Diverse

Blogg prosjekt

Hittil har jeg blogget alene, og til tider kan det være litt vanskelig. Jeg lurte derfor på om noen kanskje ville være med å skrive litt? 

Blogg.no har begynt med gruppeblogg som jeg ville prøve å teste ut, og jeg håper noen kanskje vil være med på det? Jeg hadde håpet å kanskje fått skrevet mer om alle lag og ikke bare om Larvik og Norge. For det er som regel dette bloggen handler om. Jeg vil fortsatt ha hovedfokus på de, men håpet kanskje noen kunne hjulpet meg med de andre lagene? + de spillerne som spiller i utlandet.  Eventuelt også om noen kunne skrevet litt på engelsk? For der er ikke jeg så stødig, hehe. 

Får jo ikke så mye respons på innleggene, men jeg ser jo at mange er innom så håper noen vil være med. 

Jeg vil fortsatt bruke denne bloggen, men på blogg.no sitt nye prosjekt tror jeg man kan samle alle innlegg på en side. Har ikke fått testet det ut enda, men håper jeg får en anledning hvis jeg får flere med i teamet.  Ser jo at flere andre har laget håndballblogger, så hadde vært gøy å samlet alle på et sted. 

Jeg har laget en ny blogg som da blir hovedbloggen, også må de andre bloggene legges til på den (dette ordner jeg) 
Legg igjen en kommentar eller send en melding på facebook siden min her: https://www.facebook.com/pages/Larvikognorgebloggno/162364813811283 hvis du vil. 
 
Ble bisatt i dag..

I dag ble Karl Erik Bøhn bisatt i Sandefjord kirke. PÅ VG.NO kan du se både video og bilder fra bisettelsen, det samme på OP.NO
Karl Eriks egne minneord kan leses HER, og talen til datteren kan sees HER . Må ærlig si at jeg ble veldig rørt av talen, sterkt gjort! 

Flere av KEB's håndballvenner var tilstede, blant annet søstrene Mørk, Linn-Kristin Riegelhuth Koren/ Einar Riegelhuth Koren, Kari Mette Johansen, Tine Stange,Karoline Dyhre Breivang, landslagssjefen, Bent Svele, Marit Breivik, Linn Sulland, Gro Hammerseng-Edin, Ole Gustav Gjekstad og Cecilie Leganger. I tillegg kom også Ungarnsstjernen Anita Gørbitz. 


Han har betydd mye for Norsk håndball, sa Bent Svele til NRK. Også Marit Breivik hadde gode ord om den tidligere landslagsspilleren: '' Han var utrolig opptatt av at spillere skulle lykkes''. Mange beskriver KEB som et ja menneske, og en person som setter alle før seg selv. Det er også noe jeg har fått inntrykk av, gjennom media. Han var en fantastisk trener og person. 

'*Det er vondt å stå her i dag'', sa Linn-Kristin Riegelhuht til TV2. Se VIDEO HER (nederst i artikkelen). 
''Han var en utrolig fin fyr som jeg har masse gode minner om  fra Larvik'' - Tonje Larsen til VG

BØHN BISETTES: Kranser ved båren til Karl Erik Bøhn før bisettelsen i Sandefjord kirke tirsdag. Den tidligere landslagsspilleren og håndballtreneren døde 48 år gammel etter ett års kamp mot kreften. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
Hvil i fred <3
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix 

HÅNDBALL-NORGE SAMLET: Linn Kristin Riegelhut ankommer Karl Erik Bøhn sin bisettelse i Sandefjord kirke tirsdag. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
Flere av Larvik jentene var tilstede, blant annet Linka R Koren, Tine Stange og Kari Mette Johansen! 
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix  

Hvil i fredHar ikke så mye mer å si. Hvil i fred, Karl Erik <3 


Hvem er Norges beste?

Satte i gang en avstemning på Facebook og legger den ut  her også. Har jo fått med meg hvilke spillere som er mest populære, men nå vil jeg finne ut hvem som er mest populær i Norge. 

Er det vendingene til Heidi Løke som er mest populær? Eller fighterviljen til Nora Mørk? Gro Hammerseng- Edin sin fart og styrke eller Anjas ''sirkusshow'' som består av flyvere og backhandspasninger? 
Stem på DEN spilleren du mener er best. 

In english: 

I want to find out who is the best player in Norway. You can vote for Heidi, Nora, Gro or Anja - JUST ONE!! :) Avstemningen varer frem til søndag!! 

Minner om kamper i Postligaen i dag (Larvik har fri): 

Oppsal - Tertnes KL 18:30
Storhamar - Fredrikstad KL 19:00
Byåsen - Stabæk  KL 19:00 

Alle kampene sendes på TV2 sumo :) 

 

Gratulerer med dagen!


I dag har Kari Mette Johansen bursdag, og hun fyller 35 år :) 
Hun debuterte på landslaget i 2004 og har vært med på å vinne 4 EM gull 2 OL gull og 1 VM gull i løpet av sin landslagskarriere. Hun ga seg på landslaget etter OL gullet i 2012. 
Hun spiller fortsatt for Larvik, men har ikke spilt der på over et år pga graviditet. Hun fikk en liten datter ved navn Sienna i september :) 


Mesternes mester

ÅÅ lemte helt å fortelle at Norges toppscorer (Inntil videre) Kjersti Grini og tidligere landslagskaptein Susann Goksør Bjerkerheim skulle være med i Mesternes Mester.  Heldigvis finnes det nett tv på NRK, så hvis dere ikke har fåttt det med dere så kan dere se det her: http://tv.nrk.no/serie/mesternes-mester/kmte60005113/03-01-2014  

GODE VENNER: Susann Goksør Bjerkrheim og Kjersti Grini har som tidligere landslagsspillere bodd på rom sammen flere ganger før - og «Mesternes mester» er intet unntak. 

Hvil i fred.

Alexander Dale Oen har gått bort, bare 26 år gammel. Ufattelig trist!  Hvil i fred, Alexander. Dette har ingenting med håndballen å gjøre, men idretten generelt.  

Har egentlig aldri sett så mye på svømming, men fikk jo med meg gullet etter 22.juli. Jeg har jo selvfølgelig hørt om han, og vet at han er en fantastisk svømmer. Fulgte jo med på Idrettsgallen, der han fikk ''Utøvernes pris'' og ble kåret til ''Årets mannlige utøver''. 
At noen skal gå bort så tidlig er bare meningsløst, uff det er så trist!

  
Hvil i fred!  

hei og hopp...

Har vært litt dårlig på blogging de siste dagen... helvettesuka mi er snart over, mangler bare en dag til på skolen nå! Det har vært to tentamner + forberedelser denne uka, egentlig litt deilig samtidig som det er utrolig slitsomt. Har sluttet før 12.00 tre dager på rad nå, så skal jo forsåvidt ikke klage. Bortsett fra at det er utrolig kjedelig å sitte med tentamen, får jo ikke lov til å snakket med noen. 
Det eneste jeg har gjort når jeg har kommet hjem er å se på gamle Paradise Hotel episoder (fra denne sesongen). Jeg hadde egnetlig ikke tenkt til å følge med i år, droppet de 2-3 første episoden.. men så ombestemte jeg meg! Favoritten min røk i dag, og skal ærlig si at det kom noen tårer. Uff, lever meg ikke litt inn i det da!!  Dette har ingenting med håndball å gjøre, men det får da gå. 


Så slenger vi inn et bilde av favorittparet på Paradise, bare for å avslutte dette. Det blir ikke mer paradise snakk fra min side nå altså, men hadde ikke noe annet å skrive om!  
Dennis & Kristin <3 

 Hey dååå! 

Følg meg på blogkeen?


Har da prøvd meg på noe som heter Blogkeen. Der kan du abonnere på oppdateringer fra bloggen, og etter det jeg skjønte så kan du også få oppdateringene opp på facebooken din. Da blir det letere å se når jeg har blogget om et eller annet :) 

Hadde vært koselig om dere vil følge meg, bare å legge igjen en kommentar hvis jeg skal følge dere! 

En god nyhet :D

Beklager at jeg ikke har blogget de siste dagene, men i går var jeg syk og i dag har jeg vært på farta rundt.. ;p 

MEN det er en god nyhet og det er at jeg har fått fikset harddisken min, så nå har jeg fått igjen alle videoene og bildene mine. Onkelen min byttet bare en ledning, også funket den :- D Så nå er jeg veldig glad  for det!  

 

Her er et par linker om kampene herrene spilte i går: 
Erlend Mamelund mistet tenna - alt for Norge. 

Tvedten om Frankrikes kunstscoring

Også et videointervju med Amanda, hun snakker om litt angående at hun forlater Larvik. 
Nå er jeg like glad som Linka var når hun vant OL :- D  

Norge- Frankrike

Klokken 21.00 spiller håndballherrene mot Frankrike, kampen går på Tv2 Zebra :) 

Erlend Mamelund (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)  

1 år har gått allerede....

Litt rart å tenke på, men i dag er bloggen faktisk 1 år gammel.  

 

Det har vært veldig morsomt å blogge, siden det har vært mange koselig kommentarer og tilbakemeldinger. Jeg vil bare takke alle som har lest bloggen og lagt igjen kommentarer. Det er dere som gjør at jeg vil fortsette å blogge :)

 

Jeg fikk mest håndballdilla under EM 2010, og etter det har jeg vært på masse kamper. Champions Leauge finalen er kanskje den mest spennende og morsomme opplevelsen, men jeg skal også nevne Stavanger turen i november (Trykk her for å lese mer). Det var utrolig kult å bo på samme hotell som jentene! 
Det var også stort å ta i mot VM vinnerne på Gardermoen i desember, etter at de hadde spilt et fantastisk VM. 
Ellers har jeg vært på to NM finaler (i 2010 - min første håndballkamp og i 2011) og flere andre kamper i CL og Postligaen. Det som har vært morro er å dele alle opplevelsene med dere :) Arena Larvik har vel nesten blitt mitt andre hjem i høst, haha. 


Nå håper jeg bare at den harddisken blir fikset så jeg får tilbake bildene mine, så blir dette veldig bra!!! 

 

Foto: Henning Rugsveen
Her er et bilde fra kampen i går, Linka jubler. Bilde er fra h-a.no. 


Ha en fin kveld, og tusen takk for at dere leser bloggen :) 

Et uventet problem....

Nå skulle jeg egentlig lagt ut det innlegget jeg sa jeg skulle poste i går, men det er et lite problem. Hardisken min med alle bildene og videoenen mine har bestemt seg for å tulle med meg, og den vil absolutt ikke virke. Disken lyser sånn som den pleier, men PC'n vil tydeligvis ikke lese den.. Merker jeg blir litt småfrustrert for jeg har så mye bilder det som jeg skulle hatt.. Har allerede hatt den på reperasjon engang, og det ble ille dyrt. Så da håper jeg at dere skjønner hvorfor jeg ikke får postet innlegget i dag (bildene som skulle vært i innlegget ligger på hardisken)... 

Akkurat nå er livet litt småkjipt. Jeg får heller ikke fikset bildene jeg tok i går, æsj! 

 


Jeg har ti bilder på PC'n, halleluja! 


 

Fikser og ordner litt

Nå har jeg akkurat bestilt litt bilder som jeg kan henge opp på rommet mitt. Prøvde å skrive ut noen i stad med skriveren vår, men det funket dårlig. Fikk ut et par sider, men så sa det stopp! Mamma anbefalte meg derfor å bestille bilder på Fotoknudsen.no eller japanphoto.no, for da ble de bedre. Nå har jeg ihvertfall testet det ut, også får jeg håpe at de blir bra. Jeg gikk for fotoknudsen.no, men vet at japan photo funker. Bestlite noen fotohefter der som jeg ga i julegave til venninnene mine. Så det var ihvertfall en liten anbefaling til dere :) Dette er resultatet hittil. 
Bildene ser mye bedre ut i virkeligheten da :) Elsker det bilde av Kari Mette øverst til venstre. 


I tillegg til at jeg har bestilt bilder så har jeg en haug av aviser som jeg kan klippe ut fra. Kjøpte vel VG hver dag under VM + noen under EM i fjor, også har jeg litt andre blader om håndball. 


Håndballgæren sa du? Ikke i det hele tatt. 

 

> Har du masse bilder på rommet? I så fall av hva? 
> Er du like håndballgæren som meg? haha! 

I'm back :)

Da er jeg tilbake etter et par dagers pause fra bloggen :)

I jula har jeg ikke gjort annet enn å slappe av egentlig, bortsett fra i går da var jeg med på Romjulsturnering. Vi meldte på et lag for morro skyld, og jeg hadde bare spilt med en av de fra før. Det endte med en 3.plass, og det var vi fornøyd med. I dag er jeg ikke så fornøyd, for det verker i hele kroppen. Støl.no!!! 

Gleden var stor da jeg fikk ny Larvikdrakt til jul. Det ble en ny Linka drakt, og det er jeg fornøyd med. Den gamle var i størrelse large (siden de ikke hadde noe mindre, og jeg måtte ha den). Nå fikk jeg den nye modellen i en størrelse mindre. 

Den gamle ser sånn ut:
 

Den nye ser sånn ut: 
 

 På fredag skal til Oslo Spektrum for å få med meg NM finalen, og da skal jeg kjøpe meg Tonje Larsen drakt! Vurderer kanskje å kjøpe ny Kari Mette drakt også, men det får jeg se på litt senere. :) 


Håper alle har hatt en fin jul og fått ihvertfall noe av det dere ønsket dere!  Jeg kommer ikke til å blogge så mye før nyttår, men litt innemellom. :)  Vi blogges senere

God jul alle sammen :)

JEG VIL ØNSKE ALLE MINE LESERE EN RIKTIG GOD JUL :)  JEG TAR JULEFERIE FRA BLOGGEN FREM TIL TIRSDAG/ONSDAG, HÅPER VI SNAKKES IGJEN DA. 


2011 HAR VÆRT ET FANTASTISK ÅR HITTIL. VM OG CHAMPIONS LEAUGE GULL <3

Møter eks treneren i Mesterligaen.

Det er nå klart at i tillegg til å være landslagssjef for Ungarn så har Karl Erik Bøhn blirr ansatt som trener for Gyør. Dette ble klart etter at Gyør treneren ble sparket i forrige uke..  Dette sto på TV2 Sporten: 

I dag kom bekreftelsen. Bøhn vil trene Györ ut sesongen, i tillegg til jobben som trener for det ungarske landslaget.

Både forbundet og Györ ønsket denne løsningen, og jeg tror det skal gå fint å kombinere det, sier Bøhn til TV 2 Sporten.

Bare finale er godt nok for Györ og Bøhn
Den tidligere Larvik-treneren ble sparket bare måneder før klubben tok Norges første Mesterliga-gull noensinne. Med Gyõr er målsettingen klar:

Det er bare finale som gjelder for Györ. Det er et voldsomt press for å oppnå gode resultater i Ungarn, men ingen legger større press på meg enn jeg gjør selv, sier Bøhn, som nok en gang blir trener for samboeren, Heidi Løke. 

Karl Erik Bøhn var ni år i Larvik, og var hovedtrener fra 2005 til han fikk sparken i januar i år. Det skal ha vært Heidi Løkes overgangskontrovers fra Larvik til Györ, der Bøhn skal ha sittet på begge sider av bordet, som ble brukt som hovedargument i sparkingen av treneren.

Kontroversiell avskjed
Spillergruppen var svært delt i synet på sparkingen av Bøhn, og hovedpersonen selv krevde lønn for hele kontraktperioden (1,5 år) samt en bonus. Et beløp som skal ha ligget på knappe millionen. Det så lenge ut til å gå mot en rettssak, men partene kom til enighet om vilkårene for en avslutning av Bøhns arbeidsforhold i Larvik.

Etter en opprivende avslutning på et langt arbeidsforhold, skal Bøhn igjen møte Larvik. Denne gang på håndballbanen. Den nye Györ-treneren innrømmer overfor TV 2 Sporten at det ikke er en kamp han ser frem til.

 Det blir spesielt å møte Larvik igjen. Det er ikke en kamp jeg gleder meg til, men jeg har ingen tanker om hevn eller at det vil bli ekstra godt å slå Larvik. Jeg hadde ni fantastiske år i klubben. Men som sagt, det blir spesielt, sier Bøhn. 

Bøhn møter Larvik i Mesterligaen: ? Det blir spesielt

 Dette blir spennende! Jeg skal ihvertfall på Larvik sin kamp mot Gyør, det ble bestem nå!! 

R.I.P

Dette sto på OP.no: 

Dommerpar døde i trafikkulykke i Tyskland


Ifølge avisen Mainzer Rhein Zeitung bekrefter politiet i Tyskland at dommerparet omkom i en frontkollisjon med en trailer ved Empfingen i Baden-Württemberg i Tyskland.

Avisen skriver at bilen de to satt i kom over i motgående kjørefelt, og traff et møtende vogntog.

De to brødrene, Bernd og Reiner Methe (47) var på vei for å dømme kampen mellom Larvik håndballklubb og Krim Ljubljana søndag, og de to var også tatt ut til å dømme kamper i VM i Brasil i desember, skriver avisen.

Horst Meier, visepresident i det tyske håndballforbundet, sier til avisen at ulykken er en stor tragedie for tysk håndball, og han sier tankene i første rekke går til de omkomnes familier.

Øyvind Holm Olsen i Larvik håndballklubb sier i telefon med ØP Nett fra Ljubljana i Slovenia, at laget ikke offisielt har blitt orientert om dødsulykken ennå, men at de har fått det bekreftet via media.

- Dette er naturligvis svært tragisk. Det var disse to som dømte finalen i Mesterligaen som vi vant i fjor, og de var utvilsomt et av verdens fremste dommerpar, sier Holm Olsen.

- Nå vet vi ikke hva som skjer i forhold til kampen på søndag, men man klarer trolig å skaffe fram et annet par, sier han.

...


Mine tanker går til de pårørende! Veldig trist :/ 

11.nov.2011

Queen: We Are The Champions


Måtte prøve den nye musikkgreia på blogg.no. Du finner knappen ved siden av bilde knappen når du skal skrive nye innlegg.  Dette er en sang vi hørt mye  i mesterskap med håndballjentene til Norge (og i Larvik). Den passe jo veldig bra! :) 

 

Bloggfri dag...

Må bare beklage at jeg ikke har blogget i dag, det er av personlige grunner!  Kommer sterkere tilbake i løpet av morgen dagen/ lørdag. Det skjer litt mye i helgen, så kan ikke love at det blir så mange innlegg.  

GRATULERER MED DAGEN!

I dag har ingen andre enn Harald Bredeli bursdag. Jeg fant ut det nå da, men klokka har ikke passert 00.00 enda. 
Han fikk blomster under landskampen i Skedsmohallen + bursdagssang. Herlig. 


Printscreen'a fra TV2 SUMO! 

Jeg må si jeg digger Harald Bredeli, rett og slett.  Harald har masse selvironi og er ikke redd for å drite seg ut. Mange sier at han kan være litt slitsom under kamper, og det er jeg veldig uenig i. Han er utrolig morsom, og jeg synes det nesten blir litt kjedelig å se på håndballkamper uten at han kommenterer. Men: smaken er som baken, to delt.


> Hva synes du om Harald Bredeli? 

 

Statistikker....

Hvis noen er innteressert så skriver jeg ned hvordan jeg finner alle tall fra forrige innlegg. 

 

Trinn 1 (trykk for større bilde, gjelder alle) 


Det første du må gjøre er å trykke på ''landslagsstatistikk til høyre her på bloggen. 


Trinn 2 

Du kommer til denne siden... 

Trinn 3 - Velg lag

Jeg har da valgt  ''Landslag kvinner Senior'', du kan også velge en av de andre landslagene.

Trinn 4 - Velg motstander

 Du kan velge enten alle lag (mørke blått) , eller et bestemt (rødt, med blått inni) Velger du ''alle lag'' får du opp når Norge spilte sin første kamp (rødt), hvor mange kamper de ha spilt totalt (blått), seiere + tap og uavgjort (gult), målforskjell (oransj) og resultat (der det står H-B)

Velger du et bestemt land, i mitt tilfelle Danmark, ser du hvordan det har gått når disse lagene har møttes.
Du finner hvor mange kamper de har spilt mot hverandre (grønt), seiere+ tap og uavgjort(gult), målforskjell (lilla), første kamp (rødt) og hva resultatet ble i hver enkelt kamp (der det står H-B).

Trinn 5 - Velg spiller

Du kan velge ''alle'' på motstandere (rødt) og ''vis alle'' på spiller (blått). Da ser du hvem som har spilt flest kamper for Norge, hvor mange som har vært innom landslaget, utvisninger, gule kort, mål, osv..  Du kan trykke på hver enkeltspiller og da kommer dette opp: 


Jeg trykket på Kari Mette Johansen. Da ser du hvor mange kamper hun har for landslagene + mål, utvisninger, gule og røde kort (grønt), når hun debuterte (gult), hvem hun har spilt mot (blått), resultatet for hver kamp (svart) og hvor mange mål, utvisninger, gule og røde kort hun har fått i hver kamp (lilla)

 


Du kan også velge en bestemt motstander (Danmark)  + en bestemt spiller (KMJ). Du får oppe det samme som bilde over, men da gjelder det bare mot laget du har valgt. 

 

Er dårlig til å forklare, men jeg håper dere skjønte dette. Det er sikkert ikke like intressant for alle, men kanskje for noen? 

Pakke i posten :-D

Kom hjem i dag, og da lå det en hente lapp fra Posten på bordet. Endelig var landslagsdrakta mi her, så nå er jeg klar til Møbelringen. Greit å komme hjem til dette første skoledag etter ferien :- D 

 Kjøpte den her: http://handballensvenner.no/#/shop, bestilte den for to uker siden. 

Disse har jeg fra før: 


Har fått autografen til KMJ på den :- D 


Denne kjøpte jeg i Arena Larvik 07.05.2011  Linn-Kristin Riegelhuth # 11  

 


Denne kjøpte jeg i Oslo Spektrum (Cupfinalen i fjor). Den er litt for stor, siden de hadde bare størrelse  L igjen, og jeg måtte ha Linka sin. Så nå har jeg fått alle autografene på den (nesten) utenom Tonje, Nora, Tine S og Kari Mette (har KMJ på den andre da, men glemte å be henne skrive på begge).  Har tenkt til å henge den opp på veggen eller noe sånt :) Noen som ville at jeg skulle legge inn Linkas autograf, det er vel nesten den eneste jeg kjenner igjen.  Hahah

 

Kommer sikkert til å kjøpe Larsen sin i romjula (hvis Larvik kommer seg til cupfinalen).  De har jo egentlig fått nye drakter, men jeg gidder ikke å kjøpe tre nye.  Disse er fine, det står navnet dems på og det er jo en Larvik drakt fortsatt :) 

 

Har du noen drakter? 
 

To comeback på en dag.

Det er nå klart at Trine Haltvik gjør sitt 8. comeback: 

http://www.adressa.no/sport/handball/article1686961.ece
Like Ivrig. Like entusiastisk og en pådriver som setter fart i de mange ungdommene hun har rundt seg. Nettopp det kan gjøre Selbu til en toppklubb igjen.

Det er åtte år siden Trine Haltvik første gang ''la opp'' som håndballspiller. Siden har det blitt comeback hvert eneste år. Nå er det 46-åringen klar for ny sesong, for 1.-divisjonsklubben Selbu. 


Det samme gjør tidligere landslagskeeper Kjersti Beck: 
http://www.nettavisen.no/sport/handball/article3219528.ece 

Kjersti spilte en halv sesong i 1.divisjon for Gjøvik i fjor, men nå gjør hun comeback i  eliteserien. Hun la opp på landslaget i 2005 pga skader, men er nå helt skadefri. 
Nå er hun altså tilbake for fullt på klubbnivå. Noe comeback på landslaget har hun imidlertid ikke gjort seg noen tanker om så langt.  
'' Det er lenge siden jeg har tenkt på landslaget. Jeg har ikke tenkt så langt, sier hun. 

LANDSLAGET: Kjersti Beck, sammen med Karoline Dyhre Breivang og Marit Breivik.
Kjersti Beck og Karoline møtes igjen, i Postligaen! Her er de to sammen med Marit Breivik. 

Fikk trener jobben

Det er nå klart at Karl Erik Bøhn blir den første utenlandske landslagssjefen til Ungarn. Dette sto på OP.no

- En ting er sikkert, nå skal vi i alle fall slå Ungarn, sier Heidi Løke.

Tidligere LHK-trener Karl Erik Bøhn blir ny landslagssjef for Ungarns kvinnelandslag.


Tidligere LHK trener Karl Erik skal nå bli ungarnsklandslagssjef. 

Det melder TV2 Sporten på sine nettsider tirsdag.

Bøhn har bodd i den ungarske byen Györ sammen med Heidi Løke siden juli, og han blir nå de ungarske håndballkvinnenes første utenlandske landslagssjef noensinne.

Løke er ikke overrasket over utnevnelsen av sin samboer og forhenværende trener.

- Det er kjempegøy. Han har fortjent dette. Det er første gang de velger en utenlandsk landslagssjef, så sånn sett er det spesielt. Men det var kanskje på tide at de prøvde noe nytt, sier hun til nettstedet, før hun legger til at hun ikke er bekymret over å måtte møte gamletreneren til dyst. 

Heidi Løke mot Ungarn i EM 2010

 - Når det er kamp, legger en vekk det andre. En ting er i alle fall sikkert, nå skal vi i alle fall slå Ungarn!

Flere kandidater var aktuelle for jobben, deriblant tidligere storspiller Peter Kovacs, som forrige sesong fikk sparken i den rumenske toppklubben Valcea og Janos Hajdu som ledet Ungarn under OL i Beijing. Bøhn tar nå på seg den tøffe oppgaven med å bringe suksess tilbake til et medaljejagende Ungarn, og han skal ha fått en kontrakt som strekker seg frem til OL i 2016, skriver TV2 Sporten.

Hvordan har Heidi det i Ungarn?

Det kan du se her: http://www.tv2.no/play/sport/haandball?progId=545051

Skjønner at Aleksander er i Løke familie, tror dere skjønner hva jeg mener når dere ser videon. Han er jo så søt da! =) 


Aleksander sjarmerer Ida Alstad og mamma Heidi Løke under VM 2009. 

 

Video og bilder fra ''Beste av de beste''

Her kan dere se bilder og videoer fra ''Beste av de beste'' 

http://www.op.no/video/article5706594.ece

http://www.op.no/video/article5706590.ece

http://www.op.no/sport/article5706279.ece 

 

Hvis dere vil bevare spenningen så anbefaler jeg dere å vente til det begynner i desember!! Bare så dere vet det :) 
Her er Gro Hammersengs erstatter:Gro Hammerseng måtte trekke seg fra TV- programmet ''Beste av de beste'' siden hun er gravid, men håndballyndlingen Camilla Herrem tok over istedet. Ikke en dårlig erstatter det, for jeg digger den dama!

? Å tape er ikke et alternativ, gliser håndballspilleren Camilla Herrem. Hun ble kastet inn i ringen i siste time da Gro Hammerseng ble gravid. Nå ser hun på seg selv som en «underdog» i konkurransen.
? Samtidig må jeg jo nevne at Cecilia her kanskje er min favoritt, da, hun er jo så fryktelig sterk, legger Herrem til.

Lørdag (i morgen) skal utøverne gjennom syv øvelser i Indre havn og utenfor Bølgen. Biltrekking, rodeo, benkepress, klatring, hinder og armheng er noen av aktivitetene.

? Jeg gruer meg til benkpressen, det er jeg skikkelig dårlig i, innrømmer Herrem. Men smiler fornøyd når hun ser biltrekking står på programmet.

? Jeg trakk faktisk en traktor på «bootcamp» med laget nå på fredag. Det gikk overraskende greit, sier håndballspilleren som har vært satt tilbake på grunn av en helskade over en periode. 

Alle øvelsene vil være åpne for publikum, men Bundli kan ikke love at alt er like spennende å se på.

? Mye av det er jo lagt opp for tv-formatet, men vi håper jo at det kommer masse folk.Moro blir det uansett, sier han. 
Opptakene blir da tatt opp i Larvik, bare så dere vet det :)  

Les resten av intervjuet her

Da er det vel bare å heie på Camilla! 


Heidi Løke deltok i samme program i fjor, og hun gikk seirende ut av det. Kan Camilla gjøre det samme? 
Vi får håpe Gro, Stine, Nora og Heidi heier på sin vakre landslagsvennine! :)  

Hadde vært morsomt å vært å sett på, og det hadde jeg gjort hvis jeg ikke hadde hatt planer. Skal ha jentekveld fra lørdag-søndag og på mandag er det skole igjen. Jaja, det kommer jo på TV i desember! 

''Fort deg, Nora Mørk er her''

Kan vel si at jeg begynte å lure litt når lillesøstera mi ringer å sier at Nora Mørk er her hvor jeg bor. Dvs over 2 timer fra Larvik, i en liten hall på et lite sted i Eidsvoll. 

Her var telefonsamtalen vår:
K:  DU MÅ FORTE DEG HJEM?(Jeg var ute på gå-tur)
J: Herregud hva skjer? (Trodde jo noen hadde dødd eller noe sånt)
K: JAMMEN, NORA MØRK ER I HALLEN
J: Haha, ja særlig. Hvorfor skal hun komme hit liksom? (vi bor som sagt 2 timer unna, på landet omtrent)
K: Det er sant, ***** sendte meg bilde av henne nå...
J: Herregud pell deg til hallen.
K. Neei, hvorfor det? Orker ikke, det blir så flaut.
J: Pell deg ned hit, da skal jeg fikse syden bildene til deg.
K: Ok da!

Måtte bare skrive den ned, for vi ble litt gærne når henne kom. Søstera mi er egentlig veldig fan av Nora, men hun er litt pingle når det gjelder å ta bilde/ få autograf, Jeg fikk henne heldigvis med meg :) Fikk ikke snakket med Nora da, men fikk bilde med henne (som ble drit stygt, har heldigvis et annet bilde fra før) + autograf. Så selvom det var første skoledag og jeg er litt sliten så ble det en fin avslutning på dagen!  

Her kommer noen bilder (Hadde bare mobilen med meg,så sorry for dårlig kvalitet) : 

 
Bildet er tatt av min søsters venninne :) Tror jeg har det kuleste ruterkortet, Nora lo litt når hun måtte skrive på det! :p 

Kan bli landslagssjef

Karl Erik Bøhn som fikk sparken i Larvik er aktuell som ny landslagssjef for hånballkvinnene til Ungarn. Han bor nå delvis i ungarske Györ etter at samboer Heidi Løke gikk fra Larvik til toppklubben i Ungarn.

Dette sto på TV2 Sporten: 
 


Det er stor sansynlighet for at den tidligere Larvik-treneren får en rolle rundt det ungarske landslaget, og han er en av tre som kan bli sjef.

- Ja, vi er tre stykker igjen bekrefter Karl Erik Bøhn overfor TV 2 Sporten. Og jeg har hatt en prat med presidenten i forbundet, men jeg kjenner ikke til det politiske spillet her.

Har lyst på jobben
Bøhns konkurrenter er den tidligere storspilleren Peter Kovacs, som forrige sesong fikk sparken i den rumenske toppklubben Valcea og Janos Hajdu som ledet Ungarn under OL i Beijing.

- Får jeg tilbudet tar jeg jobben. Det hadde vært spennende å prøve ut mitt konsept, og se om det kan fungere i Ungarn, sier Bøhn.

- Ungarn har veldige gode spillere, men har slitt med å sette sammen et godt landslag. Jeg tror jeg kan gjøre en forskjell.

Ungarn har hatt et uttall landslagssjefer de siste årene. De er blitt sparket i hytt og pine.

Får støtte fra Løke
Ester Matefi som ledet Ungarn i VM i 2009 og i EM 2010, fikk sparken da hun ikke fikk ungarerne til VM i Brasil i desember.

- Ungarn har hatt gode resultater tidligere, men det har vært en del stang ut i det siste, så de er vel kanskje åpne for noe nytt, tror Bøhn.

Bøhn får støtte fra landslagsmålvakt Katalin Palinger, som har over 250 kamper for Ungarn.

- Jeg tror landslaget hadde hatt godt av et nytt system og en trener utenfra. Det ville vært det beste, sier hun.

- Håper du at Karl Erik Bøhn får jobben ?

- Ja, for å være helt ærlig. Det vil glede meg om han får jobben.

Får Bøhn jobben får han også samboeren som konkurrent.

- Det hadde ikke gjort noe om han var på den andre siden, sier strekspiller på Norge, Heidi Løke, før hun fortsetter: Han hadde fortjent det.
 

> Hva tenker du om det? 

 

Fangene på fortet!!!

For dere som er interessert så kommer Kjersti Grini og Bjarte Myrhol på fangene på fortet i morgen, klokken 20.00 på TV3! Så da vet dere det :-) De vil også være med flere dager, dere kan se i tv programmet her


Sesongpremieren er allerede i kveld, men da er ikke Kjersti og Bjarte med. Programmet går klokken 20.00 både mandag, tirsdag,onsdag og torsdag de to(?) neste ukene fremover. 


Bildet er fra tv3.no


Programlederne er Henriette Lien og Daniel Franck 

Fansider på facebook...

Det er en del fansider for spillerne både på landslaget og Larvik + mange andre lag selvfølgelig. Jeg vil legge ut de jeg har funnet, så kan dere melde dere inn i disse hvis dere vil :) Det er flere spillere som har flere fansider, men jeg skriver bare ned en av dem! 

Selv har jeg laget tre grupper:
Larvikognorge.blogg.no
Kari Mette Johansen
Cecilie Leganger (Lagde den for 5 minutter siden, hehe) 

Andre jeg har funnet: 

Landslaget
Håndballjentene
Larvik HåndballklubbLinka
Heidi
Tonje L
Katrine 
Kari
Camilla
Linn S
Tine S
Lene 
Katja
Thea
Nora
Mari
Ida
Tine R.K 
Marit M.F
Gro
Anja
Stine
Karoline
Amanda
Sara
Pernille
Tonje N

Hvis dere har noen flere så kommenter under innlegget, så kan jeg legge de inn :) 

Trekker seg..

Ja da kom nyheten om at Gro Hammerseng hadde trekt seg fra Superstars eller ''Beste av de beste'' som det heter nå! Litt synd det da, jeg hadde trodd at hun kunne vært med i og med at hun ikke er så langt på vei. Allikevel skjønner jeg jo henne også! 

Gro har dessverre trukket seg. Det er sånt som kan skje, og nå jobber vi for å få inn en erstatter, sier produsent Harald Bundli til Se og Hør. 
Jeg håper det blir en annen håndballsspiller som erstatter Gro, egentlig samme hvem det er for min del. 

> Hvem vil du ha inn? (Trenger ikke å være en håndballspiller) 

Toppscorer i debuten

Heidi Løke scoret tilsammen 17 mål i to treningskamper mot Aloca, de vant begge kampene 44-19 og 41-19 . Ser ikke ut som storspillet stopper selvom hun har byttet klubb, og det er jo bra! Hun bommet på kun et skudd i løpet av begge kampene, og hun skaffet mange straffer. 


Heidi Løke møter gamle lagvenninner i Larvik igjen 28.august i en treningskamp. 

Ser ut som Heidi har blitt godt tatt i mot

Fant noen album med en del bilder fra Gyør laget - b.la litt turer, treninger, osv. Så hvis dere vil se hvordan Heidi Løke og Katrine har det i klubben anbefaler jeg dere å se her: http://www.gyorietokc.hu/galeria/ (De fire første albumene er vel Heidi med i.) 

csapatépítő programok
Haha, hva skjer med musefletter? Søtt var det ihvertfall!

Superstars!!

Nå er det klart at Gro Hammerseng skal være med i programmet ''Superstars'', det samme programmet som Heidi Løke var med i fjor. Løke gikk faktisk av med seieren og vant en bil. 

I år er også bokseren Cecilie Brækhus, langrennsløper Vikbeke Skofterud, svømmeren Sara Nordenstam, alpinist Lotte Sejersted og fotballspilleren Elise Thorsnes med for å kjempe seg til topps. 

Opptakene skal foregå i Larvik og Staveren, 20-22 august. Den 20.august blir det mulighet for publikum å følge utøverne igjennom syv konkurranser i Indre Havn og utenfor Bølgen. 
Vinneren stikker av med en ny BMW 1-serie til en verdi av ca 300 tusen kroner. 

Så får vi se da om Gro klarer å følge i Heidi Løkes fotspor og stikke av med hele premien. Hva tror du? 
Programmet sendes ikke før i desember, på TV2:- ) 

 

Forferdelig, rett og slett

Dette er seriøst hel uvirkelig. Jeg er i Spania, og det er jeg veldig glad for. Hadde jeg vært hjemme, vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Jeg merka jeg ble skikkelig kvalm og redd da jeg fikk vite om disse greiene i Oslo og Utøya. At dette faktisk kunne skje i Norge har ikke jeg tenkt på... Mine tanker går til de pårørende! 

Det som er det verste var at ei venninna av meg var i nærheten med trikken da den greia sprang. Jeg er glad for at det gikk bra med henne ihvertfall, men tenker på de som dessverre omkom :/ Både i Oslo og på Utøya! 

Løke ga Györ treningsskjokk

 

For vel en uke siden startet det ungarske mesterlaget sesongoppkjøringen. Det skjedde med en nyinnkjøpt norsk turbo i sentrum.? Vi har fått en veldig fin start her nede. Alt fungerer bra på alle måter. Spillerne trener to ganger om dagen for tiden. Heidi har nok satt en litt ny standard her når det gjelder fysisk trening, spesielt i løp. Flere i klubben lurte på om alle norske spillere løp like mye og fort. Vi kan vel kanskje kalle det en liten revolusjon, sier Løkes samboer Karl Erik Bøhn til NTB.

Løkes treningsmoral og fysiske kapasitet er av ypperste norske klasse. Framover kommer Györ til å dra nytte av dette.

 

27. august blir en spesiell dag både for Løke og gamle lagvenninner i Larvik. Da møtes Györ og LHK til testkamp i Ungarn.

Løke scoret hele 456 mål forrige sesong. Løke debuterer for Györ mot Alcoa 4. august. Før det venter en landslagssamling og to kamper mot Frankrike (29. og 31. juli). 

Kilde: Op.no 

 

 

 

Da reiser jeg :- ))

Nå reiser jeg til fantastiske Spania :- D  Blir deilig med litt ordentlige ferie nå, og sol! Som sagt så blir det ikke så mye blogging nå fremover, men jeg lover å komme sterkere tilbake. Har laget noen bilde-innlegg som jeg kan poste litt innemellom :- ) God sommer alle sammen!


<3 De neste dagene fremover....

Heisann :) I løpet av dagen blir det lagt ut et ''Sagt om''- innlegg, er snart ferdig med det! Ellers skal jeg prøve å få ferdig Linka og Kari Mette video'n, men tror dessverre ikke jeg får den ferdig i dag. Det har seg sånn at jeg reiser på ferie i morgen tiiiidlig, og det kommer til å bli minimalt med blogging de neste to ukene. Reiser til Spania, og det er ikke trådløst nett på hotellet. Heldigvis er det pc'er vi kan bruke, men da må man betale 1 euro for 10 min eller noe sånt. Rekker ikke å blogge så mye på den tiden, men skal prøve å lage noen innlegg før jeg drar som jeg kan poste i løpet av ferien! Da blir det mest bilder, men håper det går bra.

I tillegg skal håndballjentene spille kamper mot Frankrike 29. og 31.juli, skal prøve å få skrivd resultatene på kampene. Kampene går ikke på TV, eller det står ihvertfall ikke at de gjør de! 


Fra VM 2007Så da vet dere isåfall hvorfor jeg ikke blogger så mye de neste dagene, men jeg håper allikevel at dere fortsetter å lese bloggen når jeg er tilbake!? :) 

 

Vil du se håndballherrene i EM?

Billetter til EM 2012 i Serbia

Nå kan du sikre deg billetter slik at du kan følge Håndballgutta i EM 2012 i Serbia! Det serbiske håndballforbundet har lagt ut ti prosent av billettene til det forestående EM i januar 2012 for salg via internett.
 

Kjøp dine billetter på nett 


Til gruppespillet
kan du kjøpe billetter til en spilledag, eller til de innledende spilledagene. Norge spiller i gruppe D, som har sine kamper i Vrsac. Samme opplegg gjelder for Hovedrunden og finalerunden.

 

Skal jeg bake kake nå?

I dag feirer larvikognorge.blogg.no 6 måneder, hurra :D  Kanskje jeg skal feire? Haha, eller ikke.
Det har blitt skrevet 518 innlegg siden 9.januar.2011, i tillegg til at det har vært mange 1000 innom siden min. Synes det er morro at jeg har fått så mange kommentarer og tilbakemeldinger i løpet av denne perioden.

Om 57 dager, 16 timer og 31 minutter starter håndballsesongen igjen, og da blir det kanskje litt mer fornuftige oppdateringer igjen. Det har blitt mye bilder nå for tiden, og det er rett og slett fordi det er litt lite å skrive om. Så da fortsetter jeg med det og slenger inn et nytt bilde: 
Det blir muligens en liten pause frem til mandag, siden jeg reiser bort om ca 7 timer. Vet ikke om det er nett der jeg skal være, så vet dere det!

Ha en fin helg alle sammen :- D 

Siste sjanse!

https://www.facebook.com/pages/Marit-Breivik-Fra-Skogn-til-Beijing/309119119239

Hvis du vil ha Marit Breivik - fra Skogn til Beijing burde du kjøpe den NÅ! Etter 5.juli er det ikke muligheter for å kjøpe den, så vet dere det!! Jeg anbefaler dere å kjpe den, synes ihvertfall at den var veldig fin! 

De har et avslutningstilbud og det er 69,- for filme (+ frakt tror jeg)!
Filmen får dere kjøpt på www.maritfilm.noEt lite bilde fra filmen :) 
 

OBS: Du må skrive SISTEFRIST som rabattkode :)  

Innspilling '' Hvem kan slå Aamodt og Kjus''

Hei og hå, nå er jeg tilbake :) 

I går var jeg på innspillingen av tvprogrammet ''Hvem kan slå Aamodt og Kjus''  som sendes på TV Norge til høsten. Jeg har vært på en sånn innspilling tidligere, men det er et par år siden. Veldig morsomt å være med å se hvordan et sånt program blir spilt inn. Det er egentlig ikke så mye mer å si om det, fordi jeg vil ikke ødelegge spenningen. Hvem som vant er hemmelig, så det ikke noe vits i å spørre om det! Dere for vente i spenning :- D
Det som var morsomt var at vi satt rett ved foreldrene til Camilla + Steffen Stegavik og Linn Jørum Sulland! Ble mange kjendiser i det studio for å si det sånn! Haha, men det var ihverfall morsomt å se alle de. Fikk bilde med Siren & Camilla. Linn forsvant i pausen, og Aamodt, Kjus og Stegavik ble bare borte så rakk ikke å spørre dem. 

Opptaket tok 5 timer, men på tv ser dere bare 1 time og 30 min (med pauser da). De må jo rigge opp, ta noen opptak på nytt,også er det noen pauser innemellom. Kan vel si at jeg er litt lei av å klappe nå ,for det ble en del klapping og jubling. Vi må klappe før, midt i og etter opptaket! 

Jeg hadde da bestemt meg for å ikke ta med kamera, siden jeg tenkte at vi ikke fikk lov til å bruke det. I tillegg orket jeg ikke å drasse det med rundt på Tusenfryd i dag, siden jeg overnatte hos ei i Lørenskog i natt. Fikk vite at det var lov til å ta bilder i pausene, så det var jo litt dumt. Fikk tatt noen bilder med mobilen, men det var ikke lov med blitz så de ble litt dårlige. Kan ihvertfall legge ut de jeg har, selvom kvaliteten ikke er så bra. 


Camilla i blått bakerst sammen med Kjetil Aamodt. Siren Sundby i blått foran. 


Camilla som rir på hest - laaaangt der borte. 


Gutta vs jentene 


Grillkongen! 


Konkurranse ute - Camilla og Siren (med hjelm) 


Herrem. Herrem og Kjus

Gled dere til programmet dukker opp på TV skjermen!!   

> Har du vært på TV innspilling tidligere - hvilket program?
> Har du møtt Steffen, Linn, Camilla, Kjus eller Aamodt før?  

Morsom dag :)

Har hatt en super dag, fikk også tatt noen bilder og videoer med mitt dårlige mobilkamera. Skal fortelle mer i morgen, for skal snart sove. Var så heldig å få låne pc'n til henne jeg overnatter hos :)

Har fått masse gode forslag til ny header, og jeg har allerede fått lagd noen. Kommer til å legge ut et par headere som dere kan stemme på etterhvert! Kan hende ikke alle får det de ønsker, men jeg kan bytte litt på innemellom!


Jeg møtte både Linn Sulland og Camilla Herrem i dag :D

Gleder meg sykt til i morgen :D

Nå er det under 24 timer til jeg ser Camilla Herrem, og det blir utrolig gøy! Jeg skal nemlig være publikum hos ''Hvem kan slå Aamodt og Kjus'', og det er Camilla og Siren Sundby som skal delta. (Les om det her).
Programmet sendes ikke før i september/oktober på tv tror jeg :) 
Skal se om jeg får tatt noen bilder til dere, vurderer å ta med kamera. Tror ikke det kan brukes under innspillingen, men kanskje etterpå! Tror ihvertfall at det kommer til å bli veldig morsomt.
Får bare håpe at Camilla IKKE taper da, haha.Har begynt på ''Fakta om'' - innlegget, men tviler på at det blir ferdig til i kveld. Har vært litt treg med det, for har prioritert litt andre ting denne helgen + at jeg glemte det litt. Så hvis det ikke blir ferdig til i kveld kommer det på tirsdag.(Har ikke pc før da)  Reiser rett fra skolen og til innspillingen i morgen. Den slutter ikke før klokka 22.00, så da skal jeg overnatte hos ei vi kjenner. Dagen etter er det klassetur, også kommer jeg hjem i løpet av dagen på tirsdag. 

Som dere ser har jeg endret litt på designet, og jeg har heller ingen header. Skal prøve å få fikset en i løpet av de nærmeste dagene :)  

Ha en fin kveld videre!  

Gratulerer!

I dag har lillesøsteren til Linka, Betina Riegelhuht bursdag. Gratulerer!

Betina har spilt en kamp for Norges seniorlag og 5 kamper for rekruttlandslaget. I tillegg er hun spilt noen kamper for Norges beachlandslag i håndball, og der har hun vunnet både EM søv (2009) og VM gull (2010). I tillegg  skal hun være med på årets EM i beach!
Til vanlig spiller Betina for Storhamar :)

 

Yeah, jeg slapp :D

I dag fikk vi vite om vi kom opp i muntlig eksamen, og det slapp jeg heldigvis! Det vil også si at jeg egentlig har sommerferie nå, selv om jeg må være på skolen frem til neste onsdag. Egentlig veldig teit å dra på skolen for å sitte på facebook hele dagen, men jaja. 

Nå har jeg ihvertfall en del tid til bloggen igjen, og for øyeblikket driver jeg å lager en video av Gro Hammerseng. Kan ta en stund før jeg er ferdig, men da har jeg ihvertfall begynte :) I tillegg skal jeg også få prøvd å begynne på fakta innlegget om Tonje Nøstvold enten i kveld eller i morgen! Husk gjettekonkurransen her - kommentarene blir ikke godkjent før i kveld. :) 

 

0 blogging

Blir ikke så mye blogging i dag. Været er så fint så da skal jeg heller være ute! 
Har begynt på et nytt ''Fakta om'', skal prøve å få det ferdig til i morgen :)

Ha en fin dag alle sammen.  

> Hvordan er været hos deg??Herregud, Aleksander er så søt :- D
Tine R Kristiansen, Linka og Heidi 

Din favoritter..

Har ikke blogget så mye de to siste dagene, rett og slett fordi det ikke har skjedd så mye i håndball verden. 

Nå vil jeg stille dere et spørsmål:  Hvilke fem spillere er dine favoritter, og kanskje hvorfor akkurat disse? 
Det kan være både menn og kvinner, og personen trenger ikke å være norsk/spille i Norge. 

Min liste ser sånn ut: 
1. Linn-Kristin Riegelhuth - Jeg har vel likt henne ganske godt siden OL 2008. Selvom hun ikke har vært så god i år, så er hun en fantastisk håndballspiller. Hun har et godt skudd, er rask og god i forsvar! 
1. Kari Mette Johansen - Klarer egentlig  ikke å velge mellom henne og Linka, så de deler første plassen.
Det samme gjelder Kari Mette, hun er rask, er god i kontra og i forsvar. Hun har heller ikke hatt en så god sesong i år,men jeg tror det blir bedre etterhvert. 
3. Tonje Larsen - Hun er utrolig god i forsvar, og det er ingen tvil om hvem som er sjefen der. I tillegg er hun veldig farlig i angrep når hun først får sjansen til å bli med opp over! Dronninga. 4. Cecilie Leganger - Verdens beste keeper spør du meg. Hun kaster seg etter ballen som en tiger, og har til tider noen syke redninger. 5. Katrine Lunde Haraldsen - Elsker Kristiansand dialekta, haha. I tillegg er hun en utrolig god keeper, og hun pleier flere ganger og avgjøre kamper. Kunne egentlig ha nevnt nesten alle på landslaget, for det er utrolig mange gode spillere der ute i verden. Men disse er mine 5 favoritter ihvertfall. 

 

3 måneder...

Ja i dag har jeg hatt denne bloggen i 3 måneder :-) 

Det har vært veldig morsomt at så mange har vært innom og kommentert, osv. Jeg synes det er morsomt å blogge når jeg får litt tilbakemeldinger Så nok engang vil jeg takke alle som er innom, og som legger igjen en kommentar. Jeg prøver å svare på alle, også prøver jeg å besøke litt blogger å legge igjen en kommentar innemellom jeg også. Men det er ikke alltid jeg husker å gjøre det.. 

Det har i løpet av disse tre månedene vært 19 677 stykker innom bloggen, i tillegg til at det har blitt lagt igjen 1542 kommentarer( de teller da med mine kommentarer også, men det av dere så har det ihvertfall blitt lagt igjen over 800 stk.) Det høres kanskje ikke så mye ut hvis man er en toppblogger og har over 60.000 stykker innom hver dag og får mange tusen kommentarer, men jeg er fornøyd. Har ingen plan om å komme meg på topplisten, men jeg driver denne bloggen for å skrive mine meninger om Larvik/kvinnelandslaget i håndball. I tillegg til å komme med nyheter om håndball, osv. Så sånn er det :-) 

Jeg driver egentlig med et ''Fakta om''- innlegg, men det kommer ikke ut her før om en stund. De neste dagene frem til onsdagen er stressende pga lekser, prøver, og litt sånn (som nevnt tidligere). Så fra om med onsdag kan jeg prioritere bloggingen litt mer, og få gjort ferdig litt forskjellige innlegg. 

Jaja, dette ble et litt unødvendig innlegg, men samma det. :-) Vi blogges senere!  


EM GULL 2010 <3

 

Gratulerer med dagen!

I dag har Trine Haltvik bursdag og Olga Medvedava hadde bursdag i går (ops, jeg glemte det).Så gratulerer med dagen til de to :)Videoen.

Den video'n jeg hadde laget vil fortsatt ikke laste seg opp, og det er irriterende. Det skjer heller ikke så mye i håndballverden, men skal prøve å blogge litt om random ting jeg finner :-) 


Gro Hammerseng og Kari Mette Johansen jubler over OL gull :- )

Fikk litt skjokk nå ja...

Fikk et lite sjokk her i stad... Jeg pleier å søke litt på forskjellige håndballnavn for å finne litt nyheter. I stad søkte jeg på ''Linn-Kristin Riegelhuth'' og da dukket dete opp: 

Jeg leste bare overskriften og så at navnet til Linka sto under... Kan vel si at øynene mine ble litt større da for å si det sånn, men det var jo ikke henne det handlet om ;P  haha 

Jeg anbefaler denne bloggen...

http://anitairenvassli.blogg.no/ !!  Dette er en blogg jeg leser hver dag, og jeg synes den er veldig bra. Anita er 18 år, skriver som regel en del om sport ( ski-vm nå for tiden), hverdagen sin og litt om foto. Synes alle skulle gå innom å ta en titt :-) 

Ellers vil jeg bare si at det ikke blir så mye tid til bloggen de neste dagene. Skolen begynte igjen i dag, og jeg må holde fokus på det. I og med at det var vinterferie i forrige uke, så hadde jeg mere tid til å blogge. Allikevel det kommer 1 eller 2 innlegg i løpet av dagen uansett (noen ganger litt flere, får se hvor god tid jeg har). Skal prøve å få skrivd ferdig ''Fakta om - Marit Malm Frafjord'' til i morgen! Det har ingenting meg håndball å gjøre, men....

Marit Bjørgen er RÅ!!  3 av 3 mulig gull, det sier sitt. Vi satt å så på 10-kilometeren i mattetimen, og det var så gøy når hun vant. Jeg er egentlig ikke så innterresert i ski og sånn, men i dag måtte jeg bare se (Slapp jo tross alt matten).

Marit Bjørgen (Foto: Johansen, Erik/Scanpix)

Kommer med mere håndballgreier i kveld. Nå skal jeg snart trene, og kommer ikke hjem før i ti tiden! Så vi blogges da. 

> Fikk du med deg 10-kilometeren?  

HUSK Å STEM PÅ LARVIKS BESTE SPILLER HER

Jeg anbefaler å gå inn....

på denne siden http://miaasin.blogg.no/ :- ) 


Legger inn lagbildet til LHK for 2010/2011 sesongen

Hva kan du om håndball landslaget?

http://www.vg.no/quiz/vis/?qid=227 - Gå inn her å se da vel. Så kan du skrive resultatet ditt i kommentarfeltet :- )  Jeg fikk 9 av 10! Har du en ide?
Er det noe spesielt du vil at jeg skal skrive om/legge ut på bloggen??


Ny uke på bloggen :- )

Her er hva som kommer i løpet av uka :-) 

Mandag(21.02)
Tilbakeblikk: VM 2009
VS innlegg 

Tirsdag(22.02)
VS innlegg

Onsdag(23.02)
Fakta om: Katja Nyberg
VS innlegg 


Torsdag(24.02)
VS innlegg

Fredag(25.02)
Fakta om: Kari Aalvik Grimsbø
VS innlegg


Lørdag (26.02)
VS innlegg
Tilbakeblikk: EM 2010

Søndag (27.02)
Fakta om: Marit Malm Frafjord. 
VS innlegg

 

Dette kommer denne uken :- )

Tirsdag(15.02)

Fakta om: Linn Sulland.


Onsdag(16.02)
Tilbakeblikk: OL 2008


Torsdag(17.02)
Fakta om: Tine Stange


Lørdag (19.02)
Kampreferat og Tilbakeblikk: EM 2008

Søndag (20.02)
Fakta om: Cecilie LegangerHa en fin kveld videre :)  Husk Camilla Herrem på 4-stjerners middag klokken 19.30!

 

HUSK !! :- )Det blir lite blogging i dag, pga skole og fotballcup. 

Kommer sterkere tilbake i morgen med et ''Fakta innlegg'' om Karoline Dyhre Breivang og kampreferat.

HUSK KAMP I MORGEN, LARVIK - DINAMO 17.30 PÅ TV 2 ZEBRA :- D 

Ha en fin fredag, alle sammen! 

Facebook siden

Jeg har (som sagt tidligere) laget en facebook side, som jeg har lyst til å begynne å bruke litt mer.
Det er på en måte litt lettere for meg å svare på spørsmål, legge inn bilder, og sånn der. Jeg hadde håpet på at dere kanskje kunne trykket på liker knappen til venstre :- )  

Det har allerede blitt lagt ut litt bilder, og jeg kommer til å legge inn enda flere etterhvert! Det er bare å spørre hvis dere lurer på noe, enten her på bloggen, facebook og på mail (larvikognorge@live.no).

Ha en fortsatt kjempe fin kveld, folkens!  

Hva kommer?

Dette kommer i løpet av denne uken, eller jeg skal ihvertfal prøve å få til dette før søndag:

Tirsdag/ onsdag: Fakta om: Heidi Løke

Onsdag: Tilbakeblikk: EM 2006 og oppsummering på kamp (Larvik-Nordstrand) 

Torsdag: Tilbakeblikk: VM 2007

Fredag/Lørdag: Fakta om: Karoline Dyhre Breivang (valgt av anonym) 

Lørdag: Oppsummering om Larvik - Dinamo 

Søndag: Kanskje jeg rekker å ta et fakta om: Linn Sulland. ( Det er ikke 100 % sikkert enda)

I tillegg kommer den noen innlegg inne mellom hvis jeg finner noe å skrive om!
Hvis dere har en ide til hva  jeg skal skrive om, så er det bare å si ifra :-)
INFO - håndballskole!

Til alle som spiller håndball og er mellom 10-17 år !!

På tirsdag, 19.00 (8.februar) kan du melde deg på Tusse håndballskole på Hamar. Det skal holdes på Vikingskipet, og det er viktig at du er tidlig ute med å melde deg på. Det har vært stor interesse om å være med før, så plassene blir fort borte. Deltakere får overnatte på Storhamar vgs.
Det blir to håndballøkter hver dag, og instruktørene blir spillere fra postligaen, landslagspillere og trenere fra forskjellige landslag.  I år starter håndballskolen 26.juni og varer til og med fredag 1.juli :) 

Les mer her ! Tenkte dere kanskje ville vite det, hvis noen er interessert i å være med. Facebook gruppe

Jeg har lagd en facebook side til bloggen min, du kan trykke her for å komme dit. Kommer til å begynne å oppdatere der etterhvert, hvis det melder seg flere inn og sånn :- ) 


// Katja Boll som har tatt bilde.

Takk...

Til alle som har kommentert, gikk tilbakemeldinger og fulgt med på bloggen så langt :- ) Det har vært veldig gøy å drive denne bloggen, og jeg gleder meg til å fortsette. Hadde det ikke vært for dere leserne, så hadde det ikke vært så morsomt  å blogge :- )

Det er bare å komme med kommentarer, tilbakemeldinger og litt sånn! 

Igjen: TAKK :- )

Hilsen Larvikognorge.blogg.no! Nytt tilbakeblikk innlegg i morgen

Har fått litt lite tid til blogging i dag, pga skole og trening. Kommer forhåpentligvis sterkere tilbake i morgen :) Da kommer det nytt ''tilbakeblikk'' innlegg!  Har dere noen andre ønsker så er det bare å si i fra! Harald og Bent !

Er det bare jeg som får latterkrampe av disse gutta? Spesielt av Harald Bredeli. Han har så mye selv ironi, og bare kjører på. Det finnes ikke grenser for denne mannen, han bare gjør det han føler for. Jeg synes han er så utrolig morsom, og klarer ikke å holde latteren tilbake når han kommenterer kamper. 

Her har dere noen eksempler:
Harald tar av under Danmark-Norge kampen
Danskene er ute etter barten til Harald
Presselandskamp
Bent og Harald på besøk hos Heidi Løke
Harald raser i mot dommerne
''Hvis Katja scorer på den skal jeg gå fra København til Århus''
''Karooo scoreeeeer'' 
Videoblogg: Harald og Bent prøve juleluer sammen med Karo
Jentene som ingen ville snakke med

EM videblogger (anbefaler dere å se dem) Gro og Karo er ganske morsomme de også!
Harald og Bent vs Gro og Karo videoblogg 1
Harald og Bent vs Gro og Karo videoblogg 2
Harald og Bent vs Gro og Karo videoblogg 3
Harald og Bent vs Gro og Karo videoblogg 4
Harald og Bent vs Gro og Karo videoblogg 5
> Hva synes du om Harald og Bent?

Hyggelig overraskelse!

Larvikognorge.blogg.no ligger på andreplass over mest leste blogger i Rælingen. Det var en veldig morsom overraskelse :) Håper det holder seg der, og at dere som er innom gir meg ris/ros og noen forslag til hva jeg skal skrive om angående håndball (helst om kvinnelandslaget eller Larvik), men er åpen for å skrive om ditt favorittlag hvis du vil det! Det kan enten være om forskjellige spillere, min mening om ting, osv! Takk på forhånd. Ha en kjempe fin dag videre folkens, så kommer jeg tilbake med mer.

 

Hei og hopp.

Jeg bestemte meg nå for å lage en blogg om håndball. Rett og slett fordi jeg bare vil ha noe finne på, og fordi jeg synes det er morsomt. Det som er litt morsomt for min del er at jeg ikke spiller håndball, men fotball. Jeg elsker å se på håndballball på tv, men hater å se på fotball. 

På denne bloggen kommer jeg til å skrive mest om kvinnelandslaget i håndball og om Larvik håndballklubb. Blir sikkert litt om andre lag også, men det er hovedtemaet ihvertfall.