Design

Endringer...

Prøver å endre designet, men det går ikke helt som jeg vil. Beklager hvis bloggen blir veldig rotetet, skal få fikset det i løpet av kvelden :) 

Det kommer til å bli en ny header, med de tre spillerne som ble kåret til ''Månedens spillere'' for mars!!  

EDIT: Da er det fikset :) 


Nå har jeg også fått sånne linker direkte til noen av katagori sidene mine. 


> Hva synes du om designet? 

 

Nytt år, ny header :)

Dette er da de nye headerne på bloggen :)  Første siden ser sånn ut: 

Hvis du trykker på hvert enkelt innlegg dukker dette bilde opp: 

 

Jeg har bare photoscape, så det blir enkle headere :) men det funker bra det også! 

Håndballmagasinet.

Det er noen som har lurt på hvor man kan begynner å abonnere på Håndballmagasinet, dere kan ordne det her: http://www.handball.no/p1.asp?p=1760. Du trykker bare på send bestilling, og da får du opp en sånn mail boks, da skriver du ''Jeg vil begynne å abonnere på Håndballmagsinet, - ditt navn og alder- .''  
Det koster bare 200,- PR år, så det er ikke dyrt.  

Ellers har jeg fått fikset headere. Har bare photoscape for tiden, så da blir det: ''Det enkle er ofte det beste''  metoden :) Det funker jo det også. 

Hvis du trykker på hvert enkelt innlegg så får du opp headeren av Cecilie. Det er Linka og Karo som er forsiden av 2 grunner: 
1. Det er VM, og da synes jeg det skal være landslagsspillere som er på forsiden. 
2. Linka ble kåret til ''Månedens spiller'' for andre gang, og fikk i tillegg flest stemmer. + at jeg synes Karo har vært god hele sesong, og fortjener litt ekstra oppmerksomhet her på bloggen :) 


> Hva synes du om headerne? 

 

Se her...


Hvis dere ser på høyre siden finner dere en del linker til håndballsider, alt fra sider på facebook til debatter på nettet. Har også fått tilbake ''søk'' knappen, den ligger under profilbildet på høyre side.. :-) 

Anbefaler dere å følge litt med på facebook siden til Larvik, de legger ut bilder og videoer fra Viborg!  Jeg legger også ut litt forskjellig på facebook siden min (larvikognorge.blogg.no). 

Husk å stem på månedens spiller her - du kan gjerne anbefale dette til dine venner og kjente :) 
God natt alle sammen :)  

Bytting av design..

Prøvde å bytte design, men er litt usikker på om jeg skal ha det. Hva mener du? 
Kommer også til å bytte header i løpet av kvelden eller uka. Vurderer å ha et vanlig bilde bare, får se :)
Headeren er bare midlertidlig, også er den bare på forsiden fordi jeg ikke har fått fikset det ordentlig enda :) Hvis dere ser på høyre siden har jeg også laget en egen kategori som heter ''World Cup 2011'', der har jeg lagt inn alle WC innleggene :) Kommer til å legge inn noen linker til bilder etterhvert + hva jeg synes om hver enkelt spiller gjennom turneringen! 

Google translate.

Da har jeg fikset en google translate knapp her på bloggen. Vet at det er flere fra andre land som leser bloggen min og da tenkte jeg at det var lurt med en sånn knapp :)  

Trykk for større bilde

 

Denne fikk flest stemmer.......


Headeren med Katja Nyberg, Tonje,Gro og Camilla fikk flest stemmer. Det var noen som hadde stemt på flere i samme kommentar, og da valgte jeg den første dere hadde skrevet!  Alle headerne vil bli brukt etterhvert, bare så dere vet det. 

> Hva synes du om headeren/designet? :) 

Hvilken header?

Har brukt de siste dagene på å lage litt headere til bloggen. Har lagd veldig mange, men har bestemt meg for å legge ut de fem jeg ble mest fornøyd med. Så nå er det opp til dere å stemme på den headeren dere synes jeg burde ha på bloggen en periode fremover. Kommer til å bytte på litt innemellom, så alle blir nok brukt :) 

Hvis dere har noen forslag til endringer på noen av headerne er det bare å si i fra, for jeg kan fortsatt endre dem :) Er ikke så flink på fargekombinasjoner, skrift, og sånn! 

Trykk for større bilde


1. Cecilie, Heidi og Linn Sulland 

2. Gro & Heidi - Det enkle er ofte det beste? 


3. Katja, Tonje, Gro og Camilla


4. Nora Mørk5. Larvik HK, Linn, Katrine og Tine SDere kan stemme EN gang frem til i morgen kveld :) 

Midlertidig....


Lagde en header i går kveld, og den kommer da til å bli stående til jeg har fikset meg en ny! 

Hvis du har en ide på hvilke spillere jeg skal ha på headeren min er det bare å komme med forslag. Har ikke tenkt til å ha mer enn to stykker tror jeg, og da må det være en fra Larvik og en fra landslaget! Så da er det bare å si i fra. 

Det blir en bloggpause i dag, siden jeg som sagt reiser bort nå! Ha en fin dag alle sammen, så snakkes vi i morgen :) Jeg kommer til å bruke...

denne headeren en stund fremover:Har lagd en del andre headere, og jeg kommer til å bytte på litt innemellom :-) Noen ganger blir det bilde av en person, og andre ganger blir det av flere!

Hvilken header?

Jeg hadde en liter header avstemning her før, men de funket ikke så bra. Har prøvd å lagd to nye, så nå har jeg tenkt til å bruke en av dem.  Ser at jeg må gjøre et par justerninger på dem, men det blir de samme bildene :-) 

Det er jo dere som leser bloggen, så jeg synes dere kan velge hvem jeg skal bruke:


Denne prøvde jeg litt i stad. Synes kanskje  den blir litt tom nederest!?


Ble dette for mye, eller var den grei? Det er denne jeg bruker nå. 

Nummer 1 eller 2?
Fristen med å stemme er til i morgen kveld !

Header....

Har prøvd å lage noen nye headere, men vet ikke helt hvem jeg skal bruke og om jeg i det hele tatt skal bruke noen av dem. 

Hvem synes du jeg brude bruke?

Ny header!

Som dere ser så har jeg laget meg en ny header. Tror jeg skal lage en ny en, også bare ha denne i en periode. Får se litt etterhvert, er ikke proff i photoshop for å si det sånn! Dette er da den gamle headeren: > Hva synes du om den nye headeren?

Mer designhjelp :)

Fikk spørsmål hvordan jeg fikk det bildet oppi hjørnet, og det kan jeg prøve å forklare. 

1.Du må ha et bilde som har max bredde 218 px. Dette kan du redigere i et redigerings program (paint, photoshop, photoscape,osv).

2. Deretter laster du ned bildet på tinypic.com (trykk her for forklaring! OBS: Du skal bare følge forklaring 1 og 1.1). Etter du har lastet ned bilde og kopiert koden går du inn på blogg.no - > logger inn. 

3. Så må du inn på design -> rediger -> maler - forsiden

4. Trykk Ctrl + F og søk på  <h3>Info</h3>. Da skal det komme opp i en oransj farge som vist under her:  


5. To linjer nedenfor ''info'' står det en  tinypic kode, den skal du ta bort og erstatte med den koden du kopierte på punkt 2. Så må du trykke på lagre mal.

Punkt 4 og 5 må du gjøre på ''Innlegg', ''Katogori'' og ''Arkiv'' også! Håper dere skjønte noe av dette, eller så er det bare å spørre i vei :)

 

Hvordan få headeren inn i designet?

Fikk et spørsmål om hvordan jeg fikk headeren inn i dette designet. Kan prøve så godt jeg kan å forklare det, og hvis dere lurer på noe kan dere sende meg en melding i innboksen, på mail (jeanettehandball@live.no) eller som en kommentar. 

1. Tinypic.com  - Last opp bilde
Gå inn på www.tinypic.com. 

Velg det bilde du vil ha og trykk ''uploade now!''.
Også kommer det opp en sånn boks der du må skrive inn de to ordene du ser. 

Trinn 1.1 Tinypic - Kopier koden.


Koper den nederste koden

Trinn 2 - blogg.no 
Gå inn på blogg.no --> logg inn på din konto --> gå inn på design --> rediger 


Har du kommet deg hit, er du på riktig side. 

Trinn 2.1- blogg.no, hvor skal jeg sette koden? 


Finn ''header'' og under der ser du ''backround-image : url ( lim inn koden).
Du må ta bort den koden som allerede står inni parentesen, og limen inn den koden du kopierte (se trinn 1.1).
Deretter trykker du lagre stilsett. :)

Hvis bilde ikke passer til ramma på designet ditt må du redigere størrelsen på bildet i et redigerings program før du laster det inn på tinypic. Så får du bare prøve deg fram helt til det passer :) 

Håper du skjønte noe, eller så er det bare å spørre. Anbefaler også å sjekke bloggen til Silje Lien, hun er veldig flink med design og har også noen forklaringer på hvordan man fikser det! Det er henne som har laget mitt design. 

Følg med i kveld, da blir det ''Fakta om: Nora Mørk'' :)

Midlertidig header