjespiller- Einar Sand Koren, Haslum
Bakre midtspiller- Trym Bilov- Olsen, Runar
Venstre baksspiller- Erlend Mamelund, Haslum
Venstrekant  - Andre Lindboe, Elverum

Einar Sand Koren

Sesongs toppscorer, menn: Erlend Mamelund
Sesongs spiller, menn: Erlend Mamelund
Sesongstrener, menn: Tom-Erik Skarpsno, Haslum 
Sesongens nykommer: Joar Gjerde, Viking 
Sesongens arrangør, menn: Elverum 
Fairplay: Fyllingen Bergen 

Erlend Mamelund 

Er du enig uenig/ enig i disse utmerkelsene?? Hvem vil du eventuelt ha på ditt Postligalag? 

Larvik er de snilleste...

Larvik fikk bare 23 utvisninger i løpet av denne sesongen. De er derfor øverst på lista der også, mens Levanger er nederst med sine 56 x 2 minuttere og et rødt kort ligger nederst. 

Her er troppen + utvinsningene (den som har flest først)
1. Karoline Dyhre Breivang 6 utvisninger
2. Tine Stange 5 utvisninger
3 Heidi Løke 3 utvisninger
4 Tine Rustad Krisitiansen 2 utvisninger
5. Linn Jørum Sulland 2 utvisninger 
6. Tonje Larsen 1 utvining
7. Gro Hammerseng 1 utvisning
8. Sara Breistøl
1 utvisning
9. Linn-Kristin Riegelhuth  
1 utvisning
10. Olga Medvedeva  
1 utvising 
11. Lene Rantala 0 utvisninger
12. Cecilie Leganger 0 utvisninger
13. Kari Mette Johansen 0 utvisninger
14. Katja Nyberg 0 utvisninger
15. Amanda Kurtovic 0 utvisninger
16. Nora Mørk 0 utvisninger
17. Thea Mørk 0 utvisninger 

Hvis man man ser på lista over alle lagene så kommer  Karoline Dyhre Breivang på en 27.plass. 
 *
Foto: Arne Ove Bergo 

Kampoppsummering - Helt sykt!

Larvik hadde allerede vunnet serien, uansett hvordan det gikk mot Byåsen i dag. Det  eneste som var avgjørende var om de kunne komme seg igjennom serien uten å tape en eneste kamp. For å si det sånn, Larvik viste helt klart hvem som regjerer i eliteserien. Kampen ble 3 timer forskinket, og den kan selvfølgelig ha noe å si for Byåsen. Det sto hele 39 - 19 på måltavla etter 60 minutter.  Det står 10 poeng mellom første og andre plassen på tabellen, det sier sitt. 
Byåsen klarte bare å score 7 mål før pausen, men slo til å scoret 12 stykker i annen omgang. Det hjalp ingenting siden Larvik scoret 22 mål da det hadde gått 30 minutter, også scoret de 17 stk etter pausen. Forsvaret må ha stått veldig godt, i tillegg til at Rantala reddet en del. 
Gro Hammerseng kunne juble over sitt første seriemesterskap, selvom de andre jentene lo litt av henneFakta om kampen: 
Pauseresultat: 22-7 
Sluttresultat: 39 - 19
Sted: Arena Larvik
Tilskuertall: 2589

Spillerstall Larvik ( 39 mål på 61 skudd) 
2. Tonje Larsen 3 mål, 3skudd
4. Sara Breistøl 1 mål, 1 skudd
5. Heidi Løke 15 mål, 21 skudd (seks 7m kast) 
6. Tine Rustad Kristiansen 3 mål, 5 skudd
7. Kari Mette Johansen 2 mål, 5 skudd
8. Karoline Dyhre Breivang 0 mål, 0 skudd
9. Nora Mørk 4 mål, 6 skudd
10. Gro Hammerseng 1 mål/2 skudd
11. Linn-Kristin Riegelhuth 3 mål, 3 skudd
15. Linn Jørum Sulland 2 mål, 5 skudd 
16. Lene Rantala reddet 20 mål, av 51 (Dvs at 12 baller havnet utenfor mål eller noe sånt) 
17. Tine Stange 4 mål, 7 skudd 
18. Olga Medvedeva 1 mål, 3 skudd
77. Cecilie Leganger 

Disse var ikke med: Amanda Kurtovic, Katja Nyberg & Thea Mørk. Det ser heller ikke ut som om Cecilie Leganger spilte. 
Byåsen scoret 19 mål på 51 skudd! 

Heidi Løke scoret som dere ser 15 mål i sin siste seriekamp for Larvik (må sies at hun fikk ta alle straffekastene), og fikk 221 mål tilsammen i løpet av sesongen. Det er bare Linn-Kristin Riegelhuth (i 06/07 sesongen) som har scoret like mange før henne, og hadde Heidi scoret et mål til hadde hun tatt rekorden. De deler nå førsteplassen på mest mål i løpet av sesongen. 


Dagbladet.no 

> Hva tenker du om at Larvik har vært så overlegne i år? Jeg har sagt hva jeg mener om det her
> Hva tenker du om at Heidi akkurat ikke klarte å slå rekorden?  

Utsatt !!

Byåsen skulle kommet med et fly som gikk fra Værnes til Torp i dag klokken 12.30, men pga tåke på Torp ble flyet som skulle gå fra Torp til Trondheim og så ned igjen til Torp med Byåsen ombord stående på Torp. Da dette flyet endelig fikk lette, måtte det lande på Gardermoen etter å ha fått to fugler i motoren.

Byåsen sitter nå standby på Værnes og reiser til Larvik med første fly som har plass. 

Byåsen blir med et fly fra Værnes klokken 14.15 og det betyr at de sannsynligvis kan lande på Torp 15.30. Da vil kampen kunne starter 16.15-1630.  (skulle egemtlig starte 16.00) 

Dette sier larvikhk.no!  Hvem vinner i dag? Larvik eller Byåsen?? 

Larvik - Byåsen på lørdag!

Det er sist seriekamp på lørdagen, og Larvik skal spille hjemme mot Byåsen. 
Jeg hadde sinnsykt lyst til å dra å se på, men fikk ikke med meg noen. Det verste er at kampen ikke går på tv eller tv2 sumo (eller er ikke helt sikker på den siste, men det står ikke noe om det på nettet.)Synes egentlig at det er litt dumt, men sånn er det noen ganger. Men DU kan dra hvis du har muligheten. Her får du bestilt billetter! 

Etter kampen får Larvik gullmedaljene sine, og det blir trekning av kvartfinalen i sluttspillet! Så det er mye morro som skjer på lørdag. Håper Larvik vinner en annen gang, og at jeg får dratt å sett på da!

Her har Larvik fått gullmedaljene for 2009/2010 sesongen!

> Skal du se på kampen?  

Løke sliter med Riegelhuth !!


Dette var overskirften i Østlands posten i stad, er det bare jeg som reagerte litt på den? 
Jeg trodde at det hadde noe med Bøhn saken å gjøre og at de ikke var perlevenner eller noe sånt. Men selvfølgelig begynte jeg å tenke at det ikke var det, siden jeg tror ikke Heidi hadde gått ut med det offentlig. 

Det som sto i denne artikkelen var det at Heidi Løke hadde scoret 206 mål i serien hittil, men at Linn-Kristin Riegelhuths scoringsrekord i serien trolig fortsatt vil overleve. Denne rekorden satte Linka i 2006/2007- sesongen, da scoret hun 221 mål. Hvis Løke skal slå den må hun isåfall score 16 mål til i den siste hjemmekampen denne sesongen (også Heidis siste seriekamp for Larvik) mot Byåsen på lørdag. For alt vi vet kan jo det skje! 
Det skal sies at Heidi Løke kun har scoret 14 straffemål, mens Linka hadde 90 stykker. Så Heidi har 192 spillermål, noe som er veldig bra. 
Hva tror du? Kan Heidi score hele 16 mål mot Byåsen og bli historisk? Det er fortsatt noen kamper igjen (ikke i serien da vel og merke) før Heidi Løke går over til Györ neste sesong. 
 Løke har dominert toppscorer lista i serien de tre siste årene. Det er kun en som har klart å være toppscorer tre ganger på rad før henne, Karen Fladset (spilte for Vestar på 70-tallet).

Her er (litt av) toppscorerlista før siste seriekamp:
1. Heidi Løke, Larvik = 206 mål
2. Kamilla Sundmoen, Storhamar = 121 mål 
3. Ramùne Pekarskytè, Levanger = 119 mål
4. Renate Saastad, Flint Tønsberg = 118 mål
4. Stine Bredal Oftedal, Stabæk = 118 mål
6. Betina Riegelhuth, Storhamar =117 mål
6. Karoline Næss, Stabæk = 117 mål
8. Lene Tønnesen, Sola = 114 mål
9. Ingunn Birkeland, Våg = 113 mål
9. Linn Jørum Sulland, Larvik = 113 mål. 
 


Linka har bare scoret 83 mål i år og ligger på 24 plass.
Hun har ligget på 1. eller 2. siden 04/05 sesongen med omtrent 100 mål mer. 


 

Forrige vant vi 26-13..

I dag scoret vi 23 mål i løpet av 1.omgang, Det samme gjorde de i andre omgang, og stillingen ble hele 17-46.
Det ser ut som om forsvaret har gjort sitt, og  i andre omgang scoret Fredrikstad kun 7 mål. Det ble en målrik aften, ihvertfall for Heidi Løke. Hun ble kveldens toppscorer med hele 20 mål. 

Fakta om kampen: 
Pauseresultat: 10 - 23
Sluttresultat: 17-46
Sted: Kongstenhallen
Tilskuer: 1369


Spillerstall: 
Tonje Larsen 0 mål, 0 skudd
Amanda Kurtovic 2 mål, 4 skudd
Sara Breistøl 2 mål, 2 skudd
Heidi Løke 20 mål, 26 skudd
Tine Rustad Kristiansen 0 mål, 0 skudd
Karoline Dyhre Breivang 2 mål, 3 skudd
Gro Hammerseng 0 mål, 0 skudd
Linn-Kristin Riegelhuth 2 mål, 3 skudd
Linn Jørum Sulland 10 mål, 10 skudd 
Lene Rantala 0 mål, 0 skudd
Tine Stange 3 mål, 6 skudd
Olga Medvedeva 3 skudd, 7 mål
Thea Mørk 2 mål, 2 skudd
Cecilie Leganger 0 mål, 0 skudd
= 46 mål, 63 skudd

Kamp i kveld :)

I kveld skal Larvik spille mot Fredrikstad på bortebane! Kommer med oppsumering i kveld. :-) 
Sist kamp endte 26-13 til Larvik i Arena'n. 

Nora Mørk står over pga kneproblemer og Kari Mette Johansen får en pause (etter en super kamp i Ungarn), sier Tor Odvar Moen til larvikhk.no

KAMPEN GÅR IKKE PÅ TV!! :) 

Seriemestere - igjen

Nå er det klart, Larvik ble seriemestere etter å ha vunnet 37-32 mot Storhamar. Larvik måtte klare seg uten både Tine Stange og Cecilie Leganger, pga sykdom og Nora Mørk (vet ikke grunn).

Dette er 13.gangen Larvik blir seriemestere , siden 1993-94. Byåsen sikret sølvet med seier mot Levanger i kveld (22-19). Tertnes har også bronsemedaljen i lomma! :-)
LHK har vunnet alle sinde 20 seriekamper så langt. De er ubeseieret i 222 kamper mot norske lag, og de har egentlig ikke hatt så mye motstand de siste ti årene.
I følge Heidi Løke skulle seriegullet  feirest på Mc Donalds! haha

Fakta (Storhamar - Larvik): 
Pauseresultat: 13 - 19
Sluttresultat: 32 - 37
Toppscorere: Betina Riegelhuth(Storhamar,8 mål) og Heidi Løke (Larvik,9 mål).
Sted: Presterudhallen. 
Utvisninger: Storhamar, 0 x 2 min og Larvik, 1 x2 min

Spillerstallen (skudd/mål):
Tonje Larsen 4 mål, 6 skudd
Amanda Kurtovic 0 mål, 0 skudd
Sara Breistøl 0 mål, 0 skudd
Heidi Løke 9 mål, 9 skudd
Tine Rustad Kristiansen 5 mål, 5 skudd
Kari Mette Johansen 1 mål, 1 skudd
Karoline Dyhre Breivang 2 mål, 2 skudd
Gro Hammerseng 6 mål, 7 skudd
Linn - Kristin Riegelhuth, 0 mål, 1 skudd
Linn Jørum Sulland 7 mål, 8 skudd
Olga Medvedeva 2 mål, 2 skudd
Thea Mørk 1 mål, 1 skudd
= 37 mål, 42 skudd

Det var veldig god uttellingsprosent i dag, bare 5 bomskudd tilsammen. Synes ikke det er så ille, for de har bommet utrolig mye i de siste kampene.


Heidi Løke ble toppscorer... igjen. 

Søskenduellene

I morgen blir det søskenduell i Prestrudhallen. Storhamar med Betina Riegelhuth og Lise Løke i spissen tar i mot Linn-Kristin Riegelhuth og Heidi Løke sammen med resten av Larvik laget. Storhamar har yppet seg litt med LHK tidligere, men bortelaget er fortsatt de største favorittene. 

Larvik kan nå sikre seg seriemesterskapet, hvis de vinner så klart. I tillegg er det litt morsomt med denne søskenduellen :-) OBS: Kampen går IKKE på tv, dessverre! 

...
Fra en tidligere kamp. Lise Løke ble utvist etter en duell med søsteren.
Både Kari Mette og Heidi må trekke litt på smilebåndet.  
''En gang tidligere hadde de møtt hverandre, da Heidi spilte for Gjerpen og Lise for Levanger. Da ble begge utvist etter å ha kranglet.'' - op.no


Linn-Kristin og Betina Riegelhuth

Kampoppsummering Larvik - Levanger

Spillertropp (mål/skudd) 
Tonje Larsen 0 mål, 0 skudd
Amanda Kurtovic 7 mål, 8 skudd
Sara Breistøl 2 mål, 4 skudd
Heidi Løke 14 mål, 17 skudd
Tine Rustad Kristiansen 2 mål, 4 skudd
Karoline Dyhre Breivang 1 mål, 1 skudd
Gro Hammerseng 0 mål, 2 skudd
Linn-Kristin Riegelhuth 2 mål, 3 skudd
Linn Sulland 7 mål, 11 skudd
Lene Rantala 16 redninger av 42 skudd
Tine Stange 0 mål, 2 skudd
Olga Medvedeva 1 mål, 2 skudd
Thea Mørk 1 mål, 2 skudd
Cecilie Leganger (Tror hun bare satt på benken). 
= 37 mål, 56 skudd

...
- op.no

Kampfakta: 
Pauseresultat: 14 - 8 
Sluttresultat: 37 - 16
Tilskuertall: 580
Sted: Arena Larvik
Toppscorer: Heidi Løke,14 mål

Nå er det 99 % sikkert at Larvik bli seriemestere i år også .
'' Med seier vil det gjenstå tre kamper og man har fortsatt en luke til Byåsen på seks poeng. For at trønderne skal ha sjanse til å ta igjen Larvik må serielederen da tape alle tre kampene og i tillegg tape med mer enn ti mål på hjemmebane mot nettopp Byåsen, som må vinne alle sine. Når Larvik da ikke har tapt en ordinær seriekamp på over ti år, spørs det om ikke den sannsynligheten er forsvinnende liten.'' - OP.NO

Kamp...

I kveld tar Larvik i mot Levanger i Arena Larvik klokken 18.00.

Levanger vant 27-26 mot Storhamar i forrige kamp, og de viser at de er i god form. Allikevel er hjemme laget favoritter til å få med seg 2 poeng, etter at de hadde en nimålsseier mot Dinamo i helgen. Kari Mette Johansen (hviler)og Nora Mørk(vond fot) står over kampen i dag.

Oppsummerning av kampen kommer i kveld, HEIA LARVIK!!Sola - Larvik!


// starten av 1.omgang


// slutten av andre omgang

Stilingen var 2-0 etter 4 minutter, også var det en måltørke på omtrent seks minutter for LHK. 
Mye bom og tekniske feil i første omgang, ikke bra! Heidi Løke drar med seg et kort. 

Heidi Løke setter inn første målet i andre omgang ettter 3 minutter. Før det hadde vi klart å bomme to ganger + at Breivang og Hammerseng hadde fått et gult kort hver. De fortsetter med en del bom utover i andre omgang, men det ser bedre ut etter 10 minutter. Da får LHK fem mål på fem skudd, rett etter hverandre.
Sånn som jeg skjønner det så var det ikke en veldig god kamp av Larvik. Det var ihvertfall veldig mange bom, og veldig mange tekniske feil. Allikevel ble det seier på jentene våre og forsvarsarbeidet funket jo. Det er ikke så ille å slippe inn 14 mål... :- ) 

Pauseresultat: 8 - 14
Sluttresultat:
14 - 36
Tilskuertall: 1022
Sted: Åsenhallen

Spillertroppen (mål/skudd)
Tonje Larsen: 3 mål, 6 skudd
Amanda Kurtovic: 3 mål, 5 skudd
Sara Breistøl: 2 mål, 2 skudd
Heidi Løke: 9 mål, 16 skudd
Kari Mette Johansen: 3 mål, 3 skudd
Karoline Dyhre Breivang: 2 mål, 4 skudd
Gro Hammerseng: 4 mål, 4 skudd
Linn-Kristin Riegelhuth: 2 mål, 5 skudd
Linn Jørum Sulland: 5 mål, 8 skudd
Lene Rantala
Tine Stange 3 mål, 4 skudd
Olga Medvedeva 0 mål, 0 skudd
Cecilie Leganger
= 36 mål, 57 skudd.

I kveeeld

er det kamp borte mot Sola for Larvik HK. Det står da på larvikhk.no at alle billettene er utsolgt ( 1000 stykker), så det blir full hall i kveld. 
Det kommer kampreferat i i kveld :-)

Husk å stem her !! 


- Larvikhk.no


Larvik - Tønsberg oppsummering

Oppsummerning av kampen:Spillere (mål/skudd)
Heidi Løke: 8 mål, 11 skudd
Linn Sulland: 10 mål, 14 skudd
Linn-Kristin Riegelhuth: 5 mål, 6 skudd
Gro Hammerseng: 3 mål, 4 skudd
Tonje Larsen: 1 mål, 2 skudd
Tine Stange: 2 mål, 3 skudd
Amanda Kurtovic: 6 mål, 7 skudd
Thea Mørk: 2 mål, 2 skudd
Karoline Breivang 1 mål, 1 skudd
Kari Mette Johansen 1 mål, 1 skudd
Olga Medvedeva: 0 mål, 4 skudd
Sara Breistøl: 2 mål, 3 skudd
= 41 mål. 

Stilling, pause
: 16-6
Stilling, slutt: 41- 15
Sted: Arena Larvik
Ikke med, Larvik: Tine Rustad Kristiansen og Nora Mørk.
Tilskuere: 834

Larvik - Flint Tønsberg 1.omgangStillingen er 16 - 6 til pause. Som dere ser så har det vært veldig mye tekniske feil, for både Tønsberg og Larvik. Dette er bare fra de første 10 minuttene (bildet), det er egentlig en del flere. Allikevel så har LHK klart å sette inn flest mål, og leder med 10 mål. 

Heidi  er toppscorer, og har scoret 4 mål på 6 skudd. 
Gule kort: Løke, Hammerseng, Stange

Målscorere (mål/skudd):
Heidi 4/6
Linn S 3/4,
Linka 3/3, 100%
Amanda 2/3
Gro   1/2
Kari Mette 1 1/1, 100%
Tonje 1/2,
Karoline  1/1, 100%


Larvik - Flint

I dag er det kamp igjen for våre larviks jenter. På motsatt banehalvdel står Flint klare for å gi Larvik litt motstand,håper vi. Gro Hammerseng er tilbake på banen, mens Tine R Kristiansen og Nora Mørk står over pga skader. 


Hadde det litt morsomt med photoshop i går, og det ble litt mange bilder av KM, hehe!

Kommer tilbake i kveld med kampreferat, fakta om, og VS innlegg :)

Min tur til Nadderudhallen

I halv fire tiden satt jeg på toget innover til Oslo sammen med venninnen min. Vi hadde planlagt at vi skulle reise å se på Larvik og Stabæk i flere uker. Det er ikke så langt til Nadderudhallen fra oss, eller det tar jo ca 90 minutter eller noe sånt.
Vi kom oss til Oslo klokken 16.15, og gikk bortover Mc Donalds for å få i oss litt middag. Veldig sunt må jeg si, men det var godt i hvertfall. Etter en stund gikk vi bortover mot Byporten og så litt, før vi satte kursen mot bussterminalen. Det eneste vi visste var at vi skulle ta buss 143 mot Bærumsverk og at vi skulle av på Bekkestua. Vi fant bussen og satte oss på, men vi hadde ikke peiling på hvor langt det var til dit. Fikk spurt buss sjåføren, og han sa vi skulle være der 17:48. Ok, tenkte jeg å gikk bak til venninna mi igjen. Dessverre ble det kø, så det gjorde ikke ting enklere for oss to. Vi satt å holdt på å le oss i hjel, for vi følte oss litt lost der vi satt. Etter drøye 45 minutter måtte jeg igjen gå å spørre bussjåføren, og da var det ikke så langt igjen. Bussen stopper på en buss greie midt i en Stabekk by eller noe sånt, og der skulle vi av tydligvis. Eller, det fikk vi vite etter at min kjære venninne skrek dette over hele bussen: ER VI PÅ BEKKESTUA NÅ??. Trodde jeg seriøst skulle dø av latter, for det var jo en del som så på oss. Vi kom oss av bussen, og følte oss enda mere lost. Der sto vi på et sted vi aldri hadde vært før, og vi hadde ikke peiling på hvor Nadderudhallen var. Vi måtte innom Narvesen for å spørre og hun dama sa at hun trodde det var den veien og pekte mot en vei. Det hjalp oss ingenting, men vi begynte allikevel å gå bortover der hun pekte. Heldigvis møtte vi en dame, og hun forklarte oss veien. Så vi fant et skilt med ''Nadderudhallen'' og kom oss trygt frem. Vi var framme ca 45 minutter før så det var litt kjedelig å vente, men det gikk helt greit. Må bare si at Nadderudhallen er fryktelig liten, man sitter omtrent klint inntill banen og spillerne. Allikevel var det greit for meg, for da var det litt lettere å ta bilder. 

Kan vel være ærlig å si at jeg nesten ikke fikk fulgte med på kampen. Grunnen til det var at jeg var mer opptatt av  å ta bilder og filme. Fikk aldri med meg hvem som scorte, hvem som fikk gult kort, osv så jeg måtte spørre venninna mi hele tiden. Men, jeg synes det var utrolig gøy å se dem spille og se alle Larvik spillerne. De er jo helt rå alle sammen! Det var jo spesielt morsomt i dag, i og med at dem vant hele 42-18. Etter kampen fikk vi ta bilde med spillerne, og jeg fikk bilde med Cecilie Leganger,Heidi Løke,Tine R Kristiansen, Nora og Thea Mørk, Karoline Dyhre Breivang, Tonje Larsen og Kari Mette Johansen. De var veldig hyggelige alle sammen :)  Det eneste som var litt skuffende var at Linka bare gikk inn i garderoben etter kampen. Eller hun sa først at jeg måtte vente litt siden hun skulle snakke med noen (noe jeg syntes var greit). Også gikk jeg bort til noen av de andre spillerne så lenge, og da stressa hun plutselig inn i garderoben. Tror det hadde skjedd noe, for det var ingen som fikk autograf og sånt. Så det var litt dumt, men det kommer sikkert nye sjanser. Dette blir absolutt ikke siste gang jeg drar på Larvik kamp!! 

Men her kommer noen av de 240 bildene fra kampen
(noen bilder ble litt utydelige, siden det var litt langt unna noen steder) Trykk for større bilder:  

Oppvarming


Rett før kampstart


1.omgang


2.omgang


Etter kampen.
Heidi Løke ble kåret til banens beste på Larvik

Gro Hammerseng og Sara Breistøl spilte ikke i dag. 
Målscorere i kampen: 
Heidi Løke, 7 mål
Kari Mette Johansen, 2
Tonje Larsen, 3
Linka Riegelhuth,6  
Tine Rustad Kristiansen, 6
Linn Jørum Sulland, 3
Olga Medvedeva, 5
Amanda Kurtovic, 4
Nora Mørk, 2
Thea Mørk, 3
Karoline Dyhre Breivang, 1
= 42 mål 

Det kommer video(er) litt senere i dag.

 

NESTE KAMP FOR LARVIK HK

I morgen spiller Larvik mot Stabæk borte i Nadderudhallen. Jeg skal selv reise dit å se kamp, noe jeg gleder meg til! Så det blir ingen oppdatering under kampen i morgen,  i og med at jeg ikke har en pc tilgjengelig. 

Hvis dere vil ha liveoppdateringer kan dere gå inn her. Op.no pleier ihvertfall å oppdatere kampene til Larvik :- ) Kampen starter 19.00!  

Larvik gjengen møter da Stine Bredal Oftedal og resten av Stabæk. LHK vant forrige kamp med 6 mål, så få vi se da om de klarer å vinne nå også.


Gro Hammerseng og Stine Bredal Oftedal skal kjempe i mot hverandre i morgen.

Oppsummering LARVIK-NORDSTRAND

Det var ikke en så stor kamp av Larvik ser det ut som. De hadde 13 bom før pause, og en eller begge Mørk søstrene hadde halvparten av bommene. I andre omgang var det ca 8, og noen tekniske feil. Forrige gang de spilte mot Nordstrand vant de 41-15, og nå fulgte lagene hverandre tett i hele første omgang. Larvik gikk litt i fra i andre, og vant tilslutt med femten mål. 
I tillegg var det søsken duell i dag. Linn Jørum Sulland (Larvik) mot Randi Jørum Sulland (Nordstrand) og Nora/Thea Mørk (Larvik) mot Kaja Mørk (Nordstrand). 
Heidi Løke ble nok engang toppscorer, med hele ti mål i kveldens kamp. Så ikke ut som hun var så målkåt i første omgangen, for da var det mye bom. Heldigvis løsnet det etterhvert :-) 

Foto: Peder Torp Mathisen
Foto: Peder Torp Mathisen

Fakta om kampen: 
Sted:
Arena Larvik
Pauseresultat: 16-13
Sluttresultat: 34 - 19 
Spillere Larvik (mål): Tonje Larsen(1), Sara Breistøl, Heidi Løke(10),Tine Rustad Kristiansen(5), Kari Mette Johansen(2), Karoline Dyhre Breivang, Nora Mørk(5) Gro Hammerseng(2),Linn-Kristin U. Riegelhuth(5),Linn Jørum Sulland(1),Lene Rantala, Tine Stange(2),Thea Mørk(1) og Cecilie Leganger.
Spillere Nordstrand(mål): Kathrine Sætre, Christine Homme, Kristine Johanne Brott(1),Oda Johanne S. Brødholt(1), Jenny Osnes Græsholt(3), Lillan Eeg Kjærnsmo(2), Marianne Homme(5), Anne Kjersti Suvdal (3), Randi Jørum Sulland(2), Alma Hasanic, Zoë Van Der Wee, Ine Reinemo(2) og Kaja Mørk.  

Det var ingen tvil...

om hvem som vant kampen i kveld. Larvik vant med hele 12 mål over Vipers Kristiansand (VÅG). 
Heidi Løke scoret 9 av Larviks 32 mål, og ble igjen toppscorer. Tonje Larsen var tilbake, hun var ikke med i forrige kamp. Nora Mørk måtte dessverre stå over pga av overtråkk i forrige kamp! 

...

FAKTA OM KAMPEN: 
Sted: Karusshallen, Kristiansand
Pauseresultat:
6-18
Sluttresultat: 20 - 32
Spillere Larvik (mål): Tonje Larsen(1), Sara Breistøl(1),Heidi Løke(9), Tine Rustad Kristiansen(4), Kari Mette Johansen, Karoline Dyhre Breivang, Gro Hammerseng(4),Linn-Kristin U. Riegelhuth(4),Linn Jørum Sulland(6),Lene Rantala, Tine Stange(3),Olga Medvedeva, Thea Mørk og Cecilie Leganger.Spillere Våg (mål): Katrine Høyland, Lindy Taraldsen(1), Veronica E.Kristiansen(3), Christin Høgsaas Daland(3), Michelle Brandstrup(2), Ingunn Birkeland(9), Hannah Maria Zimmergren,Emma Jonsson(1), Kristine Jensen, Ida Marie Aa, Silje Galdal, Louise Pedersen(1). 
Tilskuertall: 816

Larvik - Selbu OPPSUMMERING.

Prøvde en livechat i dag, men det ble litt problemer etterhvert. Plutselig så fikk jeg ikke sendt meldinger mer og jeg fortet meg å finne en ny chatboks. Det viste seg at den ikke virka i stad, men at problemet er løst nå. Jaja, jeg får prøve igjen neste gang. Håper det funker da! 

Tonje Larsen var ikke med i kampen, grunnen vet jeg ikke. Det virket også som om Nora Mørk ble skadet i 1.omgang og måtte sette seg på siden. 
Heidi Løke var tilbake etter sykdom, hun spilte ikke forrige kamp. Hun ble nok engang toppscorer. Larvik knuste Selbu 45- 18, stillingen var 23 - 8 til pause. Sara Breistøl ble kåret til banens beste spiller. 

Heidi Løke ble kampens toppscorer, nok en gang. 

FAKTA OM KAMPEN:
Sted:
Arena Larvik. 
Pauseresultat: 23-8
Sluttresultat: 45-18
Spillere Larvik (mål): Sara Breistøl (6), Heidi Løke (11), Tine Rustad Kristiansen(6), Kari Mette Johansen, Karoline Dyhre Breivang (1), Nora Mørk, Gro Hammerseng(3), Linn-Kristin Riegelhuth(5), Linn Jørum Sulland(9), Lene Rantala, Tine Stange, Olga Medvedeva (2), Thea Mørk (2) og Cecilie Leganger. 
Spillere Selbu (mål): Lina M. Rypdal, Katinka Haltvik(1), Andrea Næss(3), Marianne Storkås(4), Benedikte Solem, Thale Hansen Tremoen, Tina Engan(4), Marthe Dyrdal(3),Marte Almås(2), Katarina S Andreassen, Camilla Scistad Dolmseth(1) og Tonje Iren Berg. 

Tertnes-Larvik OPPSUMMERING

Det virket ikke som Heidi Løke spilte i dag, for det ble ingen mål på stjernestreken i dag. Det står allikevel at hun var med på kampen! På grunn av det var det flere som fikk sjansen til å melde seg på scoringslisten, og Linn Sulland ble kveldens toppscorer. 
Hvorfor det ikke står noen scoringer på Løke og hvorfor Thea Mørk ikke var med på kampen, er usikkert. Allikevel det ble nok en seier på jentene. 
Edit: Heidi Løke satt syk på benken. 


Linn Jørum Sulland - op.no

FAKTA OM KAMPEN
Sted:
Haukelandshallen
Pauseresultat: 12-21
Sluttresultat: 20 - 36
Spiller Larvik (mål): Tonje Larsen (5), Sara Breistøl (2), Heidi Løke, Tine Rustad Kristiansen (4), Kari Mette Johansen(3), Karoline Dyhre Breivang(5), Nora Mørk, Gro Hammerseng(4), Linn-Kristin Riegelhuth(3), Linn Jørum Sulland (10), Lene Rantala, Tine Stange, Olga Medvedeva og Cecilie Leganger. 
Spillere Tertnes (mål):
Sakura Hauge, Helene Oksholm Matre(1), Beate Nilsen, Maren Roll Lied (1), Linn Gossé (6), Jeanette Haga Holgersen(1), Henriette Sognnæs(1), Stine Lund Andreassen, Hege Christin Vikebø, Tonje Løseth, Madeleine Riise, Marthe Reinkind(2), Marie Liljegren(3) og Sissel Nygård Pedersen(5).

 

Tertnes - Larvik 2.OMGANG

Kampslutt (20-36): Scoringer for Larvik: Gro Hammerseng (18-33), Gro Hammerseng (18-34), Sara Breistøl (19-35), Tine R. Kristiansen (20-36)

55 minutter (18-32): Scoringer for Larvik: Sara Breistøl (17-31), Tine R. Kristiansen (18-32)

50 minutter (16-30): Scoringer for Larvik: Gro Hammerseng (16-29), Tine R. Kristiansen (16-30)

45 minutter (16-28): Scoringer for Larvik: Linn Jørum Sulland (14-28)

40 minutter (13-27): Scoringer for Larvik: Linn Jørum Sulland (13-26), Karoline Dyhre Breivang (13-27)

35 minutter (13-25): Scoringer for Larvik: Linn Jørum Sulland (13-22), Linn-Kristin Riegelhuth (13-23), Tonje Larsen (13-24), Karoline Dyhre Breivang (13-25).

30 minutter (12-21): Scoringer for Larvik: Linn Jørum Sulland (9-20), Kari Mette Johansen (10-21)

 

Tertnes-Larvik 1. OMGANG

30 minutter (12-21): Scoringer for Larvik: Linn Jørum Sulland (9-20), Kari Mette Johansen (10-21)

 25 minutter (9-19): Scoringer for Larvik: Kari Mette Johansen (5-14), Linn-Kristin Riegelhuth (6-16), Tine R. Kristiansen (7-17), Tonje Larsen (8-18), Linn Jørum Sulland (8-19)

20 minutter (5-13): Scoringer for Larvik: Linn Jørum Sulland (5-10), Kari Mette Johansen (5-11) Tertnes tar timeout etter snaue 17 minutters spill. Tonje Larsen (5-12), Gro Hammerseng (5-13) Larvik HK drar fra.

15 minutter (5-9): Scoringer for Larvik: Linn Jørum Sulland (4-7), Linn-Kristin Riegelhuth (5-8), Karoline Dyhre Breivang (5-9)

10 minutter (3-6): Scoringer for Larvik: Linn Jørum Sulland (3-3), Tonje Larsen (3-4), Tonje Larsen (3-5), Karoline Dyhre Breivang (3-6)

5 minutter (3-2): Scoringer for Larvik: Linn Jørum Sulland (1-1), Linn Jørum Sulland (3-2)

 

Tertnes - Larvik

I kveld spiller som sagt tidligere Larvik mot Tertnes! 
Jeg fant ut nå at jeg skal bort om ikke så lenge, og jeg tviler på at jeg er hjemme til 18.00. Skal nemlig se på min søster spille kvartfinale i km (fotball), og den begynner 17.00. Vet ikke om hun kommer videre og skal spiller flere kamper, men jeg rekker ihvertfall ikke hjem til kampen.   

Kommer med oppsummering i kveld ihvertfall og med et  innlegg om Gro Hammerseng. Må bare få skrevet det ferdig, har kommet ca halvveis på det. Skal ihvertfall prøve å få det ferdig før 00.00 :) 

Ellers så får dere ha en fin dag, vi blogges! 


// Larvik - Tertnes 20.09.09

NESTE KAMP OG KONKURRANSE

Larvik spiller borte mot Tertnes på søndag. Kampen starter 18.00 :-) 
Følg med på bloggen på oppdateringer. Tror ikke jeg kommer til å bruke chatten, men vi får se.

Anbefaler alle Larvik fan å melde seg inn her.  De trekker en vinner når de når 5.000 tilhenger. Det kan kan vinne er billetter til de to neste hjemmekampene og et bilde av din favorittspiller med en personlig hilsen. :) 
Det er nå 4984, så det er bare å spre budskapet videre :)

image
//larvikhk.no

Levanger - Larvik OPPSUMMERING

Uten Nora Mørk entret Larvik Levanger hallen i går kveld. Jeg vil vel si etter det jeg så på nettet, så spilte de en bedre kamp i dag enn det de har gjort i det siste. Det var få tekniske feil, og flere meldte seg på scorings listen. Allikevel var det Heidi Løke som scoret flest, som vanlig. Det ble også delt ut  gule kort  til Linn-Kristin Riegelhuth, Gro Hammerseng og Lene Rantala. 
Larvik fikk med seg to poeng hjem til Larvik igår, etter en tolv måls seier :) 
Heidi Løke scoret 14 av Larviks 38 mål. Her er hun sammen med Linka som fikk med seg 4 mål og et gult kort. 

FAKTA OM KAMPEN: 
Sted:
Levanger hallen
Pauseresultat: 10 - 20
Sluttresultat: 26 - 38
Spillere Larvik (mål): Tonje Larsen(1), Sara Breistøl(2), Heidi Løke(14), Tine Rustad Kristiansen(2), Kari Mette Johansen(2), Karoline Dyhre Breivang(1), Gro Hammerseng(1), Linn- Kristin Riegelhuth(4), Linn Jørum Sulland(7), Lene Rantala, Tine Stange (3) Olga Medvedeva, Thea Mørk(1) og Cecilie Leganger.
Spillere Levanger (mål): Susann Iren Hall (1), Kjersti Salberg, Silje Katrine Svendsen, Ramúne Pekarskyté(8), Martine Bentzen(1), Maria Dalen Taraldsen, Ane Eidem, Sidsel Terkelsen(7), Stine Cecilie Nygård Fagerli, Silje Marie Berget, June Andenæs(5), Linda Beate Hansen Lundmark, Rakel Dögg Bragadottir(2) og Silje Salomonsen(2)Det kommer!

Oppsummeringa fra kampen i går kommer litt senere i dag. Har vært litt små dårlig, så sovnet nesten rett etter kampen igår. :) 


...

Kampstart om 5 minutter

<--- LIVE CHAT!

Nora Mørk spiller ikke kveldens kamp på grunn av sykdom. Levanger har den siste tiden vist styre på håndball banen, og de fikk uavgjort mot Byåsen for ikke så lenge siden. Larvik får nok litt motstand i denne kampen, men vi får håpe de får med seg de to poengene!

Arkivfoto

Neste kamp - live ?

Larvik spiller borte mot Levanger, 19.01.  
Har dere lyst på liveoppdateringer fra kampen??

Jeg kan prøve å få skaffet en chat boks på profilen denne dagen, hvis noen har lyst til det! Eller så kan jeg gjøre som jeg pleier å komme med oppdatering i pause, og på slutten. Hva vil dere? Kanskje dere har noen forslag?Isåfall: Spytt ut! Larvik - Fredrikstad OPPSUMMERING

Gro Hammerseng var endelig tilbake på banen etter et par uker ute med akilles skade. Hun sa før kampen at hun ville spare på kruttet, men hun det virket ikke sånn. Hun og Løke var de som utmerket seg i 1.omgang, og det var de to som scoret de fleste målene i denne omgangen. De andre hang rett og slett ikke med, og det ble mye tekniske feil og bom. 


Hammerseng spilte best i 1.omgang.

Det ble vel ikke så mye bedre i andre omgang, mye feil og bom da også. Allikevel ble det seier til jentene nok engang :) Les kamputviklingen fra kampen her

FAKTA OM KAMPEN
Lene Rantala spilte sin 300. seriekamp. 
Gro Hammerseng var tilbake etter 3 uker med skade.
Heidi Løke ble nok engang toppscorer med 8.mål
Tine R.Kristiansen spilte mot sin tvillingsøster Kine R.Kristiansen
Pauseresultat: 12-6
Sluttresultat: 26 - 13
Spillere Larvik (mål): Tonje Larsen (1), Sara Breistøl(2), Heidi Løke(8), Tine Rustad Kristansen(3), Kari Mette Johansen, Karoline Dyhre Breivang, Nora Mørk (3), Gro Hammerseng (4), Linn-Kristin Riegehuth (4), Linn Jørum Sulland(1), Lene Rantala, Tine Stange, Thea Mørk og Cecilie Leganger. 
Spillere Fredrikstad (mål): Anette Hovind Johansen, Kamilla Ersek (1), Kristine L Roppestad (1), Katharina Steinsvik Olsen, Thea Emilie Berg, Linn Christine Mangset, Lisa Forsberg Bernhardsen (4), Ida Marie Wernersen (1), Kristi Blomquist, Kine Rustad Kristiansen (2)  Berglind Hansdottir, Martine Hovden (1), Emilie Wernersen (3) og Tone Hov Karlsen. 
Tilskuere: 1367

...
Lene Rantala spilte idag sin 300. seriekamp.

Larvik - Fredrikstad 2.OMGANG

60 - LHK slo som forventet Fredrikstad. Men de overbeviste ikke. 26 - 13 ble resultatet.

59 - 26-13. Kristiansen får lov til å avslutte kampen med en straffescoring.

57 - Riegelhuth med to raske. 25-11

53 - Tonje Larsen med sitt første. 23-11

52 - Wernersen igjen. 22-11

51 - Wernersen scorer for Fredrikstad. 22-10

50 - Nora Mørk er også med. 22-9

49 - Men Løke er en ener. 21 - 9. Åtte scoringer for verdens beste strek så langt.

47 - Selv om Larvik er overlegne er de ikke veldig gode. De bommer mye, mister ballen og roter. Uinspirert spill. Og der bommet Linka på straffe.

46 - Rantala med 3 redninger så langt. Det gir redningsprosent på 50. Men hun har ikke akkurat mye å gjøre.

45 - Bernardsen har vært god for bortelaget. Hennes fjerde. 20-9

45 - Hammerseng vil også score. Hennes fjerde og 20-8

44 - Målmaskinen Løke med sitt sjuende for dagen. 19-8

41 - Sulland skyter fra 9 meter og scorer. 18-8

40 - Wernersen for bortelaget. 17-8

39- Breistøl scorer. 17-7

38 - Riegelhuth igjen. 16-7

37 - Riegehuth med omgangens andre. 15-7

36 - Men Løke vet hvor målet står. Som vanlig. 14-7

35 - Tre tekniske feil på rad av LHK. Larsen, Sulland og Hammerseng.

31 - Riegelhuth med sitt første for dagen. Bra for LHK at flere melder seg på. 13-7

31 - Bernhardsen scorer for Fredrikstad. 12-7. 0-3 til bortelaget på de siste spilte minuttene nå.

31 - 1367 tilskuere i Arena. Rantala starter 2. omgangen i sin seriekamp 300 for LHK.

 

Larvik - Fredrikstad 1. OMGANG

Pause: Det er kun Løke og Hammerseng som har spilt på nivået sitt. Resten av laget har ingen ting å være fornyød med. Utrolig dårlig 1. omgang rett og slett. Etter halvspilt omgang var det 4-2. Tor Odvar Moen kommer sannsynligvis til å brumme litt i garderoben.

30- Roppestad for bortelaget. 12-6 og det er det siste som skjer i omgangen. LHK leder selvfølgelig. Men 12 mål på en omgang mot et bunnlag i Arena er ikke festspill.

29 - Hovden for bortelaget. 12-5

29 - Breistøl scorer. 12-4

28 - Løke igjen. 11-4 etter kontring.

27 - Tine Rustad Kristiansen lager det 10 for LHK. 10-4

23 - Kristiansen scorer for Fredrikstad. 9-4

22 - Nora Mørk vil også være med. LHK kontrer og Mørk sørger for 9-3

21 - Tine Rustad Kristiansen for LHK. 8-3.

19 - Bernardsen scorer for bortelaget. 7-3. Tolv minutter siden forrige bortemål.

17 - Løke igjen. Gro og Heidi har scoret alle LHKs mål til nå. 7-2

16 - Og så Hammerseng igjen. 6-2. Gode venner utenfor banen. Gode sammen, på banen.

15 - Løke vil bli toppscorer i dag også. 5-2. Nå er LHK på gang.

14 - Hammerseng igjen. 4-2 nå.

12 - Der. Hammerseng skyter ned og den sitter. 3-2

12 - Tolv minutter spilt og bare fire mål tilsammen. Når trykker LHK på gassen?

10 - Larvik har åpnet tamt. Bommer på sjanser og er unøyaktige. Hammerseng sto for den siste bommen.

09 - Ny LHK kontring. 2-2. Løke igjen.

07 - Og igjen. 1-2. Ersek.

05 - Fredrikstad scorer. 1-1. Bernardsen.

02 - LHK kontrer og scorer. 1-0. Heidi Løke.

01 - Nora Mørk avslutter i stolpen.

01 - Sulland åpner kampen med en teknisk feil.

Før kampen: Lene Rantala får blomster før kampen; men starter på benken.

Før kampen: VM ser ut til å utkonkurrere LHK i dag. Det er glissent på tribunene.

Kommer tilbake med mer :)

 

Larvik - Fredrikstad

I kveld 18.00 er det Larvik - Fredrikstad, bare å følge med på bloggen så oppdaterer jeg hvordan det går :) 

Skal legge ut ''Fakta om: Nora Mørk'' i løpet av morgen dagen! Gled dere


Karoline, Tonje, Marit, Lene og Heidi

Møt opp!

På lørdag er det nok en hjemmekamp for Larvik, og da er det Fredrikstad som står på den andre banehalvdelen. I tillegg kommer dem til å sende VM kampen mellom Ungarn og Norge på storskjerm. 
Så anbefaler dere  å kjøpe billetter å reise dit.

Ungarn-Norge starter 16.30 og Larvik-Fredrikstad starter 18.00 :)

> Har du tenkt deg dit?


// Katja Boll som har tatt bilde

Mye bom, og feil...

....men LHK fikk en seier hjemme på Larvik Arena mot Stabæk. Det så ikke bra ut til pause, da resultatet viste 16-16. I tillegg hadde det vært en del tekniske feil og mye bom. 2. omgang ble ikke så veldig mye bedre, men de klarte til slutt å få med seg 2 poeng. 

Her er målene i andre omgang:

SLUTT

32-25 N. Mørk

31-24 N. Mørk

30-23 Stange

29-23 N. Mørk

28-22 Medvedeva

27-21 N. Mørk

26-21 Riegelhuth

25-20 T. Mørk

24-20 Breistøl

23-20 Stange

22-19 Stange

21-17 Løke

20-17 N. Mørk

19-17 Medvedeva

18-17 N. Mørk

17-16 N. Mørk
---------------------------------
Spillere Larvik (mål): Tonje Larsen (1), Sara Breistøl, Heidi Løke(9), Tine R. Kristiansen (1), Kari Mette Johansen, Karoline D. Breivang, Nora Mørk( 9), Linn Kristin Riegelhuth (5), Lene Rantala, Tine Stange (3), Olga Medvedeva(3), Thea Mørk(1) og Cecilie Leganger.
Spillere Stabæk (mål): Sanna Solberg(4), Karoline Næss(4), Line Bjørnsen(2), Marte Lunder, Linn Therese Mamelund(1), Kristin Nørstebø(6), Stine B. Oftedal(7), Svanhild Vesterheim, Thea K. Pettersen, Linda Guttormsen, Sara Blankevoort( 2), Silje Solberg, Hanna Oftedal og Linn Lygren.
Tilskuere: 887 
Pauseresultat: 16- 16
Sluttresultat: 32-26  
Du kan lese om kampen minutt for minutt her: http://www.handball.no/ko_kamputvikling.asp?KampId=686009

 

Hva skjer?

LHK sliter på hjemmebane mot Stabæk. Pauseresultatet er 16-16, og det har vært en del bom fra bl.a Riegelhuth og Løke. Allikevel er det de to som har scoret flest målt i 1.omgang.

Tallet til  venstre er målene til Larvik, og de starter veldig dårlig. (Første målene såtr nederst)  


16-16 Medvedeva

15-15 Mørk

14-12 Riegelhuth

13-12 Løke

12-12 Kristiansen

11-12 Løke

10-11 Løke

9-10 Riegelhuth

8-8 Riegelhuth

7-8 Løke

6-7 Løke

5-6 Mørk

4-5 Riegelhuth

3-5 Løke

2-4 Løke

1-3 Løke

KAMP I KVELD

Klokken 19.00 starter Larvik-Stabæk.

Skal oppdatere litt i pausen og etter kampen. Får se om det kommer opp noe på nettet etterhvert :)

Så følg med!


// Katja Boll som har tatt bilde!


GJØR DEG KLAR TIL KAMP!

Etter søndagens seier (mot Byåsen) er Larvik klare for å ta i mot Stabæk hjemme på Arena Larvik. Larvik har sjansen til å kjøre fra de andre lagene med en seier i morgen kveld. Vil du se på kampen? Da kan du gå inn her å få kjøpt deg billetter: http://larvikhk.www2.dk/. Jeg får dessverre ikke dratt dit, fordi jeg bor omtrent 2 timer unna. Skal selvfølgelig prøve å oppdatere dere på hvordan kampen går!

Heia Larvik!

image
// http://www.byaasen.no/oppsal_m/artikkel/31733 - et litt morsomt lag bilde av Larvik HK

20 - 30

LARVIK VANT!

Kampen endte 20-30, og jentene spilte sikkert kjempe bra. Haha, jeg fikk bare oppdateringer av han gutten jeg snakket med. Får dessverre ikke kopiert samtalen, men det spiller egentlig ingen rolle.

 ''På grunn av en teknisk feil har vi ikke lykkes å få med alle LHKs målscorere i kampen.'' -  http://www.op.no/larvikhk/article5439624.ece

4.336 tilskuere

18-27 Løke

18-26 Løke

18-25 Løke

17-24 Kristiansen

17-23 Mørk

16-22 Riegelhuth

14-21 Kristiansen

14-20 Riegelhuth

Ble litt problemer med nett greiene til op.no, men her er noen av målene i andre omgang. Ser ut som Riegelhuth har kommet litt igang igjen, etter å ha vært litt i skyggen det siste halvåret. Heidi Løke kunne tilslutt avslutte kampene med hele 10 mål :)


oppvarming til kampen
//op.no

Kommer tilbake med mer :)

8 - 12

Pauseresultatet mellom Byåsen og Larvik er 8-12.  

Her er LHK målscorere (første mål er nederst og siste er øverst):

 8-12 Sulland

8-11 Sulland

7-10 Riegelhuth

6-9 Riegelhuth

5-8 Riegelhuth

5-7 Kristiansen

3-6 Løke

0-5 Løke

0-4 Breivang

0-3 Breivang

0-2 Løke

0-1 Johansen

Fant ikke hvem som scoret målene til Byåsen. Snakket med en random kar på en sånn chat, og han så på kampen på tv2sumo. Han oppdaterte hva som skjedde minutt for minutt (eller nesten, startet 5 min ut i kampen). Kan se om jeg får prøvd å lagt inn samtalen her etterpå, så får dere nesten full oppdatering!

 

Byåsen vs Larvik

Om ca 25 minutter (i skrivende stund) er kampen i gang mellom Byåsen og Larvik.

Litt fakta om lagene, før kampen:

Byåsen har 8 spilte kamper fra før, mens Larvik har spilt 7. (I følge denne listen)

Byåsen har vunnet 6 kamper, og har 2 uavgjorte. Sist kamp spilte de mot Levanger og det ble 21-21!

Larvik har vunnet 7 kamper. Sist kamp spilte de mot Storhamar og vant 34-26.

Begge lagene har 14 poeng på tabellen.

Siste kampene de spilte mot hverandre var i NM (tror jeg), da vant Larvik 33-24.  

Det er i utgangspunktet Larvik som har tatt seieren over Byåsen de siste årene, men som jeg alltid sier: ''ballen er rund, og alt kan skje''. Det spørs nå om Larvik klarer å holde fokus etter at deres trener Karl Erik Bøhn ble sparket, det har vært mye tull rundt de greiene der.> Hvem heier du på, Byåsen eller Larvik? 
> Hvem tror du vinner av de to?

( Les mer om trenerne og spillernes tanker om kampen: her, her, her og her.

Byåsen - Larvik hk

I kveld 18.00 spiller Larvik mot Byåsen i Trondheim.

''Mange av Gulljentene fra EM er ventet i Spektrum denne dagen og vi kommer til å få se håndball på topp internasjonalt nivå. Til sammen har Byåsen og Larvik 12 av Gulljentene fra EM i desember på sine lag og det forteller mye om kvaliteten på håndballen vi får se på søndag.'' - byaasen.no

'' Det har vært en spesiell uke hvor sport for en sjelden gangs skyld kom litt i skyggen i Larvik HK, men vi har gradvis klart å rette fokus mot helgens toppkamp mot Byåsen. Den gjengen som avsluttet treningsuka i dag er mer enn klare til å nedkjempe hjemmelaget på søndag. Dette er ikke en hvilken som helst kamp, så det har vært greit å ha et såpass klart kortsiktig mål å sikte seg inn mot denne uka, sier trener Tor Odvar Moen fredag kveld.
(Les om problemene her, her, her, her og her

Det er Norges to desidert beste lag som møtes søndag, og Byåsen er sågar det eneste laget som har klart å ta poeng fra våre jenter i Postenligaen på mange år. Selv om høstens cupoppgjør endte med en klar seier 33-24 til Larvik hjemme i Arena, så blir det nok likevel en langt vanskeligere kamp på bortebane.'' - larvikhk.no

Det blir spennende å se hvordan kampen går, dessverre går den ikke på tv. Jeg kan si i fra hvis jeg finner en nettside man kan se den på, eller så finner man jo fort ut om Larvik vant eller ikke :)


// larvikhk.no