Konkurranser

Vinnerne...

Da har jeg trukket ut vinnerne av konkurranse 4 og 5.

Riktig svar på nummer fire var Camilla Herrem, hun pleide ihvertfall å bruke det samme undertøyet i en hel sesong :) Vinneren i denne konkurransen ble Elise (http://eliseeln.blogg.no/). I konkurranse #5 skulle dere svare på hva deres beste håndballminne var og si en spiller som har utmerket seg i år. Jeg trakk ut en tilfeldig vinner og det ble Sunniva, hun svarte at EM finalen mellom Norge og Montenegro var hennes beste minne + at Anja Edin har utmerket seg mest. Begge har fått en mail, og må svare på denne så fort som mulig :)  

I morgen er det CUPFINALE i Oslo Spektrum, Larvik spiller klokken 14.30 og møter Stabæk. Kampen sendes på TV2. 

 
Denne damen spiller sin første NM finale, pågrunn av graviditet og en vond akilles har hun måtte stått over de to forrige finalene. 
LES INTERVJU MED GRO HER

Julekalender #5 - JULAFTENDa har dagen kommet, julaften er her. Selvføglelig har jeg en premie til en heldig i dag også. Siden det er jul så skal alle få en fair sjanse til å vinne og det blir derfor ikke et spørsmål....  Det eneste du må gjøre er å skrive ditt beste håndballminne (enten en enkel kamp, en enkel prestasjon av en spiller, kåringer dette året ++ )  fra året som har gått + den spilleren dere mener har utmerket seg mest i 2012. 


Det har vært et innholdsrikt år for håndball Norge. Anja Edin har utmerket seg både for Larvik og Norge, hun ble blant annet kåret til EMs mest verdifulle spiller. Linka har vært fantastisk, spesielt i OL utmerket hun seg veldig. Kari Mette valgte å gi seg etter åtte år på landslaget, hun avsluttet karrieren etter sitt 2.OL gull. Camilla Herrem fikk seg derfor en ny partner på venstrekant, Linn Gossé som har ventet lenge på denne sjansen. Kari Aalvik Grimsbø fikk sitt virkelige gjennombrudd på landslaget etter at Katrine ikke var seg selv i OL, Kari var svært delaktig når Norge vant OL gull. Det blr et sølv i EM, noe som også er veldig bra. Allikevel er det kanskje litt uvant for de jentene som har vunnet gull etter gull de siste årene. Dette er bare noe av det som har skjedd dette året, minner som er morro å se tilbake på :) Vi kan være stolte av disse fantastiske jentene! 

SVARFRIST: 27.desember klokken 23.59  

Vinneren av konkurranse #3

Da er jeg nesten tilbake etter Serbia turen, kom hjem klokken 23.30 i natt. Jeg har vært veldig sløv på blogging de siste dagene, siden jeg har var sendt hjemme etter kampene osv. Når jeg først var på nettet i Serbia så snakket jeg mest med venner og bekjente.. Tar meg en liten pause nå frem mot jul og nyttår. Det kommer et innlegg nå og da, men når det er Cupfinale er jeg ordentlig tilbake igjen!! Du kan bestille billetter til cupfinalene på billettservice.no

Vinneren av konkurranse #3 er ''Siljee'' jeg har sendt deg en mail du må svare på. Jeg spurte om hvilket år Norge måtte spille fire ekstraomganger før de kunne ta i mot gullmedaljen. Riktig svar var år 1999 (Mot Frankrike på Lillehammer). Har vært litt treg med å sende gaver så vinneren av konkurranse 1 og 2 har ikke fått sine tilsendt enda. Jeg jobber med saken,men det går litt i glemmeboksen. Har fått lagt premiene i konvolutter så skal jeg ta meg en tur på Posten i løpet av denne uka i allefall :)  
Julekalender #3

Ups, den gikk litt i glemmeboksen på grunn av EM. Svarfristen blir klokken 23.59 i kveld, lykke til!! 

Norge spilte EMfinale i går og det måtte spilles 4 ekstra omganger for å få en vinner. Dessverre gikk det ikke Norges vei denne gangen, Montenegro sto igjen som vinner. Men hvilket år spilte Norge i en finale og vant etter fire ekstraomganger? 

A) 2001
B) 1999 
C) 1998   

Vinner julekalender #2

Den andre vinneren er kåret og den heldige denne gangen ble ''Elisabeth :)''. Premien fra forrige gang og denne gangen blir sendt på onsdag :) Beklager at jeg har vært litt treg Malin (forrige vinner). 

 
Nå får vi bare håpe at Norge vinner i kveld :)  Kampen begynner 18.10! 

Julekalender #2

Jeg håper at det ble seier for Norge i går. (Som sagt før så er jeg på hyttetur, kommer hjem i kveld). 

Det er klart for julekalender #2 og dere må svare på følgende:

Hvilken spiller har flest landskamper for Norge og hvor mange kamper har hun?  

A) Kjersti Grini
B)Tonje Larsen
C) Susan Goksør Bjerkerheim 

 
Alle tre var ihvertfall med i VM 1999 :) 


Svarfrist: 09.12.2012 klokken 23:59 

Julekalender #1

Hver søndag i advent trekker jeg ut en heldig vinner av en liten adventsgave. Det blir også en litt større premie på julaften :) 

Det eneste du må gjøre er å svare på dette spørsmålet, og du må legge igjen din EPOST adresse. Det kan du skrive i EMAILfeltet over der du kommenter, så er det ingen andre som ser den! 

Hvor mange medaljer har landslaget tatt tilsammen? (Gull, sølv og bronse) 

A) 20 
B) 21 
C) 22 Du kan stemme en gang frem til 23.59 i kveld. Vinneren trekkes i løpet av mandagen :) 

Vinneren er.........

Da har jeg trukket vinner av konkurransen og det var en del med riktige svar. Det var litt problemer med linken, og det fikk jeg dessverre ikke beskjed om før i stad. Det så ut som om den funka siden det var mange som hadde svart riktig. Beklager ulempen. 

Den heldige vinneren av håndballdrakta ble.... ÅSNE SOLBERG :) Gratulerer så mye, du får en mail av meg. 

Ellers vil jeg takke alle som meldte seg på, veldig morro at så mange deltok. Skal prøve å få til flere konkurranser etterhvert.  


Du får drakt nummer 7 (uten navn) med autografene til flere spillere! 


De riktige svarene var: 

1. Bilde var av Ida Alstad og Gøril Snorroeggen 
2. Katja Nyberg har 99 landskamper
3. Marot Breivik våknet til 283 sms :) 
 

Siste sjanse!

Ca 17:00 trekker jeg vinneren av landslagsdrakta, så det er siste sjanse til å bli med nå. Du kan melde deg på HER :)  

Vinn landslagsdrakt/ Win a national team shirt

Jadda folkens, endelig kommer den konkurranse jeg har snakket om. 
Jeg har vært så heldig å vinne to landslagsdrakter med autografer på, og jeg har ikke behov for begge. Derfor vil jeg være snill og gi bort en til dere lesere. (In english: I have two national team shirts (from Norway), and I want to give away one of them to someone who read this blog.) 

Så det du må gjøre er/ / So you have to do this: 

1. Like dette innlegget og dele facebooksiden min på facebook // Like this post and share the facebooksite on Facebook
(Hvis du har facebook/If you have facebook) 
Jeg trekker en vinner når jeg har nådd 1500 fans på facebooksiden, eller vi må se ann. I will draw a winner when I've reached 1500 fans on my facebookside. 

2. Hvem er dette? // Who is this? 
3.  Hvor mange kamper har Katja Nyberg for landslaget?// How many matches have Katja playd for the nationalteam? 
(Hints: HER

4. Hvor mange SMS hadde Marit Breivik etter OL finalen i 2008? // How many SMS  had Marit on her phone after the olympic finalen i 2008? 
(Hints:  HER)


Lykke til. Jeg tar forresten bort svarene dere kommer med så det bare er jeg som ser dem :) 

Konkurransen er avsluttet 

Stem og vinn!

1881 har i samarbeide med Norsk topphåndball startet en konkurranse som varer fra september til april 2013.

Du stemmer på ditt favorittlag fra hver kamprunde og stemmer deretter på din favorittspiller på det laget du har valgt. Alle som stemmer er med i trekningen av et høytalersystem for ipod og iphone. Kampene er tilgjenglige 24 timer før og etter kampstart.

Jeg vet ikke om det er samme premie for hver runde, men  det får dere bare vente å se. Denne rundene kan dere stemme på spillere fra Levanger, Byåsen, Vipers, Gjøvik, Glassverket og Tertnes frem til 16.00 i morgen  Nå kan dere også stemme på Larvik, Sola, Stabæk og Flint  frem til 18.00 på mandag. Man kan stemme på flere for jeg har stemt på både Kikki, Ida, Linka, Isabel og Kari Mette :) 

Du kan være med her: http://handball.1881.no/  

Vinneren av konkurransen:

Vinneren av konkurransen ble Leah, GRATULERER =) 

Du må sende meg mailadressen din i kommentarfeltet. Jeg har gjort det sånn at ingen ser kommentaren før jeg har godkjent den, så det er bare jeg som ser den. Greit å se om IP adressen stemmer så ingen tuller med at de er deg!! Dere får se hva premien(e) er etterhvert, skal ta bilde før jeg sender det!!  

Vet ikke om dere synens konkurranse var litt vanskelig? Var mange som hadde riktig på det meste, men det var ingen som hadde 100 % riktig på alt. Leah var den med flest, for hun manglet bare en av spillerne på del 2 spørsmål 4! Alle svarene skal stå på bloggen hvis dere leter litt, hehe!!  Hadde vært greit med noen tilbakemeldinger angående konkurransen, så vet jeg det til neste gang :) 

Fasite
DEL 2 :   

1) Hvem scoret Larviks mål nummer 10.000 i eliteserien?

Kari Mette Johansen, målet kom 18.november 2006 mot Byåsen! (En del svarte Amanda, hun scoret mål nummer 25.000)

2. Hvor mange røde kort har Tonje Larsen (så nå at jeg hadde linket til feil side, men det står også på bloggen)? 
Tonje har fått 6 røde kort i løpet av sin landslagskarriere. 5 av dem kom i løpet av et år, tre av de fikk hun i VM 1999. Det aller første kortet fikk hun i sin 134. landskamp, mot Polen i 1998! 

 

3. Er det sant at håndballjentene dro på Mc Donalds for å feire OL gullet? 
Det er sant. Tonje Nøstvold og Marit Malm Frafjord hadde vært der etter alle kampene, men tok med seg resten av jentene da OL gullet var sikret. 

4. Hvilke kvinnelige håndballspillere har vunnet OL, EM, VM og Champions League? 
Kari Mette Johansen, Linn-Kristin Riegelhuth Koren, Kristine Lunde - Borgersen, Katrine Lunde Haraldsen, Tonje Larsen og Karoline Dyhre Breivang. 5. Hvem er dette? 


Karoline Dyhre Breivang og Isabel Blanco. 

 

Vinneren...

Vinneren av konkurransen blir kåret litt senere i kveld, når jeg kommer meg hjem :)  

 
Siste sjanse....

I morgen avsluttes konkurransen. Hittil er det ingen som har svart alt rikitg, så det er fortsatt en sjanse. Har du deltatt allerede så kan du dele det med dine venner? Du får bare en sjanse på å svare!! 

DELTA HER 


Ha en fin dag alle sammen :)  

Konkurranse.

Da skal jeg sette i gang denne konkurransen, og premien(e) har noe med Larvik HK å gjøre! Har funnet litt ting som jeg kan gi bort til dere lesere, men det er hemmelig frem til konkurransen er over :) 

Konkurransen går ut på: 

DEL1: Dele facebooksiden min med dine venner på facebook eller på din blogg. Link til innlegget på bloggen hvis du velger dette alternativet! (Må jo gjøre noe for å få litt flere lesere, haha :D). Har du ikke blogg/facebook så gå det greit, men regner med at de fleste har en av delene! 

Så har jeg valgt lage noen spørsmål dere skal svare på og et ''gjett hvem'' bilde, som del 2. 

DEL 2: 
1. Hvem scoret Larviks mål nummer 10.000 i eliteserien? 
2. Hvor mange røde kort har Tonje fått i løpet av sin landslagskarriere?  (Tips: Se HER
3. Er det sant at håndballjentene dro på Mc Donalds for å feire da de vant OL i 2008?  
4. Hvilke kvinnelige spillere har vunnet både Champions League, OL, EM, og VM ? 

5. Hvem er dette?

Du finner alle svar på bloggen, eller så går det også ann å søke på google.no. Jeg kommer til å gjøre sånn at kommentarene ikke synes mens konkurransen forgår, så alle svarene blir lagt ut når den er over. Konkurransen avsluttes 13.mai klokken 18.00!!! 

Jeg vil bare si i fra at blogg.no har problemer, og jeg sliter litt med å få logget meg inn til tider. Så da er det vanskelig å få blogget så mye, bare så dere vet det :) 

 LYKKE TIL!! :) 

Ny headerBle photoscape bilde denne gangen, siden jeg ikke har photoshop per dags dato.Nora og Thea ble månedens spillere som dere ser :) 

Konkurransen skal jeg prøve å få fikset til søndagen, også får vi se hvor lenge den varer! Du kan komme med forslag til hvordan konkurranse HER.

Konkurranse.... hva ?

Skal sette i gang en konkurranse denne uken, men sliter litt med å finne ut åssen! Hadde satt pris på noen forslag :) 

  

Før har jeg hatt ''gjett hvem''(bilde er fra en tidligere konkurranse)  + litt spm. Se forrige konkurranse her: http://larvikognorge.blogg.no/1315482788_konkurransen.html

Vinneren ble.....

MARI !!!  Håper du kan sende meg en kommentar med mailadressen din. Jeg har stengt sånn at ingen andre enn meg ser hva den er. Jeg skjekker ipadressen, så da vet jeg at jeg sender til riktig person :) Så kan jeg sende deg en mail angående premien (som da er bilde + autograf av Karo, Sara og Tine K). Hvis du ikke svarer innen en 7 dager går premien til neste man på lista, hehe! 

Her kommer fasiten:  

Oppgave 1 - gjett hvem

1.
Nora Mørk, 2. Linka Riegelhuth 3. Kari Mette Johansen 4. Gro Hammerseng. 
= 1 p for hver riktig = 4 p for alle

Oppgave 2: I hvilken klubb startet Tine Stange sin håndballkarriere? 
Ramnes
= 1 p for rikitg svar

Oppgave 3: Hvilken private ting må Linn-Kristin Rigelhuth alltid ha med seg til mesterskap? 
Bærbar dvdspiller (eller en dvdspiller, har godtatt det også) 
= 1 p for riktig svar

Oppgave 4: Hvilke 4 spillere har vært med å vunnet EM i både 04,06,08 og 2010? 
Linn-Kristin Riegelhuth, Kari Mette Johansen, Karoline Dyhre Breivang og Katrine Lunde Haraldsen (måtte ikke være i den rekkefølgen) 
= 1 p for hver riktig = 4 p for alle

Oppgave 5: Larvik spiller borte mot Gjøvik på søndag, hva tror du resultatet blir? 
17-37 (eller 37-17). (Hadde man hatt akkurat kunnet man fått 2 p) 

Totalt kan man få 10 poeng for de 4 første oppgavene. Det var 5 av 15 som hadde alle de fire første riktige, og det er de som har gått videre til ''finalen''. For å avgjøre vinneren måtte jeg se hvem som var nærmest på den siste oppgaven. Mari gjettet at resultatet ble 17 - 33 til Larvik, var bare 4 mål unna helt riktig svar. Var en som hadde svart feil med 3 mål, men hun hadde ikke alle rikitge ellers. Håper dere skjønte hvordan jeg kåret vinneren, og gratulerer til Mari som hadde alt rett :) Siste sjanse!!

I dag er det siste sjanse til å svare på konkurransen som du finner her! Alle svar som kommer etter 18.00 telles ikke. 
For dere som vil se på landslagsjentene i Stavanger under Møbelringen Cup kan bestille billetter her: http://www.handball.no/p1.asp?p=32793.  Jeg har allerede fått mine billetter og gleder meg sykt!  

Konkurransen er i gang

Konkurransen blir satt i gang i dag.
Jeg har laget 5 oppgaver, og den som klarer flest har da vunnet. DU MÅ SVARE PÅ ALLE 5 :)

Premien blir bilde + autograf av Sara Breistøl, Karoline Dyhre Breivang og Tine Rustad Kristiansen. Det var disse jeg fikk på denne kampen, men jeg skal på flere kamper i løpet av høsten og får sikkert tak i flere da. Larvik hadde ikke bilde av Katja, Isa, osv siden de hadde bare gamle bilder. Derfor skal jeg prøve å skrive ut noen bilder neste gang og ta med så de kan skrive autografen sin på de. + at jeg skal på landskamp i november og da får jeg også tak i noen fra de som ikke spiller på Larvik :) 
Spørsmålene er ikke så vansklige og det er bare å lete litt på bloggen for å finne svarene. Jeg gir dere et lite tips på hvor dere kan finne svarene.  

Her er oppgave 1 - Gjett hvem? 
Alle var med å spille EM i 2010, tre av de har også vunnet OL gull!  2. I hvilken klubb startet Tine Stange sin håndballkarriere? 
Tips: Katogorier ->Fakta om.  

3. Hvilken privat ting må Linn-Kristin Riegelhut alltid ha med seg i mesterskap? 
Tips: Katogorier ->  Tilbakeblikk

4. Hvilke 4 spillere har vært med å vunnet EM i både 04,06,08 og 2010? 
Tips: Katogorier -> Norges kvinnelandslag i håndball 

5. Larvik spiller borte mot Gjøvik på søndag, hva blir resultatet? 
Her må du  bare gjette, rett og slett :) 

Konkurransen avsluttets 11.09.2011, klokken 18.00. Vinneren blir kåret mandag 12.09.2011! På kvelden 11.09!
Dere får kun lov til å gjette en gang, og du må svare på ALLE 5 oppgavene! Kommentarene vises ikke før jeg godkjenner dem på søndagen :-)
Lykke til!  

1 dag, 23 timer og 5 minutter!


Tine Linka og Tine

Dere kan fortsatt komme med forslag til hvordan konkurransen jeg skal ha, dere kan si deres mening her! Konkurransen blir satt i gang på mandag, og jeg håper jeg får tak i noen autografer! 


Hvordan konkurranse?

Fikk noen kommentarer på hvilken autografer dere helst ville ha hvis dere vant konkurransen! (her) Nå lurer jeg på åssen konkurranse dere kunne tenkt dere? 

''Gjett hvem'', spørsmål, bilderedigering, beste bilde eller har dere noen andre forslag?  

 

Fasiten

Her kommer fasiten på konkurransen! Det var faktisk bare en som klarte alle fire helt riktig, også var det noen som klarte noen av dem. Gratulerer til SLAGELSE som klarte alle sammen :)  
Det var noen som ba meg om å legge ut bildene jeg hadde brukt, så det skal jeg gjøre!


Nummer 1: Ragnhild Aamodt  


Nummer 2: Elisabeth Hilmo 

Fota: Evas-handballside

3. Kristine Lunde- Borgersen 


4. Ida Alstad 
> Vil dere ha flere sånne gjettekonkurranser?  

Vinner av blogganbefalingen

Jeg har nå trekt ut den bloggen som har vunnet en anbefaling

Vinneren ble: Barehandball.blogg.no

Dette er en blogg om håndball, som dere sikkert ser på bloggnavnet. :- )


Jeg driver nå på å skrive Fakta om: Katja Nyberg!
Så det kommer i løpet av kvelden + video(er) fra håndballkampen.
I tillegg til det kommer det er nytt VS innlegg kloken 21.00 :)