Håndballgutta

Være med å heie fram Håndballgutta

Billettsalget går unna til VM-kvalkampen lørdag, og onsdag morgen var det kun 140 billetter igjen. De som ønsker å se kampen bør sikre seg billetten på forhånd, og være på plass i god tid før kampen - for det skjer mye før kampstart!

Bjarte Myrhol (bildet) og resten av Håndballgutta vil få enda flere supportere på hjemmekampen enn de 5.000 som var på plass i Veszprem sist helg. Oslo Spektrum vil ha plass til 6.600 tilskuere, forhåpentligvis klare til å støtte hjemmelaget fra tribunen.

Kun uavhentede billetter vil være for salg i hallen lørdag, så det lønner seg å sikre seg billetten på forhånd via billettservice.no.

Dørene til Oslo Spektrum åpnes for publikum kl 17.30. Før kampstart blir det stor aktivitet med feiring av NHFs 75 års dag, presentasjon av Håndballjentenes All Star-team og visning av NHFs nye profilfilm om Innsatsvilje. 

- Vi håper å få publikum med å lage en uforglemmelig håndballfest på lørdag, og gi Håndballgutta det lille ekstra fra tribunen, sier markedssjef Gunnar Nybø i Norges Håndballforbund. 

 


Jeg skal på kamp :D Gleder meg til å se Einar i aksjon!! 

Håndballgutta er ute av EM 2012!

Nå er det klart at Norge er ute av EM etter seier (28-27) mot Slovenia , tap mot Island (34-32) og Kroatia (26-20). 

''Norge hadde kniven på strupen for alvor etter at Island og Slovenia hadde møttes i første kamp. Slovenias handlinger i sluttminuttene tok det meste av fokuset i Millennium Arena i kveld - til tross for at de hadde en firemålsledelse som ville gi norsk avansement, vant de kun med to, noe som ble en fordel både for Island og for Slovenia. '' - VGNETT

Det Slovenia gjorde var veldig usportslig (samtidig så er det litt taktisk for dems egen vei videre, for nå går de videre med 2 poeng i mellomspillet.  Hadde de vunnet med fire mål, så hadde Norge gått videre og Slovenia hadde gått videre med 0 poeng. ), MEN Norge kan allikevel takke seg selv. De hadde sjansen til å avgjøre mot Island, etter å ha ledet med tre mål  få minutter før slutt. Greit at de skulle hatt straffe på slutten, men de rotet bort flere sjanser før det! 
Man kan ikke være avhengig av andre lag, man må gjøre ting selv. Jeg så ikke så mye på dagens kamp, men det var ikke alt som funket da heller. I dag gjaldt det som mest, og da er det synd at gutta ikke klarer det. Norge måtte vinne mot Kroatia for å gå videre til mellomrunden, det klarte de ikke og nå er de dessverre ute. Jeg må vel egentlig si at det er en stor fiasko! Heldigvis vant jentene VM gull #sierikkemer! 

Einar Riegelhuth Koren (ektemannen til Linka) har også uttalt at dette kan bli slutten på hans landslagskarriere (ihvertfall for denne gang). Les mer her: http://www.t-a.no/sport/handball/article193965.ece > Hva synes du om at Norge er ute? 

I'm back.

Glemte å si i fra at det ikke ble noe blogging i går, men det får gå. Var på skolen fra 08.45 til 20.00, siden vi skulle ha sånn Åpen skole. Deretter dro jeg til en kompis med noen folk og overnattet til i dag. Greit med langhelg :) 

Må bare minne dere på at det er kamp i dag,  Håndballgutta møter Kroatia klokken 20.00 på TV2 :) 

  

Få med deg Håndballgutta

Kampen begynner 18.10, og du kan se den på TV 2 i dag :) 

Dere som har sumo kan høre Nora og Amanda (tror kanskje Karoline Næss skal være med også)  kommentere i pausen og i etterkant. De skal snakke litt om de forskjellige omgangene og analysere dem! De begynner ca 18.45. 

Les mer her:  http://www.tv2.no/sport/handball/em2012-menn/se-moerk-og-kurtovic-ta-tempen-paa-norge-3684613.html 

Se Mørk og Kurtovic ta tempen på Norge

Nå har jeg lagd en egen kategori som heter Håndballgutta på høyre siden ---> 
Kommer ikke til å skrive så mye om de, men skal informere dere om kampene som går under EM :)