Larvik Håndballklubb

Hurra for Gro


Bilde: Kristina


Hurra for Gro Hammerseng-Edin som har bursdag i dag :) 

Beklager for veldig lite aktivitet her om dagen, men har ikke så mye tid til overs. Sesongen er vel så og si over, bare sluttspillet igjen. Etter det blir det nok en lang pause, også får vi se om jeg har tid til høsten igjen.  

Bursdag og seier :)

Beklager for lite aktivtet her, men bruker som regel www.haandballblogg.blogg.no for tiden. Bare å gå inn å ta en titt :)   

I dag har Cecilie Leganger bursdag, og hun fyller 39 år. HURRA :D

 


Larvik feiret med seier Stabæk 38-27. Der var også Isabel Blanco tilbake, dette sa hun til larvikhk.no etter kampen: 
I kveld var hun tilbake for å teste seg i kamp, og hun vartet opp med spill av solid klasse. Tøff bakover og veldig synlig i angrepsspillet. Hun var en av Larviks flittigste målscorer med 5 mål.

-Det var vedlig gøy å spille i dag. Jeg har virkelig savnet være på banen, men jeg tok dette som en test for å se hvordan det ligger an, og jeg kjenner at jeg fortsatt må bruke hodet i forholld til belastningen. Nå må jeg finne ut hvordan skulderen reagerer etter kampen. Det er nok mulig at det ikke er tiden for å spille to kamper i uka på nåværende tidspunkt. Jeg tar ingen sjanser på dette tidspunktet av sesongen og vil være helt trygg på at alt er ok neste gang jeg tar på meg drakten.
Nytt toppoppgjør til helgen

Fra kampen på onsdag:

''Jeg følger mest med på Larvik, så får skrevet mest om den. De møtte Tertnes, som frem til i dag lå på 2.plass i serien. 

Var litt spent på om de kunne gi Larvik litt kamp, men det ble det lite av. En solid 16-12 ledelse til pause, ble til 35-23 tilslutt. Tertnes hang dog med i 1.omgangen,men etter hvilen var det Larvik som var sjefen som vanlig. Til tider står Larvik bra bakover og keeperne Alma/Lene står godt. Blir noen glipper her og der, og de kan bedre bakover. 
Linn Sulland var god før hvilen, i sin 100 seriekamp (tror jeg de sa), men slet litt etter pausen. Karoline D. Breivang og Anja Hammerseng- Edin var skuddvillige, og førstenevnte ble kåret til banens beste. Karo spilte både ba og strek i perioder, og er vel det vi kaller en potet. Hun kan brukes til alt :)  Ellers synes jeg Vilde Johansen vise gode takter på linja med 3 mål på 5 min. 

På Tertnes var det  Marie Liljegren som ble banens beste. Landslagsstjerna Linn Gossè scoret  8 mål og var også toneangivende. 

Larvik spilte uten Cecilie Leganger, Tine Stange (satt på benken), Thea Mørk og Isabel Blanco.'' 


På søndag møter de Byåsen, som nå ligger på 2.plass, så det blir spennende. Lurer på om de klarer å gi Larvik kamp, eller om det blir en like overlegen seier der. Gleder meg ihvertfall :) 


Disse to skal kjempe om seier


 Hvordan tror du det går på søndag? 

Hurra :)

I dag har en av Norges håndballyndlinger bursdag :) Jeg snakker selvfølgelig om Anja Edin, som blir 31 år!
HURRA :D   PS: For dere som lurer så er Thea Mørk dessverre ute med korsbåndsskade. Hun blir ute en lang stund. Kjipt for både Larvik og Thea selv.  

Happy birthday - THE QUEEN :)

Det finnes en ordentlig dronning på håndballbanen, og hun har bursdag i dag. 
Gratulerer så mye til Tonje Larsen :)

Tonje står med 1 VM gull, 1 OL gull og 3 EM gull for Norge. Hun var med på både Norges første EM gull i 98, VM gull i 99 og OL gull i 2008. Hun var også med på å vinne Champions League, sammen med Norges første lag. + EHF cup tittel og serien med Viborg.  I tillegg til dette har hun mange NM, serie og sluttspillgull med Larvik. Tilsammen har hun vunnet  over 50 titler - 11 av de med Norge (der 5 er gull). 

Hun gikk glipp av sitt første gull med Larvik i sesongens NM finale. Hun får heller ikke med seg et eventuelt serie, sluttspill og CL gull i år, siden hun nå er ute med graviditet :) Fra før har hun vært med på alle tittlene siden 1994. Det er ingen tvil om at hun har hatt en fantastisk karriere hittil. Så får vi bare vente å se om hun fortsetter litt til, hun har jo en to årskontrakt med Larvik :) 
 

Ute...

I går kom nyheten om at Cecilie Leganger er ute i hele 18 (!) uker... Akillessenen er delevis avrevet...  Dette skrev larvikhk.no: - Jeg kjente at det røsket litt i senen i forbindelse med en redning jeg gjorde på et gjennombrudd fra deres venstre bakspiller ca. 10 minutter ut i første omgang. Det var først når jeg tok det med ro i pausen at jeg kjente at noe var skikkelig galt. Foten stivnet fullstendig. I dag har jeg tatt meg frem på krykker.

-Jeg har vært til undersøkelse hos klubbens lege tidligere i dag, og der kom det frem at senen var delvis avrevet. Sånn som det ser ut akkurat nå blir det ingen operasjon. Nå skal jeg til en videre undersøkelse og oppfølging hos personen som fulgte meg opp da jeg var i FCK.

-All erfaring tilsier at dette trenger en lang pause, i utgangspunktet minimum 18 uker. Det som gir meg en voldsom motivasjon, og en hjelp til å holde humøret oppe nå, er at jeg kan nå en eventuell Hovedrunde i februar/ mars.

-Det beste jentene kan gjøre nå er å krige og sloss på samme måte som på lørdag. Jeg skal lede an i heiagjengen, avslutter Cecilie.

Et lyspunkt oppe i det hele er at Lene Rantala har fått klarsignal til å kjøre på for fullt etter skaden hun pådro seg på oppvarmingen foran returoppgjøret i Champions League- finalen mot Györ i Veszprem i mai. 

Etterlengtet comeback.

Nora Mørk er tilbake, nesten for fullt. Nå håper hun også, i følge VG, på at landslagssjefen ringer. Hun har så langt kunne spille 40 minutter i hver kamp, og trener håndball 3-4 ganger i uka. Utviklingen er god, så nå får vi bare se om det holder til en VM plass i desember eller om hun må vente et år til. 

Serieåpningen er i morgen, og du kan se full statistikk her. Larvik kommer opp på 15 000 seriemål i sesongens første seriekamp, den som scorer mål nummer 12 er heldig. Det var forøvrig Kari Mette Johansen som satte inn mål nummer 10 000 mot Byåsen i 2006. 

Kan også nevne at Kari Mette og samboeren hennes, Fredrik, ble foreldre 1.september. De fikk ei liten jente, gratulerer så mye til de to :)   

Siste treningskamp og premiere

I dag spiller Larvik sin siste treningskamp mot Glassverket før seriestart 4.september. Alma Hasanic og Jeanett Kristiansen møter dermed sin tidligere klubb!! 

Ellers må jeg også nevne at Gro Hammerseng blir å se på Stjernene på Slottet i kveld på TV2 klokken 20:00. Bare å følge med :) Jeg spiller fotballkamp, så jeg får dessverre ikke sett det før senere på kvelden, men sånn er det!  


Bildet er hentet fra Stjernene på Slottet sine facebooksider :) 

Skal du se på Stjernene på slottet? 


Matchday

I morgen er det klar for en ny treningskamp etter helgens turnering. Larvik vant to kamper og tapte den siste mot FTC!! 

Det er Bamble som arrangerer morgensdagens kamp, og de får besøk av Larvik og Ida Alstads Team Tvis Holstebro. Det blir spennende å se hvordan det går :) 
 Etter det jeg vet så sendes ikke kampen på TV! 


Gro og Ida spilte sammen på landslaget i 2010, nå møtes de i duell med sine klubblag :) 
 

Seier x 2

Larvik er i Ungarn og har i dag spilt to kamper. De vant både kamp 1 (LES MER HER) og kamp 2 (LES MER HER).  Det er litt vanskelig å si noe om kampene for min del, siden jeg ikke er i Ungarn.. Men det ser jo veldig bra ut. Den tøffeste matchen blir vel i morgen mot FTC :- ) 

Her er Gro i aksjon mot FTC i november i fjor :) Bildet har jeg tatt selv!

 

Vant treningskamp

Larvik slo Banik Most fra Tsjekkia 37-21 i sesongens første treningskamp som ble spilt i Nesjarhallen i ettermiddag. Med kun tre fellestreninger i beina åpnet Larvik kampen noe famlende, men avsluttet med en meget sterk 2. omgang.

Larvik stilte med en rekke nye spillere i ettermiddagens kamp og er alltid spennende med nye ansikter troppen. Det merket vi på publikum også. Det ble jublet litt ekstra når disse markerte seg, og det gjorde de ved en rekke anledninger.

Lise Løke fikk starte inne på linjen og noterte seg for 6 scoringer før det var gått et kvarter. Hun endte opp som lagets toppscorer med 9 mål. Isabel Blanco tok over på linja i andre omgang og hun var som vanlig på hugget og scoret 5 mål før Lise overtok plassen igjen i sluttminuttene. Vilde Johansen fikk også noen minutter og klarte seg fint i den korte tiden hun var innpå.

Jeanett Kristiansen startet kampen på venstrekant og avsluttet den som venstreback. Hun taklet begge roller godt og fikk med seg 3 scoringer i debuten. Thea Mørk overtok kantplassen i andre omgang. Hun fikk vist frem mye av skuddrepertoaret sitt og endte med 5 flotte scoringer. Sofie Heide Lund fikk også prøve seg i noen minutter og skaffet blant annet en 7-meter til laget sitt.

Alma Hasanic stilte som eneste målvakt i dag og fikk vist seg frem med mange flotte redninger. Dessverre fikk hun en smell i kneet tidlig i første omgang noe som gjorde at hun måtte hvile på benken det siste kvarteret av kampen. Larvik var uten alternativ, da Lene Rantala fortsatt ikke er klar etter skaden hun pådro seg i slutten av forrige sesong. Da hoppet Dominika Mulnarova fra Banik Most inn i målet til Larvik og bidro med en kjempeinnsats. En jury i Nesjarhallen kåret henne til banens beste spiller.    

Vi retter en stor takk til Nesjar som leverte et prikkfritt arrangement og publikum som var med på å lage kampstemning i hallen.

Larviks lag og målscorere:

Lise Løke 9, Gro Hammerseng 6, Thea Mørk 5, Isabel Blanco 5, Anja Edin 3, Jeanett Kristiansen 3, Nora Mørk 3, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 3, Kristina Bille 1, Vilde Johansen, Sofie Heide Lund og Alma Hasanic.

 //larvikhk.no

Hurra :)

Da var jeg så smått tilbake etter ferie i Tyrkia. Kom faktisk tilbake for et par timer siden :) 

 

I dag har Larvik og landslagsveteranen Linn-Kristin Riegelhuth Koren bursdag, hun blir 29 år. Gratulerer!! 

 

 

Må også gratulerer Isabel Blanco med sin nye utstilling på Bølgen,les intervju med henne her: http://www.op.no/sport/article6785811.ece

God sommer :)

Akkurat nå nyter jeg livet i Tyrkia og derfor blir det lite blogging. Er tilbake igjen i starten av 1.august :) 

Håper alle har en fantastisk sommer og at den fortsetter å være like bra. Hvor skal dere på ferie i sommer? Eller har du kanskje vært på ferie allerede? 


Gå inn på Larvikhk.no for å lese flere ''12 raske i ferien'', i dag er det intervju med denne dama:  


Foto: larvikhk 

Gratulerer med dagen :D

I dag har denne jenta bursdag: 


Gratulerer så mye, Linn :D 


Blir til 2016

Da er det klart at Nora Mørk har kontrakt med Larvik til 2016, altså i tre sesonger til. Dette liker vi :) 
Larvikhk.no skriver følgende: 

Sportssjef og hovedtrener Ole Gustav Gjekstad er naturlig nok fornøyd med signeringen.

-Som alle vet har Nora slitt voldsomt med skader de siste to årene og vi er utrolig glade for at det nå endelig går rette veien for henne. Det vi fikk se i slutten av sesongen når hun gjorde come back var veldig bra etter så langt fravær.  Det er utrolig mye ball i den jenta, og etter sesongen har det fortsatt å gå fremover.  Hun hadde en sesong igjen av den forrige kontrakten, men vi følte at tidspunktet var riktig nå med tanke på fremtiden.  Hun blir viktig for oss i årene som kommer.

Nora selv er også godt fornøyd med valget hun har tatt.

-I den situasjonen jeg har vært i føles dette veldig trygt og godt, og jeg trives veldig bra i Larvik. Jeg er i den beste klubben jeg kan være i med tanke på de ambisjonene jeg har på håndballbanen. Det er veldig mye jeg har lyst til å vinne med klubben, og det her jeg føler  at jeg har de beste mulighetene til å oppnå målet om  å spille OL i Rio i 2016. Helsemessig har fremgangen fortsatt etter at sesongen var slutt og jeg gleder meg allerede til sesongstart i september.

Foto: larvikognorge.blogg.no (skriv dette under bilde hvis du låner det) 


Andre gode nyheter er at Kari Aalvik Grimsbø har fått en sønn, han kom til verden 06.06.2013. Gratulerer så mye!!! 

Thorir har innkalt til ny samling, du kan se hvem som blir med HER -
Tre Larvikspillere står over pågrunn av totalbelastningen (Linka, Karo og Linn), mens Anja Edin og Thea Mørk har fått en plass i troppen. Kristine Lunde -Borgersen, Camilla Herrem, Karoline Næss, Marit Malm Frafjord og Amanda Kurtovic står også over. 
 

Ny bursdag :)


Denne gangen er det Sara Breistøl som fyller år :) Hun la opp etter denne sesongen etter mange år i Larvik Håndballklubb. 


Har blitt mamma

 

Tine Rustad Kristiansen og hennes forlovede Tom Albertsen ble onsdag foreldre til en velskapt liten gutt. Alt står bra til med mor og lille Theo etter fødselen. Larvik Håndballklubb gratulerer de nybakte foreldrene, og vi ser frem til å få besøk av familien når tiden er moden for det. -Dette er kjempestort, vi er veldig stolte og koser oss masse med vår lille Theo. Alt står bra til med alle tre, forteller Tine. Nå skal Tine konsentrere seg om sin nye rolle som mor- håndballspill havner i andre rekke den nærmeste tiden.

Gratulerer så mye, Tine :)  


Sesongoppkjøringen har smått startet for de andre, bortsett fra landslagsspillerne. Se video her: 

Gro Hammerseng er ute med skade, men er tilbake etter fellesferien :) 

Sesongens beste Larvik spiller

Sesongen er for lengst over og nå er det på tide å kåre sesongens beste LHK spiller. Det er opp til dere å velge ut i fra de fem nominerte som jeg har valgt ut. 

1. Gro Hammerseng - Med unntak av finalen i CL har hun hatt en god sesong for Larvik og vært meget stabil hele veien. Det har vært få svake kamper! Hun er en bauta i forsvar og er giftig fremover! 
2. Anja Edin - Litt opp og ned noen ganger, men alt i alt har hun hatt en god 1.sesong for Larvik. Spesielt før jul var hun veldig god!!
3. Cecilie Leganger - Tiltross for at hun bare spiller CL + noen kamper mot slutten har hun vært en viktig brikke  for klubben. Det hadde ikke blitt CL finale uten denne jenta på laget, best når det gjelder!
4. Thea Mørk - Har fått mye tillitt denne sesongen pågrunn av Kari Mettes skade og graviditet. Thea har vist seg mye mer frem og hatt en veldig god sesong. Morro å se at hun gjør det så bra :) 
5. Isabel Blanco - En fighter som aldri gir seg, og jeg mener hun har vært den mest stabile hele sesongen. Hun skaffer straffer, scorer masse mål og står godt bakover!! 

Dere kan kun stemme på EN spiller. Avstemningen foregår frem til 19.juni klokken 23.59 :) 
Det kommer en avstemning om landslagsspillerne etter at denne avstemningen er ferdig også!! 

 

Sluttspillgull

På grunn av personlige årsaker har jeg ikke fått blogget noe, og det blir lite blogging de neste ukene. Sånn er det dessverre, men jeg håper dere fortsetter å følge med. Det kommer sikkert et innlegg nå og da.. Men nå blir det jo mindre håndball fremover uansett på grunn av sesongslutt, så da er det ikke helt krise. 

I dag spilte Larvik sin siste kamp for sesongen og det ble flere feiringer i kveld. Larvik vant sluttspillgullet, Tonje Larsen har vunnet sin 50.tittel i løpet av karrieren, Isabel Blanco ble banens beste og Thea Mørk ble kåret til sesongens beste av Vikingene (Larviks supportere):)  I tillegg ble Gro Hammerseng årets ØP- spiller, gratulerer :) 

Sara Breistøl gir seg etter 13 sesonger i klubben, for ei dame. TAKK FOR ALT, SARA!!! Du blir savnet.  Pernille Wibe og Mie Sophie Sando går til hver sin klubb neste sesong, så de har spilt sin siste kamp for klubben. Takk for alt, jenter :) 
Så melder op.no at både Tonje Larsen og Cecilie Leganger fortsetter i klubben i to sesonger fremover.  Det liker vi veldig godt :D 

Håper alle...

Håper alle hadde en fin feiring i går :)

Her gikk det i russefeiring hele dagen, det var jo tross alt siste dagen jeg var russ. Barnetoget fikk besøk, også gikk jeg i to russetog :) Det er litt kjedelig at det er over, samtidig som det er litt godt også. Er glad jeg slipper å bruke russebuksa noe mer, for den er egentlig ikke så god å gå i. Formen er så som så i dag, er veldig sliten etter en lang feiring!! 

På onsdag spiller Larvik sin siste kamp for denne sesongen, sluttspillfinale. Det vil si at Sara Breistøl og Pernille Wibe spiller sin siste kamp for klubben. Eller sistenevnte er ute med skade og får dessverre ikke spilt, det er jo litt kjedelig.  Hun er ute i 4 uker etter at hun fikk et brudd i leggbeinet mot Byåsen på onsdag. 


Her har dere Tine og Isabel i gårsdagens borgertog. Bilde er hentet fra Larvik Håndballklubb på facebook, det ligger flere bilder der!! 


StorseierLarvik vant hele 34-12 over Byåsen i den første sluttspillfinalen. Byåsen har aldri scoret færre mål mot Larvik.

Kun 12 mål passerte bak Cecilie Leganger i Larvik-målet.

Det er ett mål dårligere enn i den målfattige cupfinalen mellom lagene i 97/98, som Larvik vant 14-13.

Keeperen ble kåret til banens beste etter kampen, som var Larviks 50. i sluttspillet.

Byåsen var nærmest Larvik på stillingen 4-5 etter ti minutter, men derfra gikk Larvik til 4-11 før vertene reduserte neste gang.

Til pause ledet Larvik med ti, 17-7.

Til slutt ble avstanden på 22 mål. Det er største seiersdifferansen noen gang mellom lagene i en sluttspillkamp.

Kun én gang tidligere har Larvik vunnet mer i en obligatorisk kamp mot Norges nest beste lag. Det var også i sluttspillet. I 2004/05 vant Larvik 42-15 på hjemmebane.

Like før pause måtte Pernille Wibe bæres av banen etter en skade i kneet.

Linn Jørum Sulland satt på benken i hele kampen.

Larvik har nå et enda bedre utgangspunkt enn de hadde i semifinalen.

Sesongens siste kamp spilles i Arena Larvik onsdag 22. mai kl. 19.00.

 

Bilde og tekst er hentet fra larvikhk.no :)  

GRATULERER MED DAGEN :)

I dag har Larvikspiller Tine Stange bursdag :) Hurra!  

Tine har vært med på landslaget  i to mesterskap (VM 09 og EM 2010), men etter Champions League gullet i 2011 var hun en del skadet. Hun var ute en stund før hun kom tilbake med et brak i november 2011, men hun rakk allikvel ikke VM. I januar 2012 fikk hun dessverre korsbåndsskade og noen måneder senere var hun gravid. Tine fikk en liten gutt for ca 4 måneder siden,så det vil si at hun  ikke har spilt på en god stund. Vi får se om hun er tilbake til høsten igjen :)


Foto: Svein André Svendsen

 

Hurra for dere :)

Isabel og Karo har bursdag i dag, gratulerer :) I morgen skal de kjøre på og hente hjem champions league gullet!!!

Kamp 21:00

Larvik skulle egentlig møte Tertnes klokken 19:00, men på grunn av flystreik måtte de kjøre fra Bergen!! Kampen blir derfor flyttet til 21.00 :-)

STEM PÅ THEA!!

Thea Mørk har definitivt fått sitt internasjonale gjennombrudd i Larvik denne sesongen. Det har ført henne inn på listen til Women?s Champions League sponsor Bet-At-Home som nå skal kåre beste spiller i Champions League under 23 år.

 

Nå som denne sesongens Champions League nærmer seg sin slutt, gjør Larvik og Györ seg klare til kampen om det store trofeet. Samtidig vil turneringens hovedsponsor rette lyset mot den kommende generasjonen stjerner innen internasjonal håndball. Her kan både fans og profesjonelle være med å stemme frem den man mener fortjener æren av å være denne sesongens beste unge spiller.

Stem på Thea
Kravet for å bli nominert er at spilleren tilhører et av de 16 lagene som deltok i gruppespillet i oktober og november og er under 23 år.
Vi håper at så mange som mulig vil støtte opp om vår kandidat ved å sende inn sin stemme til (trykk på linken):

 ehfcl@bet-at-home-com.

Husk å oppgi navn og adresse samt telefon-/ mobilnummer
Ved å gjøre det blir man med i trekningen om en fantastisk VIP-pakke til den siste finalekampen i Veszprem lørdag 11. mai.

Frist for å stemme: Onsdag 8. mai kl. 23:59.

De nominerte:
Thea Mørk ? Larvik
Luca Szekerecsés ? FTC Budapest
Aniko Kovacics ? Györ
Tamara Mavsar ? Krim
Milena Knezevic ? Buducnost
Andrea Covic ? Podravka

 

Bilde og tekst er hentet fra larvikhk.no

Sterk seier!

Det ble en klar seier over Tertnes i går, 40-20 endte det. Larvik er mer eller mindre klare for sluttspill finale!! Byåsen vant 26-25 over Stabæk på bortebane, og det er fortsatt kamp om finaleplassen. 

Nora Mørk gjorde comeback i andre omgang, og hun scoret 4 flotte mål. Jubelen sto i taket, ikke så rart når du har vært ute i nærmere to år. Hun var jo med på et par kamper i fjor også, men måtte operere et par ganger etter det. Håper virkelig hun slipper å gå igjennom dette enda en gang. 

 

Linn Jørum Sulland og Anja Edin ble begge toppscorere med 7 mål hver. Nora Mørk ble banens beste etter 10 minutter spill. Vet ikke om det var helt riktig, men hun var ikke dårlig når hun var på banen. 
Se Nora i action HER

Det kom litt overraskende på.

I dag var det visst semifinale i sluttspillet mellom Larvik og Tertnes. Det fant jeg ut i dag og har dessverre ikke fått blogget før nå. Kampen sendes på TV2 sumo og for øyeblikket er det 7-1 (Thea x2, Isabel x2, Anja og Linn x2 har satt de). Nora Mørk kan gjøre comeback i dag, og det er hyggelig lesningJeg trodde semifinalen var neste uke jeg, men det var det visst ikke. Sånn går det midt mellom alle tentamner og andre skoleoppgaver. I tillegg er det russetid så det er ikke lett å få tid til alt. Men til helgen, DA er det fullt håndballfokus. Finalen i Champions League mellom Larvik og Gyør. Heregud jeg gleder meg!! Flere som gjør det? Husk at du kan få billetter på larvikhk.no!! 

 I går fikk Larvik sine  to første æresmedlemer,  Tonje Larsen aka Dronninga og Norma Bruun Hansen!! Les mer om kåringen HER! Gratulerer damer :) 


Bilde: Larvikhk.no

 

Se Larvik i finalene!!

Det er en ukes tid til det braker løs i Arena Larvik og finalen i Champions League starter. Du kan sikre deg billett til kampen på www.larvikhk.no

Du kan også melde deg på tur til Gyør helgen etter for å få med deg returoppgjøret. Dette er hentet fra larvikhk.no:

Vår samarbeidspartner Connections AS kan nå tilby tur med charterfly til returoppgjøret mot Györ lørdag 11. mai kl.1515 i Veszprem Sport Arena. Larviks finalelag med støtteapparat flyr med oss hjem.

Avreise fra Torp flyplass den 11. mai kl.0800- ankomst Budapest kl.1035.

Ved ankomst Budapest blir det satt opp felles busstransport til Veszprem.

Det vil bli organisert returtransport etter kampen- mer informasjon om tidspunkt og oppmøtested vil bli gitt på et senere tidspunkt.

Avreise fra flyplassen i Budapest er satt til kl.2045 med ankomst Torp kl.2320.

Personer som har planlagt tur til kampen på egenhånd og som skal kjøpe billetter til kampen må gjøre det via Connections AS.

Inkludert i pakkepris: charterfly t/r Torp-Budapest, transfer t/r flyplass i Budapest og Veszprém Sport Arena samt finalebillett.

 

Bindende påmelding, NOK 1000 i avbestillingshonorar. IKKE betaling ved påmelding, men ca. midten av uke 18. Betalingsdetaljer sendes på e-post. Betaling vil skje samlet per påmelding.


Pris pr person i charterfly t/r Torp-Budapest kr. 4.260,-
Pris pr person, busstransport, inkl kampbillett kr. 550,-

 Trykk her for mer informasjon og påmelding/ kjøp av kampbilletter 

 

Jeg får dessverre ikke blitt med til Ungarn pågrunn av jobb. Fant ut at jeg jobber til 18.00 den dagen også begynner kampen 15.15. KRISE!!! Men jeg får bare holde meg unna sosiale medier og se kampen i reprise på sumo.. Sånn er det noen ganger :) 

11.04.2013

Larviks håndballjenter slo Vipers 30-23 onsdag i siste serierunde. Dermed gikk LHK gjennom serien med bare seirer for niende gang siden 1997.

VG Nett følger

Klubben er uten serietap hele 13 ganger i samme periode. Larviks dominans i Norge er total. I år ble seiersmarginen til Byåsen åtte poeng. Tertnes endte på bronseplass ytterligere seks poeng bak.

Linn Jørum Sulland scoret hele 14 mål da Larvik satte punktum for seriespillet. Totalt fikk laget 758-448 i målforskjell. Det betyr at laget gjennomsnittsseieren var på 34-20.

Larvik og Byåsen er direkte klare for semifinale i sluttspillet. I gruppespill skal seks andre lag gjøre opp om de to siste semifinaleplassene. Gruppe 1 består av Tertnes, Vipers Kristiansand og Levanger, gruppe 2 av Stabæk, Storhamar og Glassverket.

Oppsal må spille kvalifisering mot Skrim om fortsatt eliteseriekontrakt. Laget gjorde sin del av oppgaven onsdag med 25-21-seier over Flint Tønsberg, men det hjalp ikke ettersom Levanger slo Storhamar 28-23.

Sola og Gjøvik var for lengst dømt til nedrykk. De erstattes av Nordstrand og Fredrikstad.Teksten er hentet fra VG.no :) 

 

Larvik - Krim

Nå reiser jeg avgårde for å se på Larvik - Krim i Arena Larvik. Krim har meldt om at de har flere skada spillere, så det kan jo bli en liten fordel.

Legger ut bilder fra Larvik - Byåsen, også får vi se når jeg får lagt ut bildene fra i dag :)  

Gratulerer!

Foto: larvikognorge.blogg.no

Thea og Nora Mørk har bursdag i dag og de fyller 22 år :) 

Nora var med på oppvarminga mot Byåsen, men er nok ikke klar til å spille igjen før neste sesong. Hun har tidligere vært på landslaget og var med på å vinne EM i 2010. Dessverre har kneskadene gjort så hun har vært ute siden sommeren 2011. 

Thea var veldig anonym i sine første sesonger, men denne sesongen har hun virkelig blomstret. Hun har fått mer spilletid i år siden Kari Mette har vært ute med skulderskade + at hun har blitt gravid. Thea har fått starte flere kamper, også i Champions League, og hun har brukt sjansen sin godt. Nå har hun også fått sjansen på landslaget og hun kan få si landslagsdebut mot Sør Korea litt senere i april. Troppen blir redusert til 16 spillere og det er 3 venstrekanter med. Vi får håpe at Thea gjør en god nok jobb og får en plass i kampene, hun har sterk konkurranse fra Sanna Solberg og Linn Gossè. I tillegg har vi Camilla Herrem på den plassen. Allikvel synes jeg Thea har vist at hun er god nok og det hadde vært morro om hun hadde fått en sjanse mot Sør-Korea. 

 

En liten smakebit fra gullfesten!

For en fantastisk gjeng!!

Gullfest :)

Om en uke er det gullfest i Arena Larvik og Larvik møter Byåsen. Jeg har fri den dagen og tror jeg skal på kampen :) Larvik får utdelt gullet som de allerede er sikret seg! 

Jeg håper allikvel at det blir en liten kamp, selv om alt er avgjort allerede. Hvordan tror du det går neste onsdag? Er det Byåsen eller Larvik som går av med seieren?  


Foto: Svein Andrê Svendsen

Du får kjøpt billetter til kampen på larvikhk.no!! 

Velkommen :)

Alma Hasanic er bekreftet som Larviks nye keeper :) spennende!

Larvik har nå tre nye spillere i stallen, og det er bra. Sara Breistøl legger opp og Pernille Wibe skal spile for Issy Paris neste seong. I tillegg er Kari Mette Johansen, Tine Rustad Kristiansen, Olga Medvedeva,Nora Mørk og Tine Stange ute fremdeles. Vet ikke hvordan det ligger ann med de to sistenevnte, Nora kan være tilbake neste sesong!! :)

Jeg kommer med et referat fra Norge-Danmarks kampen i kveld. Har ikke fått tid enda!! Nå har jeg påskeferie, så da har jeg litt bedre tid til å blogge :)

Alma (bilde:larvikhk.no)

Pernille til Paris

Da er det klart at Pernille Wibe blir Issy Paris tredje norske spiller neste sesong. Dette meldtre larvikhk.no i går :) 

- Issy har et meget spennende lag på gang og klubben har også internasjonale ambisjoner. Det er viktig for meg. Jeg har undertegnet en kontrakt som er på 1+1 år.  Jeg har fulgt med klubben via Charlotte de tre siste sesongene, og jeg var i kontakt med dem før jeg valgte Larvik.
-Jeg kommer til å savne Larvik. Jeg har hatt en veldig fin tid her med bare gode minner, avslutter Pernille. 
(
Larvikhk.no)!Larviks motstander i semifinalen er Krim, det ble klart på søndag da Krim vant over Valcea. Larvik starter med hjemmekamp helgen 6./7. april med returoppgjør i Ljubljana helgen 13./14.april.

 Husk at landslaget spiller mot Danmark i kveld, klokken 18.45 på Tv2 sport  xtra og sumo :) Kampen sendes i reprise på TV2 sport klokken 21.00

Lise Løke til Larvik

Da er det klart, Larvik har fått en ny linjespiller. Heidi Løke takket nei til ny kontrakt for en liten stund siden, men lillesøsteren Lise har takket ja. Det blir morro å få henne i klubben, gleder meg :D 


 

SERIEMESTERE :D

JADDAH!!

Larvik er serimestere etter en klar 31-20 seier over Storhamar i dag. Byåsen sikret sølvet etter seier over Tertnes! Kommer tilbake med mer etterhvert, nå er det trening :) 

Hurra for...


......Cecilie Leganger, hun har bursdag i dag :D Hurra!!Thea Mørk har skrevet under en ny treårskontrakt med Larvik HK. Mens klubben faktisk er videre til Champions League semifinalen etter at Heidi, Katrine og Gyør sørget for en 22-21 seier over Buducnost på søndag. Det er veldig morro og greit å vite før kampen mot Buducnost på lørdag. 

Larvik møter Storhamar i morgen klokken 18.00, kampen går som vanlig på TV2 sumo :) 

Match i morgen + en forlengelse

Larvik møter Randers klokken 15.00 i morgen, kampen går på TV2 sport og sumo. HUSK DET!! :) 

Alma Hasanic innrømmer til op.no at hun har vært i dialog med Larvik HK. Hennes lagvenninne, Jeanett Kristiansen, har allerede meldt overgang til klubben. Hasanic føler at det er på tide å ta et steg videre i karriere. Les mer HER. Jeg skal ikke skryte på meg at jeg vet så mye om verken Jeanette eller Alma, men vi får først se om sistenevnte melder overgang til Larvik etterhvert. Det er jo fortsatt veldig usikkert angående Leganger, men det er ingen tvil om at de trenger en yngre keeper i sitt keeperteam!! 


Endelig har Linn-Kristin Riegelhuth Koren sagt at hun forlenger med Larvik HK også, hun blir ut 2015/2016 sesongen. Dette skriver larvikhk.no: 

Linn-Kristin Riegelhuth Korens nye kontrakt varer til og med sesongen 15/16. Linka har vært i klubben siden sommeren 2002, med et lite opphold i FC København i sesongen 09/10, og er klubbens mest målfarlige spiller gjennom tidene.

? Vi snakker om en topp profesjonell spiller, og klubbens toppscorer gjennom tidende. Linn-Kristin er et forbilde hva gjelder seriøsitet i trening, og hun er alltid på søk etter nye impulser i arbeidet med å bli en bedre idrettsutøver, kommenterer en fornøyd sportssjef og hovedtrener, Ole Gustav Gjekstad.

Linn-Kristin har dette å si om sitt valg.

? Jeg er kjempeglad for å ha fått dette på plass. Jeg trives veldig bra både på og utenfor banen. Her kan jeg utvikle meg videre. For min totalsituasjon var dette det beste valget jeg kunne ta, og jeg gleder meg veldig til veien videre. Jeg satser for fullt med både klubb og landslag.

FAKTA

Linn-Kristin Riegelhuth Koren

Født: 01.08.1984

Klubber: Ski, Holmlia, Furuset, Larvik HK (2002-2009), FCK Håndbold (DEN) (2009/10), Larvik (2010-)

 

Meritter:

Larvik (2002-2009, 2010-): 422 kamper (2597 mål)

Gull i Champions League 2011

Gull i Cupvinnercup: 2005, 2008

Seriemester: 8 ? 2003, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2011, 2012

NM-gull: 9 ? 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2008, 2010, 2011, 2012

Sluttspillvinner: 7 ? 2005, 2006, 2007, 2008, 2010, 2011, 2012

 

Landslaget (2003-): 225 kamper (849 mål).

OL-gull 2008, 2012.

VM-gull 2011.

EM-gull 2004, 2006, 2008, 2010.

 

Personlig:

Toppscorer (51 mål) i EM 2008.

Høyre kantspiller på all star team i EM 2008.

Kåret av IHF til årets spiller i verden 2008.

Høyre kantspiller på all star team i VM 2009.

Skytterdronning i eliteserien 2005/06 og 2006/07

Tidenes toppscorer i eliteserien: 221 mål (2006/07) (senere tangert av Heidi Løke)

Årets spiller i eliteserien 2006/07

Høyre bakspiller på årets lag 2006/07

Kåret til høyre kantspiller på årets lag 2009.

Toppscorer i Larvik HK fire sesonger på rad, 2005-2008 

Ny spiller til Larvik!

Ole Gustav sa i går at han kom til å melde om et par nye spillere kom til klubben, den første er allerede avslørt. Jeanett Kristiansen fra Glassverket kommer til klubben neste sesong. Hun skal i utgangspunktet brukes som venstrekant, men  kan også brukes som venstreback. Les mer HER 

 


Foto: Glassverket

Seier over Levanger

Det ble en solid 29-15 seier over Levanger i går, Linn Sulland ble toppscorer med 9 mål .Jeg så ikke kampen, siden jeg var på russerevy. I dag har jeg vært på skolen og  jobbet så derfor har jeg ikke fått blogget før nå. 

Larvik jentene har dratt til Ungarn der de møter Gyør klokken 16.00 på lørdag. Kampen ser du på tv2sumo  og tv2 sport. Jeg oppdaterer på facebook siden for dere som ikke har de kanalene. Du kan se et videointervju med Tonje Larsen HER og intervju med Gro/Anja/Karo HER!! Du kan også lese et intervju med Tine Rustad Kristiansen HER, hun er gravid og følger derfor med på jentene fra sidelinja.  

Håper alle får en fin kveld videre, også blogges vi litt senere. Blir ikke noe innlegg før på lørdag, siden jeg jobber i morgen også. Greit å tjene penger så jeg får dratt på litt håndballkamper, hehe.


Det blir et gjensyn med Heidi Løke og co i morgen.

 

Klar seier

Nettet vårt var så ustabilt i stad så fikk ikke skrevet noe om kampen. Eller hadde bare tenkt til å lime inn det larvikhk.no skrev, siden jeg ikke så kampen selv. 

Larvik hadde som ventet ingen problemer med å kjøre over ettermiddagens motstander Gjøvik. Etter en underholdende 1. omgang ledet hjemmelaget 25-8 og tre av de 25 scoringene var av den spektakulære sorten.

Tre flyvere på ni minutter.

Allerede etter 3 minutter kom ettermiddagens første flyver. Den avsluttet Anja Edin med et herlig backhandskudd bak Gjøviks målvakt. Noen få minutter etter vendte Linn J. Sulland en pasning inn i Gjøviks 6-meter, den plukket Linn-Kristin Riegelhuth Koren elegant opp inne i feltet, etterfulgt av en strålende avslutning.
Ettermiddagens tredje flyver tok Gro Hammerseng seg av også den endte med en fin scoring.
Larviks første omgang var i det hele tatt meget god. Konsentrert forsvarsspill ble fulgt opp av fantasirikt kontrings- og angrepsspill. Andre omgang var ikke like god, men Heidi Strømsvåg ,som overtok målvaktsplassen fra  en god Lene Rantala, fikk god hjelp av gjengen foran seg, dermed ble det kun åtte baklengsmål i andre omgang også.

Anja Edin spilte en god kamp og ble fortjent kåret til banens beste. Linn Jørum Sulland var Larviks mest effektive spiller med sine 12 mål.

 

Kampfakta (handball.no):
Tonje 0 mål/ 0 skudd
Sara 1 mål/ 1 skudd
Isabel 8 mål/9 skudd
Karoline 1 mål/ 4 skudd
Gro 5 mål/5 skudd
Linka 3 mål/ 3 skudd
Kristine 1 mål/2 skudd
Linn 12 mål/ 13 skudd
Thea 0 mål/ 2 skudd
Pernille 4 mål/ 5 skudd
Kristina 1 mål/2 skudd
Anja 8 mål/9 skudd BANENS BESTE

Pauseresultat:
25-8
Sluttresultat: 44-16
Tilskuere:
396

 

Larvik - Gjøvik

Larviks håndballjenter fikk noen dager med egentrening etter det tunge tapet mot Györ sist lørdag.
Torsdag ettermiddag var gjengen samlet igjen, med blikket rettet mot kampen mot Gjøvik på lørdag og de tre ukene som avgjør alt i Hovedrunden i Champions League og det meste i Postenligaen, hvor Larvik har en luke på 6 poeng ned til nummer to, Byåsen.

Larvik har møtt Gjøvik totalt 19 ganger i obligatoriske kamper, hvor samtlige er vunnet. Mye skal gå galt dersom ikke det tallet er 20 etter lørdagens møte.

Gjøvik har hatt en tung sesong i Postenligaen. Etter en løfterik fjorårssesong hvor laget endte på 8. plass og deltagelse i sluttspillet, har de kun samlet 3 poeng på 16 kamper denne sesongen, og med det må nok klubben belage seg på en tur ned i 1. divisjon. Gjøviks ene seier kom den 23. september, da slo de Sola 27-25 på hjemmebane. Etter det har det kun blitt ett poeng til på kontoen. Det tok Gjøvik borte mot Levanger den 10. november.
Etter nyttår har de riktignok tapt samtlige kamper, men ved noen anledninger har laget vist at det bor mye håndball i laget. Byåsen brukte lang tid på å få kontroll i egen hall og slet seg inn til seier 27-24 og cupfinalist Stabæk kom helt bakpå i Nadderudhallen for to uker siden, men snudde kampen og vant 30-28.

Gjøvik mønstrer en meget ung stall denne sesongen, hvor veldig mange av spillerne er født på 90-tallet. På en plass har laget mye rutine, og det er på målvaktsplassen. Der har de Tone Wølner, med lang fartstid i topphåndballen og tidligere landslagsmålvakt Kjersti Beck.

Larvik vant sesongens første møte mot Gjøvik 39-15 i en kamp hvor ungjentene Kristine Breistøl og Mie Sando fikk rikelig med tid til å vise seg frem. De to markerte seg på en god måte med 5 scoringer for Kristine og 6 for Mie.

Larvik-Gjøvik, Postenligaen, lørdag 23. februar kl.1600 i Arena Larvik. Kampen går også på TV2 sumo

 
Tekst og bilde er hentet fra larvikhk.no :)  

Pause

Jeg lever enda, men siden Larvik og de andre andre lagene har vinterferie så blir det lite oppdateringer. Larvik spiller igjen på lørdag mot Gjøvik, kampen går på sumo. Jeg fortsetter med en liten pause frem til da :)

Hurra for ....

Tine Rustad Kristiansen som fyller 33 år i dag. Hurra :D 

Uff det er ikke alltid så lett å huske disse bursdagene, av en eller annen grunn tenkte jeg plutselig på at Tine faktisk hadde bursdag i dag. Det er jo ikke for sent for klokken har ikke passert 00.00 enda! 
Tine spiller ikke for Larvik denne sesongen, grunnet graviditet. Hun og forloveden Tom Albertsen venter barn i juni :) Hun slet med en akilles før sommeren og har nå operert den, nå har hun god tid til å trene den opp. Tine sa til larvikhk.no før jul at hun ønsket seg tilbake på håndballbanen etter fødselen! 

 

Tine fikk mye ansvar for Larvik i fjorårets sesong, grunnet at Tine Stange var skadet og Gro Hammerseng var gravid. Nå har hun og Gro byttet roller :)

 

En til på lista..

Tidligere har Kari Aalvik Grimsbø og Tine Rustad Kristiansen fortalt at de venter barn, Tine Stange fikk en gutt i januar, nå er det Kari Mette Johansen som er i lykkelige omstendigheter. Hun har slitt litt med skulderen den sesongen og har derfor bare spilt 4 kamper hittil. Nå blir det tribunesitting ut sesongen og muligens ut neste. Hun sier til larvikhk.no at planen er å komme tilbake på håndballbanen, men at det tar hun når den tiden kommer. Jeg håper jo selvfølgelig hun kommer tilbake på banen, hehe.Kari Mette ga seg på landslaget etter OL gullet i fjor, og har kontrakt med Larvik ut neste sesong (13/14). 

Det blir spennende å se hva som skjer på venstrekanten i Larvik neste sesong. Sara Breistøl legger som nevnt tidligere opp, mens Kari Mette ikke får spilt når hun er gravid naturlig nok. Da har de bare Thea Mørk igjen. Det går noen rykter om at Linn Gossè kanskje kan komme til Vestfold klubben, uten at jeg skal si for mye om det.

foto: larvikhk.no

 Gratulerer så mye til Kari Mette og Fredrik, og lykke til :D  

Hurra for Anja

Anja Edin fyller 30 år i dag, gratulerer så mye til deg :) 

Hun har vært et friskt pust i Larvik siden hun kom dit i august. Hun fikk sjansen på landslaget igjen etter to år, og der gjorde hun det også godt. Det endte med at Anja ble kåret til EMs mest verdifulle spiller, morro og fortjent!
Månedens spillere blir avslørt i kveld :) 
 

Supportertur, gratis inngang og håndballskole

Du kan nå melde deg på Larviks håndballskole i vinterferien, det kan du gjøre HER. Påmeldingsfristen er 15.02.2013. 

Fra 8-10. mars kan du bli med Larvik på supportertur til Randers, der de spiller bortekamp mot nettopp Randers. Les mer om turen HER

På lørdag er det duket for nok en kamp i Arena Larvik. Du kan se kampen gratis i Larvik, for de spanderer nemlig billetten :) 


Foto: Ken Thomas Topel.  

Ut på tur...

Som dere sikkert vet så går jeg fortsatt på skole og i 2013 skal jeg faktisk avslutte skolegangen min. Endelig! Denne helgen skal jeg på russetur og det vil si at jeg ikke får oppdatert bloggen så mye. Sånn er det innemellom, dessverre. 

Her er det viktigste som skjer i helgen:

12.01.2013 1900 Larvik - Vipers Kristiansan
13.01.2013 1700 Storhamar - Levanger
13.01.2013 1800 Byåsen - Gjøvik HK
13.01.2013 1800 Sola - Tertnes
13.01.2013 1800 Stabæk - Glassverket
13.01.2013 1800 Flint Tønsberg Hån - Opps

 
Alle kampene sendes på TV2 sumo!

Klokken 19.55 LØRDAG 12.01 sendes Idrettsgallen på NRK 1. Der er Marit Malm Frafjord (årets lagspiller), Thorir Hergeirsson (årets trener) og håndballjentene (årets lag) nominert :) Regner med at noen av håndballjentene dukker opp. Det blir ingen av Larvik spillerne, for de har kampstart 55 minutter før gallaen starter! 

Jeg kommer sterkere tilbake etter helgen, vi blogges :)   

Seier!

Det ble en klar seier i går, selv om det ikke startet så bra. Larvik slet litt i starten og Gjøvik tok føringen. Dette endret seg det siste kvarteret av 1.omgang og Larvik slapp ikke inn et eneste mål frem mot pause. De holdt Gjøvik nede på 7 mål en stund inn i andre omgang også, før de fikk et par trøste mål mot slutten av omgangen. Resulatatet ente 39-15!  Kantspillerne var ikke gode i går, dessverre. Den eneste som gjorde det bra var Thea Mørk som satte 5 av 5. Ellers synes jeg Gro Hammerseng, som ble banens beste, var veldig god, sammen med Anja, Linn Sulland, Lene Rantala, Mie Sando og Kristine Breistøl. 

 

Ellers har nyheten om at Tine Stange har blitt mamma kommet ut i dag, og det er veldig koselig. 

-Vi koser oss veldig og er kjempestolte, og han er selvfølgelig helt perfekt i våre øyne, forteller Tine. Alt står bra til med oss.

Tine skal nå konsentrere seg om sin nye rolle som mor. Hennes retur til håndballbanen vil fortsatt ta noe tid. Hun røk som kjent et korsbånd i det ene kneet i slutten av januar 2012. Det skal også trenes opp før håndballspill blir aktuelt.  (Larvikhk.no) 

Nest siste del av programmet med Isabel finner du HER!  


Foto: op.no


Årets spiller blir kåret i løpet av kvelden! 

 

Vinnerne blir kåret i morgenSnart er det CUPFINALE, det liker vi. Vinnerne av konkurranse #4 og #5 kåres i morgen en gang :) 

Nå skal jeg snart spille romjulsturnering, så vi blogges senere!

Tine 2 er gravid

Tidligere i år var det klart at Tine Stange ventet barn, nå er det Tine Rustad Kristiansen som er i lykkelige omstendigheter. Hun venter barn i juni sammen med forloveden Tom Albertsen. Egentliv var planen dems å gifte seg til sommeren, men det blir nå utsatt.. 

Gratulerer så mye Tine :) 

5 Larvikspillere til Serbia.

Fra før er det klart at Karoline, Linn, Linka og Anja skal spille EM i Serbia. Nå har også danske Kristina Bille, som kom til Larvik før denne sesongen, fått en plass i troppen til Danmark. Hun spilte blant annet en god kamp mot Frankrike denne helgen, hun scoret 5 mål på 6 forsøk. Det ble også to mål i seieren mot Norge. Vi gratulerer Kristina med EM plass :D

Kari Mette er tilbake

Gode nyheter fra larvikhk.no i kveld: Kari Mette Johansen gikk i bakken og skadet skulderen rett før Larvik skulle spille sin første og eneste oppkjøringsturnering i slutten av august. Etter det har det blitt mye fysisk trening for Kari Mette, men i kveld startet «del 2» av opptreningsfasen på en god måte.

Rehabiliteringen har tatt lang tid og pågår ennå, men i kveld tok hun et viktig skritt i retning et comeback på håndballbanen. Tirsdag kveld fullførte hun hele håndballtreningen uten å merke noe til selve skaden.

-Det var deilig å være med i øvelsene igjen, og jeg merket ingenting underveis i økta. Det har blitt mye fysisk trening de siste månedene, så jeg føler meg godt forberedt på den delen. Nå skal den neste måneden benyttes godt, og jeg håper at det fortsetter på samme gode måte som i dag, ute på banen.

Det gjenstår fortsatt to tredjedeler av sesongen for Larvik, og høydepunktene kommer på rekke og rad, med Cupfinalen i Oslo Spektrum den 30. desember som oppstart. Den håper Kari Mette at hun kan bli aktuell til.

-Det gjenstår fortsatt litt trening før jeg er kampklar, men Cupfinalen er et høydepunkt i sesongen, og dersom desember går som jeg ønsker i treningsvei, håper jeg at jeg kan være aktuell for finalelaget når det skal plukkes ut i romjulen.

Vinn gratis billett

Du får mulighet til å vinne gratis billett til Larviks hjemmekamp mot FTC neste lørdag. Du kan gå inn på ANJA, NORA eller LINN sin fanside for å vinne :) Viktig at du leser på statusene dems hva du må gjøre for å vinne! 

Etter dagens seier mot Savehof  (kommer med mer om kampen i kveld eller i morgen) blir det en ren gruppefinale på lørdag, så her er det bare å møte opp på kamp :D  Larvik er uansett videre til hovedrunden, men får ''lettere'' motstandere hvis de vinner mot FTC med 4 mål eller mer. 


Disse to spilte en god kamp i dag og fortjener støtte 17.november!  

Larvik - Levanger

Larvik får besøk av Levanger og Mari Molid i kveld. Tonje Larsen gjør comeback, mens Linka feirer sin 400. kamp for klubben :) 

 

Her er jentenes treningsmusikk:

Gro Hammerseng:

All night - Dreamon

Primadonna - Marina and the Diamonds

If you could see me now - The Script

Girl on fire - Alicia Keys feat. Nicki Minaj

Thea Mørk:

Finally found you - Enrique Iglesias

Good Time - Owl City & Carly Rae Jepsen

Call me maybe - Carly Rae Jepsen

Pernille Wibe:

Don?t you worry child - Swedish House Mafia

She Wolf(feat. Sia) - David Guetta

This Is Love - Will.I.AM

Cover Me - People get movingA-lee

Fade into darkness - Avicii

Something good can work - Two door cinema club

Sunshine - David Guetta - Avicii

Karoline Dyhre Breivang:

Dance Again (J-lo feat Pitbull tribute)The supreme team

Timebomb - Kylie Minogue

No Soul - Souldrop

Euphoria - Loreen

Isabel Blanco:

Alt fra ACDC, Kim Larsen, Jan Eggum, Klassisk, Odd Nordstoga, Katzenjammer, Dan Winter, Charlie Winston, Ben Howard og Elton John

Kristina Bille:

Geronimo - Aura Dione

Just Dance (feat Colby O?Donis) - Lady Gaga

Marry the night - Lady Gaga

We found love - Rihanna

Nora Mørk:

Diamonds - Rihanna

Finally found you - Enrique Iglesias

Villdyr - Madcon

Kristine Breistøl:

Sweet Nothing - Calvin Harris feat Florence Welch

Forever Los t - A-lee

Linn Jørum Sulland:

Valsen - Klovner i kamp

As long as you love me - Justin Bieber

We are young - Fun.

Anja Edin:

Arena - B.o.B.

Hello - Ryan Leslie

Snibel Snabel - Fantorangen

Mie Sophie Sando:

She Wolf(feat. Sia) - David Guetta

One day - Asaf Avidan & the Mojos

Get it started - Pitbull feat. Shakira

Olga Medvedeva:

Can?t stop - Red Hot Chili Peppers

Try - Pink

Where have you been - Rihanna

HUSK KAMP I MORGEN 13.00 på Tv2 sport og sumo(Husk også at du skal stille klokka 1 time tilbake i natt.)  

Ellers er det en liten ''bombe'' i Postligaen. Glassverket (som rykket opp denne sesongen) knuste Storhamar 35-25!!  

Ser på det som en styrke hvis han slipper å bruke Larsen..

Tonje Larsen var egentlig klar mot Storhamar på onsdag, men hun ble sittende på benken under hele kampen. 
''Vi hadde en plan om å bruke henne, men lot være. I andreomgangen der holdt forsvaret godt og da så vi ingen grunn til å sette henne utpå.'' , sa Ole Gustav til op.no

Larsen ble operert i kneet og det er derfor dumt om belastningen blir for stor.  Det er aktuelt å bruke henne mot Dinamo. Men det vil være en styrke for oss hvis hun ikke må innpå. Særlig med tanke på å redusere totalbelastningen sier Ole. Men hvis Larvik sliter så kommer hun nok innpå :) 
Kampen mot Dinamo sendes på TV2 sport og TV2 sumo, sende start er 12.55 på søndag. 

 

Disse møter hverandre:

NM semifinalene ble trukket tidligere i dag og disse møtes i semifinalen: 

Larvik - Byåsen 
Flint - Stabæk 

Drammen -Elverum
Fyllingen Bergen - Haslum 

De i fet skrift var alle i finalen i fjor og jeg håper det blir sånn i år også. Har aldri hatt det så gøy på en håndballkamp som NM finalen i fjor. Vi havnet midt i mellom alle Drammens folka og vi heiet jo på Haslum. Det var derfor veldig morsomt å skrike Haslum og Erlend Mamelund (de likte absolutt ikke han) så høyt vi kunne og hoppe opp hver gang de scoret. 

Kvinnene kampene spilles 14.november og herrekampene spilles 7.november.


HEIA LARVIK!!! 

Videre til semifinalen!

Larvik spilte kvartfinale i NM i dag, mot Storhamar. Det ble en 26-23 seier og Larvik er klare for semifinale, og det liker vi!! Jeg fikk ikke sett kampen så kopierer det Larvik skrev på sin side: 

Larvik gjorde jobben mot Storhamar i kveldens kvartfinale foran en fullsatt Terningen Arena på Elverum. Hjemmelaget beit seg fast i kampen og slapp aldri helt taket, men til slutt var det Larvik som kunne kvittere ut semifinalebilletten.

Larvik startet kampen perfekt noe og etter drøyt 7 minutter stod det 5-0 til Larvik. Hjemmelaget så noe desorientert ut i starten, men etter en tidlig time out fikk vertene litt mer styr på spillet sitt.

Det medførte at kampen ble langt mer jevnspilt, og Larvik slet i perioder med bakspillerne Betina Riegelhuth og Maja Jacobsen, samt linjespiller Lise Løke. Storhamar var ved noen anledninger kun et par mål bak Larvik, uten at det føltes direkte truende for bortelaget.

Larviks hovedtrener Ole Gustav Gjekstad oppsummerte kampen slik.
- Det krevdes mye kjemping for å komme til semifinalen og vi har en del å gå på rent spillemessig. Det ble fightet godt og etter hvert synes jeg at vi fikk en brukbar defensiv trygghet.

-Jeg var litt frustrert over at vi i denne kampen spilte etter en litt annen regelbok enn den vi vanligvis bruker. Det medfører at spillerne blir litt usikre på hva de kan forholde seg til, avslutter Ole Gustav.

Neste oppgave for Larvik er bortekampen mot Dinamo Volgograd på søndag.  

KAMPFAKTA HER


Tonje Larsen var også tilbake i dag, hvor mye hun spilte vet jeg ikke!! 

Bortekamp i Champions League

Larvik møter FTC i Ungarn i dag, kampen går på TV2 sport og sumo fra 18:00. 

LHK har litt å gå på i forsvar fra forrige Champions League kamp, men jeg synes de var mye bedre mot Byåsen. Vi får håpe de klarer å få orden bakover så vi kan få litt kontringer og ankomst. Det er det Larvik er best på :) Så blir det spennende å se hvem som blir stående i mål. Synes Lene Rantala var best mot det svenske laget sist helg,  mens det Cecilie Leganger var veldig god mot Byåsen. Nå fikk ikke Rantala prøve seg en gang, men det var vel fordi Leganger trengte match trening. Tror kanskje Cecilie får starte, men jeg håper at Lene får komme innpå i løpet av kampen også! (Så lenge hun leverer, vel og merke).

... 

Elektrosjokk håndball/ Eletroshock handball


For dere som ikke fikk sett elektrosjokk håndballen i går kan se den over her :) Herregud så gøy det var. Synes nesten litt synd på Linka, hun fikk gjennomgå skikkelig. 

I KVELD..........

I dag MÅ dere se på Golden Goal for da får dere se at gutta ga Larvikjentene elektrosjokk. Programmet starter ikke før 23.20, men du kan få en liten smakebit HER
Dette blir bra :D


 
Linka fikk gjennomgå en del!  

Konkurranse i kveld...

I kveld skal jeg få fikset konkurransen jeg har snakket om, har fått planlagt litt :) GLED DERE!! 

Skal også få skrevet litt fakta fra gårsdagens kamp i løpet av dagen!  

Endte med en 4.plass...

  
Larvik måtte nøye seg med en 4.plass i den 52. utgaven av eliteturneringen i Tyskland.

Russiske Zvezda ble et nummer for store i semifinalen søndag morgen, i det som sannsynligvis må kalles Larviks beste kamp for helgen. Sluttresultatet ble 21-19 etter 10-10 til pause. Larvik var det førende laget i første omgang, selv om luken aldri var på mer enn to mål. Russerne overtok styringen i andre omgang, men heller ikke de klarte å lage noen luke å snakke om.
Med snaut 1.30 igjen å spille på dro Larvik seg en utvisning som gjorde jobben noe vanskeligere. Allikevel fikk man muligheten til å utligne russernes ledelse, men ballen ville ikke i mål.
Larvik måtte gamble i sluttsekundene å la Zvezda få en åpen sjanse. Den utnyttet de dessverre godt og scoret sitt mål nummer 21 med noen få sekunder igjen av kampen.

Alt i alt ga Larvik Zvezda en hard fight. Zvezda ligger nok noen hakk foran i forberedelsene da de om ikke altfor lenge skal ut i kvalik til Champions League. Semifinalen var treningskamp nummer 18 på tre uker.

I bronsefinalen fikk Bayer Leverkusen revansje for tapet i puljespillet. Begge lag slet med å produsere mål og med 15-13 på tavla kunne tyskerne ta i mot en noe større pokal enn den Larvik fikk.

Zvezda Zvenigorod gikk helt til topps i turneringen via 26-23 mot Team Tvis Holstebro i finalen. En finale de kontrollerte fra start til mål.

Bilde og tekst hentet fra larvikhk.no 

Videre til semifinalen!

Koperer fra larvikhk.no: 

Larvik tok den vanskelige veien til morgendagens semifinale i Sika Cup. Til sist ble det en duell mot Byåsen om hvilket av de norske lagene som skulle få sjansen i semifinalene søndag.

Larvik havnet under press i turneringen ved å tape dagens første kamp mot TUS Metzingen 12-11. Med to tap og en seier på de tre første kampene så det ikke spesielt lyst ut med tanke på avansement. Heldigvis så vi et Larvik-lag som reiste seg etter det klønete tapet mot tyskerne på morgenkvisten. Den kampen forbigår vi i stillhet.

Kamp nummer to mot Bayer Leverkusen måtte vinnes for at håpet skulle leve. Det hadde jentene fått med seg. For et ellers ganske solid Leverkusen-lag ble blåst av banen i første omgang. Larvik var bunnsolide bakover og slapp kun inn tre mål til pause og med elleve mål fremover var kampen i realiteten avgjort. Larvik falt litt i kvalitet bakover utover i andre, seierssifrene ble 21-14.

I kamp nummer tre for dagen, mot morgendagens semifinalemotstander Zvezda, åpnet Larvik godt og ledet med en to- tre mål i starten. Forsvaret fungerte godt mot robuste russere, derimot ble veien til nettmaskene vanskeligere jo lengre kampen skred frem.

Zvezda hadde en tomåls ledelse mot slutten av kampen. En sluttspurt holdt likevel på å gi Larvik et poeng. To klare sjanser innenfor de siste tretti sekundene ble misbrukt, og Zvezda kunne ro i land til seier 13-12.

Det ga et enkelt utgangspunkt for den avsluttende kampen i puljespillet mot Byåsen- vinneren av kampen ville ta den siste semifinaleplassen. Ingen i Larvik ønsket at statistikken mot Byåsen skulle bli besudlet med et tap, og jentene tok kommandoen tidlig i kampen. Til pause ledet Larvik 8-6. En ledelse som ble økt til 13-8 og 15-10 før Byåsen fikk lov til å pynte litt på tallene.
Larvik vant 15-13 og stakk av med den siste semifinaleplassen.

Det er gledelig å se at OL-spillerne har konservert formen. Litt hvile har de fått underveis, da samtlige av disse har stått over en kamp eller to.
Gro Hammerseng er tilbake og leverer varene i begge ender av banen. Det merkes ikke at hun har vært vekk fra banen i ett år. Kompromissløs bakover og aggressiv fremover.
Anja Edin er fersk i laget, men viser i perioder at hun har mye å tilføre på banen. I dagens to siste, og helt avgjørende kamper, var hun god når hun var utpå.
Isabel Blanco har som vanlig slåss godt bakover, i tillegg har hun satt ballen i mål når sjansene har bydd seg.
Pernille Wibe spilte hele kampen mot Byåsen, og var veldig god gjennom hele kampen. Det lover godt for fortsettelsen.

Søndag blir det altså et nytt møte med Ludmila Postnova og hennes Zvezda Zvenigorod. Kampen starter kl.10.00.Seier og tap!

Larvik og Team Tvis Holstebro fikk æren av å innlede årets Sika Cup i Tyskland. Danskene var mest på hugget og vant 15-11. I kamp nummer to for kvelden slo Larvik tilbake med seier 15-10 mot polske Zalglebie Lubin.

Kampen mot Team Tvis startet brått for Larvik. Danskene har nok kommet noe lengre i forberedelsene til ny sesong, tempoet de dro opp fra start var noe uvant for Larvik. I første omgang kom Team Tvis altfor lett til rundt Larviks 6-meter noe som bragte danskene foran med 4-5 mål tidlig i kampen. Kampene spilles over 2 x 15 minutter noe som gjør det tungt å vende  når luken blir stor. Larvik var friskere i 2. omgang og burde kuttet ned differansen, men litt slurv i kontringsspillet og skuddbom fra 6-meter hindret det.
Det var uansett godt å se at jentene hang med på tempoet i 2. omgang.

Målscorere: Linn Jørum Sulland 4, Anja Edin 2, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 2, Pernille Wibe 1, Isabel Blanco 1, Karoline Dyhre Breivang 1.

I kamp nummer to mot Zalglebie Lubin var jentene langt skarpere fra start. Solid bakover og løpsvillige fremover. Til pause stod det 8-3, en ledelse som kunne vært enda større med litt bedre presisjon i kontringsspillet. I andre omgang kontrollerte Larvik kampen og vant greit 15-10.

Målscorere: Anja Edin 5, Linn Jørum Sulland 3, Thea Mørk 2, Gro Hammerseng 2, Olga Medevedeva 1, Isabel Blanco 1, Kristine Breistøl 1.

Spillet i begge kampene bærer litt preg av at det er en del nye spillere som skal tilpasse seg et nytt system og nye lagvenninner. Derfor var det flott å se den arbeidsmoralen som ble fremvist i kampene. Viljen er der- herfra handler det om å finne rytmen i spillet.

Dette ble skrevet i går på larvikhk.no :) Larvik spilte også tidligere i dag og tapte for Metzing, 12-11. Anja 4 mål, Linka 4 mål, Kristine 1, Kristina 1, Pernille 1.  Kommer tilbake med resulatetene med for de tre andre kampene når alle er ferdig spilt :) 

Endringer...

Jeg kommer til å endre designet mitt i løpet av helgen, for jeg synes det jeg har nå er litt rotete... Så vet dere det :) Hvis noen har noen tips til blogger som haer gratis deign, så hadde det vært fint! 

Larvik spilte mot Tvis Holstrebro for ikke så lenge siden og kampen endte med et 15-11 tap. Linn Sulland ble toppscorer med 4 mål, Linka og Anja scoret 2,,Pernille, Karo og Isa 1. Kampene er på 2 x 15 minutter, så de spiller ikke like lenge som i vanlige kamper.Har bare photoscape nå, så headeren ble veldig enkel :) 

 

0 stream...

Har lett en stund nå og finner ingen sider å se kampene til Larvik HK på fra Sika cup. Regner med at resultat og alt blir skrevet på hjemmesiden dems i løpet av dagen og helgen :) 

Larvik spiller sin første kamp klokken 16.30 i dag mot Tvis Holstebro fra Danmark. Deretter møter de Zaglebie Lubin klokken 19.50. Alle kamper spilles 2 x 15 minutter, så de spiller en halv håndballkamp bare.. Det blir jo spennende å se hvordan Larvik klarer seg. De pleier kanskje å komme litt tregt i gang, også blir de bedre etterhvert utover matchen. Nå skal de ikke spille så lenge som vanlig, så kanskje de går på et par tap? Jeg har troa på jentene, og dette er kun trening. Larvik har fått flere nye spillere inn på laget og OL jentene har akkurat kommet tilbake, så det blir sikkert litt kluss i begynnelsen.

 
Byåsen og Larvik møtes på søndag :) 

Skal sjekke..

Både Larvik og Byåsen skal være med på Sika cup denne helgen, og jeg skal prøve å sjekke om det er noen sider som sender kampene :-) Kommer tilbake med mer info i løpet av kvelden/morgendagen :-)

Har muligens spilt sin siste landskamp.

  ... 

Gro Hammerseng var raskt tilbake etter å ha født sønnen Mio, men OL-i London kom for tidlig for den nybakte moren.

Nå er hun imidlertid tilbake i full trening, men vil mest sannsynlig konsentrere seg om klubblaget Larvik HK.

Det røper 32-åringen i et intevju med NRK.

- Jeg tror egentlig ikke jeg kommer tilbake på landslaget, men det blir for teit å si hundre prosent nei. Det blir så dumt å komme tilbake og si at jeg har ombestemt meg senere, sier Gro Hammerseng til statskanalen.

Hammerseng var sentral da Gjøvik og Vardal håndballklubb startet klatringen mot toppen ved årstusenskiftet. Deretter gikk Gjøvik-jenta til dansk topphåndball, der hun gjennom sju sesonger spilte for Ikast/Bording og Midt-Jylland.

I dag spiller hun for Larvik HK.

Høydepunktet i Hammersengs håndball-liv kom i 2008, da hun som første norske håndballspiller kunne løfte OL-trofeet over hodet under OL i Beijing.

Gro kan blant annet også smykke seg med EM-tittel for landslaget, og Champions League-tittel for klubblaget.

Hentet fra oa.no 

Jeg hadde kanskje håpet å sett Gro i landslagsdrakta en siste gang før hun slutter, men det er hennes valg. Kommer forsåvidt ikke som noe sjokk at hun muligens gir seg, og jeg skjønner henne. Hun har hatt en fantastisk karriere på landslaget og er helt klart en fantastisk ledertype. Blir ihvertfall hyggelig å ha henne tilbake i Larvik, gleder meg til å se henne der i løpet av høsten :)  

Treningsturnering.

Dette er hentet fra larvikhk.no: 

 
Larvik stiller kun opp i en oppkjøringsturnering før seriestart, og den spilles i Tyskland kommende helg.

Sika Cup spilles i Bad Urach som ligger syd i Tyskland, ca. 4 mil fra Stuttgart. Turneringen har lange tradisjoner, og har tiltrukket seg europeiske topplag helt tilbake til 1961.
Larvik har faktisk deltatt i turneringen tre ganger tilbake på midten av 90-tallet. Da var klubben fersk i denne sammenhengen.
Nå er laget det mest merriterte laget som deltar. Turneringen byr på en flott miks av motstand i år.

Russiske Zvezda Zvenigorod, vinner av Champions League i 2008, tar turen til Tyskland, og vil garantert by på tøff motstand.
Byåsen stiller som tittelforsvarer. Trønderne spilte en solid turnering i fjor, og slo rumenske Oltchim Valcea i finalen.
Øvrige lag er Bayer Leverkusen, TUS Metzingen, begge fra Tyskland, danske Team Tvis Holstebro og polske Zaglebie Lubin.

Alle møter alle i puljespill hvor de fire beste går til semifinaler og finaler.
Kampene spilles over 2 x 15 minutter.

Larvik reiser til turneringen med en tropp som inkluderer de fire OL-vinnerne. Disse spiller i helgen:
Anja Edin, Sara Breistøl, Isabel Blanco, Kari Mette Johansen, Karoline Dyhre Breivang, Gro Hammerseng, Linn-Kristin Riegelhuth Koren,
Kristine Breistøl, Linn Jørum Sulland, Lene Rantala, Olga Medvedeva, Thea Mørk, Pernille Wibe, Mie Sando og Kristina Bille.

Følgende spillere blir hjemme grunnet rehabilitering/ skader ol.:
Tonje Larsen, Tine Rustad Kristiansen, Nora Mørk, Tine Stange og Cecilie Leganger.

Kampene spilles tett og vi vil oppdatere med resultater på vår Facebook side :

Spilleplanen for turneringen ser du HER

Oversikt over tidligere vinnere finner du HER

Tap i treningskamp mot Flint.

De jentene som ikke var med til OL spilte treningskamp i dag, dette sto på larvikhk.no: 

Larvik spilte sin første treningskamp for sesongen mot Flint i ettermiddag. Jentene fra Tolvsrød var friskest og vant 27-23.

Det var mange nye ansikter i Larviks lagoppstilling i ettermiddag. Anja Edin, Kristina Bille og Kristine Breistøl debuterte i larvikdrakten, i tillegg gjorde Gro Hammerseng come back etter et års fravær fra håndballbanen.

Selv om det ble tap markerte nykommerne seg godt i debuten. Anja Edin viste frem mye bra i kampen og noterte seg ganske flittig i målprotokollen. Hun stod også bak kampens nydeligste innspill, selvfølgelig med ryggen til mål! Isabel Blanco var våken og smalt ballen i mål. Kristina Bille viste seg frem som en sikker avslutter med flott teknikk, og Kristine Breistøl, som startet kampen som venstre back, kom til gode skuddmuligheter underveis. Det blir spennende å følge henne fremover.

Det var lett og se at dette var første kamp etter en lang sommer med mye fysisk trening og lite ball. Angrepsspillet bar i perioder sterkt preg av at man kun har hatt en uke med balltrening.

Vi har dessverre ikke oversikt over målscorerne fra kampen. Larvik stilte med følgende lag:
Mie Sophie Sando
Sara Breistøl,
Isabel Blanco
Anja Edin
Kristine Breistøl
Gro Hammerseng
Olga Medvedeva
Thea Mørk
Pernille Wibe
Kristina Bille
Lene Rantala.

Førstkommende fredag skal det åpnes en ny idrettshall i Hokksund. Den åpnes med kamp mellom Larvik og Glassverket kl.1900.

Gratulerer med dagen!


Lene Rantala fyller år i dag, GRATULERER!! :) 


Mari Molid hadde bursdag den 08.08.2012 - GRATULERER med dagen som var :) 


Denne jenta erstatter Amanda Kurtovic:

 Pressemeld:Kristina Bille forsterker Larvik 

Den 26 år gamle danske høyrekanten spilte for Krim Ljubljana forrige sesong. Nå går veien videre til Larvik.

Kristina Bille er kun 26 år, men har lang fartstid i internasjonal topphåndball. Hun etablerte seg i Viborg i 2004 og der spilte hun frem til 2007. Fra 2007 og frem til sesongslutt 2010/2011 spilte hun for Aalborg DH. Våren 20011 bestemte hun seg for å tegne en 1-årsavtale med Krim Ljubljana. Den er nå fullført.
Kristina har også solid fartstid fra det danske landslaget hvor hun debuterte allerede tilbake i 2005. Under VM i Brasil ble hun hentet inn i troppen da Maibritt Kviesgaard skadet kneet. Hun har også bred erfaring med spill i Champions League, hvor hun har deltatt 3 sesonger med Viborg, 2 med Aalborg og 1 med Krim. I sin andre sesong med Viborg (2005-06) var hun med på å vinne hele turneringen.

Larviks sportssjef og hovedtrener Ole Gustav Gjekstad er meget fornøyd med signeringen og forklarer bakgrunnen for at klubben henter en ny høyrekant på følgende måte.
-Vi havnet i en situasjon hvor vi p.t. har to spillbare venstrehåndsspillere i Linn og Linn-Kristin. Amanda setter som kjent kursen mot Viborg, og Nora er under rehabilitering med en tidshorisont som er noe uklar. Derfor er det utrolig deilig å kunne hente inn en meget rutinert spiller som Kristina på dette tidspunktet av året. Hun har det samme erfaringsgrunnlaget som mange av våre jenter har opparbeidet seg ved spill på landslag og i Champions League. Hun vil være i stand til å stå på egne ben i vårt lag fra dag 1, og er på plass i Larvik førstkommende mandag, når vi starter opp igjen. 

Kristina selv er meget fornøyd med valget og gleder seg til å komme til Larvik.
-Jeg ser virkelig frem til å prøve meg i den norske håndballkulturen. Nå har jeg opplevd Danmark og Slovenia, og der var forskjellene enorme, derfor blir det spennende og ta del av treningskulturen i Larvik.Larvik er et flott lag, og jeg liker deres spillestil med stort fokus på forvar og kontra.  

Fakta Kristina Bille:
Født 03.04.1986
Klubber-elite: Viborg HK, Aalborg DH, Krim
A-landskamper/mål: 87/128
U-landskamper/mål: 45/164

Meritter:
1 Champions League tittel
1 Dansk mester
1 Dansk pokalvinner (Cup)
1 Slovensk serievinner
1 Slovensk cupvinner. 

Jeg har hørt om henne, men har ikke sett så mye til henne tror jeg. Gleder meg til å se henne i Larvik denne høsten :) 

Måtte opereres på nytt..

Det er ikke mye som har gått veien for Nora Mørk det siste året. Hun kom seg tilbake i april, men det var bare i en liten periode. 25.juni måtte hun under kniven enda en gang, for å operere på nytt. 

Les intervju med henne her: http://www.tv2.no/sport/handball/nora-moerk-om-operasjonen-det-var-mye-dritt-som-maatte-bort-3819548.html 


Håper det snart ordner seg for henne, og at hun er tilbake på banen så fort som mulig!   

OPERERT - IGJEN: Nora Mørk er igjen avhengig av krykker. Etter gårsdagens operasjon tvitret hun følgende bilde av sitt opererte kne. 

Må operer på nytt..

En litt trist beskjed denne mandagskvelden, Nora Mørk må dessverre opereres på nytt. Dette sto på larvikhk.no: 

Nora Mørk må gjennom ny kneoperasjon. Knærne hennes har ikke restituert i hht de prognoser som både landslag, klubb og Nora selv har ønsket.

Nora har vært operert for «hopperkne» i to omganger tidligere. Første operasjon skjedde mai 2011 først i venstre kneet, så i høyre kne juni 2011. Etter noen måneders rekonvalesens var utviklingen slik at det ble vurdert nødvendig å gjøre nye inngrep i begge knær i oktober 2011.

Dessverre har ikke operasjonene løst Noras problemer med «hopperkne». Av den grunn er flere eksperter konsultert for å avklare videre behandling. Larviks fysioterapeut Krister Næss beskriver situasjonen slik;

«Den siste måneden har tilstanden i Noras knær vært gjenstand for omfattende evaluering, og det er gjort kliniske og bildediagnostiske undersøkelser hos flere uavhengige spesialister. Konklusjonen etter disse undersøkelsene er at det er riktig å velge ny kirurgisk behandling, i første omgang for venstre kne, der det fortsatt dessverre er store vevsmessige forandringer i kneskålsenen slik vi ser ved vedvarende hopperkne (patellar tendinopati)»

Nora vil derfor bli operert allerede 25. juni, av dr. Erik Rosenlund ved Volvat Medisinske Senter i Oslo.

 ? Akkurat nå er jeg både trist og lei meg, forteller Nora Mørk, som svært gjerne ville vært med når landslaget reiser til OL i London. Slik blir det dessverre ikke.

? Selv om dette blir min tredje operasjon i knærne har jeg stor tro på å komme tilbake både i Larviks og landslagets drakt. Jeg har mye ugjort som håndballspiller og neste OL skal så definitivt ikke gå uten meg, avslutter hun optimistisk. 

Må gjennom ny operasjon 
Foto: Tom Kjeldsen //larvikhk.no 

Mødrene er tilbake

 Mødrene tilbake 
Foto: Svein Andre Svendsen

Olga Medvedeva og Gro Hammerseng er tilbake etter mammapermisjon forrige sesong og er klare for å satse på en ny sesong.

Gro Hammerseng spilte ingen kamper forrige sesong, men var med på noen treninger mot slutten av sesongen. Olga Medvedeva var innom på tampen av sesongen og hadde også noen spilleminutter.

? Det er veldig ålreit å være tilbake, men det er fint at vi får en litt mild start. Nå er det tre uker med trening før det er litt ferie igjen, sier Gro Hammerseng.

? Det blir en litt annerledes hverdag. Nå må vi finne barnevakt, men slipper å tenke bare på bleier og melk og sånn, sier Olga Medvedeva.

? Det har blitt mye trening alene det siste året. Det er jo en grunn til at man har valgt lagidrett, for det er gøyest å trene sammen med andre. Det er veldig gøy å røre ballen og være i gang igjen. Da får vi prøvd litt hvordan det er før vi starter for fullt i august, sier Hammerseng.

Begge tror det kommer til å bli litt støle muskler til å begynne med, men gledet seg veldig over å skulle trene daglig med laget igjen.

Artikkel og bilde er hentet fra larvikhk.no 

Tine er gravid

Hei hei! Da er jeg ferdig med eksamen, endelig. Det gikk faktisk veldig bra, og jeg kan ta helg med god samvittig :- D 

For et par dager siden kom nyheten om at Tine Stange er gravid, og det er jo veldig koselig :)  

Tine Stange er gravid 
Bilde: Svein Andrè Svendsen //larvikhk.no  

? Vi er veldig glade og fornøyde. Det er kanskje ikke optimalt i forhold til opptreningen av kneet, men likevel noe å glede seg over når det er så lang tid til jeg kan spille igjen. Det er masse håndballting å glede seg til etter fødselen, sier Tine Stange. 

Bakspilleren ødela det meste i høyre kne i slutten av januar. Da hadde hun nesten akkurat kommet tilbake etter en leddbåndskade i tommelen og var sårt savnet i et Larvik-lag med flere bakspillere ute. 19. mars ble hun operert. Nå er fokus på å bli frisk og samtidig nyte tiden som kommer.

? Det blir spennende å se hvordan det går med opptrening av kneet utover i graviditeten, man vet jo ikke hvordan det blir. Det får jeg ta litt etter hvert. De første tre månedene har gått bra, jeg har vært i fin form og trent helt normalt, uten problemer.

? Njård var motstander både da jeg skadet tommelen og kneet. Jeg tror jeg må droppe og spille kamper mot dem, sier Tine spøkefullt.

Ellers er håndballjentene på vei til Algarve, eller de er vel på plass der nå. 20 spillere skal på treningssamling, og kjempe om en plass i OL troppen. Det er ikke lenge til uttak, og det blir spennende å se hvem som blir med.

Drar til Algarve 
Må si at jeg håper på disse fire jentene ihvertfall. Bilde: Svein Andrè Svendsen //larvikhk.no 

Fredrikstad cup 2012 

Alle bildene er hentet fra f-b.no :) På plass i Fredrikstad

På plass i Fredrikstad

I pinsen er det Fredrikstad cup i håndball, og Larvik-spillerne er på besøk.

? Vi selger drakter, sko og shortser. I tilegg reklamerer vi litt for superweekend og håndballcupen, forteller Karoline Dyhre Breivang.

Larvik-spillerne skal være på plass i hele dag og utover dagen i morgen, søndag.

(larvikhk.no)

Det må jo være superdeilig å være der i dette været her, skulle gjerne vært i Fredrikstad jeg... men det er alt for langt å reise :(  

Møt jentene på Fredrikstad cup

I dag starter Fredrikstad cup, eller det har startet kan man vel si. I morgen kan du møte Larvik gjengen, ihvertfall noen av dem. Vet ihvertfall at Sara Breistøl (i følge twitter),Linka og Linn Sulland skal dit,kanskje Kari Mette? Hun er jo fra Fredrikstad så da regner jeg vel med at hun tar turen (?). Skal ikke si det for sikkert da, haha. 
Noen ganger skulle jeg ønske at spilt håndball  (og at jeg var god i det). Eller fotball. Jeg spilte fotball før, men har ikke noe lag å spille for øyeblikket. Eller kan spille på et lag i nærheten, men kjenner ingen så det frister ikke. I tillegg har jeg nok med skole for tiden. Men når jeg spilte så husker jeg at det var utrolig morro å være på cuper, for man fikk et så utrolig bra samhold. Man ble kjent med hverandre på en helt annen måte, og ja det var bare utrolig morro. Det var alltid så god stemning på cuper, så det savner jeg virkelig. 

Fredrikstad cupen sser ut til å være en veldig bra cup. Mye som skjer, bl.a kommer Erik og Kriss, Bjørn Johan Muri, osv. Det er vel Norges største håndballturnering, etter hva jeg har hørt :) Les mer her: http://www.fredrikstadcup.no 

 

Hadde dere en fin 17.mai?

Det hadde ihvertfall jeg, feiret med gode venninner. Dagen kunne ikke blitt bedre, for sola kom også utover dagen :) Herlige saker!! 

 

Larvik gikk i Borgertoget, og Karoline D. Breivang holdt 17.mai talen. Dette sto på op.no i går: 

Hyllet Larvik i sin 17.mai tale.

Et arrangement som var en verdig avslutning på en tidvis klissvåt nasjonaldag. 

- Jeg har bodd i Larvik siden 2005, og rukket å bli veldig glad i byen, sa Breivang blant annet i sin tale.

Hun kom også inn på tragedien 22. juli i fjor, og sa hun var stolt av å få bo i et land som klarte å håndtere en   så alvorlig hendelse på en flott måte. 

 Du kan se bilder fra borgertoget her, det er flere bilder av Larvik jentene: http://www.op.no/17mai/article6064937.ece
Dagen før dagen.

16 mai er her, og i morgen er dagen vi har ventet på en stund. 17.mai er ikke den helt store dagen, for jeg har ikke gjort så mye denne dagen. Husker det var veldig koselig før når jeg var mindre. Nå sover jeg til 11/12 og drar å spiser middag hos mormor. Det er for all del koselig det, men før var det litt mer spesielt. I år skal jeg feire med gode venner (for første gang), og det gleder meg veldig til. Hva skal du i morgen? 


Larvik Håndballklubb skal gå i borgertog i morgen  klokken 17.15, for dere som bor i nærheten. Jeg kan dessverre ikke dra dit, siden det tar over to timer å kjøre.. men men, det får gå! Karoline Dyhre Breivang skal også holde årets 17.mai tale. 

 


Feiringa blir kanskje ikke like stor for LHK jentene i år som i fjor. 
Foto: Topels Foto! 

Ha en fin 17.mai alle sammen :) 

Drømmer om å bli keeper trener

Den 37 år gamle håndballkeeperen har lagt bak seg sin andre sesong i Larvik. Etter en karriere som strekker seg over tre tiår, har en av tidenes beste håndballkeepere begynt å tenke på hva hun vil gjøre når tiden som aktiv spiller er over.

Tenker på trenerkarriere

? Jeg må si at det alltid har vært kjekt å være trener for unge. Og spesielt når jeg ser de ivrige målvaktene, merker jeg at det blir litt ekstra tent på tanken.

I dag var hun i Bergen for å promotere boken «Håndballgleder i vest», som forteller historien om håndballen i Legangers hjemfylke Hordaland. Leganger er viet god plass i boken, og under lanseringen prøvde hun seg som instruktør og trener for unge håndballtalent.

Det var en rolle Larvik-keeperen likte seg godt i.

? Jeg tror ikke jeg hadde vært så flink som generell trener. Men jeg interesserer meg veldig for keeperarbeid, og det er noe jeg har mange spennende tanker om, sier Leganger til NRK.no.

Cecilie Leganger og barn (Foto: Hanne Hagen Rotnes/NRK) 

Nå er hun er ikke lenger selv i tvil: Tiden mellom målstengene nærmer seg definitivt slutten ? etter en fantastisk karriere.

Lysluggen fra Fyllingsdalen debuterte som landslagskeeper allerede i 1993, 17 år gammel. Samme året var hun med i VM som 18-åring, og kom hjem med bronse og titlene verdens beste keeper og VMs beste spiller.

Siden har hun vært i flere klubber i Danmark, i Slovenia og blitt kåret til beste målvakt i ytterligere fire internasjonale mesterskap. Siden 2002 har hun vært beste keeper i Danmark og Norge hele åtte ganger ? tronet med kåringen tidenes beste norske kvinnelige håndballspiller i 2008.

Cecilie Leganger (Foto: ROBERT ATANASOVSKI/AFP)

EUROPA-GULL: Leganger jubler for gull i Champions League med Slagelse i 2005. Mesterligaen har vært keeperens viktigste motivasjon de siste årene.

Foto: ROBERT ATANASOVSKI/AFP

? Jeg syns jeg har holdt på mye lenger enn jeg selv hadde trodd jeg kom til å gjøre. Nå har en avtale med Larvik om å ta noen måneder av gangen. Men jeg er definitivt i avslutningen av min karriere, sier 37-åringen.

Savnet lenge på landslaget

Ett av de største høydepunktene var Champions League-gullet med Larvik for ett år siden.

? Drømmen om gull i Champions League er det som har drevet meg i mange år, sier Leganger.

Det norske landslaget har savnet henne helt siden hun spilte sin siste landslagskamp i 2004. Avgjørelsen om å ta medisinstudie ved siden av jobben som håndballspiller har vært en av de viktigste grunnene til at hun har sagt nei hver gang spørsmålet om retur har dukket opp.

Det skjedde senest i vinter.

? Mange ganger har jeg vurdert det seriøst på nytt. Men jeg har vel funnet ut at det har vært godt for meg å takke nei.

? Nå er jeg 37 år gammel, og det er ikke like gøy å bo i en bag lenger, slik man gjorde når man var 17 år satset alt. Samtidig syns jeg jo at det er god grunn til å slippe til yngre krefter, sånn som Katrine Lunde Haraldsen, som har gjort en strålende jobb på landslaget, sier Leganger.

Drømmer om å hjelpe unge

I dag bor hun på Radøy, nord for Bergen, og pendler til håndballtilværelsen i Larvik. Når hun snart er ferdig på legestudiet her i vest, blir håndballen definitivt satt på vent.

? Jeg har ikke lyst å gå ut i turnus og samtidig holde på med håndballen. Da vil jeg ha fullt fokus på det.

Men før den tid har verdens beste keeper fremdeles noen kamper igjen i Larvik-drakt. Så venter kanskje en trenerkarriere om ikke mange år?

? Det er i hvert fall en drøm jeg har. Jeg vil hjelpe til på sidelinjen på sikt, og kanskje spesielt jobbe opp mot unge talenter, sier Leganger. 

//nrk.no 

De offisielle sidene.

Larvik Håndballklubb har laget offisielle sider på facebook til noen av Larvik jentene, det vil si at også jentene kommer til å oppdatere sidene :) 

Hittil har det ikke blitt så mange oppdateringer, men så har det ikke skjedd så mye rundt håndballen heller. Disse jentene har fått sider (trykk på bilde for å komme til siden) : 


// handballphotos.hu som har tatt bilde. 

 


Foto: SVEIN ANDRÉ SVENDSEN

 

Litt nyheter fra 19.04.2012

I dag har det kommet et par håndball artikler. Noen dager står det mye om håndball og andre dager ingenting, sånn er det bare! 

Larvik har i dag fått underskriften til Kristine Breistøl (Noen på vgd.no som sa at det var Sara's kusine. Er ikke helt sikker på om det er sant eller ikke.) Dette høres jo bra ut. Jeg ikke vet så mye om henne, annet at hun kommer fra Bækkelaget. spiller venstreback og er 18 år.  Hun satte også inn 163 mål i 1.divisjon denne sesongen!  

Les mer her: http://www.op.no/larvikhk/article6020491.ece

Ellers er det klart at Karoline Dyhre Breivang står for årets 17. mai tale i Larvik dette året.  

Her er Karo i 17.mai toget i 2010. 

Det er ikke mye tid til overs, men det er vel bare sånn det skal være. Tilbudet om å få holde 17.mai - talen i Bøkeskogen kunne jeg likevel ikke si nei til. 

http://www.op.no/17mai/article6020307.ece  

Tilslutt kan du kjøpe billeter til Larvik - Byåsen lørdag 28.april. Dette er årets siste kamp, og kanskje blir det sluttspillgull? Kjøp billetter her: http://www.larvikhk.no/artikkel/154307  

Les også er intervju med Gro angående at sønnen har to mammaer her: http://www.seher.no/894093/gro-hammerseng-snakker-ut-om-livet-med-sonnen  


> Hva synes du om at Larvik har hentet Kristine? :)  

Prøvde å blogge i stad...

Prøvde å komme meg på bloggen i stad, men det var visst tekniske problemer. Derfor fikk jeg ikke blogget noe før nå! 

Det eneste jeg har på hjertet i kveld er at Pernille Wibe fyller 24 år i dag. Gratulerer så mye!! :D  

  
Pernille kom fra Byåsen til Larvik før denne sesongen, og har gjort det bra for Vestfoldklubben. :) Her er hun sammen med Nora Mørk!  

Enda et comeback.

Da er det klart at Olga Medvedeva også kommer tilbake på lørdag, bare to måneder etter fødeselen! 

 Jeg driter i om jeg noen minutter på banen eller bare på benken. Jeg er bare kjempe fornøyd med å være tilbake,sier Mevedeva til TV2 sporten. 

Ole Gustav er fornøyd med to comeback. 

- Comebackene gir spillergruppa større trygghet. Olga kan komme inn og gjøre en god jobb i forsvar, mens Nora er dødelig i angrep. Etter 11 månedeer ute holder hun likevel et godt internasjonalt nivå. 

Jeg gleder meg som en unge til å se på kampen på lørdag. Billettene ble bestilt samme dagen som de ble lagt ut!! 


Nå er det ihvertfall to spillere til med i troppen, og det er flere å bytte på. Positivt!!!

 

Er med i lagoppstillingen på lørdag.

For en herlig nyhet å komme hjem til - Nora Mørk er med i lagoppstillingen på lørdag! Det blir muligens litt spilletid også, det er  nesten et år siden sist hun var på banen. 

Du kan se video av Nora her: http://www.larvikhk.no/artikkel/153053

 

Husk: Amanda Kurtovic er på Golden Goal klokken 20.30 i dag!!

 

Bedre sent enn aldri

For en tid tilbake ( ca to uker siden) var det en konkurranse der man kunne stemme frem årets Larvik lag. Jeg tror jeg glemte å si hvordan laget ble, så da får jeg gjøre det nå :) Bedre sent enn aldri! 


Beste strekspiller: Heidi Løke 703 stemmer (68 %)
Elisabeth Hilmo 139 stemmer ( 13%)
Heidi Flaatnes 109 stemmer (11 %)
Lene Lillevik 86 stemmer (8 %) 

Når du blir kåret til årets kvinnelige spiller i eliteserien 3 år på rad, og blir toppscorer like mange ganger så er det ikke rart at man blir beste strekspiller. Heidi er en fantastisk spiller, og er vel den beste strekspilleren i verden.... i angrep vel og merke :) 

Beste målvakt:

Evig unge Rantala! 


Lene Rantala 648 stemmer (62%)
Cecilie Leganger 332 stemmer (32 %) 
Stina Gløsmyr 57 stemmer (5 %) 

Jeg synes det var bra at Lene ble beste målvakt. Hun har vært lojal mot klubben helt siden 1997, og bidratt veldig bra for laget.. Hun har stått fantastisk for Larvik i mange mange år, og er til å stole på i avgjørende situasjoner. Lene vet hva hun driver med, og gir alt for klubben. Den dama er helt  fantastisk spør du meg! 

Beste høyrekant: 
 

Kristine Duvholt Havnås
588 stemmer (57 %) 
Linn-Kristin Riegelhuth Koren 394 stemmer (38 %) 
Nora Mørk 55 stemmer (5 %)

Sikkert fortjent dette også. Jeg stemte på Linka, men det er vel fordi jeg bare har sett henne i aksjon (+ Nora). Kristine spilte for Larvik fra 1990 (?) til 2005. Hun avsluttet karrieren i Vestfoldklubben med E-cup gull, hun scoret fem mål i sin siste kamp. Kristine ble kåret til Årets kvinnelige spiller i eliteserien i 2000. 
Kristine har også spilt på landslaget (1991-2001), hun spilte 288 kamper og satte inn 377 mål.  Hun ble kåret til mesterskapets beste høyreving da hun var med å vinne VM gull i 99.  

 

Beste høyreback: 
 

Lina Olsson Rosenberg
483 stemmer (47%) 
Linn Jørum Sulland  318 stemmer (31 %) 
Kristine Moldestad 236 stemmer (23 %) 

Har ikke sett henne spille heller, men når leser om henne så skjønner jeg at hun får plass på laget. 
Hun kom til klubben i 1992, og ga seg før 04/05 sesongen på grunn av skader.  Lina hadde tidligere scoringsrekorden i serien for Larvik med 1281 mål, men Linka slo den for litt over en måned siden. Rekorden sto i hele 8 år!  Lina ble også kåret til årets kvinnelige spiller i eliteserien i 1996 og 1997. 
Lina er opprinnelig svensk, men skiftet nasjonalitet til norsk for å være med på et lag som satset seriøst på å bli verdens beste. Hun spilte 24 kamper og satte inn 92 mål og var med på å vinne EM sølv i 02. I samme mesterskap ble hun kåret til mesterskapets beste høyreback. Før hun ble norsk spilte hun 145 landskamper og satte in 531 mål for Sverige. 
 
Beste midtback:


Karoline Dyhre Breivang 522 stemmer ( 50 %) 
Gro Hammerseng 357 stemmer ( 34 %)
Vibekke Nesse 158 stemmer ( 15 %)

Jeg stemte på Karo, og det er fortjent at hun ble beste midtback. Dette er en fantastisk lagspiller, både på og utenfor banen. Karo gir alt på banens uansett og ofrer seg alltid for laget. Hun kom til klubben i 2005, og har vært der siden. Hun er en viktig spiller i forsvar, men i årets sesong har hun også vist gode takter fremover på banen. Karo fikk mye ansvar både for Larvik og landslaget da Gro Hammerseng måtte ta en pause pga graviditet. 
Hun fikk prisen som årets lagsspiller  på idrettsgallaen i år, en pris hun burde fått for lenge siden spør du meg. Karo har vunnet alt som kan vinnes - Champions Leauge, Cupwinnercupen, NM, serien, sluttspill, VM, EM og OL. Hun er en av de som har vunnet fire EM gull på rad. 


Beste venstreback:Tonje Larsen 589 stemmer (57%) 
Katja Nyberg  397 stemmer (38%) 
Birgitte Sættem 51 stemmer (5%).

Tre gode kanditater, men trenger jeg å si noe egentlig? Dronninga skal på tidenes lag, uansett! Hun har vært med å vunnet alt med klubben, og vært der siden de rykket opp i eliteserien. Hun har i likhet med Karo vunnet alt som kan vinnes ellers også. Hun har blitt kåret til årets kvinnelige spiller i eliteserien to ganger - 2002 og 2003. Hun har slitt med jumpers knee i flere år, men allikevel har hun ofret alt for klubben. Tonje har en kontrakt med Larvik til 2013.
Katja har også bidratt mye for klubben da hun var i sitt ess (før hun forlot klubben i 2005), men ingen slår dronninga! 

Beste venstre kant:Kari Mette Johansen 872 stemmer (84%) 
Monica Gabrielsen (Vik Hansen) 86 stemmer  (8%) 
Sara Breistøl 79 stemmer ( 8 %)
 
Dette var vel den mest overlegne seieren, og allerede dagen før de kåret laget sa de at Kari Mette ble beste venstekant. Hun er også en av de som har vært lengst i klubben (siden 1998), og hun har bidratt med veldig mye for Larvik. Det ble mye benksliting de første årene, men gjennombruddet kom i 02/03 sesongen. Hun er like rask hjemmover som fremover på banen! Kari Mette har blitt kåret til eliteseriens beste venstrekant flere ganger, i tillegg ble hun EMs beste v.kant i 2006. 
I likhet med de to over her har hun også vært med på å vinne alt som kan vinnes. Kari Mette har vunnet serien hele tolv ganger, og i fjor vant hun sitt 10. NM gull. Hun har skrevet under en kontrakt med klubben som gjelder til 2015. 

Beste trener: Ole Gustav Gjekstad 386 stemmer (37%) 
Marit Breivik 367 stemmer (35 %)
Karl Erik Bøhn 284 stemmer (27 %) 

Ole Gustav har jo gjort mye bra for klubben, trente laget fra 1998 - 2005. Han fikk med seg et E-cup gull før han dro til Drammen for å trene herrene der. I tillegg førte han LHK til flere serie, NM og sluttspill gull :) Han er igjen trener for laget etter at Karl Erik Bøhn ble sparket i 2011. 


> Er du enig i ''Tidenes Larvik lag''? 

Gratulerer med dagen :)

I dag har Cecilie Leganger bursdag, hun fyller 37 år :- ) Gratulerer så mye!  

Karo i 300

 

Gratulerer Karoline med 300 kamper. Dette sto på larvikhk: 

Karoline Dyhre Breivang runder 300 obligatoriske kamper for Larvik HK når Larvik tar i mot Flint onsdag kveld.

Karoline forlot Stabæk etter sesongen 2004/2005- en sesong hvor Larvik vant sin første, av i alt tre internasjonale titler, med seieren over Podravka i finalene i Cupvinnercupen. 

Foran 2005/2006 sesongen gjennomgikk laget store endringer. Kristine Duvholt Havnås la opp, Katja Nyberg dro til Krim og Vigdis Hårsaker reiste hjem til Trondheim og Byåsen. Samtidig valgte klubbens daværende, og nåværende hovedtrener, Ole Gustav Gjekstad å søke nye utfordringer i Drammen etter 7 år i front i Larvik. 

Karoline var ikke den eneste etablerte spilleren som ble hentet inn foran sesongen, men helt klart den mest erfarne. Med såpass markante endringer i troppen var det mange som var spente på hvordan fremtiden ville bli. Resultatet av det har alle sett. Klubben har marsjert videre, og Karo har vært en viktig bidragsyter til fremgangene klubben har hatt.

Karo har lagt ned mye jobb for klubben i sine sesonger her. Hennes bidrag har ikke alltid vært synlig for omgivelsene utenfor klubben, men alle som står laget nært vet hvilken betydning hun har hatt for resultatene som har blitt oppnådd. Hun har tatt til seg alle roller hun har blitt tildelt. De to siste sesongene danner et godt bilde av det. I forrige sesong, da klubben gikk til topps i Champions League, bekledde hun en rolle som enklest kan beskrives som ren forsvarsspiller, mens hun i inneværende sesong har fremstått som en av lagets viktigste offensive brikker.
Karo har rent scoringsmessig hatt en av sine aller beste sesonger i klubben, med 101 scoringer så langt denne sesongen. 2007/08 var hennes beste år i målprotokollen for Larvik (136 mål). Godt spill i klubbdrakten i høst var med på å gi Karo en nesten lik rolle i det norske landslaget som ble verdensmestere i Brasil i desember. 

Summen av dette ga henne en meget fortjent pris som Årets lagspiller under Idrettsgallaen på Hamar i januar. 

Vi gratulerer Karo med de første 300!

Karo til 300 


FAKTA
Karoline Charlotte Dyhre Breivang
Kom til Larvik i 2005 fra Stabæk

Meritter:

Larvik HK: 
299 kamper, 642 mål 
1 gull i Champions League 2011
1 gull i Cupvinnercup 2008
7 seriegull
6 NM-gull
7 sluttspillvinner

Landslaget:
Debut: 30.11.2000 mot Ungarn
Landskamper/mål: 242/399
OL-gull 2008
VM-gull 2011
EM-gull 2004, 2006, 2008, 2010

Personlig:
Idrettsgallaen: Kåret til årets lagspiller for 2011.

 HUSK LARVIK - FLINT I DAG KLOKKEN 19.00. Du kommer gratis inn på kampen, også kan du donere et lite (eller stort) bidrag til Krafttak mot kreft. Anbefaler alle som har mulighet til å ta turen til Larvik. De får jo også sine gullmedaljer i dag, siden de ble jo serimestere i forrige uke. For dere som ikke kan dra, så går kampen på sumo :-) 

 

Legger opp etter denne sesongen.

Katja Nyberg legger opp etter denne sesongen, men hun fortsetter å jobbe for Larvik Håndballklubb. Det har blitt laget en ny stilling i klubben. Der skal Katja, sammen med Lene Rantala og Sara Breistøl, arrangere ''superweekender'' og håndballskoler for yngre utøvere på vegne av klubben. 

Larvik betyr så mye for meg at jeg aldri flytter fra byen. Det er her jeg hører til, sier hun til Aftenposten

Avrevet korsbånd tre ganger og blant annet to skulderoperasjoner er årsakn til at hun legger opp som spiller. 

Jeg har blitt rådet til det, men merker godt selv at tiden er inne, sier hun til avisa. 

Larvik vil imidlertid fortsatt beholde hnne, og har opprettet en stilling der hun skal jobbe med yngre spillere. 

Jeg tror jeg har noe å tilføre i en slik jobb, sier hun, og hun sier også at hun kunne tenke seg å bli trener for et topplag i fremtiden. 

Jeg synes det er utrolig synd, men det var ingen overraskelse at det ville skje. Hun har jo nevnt tidligere at det er en stor sjans for at hun gir seg pga skader. Jeg tror Katja kommer til å gjøre en god jobb for klubben :) 

Herlige nyheter :)

TINE STANGE BLIR I LARVIK I 3 ÅR TIL :D :D :D Larvik Håndballklubb skriver dette: 

Onsdag ble Larvik og Tine Stange enige om å forlenge samarbeidet med tre år. Tine Stange kom til Larvik i 2003. Den nye kontrakten forlenger oppholdet i Larvik til våren 2015.

Sportssjef og hovedtrener Ole Gustav Gjekstad er meget fornøyd med signeringen.

-Tine har vi hatt i klubben siden hun var "valp". Hun er et av mange eksempler på hvor viktig det er med kontinuitet i en klubb.  Akkurat nå er hun som kjent ute med en lei skade, og vi regner ikke med å se henne på banen før i 2013, men en restituert Tine Stange vil ha mange gode år på håndballbanen foran seg. Hun fyller 26 år til våren og er fortsatt "ung" i håndballsammenheng. Vi er glade for at hun ønsker å utvikle seg videre i Larvik.

Tine Stanges nye kontrakt strekker seg ut sesongen  2014/2015. Tine Stange gleder seg til å gå på en ny periode i klubben.

-Jeg er veldig fornøyd med dette, og jeg gleder meg til å komme tilbake på banen, selv om det er en stund til. Jeg trives veldig godt i Larvik. Alt rundt klubben og samarbeidet med trenerapparatet fungerer veldig bra for meg, også trives jeg veldig bra sammen med alle jentene, sier Tine i en kommentar til larvikhk.no. 
Meritter

Larvik HK:
289 kamper, 556 mål.
1 gull i Champions League 2011
2 Cupvinnercup-gull 2005, 2008
8 seriemesterskap
8 NM-gull
7 sluttspillvinner
1 NM-gull beachhåndball

Landslaget:
Debut: 21.06.2007 mot Sør-Korea.
Landskamper/mål: 44/62
EM-gull 2010

 Nå kan du også stemme på tidenens Larvik lag, gjør det her:  http://www.op.no/larvikhk/article5953553.ece  
Du kan vinne billetter til semifinalen i Champions Leauge (hvis Larvik komme dit, ellers blir det en annen kamp). + en signert Larvik drakt :)  

Gro på TV i dag =)

En av verdens beste håndballspillere, Gro Hammerseng, har tatt turen innom Hellstrøms kjøkken for å prøve seg på noe hun ikke har like god kontroll på som håndballen. Les mer...

En høygravid Hammerseng lager sin pasta med kjøttboller i tomatsaus. Konkurranseinstinktet hennes slår inn for fullt, men om retten hennes blir en vinner gjenstår å se.

Se Hellstrøm inviterer med Gro Hammerseng mandag kl. 20.00 på TV3. Programmet blir også tilgjengelig på TV3 play etter sendeslutt.

(TV3.no)

 

Jeg kommer med mer info om kampen enten i kveld eller i morgen. Jobbet i hele går, også fikk jeg besøk med engang jeg kom hjem :)  

Et spesielt møte

Det blir et spesielt møte for Karl Erik, Ole Gustav og Tor Odvar Moen på søndag. Det er fortsatt en liten isfront mellom trioen, etter at Karl Erik ble sparket som trener. Nå er han trener for både Gyør og det ungarnske landslaget. Les hva han tenker her: 

http://sport.adressa.no/sport/handball/article224685.ece 

Vanskelig bortekamp for Larvik 

Det er knyttet atskillig ekstra spenning til Isabel Blanco (bildet) og Larvik-jentenes kamp mot Gyør i Champions League i Ungarn søndag 19. februar. Larvik jakter uansett poeng for å henge med i toppen av
sin gruppe.

 
 

Gyør
stiller til søndagens oppgjør med full pott etter to kamper, og håper den trenden fortsetter. Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad håper han får se sitt lag heve seg fra oppgjøret mot Itxako i forrige runde (uavgjort) både i forhold til å utnytte kontringsmulighetene bedre, og få flere treff på skuddene fra skytterne. Da kan det bli poeng også i Ungarn.

Gamle kjente
Gyør og Larvik har spilt mot hverandre flere ganger ? senest i Hovedrunden i Champions League i forrige sesong, der lagene vant hver sin kamp. Nå har Heidi Løke skiftet drakt og skal kjempe mot sine tidligere lagvenninner i Larvik, sammen med målvakt Katrine Lunde Haraldsen og ikke minst; den nye Györtreneren Karl Erik Bøhn, som naturlig nok kjenner de fleste Larvik-jentene svært godt?

Kampen i Györ, Ungarn starter kl 1715 søndag, og overføres på TV2 Sport 

(Handball.no) 

Toppkamp!


Karo, Amanda og Tonje klarte så vidt å stoppe Heidi Løke i sommer. 

Larvik møter Gyør på bortebane på søndag. De møttes også i sommer og da tapte de 28-23.
Kan de vinne denne gangen? 

Kampen går på TV2 sumo og TV2sport klokken 17.10 på søndag! 

Intervju med Nora Mørk

Vet ikke om jeg har lagt dette ut før, så da gjør jeg det for sikkerhetsskyld. Dette er et intervju med Nora Mørk angående skaden hennes, osv. Artikkelen er hentet fra op.no (Skriften er hemme, vet ikke hva som skjer) :


Når Nora Mørk får på seg Larvik-trøya igjen etter et år med kneproblemer blir det fritak fra godteriregelen.

Men når det blir vet hun fortsatt ikke. Og ja, det frustrerer henne ganske mye til tider. Jumpers knee i begge knærne, fulgt av ny operasjon for overproduksjon av arrvev, brudd i begge senene under knærne, løs del av menisken i et kne og x antall slagskader etter tøffe fall på banen. Lista er lang. Det som startet som et tre måneder avbrekk er inne i sin niende måned og fortsatt tellende.

- Først fikk jeg beskjed om at jeg skulle være klar etter tre måneder. Så gikk det fire og så opererte jeg igjen etter fem og nå har det gått ni måneder. Så det har vært tungt, sukker Mørk.

Hun synes det er kjipt og ha fått høre forskjellige klardatoer som man har tatt såpass feil av.

Følelsene rundt skadeproblemene har dratt henne ned på bunnen tidvis, men det aller verste er uvissheten. ? Det mest frustrerende er at jeg ikke har noe tid å gå ut fra. Jeg føler jeg er villig til å prøve det meste for å bli frisk, men det er en type skade hvor man må prøve seg fram. Det er ikke noe mal på hvordan man skal trene seg opp.

Så da trener hun det hun kan. I hodet, i hallen og hos fysioterapeut. Forrige uke var en opptur.

- Jeg har stått litt i forsvar og skyter stillestående. Bare det er mer enn jeg fikk lov til forrige gang. Der kommer gledene hennes inn og humøret stiger raskt. Å være med laget på tur i helgen var også humørskapende, men samtidig en påminnelse om at hun fortsatt er utenfor det mest sentrale. Nemlig banen. - Jeg har savnet å være på tur med laget og det gjør meg ingenting å bo i bag, trene to ganger om dagen og sitte å snakke med jentene. Det har jeg virkelig savnet. Håndballhodet har hun holdt oppdatert ved å studere kamper av seg selv på video. - Jeg har sett sikkert 200 timer håndball, gjetter Mørk.

Den lange tiden på sidelinjen har gitt henne et nytt perspektiv på drømmeyrket.

- Jeg er veldig håndballinteressert og når jeg ikke får lov til å drive med det jeg har aller, aller mest lyst til, så gjør det vondt og gir en kjip følelse. Hun misunner lagvenninnene og vet i alle fall at hun skal sette pris på hver trening, hver tur og hver kamp når hun er tilbake igjen. ? Plutselig er man skadet og så sitter du der da, sier hun klokere fra sine egne erfaringer. Det at friskmeldingen ikke står der med en dato sprer også tankene over på noe hun har hatt på ønskelisten lenge. ? OL har jeg hatt som mål i flere år og tenkt at det skal jeg være med på i 2012. Det visner jo litt når jeg ser at jeg fortsatt har en lang vei å gå. ? Jeg har lyst å spille på landslaget i mange år fremover, og hadde det ikke vært OL i sommer så hadde jeg vært roligere på det. Jeg vet at hvis jeg ikke blir frisk til da, så kommer det til å gjøre veldig vondt, erkjenner Mørk.

Hun har tenkt mye på hvordan det blir å endelig spille igjen. Gleden over å få på drakt og shorts og være en del av laget.

-  Det er nesten litt fjernt for meg å tenke på å spille kamp. Jeg er både langt unna og rett rundt hjørnet føler jeg. Den nye hverdagen etter opptreningen vil bestå av mye tilpasset trening i årene som kommer. Noen gjentakelse av et slikt år vil hun helst aldri ha igjen, så da må hun innfinne seg med litt kjipere trening innimellom. ? Jeg er bare 20 år og det er ikke sånn det skal være. Men jeg har valgt håndball og når det er sånn kroppen min reagerer, må jeg ta hensyn til det.

Når comebackdagen endelig kommer for Nora Mørk blir det opphevelse av godteriloven som hun og tvillingsøster Thea har pålagt seg.

- Vi har lovet å ikke spise noe godteri før etter sommeren, men den dagen jeg spiller igjen skal vi spise kake, ler 20-åringen. Hun er spent på hvordan spillet hennes er etter et såpass langt avbrudd. Avslutningen på fjoråret likte hun ikke spesielt godt og lysten på bekreftelse at hun fortsatt kan er stor. ? Jeg kommer til å bli skuffa hvis jeg er skikkelig dårlig. Jeg har vært redd for å miste det jeg har. Det jeg er god på. Men så har jeg hatt et par treninger med trøkk og finter så jeg vet jo at det ligger der. Så får Larvik-tilhengerne smøre seg med enda litt mer tålmodighet i påvente av oslojentas oppofrende spill på LHKs høyreside.En glad nyhet (eller to).

Først vil jeg si at Camilla Herrem er å se på Golden Goal i dag klokken 20.30. Det går på TV2 Zebra :) 

Nå er det klart at både Linn Sulland og Tine Rustad Kristiansen skal spille for Larvik en god stund til. 

Sulland og Kristiansen forlenger 
//larvikhk.no

''Linn har tegnet en kontrakt på minimum to år (2014) og  skal vi si maksimum 10 år'' fortalte Ole Gustav Gjekstad. 

'' Tine  har forlenget med tre år (til 2015), men jeg regner med at begge blir her til deg går av med AFP (de mener sikker til de går av med pensjon eller no) . For oss er det deilig å få med seg to støttespillere videre, som i år har vist seg viktigere for laget enn noen gang tidligere. Nok et eksempel på at det kan være greit å komme inn i klubben, men ekstremt vanskelig å komme seg ut fra'' 

Ole Gustav ser også etter flere forsterkninger, les mer her. OGG ser etter en ung høyre kant, og en som kan skyte med venstre. I tillegg er interessen for Kristine Lunde.Borgersen også stor, les mer her


Linn er i sin tredje sesong for klubben, hun har spilt 110 kamper og scoret 576 mål. Linn har 3 NM- gull, 2 seriegull og Champions Leauge gull. 

Tine er inne i sin 10.sesong for klubben. Hun har spilt 382 kamper og scoret 1352 mål. Hun har vunnet 9 NM-gull, 8 seriegull, Champions Leauge og cupvinnercup gull.  

Tine inviterer også til bursdagsfest på søndag, da kommer Itxaco på besøk.  Kjøp billetter her. 

 

> Hva synes du om at Tine og Linn forlenger? 
> Vil du se Kikki i Larvik?
> Skal du på kamp på søndag? Det skal jeg :D  

Det er så kjipt :/

Nå er dommen klar... Tine Stange blir ute i 8-10 måneder. Dette sto på Larvikhk.no: 

MR-undersøkelsen av Tine Stanges skade viser at hun har pådratt seg en skade både på fremre korsbånd, indre sidebånd og ytre menisk i høyre kne.

Behandlingen av disse skadene er allerede i gang, og består først i ca. 6 uker med sidestabiliserende skinne for at sidebåndet tilheles, før operativ rekonstruksjon av fremre korsbånd kan utføres, sannsynligvis i kombinasjon med reparasjon/ fjerning av meniskskaden.

Endelig tidspunkt for og detaljer i den operative behandlingen styres av behandlende ortoped. Etter vellykket fremre korsbåndsrekonstruksjon er det vanlig å regne med en opptreningsperiode på 8-10 måneder før full retur til denne typen idrett, for Tines del betyr dette forhåpentligvis håndballspill rundt nyttår neste sesong. 

Det vil si at OL drømmen til Tine blir knust, dessverre. En annen som også kan miste OL, er Nora Mørk. Du kan lese om hvordan det har vært å være henne de siste månedene her: http://www.op.no/larvikhk/article5916423.ece


Jeg satt faktisk å snakket med venninna mi om dette her istad (om skaden til Tine, osv), og vi kom frem til at det er veldig små marginer. Det kunne ha vært en av de andre på laget som hadde fått den skaden for alt vi vet, det er rett og slett bare uflaks. Jeg synes det er veldig kjipt for både Tine og Nora, spesielt siden jeg så at Tine ble skadet... Hun hylte av smerte, og jeg skjønte med engang at dette gikk veldig dårlig. I tillegg kom hun akkurat fra en skade, og var på vei oppover igjen. Nei, uff. Livet er hardt og brutalt til tider!

Angående ''Månedens spillere'' har jeg lagd headerne, men jeg må bare få satt dem inn på bloggen. Det skjer i løpet av kvelden :) 

En liten nyhet

Har egentlig ''fri'' til i morgen, men siden jeg ble ferdig med oppgaven min nå måtte jeg en tur innom her. Vil bare fortelle at Gro Hammerseng og Anja Edin fikk en liten gutt i dag :) Koselig! Gratulerer! 

Fri frem til fredag..

Jeg vil bare si at jeg tar en pause frem til fredag, på grunn av skolen! :- ) 

Bilder fra kampen kommer når pausen er over, også skal jeg telle opp alle stemmene og finne ut hvem som ble ''Månedens spillere''.  I tilegg er det kamp på fredag (skal si i fra den dagen også), Champions Leauge er i gang igjen. Larvik har allerede dratt nedover til Danmark, der de skal møte FC Midtjylland. Kampen kan du se på TV2 sport og sumo klokken 18.25, 3.februar :) 


Isabel Blanco møter sin gamle klubb, FC Midtjylland på fredag :) 

Tine Stange skadet seg jo som sagt i går, og det er usikkert på hvor alvorlig skaden er fortsatt. Dere får mer info på fredag hvis jeg hører noe mer. Jeg satt nesten med tårer i øya i går når hun lå på gulvet, hater når folk skader seg! Det er ekstra kjipt når Tine akkurat har kommet tilbake fra skadet også, skulle ønske det ikke hadde skjedd!!

 

En koselig nyhet.

Fikk en kommentar der det sto at Olga Medvedeva hadde fått barn i natt, ei jente :) Så koselig!! 

  

Meld deg på innen 3. februar

Vil du trene håndball i vinterferien? Dette sto på larvikhk.no: 

Pågangen har vært så stor de siste dagene at vi har bestemt oss for utvide påmeldingfristen på håndballskolen til fredag 3.februar. 

Er du mellom 8 og 15 år og har lyst til å være med på håndballskolen 20. til 22. februar 2012, klikker du her for påmelding.

Dette vil være en flott mulighet til å møte våre nybakte verdensmestere og alle de andre Larvik-profilene.

Pris for 3 dager med 5 økter er kr. 1500,- 

inkl. treninger, lunsj, drakt, ball og drikkeflaske. Nå blir verken Cecilie eller Lene med i Champions Leauge...

Ole Gustav Gjekstad har valgt å ta med seg et par juniormålvakter i stedet!!

Trodde du på det? Haha, for det var heldigvis bare tull! Det har seg sånn at Ole Gustav Gjekstad lovet en ting uten å tenke seg 100 % om, og det var å tatovere Larvik Håndballklubbs logo på leggen hvis de vinner Champions Leauge igjen. Flere av Vikingene (supporterne til LHK) gjorde det i fjor. 

''Det er greit, sa jeg i forbifarten, så da får det bare bli sånn hvis vi vinner Champions League, forteller Ole Gustav
til Østlands Posten. Det skal jeg gladelig ta hvis vi vinner, men det blir den eneste. Tatoveringer er ikke helt min greie''.

Les mer her: 
http://www.op.no/larvikhk/article5897155.ece 

Larvik møter Tertnes i morgen, i Bergen. Derfor blir Cecilie med i troppen i morgen, mens Thea Mørk står over pga en skade i leggen! Kampen begynner 19.00 og går på sumo! 

Les mer om Ole sine tanker om kampen her: 
http://www.larvikhk.no/artikkel/149023

Mangler bare en scoringstittel

Linka har scoret mye for Larvik de siste årene, og nå er hun på vei mot den eneste rekorden hun mangler. Dette sto på Larvikhk.no: 

Hun mangler kun tittelen som den mestscorende i seriesammenheng for å inneha status som Larviks mestscorende spiller i alle turneringer hun har deltatt i for klubben. Hun er selvfølgelig også toppscorer sammenlagt i klubben med, pr dags dato, 2311 mål i alle turneringer.

Lina Olsson Rosenberg har den nåværende rekorden med 1281 mål i seriesammenheng. Før kampen mot Levanger står Linn-Kristin med 1245 mål på totalt 192 kamper. Det gir et imponerende snitt på 6,48 mål pr kamp. Hun mangler kun 37 mål for å passere Lina på toppen.

Med 11 kamper igjen av Postenligaen er det mye som tyder på at hun tar den tittelen i løpet av våren. I løpet av de 11 første seriekampene i inneværende sesong har Linn-Kristin scoret 57 mål.

Aller flest mål laget hun i sesongen 06/07 da hun satte målrekord i eliteserien for en sesong med 221 mål. En rekord som forrige sesong ble tangert av tidligere lagvenninne Heidi Løke.

Topp tre alle turneringer:
Serien:                     Lina O. Rosenberg, 1281, Linn-Kristin R. Koren 1245, Tonje Larsen 863
Cupen (NM):           Linn-Kristin R. Koren 277, Lina O. Rosenberg 255, Kari Mette Johansen 202
Sluttspill:                 Linn-Kristin R. Koren 165, Tine R. Kristiansen 113, Heidi Løke 108
Champions League: Linn-Kristin R. Koren 381, Tonje Larsen 302, Kari Mette Johansen 220
Cupvinnercupen:     Linn-Kristin R. Koren 224, Tine R. Kristiansen 110, Kristine D. Havnås 105
Champions Trophy: Linn-Kristin R. Koren 19, Heidi Løke 11, Tine R. Kristiansen 9

I sistnevnte turnering har Larvik kun deltatt en gang. Turneringen ikke lenger en del av EHFs program for klubblag.

Larvik har en gang tidligere deltatt i EHF Cupen , men det var før Linn-Kristins tid i klubben. 

Disse blir, og disse kan dra...

Som dere vet så blir ikke Amanda med Larvik videre, og dra til en annen klubb. Vi vet ikke helt hvor enda, men regner med at det blir klart om ikke så lenge. Tenkte jeg skulle gi dere en liten oversikt over når kontraktene til spillerne går ut. 

Tonje Larsen:

Kontrakten går ut 1.juni 2013, så hun blir med neste sesong også.  Hun er 38 år når kontrakten går ut, så det kan hende hun gir seg da. MEN: man vet jo aldri med dronninga!  

 
Mie Sophie Sando: 
 
Kontrakten går ut 1.juni 2014. Enten så går hun til en ny klubb pga lite spilletid, eller så blir hun værende. Tror hun kan ha gått av å lære av Pernille og Isabel i noen år til, Mie er jo bare 18 år. 

 

Sara Breistøl: 
 
Kontrakten går ut 1.juni 2013. Tror hun fornyer kontrakten og blir i Larvik i et par år til. Hun har vært en del skadet, og jeg tror hun trives best i Larvik. 

Isabel Blanco: 

Kontrakten går ut 1.juni 2013. Jeg tror hun enten avslutter karrieren i Larvik (kanskje tar et par år til) eller så kan hun gå til Tertnes? Isa er jo fra Bergen, så det er ikke så overraskende hvis hun gjør det. 

Tine Rustad Kristiansen: 

Kontrakten går ut 1.juni 2012 - Kan forlate klubben denne sesongen, men jeg tviler på det. Hun har vært i klubben siden 2002, og er (snart) 32 år. 

Kari Mette Johansen: 

Kontrakten går ut 1.juni 2014. Kommer fra Fredrikstad, men har uttalt at hun regner med å avslutte karrieren i Larvik. Hun har nylig kjøpt seg tomt i Sandefjord (leste det i Fredrikstad blad). Kan hende hun tar et par år til, ellers så tror jeg kanskje hun avslutter karrieren etter at denne kontrakten går ut. 

 

Karoline Dyhre Breivang: 

Kontrakten går ut 1.juni 2013. Spilte for Stabæk før hun kom til Larvik i 2005, kan hende hun avslutter karrieren der? 

Nora Mørk: 
Kontrakten går ut 1.juni 2014. Nora har vært skadet denne sesongen, men hun er vel snart tilbake. Tror hun kommer til å få kontraktstilbud fra flere utlandskeklubber etterhvert, og at hun forsvinner i 2014. Men det kan jo hende hun blir i Larvik noen år til, hun er bare 21 år. Hvem vet? 

Gro Hammerseng: 
Kontrakten går ut 1.juni 2014. Skrev nylig under en ny kontrakt med Larvik! Har uttalt at hun må se hvordan det går ann å være mor og håndballsspiller. Tror kanskje hun gir seg når kontrakten går ut, eller avslutter karrieren i Gjøvik. 

Linn-Kristin Riegelhuth Koren: 

Kontrakten går ut 1.juni 2013. Jeg tror at hun skriver under en ny kontrakt med Larvik neste år, men alt kan jo skje.  

 

Katja Nyberg: 
Kontrakten går ut 1.juni.2012. Har vært mye skadeplaget, og er enda ikke skadefri. Larvik har nylig hentet inn Anja Edin (kjæresten til x-en). Tror kanskje Katjas håndballkarriere er over, men jeg håper hun vil prøve litt til. Men da må det kanskje bli i en annen klubb? 

Linn Jørum Sulland: 

Kontrakten går ut 1.juni.2012. Har sagt at hun trives i Larvik, men at hun ikke vet hva hun gjør neste sesong. Linn og kjæresten flyttet inn inn i en tomannsbolig  i fjor (leste i se og hør), men sier at de kanskje kan flytte på seg igjen.  

Lene Rantala: 

Kontrakten går ut 1.juni.2014. Evig unge Rantala gir seg aldri, eller gjør hun det etter kontraktslutt? Fyller 46 år når kontrakten går ut, men man vet aldri med Lene. Hun har gitt alt for klubben siden 1997, og har i tillegg spilt 230 kamper for det danske landslaget. Har også vunnet alt som kan vinnes med landslag og klubblag. 

Tine Stange:  
 
Kontrakten går ut 1.juni.2012. Tine er 26 år, og kan kanskje forsvinne etter sesongen? Det kunne jo vært lurt for utviklingene hennes, men jeg klager ikke hvis hun skriver under en ny kontrakt med Larvik. I de siste kampene har hun vært veldig god!! 

Olga Medvedeva: 

Kontrakten går ut 1.juni.2013. Hun har vel aldri fått sitt store gjennombrudd i Larvik drakta pga skader. I forrige sesong ble det lite spilletid når Gro kom til klubben! Olga blir snart mamma, så det kan jo hende karrieren er ferdig?  

Thea Mørk: 

Kontrakten går ut 1.juni 2014. Konkurrere mot Sara Breistøl og landslagsspiller Kari Mette på venstekant. Skal spille i klubben i to sesonger til og hun kan lære mye på den tiden. Hun ligger litt etter sin søster Nora pga skader, men jeg tror denne jenta kan nå langt. 

Pernille Wibe: 

Kontrakten går ut 1.juni 2013. Jeg tror hun kommer til å fornye kontrakten sin etter at den går ut. 

Amanda Kurtovic: 

Kontrakten går ut 1.juni 2012. Har allerede sagt at hun gir seg i klubben for nå. 

Cecilie Leganger: 

Kontrakten går ut 1.juni 2013. Jeg tror karrieren er over når kontrakten går ut, det virker sånn etter det hun har sagt i avisene. Hun var vel usikker på om hun kom til å fortsette etter jul. 

Dette er hva jeg TROR skjer, jeg vet ikke liksom. Hvem tror du gir seg, hvem tror du gir seg og hvem tror du bytter klubb? 

Slutter i Larvik

Det er nå klart at Amanda Kurtovic ikke signerer ny kontrakt med Larvik. Hvor hun spiller neste sesong vet jeg ikke! 


// larvikognorge.blogg.no 

 

Det er jo dumt det da, men sånn er det jo dessverre. Linn Sulland sin kontrakt går også ut til sommeren, men jeg håper hun blir i klubben. Linka sin kontrakt går ut i juni 2013, og Nora sin 2014. 

Nok en gang (for dere som har sumo): Larvik - Gjøvik klokken 18.30 :) 

 Les mer her: http://andynytt.wordpress.com/2012/01/11/kurtovic-forlater-larvik/ 

Linn Sulland i 1000

Linn Sulland er 6 mål unna å nå 1000 mål i eliteserien. Dette sto på larvikhk.no: 

Førstkommende søndag spiller Larvik mot Storhamar i Arena Larvik. Linn Jørum Sulland har scoret 994 mål i seriesammenheng før den kampen. Runder hun 1000 på søndag?

Linn mot 1000 

Linn debuterte for Stabæk i toppserien i sesongen 2002/2003 og hun spilte sin første kamp mot Tertnes den 15.09.2002. Det endte med tap 29-23 i egen hall og 0 mål på Linn. Det vites ikke om hun i det hele tatt var på banen i debuten. 
I sine første sesonger i Stabæk var det Janne Tuven som var den dominerende spilleren, noe som sikkert medførte at konkurransen om spilletid på høyre back var hard.
Den aller første scoringen kom i 3. serierunde hvor Stabæk tok i mot Byåsen i Nadderudhallen. Det endte riktignok med tap, og det ble med 1 mål i den kampen. Linn endte med 28 mål på 22 kamper i en sesong som inneholdt 26 seriekamper.

Opplevelsen av å være sitt lags toppscorer fikk hun føle for første gang i den 6. serierunden i sesongen 2003/2004. Datoen var 5. oktober og Linn puttet ballen i nettet 5 ganger i kampen mot Sola, som for øvrig endte med tap 28-21.

I sesongen 2004/2005 ble hun for første gang toppscorer i egen klubb med 98 mål. Hun delte tittelen med linjespiller Sara Keim som i den sesongen spilte 5 kamper mer enn Linn.

Sesongen etter toppet hun det hele med dele tittelen som skytterdronning i Eliteserien med Larviks egen Linn- Kristin Riegelhuth Koren. De to endte opp med 159 mål hver seg. Siden den gang har Linn vært blant de 10-11 mestscorende i seriesammenheng hver enste sesong.
Det er imponerende for mange av kampene har blitt spilt i den blåstripete drakten til Stabæk, og de har ikke alltid sloss i toppen. Den sesongen hun delte tittelen med Linka kom Stabæk på 7. plass i serien.
Hun ble også valgt til Årets Spiller i Eliteserien samme år. 


Linka har allerede over 1000 mål i elitserien

Linn spilte sin første kamp for Larvik i seriesammenheng mot Storhamar den 12. september 2009, og hun startet karrieren i Larvik med å bli kampens toppscorer med 11 mål da Larvik vant 37-21 på Hamar.
Av de 994 målene har 261 kommet i Larviks drakt og det har skjedd på i underkant av 2 1/2 sesong.

Sesong for sesong:
02/03    28 mål    22/26 kamper      Klubb: Stabæk
03/04    77 mål    23/24 kamper      Klubb: Stabæk
04/05    98 mål    17/22 kamper      Klubb: Stabæk
05/06    159 mål    22/22 kamper    Klubb: Stabæk
06/07    126 mål    21/22 kamper    Klubb: Stabæk
07/08    115 mål    21/22 kamper    Klubb: Stabæk
08/09    130 mål    22/22 kamper    Klubb: Stabæk
09/10    103 mål    19/22 kamper    Klubb: Larvik
10/11    115 mål    21/22 kamper    Klubb: Larvik
11/12    43 mål    08/08 kamper      Klubb: Larvik

994 mål på 196 kamper. Snitt 5.07 pr kamp.

Du kan kjøpe bilett til kampen her: https://larvikhk2.www2.dk//index.php?PHPSESSID=7548bc80f30de7a6651b11345a714e51 

Godt nytt år alle sammen :)

Vil ønske alle mine lesere et godt nytt år, håper 2011 har vært et bra år :) Håper og tror at 2012 blir like bra eller enda bedre!! =) 
Jeg sto opp litt sent i dag, så rekker ikke å legge ut noen bilder i dag. De kommer i løpet av morgen dagen/ kvelden. Du kan se bilder fra Østlandsposten her: http://www.op.no/bolig/article5864192.ece 

Du kan fortsette å stemme på månedens beste spiller her:  http://larvikognorge.blogg.no/1325101368_mnedens_spiller_desem.html  
Fristen er til klokka 23.59 i kveld :)

 

 
Dagbladet

I løpet av de neste dagene skal jeg lage en årskavalkade om året som har gått :) 

Lik og vinn :)

I skrivende stund har Larvik Håndballklubb 7.188 tilhengere på Facebook.

Spørsmålet er: HVOR MANGE KAN VI KLARE Å BLI FØR VI SKRIVER 2012?

Vi gir bort flotte premier til nye og gamle tilhengere på tampen av året. Premie blir delt ut for hver gang vi runder 100 fram til 31.12.2011 kl. 23.59. Premien trekkes ut blant alle våre tilhengere på Facebook, så alle har muligheten til å vinne!

Første premie deles da ut når vi runder 7.200 - da trekker vi ut to billetter til en valgfri Postenliga-kamp i Arena Larvik.

Om du allerede liker oss, har du kanskje noen venner som ikke gjør det?

https://www.facebook.com/larvikhk

//Larvikhk.no  

Håndballskole

Du kan allerede nå melde deg på Larvik HKs håndballskole som er til sommer'n. 

Dette sto på Larvikhk.no: 

Håndballskolen arrangeres i uke 26 fra mandag 25. juni til fredag 29. juni. Jenter og gutter 10-16 år.

Vi har fått mange henvendelser fra omgivelsene om når påmeldingen til vår håndballskole starter. Det er meget hyggelig for oss. Derfor har vi valgt å starte påmeldingen allerede nå. Vi har ca. 230 plasser til disposisjon og all påmelding skal skje via våre nettsider. I år er det lagt opp til at man kan melde på flere deltagere i en og samme operasjon. Det er veldig viktig at den som utfører påmeldingen leser all informasjon som tilhører påmeldingen før man trykker på bestill knappen, slik at vi unngår mange spørsmål om ting man kan lese seg til der.

Håndballskolen varer fra mandag til fredag og vil inneholde 7 håndballøkter ledet av våre elitespillere. I tillegg er det lagt opp til aktiviteter på kvelden med forskjellig innhold som f.eks. kino, tur til badeland i Skien og grilling med elitelaget.

Påmelding Håndballskolen
Foto: Mette Broen

Gå inn her for å melde deg på: http://www.larvikhk.no/artikkel/144501 

Den store nyheten

Under Larvik - Byåsen kampen skulle de avsløre en stor nyhet. Jeg la bare ut linken i kampinnlegget mitt, så det kan hende dere ikke så det. Legger ut linken på nytt siden det var en som spurte etter det :)) 
 
http://www.larvikhk.no/artikkel/143856
  - Verdens største håndballturnering! 

 

Elsker det bildet!! :D

Flyet ble truffet av lynet.

I helgen var noen av spillerne på vei til Molde for å arrangere håndballskole, det gikk ikke så bra... Dette sto på Østlands-Posten: 

Katja Nyberg, Lene Rantala, Isabel Blanco og Tine Stanges deltakelse på en håndballskole i Molde hang i en tynn tråd etter at flyet deres til «Rosenes by» ble truffet av lynet fredag kveld.

Men til tross for at flyet måtte gjøre vendereis til Gardermoen, ønsket ikke de fire LHK-profilene å skuffe de rundt hundre påmeldte ungdommene.

De bestemte seg derfor for å kjøre bil hele natta for å rekke fram i tide, skriver Romsdals Budstikke på sine nettsider.

Dermed ble helga berget for de mange spillerne fra distriktets håndballklubber som hadde gledet seg til å møte noen av verdens beste spillere. Tine Rustad Kristiansen og Thea Mørk skulle også gjerne vært med, men dem var det ikke plass til i bilen.

På håndballskolen i Molde deltok også Gro Hammerseng og tidligere LHK-spiller Birgitte Sættem Jonaas. De reiste med andre fly og ble derfor ikke rammet av uværet som herjet fredag kveld, skriver RB.no.

Gro Hammerseng innrømmer at håndball fortsatt er viktig for henne selv om de daglige treningene bærer preg av at hun har termin i februar.

- Egentlig er dette en snodig opplevelse. Jeg føler at jeg på et vis låner bort kroppen. Formen er bra og jeg håper Larvik ønsker meg tilbake selv om dagens kontrakt går ut til sommeren. Jeg trener hver dag og har lyst å spille håndball igjen, sier Hammerseng til nettstedet.

... 

Larviks mestscorende igjennom tidene

Fant ut at jeg hadde noen innlegg som var lagret i utkast, legger ut noen av de nå :) Denne er fra 14.oktober, så Linka, Kari Mette og Tonje har scoret noen mål til + spilt noen fler kamper. Allikevel så har de ikke tatt igjen noen av de andre. 

1. Linn-Kristin Riegelhuth Koren
2267 mål på 351 kamper 

2. Lina Olsson Rosenberg
1904 mål på 315 kamper

3. Tonje Larsen 
1465 mål på 596 kamper

4. Kristine Duvholt Havnås 
1423 mål på 394 kamper 

5. Kari Mette Johansen 
1348 mål på 512 kamper  

-Alle tall er funnet av Svein Andre Svendsen/ LHK.  


Disse jentene har vært lenge i Larvik og scoret masse mål :) 


 

Litt dramatisk....

6 av Larvikspillerne tok i går kveld flyet til Molde, det ble litt mer dramatisk enn forventet. Flyet ble truffet av lynet og kjørt tilbake til Gardermoen. Etter den skremmende opplevelsen beste de seg for å ta bilen over. 

Det sto på Larvik sine sider at det gikk bra med alle sammen, men at de ikke ville sette seg på flyet igjen (det skjønner jeg).  Nå er de fremme i Molde og arrangerer håndballskolen :)


Lene Rantala var en av dem, vet ikke hvem andre som var med.  

Gir seg til jul? - forvirra.

Hittil har verdens beste målvakt (kan vel si det etter kampen  i går?) bare spilt mesterligakamper for Larvik pga legestudier. Eller hun spilte faktisk mot Stabæk 2.november, men ikke noe mer enn det. 

Jeg fikk en kommentar om jeg hadde kjøpt dagens VG, noe jeg ikke hadde gjort. Endte med at jeg gikk bort på butikken å kjøpte det, klarer jo ikke å la være.  Forsiden lyder som følgende: '' Kan gi seg etter jul - Etter superredninger mot sin gamle klubb og avansement i Champions Leauge, er Cecilie Leganger enda mer usikker på fremtiden''.  Leste dette på nettet også, men sa at Ole Gustav Gjekstad avkreftet dette her, og sa det var en mulig misforståelse. Jeg fortsatte å lese artikkelen i VG, og da ble jeg jo enda mer usikker egentlig.  Der står det nemlig at Leganger tar et halv år av gangen, og at hun ikke vet om hun blir med videre.
'' Jeg tar et halvt år av gangen og kan ikke love noe. Jeg tar disse seks månedene nå, og så ser jeg på de seks ukene etter jul. På den annen side føler jeg at jeg bidrar masse, og at det ikke vil være lett å si nei, sier hun. - før hun legger til at hun er ''forbauset'' over at hun i det hele tatt er med. ''Jeg er stiv i hoftene og begynner å dra på årene'' ''
Cecilie Leganger til VG 14.11.2011 

Du kan kjøpe avisen på nettet her: https://www.buyandread.com/buy.htm?pub=156

Så var det et spørsmål i VG som jeg vil stille dere: 
 

Tror du Larvik kan vinne CL uten Cecilie Leganger?
Ja
Nei, det blir vanskelig
  
pollcode.com free polls 
Tror du Cecilie blir med etter jul ?
Ja
Nei
  
pollcode.com free polls 


Jeg må også be dere huske på å stemme på Larvik i ''klubben i mitt hjerte'', dere kan stemme en gang HVER dag frem til 25. november :)  http://www.dagbladet.no/klubben/promoboks/?id=7090051&navn=Larvik+H%E5ndballklubb <- Det tar ikke 1 min engang, stem i vei :) 

Klubben i mitt hjerte 2011

Hjelp til, stem på Larvik. 

https://www.facebook.com/event.php?eid=163100567119751  - Facebook gruppen :)  

Kan havne i samme klubb neste sesong..

Gro sin kontrakt med Larvik går ut denne sesongen, det samme gjør Anja sin i Storhamar. Nå prøver begge klubbene å få de i samme klubb. 

Ole Gustav kunne tenkt seg Anja Edin i klubben, og sier følgende til Østlands Posten: Ja, hun er aktuell for oss. Hun er en god håndballspiller og er et av navnene vi har på blokka, sier han. 

Larvik vil helst ha en avklaring denne måneden om Gro Hammerseng blir i klubben. Han mener det blir letter å få henne til å blir hvis de tilbyr Anja en kontrakt. 

Det handler om å vite hva vi har å forholde seg til når det gjelder neste sesong. Og å få tid på seg til å hente inn eventuelle erstattere, sier Gjekstad, og forteller at det finnes flere navn på blokka hans.
Vi har en prioritert rekkefølge, men jeg vil ikke si hvor Anja Edin står hen i den prioriteringen, sier han. 

Les mer her: 
http://www.op.no/larvikhk/article5803834.ece

...
Bilde: Østlandsposten 

 

> Hva synes du? Er Anja en spiller for Larvik? 

Surt....

ååå, det så surt med 1-målstap. Hadde de vunnet hadde de vært sikret en plass i mellomspillet, nå må de møte Krim BORTE nest helg fo å avgjøre sin CL fremtid. Taper de neste helg er de ute av mesterligaen... 

Jeg må se kampen på nytt, som sagt tidligere tar jeg en del bilder og er litt dårlig på å følge med. Greit å ha sumo da :)

...
Foto: Peder Torp Mathisen...    Tonje spilte sin 600. kamp for Larvik i dag, dette var ingen god måte å feire på.  

Kjøp billetter på forhånd

Dette sto på topphandball.no: 

Larvik kan selv sikre avansementet til hovedrunden i Champions Leauge, med seier mot Viborg i lørdagens kamp i Arena Larvik.

Det ventes mye folk til kampen som går klokken 14.45 lørdag.
- Vi opplever stor interesse rundt kampen mot Viborg. I tillegg til det vanlige publikum er det stor interesse fra sponsorene, kampsponsorene bestilte til sammen 600 biletter til kampen. I tillegg har det vært delt ut mange billetter i aktiviteten vi hadde med SPAR, Asko og Ali på mandag, sier arrangementssjef Tove Berget til larvikhk.no.
- Akkurat nå er det noen få langsidebilletter igjen, mens det er litt flere ledige billetter på kortsidene. Om du vet at du skal på kampen, kan du like gjerne sikre deg plassen din allerede nå, oppfordrer Berget.

Dette blir høydepunktet så langt denne sesongen. I tillegg til kampen skjer det også mye rundt i Arena Larvik. Publikumsbaren er åpen fra 1,5 time før kampstart og også etter kampen. Det blir også satt opp en egen butikkgate der SPAR, Ali og Asko deler ut smaksprøver til publikum sammen med sine leverandrører.

Kjøp billett her: https://larvikhk2.www2.dk/?PHPSESSID=Det blir nok mange harde taklinger på lørdag.  Foto: Hfoto.dk


Fint i Kroatia

Fant tre bilder av Larvik på Podravkas hjemmeside. 


Sara. Tine K ?, Pernille og Linka?. Har ikke peiling på hva de driver med, men regner med at det er studier eller noe sånt. Katja leser avisen, Isa tegner, Lene sover (haha), Thea og Amanda sitter med hver sin pc. Alle bildene er funnet på rk-poravka.hr :) 

Morro at så mange stemmer på månedens beste, har allerede fått 11 kommentarer!  Husk at dere bare kan stemme en gang hver. :)  

Nå er hun tilbake på toppen igjen

Fant en artikkel på Østlandsposten om Linka, skal prøve å skrive den med egne ord :-)  

 
Ensom majestet: Linn-Kristin Riegelhuth Koren er LHKs desiderte måldronning gjennom tidene. De to årene hun spilte med Heidi Løke måtte hun imidlertid gi fra seg tronen, men nå troner hun igjen øverst på målstatistikkene. Foto: Peder Torp Mathisen - OP.no

Linka kom til klubben i 2002 og har vært en scoringsgarantist siden. I 04/05 sesong ble hun toppscorer for første gang i elitserien, det ble hun også i de tre neste sesongene. I 06/07 sesongen kom det største høydepunktet, hun lagde ny rekord i serien med 221 mål. I tillegg satte hun inn 75 mål i Champions Leauge. 

Ting forandret seg for Linka da Heidi Løke kom til klubben i 08/09 sesongen, begge to bøttet inn mål for Larvik. Det var Løke som satte inn flest, 216 seriemål. Linka hadde 195, så det var ikke så mye som skilte de to. Linka dro til København sesongen etter, og ble toppscorer for sitt lag der. Heidi Løke fortsatte score masse mål for Larvik HK. 

 Heidi og Linka sammen i Larvik før Linka byttet klubb. 


Toppscorerne ble gjenforent i fjor, men Linkas posisjon i laget ble annerledes. Nora og Linn (som ble Linkas erstatter når hun dro til København) hadde gjort det godt på høyrekanten, og det ble ikke like mye spilletid som før. Heidi Løke,som var den eneste på streken, klarte i løpet av sesong å tangere Linkas tidligere målrekord før hun dro til ungarnske Gyør. I fjor scoret Rieglehuth kun 86 seriemål, og endte på en 27.plass totalt i Postligaen.

 


Linka måtte finne seg i å dele plassen med Nora og Linn i store deler av fjoråretssesong. Det samme gjelder fortsatt, men Linka har fått mest tillit hittil siden Mørk har vært skadet. 


Pr dags dato er Linka tilbake på toppen både i Champions Leauge og Postligaen (med 37).  Dette hadde Linka og si om saken: 
Dette er ikke noen jeg går rundt og tenker på. Jeg funderer ikke mye på det som var i fjor eller for fire år siden. Jeg jobber med det som gjelder nå, sier hun.

Den, etter hennes sedvanlige standard, målfattige sesongen i fjor, ønsker hun ikke å spekulere noe særlig om.
Jeg synes jeg bidro for laget også i fjoråret. Om jeg eller andre scorer er ikke så viktig. Nå har jeg en rolle som både målscorer og tilrettelegger, og det trives jeg med, fortsetter den nygifte, som i mesterligamøtet mot Podravka forrige helg viste god treffsikkerhet fra syvmeteren.

Seks av seks straffer prikket hun inn.
Det er gøy å ha god uttelling på straffer for man vet at det ikke alltid kan være ett hundre prosent på dette. Straffekast er som andre gode sjanser viktig å sette, og det handler litt om dyktighet og litt om tilfeldigheter, mener den målhungrige.Linka virket ihvertfall veldig fornøyd etter forrige kamp :)  


For søndagens motstander Krim Ljubljana er kroatiske Andrea Penezic foreløpig toppscorer i Champions League. Hun står oppført med 15 mål så langt. Hun skal få god mostand av Linka som har 17 mål og er toppscoret i CL (uansett lag). 

PS: Heidi Løke har scoret 33 mål på fem kamper for Györ, og er med det nummer fem på målstatistikken i Ungarn. I Champions League har hun notert seg for åtte fulltreffere så langt. 

Må operer på nytt..

Dårlige nyheter angående Nora Mørk, dette skrev larvikhk.no: 

Nora Mørk, Larvik HK og landslaget fikk mandag dårlige nyheter:

- Nora Mørk har de siste 4 månedene jobbet hardt for å komme tilbake på banen etter jumper`s knee-operasjoner i begge knær. Rehabiliteringen har dessverre ikke forløpt ukomplisert, og selv om hun har vist funksjonell fremgang fra i sommer, har tilstanden regelmessig blitt kontrollert med ultralydundersøkelser. Siste kontroll mandag 10.10 viste dessverre tegn til tilbakefall i Noras knær. Hun skal derfor allerede i neste uke tilbake til professor Håkan Alfredsson ved Sports Medicine Umeå, som også opererte henne både i mai og i juni i år. Sannsynligvis blir hun reoperert allerede tirsdag 18.10. Nora er nå uaktuell både for klubbens resterende kamper i høstsesongen, og VM i Brasil i desember med landslaget, sier Larviks fysioterapeut Krister Næss til larvikhk.no. 

Så utrolig kjipt :( 

Superweekend

SUPERWEEKEND

med Larvik Håndballklubb
Er du jente mellom 12-15 år?
Har du lyst til å møte noen av verdens beste håndballspillere - og bli trent av dem?

Når har du muligheten!

 

Meld deg på Superweekend i Larvik 4.-6. november 2011.

 

Ler mer her: Download

 

For påmelding, kontakt:
Larvik Håndballklubb,
v/ Mette Broen
prosjektleder håndballskoler
Mobil: 47 93 88 09
Mail: mette@larvikhk.no

- Larvikhk.no

Møter Flint, ''comeback'' og VM.

I dag var det trekning i cupen, og det er bestemt at Larvik møter Flint Tønsberg i 4.runde. De møttes også i samme runde i fjor, og da gikk LHK seirende ut av det. Resten av trekningen ser du her. Tror at Larvik vinner kampen, noe annet ville ha overrasket meg. 


Møter Flint i NM
Foto: Svein Olsen - Larvikhk.no


Cecilie Leganger gjør ''comeback'' for Larvik. Hun trener for første gang med laget i dag og i morgen, deretter skal hun vokte Larvik buret mot Viborg på lørdag. Frem til nå har hun trent på egenhånd!
Cecilie sa i fra tidligere at hun ville fullføre legutdannelsen sin i Bergen, og vil derfor bare spille i Champions Leauge frem til jul.  Egentlig skulle hun ha trent med Tertnes, men denne avtalen ble ikke noe av.

Cecilie skal trene med oss torsdag og fredag, og spille lørdag. Hun har trent godt selv hele veien og fordelen med å stå i mål er at du ikke er en del av noe spillsystem, og ikke er så avhengig av å trene med laget. Jeg er gasnke sikker på at hun kommer til å stå godt - Ole Gustav Gjekstad til VG.

...

Østlandsposten melder om at Nora Mørk håper på å være klar til VM i desember. Hun har nå litt over en måned til å bevise at hun er i form, troppen skal offentliggjøres 8.november.  Nora opererte knærne i sommer for ''jumpers knee'', og har frem til nå vært i opptrening. Hun har derfor ikke trent ordentlig med LHK jentene enda, men håper allikevel på å være klar. Om jeg blir 100 prosent i tide, skal Torir slite med å bli kvitt meg. Da henger jeg meg på han, sier Nora Mørk til Dagbladet.(29.09.2011)

Det vil være veldig positivt hvis Nora blir klar, men hun må nå gis tid. Det vesentlige er at hun kommer inn i fullt kampprogram for klubblaget først, så får vi se. Hun må først komme helskinnet gjennom det som venter nå. Det vil være veldig dumt å forhaste oss i forhold til hennes situasjon. Nora er tross alt en spiller som skal være en viktig spiller for Norge også i fremtidige mesterskap. Og de fleste spillere når tross alt ikke toppen før de er rundt 25 år, sier Thoriri Hergeirsson. (Østlandsposten 29.09.2011)

Hovedpersonen selv savner å spille håndball, og synes det er litt tøft å sitte å se på treningene. 
Det går fremover, men jeg skulle selvsagt håpet at det gikk fortere.Jeg har deltatt på noen treninger, men langt fra fullt. I klubben sier de at jeg ikke trenger å være på trening, men jeg er der hver dag likevel og kaster litt ball. Jeg føler at tiden går fortere når jeg er der. Noen dager er tyngre enn andre. Da er det godt å ha positive folk rundt meg. (Dagbladet 29.09.2011)
 

Dårlige nyheter....

I forrige kamp mot Njård måtte Tine Stange ut med skade, og nå mister hun kanskje alle kampene i Champions Leauge, cup og Postligaen før jul. Dette melder larvikhk.no


Tine Stange pådro seg en leddbåndskade på innsiden av sin venstre tommel i kampen mot Njård sist søndag. Båndet som ble skadd ligger slik til at skaden ikke leges uten kirurgisk behandling. Tine blir derfor operert 3. oktober. Etterbehandlingen består av 3-4 uker med gips, og vi må regne med at hun også trenger en kort periode etter dette før hun er klar for håndballspill igjen, antakelig i løpet av 8-10 uker, forteller fysioterapeut Krister Næss til larvikhk.no.

Med flere av bakspillerne er ute denne sesongen, og Stange var en av spillerne som fikk muligheten til å ta en posisjon i laget.
Det passet veldig dårlig akkurat nå. Hadde gledet meg til Champions League og å få vist meg frem der, så dette er kjipt. Nå får jeg bare håpe at det går på rekordtid å komme tilbake igjen på banen, sier Tine Stange til larvikhk.no. 

Så kjipt for både Tine Stange og Larvik. Vi mistet både Gro og Olga før denne sesongen (begge bakspillere) pga graviditet. På Larvik har vi nå disse bakspillerne: Tonje L (som er halvskadet), Katja (som fortsatt sliter litt med skulderen), Karo, Tine K, Nora, Linka, Linn S og Amanda.  

  

Tror vi sliter litt i forsvar, siden Tonje og Katja kan garantert ikke spille 60 minutter i hver kamp. Tine S har som regel tatt over litt for Larsen, men nå er ikke det et alternativ før jul. Karo er vel den eneste som ikke sliter med skade og som er spesialist i forsvar. Linka eller Tine K kan stå bakover, det er ikke det verste alternativet. Vet bare ikke om det lønner seg i 60 min liksom? Amanda, Linn S og Nora kan stå i forsvar på kanten. Hmmmm, vi får se hvordan det går i Champions Leauge nå. Kan hende Tonje L må ofre VM for å hjelpe Larvik i CL. Eller så kan vi jo eventuelt ha to strekspillere i forsvar - Pernille, Isabell eller Mie!?  

   

> Hva tenker du?  
Bildene er funnet på handball.no, trykk her for å se resten av spillerne.  Synes de var kjempe fine!! Hva synes du om dem? 

Kjøp billetter nå...

Du kan allerde nå sikre deg billetter til de tre gruppespill kampene i Champions Leauge (hjemmekamper)+ til alle hjemme kampene før jul som da er mot Njård, Stabæk og Byåsen. Det kan dere gjøre her: https://larvikhk2.www2.dk/?PHPSESSID=

Dato Titel Hvor Tid  
18.  9. 2011 Larvik- Njård Arena Larvik 17:00  

 8. 10. 2011 Larvik- Podravka Vegeta Arena Larvik 18:15  

16. 10. 2011 Larvik- Krim Mercator Arena Larvik 14:15  

 2. 11. 2011 Larvik- Stabæk Arena Larvik 19:00  

 5. 11. 2011 Larvik- Vinner kvalifisering Arena Larvik 14:45  

23. 11. 2011 Larvik- Byåsen Arena Larvik 18:30  

 

Jeg skal på Larvik - Podravka Vegta den 08.10, gleder meg. Morsomt å være med på første CL kamp denne sesong + at jeg var på første Postligakampen for bare noen uker siden. Larvik Håndballklubb <3 
Får sett favorittspillerne mine nok en gang, skal absolutt ikke klage på det  :- D 

 

> Har du tenkt deg på kamp i løpet av høsten?
Hadde vært morro å fått med seg Larvik - Byåsen, får se om jeg får med meg noen som kan kjøre. 

Konkurranse?

Vurderer en liten konkurranse i løpet av helgen. I tillegg vil jeg prøve å få tak i en liten premie, kanskje! 

Det har seg sånn at jeg skal på LHK- Sola på søndagen, og da tenkte jeg kanskje å få tak i bilde med autograf på.Om det hadde vært noe? Jeg har liksom ikke så mye penger og kan ikke gi bort en drakt heller liksom. Håper dere skjønner det, hehe. (Men det er jo tanken som teller). Vil på en måte gi dere noe tilbake, siden dere er så snille å besøker bloggen og kommenterer. 

 Men jeg vet ikke hva dere synes? I såfall hvem sin autograf vil du helst hatt? 

Kan ikke love at jeg får av alle, for noen av spillerne går rett i garderoben.. Men en eller annen blir nok igjen :) 

Dropper alle seriekampene

Cecilie Leganger kommer ikke til å spille seriekamper for Larvik i år. Hun velger heller å prioritere legestudiene i stedet. 

Dermed får veteran Lene Rantala alt ansvaret for å vakte Larvik-klubbens mål i seriespillet i høst, skriver VG.

LHK-trener Ole Gustav Gjekstad aviser imidlertid over avisen at avgjørelsen om at Leganger ikke vil vokte klubbens mål i høst har noe med Bøhn-striden å gjøre.

- Dette har ikke noe med Bøhn å gjøre. Vi har god dialog med Cecilie. Jeg er for at vi skal ha best mulig utdannede leger her i landet, sier Gjekstad til avisa.

Cecilie Leganger var ifølge avisen en av spillerne som støttet Karl Erik Bøhn etter at han ble sparket i januar.
Bor du i nærheten av Larvik?

Bli med å løpe SPAR jentebølgen, du får gratis bilett til kampen mot Sola (står det på facebooksiden til Larvik) 

SPAR Jentebølgen er et 5 kilometer langt mosjonsløp for jenter i alle aldre. Løpet i Larvik arrangeres av Larvik HK i forbindelse med serieåpningen for sesongen 2011/2012, søndag 4. september. Utfordre deg selv og din omgangskrets og meld deg på i dag.

Arrangør: Larvik Håndballklubb
Startsted: Arena Larvik
Starttid: 15.00

Påmelding sendes til adresse:
Larvik HK, Jentebølgen, Sverresgate 7, 3256 Larvik
leif-erik@larvikhk.no

Påmeldingsfrist: 2. september

Kontaktperson : Leif Erik Johannessen
Mail kontaktperson: leif-erik@larvikhk.no

Startnummerutdeling sted/tid: Ved Arena Larvik fra klokken 14.00.

Mer informasjon om SPAR Jentebølgen finner du på deres nettsider sparjentebolgen.no.5 dager igjen!! :-D 

Nika (en leser) sier:

'hejsa, et tips til dem som gjerne vil se Györ-Larvik kampen: den blir sendt flere ganger på den ungarske revita tv (revitatv.hu) og man kan også se det på nettet, forhåbentligvis også i utlandet. Første gang i morgen kl.19.45 :)'' 

 Takk for tipset, Nika :) Da er det vel bare å prøve det ut, jeg får dessverre ikke sett den pga trening.. Så dere får bare prøve å se om det funker!! 

Fikk gave før kamp, men juling etterpå...

Gårsdagens kamp ble et hardt oppgjør for Larvik og Heidi Løke, se noen klipp fra kampen her: 

http://www.tv2.no/sport/handball/larvik-ga-loeke-gave-og-juling-saa-tok-loeke-igjen-3569400.html

Du kan også se et klipp av Katrine Lunde Haraldsen her (du må nederst i artikkelen= : http://www.tv2.no/sport/handball/larvikseier-i-ungarn-3569037.html
 

Før kampen fikk nemlig Heidi en klokka av Tonje Larsen og co, men litt senere var vennskapet glemt og hun fikk hard motstand. 


Løke ligger da nederst i haugen, haha! 

 NÅ ER DET BARE 6 DAGER TIL SERIESTART!!! NOEN SOM GLEDER SEG? 

Disse scoret de 23 målene.

Tonje Larsen 2, Isabel Blanco 4, Tine Rustad Kristiansen 3, Kari Mette Johansen 2, Karolien Dyhre Breivang 2, Pernille Wibe 1, Linn-Kristin Riegelhuth 1, Linn Jørum Sulland 6(3), Tine Stange 1 og Sara Breistøl 1. Bildene er tatt av handball.hu! :) 

Synes vi skal være fornøyde jeg.

Det ble dessverre tap på Larvik jentene i dag, men jeg synes ikke vi skal furte for det. Fikk ikke sett kampen, siden videon på nettsiden hoppet av og på hele tiden. Fulgte litt med på en chat, og Gyør ledet hele veien. Det positive er at vi stoppet Heidi Løke, som bare fikk kjempet seg til to mål. (De kom helt på slutten i følge Harald Bredli på twitter).

Det gikk fint til 2-2, men plutselig var Gyør oppe i en 8-3 ledelse. Da det sto igjen 4 minutter var ledelsen knappet ned med to mål, det sto 12-10 på måltavla. Gyør gikk til pause med 16-13 ledelse. De kunne tilslutt gå av banen med en 5.måls seier, 28-23!

Larvik Håndballklubb skrev dette på facebook: 28-23. Slutt. Bommet på 7 meter ved full tid. Vår klart beste oppkjøringskamp. Lover godt. Vi må bli skarpere i avsl. sitasjonene. 

Jeg synes vi skal være fornøyde, det hadde visst vært en tøff og hard kamp. Vi fikk stoppet Løke, men det førte til at andre Gyør spillere kom til. Larvik har mistet Heidi Løke før denne sesongen, Gro og Olga er gravide + at Tonje og Nora er litt småskada. Nora har ikke spilt noen av kampene i helgen tror jeg. 
Det er bare noen småjusteringer som skal til, så tror jeg vi ligger enda jevnere med Gyør. 5 mål er ikke så ille mot et av verdens beste lag!

Kommer tilbake med målscorere og bilder snart :)  Var litt treg i dag, men fikk besøk istad skjønner dere! 

PS: Byåsen vant Sika cup, og har vist gode resultater der. Les mer om det her: http://byaasen.no/  

Seier i andre kamp også

Larvik-FCM 23:14 (13-4 til pause) 

Larvik: Larsen 2, Blanco 1, Kristiansen 1, Breivang 1, Wibe 5, Linka 2 (1), Sulland 6, Kurtovic 3, Stange 2

Har ikke noe mer info om kampen, men vi får se om det kommer etterhvert. Det sto at de hadde spilt en god første omgang, men at det var en svak andre omgang. Kari Mette Johansen og Nora Mørk  sto over!

Kampen mot Gyør starter 18.15, så hvis du vil se den kan du se hvordan her


Linka skyter på Pallinger - håper vi får mange mål og vinner kampen mot Gyør i kveld! 

Se bilder fra Larvik - FCM her: 
http://handball.hu/gallery/2011/08/28/bet-at-home_szabella-kupa_larvik_-_fcm/page/2 

Video fra kampen...


Ser ut som hele kampen ble lagt ut på youtube gitt... så for dere som ikke har sett det kan se den her :) 

Fikk med seg et rødt kort.

Tar litt diverse om kampen i dette innlegget, ble så rotete å putte det på det andre. 

Her er de som spilte (mål): 
Tonje Larsen (2), Isabel Blanco (2), Tine R. Kristiansen (6), Kari Mette Johansen (3), Karoline D. Breivang (4) ,Pernille Wibe (1), Linn-Kristin Riegelhuth (2), Katja Nyberg (1), Linn J. Sulland (4, 1 straffe), Lene Rantala, Tine Stange (3), Thea Mørk (1),Amanda Kurtovic (6, 2 straffer). 

Sara Breisøl, Mie Sando og Cecilie Leganger sto over + Gro Hammerseng og Olga Medvedeva som er gravide. 

Utvisninger: 
Isabell Blanco 3x2, Karoline D. Breivang 1x2, Pernille Wibe 1x2 og Tine Stange 1x2. 

Gule og røde kort: 
Isabel 1 gult og 1 rødt.(Skrev ikke det i forrige innlegg, men Isa ble utvist i løpet av kampen. Jeg fikk det ikke med meg, så det var sikkert da internetten var borte.) 
Karoline 1 gult. 
Tine Stange 1 gult. 

Les en liten rapport fra kampen her. 

Bilder: 


Bildene er fra handball.hu :) 
 

Ble aldri truet

Larvik har akkurat spilt ferdig kampen mot FTC, og de vant 34-30 (19-14 til pause) . De var vel egentlig aldri truet i løpet av kampen, selvom de ikke hadde en god dag i forsvar spør du meg. Synes det er litt for mye å slippe inn 30 mål! 

FTC hang med i 5 -6 minutter ut i første omgang, og måltavla viste  4-4 i en liten periode. Da satte Tine Kristiansen opp farta, og scoret Larviks femte mål. Tine S, Karo og Isabel blir med på festen og setter inn en scoring hver før FTC scorer sitt femte. Der i fra og ut er de vel egentlig aldri truet i det hele tatt. Larvik leder som regel med 4,5 og 6 mål, men hadde også  en sju målsledelse i andre omgangen. De har noen gode periode i forsvar, men jeg synes det glipper for lett andre ganger. Skal sies at Tonje Larsen  satt en del på benken i den første omgangen, og kom inn igjen i andre. MEN vi slapp faktisk inn mindre mål i første omgangen uten Tonje, enn det vi gjorde i den andre med henne. Så sånn sett hadde ikke det så mye å si.
Kampen flotteste mål kommer etter 45 minutter, Tine K scorer på en flyver etter en fantastisk pasning av Linka! 


Amanda spiller nok en god kamp :) 

I angrep er det også litt opp og ned, men jeg synes det var mye bra i dag. Larvik får brukt bakspillerne sine en del i dag, og dette utnytter Tine K, Tine S og Amanda bra. Synes alle tre hadde en god første omgang spesielt, men gjorde også en del bra i andre omgangen også :) Tine K og Amanda har hatt en god oppkjøring, både i Tyskland og mot Sør Korea + i denne kampen her. 
Kari Mette spiller hele første omgangen, bommer på et skudd og får en kontringsball. Synes vi er for dårlige til å utnytte venstrekanten vår altså!! (Skal sies at vi hadde noen fine pasninger til HØYRE kantene våre da) Kari Mette setter seg på benken de første 15 minuttene av andre for å la Thea prøve seg, hun fikk vel en sjanse (ihvertfall det jeg så). KMJ kommer på igjen og setter inn 2 kontringsmål helt på slutten av andre omgangen! Hun har hatt to målløse kamper, så det var sikkert greit å få satt inn noen mål i dag! 
Katja Nyberg fikk prøve seg litt i forsvar i dag, hun kom seg opp i angrep en gang og satte ballen i mål. Morro det da! :) 


Sånn alt i alt så gjør Larvik en bra kamp, selvom det glipper litt i begge ender. Skal de få en seier mot Gyør må nok forsvaret opp en del hakk og vi må bli litt mer treffsikre i angrep. Selvom vi gjør mye bra der, har vi en del bom på klare sjanser. Allikevel SEIER ER EN SEIER, GRATULERER LARVIK :) 

Se bilder fra kampen her: http://handball.hu/gallery/2011/08/27/bet-at-home_szabella-kupa_ftc_-_larvik/

Internettet hoppet litt av og på under kampen, så fikk ikke med meg de fem siste minuttene av første omgangen. I tillegg klikket den litt i andre omgangen, men fikk med meg det meste av kampen. Det var noen målscorere jeg misset, så da venter jeg med å skrive de opp til jeg finner noen som har med alle! 

Oppdatering fra Ungarn

Dette sto på Larvik sin hjemmeside: 

I Györ ligger gradestokken rundt 35 grader celsius. For nordmenn trengs det en dag å venne seg til varmen, før det skal presteres på banen.
Larvik på plass i Ungarn 
Bilde:
Tor Odvar Moen 

Fredagen har blitt brukt til avklimatisering og trening i kamparenaen.Dagens trening var en grei gjennomkjøring med hovedfokus på forsvarsspillet. Håpet er at samarbeid og individuelle arbeidsoppgaver i forsvar skal sitte bedre i Ungarn, enn det har gjort så langt etter ferien. I morgen braker det løs med helgens første kamp hvor Larvik møter FTC kl.1630. (Du kan se kampen her  etter at du har registrert deg. Du kan se hvordan du gjør det her

Det blir bra å få målt seg mot skikkelig motstad lørdag og søndag. Vi skal bruke kampene godt og ta viktige steg før sesongstart.

 

Hotellet ligger et lite stykke utenfor sentrum, men jentene har tatt bussen inn til byens kjøpesenter og shoppet fra seg. Det var også flere som satte pris på kjøpesenteres aircondition. På hotellet må nemlig jentene klare seg uten. Det er en varm fornøyelse, men å klage på varmen føles litt vel luksus for en nordmann. 
Bilde av Tine R.K og Kari Mette på kjøpesenteret ser du her:  http://twitpic.com/6bh0b3 

Se kampene i helgen på nettet...

Fikk link til en ungarsk side som viste kampene til Larvik denne helgen. Jeg vet ikke om den funker enda, for det ser jeg ikke før kampene begynner... Men jeg velger å prøve det ut, bare for  å se om det går. 

Linken er her: http://www.cunder.hu - alt står på ungarsk, men google translate oversetter automatisk på min side ihvertfall. Det eneste du må er å registrere deg på siden, også får du visst sett kampene. 

Her er en forklaring på hvordan dere gjør det, hvis dere ikke får google translated det: 

1. Gå inn på siden


2. Trykk der hvor den røde ringen er (Trykk på bildet for å få det større) 


3. Skriv inn brukernavn, passord,epost, fornavn (
trenger ikke etternavn), bursdag (eks 1994-08-03), Land (jeg lot min stå på Ungarn, siden den klikka når jeg tok på Norge), postnummer og merknad (jeg bare skrev inn ''hey'' eller så kan du skrive noe helt random). 


4. Trykk på den røde knappen til venstre,deretter går du inn på mailen din.  
(min melding kom på søppelpost) 
Når du åpner mailen trykker du på den første linken i meldingen. Så går du litt ned på siden og ser en boks der hvor brukernavnet og passordet er.. Så trykker du på den knappen som er under boksen.  


5. Trykk der hvor jeg har ringet rundt med grønn og rød (på den oransje linja). Så går du litt lenger ned på siden, og der finner du kampene. Når kampen begynner 16.30 i morgen kan du trykke på playknappen (eller litt før halv da). 

Håper dere skjønte noe, ellers er det bare å spørre. Jeg har fått registrert meg, og håper at jeg får sett kampene :) 

Ut på tur...

Klokken 10.00 i dag dro Larvikjentene mot Gardermoen der de skulle reise med fly til Ungarn.

I morgen skal de ha en formiddagstrening og videogjennomgang. En av de tre kampene som skal gjennomføres i løpet av helgen spilles på lørdag. Da er det Ferencvaros som står på motsatt banehalvdel. 

Søndag morgen møter Larvik først Isabel Blanco, Katja Nyberg og Gro Hammersengs tidligere klubb, FC Midtjylland. Senere på kvelden skal de spile mot sin tidligere strekspiller, Heidi Løke og resten av Gyør!

Det er greit å prøve seg på litt hard motstand før seriestart. Tror ikke vi skal slite så mye mot lagene i Postligaen (selvfølgelig alt kan skje), men det kommer noen Champions Leauge kamper i løpet av høsten... Det er viktig å være forberedt. :) 
 
- Det skal bli veldig greit å få kjent litt på det nivået vi møter i helgen.Vi ønsker å få de nye linjespillerne inn i spillet vårt. Vi har tatt var på mye av de vi har kjørt på tidligere og så har vi lagt til litt nytt som vi ønsker å teste mot de beste lagene, forteller Tor Odvar Moen til Østlandsposten. 


Lene Rantala og Linka møter Heidi på motsatt banehalvdel på søndag. Dette bilde er fra da Heidi spilte i Gjerpen (rett meg hvis det er feil, haha) 

Du kan trykke her for å se noen bilder fra da jentene dro i dag tidlig. 

Så vidt jeg vet så går ikke kampene på TV, men det var en som skulle si ifra hvis det gikk ann å se de på nettet. Så da skal jeg si ifra hvis jeg hører noe fra den personen :) 

Gratulerer med dagen =)

I dag har Katja Nyberg bursdag. Gratulerer så mye :) 

Jeg håper virkelig at hun kan spille mye denne sesongen, og at skadene ikke plager henne alt for mye. Håper også at hun slipper å bli mer skadet nå, det fortjener hun ikke. ! Hadde vært morro å sett henne på landslaget igjen også!! Hvis du vil lese mer om Katja kan du trykke her

Det ser ut som om Katja har feiret dagen sin med ''Kick off'' sammen med resten av Larvik håndballklubb. Du kan lese mer om den her , det er også lagt ut noen bilder fra arrangementet. :-)

Nå er det faktisk bare 11 dager og 9 minutter til sesongstart, men før det skal Larvik en tur til Ungarn for å spille tre kamper. En av kampene er mot deres tidligere lagvenninne Heidi Løke og Gyør! Tror ikke kampene går på TV, men skal si i fra hvis de gjør det

Hun har funnet lykken!

I fjor sommer skilte Gro Hammerseng og Katja Nyberg lag etter fem år sammen.

Etter det har Gro blitt sammen med landslagsspiller Anja Edin, og for under en måned siden kom nyheten om at Hammerseng er gravid.

Nå er heller ikke hennes ekskjæreste Katja Nyberg singel lengre, hun har funnet lykken med June Kristine Christensen (27).

Bekrefter forholdet

? Jeg kan bekrefte at vi er kjærester, utover det har jeg ingen kommentar, sier Nyberg til «God Kveld Norge».

? Ikke at du er glad engang?

? Ligger ikke det litt i kortene da? ler hun, før hun legger på.

// TV2 underholdning

Espen Eckbo kommenterer

Dette klippet var velidg teit, samtidig som om det var utrolig morsomt!  Hahaha :) 

Straks, håndballkamp mellom Larvik og København. 
Og på denne listen ser vi navn på de som skal spille.
Det er navn som Solfrid, Lene, Tonje, Elisabeth..
Jentenavn alle sammen, og det skylles at dette er en damehåndballkamp.
Det er ikke lov med menn utpå banen, og det er litt av grunnen til at jeg gleder meg til å kommentere denne kampen. Flotte, vakre jenter, spreke som.. ja.
Ikke alle like flotte, denne jenta her kunne jo spandert på seg en ny frisyre hvertfall.

Og da er kampen igang, og det er Norge i hvitt som har ballen.
Og jentene kaster ballen til hverandre og har ingen problemer med å ta imot. Se hvordan de tar imot! Nøler ikke et sekund, og danskene bare står og ser på og vet ikke hva de skal gjøre.
Nordmennene kaster... OG DET ER MÅL!!! DER SCORER NORGE OG LARVIK
ETTER FEMTEN SEKUNDER!! DET ER MÅL OG DETTE SKAL DANSKENE FÅ PROBLEMER MED Å TA IGJEN SÅ TIDLIG I KAMPEN! DETTE VAR PSYKISK VIKTIG.  Se på det der.

Larvik, København. Høres ut som en fergerute, men jeg tror ikke det er noen ferger på akkurat den strekningen.

Og her sier det pling, her kommer det resultater fra andre kamper og det sier pling, og det betyr at jeg må ta meg en slurk av denne ølen. Jeg har nemlig en liten lek her, jeg må ta en slurk hver gang det sier pling. Det gjør kampen litt mer underholdende.

Det er en dansk jente som ligger nede.
Hva i all verden, er det en fødsel som er på gang her..?
Det er isåfall ikke første gang at en kvinne føder sånn ut av det blå uten å vite at hun er gravid. 
Dette har man jo lest om i avisen.
Kvinner som sitter på toalettet, og plopp.
Hun kommer seg på beina. Det var godt, det var falsk alarm.

*pling* schkål!

Og det er dette som gjør kvinnehåndball til en fryd!
En sånn innsats får du ikke se fra målvaktene i herrehåndball!
Se på dette. Se hvordan målvakten kaster seg fryktløst.
Ai ai ai, det der får du ingen mann til å gjøre.

Det hadde vært veldig morsomt om vi nå på slutten av kampen skulle fått inn et lite pling. 
Det er femten sekunder igjen, Og jeg har en liten slurk på flasken. 
Skal det komme et pling? 10 sekunder. 
Hadde vert veldig morsom å få drukket opp den siste slanten. 
5 sekunder. Kommer det noe pling?? plingplingpling 
1 sekund igjen. NEI, der er kampen over og det kom ikke noe pling men jeg drikker den opp likevel. Takk for idag.

Har kopiert teksten her i fra: http://www.smfforums.com/forums/wwwgrohammersengcomforums

2009 showkamp

Haha, fant en morsom artikkel med bilder fra 2009. 

Stemningen var på topp da LHK og PW-cupens eget «All Star» lag, et lag sammensatt av talenter fra hele Norge, entret banen for å gjøre opp seg imell

Synes Larvik HK skulle hatt flere sånne ting, bare for morro skyld!


om i Farrishallen lørdag kveld. Superlaget, for dagen ledet av motstanderens egen trener Karl Erik Bøhn, ble møtt av stor applaus av jublende tilskuere som øynet et håp om at LHK endelig skulle beseires. Ikke minst da LHKs bunnsolide keeper Lene Rantala plasserte seg selv på høyre kant, mens scoringsmaskinen Heidi Løke overtok ansvaret for å holde buret rent.

Superlaget åpnet sterkt og ledet hele 6-2 etter bare fem spilte minutter, noe LHKs Lene Rantala slett ikke var fornøyd med. Og om det var Rantalas oppstrammere som virket eller ikke, så tok LHK seg uansett sammen og gikk til pause med en 9-7 ledelse i showkampen.

Etter en liten pause var spillerne igjen klare for innsats og kampen fortsatte i samme forrykende tempo som avsluttet første omgang. Spillerne spilte med høy intensitet og innsats gjennom hele kampen og ga tilskuerne en uforglemmelig opplevelse som til slutt endte med en 16-13 seier til LHKs seiersvante damer.

http://www.op.no/pwcupen/article4228669.ece - bildene ser du her


Larvik - Sør Korea, og det ble...

ENDA EN SEIER! JIPPI :- D  Larvik kjempet seg til en 30-26 seier, etter å ligget tre mål bak til pause. En som utmerket seg i kampen i dag var Tine Rustad Kristiansen. Dette sto på Østlandsposten:

Om det sørkoreanske landslaget er kjent for å ha fotrappe spillere, så sto i alle fall ikke Tine Rustad Kristiansen tilbake for noen da hun dundret, rushet og fløy inn tolv scoringer i 30-26-seieren over Sør-Korea.

- Du må skyte mer, smiler en kampfritatt Tonje Larsen da hun får høre antall kasser på Rustad Kristiansen.


Tonje og Tine fra en tidligere kamp. 

Mot et utgruppert og offensivt koreansk forsvar ble det tidvis mye plass å boltre seg på for den raske bakspilleren.

- Dette var dagen da alt gikk i mål for min del. Jeg fikk skyte mye mellom dem, sier matchens lirare.

Hun syntes laget var bedre til å gå på mål i denne kampen framfor onsdagens og at de var mer klare fra start enn sist. 14 tekniske feil i første omgang derimot, får en «oi!»-reaksjon.

- Det gir dem lette baller å kjøre kontra med. I andre omgang knepper vi ned på de tekniske feilene, og da endrer det seg på måltavla. Men vi er opptatt av å være ballsikre hele tiden. Det må vi være, mener Rustad Kristiansen.


Tine K i en tidligere kamp.

Hun sier at oppladningen til sesongen har gått som vanlig for hennes del, og ser fram mot seriestart om drøye to uker.

- Vi har trent godt og jeg synes det ser bra ut.

Om situasjonen etter det utenomsportslige viraket har forandret stemningen i troppen, tenker hun lite på.

- Det er godt å være forbi det. Nå ser vi bare fram mot den nye sesongen og det som skjer.

Hun har ikke satt seg spesielle mål utenom det vanlige, og nevner også at laget heller ikke har spikret opp årets mål enda.

Kampfakta

Larvik HK - Sør-Korea 30-26 (13-16)

Stavernhallen, 476 tilskuere

Larvik HK: Lene Rantala - Amanda Kurtovic 7, Sara Breistøl 1, Isabel Blanco 1, Tine Rustad Kristiansen 12, Kari Mette Johansen, Karoline Dyhre Breivang 1, Pernille Wibe, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 2, Linn Jørum Sulland, Katja Nyberg , Thea Mørk 3, Tine Stange 1 og Mie Sando 2.

Utvisninger: Larvik HK 1x2 min, Sør-Korea 3x2 min

Dommere: Tore Andersen og Hans Petter Andersen

Kampen: 14 tekniske Larvik-feil i førsteomgang sa vel sitt til at Sør-Korea fikk lede med tre mål etter gode overgangsmuligheter. Larvik og særlig Tine Rustad Kristiansen mer med etter pause og kvernet koreanerne i senk til firemålsseier. 

-----------------

Morsomt at det går veien for Tine i oppkjøringen :) I tillegg synes jeg det har sett bra ut for Amanda Kurtovic, hun har scoret en del mål både i disse kampene + i turneringen i Tyskland. 
Dessverre har det vært litt målløst for Kari Mette Johansen som har gått målløs ut av begge kampene mot Sør Korea, i tillegg scoret hun kun 4 mål i Tyskland.  Jaja... Det er når sesong begynner at det gjelder, så vi får håpe det ordner seg. Se rjo at Thea og Sara scoret noen mål, så det kan jo hende KMJ ikke spilte så mye heller! 

Bildeseiere her: http://www.op.no/larvikhk/article5705759.ece 

Allikevel, grattis med seieren Larvik <3

Klar for ny kamp!

Om ca en halvtime spiller Larvik en ny kamp mot Sør Korea. På onsdagen ble det en knepen seier, 29-28, hvordan går det i dag? 

...

Var de i feriemodus kanskje?

Kan gi dere en strålende nyhet,denne siste kvelden av ferien min, LARVIK VANT OVER SØR KOREA :- D 

Til pause lå de under 12-18, og da trodde jeg at løpet var kjørt. Etter en nesten halvspilt andre omgang lå vi under 17-22, men da satte Larvik opp turboen og kom seg ut av feriemodusen. (Eller så kan det hende Sør Korea stoppet opp). Da det gjensto ca 15 minutter igjen av omgangen var stillingen 22-22. Høres ut som om det ble spennende der i fra og ut også, for stilling ble tilslutt 29-28. Leste på Harald Bredelis twitter at Rantala hadde reddet den siste. Vet ikke om det var straffe, kontring, skudd,osv, men hun reddet ihvertfall den siste. Haha! 

Morsomt at de vant mot et så sterkt lag som faktisk landslaget også har sliti litt med både i OL og VM! 

Skal se om jeg finner ut av hvem som scoret/spilte for Larvik etterhvert :)

Larvik HK: Lene Rantala - Tonje Larsen 5, Amanda Kurtovic 3, Sara Breistøl 3, Isabel Blanco 2, Tine Rustad Kristiansen 5, Kari Mette Johansen, Karoline Dyhre Breivang 1, Pernille Wibe 1, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 5, Linn Jørum Sulland 1, Katja Nyberg 1, Thea Mørk 2.

Bildeserie fra kampen: http://www.op.no/larvikhk/article5703523.ece

Det er ny kamp mot SK på fredag, heia heia! Da ser det ut som om vi kan takke evigunge Rantala for seieren - herlig!


 

En god nyhet!

Det er mange som har spurt om man kan kjøpe Larvik ting, spesielt drakter, på nett og det har ikke vært en mulighet før... 
Nå har de endelig åpnet en nettbutikk som det går ann å kjøpe ting. De har ikke lagt ut Larvik drakter enda, men jeg regner med at det kommer etterhvert :) Foreløpig er det bare sko, lue og skjerf som kan kjøpes.

Gå inn her for å komme til nettbutikken: http://www.larvikhk.no/butikk

Til Storhamar eller Gjøvik?

Gro Hammerseng har igjen et år i kontrakten med Larvik, men får ikke spilt siden hun er gravid. Nå spekuleres det om at hun kanskje ikke kommer til å fortsette i LHK neste år.

Nå ønsker Storhamar-ledelsen at den neste kontrakten Hammerseng inngår, er med Hamar-laget der Hammersengs samboer Anja Edin allerede spiller.

Gro Hammerseng selv er ikke avvisende til tanken.

- Jeg har sagt til Storhamar at jeg vil høre hva de har å si, sier Hammerseng til HA-Sporten.

Også Edin sin kontrakt går ut etter den kommende sesongen. De to er i dag samboere med adresse på Gjøvik.

Flere klubber i bildet

Ifølge VG, har Larvik gitt signaler på at de ønsker å få til en hverdag som henger sammen for Hammerseng, og tidligere har det også vært nevnt at Gro kan komme til å spille på Gjøvik, der hun og Anja bor sammen.
- Er det viktig at du og Anja skal spille for samme klubb?
- Det får tiden vise. Det er ikke sikkert vi får noen tilbud om å spille i samme klubb heller, sier Hammerseng beskjedent.

Fornuftig å vente

For Storhamar er nettopp det en drøm, og samboer Anja Edin synes det er fornuftig av Storhamar å vente med en overgangsprat til etter sesongen. På spørsmål fra HA-Sporten om Anja har lyst på at samboerparet skal spille for samme klubb, sier hun at det viktigste er at familielivet skal fungere på beste måte.

- Er det aktuelt å slutte å spille aktivt?
- Jeg tror vel ikke noen av oss har lyst til å gi seg, men akkurat nå er jeg tilbake etter skade og Gro er gravid.

- Er Gjøvik HK aktuell siden dere bor på Gjøvik?
- Jeg har skjønt at det er litt rivalisering mellom Hamar og Gjøvik, ler Anja uten å svare på spørsmålet, før hun legger til:

- Akkurat nå gleder jeg mest til at Gro og jeg skal ha barn.


Kanskje Gro spillte i gult neste sesong? 


Møter Sør - Korea

Sør Korea har bedt om å få møte Larvik i tre kamper, men på grunn av andre planer og turneringer i sesongoppkjøringen, har Larvik måttet si stopp på to kamper.Stabæk har imidlertid sagt seg villig til å møte Sør Korea i en kamp. Alle kampene skal spilles i Larvik-området.

Kampoppsettet for de tre lagene er slik:

Tirsdag 16.08: Stabæk - Sør Korea i Bergslihallen kl 1800.
Onsdag 17.08: Larvik - Sør Korea i Tjøllinghallen kl 1800.
Fredag 19.08: Larvik - Sør Korea i Stavernshallen kl 1800.

Larvik samarbeider med Tjølling og Stag om arrangmentene i sine to kamper onsdag og fredag. For de lokale klubbene betyr dette litt inntekter til egen drift. Larvik har positiv erfaring fra foregående sesong der Nesjar og Kvelden leverte vellykkede arrangement i tilsvarende treningskamper i sesongoppkjøringen. 

Det sør koreanske landslaget ledes av Jae-won Kang, en stor håndballprofil som i 1989 ble kåret til World Handballer. Det er Sør Korea som har invitert seg selv til Norge, med ønske om å møte vinnerne av Champions League.

Med på kjøpet får de også et et møte med et Stabæk-lag som lenge kjempet om medalje sist sesong.

Vurderer nesten å ta meg en tur å se på, hadde vært artig egentlig... Får se om jeg får med meg noen :) 

Tonje Larsen skal nok en gang få prøve seg mot Sør Korea, noe hun har gjort 10 ganger før... med landslaget. 

 
Sør Korea har møtt landslaget til Norge 30 ganger, og de siste fem møtene har vært veldig jevne. De møttes bl.a i semifinalen i OL. Da avgjorde Gro Hammerseng i siste tiendelssekund, resultatet ble 29-18. Året etter møttes de i VM og da fikk Sør Korea sin revansje og vant 28-27! 


Linka mot SK i VM 2009

Kåret til turneringens publikumsyndling

Så på twitteren til Tor Odvar Moen og der sto  det at Linn-Kristin Ullevoldsæter Riegelhuth Koren (han skrev bare Linka, men måtte bare) ble kåret til publikumsyndlingen i Tyskland. 

Synes den prisen var litt søt, skjønner at Linka fikk den :) 


Bildet er funnet her

 

Gratulerer, historiske Lene!

I dag fyller Lene Rantala 43 år :- ) Grattis!  Som dere vet så skrev hun nylig under en ny kontrakt med Larvik, og hun kommer til å være i Larvik ut 2013/14 - sesongen! Evig unge Rantala sier nå jeg, har respekt for den dama! 

 

Parykker er morsomt!

video:bsr2008

Det var noen som spurte om jeg kunne legge ut videon da Kari Mette Johansen og Tine Rustad Kristiansen  har på parykker - her er den :) 


Det 

Bronse er sikret

Larvik vant mot Bayer Leverkusen 24:22, altså ikke like overlegent som i går. Da vant vi med 11 mål. I dag lå vi under hele veien, men tok oss sammen siste kvarteret. Da vant vi  perioden 7-1! (Larvik Håndballklubb på facebook) Larvik stengte igjen bakover de siste 12 minuttene, noe som gjorde at de tok igjen forspranget og vant kampen. 

Målscorere i kampen: 
Linn Jørum Sulland 7 
Amanda Kurtovic 4
Pernille Wibe 4
Karoline Dyhre Breivang 2
Isabel Blanco 2
Linn-Kristin R. Koren 2
Sara Breistøl 1
Tine Kristiansen 1
Kari Mette Johansen 1

Mål tilsammen under hele turneringen: 
Linn Sulland 8+2+4+7 = 21 mål
Amanda Kurtovic 5+5+2+4 = 16 mål
Linn-Kristin R.Koren 1+8+4+2 = 15 mål
Pernille Wibe 3+3+3+4 = 13 mål
Tonje Larsen 3+5 = 8 mål
Isabel Blanco 2+1+3+2 = 8 mål
Kari Mette Johansen 2+1+1 = 4 mål
Karoline Dyhre Breivang 2+2 = 4 mål
Thea Mørk 2+1 = 3 mål
Sara Breistøl 1+1 = 2 mål
Tine Kristiansen 1+ 1 = 2 mål 


Lag bildet fra i fjor.. :) For min del: Ikke så overraskende

Larvik tapte dessverre 23-30 for Leipzig i semifinalen. Ser flere steder at de synes det var veldig overraskende, men jeg er vel en av de få som ikke synes det. Greit vi slo dem med 10 mål på hjemmebane i Champions Leauge, Leipzig manglet flere spillere og hadde med seg kun 12 stykker til Arena Larvik.  Allikevel slet vi i mot dem på bortebane, så de er ikke et dårlig lag. Synes det selvfølgelig er dumt at de taper, men jeg var ikke sikker på seier i dag. 

Tor Odvar Moen sa dette før hjemmekampen mot Leipzig: Jeg er imponert over moralen i Leipzig og det de får ut av det mannskapet de har tilgjenlige nå. Det er derfor de har vært farlige hele tiden selvom det ikke har blitt poeng av det har de plaget alle lagene de har møtt. 

Leipzig tapte med bare 5 mål i både hjemme og bortekampen mot Gyør. I tillegg ble det bare et 3 målstap mot Dinamo i begge kampene. Derfor overrasker det meg ikke at de faktisk har klart å slå Larvik, spesielt fordi vi mangler flere sentrale spillere. 

Målscorerne i kampen: 
Tonje Larsen 5
Linn-Kristin R. Koren 4
Linn Jørum Sulland 4
Isabel Blanco 3
Pernille Wibe 3
Amanda Kurtovic 2
Tine Kristiansen 1
Kari Mette Johansen 1

Larvik spiller nå bronsefinale mot Bayer Leverkusen, så vi får ihvertfall håpe de klarer å slå de. > Ble du overrasket over tapet? 

9 mål i debuten

Er tilbake igjen nå. Skulle egentlig overnatte hos mormor, men det ble endringer i planene. For dere som ikke har fått med dere det så vant Larvik HK begge kampene i går. Fantastisk, og det vil si at de møter Leipzig i semifinalen senere i dag. Dette laget møtte de også i Champions Leauge tidligere år. De slet mot depå bortebane og vant med bare to mål. (Husker ikke helt resultatet, ble 27-25 eller noe sånt) I hjemmekampen vant LHK hele 29-19! Så vi får se hvordan det går i morgen. 

Her er ihvertfall resultatet og målscorere i gårsdagens kamper.  

Larvik HK - Bayer Leverkusen (28 - 17)
Målscorere: Linn Jørum Sulland (8 mål), Amanda Kurtovic (5 mål), Tonje Larsen(3 mål), Pernille Wibe (3 mål), Kari Mette Johansen (2 mål), Karoline D. Breivang (2 mål), Isabel Blanco (2 mål), Thea Mørk(2 mål) og Linn-Kristin R.Koren (1 mål). Tor Odvar Moen sa at Pernille og Isabell var gode i sine debuter og at selve laget hadde god kontroll hele veien. I følge turneringens nettsider sa de at Lene Rantala,som akkurat har signert en ny kontrakt med klubben, bidro godt til at Larvik ledet 15-8 til pausen. 

Larvik HK- Storbritannia (21:10) 
Målscorere: Linka(8 mål), Amanda (5 mål), Pernille (3 mål), Linn (2 mål), Sara (1 mål), Isabell (1 mål) og Thea (1 mål). 

Laget ledet hele 13-4 til pause faktisk, fikk ikke noe særlig mer info om den kampen. 
Ser jo det at Pernille og Isabell fikk 9 mål tilsammen i debuten, og det er jo bra. Ellers scoret Amanda hele 10 mål på disse to kampene. Morsomt at de yngre også får viste seg litt frem, det er viktig!  

En liten rapport

I dag spiller Larvik kamper i Tyskland mot Bayer Leverkusen (15.45) og Storbritannia (18.35). 

Troppen som er med: Tonje, Sara, Isabel (får sin debut i Larvik drakta), Tine K, Kari Mette, Karoline, Linka, Linn Sulland, Lene, Thea, Pernille ( får også sin debut) og Amanda. Dvs at Cecilie, Gro, Katja, Olga, Tine S, Mie Sando (opptatt med EM/VM) og Nora står over!

Så en litt ''morsom'' status på Larvik facebook side: Tine K usikker i dag. Overtråkk i går. Tonje kun i angrep.Den var ny :-) Tor O.  
Haha, det kan man trygt si. Lurer på hvordan det skal gå i forsvaret nå, i og med at verken Olga eller Gro er med. De er som dere vet gravide. Nå har vi jo fått inn Isabell og Pernille, de er jo gode i forsvar. Allikevel tror jeg det skal merkes at Tonje L ikke får stå i midtforsvaret.

Jeg må også beklage, men jeg får ikke oppdatert dere på kampene. Skal i 60 års lag til mormor, og er derfor ikke i nærheten av en pc i kveld. Men jeg anbefaler dere å skjekke Larvikhk.no eller facebook siden dems (som du finner her). De kommer garantert med oppdateringer :) 

Veldig morro

Lene Rantala blir historisk etter at hun valgte å forlenge kontrakten med Larvik i hele tre år til.  Om bare fem dager fyller hun 43, og når kontrakten går ut fyller hun 46. Dette skriver larvikhk.no: 

Lene Rantala kom fra Junkeren i Bodø til Larvik HK før sesongen 97/98.
Rantala har spilt 230 landskamper for det danske landslaget etter debuten 14. februar 1991. Med det danske landslaget har hun blitt en av de mestvinnende håndballspillere i verden, med tre EM-gull, et VM-gull, to OL-gull, et EM-sølv, et VM-sølv og en VM-bronse.

Med Larvik HK har Rantala vunnet gull i Champions League, vunnet Cupvinnercupen to ganger, hun har 10 kongepokaler/NM-gull, 11 seriemesterskap og har vunnet sluttspillet syv ganger.

- Jeg er veldig glad for at Lene Rantala nå forlenger kontrakten med Larvik HK, sier hovedtrener Ole Gustav Gjekstad til larvikhk.no. På den ene siden er det en liten sensasjon at vi nå spiller med en målvakt født i 1968, noe som betyr at hun vil fylle 46 år det året denne kontrakten utløper. Det er historisk at en spiller på dette nivået spiller så lenge. Hun er den som har vært minst skadet i tiden i Larvik HK og holder fortsatt nivået. Og man kan ikke si at Lene har blitt noe dårligere med årene. Men det er jo litt nypløyd mark, og det er moro at det er mulig! På den andre siden, så hadde vi aldri forlenget denne kontrakten om ikke Lene fortsatt var en av de beste målvaktene i verden.

Rantala har nå forlenget sin kontrakt med Larvik HK og vil være i klubben minst til og med sesongen 13/14. Veldig morro spør du meg, som OGG sier: Hun har ikke akkurat blitt dårligere med åra! Det beviste hun spesielt i bortekampen mot Gyør tidligere i år.  Hva synes du om at hun har forlenget kontrakten? 

Se intervju med Rantala her: http://www.tv2.no/sport/handball/lene-rantala-42-fikk-ny-toaarskontrakt-med-larvik-3552967.html

En litt annen treningsmetode.

Synes det er litt morsomt å følge med på Gyør, for de legger ut så mye video og bilder. I tillegg gjør de mye morsomt utenom håndballen også. Mener at Larvik har noe å lære her altså!! 

Bare se her: 

Til Tyskland

Fredag kveld reiser Larvik HK til Wittlich i Tyskland.

Her skal laget delta på Stelioplast Cup som arrangeres i samarbeid med HSG Wittlich.

Larvik HK er i gruppe A med det engelske OL landslaget og Bayer Leverkusen.
I den andre gruppen møtes DJK/MJC Trier, HC Leipzig og FC Midtjylland.

Kampene går som følger:

Lørdag 6. august:
11.30 DJK/MJC Trier ? HC Leipzig
12.55 Bayer Leverkusen ? Storbritannia
14.20 FC Midjylland ? DJC/MJC Trier
15.45 BayerLeverkusen ? Larvik HK
17.10 HC Leipzig ? FC Midjylland
18.35 Larvik HK ? Storbritannia

Søndag 7. august
11.55 Vinner Gruppe A - Nr. 2 Gruppe B
13.20 Vinner Gruppe B - Nr. 2 Gruppe A
14.45 Nr. 3 Gruppe A - Nr. 3 Gruppe B
16.20 Bronsefinale
17.35 Finale

Dette blir spennende :- D 

 It's a beautiful day...

Fint vær i dag eller hva? Det er det ihvertfall her, og jeg elsker det :- D

Etter tre koselige nyheter i går (her og her) - skaper egentlig to av disse litt problemer for Larvik. I tillegg til at to er gravide, sliter laget med skader. Tine Stange, Tonje Larsen, Katja Nyberg og Nora Mørk er alle skadet. Ole Gustav Gjekstad sier at de vil bli klare etterhvert, men det gir laget noen utfordringer.


Tonje og Katja sliter fortsatt med skader


 ? Dette er en del av livet. Det gir oss noen sportslige utfordringer, men det er ting som er viktigere enn det. Og ambisjonene våre er de samme, men det er klart at vi trenger en ny bakspiller, sier daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hanssen til TV 2 Sporten.

? Jeg er komfortabel med de spillerne vi har etter at de to nå er gravide, men det er klart vi nå må se oss om etter en ny bakspiller, sier Gjekstad.

Hvem ønsker du som ny bakspiller i klubben?  (Er jo ikke så lett å få det en måned før sesongstart akkurat) 
Har vi sjans til å vinne Champions Leauge nå?  

oi oi oi...

Nå fant jeg nettopp ut at Olga Medvedeva også er gravid (leste det på Harald Bredeli's twitter). Så morro da :) Vet jo ikke om det er 100 % sikkert, men jeg tror ikke Bredeli hadde skrevet det uten grunn! Da mister Larvik to spillere denne sesongen ser det ut som! Edit: Det er nå også bekreftet på larvikhk.no og tv2sporten. 

 

IKKE NOK MED DET!!! 
Steffen Stegavik har nå fridd til Camilla Herrem. Steffen hadde planlagt alt veldig nøye og var veldig flink. Jeg sa selvfølgelig ja, sier Camilla. Jeg ble sjokkert faktisk. Men det var en veldig kjekke dag, sier hun.

Paret ønsker seg sommerbryllup, og det vil derfor ikke skje før i 2013 (pga OL neste år) 
TV2 SPORTEN!!  

Gratulerer til begge :- D 

Så morro :-)

Så at mange av dere har fått med dere nyheten allerede, men jeg har sitti på et fly i hele dag og derfor ikke rukket å skrive noe her enda. For dere som ikke har sett det enda så er Gro Hammerseng gravid, og hun venter barn i februar sammen med Anja Edin.

 Vi gleder oss veldig til å bli foreldre. Det er spennende tider, forteller Hammerseng i den utsendte meldingen. - Jeg kommer til å holde meg i god form og tar sikte på å komme raskt tilbake på håndballbanen, heter det videre. (www.op.no) 

PAR: Hammerseng og Edin viser sin kjærlighet etter at Norge vant mot Slovenia under håndball-EM.

Dette blir spennende, og jeg vil selvfølgelig ønske Gro masse lykke til :- D Skal du gå i fakkeltog?

Klokken 18.00 i dag blir det arrangert flere Fakkeltog rundt omkring i landet for å vise støtte og medfølelse for ofrene i Oslo og på Utøya. 

Larvik Håndballklubb skriver følgende på sin side: 

''Larvik Håndballklubb ønsker å vise støtte og medfølelse med ofrene på Utøya og i Oslo og oppfordrer alle tillitsvalgte, supportere, samarbeidspartnere, ansatte, medlemmer og alle håndballvenner til å støtt opp om fakkeltoget fra Torget i Larvik i morgen, mandag, kl 18.00.''  

Jeg vil veldig gjerne delta i fakkeltog der hvor jeg bor, men siden jeg er i Syden er det umulig.. Dessverre :( Dette har enda ikke gått helt opp for meg rett og slett fordi det har vært så langt unna. Har fulgt med på nettaviser selvfølgelig, men jeg klarer allikevel ikke helt å forstå at dette har skjedd i Norge enda. Tror situasjonen hadde vært litt annerledes hvis jeg hadde vært hjemme! Allikevel er jeg med i tankene, mens forhåpentligvis dere går i tog. Jeg anbefaler dere ihvertfall til å gjøre det hvis dere har mulighet. 

> Skal du gå i fakkeltog? 

  
Bildet er tatt fra VG!  

Melding fra Larvik HK

Larvik Håndballklubb vil uttrykke medfølelse med alle de som har kjære som har blitt rammet i fredagens to terroraksjoner.

Alle i klubben, styret, administrasjon, spillere, støtteapparat og frivillige er forferdet og sjokkert over det som har skjedd.

Vi håper at de som nå trenger uante krefter for å komme igjennom en uvirkelig tid, finner disse kreftene.
Vi sender våre varmeste tanker.

Larvik HK kommer på besøk

Nå sitter jeg på toget på vei hjem igjen, så da blir det litt mer blogging de neste dagene :) Hadde litt nett der hvor jeg var, men skjekket bare facebook. Var litt deilig å ikke stresse med bloggen i noen dager, men nå er jeg tilbake igjen! Andre del av ''Tilbakeblikk: Håndballsesongen 10/11'' kommer i kveld + noen bilder!! :) 

Larvik kjører rundt å besøker campingsplasser de neste dagene, dette sto på hjemmesiden dems: 

Seksten campingplasser i området får besøk av Larvik HKs lastebil med hoppeslott, musikk, konkurranser og andre aktiviteter.
Første besøk er på Blokkebukta søndag klokken 12.00.

Kjøreruten blir resten av dagene:
Mandag 11. juli kl. 11.00: Kjærstranda
Mandag 11. juli kl. 15.00: Stretre
Tirsdag 12. juli kl.12: Borre
Fredag 15. juli kl. 11.00: Gon
Fredag 15. juli kl. 15.00: Ula
Lørdag 16. juli kl 12.00: Omlid
Søndag 17. juli kl. 12.00: Furustrand
Mandag 18. juli kl. 11.00: Fjærholmen
Mandag 18. juli kl. 15.00: Langeby
Tirsdag 19. juli kl. 12.00: Granholmen
Onsdag 20. juli kl. 11.00: Oddane
Onsdag 20. juli kl. 15.00: Lydhus
Fredag 22. juli kl. 11.00: Solplassen
Fredag 22. juli kl. 15.00: Stolpestad
Lørdag 23. juli kl. 12.00: Anvik

En lykkelig slutt!!

Dette skrev Larvik Håndballklubb på sine nettsider i dag: 

Larvik håndballklubb og Karl Erik Bøhn er nå kommet til enighet om vilkårene for en ryddig avslutning av Bøhns arbeidsforhold i Larvik Håndballklubb. 


Karl Erik Bøhn var hovedtrener for Larvik Håndballklubb fram til 3. januar 2011.

Partene er kommet til enighet etter et initiativ fra bl.a ordfører i Larvik, Øyvind Riise Jenssen. Et spleiselag bestående av sponsorer og venner av Larvik Håndballklubb har vært med på å finansiere en sluttavtale til Bøhn som skal dekke etterlønn og påløpte utgifter.

Begge parter er tilfreds med avtalen og er glad for at konflikten nå kan avsluttes gjennom et forlik.

Detaljene i avtalen er det enighet om skal være konfidensielle.

Avtalen innebærer en endelig avslutning på konflikten som har vært. Det vil ikke bli reist noen ytterligere krav og ingen av partene vil kommentere konflikten eller avtalen ut over denne pressemeldingen.

Larvik Håndballklubb ønsker å takke Karl Erik Bøhn for det gode sportslige arbeidet han har gjort for klubben gjennom ti år og Karl Erik Bøhn på sin side ønsker å takke klubben for et godt sportslig samarbeid gjennom hele ansettelsesforholdet.

Larvik, 30. juni 2011

Bjørn-Gunnar Bruun Hansen                                                            Karl Erik Bøhn
Daglig leder LHK


Fantastisk spør du meg! 
Nå slipper alle partene å tenke på dette fremover, og ikke minst: Det blir ingen rettsak i august! Jentene kan nå få en fin oppkjøring og konsentrere seg om neste sesong. HERLIG!! :)  

 

En ny ting på bloggen :)

Nå som det ikke er så mye å skrive om tenkte jeg at jeg skulle begynne med en ny ting på bloggen. Kommer til å skrive et par ''Visste du at?'' - innlegg fremover. Da kommer jeg med noen morsomme/unyttige fakta om  fra både landslaget og Larvik HK - fra gamle og nye fjes! Høres det morsomt ut? 
Det er sikkert noen dere har hørt før, men det får gå!

Kommer med et innlegg litt senere i dag, da jeg har stått opp! Good night :)


Nydlig brud. Foto: Peder Torp Mathisen!

 

Gratulerer så mye med dagen :)


Sara Breistøl har bursdag i dag - gratulerer så mye med dagen :) 
 Hun har spilt i Larvik siden 2000 og fått med seg mange av Larviks gullmedaljer!!Nå er de gift!

Linka har endelig fått sitt ja av Einar Sand Koren. De giftet seg i Hedrum kirke i ettermiddag og flere av lagvenninne fra Larvik HK var til stede. Se flere bilder av brudeparet her: http://www.op.no/larvikhk/article5652046.ece

...
Foto: Peder Torp Mathisen - Se så nydlige!

Du kan sende inn hilsen til brudeparet her: https://www.facebook.com/pages/Haslum-HK/123070321037099 

Gifter seg i morgen!!


I morgen gifter Linn-Kristin Riegelhuth med Haslums Einar Sand Koren! De er jo søte sammen da, hihi :) Tolv spillere støtter Larvik håndballklubb!!

I dag var det et intervju med Tonje Larsen i VG, har akkuratt lest igjennom artikkelen selv. . Det har vært flere intervjuer med b.la Bøhn  i VG de to siste dagene, men de har dessverre ikke jeg fått med meg. Er det noen som har lest dem og kan si litt hva som sto? 

Her er ihvertfall en liten oppsummering av dagens artikkel: 


Bilde er fra artikkelen i avisen

Som en av tolv Larvik spillere støtter Tonje Larsen sparkingen av Bøhn. Larsen ble overrasket da hun sto på vitnelisten til sin tidligere trener , hun har heller ikke fått noen forklaring på hvorfor. Allikevel gruer hun seg ikke til hun skal i retten. Dette vil jo uansett handle om å svare på spørsmål fra begge siders advokater. Jeg har ingen vanskligheter med det, sier Tonje. 
Karl Erik og Larvik håndballklubb ble ikke enige i et meklingsmøte som foregikk på tirsdagen. Bøhn sa etter dette at det kom til å komme frem negative ting om enkelte spillere ''som folk nesten ikke vil tro er sant''. I tillegg har han sagt at spillerne vil få svi i retten (Herregud- Jeg synes personlig at han går litt langt med å si dette. Greit jeg skjønner at han er sint, men allikevel!). Tonje sier at dette er hans ord og at denne saken er mellom klubben og KEB! 

Dette bilde er også fra artikkelen

 Men det er ingen tvil om at du støtter at klubben sparket ham? 
Ja  jeg støtter klubben. De grepene som ble gjort var riktige og nødvendige, svarte dronninga av Larvik. 
Gro Hammerseng, Cecilie Leganger og Heidi Løke er de eneste som ser ting annerledes enn Tonje og de andre Larvikspillerne. 

I troppen er det 17 stykker, og 12 av dem støtter klubben. De som har vært en stund i klubben velger å stå ved klubbens side. Nykommerne (Thea Mørk, Amanda Kurtovic) velger å være nøytrale. Gro og Cecilie regnes også som nykommere i og med at de kom i fjor, men de har altså valgt å støtte Bøhn og Heidi. Isabel Blanco, Mie Sophie Sando og Pernille Wibe er ikke trukket inn i saken! 

Tonje sier at det ikke er noen splittelse i gruppa. Vi hadde ikke vunnet Champions Leauge om spillergruppa hadde vært splittet. Vi har respekt for hverandre og står derfor heller ikke i mot hverandre. 
Kan de bli splittelse når saken blir satt på spissen i rettsalen? 
Nei. Det er opp til retten og finne ut av hva som er rett og galt i saken.

I går skrev dagbladet at Larvik hadde satt et nytt punkt i kontrakten. Den går ut på at hvis treneren innleder et forhold med en spiller, må han slutte i jobben. Dette støtter Tonje Larsen, du kan les mer om dette her
Larsen avslutter med å si at hun ikke tror at dette vil ødelegge for sesongoppkjøringen eller neste sesong. Jeg hadde håpet at det kom en løsning under rettsmeglingen. Nå får vi håpe at saken finner sin endelige løsning i retten. Men jeg tror uansett at den ikke får noe å si for oss. 

Som sagt jeg synes Bøhn går alt for langt med å si at spillerne skal få svi, osv. Etter det jeg har fått med meg så er det jo lederne som har sparket han og ikke spillerne. Vi vet jo selvfølgelig ikke halvparten av saken, så det er jo litt vansklig og si/mene ting når man ikke vet alt. Allikevel synes jeg Bøhn burde oppføre seg litt mer voksent enn det han har gjort i denne saken. Jeg har stor respekt for Heidi, for hun har vært utrolig profesjonell dette siste halvåret. Det kan ikke ha vært lett å forholde seg til dette når arbeidsgiveren og samboeren står i mot hverandre. At hun til og med var på trening dagen etter sparkingen sier sitt. Det var også mange som lurte på om hun ville avslutte sin tid i Larvik allerede i januar, da sa hun dette: ''Jeg står løpet ut, jeg er profesjonell''. Det har hun virkelig gjort, og hun har storspilt hele sesongen. Som jeg sa: STOR RESPEKT for det!! 


Her er Løke på trening dagen etter sparkingen. 

Du kan se videointervju med Tonje Larsen her: http://www.tv2.no/sport/handball/tonje-larsen-stoetter-larvik-men-er-paa-vitnelisten-til-motparten-boehn-3522668.html 

Rettsak i august

Larvik håndballklubb og Karl Erik Bøhn var i dag på meklingsmøte, og de kom ikke til enighet. Dette sto det på op.no: 

Daglig leder i Larvik Håndballklubb, Bjørn Gunnar Bruun Hansen, ville ikke kommentere saken da han kom ut fra meklingsmøte, men klubbens advokat sier til avisa at avstanden mellom partene var for stor.

- Vi synes imidlertid at det er svært trist at partene ikke kan komme til enighet, sier advokat Samuelsen til ØP Nett.

Karl-Erik Bøhn sa i en kort kommentar til avisa at han synes det er trist at forholdet mellom klubben og han skal ende på denne måten.

Rettsaken mellom partene er berammet til tredje, fjerde og femte august, og går i Larvik tingrett.

VIL KJEMPE I RETTEN: Eks-trener Karl Erik Bøhn er i konflikt med sin tidligere klubb. Foto: Scanpix 

- Jeg er innstilt på å kjøre dette løpet helt ut. Jeg har allerede tapt alt og har ingen fallhøyde. I en eventuell rettssak tror jeg at jeg kommer frem, sier Bøhn til VG.

Les mer her: http://www.vg.no/sport/haandball/artikkel.php?artid=10095593
 

 Hva tenker du om saken? 

Håndballskole

Heidi Løke, Karl Erik Bøhn og Kristian Kjelling arrangerer håndballskole 27.juni - 1.juli for barn fra 10- 16 år. Håndballskolen skal foregå i Bjørnholthallen i Oslo! 

Les mer om den her: http://www.bifhandballskole.no/
Påmeldingsfristen er 21.juni (Det står 10.juni inne på siden, men det var visst feil)  


Det blir masse morro på håndballskolen - Det blir også quiz der man kan vinne en hel dag i Ungarn sammen med Løke og Bøhn.  Du kan lese om hva som skjer på linken over bilde! 

Er du Larviks neste målvakt?

Larvik søker nå etter en målvakt som kan ta opp arven etter Cecilie Leganer (36 år) og Lene Rantala (42, snart 43). 

Du vil få muligheten til å være en del av verdens beste målvaktsteam, med et mål om at du skal bli den neste stjernen i målet. Ved å trene med de beste får du en unik innsikt og praksis i treningsmetodene og mentaliteten som har skapt Verdensmestere, Olympiske Mestere og Champions League vinnere.

Vi søker etter deg som er 16-22 år, og som er seriøs, treningsvillig, og som har et langsiktig mål om å bli best. Du er relativt stor, uredd, og gleder deg til hvert skudd som kommer mot deg. Du er villig til å jobbe hardt over tid, og har allerede utviklet et godt talent som målvakt.

Hvis du vil bli den beste målvakten, så sender du en e-post til ole@larvikhk.no, eller et brev til Larvik Håndballklubb, Sverresgate 7, 3256 LARVIK. Skriv noen ord om deg selv. Ta med høyde, nåværende klubb, og send med noen videoklipp av deg selv i kamp- eller treningssituasjon.
NB: Husk å avklare med din nåværende klubb at du tar kontakt med oss, og om nødvendig med foresatte.

Med sportslig hilsen

Ole G. Gjekstad  - Trener Larvik Håndballklubb

Hentet fra larvikhk.no!!

 

Lene Rantala til VM i Brasil!?

Ja, du leste rikig.... Lene Rantala kan kanskje være klar til VM i Brasil om et par måneder. 
Danskene spilte to kvalifiseringskamper mot Polen, og vant begge to. Dvs at de er klare for VM, og Lene hadde en liten ære for det. Det ble skrevet at hun spilte en praktkamp mot Polen søndag kveld  i en dansk avis på nett.  
Rantala sier hun skal ta en prat med landslagssjefen Jan Pytlic i løpet av sommeren, også får de se hva det blir til.

Det har hele tiden vært en avtale at vi skulle snakke sammen etter at vi var kvalifisert til VM, nå får vi se hva som skjer, sier Lene Rantala til den danske avisen ''Politiken''. 

Lene har tidligere vært første keeper for Larvik, og fikk mye spilletid. Dette forandret seg da Cecilie Leganger kom til klubben før denne sesongen. Hun spilte en veldig god kamp mot Gyør  tidligere i år, da Cecilie var syk og ble sittende på benken. Hun beviser at hun holder et høyt nivå fortsatt.  Jeg synes det hadde vært veldig kult om Lene skulle vært med til VM, da har hun faktisk fylt 43 år. Morro at hun klarer seg så bra selv om hun er over 40 år.
Hva synes du om det? 


 

Larvik får flere og større sponsorer

Etter Mesterliga seieren har norges/verdens mest suverene klubb blitt mer attraktiv! 
Se intervjuet med Gro Hammerseng her: http://www.tv2sporten.no/handball/larvik-faar-flere-og-stoerre-sponsorer-3514831.htmlGro har da akkurat operert et leddbånd i tommelen, den røk i finalen i Champions Leauge!! Dette så jeg da på nyhetene i går. Hvis dere går inn på linken så er det den sammen video'n som ble sendt på nyhetene :)  

Møtes allerede i oppkjøringen.

Larvik HK må klare seg uten Heidi Løke i neste sesong, men allerede i oppkjøringen til sesongen møter de henne igjen. De skal delta i en ungarsk turnering, som er fra 27-28 august. 

I tillegg møter de Midtjylland  og Ferencvaros. 


Gro har sagt at hun kommer til å savne lagvenninna, det tar ikke lang tid før de ser hverandre igjen!

 

Sparturné

I løpet av de to siste ukene i juni skal Larvik HK på turné! De kommer å besøker 10 forskjellige Spar butikker rundt om i landet. Selvfølgelig har dem ingen i nærheten av der hvor jeg bor.... men det kan hende noen av dere gjør det.
Det blir kasting av gåndall (se hvem som kaster hardest) og man får hoppe i hoppeslott, i tillegg får man møtt en eller flere spillere fra Larvik  

Disse butikkene får besøk:
14.juni SPAR Roverud, klokka 14-20
15. juni SPAR Beitostølen, klokka 14-20
16. juni SPAR Dokka, klokka 14-20

18.juni EUROSPAR Hunstad, klokka 12-18
20.juni EUROSPAR Fosnavåg, klokka 14-20 
21.juni EUROSPAR Isdalstø, klokka 14-20
22. juni EUROSPAR  Husnes, klokka 14-20

23.juni SPAR Skåredalen, klokka 14-20
24.juni SPAR Svanedalgården, klokka 14-20
25.juni SPAR Skotterud, , klokka 13-19

Champions League-vinnere på SPAR-turné! 


> Bor du i nærheten av noen av Spar butikkene? Isåfall har du tenkt deg dit når Larvik HK er der? 

 

Eliteserielisens på plass

Tildelt lisens i første tildelingsrunde

Norges Håndballforbund har tildelt Larvik HK lisens uten anmerkninger.

Larvik HK er med i første tildelingsrunde og er blant de klubbene som kommer inn under kravene til "Lisens uten anmerkninger".

I brev fra Norges Håndballforbund er Larvik HK tildelt eliteserielisens 2011/2012 uten anmerkninger. I brevet kommer det også fram at Arena Larvik er godkjent som arena og at klubben gis anledning til deltakelse i den e-cupen de sportslig måtte være kvalifisert for.

I brevet fra forbundet heter det at "økonomi fortsatt er det bærende elementet i Eliteserielisensordningen, og det eneste området som isolert sett kan påvirke lisensstatusen. Den økonomiske situasjonen sett under ett er akseptabel, men det er store variasjoner både i målt omsetning, resultat og egenkapital".
Med et overskudd på 670.000 for 2010 og en egenkapital på 910.000 ved årsskiftet kom Larvik HK godt innenfor kravene fra forbundet.

- www.larvikhk.no 

I tillegg til Larvik er det 6 klubber i dameserien som har fått lisens. Dette gjelder Byåsen, Flint, Våg, Levanger, Njård og Tertnes. Resten må vente til slutten av juni :) 
 

Danskmester.

Isabel Blanco avsluttet sin ti år lange Danmarkskarriere med gull og jubeltårer. Sammen med Ingrid Ødegård, Tonje Nøstvold og Alette Stang og de øvrige jentene i FC Midtjylland feiret hun klubbens andre triumf på kort tid. I den tredje og avgjørende finalen i det danske sluttspillet ble det hele avgjort på 7mkast-konkurranse. Ingrid Ødegård reddet en avgjørende 7m, og ble, sammen med siste målscorer Linnea Thorstensson (Sverige) cup-heltene. Men det var Isabel Blanco som sørget for det viktige utlikningsmålet (hennes eneste scoring i kampen) i ordinær tid, og det var Alette Stang som ble lagets toppscorer med sine 8 mål... Og Tonje Nøstvold scoret ett mål i denne kampen mot Randers HK.
(handball.no)

Tonje Nøstvold går nå over til Byåsen, mens Isabel Blanco blir Larviks nye strekspiller.


Isabell spilte tidligere med Gro og Katja i FCM, nå blir de lagvenninner i Larvik. 
Her er de sammen med Alette Satng( t.v), Ingrid Ødegård og Tonje Nøstvold! 

 

Kristina-statuetten 2010 gikk til.....

HEIDI LØKE !! 

Dette er en pris Tønsberg bladet deler ut hvert år. På bakgrunn av Heidis presentasjon på banen under EM får hun denne prisen. Heidi går som sikkert de fleste vet over til Györ neste sesong.
Det er en stor ære og veldig gøy, jublet Løke når hun fikk prisen.

Det har vært et trøblete år for Heidi utenfor banen, men på har hun gjort som hun skal: Nemlige å prestere godt for både klubb og landslag. jeg må si jeg er veldig imponert over henne, hun har vært utrolig profesjonell. 

Foto: Kirvil Håberg Allum

At vi vinner Champions Leauge på tross av det som har skjedd, er stort. På banen har jeg kun hatt fokus på å prestere, sier Løke. 
Heidi varirer mellom å være god og være sinnsykt god, sier Bøhn som var med henne når hun fik overrakt prisen.Vi ser hvem som tåler den krigen. Det er ikke mange som hadde klart å stå i det og med den utgangen fortsetter han. 

Heidi er ikke den eneste Larvik spilleren  som har vunnet prisen, tidligere har Tonje Larsen (i 1999, VM gullet samme år), Kari Mette Johansen (2006, på bakgrunn av hennes presentasjoner i EM 2006) og Linn-Kristin Riegelhuth (i 2008, på bakgrunn av hennes presentasjoner i OL og EM 2008). Prisen kan bare vinnes en gang. 


Her er Kari Mette med prisen fra 2006 :) Endelig fikk jeg fikset det :-))

Endelig fikk jeg lastet opp video'n ,men ble egentlig ikke så fornøyd med den. Når jeg lager den så passer videoen til musikken, men når jeg lagrervideoen på datamaskinen så blir musikken plutselig veldig treig i forhold til bildene. Jeg bruker Windows Live Movie Maker, så det sier sikkert sitt. Er jo ikke akkurat det beste programmet man kan bruke! Allikevel her er ihvertfall det jeg fikk til for denne gang :) 


Karoline Dyhre Breivang

http://nl.nrk.no/podkast/aps/56/nrk_p3morgen_2011-0523-0109_6344175313.mp3
Fra 34:20 til 52.33, der hører dere Karoline Dyhre Breivang. 

> Hvilket fotballag heier Karoline på?  
 > Hva liker hun å gjøre på fritiden og hva er viktig for henne å ha med på ferie? 

 

Må beklage igjen...

Skulle ha lastet opp den videoen, men når verken blogg.no, youtube eller data'n samarbeider er det litt vanskelig. Skal selvfølgelig prøve så godt jeg kan å få den ferdig så fort som mulig. 
I tillegg vil jeg si at nå som håndballsesongen er over er det heller ikke så mye for meg å blogge om. Skal prøve å finne på litt ting innemellom, men det er ikke så mye nyheter for øyeblikket. Dvs at det ikke blir så mye hyppig blogging som tidligere, men litt bilder og videoer vil bli lagt ut + noen ''fakta om'' kanskje. Spørs hvor mye jeg har tid til, siden det nærmer seg eksamen også, og det må jo priorites :)
Video :)

Skal prøve å få ferdig en video i løpet av kvelden nå :) EDIT: Jeg blir ikke ferdig med den, siden videoprogrammet klikker hele tiden. Skal prøve å få lagt den ut i morgen!! 


Karo Linka Kari Mette :) 

 

Ny kontrakt!

Nå har Olga Medvedeva har skrevet under en toårig kontrakt med Larvik Håndballklubb.
Jeg trives veldig godt i Larvik, og gleder meg til å nå nye mål med Larvik Håndballklubb sier hun til klubbens hjemmesider. 
Vi er glade for å ha med Olga videre, hun er en av de unge  som er god nå. Vi har kanskje ikke sett henne på sitt beste pga skader. - Sier Ole G. Gjekstad til larvikhk.no
Hun har 3 landskamper med det russiske landslaget, og hun er verdensmester med U21. 

Det er bare Heidi Løke som drar fra klubben, mens det kommer inn tre nye linjespillere for å erstatte henne. Det er da Isabel Blanco, Pernille Wibe og Mie Sophie Sando

Her er oversikt over hvem sine kontrakter som går ut når: 
30.juni. 2012: Gro Hammerseng, Tine Stange, Lene Rantala, Linn Jørum Sulland, Amanda Kurtovic, Tine Rustad Kristiansen og Katja Nyberg. 

30.juni.2013: Isabel Blanco, Pernille Wibe, Tonje Larsen, Sara Breistøl, Karoline Dyhre Breivang, Linn-Kristin Riegelhuth, Cecilie Leganger, Olga Medvedeva.

30.juni.2014: Kari Mette Johansen, Nora Mørk, Thea Mørk, Mie Sophie Sando.  


Nora Mørk skal spille for for Larvik frem til 2014. 

Jeg tror kanskje Tonje Larsen (2013), Lene Rantala (2012), Kari Mette Johansen( 2014) Cecilie Leganger(2013)  og Karoline Dyhre Breivang (2013) ikke kommer til å skrive flere kontrakter med Larvik eller noen andre klubber. Tror kanskje disse kommer til å gi seg når kontraktene utløper, men man skal selvfølgelig ikke være sikker.  tillegg er jeg litt usikker på Gro etter at hun sa nei til landslaget for andre gang, tror kanskje hun takker for seg etter denne sesongen eller kanskje tar en sesong til. Dette er hva jeg TROR, ikke hva jeg håper... Vil jo at de skal fortsette en laaang stund til. 
Rantala blir 43 år i år, og er fortsatt veldig god. Så de andre har jo en del år igjen, hvis de har henne som forbilde. Flere av dem har jo slitt litt med skader, og derfor tror jeg kanskje de ikke kommer til å holde på så lenge som Rantala (og Trine Hatlvik som la opp i år, 45 år gammel). 


Lene Rantala har vunnet alt som kan vinnes med både det danske landslaget og klubblaget. Linka mangler nå bare VM gullet før hun har alt! :) 

> Hvem tror du gir seg når kontrakten utløper?  

 

Ny strekspiller

Mie Sophie Sando har skrevet under en 3 års kontrakt med Larvik HK, hun er 17 år og fra Larviks egen rekruttstall. 

- Det er veldig gledelig at vi har fått opp en spiller fra vår egen rekruttsatsning. Mie er linjespiller og har signert en 3-årig kontrakt med Larvik HK. Hun debuterte nylig på juniorlandslaget og er en spiller for framtiden, sier trener Ole Gustav Gjekstad til larvikhk.no. 

Larvik har nå 3 linjespillere! 

Treneren er klar....

Det blir bare et rollebytte neste sesong. Tor Odvar Moen blir assistent trener igjen, og Ole Gustav Gjekstad tar over stillingen som hovedtrener. Eller han blir sportsjef med hovedtreneransvar. 
Tror det blir ganske greit, i og med at Ole Gustav har vært trener for de fleste av jentene før og kjenner dem ganske godt. 

> Hva synes du om at han ble trener? - Jeg stiller meg 100 % bak det valget som klubbens ledelse har gjort, forteller Larviks kaptein Tonje Larsen. - Ole er perfeksjonist og svært opptatt av detaljer, detaljer som kan være helt avgjørende i forhold til å oppnå den sportslige suksessen vi ønsker oss også i fremtiden. Han har veldig gode og motiverende treninger og blir en veldig god leder av trenerteamet vårt. Vi gleder oss alt til neste sesong, avslutter Larsen.

 Jeg gleder meg til å jobbe med alle involverte i Larvik Håndballklubb. Selvfølgelig vil hovedfokus være å utvikle laget og enkeltspillerne, og å bidra til å nå klubbens høye mål. Men både på og utenfor banen har vi dyktige medarbeidere og frivillige, og organisasjonen har aldri vært sterkere enn nå. Det gjør at jeg er trygg på at vi går en god fremtid i møte, sier Ole Gustav Gjekstad. 

(Larvikhk.no)

Gratulerer med dagen alle sammen :)

Ha en god 17.mai, alle sammen :) 
Blir ikke så mye blogging for min del i dag tror jeg, vi får se utover kvelden!


Larvik i toget 2010! 


LHK i toget 2008 - Linka, Kari Mette, Tine, Olga & Tonje :) 
Foto: Bjørn-Tore Sandbrekkene 
Anja Andersen i 2x30

Har sett på litt bilder fra da Larvik spilte mot FCK i 2009, da spilte Linka i klubben for Anja Andersen. 
Anja er jo en artig skrue, og er ikke redd for å verken si noe eller gjøre noen dumme ting på banen/sidelinjen. 
Visste dere forresten at Anja Andersen også har spilt fotball? Min mor har tidligere spilt i mot Anja, men hun mente at hun ikke var så god i fotball som i håndball.. Haha, litt morsomt egentlig!

...
Foto: Torgrim Skogheim - Linka Anja og halve Kari Mette
Foto: Torgrim Skogheim. 

...
Foto: Torgrim Skogheim

...
Foto: Torgrim Skogheim

...
Foto: Torgrim Skogheim - 4 minutter utvisning eller?? hehe

Du kan se resten av bildeserien her: http://www.op.no/larvikhk/article4678882.ece?start=67
Og bildene fra selve kampen kan du se her: http://www.op.no/larvikhk/article4678447.ece 

 

På onsdag....

Får vi vite hvem den nye treneren til Larvik er. 

Tor Odvar Moen tok over trener jobben etter at Karl Erik Bøhn ble sparket. Tor har selv sagt at han ikke vil fortsette som hovedtrener!


Mange tror at det er Ole Gustav Gjekstad som tar over jobben. Hvem tror du det blir?
Jeg har egentlig ikke peiling, men tror egentlig det blir Ole Gustav!!  


Han var trener for klubben fra 1998-2005! :) 

 

Fan side :))

Har laget en fan side om Kari Mette Johansen på facebook - bare å melde seg inn :)) 

https://www.facebook.com/pages/Larvik-Norway/Kari-Mette-Johansen/148641058538799
 

Tonje Nøstvold og Isabel Blanco

... kunne avslutte sin tid i FC Midtjylland med en EHF-cup seier. Jubelen kunne slippes løs i dag, selv om de tapte 26-24. Laget hadde nemlig 7 mål å gå på fra forrige kamp! 

Av de norske var det Tonje Nøstvold og Alette Stang som satte inn 3 og 1 mål. Svenske Linnea Torstenson ble toppscorer med 7 mål. 
Ingrid Ødegård og Isabell Blanco spiller også på laget. Blanco kan nå dra til mesterligavinnere Larvik neste sesong med et EHF cup gull i bagasjen.

Tonje NøstvoldIsabel BlancoIngrid ØdegaardAlette Stang 
Tonje Nøstvold, Isabel Blanco, Ingrid Ødegård og Alette Stang.

Tonje som går til Byåsen neste sesong og Isabel har fortsatt to eller tre finaler mot Randers igjen før de kan si seg ferdig i klubben. De skal kjempe om å bli danske mestere!

Nå er det vel deilig å være norsk i Danmark :))  

Happy Birthday

I dag, på selveste Champions Leauge finale dagen, har Tine Stange bursdag. Så nå får vi bare håpe at Larvik klarer å gi Tine gullet i bursdagsgave. 

Tine S kom til Larvik i 2003, og har kontrakt frem til neste år. Dvs at hun har spilt en stund for Norges beste lag, og vunnet mange medaljer allerede. Det eneste hun og de fleste andre (uten om Leganger) mangler er Champions Leauge gullet som de skal spille om klokken 19.10 i kveld.

KOM INN OG TOK TAK: Tine Stange jubler etter å ha scoret et av sine til sammen fem mål i NM-finalen. 

Flere spillere må kanskje vitne...

Det ble sagt for en liten stund siden at det muligens vil bli rettsak mellom Larvik HK og Karl Erik Bøhn angående sparkingen av Bøhn i januar. Nå er vtinelisten lagt ut, og flere spillere er involvert. 

Bøhn har innkalt: Gro Hammerseng, Heidi Løke, Tonje Larsen & Cecilie Leganger 
Klubben har innkalt: Karoline Dyhre Breivang, Sara Breistøl, Nora Mørk og Tine Rustad Kristiansen. 

''Jeg vet jeg er på lista, men det bare Champions Leauge som står i hode på meg nå'' sier Gro Hammerseng til TV2Sporten.  

Larvik HKs daglige leder, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, gjentar at de ikke ønsker å havne i en rettsaksituasjon, men heller få et forlik.- En av grunnene til at vi ønsker å forliksforhandle er for å unngå å sette spillerne, klubben og de ansatte i en slik situasjon, sa han til TV 2 Sporten. 

Du kan se intervjuet her: http://www.tv2sporten.no/handball/vitneliste-splitter-larvik-3491060.html

Jeg synes dette er veldig dumt egnelig at spillerne blir satt i mot hverandre. Det har jo ikke gått like bra utenfor banen nå har flere sagt,men de har klart å legge det bak seg når de spiller kamper. Jeg tror kanskje ting blir litt bedre når Heidi reiser til Ungarn, men det henger nok litt igjen i lufta uansett. Det kan jo ikke være en morsom situasjon for noen av spillerne dette her!!

> Hva tenker du om saken, og hvem som vitner for hvem?  

Foto: Torgrim Skogheim Her er noen av LHK jentene samlet på landslagssamling i juli 2010, nesten et år senere er ikke alt like idyllisk! Jeg tror ingen av disse hadde trodd at situasjonen skulle se sånn ut for et år siden! 

 

Forlenger med to år.

Karoline Dyhre Breivang skrev under en ny to års kontrakt med klubben. Hun kunne i dag feire både bursdag og kontraktforlengelse før turen går til Spania til helgen. 

 ? Jeg regner med mer oppmerksomhet enn vanlig, for ofte er sesongen over på den tiden av året. I år skal vi trene på bursdagen min, så det blir nok sang på treningen i kveld. Tine Stange og jeg er mai-barn begge to, så i og med at vi skal til Spania til helgen klasket vi til med bursdagsfeiring med grilling og kake i går hjemme hos Tine Stange. Gode, gamle bursdagsinvitasjoner ble delt ut på trening før den første finalen, forteller Karoline Dyhre Breivang.

Jeg er godt fornøyd med å få det i boks. Jeg trives veldig god her, både på laget og i byen. Det er jo et bra lag, så det er ingen grunn til å skulle flytte på seg. Jeg er glad for at klubben vil ha meg med videre, sier Breivang. 

 Klubben er strålende fornøyd med at en av de rutinerte velger å forlenge kontrakten. Det er ikke alt Karoline Dyhre Breivang gjør som blir lagt merke til, men hun er veldig viktig for et lag. Hun tar alle oppgaver hun blir satt til og i tillegg er hun ei trivelig og blid jente ? en miljøskaper, sier Larviks hovedtrener, Tor Odvar Moen. 

- larvikhk.no


Karoline vil fortsette i Norges største klubb i to år til, men det blir uten Heidi Løke. 
Linka fortsetter også i klubben :) 


 > Glad for at Karo fortsetter? 

I dag har.....

Karoline Dyhre Breivang og Isabel Blanco bursdag!!!
Så gratulerer med dagen til de to :)

Isabel Blanco er jo den ene erstatteren til Heidi Løke i Larvik, hun skrev nylig under en kontrakt med klubben. Så det blir jo bra :) Hun kom fra klubben FC Midtjylland Håndbold klubb. I tillegg har hun spilt 70 landskamper for Norge, Isabel har vært med på tre mesterskap (EM 08, VM 05 og EM 04) 

Karo har vært på landslaget siden 2000, men hadde litt skader i starten og sto over to mesterskap + at hun ble vraket fra et . Hun har vært fast på laget siden 2004, og vært med å vunnet OL gull og 4 EM gull + noen sølv og bronse medaljer. Karo har vært i Larvik siden 2005, og der har hun vunnet nesten alt som kan vinnes med klubben. Hun mangler kun Champions Leauge gullet som dem har store muligheter til å vinne til helgen. 

 
Karo og Isabel :)  

Tips fra Kari Mette Johansen

Fant tilfeldigvis to videoer av Kari Mette Johansen som ble lagt ut i dag. Hun gir hudpleie tips og reklamerer for Aurela, så hvis du er interessert kan du se på disse videoene. 

Kari-Mette Johansen fra Larvik Håndball Klubb er en aktiv dame som gjerne gir deg sine hudpleietips. Trening er en viktig del av hverdagen til Kari-Mette og hun ønsker å se godt ut og føle seg bra. Kari-Mette passer på å rense huden morgen og kveld. Hun ønsker å bruke gode, naturlige kremer som gir fuktighet og som kan forebygge aldring. Naturlige kremer med minst mulig tilsetningsstoffer. 
Videoen er også tilgjengelig på Vimeo. 
Ønsker du flere tips og inspirasjon? Besøk vår nettside www.Aurela.no 

> Hva synes du om tipsene?  

For kreftsaken

 

Lørdag startet aksjonen fra rom 611 på Radiumhospitalet. Tom Frode Wallin slo selv det første golfslaget som ble fulgt opp av Jan Vincent Johannessen, biskop Ole Christian Kvarme og OL-mester Olaf Tufte.

Tydelig inspirert slo jentene golfballen fra Nordbyen kjøpesenter og ned til Larvik sentrum.

Torsdag fra klokka 10.00 blir det stand foran Kulturhuset Bølgen helt til den sene kveld. Kun avbrutt av en minnestund i Larvik kirke klokka 17.00. På minnestunden vil Tom Frode Wallin selv fortelle sin historie, og hvordan ideen ble unnfanget og virkeliggjort.


Les mer om prosjektet her: http://www.op.no/nyheter/article5592944.ece
Du kan se bildeserie fra hendelsen her: 
http://www.op.no/larvikhk/article5594147.ece

Informasjonen er hentet fra OP.no
 
Det var Tine Rustad Kristiansen, Gro Hammerseng, Karoline Dyhre Breivang, Tor Odvar Moen, Ole Gustad Gjekstad og  Linn Jørum Sulland som representerte LHK (Det var de som var på bildene ihvertfall).
Jeg synes det er utrolig bra at de er gode forbilder og støtter sånne saker!!  

Hva synes du om det?  


Karo støttet kreftsaken.  

 

 

Nå er det klart..

Pernille Wibe har skrevet under en 2-årskontrakt med Larvik. 

''Jeg får veldig mange gode medspillere, dessuten håper jeg min egen utvikling gjør at jeg kan komme mer i posisjon på landslaget. Jeg har vært med litt i det siste og har på ingen måte noen fast plass på landslaget. Selvfølgelig vil jeg gjøre det bra med klubblaget, men det også et klart langsiktigmål å bli fast på landslaget, sier hun. Jeg føler det er rett for meg å gå til Larvik nå. Jeg gleder meg utrolig til å spille sammen med Thea og Nora Mørk, som jeg har vokst opp sammen med, sier Pernille Wibe til larvikhk.no

Vil utvikle seg i Larvik
 

Tine Rustad Kristiansen

Jeg så på Tertnes - Larvik kampen i går, og da la jeg godt merke til at TineRustad Kristiansen har en syk fart. Har egnetlig lagt merke til det før, men tenkte litt mer over det i går. I og med at verken Tonje eller Gro (sto over 1.omgang) var med i går, så fikk Tine en del tillitt i første omgangen. Alt gikk ikke rosen rødt, men når hun først setter opp farten så er det ikke så lett å ta henne igjen. I tillegg bryter hun seg bare igjennom forsvaret og klinker ballen i mål :) Tine er veldig flink til å utfordre med fart, i tillegg har hun et bra samarbeid med streken. Veldig gøy å se på egentlig :)) 

Her en video av Tine K:
 

''Uslåelig'' rekord...

Alle vet at Heidi er rå på banen, og at hun scorer masse mål er ikke en hemmelighet. I løpet av denne sesongen har hun scoret 440 mål tilsammen. Her er scoringslisten hennes( fra juni i fjor):

Eliteserien: 221
Mesterligaen: 93 (hun har enda to kamper igjen) 
Landslaget: 87
Sluttspillet: 22 (hun har enda en kamp igjen)
NM: 17

Heidi går som de fleste vet over til Gyør neste sesong :)

 

Ny trener til Larvik

Som dere sikkert har fått med dere så ble Karl Erik Bøhn sparket som trener tidligere i år. Han hadde egentlig kontrakt til neste år, men siden han ble med til Györ når Heidi Løke skrev under en kontrakt kunne han ikke bli i klubben lengre. Tor Odvar Moen tok over treneransvaret, og han har gjort det på en veldig god måte. 

Klubben vil ikke si navnet til personen som får trener jobben, det får vi ikke vite før den første finalen i Champions Leauge. Så det er bare å vente i spenning :-) 

Golden Goal

Det var en som lurte på om jeg kunne legge ut linken til video'n der Golden Goal gutta ledet Larvik jentene i en kamp. Her er linken: http://www.tv2underholdning.no/goldengoal/haandballtrenerne-2787415.html

 

Muligens en ny strekspiller i Larvik.

Det var tidligere klart at Isabel Blanco gikk til Larvik, for å erstatte Heidi Løke. Nå kan det hende Pernille Wibe fra Byåsen også kommer til Vestfold klubben. 

Er fortsatt i tenkeboksen og har på ingen måte vendt Byåsen ryggen. Men kommer Larvik med et kontraktsforslag, er det klart at jeg vil vurdere det, sier hun til Adresseavisen. 

Hun  har spilt tre år i Byåsen, og har også fått sjansen på landslaget.
Hva tenker du om det?? 


Foto: Tor-Inge Langberg. 
Pernille blir kanskje lagvenninne med Nora Mørk neste sesong..  

Vil du se bilder fra Katja comeback?

http://www.facebook.com/album.php?fbid=10150163720438844&id=242331553843&aid=303402 - gå inn her :) 

Jeg fikk da vite av en av dere lestere at Katja spilte med drakta til Tonje Larsen fordi de ikke hadde drakt nummer 14 i svart. Håper hun skal spiller mer og at Larvik kommer til finalen i sluttspillet. For da får vi sett Katja på tv også! Synes det er veldig gøy at hun er tilbake, i og med at hun har sittet på sidelinjen i nesten et år.

 

Bare det å ta på seg drakta med nummer 14 blir stort for meg!

Ja, da er det bekreftet.  Katja Nyberg gjør comeback på banen og spiller sin første kamp med LHK drakta på denne sesongen.  Hun har siden i juni i fjor slitt med en skulderskade, og har ikke vært på banen siden hun slutter i Danmark forrige sesong. 

Det er veldig, veldig gøy selv om jeg ikke kommer lenger enn til benken. Jeg vil uansett være dritnervøs. Det blir noe helt spesielt å komme tilbake i Larvik-drakten igjen, sier Nyberg til VG

Det blir vel kanskje ikke den beste kampen min gjennom tidene, men bare det å få være med igjen er stort, sier Katja Nyberg til larvikhk.no noen timer før hun skal spille sin første kamp i Larvikdrakta siden hun vant Cupvinnercupen med Larvik i mai 2005

Hun sier også at det kan bli mere spill i sluttspillkampene, eller det kan bare bli denne ene kampen. Hun blir IKKE med til Buducnost, men hun satser på å være tilbake for fullt neste sesong!  Denne kampen er en del av rehabiliteringa. 

Kampen går ikke på tv, dessverre. Det kommer oppsummeringa av kamp i kveld :) Larvik spiller da mot Flint Tønsbeg hjemme i Arena Larvik. 

Katja i LHK i en tidligere anledning... 


 

Nytt om Larvik HK...

Det har kommet  noen nye artikkler om Larvik dagen før dagen. 

1. nyheten - Karoline Dyhre Breivang skallet med Heidi Løke på trening i dag og begge ble liggende på gulvet i flere minutter. Heidi fikk en kul i bakhodet og Karo måtte sy noen sting over høyre øyet (hun fikk et kutt). Begge spiller i morgen, og det er ikke noe alvorlig. ''Jeg vant, du fikk et åpent sår fleipet Heidi Løke''. Vg.no

Heidi Løke måtte ises ned etter smellen.  Foto: Pål Terje Støtvig

2. nyheten - Vi får ikke toppdommere i den første semifinalen.  Valerija Guseva og Stella Vartanjan (russiske) leder denne kampen mot Buducnost Podgorica. 

''LHK-trener Tor Odvar Moen kan fylle en tykk bok om de gangene Larvik har opplevd å bli blåst ut av hallen, spesielt i Øst-Europa. Dermed fortsetter nedprioriteringen av kvinnehåndball. Bare i OL får landslagene de beste dommerne i verden. EM og VM fungerer langt på vei som en opptreningsleir.Heller ikke på klubbnivå tilgodeses lagene med de beste kamplederne, selv ikke i semifinaler i den største klubbturneringen.Russerne har dømt LHK én gang før, mot Le Havre for noen år siden. Da gikk det på halv tolv.'' sier Østlandsposten. 

3.nyheten - ''Fredag ettermiddag rakk de en god klem og varme håndtrykk før de lørdag møtes som bitre fiender på banen i Arena. De to kan se tilbake på en rekke triumfer sammen i Slagelse, men i morgen står de på hver sin side i kampen om å komme seg til finalen i Champions League.'' Østlandsposten. 

Foto: Mats Grimsæth

4.nyheten - Heidi Løke er snytt for scoringsrekorden i serien. I følge Tor Odvar Moen sin statestikk har hun scoret 4-5 mål mer en det som er oppført. Hun tangerte(= fikk like mange mål) rekorden til Linka, som scoret 221 mål på en sesong.

Det går fort i håndball. Noen har likt hår. Det er lett å gjøre en feil, sier Moen.Så sekretariatet kan ha blitt lurt av flere blonde hestehaler? For eksempel, svarer Moen
Det er sånn det er. Jeg synes bare det er gøy å score mål og er fornøyd med sesongen. Og det er helt greit for meg å dele tittelen med Linka, sier Løke.TV2 sporten

5.nyheten - Larvik har fått nytt design på hjemmesiden. :-)) og dere kan gå inn på Larvik sine facebook sider og delta i ''tippekonkurransen''. Her kan dere vinne VIP- pakke til finalen (hvis Larvik kommer seg dit).Dere skal da tippe på resultatet til morgen dagens kamp. Det går bare ann å tippe en gang hver. Konkurransen finner dere her !! 

Veldig mye nytt som har skjedd i dag, så da samlet jeg alt i et innlegg :) 

GLEDER MEG VELDIG TIL KAMPEN I MORGEN, GJØR DU? 


Vi får håpe Larvik kan juble i morgen! Foto: Svein Andre Svendsen
 

Nå må hun operere i begge knærne.

Nora Mørk sliter med jumpers knee i begge knærene, og nå skal hun operere etter at sesongen er ferdig. Hun går dermed glipp av håndballjentenes sommersamling i Portugal i juni. 

Det tar ca 6 uker før hun er tilbake i full trening etter operasjonen. Hun blir glad hvis hun er klar til VM i desember, men det viktigste er å være med til OL 2012.

''- For meg er det klart viktigste å bli helt klar til OL neste sommer. Så får vi se om jeg også blir tatt ut til VM i desember, sier hun til VG.''  

JAAA, nå ble jeg glad :D

En av mine favorittspillere, lettere sagt: Kari Mette Johansen, har skrevet under for tre nye sesonger med Larvik :- D Jeg ble utrolig glad når jeg leste det på larvikhk.no nå nettopp! Hun er en utrolig god håndballspiller, og jeg er glad hun har valgt å fortsette i Norges beste klubb! Dvs at hun blir i klubben til 2014!
> Hva synes du om det? 

...
Op.no  - hehe, bilde passet jo ganske bra da.. 

Gratulerer med dagen !! :-)

Nora og Thea Mørk har bursdag i dag, og fyller 20 år :-) Gratulerer til dem!!! 


Det ble også kjent i dag at de forlenger kontraken sin med Larvik. Den går egentlig ikke ut før neste år, men nå blir de i klubben til 2014 !! :-)  

Ny spiller i Larvik.....

Isabel Blanco blir Larviks ene strekspiller, hun har skrevet under for to sesonger. :-) 

''Larvik sportssjef er godt fornøyd med å få inn Blanco som erstatter for Løke.

? Hun er bra forsvarsspiller, og en skikkelig fighter både bak og fremme. Hun er flink til å få med seg andre, og har gode relasjoner blant annet med Gro Hammerseng og Katja Nyberg etter å ha spilt sammen med de på klubbhold tidligere.'' - TV2sporten.no! 

De planlegger å få en strekspiller til for å erstatte Heidi Løke. De sier at de vil satse på Mie Sando, som Blancos konkurrent. 

 
> Hva synes du om at Isabel kommer til Larvik?  

Det må være lov å prøve seg....

Som mange av dere vet så er det 1.april i dag, og da må det være lov å tulle litt (selv om mange gjør det ellers også)

Så jeg må nok skuffe dere litt nå, Heidi Løke blir IKKE i Norge. Hun skal fortsatt til Györ neste sesong!! 
Kanskje ikke den beste spøken, men som overskriften sier: Det må være lov til å prøve seg!!! Larvikhk.no skrev at Frode Kyvåg skulle bli ny trener for Larvik.... Jeg skjønte egentlig at dette var en spøk med en gang, haha. For all del det kunne jo ha vært sant! :-)

> Har du lurt noen/blitt lurt i dag?  

Heidi Løke blir i Norge !!

Ja, dere leste riktig. Heidi Løke blir i Norge neste sesong! 

Heidi fikk et tilbud og tilrettelegging fra Györ for henne og sønnen Aleksander, hun sa tidligere i år at hun ikke kunne si nei til dette. Leif Gautestad sa dette til op.no, 08.01.2011: ''Ifølge norsk lov må hun vel ha min underskrift for å flytte med Alexander ut av landet. Den har hun ikke fått, sier han.''

De deler foreldreretten, og han har mye å si i denne saken. Nå har han sagt sitt, og Løke må derfor bli i Norge. Leif vil bare det beste for Aleksander, og da måtte dette gå utover Heidi.  
Om hun fortsetter i Larvik er ikke sikkert! > Hva tenker du om dette? 
> Tror du Heidi velger å bli i Larvik eller bytte klubb? 

Vil ikke stresse med det...

Sportsjefen  i Larvik, Ole Gustav Gjekstad bekrefter i dag at de har hatt en diaolg med Isabel Blanco. Hun hadde som jeg skrev i går, takket nei til Byåsen. 

Ole Gustav vil ikke si hvor langt de har kommet i prossessen, men han sier at de ikke er helt i mål enda. Han sier at det er en fordel for laget, siden Isabel tidligere har spilt med Gro Hammerseng og Katja Nyberg i Ikast. I tillegg er hun en skikkelig fighter. 


Jeg kommer tilbake med mer om saken :-)

Det er fortsatt uvisst om Karoline Dyhre Breivang, Kari Mette Johansen og Olga Medvedeva fortsetter i klubben, ingen av de har skrevet under en ny kontrakt enda.. 
Jeg skjønner jo greia, men...

Jeg har sitti å sett på noen Larvik kamper fra da Karl Erik Bøhn var trener for laget... Jeg skjønner jo nå hvorfor kantene nesten aldri blir brukt i kampene for tiden. Det eneste jeg har hørt i hver timeout er ''send ballen inn på linja'', ''send ballen til Heidi'', ''sender dere ballen til Løke blir det garanter mål'', osv... Dere skjønner greia? 

Jeg har absolutt ingenting mot Heidi, for det blir jo som regel mål hver gang og hun er utrolig god. Det er jo en veldig bra ting å gjøre, men det er ikke alltid en fordel. Jeg kan jo nevne den første kamp mot Györ i år, da  pakket spillerne inn Heidi Løke og Larvik slet med å få ballen i mål. De var ikke vant til å bruke kantene noe særlig, bortsett fra på kontringer. Hvordan skal dette gå når Heidi går til Györ? 
Kan jo nevne andre kamp mot Györ nå nylig, da ble det mange mål for kantspillerne våre. Da var jo omtrent alle målene kontringer også, så det var kanskje ikke rart.. 

Vi får se da hvordan det går tilslutt, jeg håper vi ikke går på en smell. Larvik burde bli mye flinkere til å bruke Kari Mette, Linka, Nora,Sara, osv... Det er spesielt venstrekanten de ikke er så flinke å bruke, noen ganger kunne Larvik bare la v.kant sitte på benken. Den blir så vidt brukt uansettt! 


KM, Sara og Linka har ikke like mye å gjøre lengre.. 

 > Er det bare jeg som har lagt merke til dette? 

Blanco til Larvik?

Isabel Blancos kontrakt med FC Midtjylland går ut etter denne sesongen, og hun utelukker ikke at hun kan komme hjem til Norge. 
Byåsen hadde gitt henne et tilbud som hun skulle svare på i dag, det gjorde hun. Isabel valgte å takke nei! Hun sier at hun også har fått et annet tilbud, men hun vil ikke si hvilken klubb det dreier seg om. 
 

'' I følge den daglige lederen til Byåsen ga Blanco signaler om at det sportslige var det viktigste, at hun velger å spille på et bedre lag enn Byåsen neste sesong. Samtidig avviste Blanco å ha hatt kontakt med Tertnes. Dermed kan det kun dreie seg om Larvik dersom Blanco velger å vende hjem til norsk håndball. - Jeg sitter med en snikende følelse om at det kan være Larvik, sier Balstad.'' 

Det er jo ingen hemmelighet at Larvik trenger en strekspiller neste sesong, nå som Heidi Løke drar til Györ. Nå går det altså et lite rykte om at Isabel Blanco kan komme til klubben.
Isabel debuterte på landslaget i 2004, og har vunnet EM gull i både 2004 og 2008. Tilsammen har hun 70 landskamper for Norge. I tillegg har hun vært med å vunnet europacupen med Ikast hele to ganger.  
Nå er det bare å vente på hva som skjer. 
Isabel Blanco

> Hva synes du om at Blanco kanskje kan havne i Larvik? 
 

Er vi for gode??

Det var veldig mange som reagerte da Larvik sikret seg duoen Katja Nyberg og Gro Hammerseng tidlig i fjor. Da FCK ble lagt ned vendte også Linn-Kristin Riegelhuth tilbake, sammen med kollega Cecilie Leganger. 
LHK hadde fra før Kari Mette Johansen, Heidi Løke, Tonje Larsen, Tine Stange, Linn Jørum Sulland, Nora Mørk, Karoline Dyhre Breivang, Lene Rantala osv. I tillegg hadde Amanda Kurtovic skrevet under en kontrakt med klubben, men valgte å dra til Byåsen da hun fikk vite at Linka også kom tilbake. Amanda kom tilbake på nyåret i år, etter en del frem og tilbake. 

Det ble mye fokus på Larvik da Gro og Katja kom til klubben

Så mange stjernespillere på et lag, vi har jo landslagets første rekke:
Leganger (tidligere landslaget) - Johansen - Larsen- Hammerseng- Løke- Riegelhuth - N.Mørk.
Ikke nok med det vi kan omtrent bytte ut disse å sette inn sju andre landslagsspillere:
Rantala - Breistøl - Stange/Nyberg - Kristiansen - Løke - Breivang - Sulland
Resten (som ikke er  dårligere enn resten):
T.Mørk - Medvedeva (vært med på det russiske landslaget) - Kurtovic (akkurat debutert på landslaget)

Larvik har hatt mye å juble for de siste årene, ihvertfall i Norge. 


Grunnen til at vi ville skaffe oss så mange spillere var for at vi skal klare å få tak i det etterlengte Champions Leauge trofeet. Skal vi få til det må vi ha mange gode, rutinerte spillere. Men det var/er en ulempe med det, den norske eliteserien ble/blir ikke noe spennende. Larvik får egentlig ikke så mye motstand, og vinner med omtrent 10 mål eller mer i nesten hver eneste kamp. Jeg vil jo selvfølgelig at Larvik skal vinne, men jeg må jo si at det blir litt kjedelig når dem kjører over nesten alle lagene i serien. Det er mye morsommere når det er litt jevnt, og at det er spenning.  Men jeg skjønner greia, i og med at de vil ha CL gullet. Nå har de faktisk en veldig god sjansen til å få det, og det er jo bra.

LHK er et lag med veldig god økonomi, noe ikke så mange andre lag har. Spillerne skryter jo også av miljøet i i klubben, det er mange gode spillere der, et godt sted å utvikle seg og de får spille i Champions Leauge. Mange spillere blir fristet av dette, og det skjønner jeg veldig godt.   
Det er jo egentlig greit for de andre lagene å ha noe å jobbe seg opp til, det er jo ikke umulig å vinne over Larvik. 

Dette kan jo ikke fortsette for alltid, for flere av veteranene (Karo, Cecilie, Lene,Tonje, Kari Mette,Gro) kommer muligens til å gi seg etter OL (dessverre). Da kan det hende ting endrer seg, men det må jo tiden vise. Heidi Løke slutter jo nå og  begynner i Gyør. Det kommer til å merkes godt, selvfølgelig!
Allikevel har dette faktisk pågått i flere år, dette er 7. gangen vi vinner serien på rad. Men det ble jo mer fokus på det nå siden vi hentet enda flere stjernespillere. 

Jeg tror (dessverre) at vi vil miste Larsen, Johansen, Rantala og Breivang etter OL neste år 

Storhamar var jo veldig nær seier sist for eksempel, så de viste at det var en liten mulighet ihvertfall. I tillegg må jeg jo nevne NM finalen i 2007, der Byåsen vant (det var selvfølgelig før Gro, Katja og Nora kom, men allikevel) 

Dette ble jo et stor tema da Gro & Katja kom, men det må jo sies at Larvik har dominert i serien i flere år!! Jeg synes det er morsomt at alle yndlingsspillerne mine er på samme lag, og jeg vil som sagt at de skal vinne. Men jeg skulle ønske det var litt jevnere! 
Dette er ihvertfall min mening om saken (er litt dårlig til å forklare ting, men håper dere skjønner hva jeg mener). kan hende jeg ikke har fått med meg alle faktorene, men fikk skrevet ned hovedgreia. Om dere er enig eller uenig så er det bare å si hva dere mener. Så lenge dere holder det seriøst, jeg respekterer at dere har andre meninger enn meg! :) 


Her har du hele laget til LHK 2010/2011

> Hva synes du om Larviks dominanse i eliteserien? 
> Er det greit å gjøre dette for å satse på CL gullet? 
> Hva synes du generelt om saken? 

Rettsak etter Champions Leauge.

Ekstrener Karl Erik Bøhn ble sparket av LHK på nyåret, og ble erstattet av  Tor Odvar Moen. Karl Erik mener at det ikke var en riktig avgjørelse og sparke han, og har nå krev over en million av gamle klubben. De har ikke blitt enige, og derfor må de i retten. 
De har valgt å vente med rettsaken til etter CL, så spillerne slipper dette stresset mens de er inne i sin viktigste periode. 

''Ifølge de signalene jeg hatt fått fra dem som sitter med slike ting i det daglige, er at saken kan bli behandlet om noen måneder. Det kan bli i juni, august og september. Det er nok snakk om kapasitet i rettssystemet, sier daglig leder i LHK, Gunnar Bruun Hansen, til NTB'' 

'' Avstanden mellom partene er større nå enn da vi startet forhandlinger. Vi kan fortsatt se for oss et forlik. Det vil bli en belastning for spillere og ansatte å komme i en vitnesituasjon i en rettssak, sier Gunnar Bruun Hansen.'' - OP.no 
 
Les mer om saken her: http://larvikognorge.blogg.no/1294680446_karl_erik_bhn_blir_la.html
Hva tenker du om saken? 

 

Kontrakter - Noen som legger opp?

Jeg skrev for ikke så lenge siden at Sara Breistøl forlenger kontrakten sin med to sesonger til. Allikevel er det tre stykker som har kontrakter som går ut i juni dette året her. Verken Kari Mette Johansen, Karoline Dyhre Breivang eller Olga Medvedeva har skrevet under nye. Kommer det til å skje? Eller vi noen av dem legge opp? Hva tror du?

Selvfølgelig så er det en stund til kontrakt går ut, men man begynner jo å lure litt. 
''Han jobber videre med øvrige spillere som har utløpende kontrakter og venter å være i mål om kort tid. Dette gjelder da blant annet Kari Mette Johansen og Olga Medvedeva'' -  Dette sto på op.no når Sara forlenget. Det sto ingeting om Karoline Dyhre Breivang.

Superkeeperen

Cecilie Leganger blir 36 år i dag, gratulerer! :- D I dag skal hun kjempe om en seier mot Leipzig, så det blir bra!I tillegg har jeg havnet over 1000 kommentarer, og det er jo gøy. Selv om jeg måtte slette noen, siden de hadde stemt på samme person i vs flere ganger. Jeg synes det skal være fair, og da er det dumt at noen jukser. Takk til alle som holder seg til reglene :)

1000

Heidi Løke har nå rundet 1000 mål i Larvik, og det har hun gjort på rekord tid. Hun har vært toppscorer i eliteserien to ganger på rad, og hun har vel egentlig allerede tatt den i år også. Det er ikke noen som har klart dette på over 40 år, så det er jo ganske stort. Hun scoret da 14 mål i forrige kamp mot Levanger, noe som førte til at hun kom seg opp i et tall med 4 sifre. 

Tonje Larsen passerte nylig Kristine Duvholt sin tredjeplass i Larvik, mens Linn-Kristin Riegelhuth fortsatt er dronninga på den kanten. Hun har scoret 2172 mål for klubben, hun har flest scoringer av alle larvikspillerne i alle turneringer. Bortsett fra i serien, der ligger hun 100 bak Lina Olsson Rosenberg.

Heidi Løke rundet akkurat 1000 mål, mens Linka gjorde det for lenge siden.  

Her er de nispillerne som har 1000 mål eller mer for Larvik (i rekkefølge): 
Linn-Kristin Riegelhuth
Lina Olsson Rosenberg
Tonje Larsen
Kristine Duvholt Havnås
Kari Mette Johansen 
Tine Rustad Kristiansen
Katja Nyberg
Heidi Flaatnes 
Heidi Løke


Og... jeg er snart oppe i 1000 kommentarer her på bloggen, mangler bare 63 stk. Det var jo et lite sammentreff, haha. Selvom dem teller med de jeg har skrevet  også da, men uansett!

Vil du treffe LHK jentene i sommer?

Da kan du melde deg på Larvik HKs håndballskole. Påmeldingen starter allerede i morgen, så det gjelder å være raskt ute. Håndballskolen er fra mandag til fredag i uke 26, og det er plass til 220 deltakere. 
Det er gutter og jenter fra 10 - 16 år som får lov til å delta. Du kan lese mere her !! 


Kanskje du får møtt Linn Sulland ??


Forlenger med to år.

Sara Breistøl forlenger kontrakten sin med to år, og vil da være i klubben til 2013. Hun  har lenge vært usikker på om hun ville fortsette pga at hun har hatt så mye skader, men nå har hun altså bestemt seg for å satse i to år til. 

Sara har vært i klubben i hele elleve år, og hun sier til op.no at hun trives godt i klubben! Målet hennes er å vinne mesterligaen sammen med Larvik. 

Nå får vi bare håpe at Kari Mette Johansen og Olga Medvedeva vil fortsette i klubben også.

... op.no

Er du glad for at Sara Breistøl fortsetter? hvorfor/hvorfor ikke?  

Husk og stem på Kari Mette eller Tine Stange, her
Det blir ikke noe blogging før i åtte tiden i kveld tror jeg, for jeg har litt små ting å gjøre i løpet av dagen. Kommer tilbake med et ''Fakta om'' og VS innlegg litt senere. Ha en veldig fin dag :)

For en kamp :)

Jeg har nesten nettopp kommet hjem fra kamp, og det var en veldig morsom tur. Nå skal jeg få fikset alle bildene jeg tok, og se om jeg får lagt over noen videoer på pc'n!  Kommer jeg med et referat fra min tur til Nadderudhallen i løpet av natta'n! 

Resultatet mellom Nora og Linka ble 6-5 :- )  


Jeg er klar...


til kamp i kveld ! Linn Kristin Riegelhuth <3

Om ikke mange timene sitter jeg på toget på vei til Nadderudhallen! Skal se på Larvik spille borte mot Stabæk, og det gleder jeg meg til. Sist jeg så på LHK var i cupfinalen 30.desember, og det var veldig artig! 
Skal ihvertfall heie masse i dag, også håper jeg de får med seg to poeng hjem igjen. 

Skal ta masse bilder og kanskje litt video i dag, så kan jeg legge det ut på bloggen litt senere :- )
Det kommer et nytt VS innlegg om et par minutter, i og med at jeg ikke får lagt ut et i kveld. Derfor kan dere fortsette å stemme på Linka og Nora fram til klokken 18.00 i kveld(alle stemmer etter det telles ikke), i tillegg til at dere kan stemme på de to nye fram til 14.00 i morgen.

Ha en fin dag alle sammen! :-) 

Gro Hammerseng spiller ikke.

Leste på handballmagasinet at Gro Hammerseng IKKE spiller i dagens kamp. Larvik må derfor klare seg uten en av verdens beste hånballspillere. 


Vet ikke hvorfor hun ikke skal være med, kommer tilbake med mer. 

De sa at hun slet med sydom, derfor er hun ikke med!

Keeperduellen

Om et par timer, eller næmere sagt: klokken 17.30 er det kamp mellom Larvik og Györ! Det er en kamp verdt å få med seg. Det blir keeperduellen mellom 4 klassekeepere, i tillegg til mange gode utespillere på begge lag.. 

Katrine Lunde Haraldsen står bak Györs mål i kveld. Hun har bl.a vunnet fire EM gull og et OL gull. I tillegg har hun blitt kåret til beste målvakt i OL og EM (i både 2008 og 2010). Katrine er første keeper på det norske landslaget. Hun har vunnet Champions Leauge en gang tidligere, og det var i fjor med Viborg
Katalin Pálinger har stått i mål for Györ i de siste ti årene. Hun har i tillegg vært på landslaget til Ungarn enda lengre enn det. Hun har vunnet EM en gang i 2000 og har seks mesterskapsmedaljer i OL, EM og VM. (6 medaljer tilsammen vel og merke). Hun har spilt 4 semifinaler og en finale i Champions Leauge. 
Storspilleren til Larvik,Cecilie Leganger skal prøve å stenge buret i kveld. Av mange har hun blitt regnet som den beste keeperen i verden på kvinnesiden. Hun har deltatt i OL, EM og VM åtte ganger tilsammen. I VM har hun blitt kåret til den beste målvakten fire ganger og i EM to ganger. Cecilie Leganger har vunnet Champions Leauge hele to ganger tidligere, med Slagelse. 


Lene Rantala er også en av Larviks sikreste kort. Med tre EM-gull, et VM-gull , to OL gull, et EM sølv, ett VM sølv og en VM bronse er hun en av de mestvinnende håndballspillerne i hele verden. Lene også vært med å vinne mye med Larvik som hun har spilt for i mange år.

Tonje Larsen og Lene Rantala skal kjempe med nebb og klør i kveldens kamp!

Så om dette ikke blir en spennende kamp, så vet ikke jeg. Gleder meg ihvertfall til å se kampen! Gjør du?
Kilder: larvikhk.no

Husk: Å stem fram Larviks beste spiller her og her er reglene for konkurransen

Fortsatt gode billetter igjen

Larvikhk.no infomerer om at det har gått bra med forhåndssalget til Larvik - Györ, men at det allikevel er igjen mange gode billetter til kampen. Så hvis du vil se Larvik live med flere 1000 andre supporterte kan du gå inn her å bestille billetteter :- ) Skulle ønske jeg også kunne dratt, men må nok bli sittende foran tv'n for å se den kampen.

Ha en fin kveld videre! 


Hvis du vil se disse jentene live, må du bestille billetter NÅÅ :- ) 

Heidi Løke kan bli historisk

Heidi Løke kan muligens klare å ta igjen mesterligaens scoringsrekord. Hun har til nå scoret 63 mål, og har spilt åtte kamper. Hvis Larvik kommer seg til finalen har hun spilt halvparten av kampene nå. 
Den gamle rekorden er på 127 mål. og det er Timea Toth (fra Hypo) som har klart å score alle disse målene på en mesterliga runde. Toth tok mange straffekast, noe Heidi ikke gjør. Så hennes presantasjoner er veldig imponerende i forhold sånn egentlig. I fjor scoret Heidi 80 mål, og det ser ut som den rekorden blir slått i år. 
Her er scoringsantallet i alle de åtte kampene: 7- 10 - 7 - 6 - 12 - 6 - 7 - 8 :-)

Neste mesterliga kamp er mot  Györ på lørdagen, og kampen går på Tv 2 klokken 17.30!


Mål maskinen, Heidi Løke.

Jeg bøyer meg i støvet!!!

Det som skulle bli en tøff kamp mot Dinamo, ble i stedet  en lekekamp. Jeg tror nesten jeg aldri har sett på makan, og det var ikke så mange som trodde at Larvik kunne overkjøre Dinamo med 21 mål. Jeg trodde at jeg måtte sitte å bite negler i denne kampen, men det slapp jeg. Larvik overbeviste ikke mot Leipzig og Norstrand tidligere denne uka, men i dag var de tilbake med et bra. Bare Nora Mørk, Cecilie Leganger og Heidi Løke gjorde en god kamp mot Leipzig, de andre slet litt. I dag der i mot var alle gode. 

1.omgang
Forsvaret er som en vegg med Tonje Larsen og Gro Hammerseng i spissen. Hvis ballen slapp igjennom den veggen møtte dem en ny vegg, Cecilie Leganger. Hun storspilte i 1. omgang og slang seg etter ballen (som Bredeli sa: Hun slenger seg som en tiger) Tonje Larsen storspilte også, og var nest sist på omtrent halvparten av målene. Hun satt inn kampens første mål.  Hun hadde mange gode innspill til, spesielt, Gro Hammerseng og Heidi Løke som setter ballene i mål. Må også skryte av Nora Mørk i første omgang, hun setter inn mange mål og løper hjem,omtrent raskere enn lynet, når hun mister ballen. Både forsvaret og angrepet funker bra!!!
.Allerede etter halvspilt omgang leder de 14-6, sist de spilte vant Larvik så vidt med stillingen 18-17. Larvik leder hele 24-9 til pause, og Bredeli satt å gjentok det flere gang for han skjønte det nesten ikke. Jentene hadde en fantastisk første omgang, og etter noen litt svake kamper med en del feil og bom kommer de sterkt tilbake. Dinamo hadde mye tekniske feil, og Larvik utnyttet dem godt. 


Banens beste i 1.omgang( etter min mening) : Tonje Larsen og Cecilie Leganger.
Toppscorer i 1.omgang: Heidi Løke og Nora Mørk,7 mål.
Målscorere i 1.omgang: Heidi Løke (7), Nora Mørk(7), Gro Hammerseng(3),Linn Jørum Sulland (2),Kari Mette Johansen(2),Karoline Dyhre Breivang(1),Tine Rustad Kristiansen(1),Tonje Larsen(1)
Cecilie hadde ca 10 redninger i 1.omgang

Cecilie og Tonje  - banenes beste.                               Heidi og Nora -  toppscorere

2.omgang
Storspillet fortsetter i andre omgang og Kari Mette Johansen får æren av å sette inn første målet i omgangen. Hun får flere gode utspill på kanten fra Gro Hammerseng, som hun kan sette fint inn i målet. Kari Mette scorer 3 mål denne omgangen, før hun bytter med Sara Breistøl på venstre kanten etter en stund.
Tonje Larsen fortsetter å utmerke seg og setter inn 2 mål til. Hun hadde som sagt mange gode innspill og var nest sist på ballen på omtrent halvparten av målene. 
Tine Rustad Kristiansen,bursdagsbarnet, får også en sjanse i andre omgang (hun var på i 1.omgang også, men man la mere merke til henne nå). Hun hadde mange gode innspill til Heidi Løke, som scoret 1 mål og laget flere straffer i andre omgang. Må spesielt nevne Linn-Kristin Riegelhuth sin flotte ball fra kant inn til Tine. R.S som tar en flyver og mæler ballen inn i målet. I tillegg til Kari Mette som får tak i en litt ''rampete'' ball, som hun deretter får inn til Linka som setter den vakkert inn i målet. Nora Mørk fortsetter å spille godt, og scorer et par mål til. 
Cecilie Leganger har mange flotte redninger i denne omgangen også, og hun er keeper i en egen klasse. Har aldri sett lignene. Bredeli sa dette: ''Om noen trenger en fotballkeeper er det bare å ringe Leganger.''
Nora Mørk, Tonje Larsen og Gro Hammerseng spiller ikke så mye i denne omgangen, men det gjør ingenting. De som var inn på bana gjorde en strålende jobb, selv om forsvaret ble litt borte på slutten. Det er Linn-Kristin som for æren av å¨score Larvik sitt siste mål, og Dinamo scorer de tre siste målene i kampen. Lene Rantala sto i mål på to straffer, den ene gikk over og den andre reddet hun. 
Larvik får en straffe helt på slutten, og det er Cecilie Leganger som får ta den. Dessverre så bommer hun, men det gjorde ingenting for seieren var vår.. Selv om det hadde vært veldig gøy om hun hadde truffet da.. 


Banenes beste i 2.omgang (etter min mening): Cecilie Leganger og Linn-Kristin Riegelhuth. 
Hvorfor disse to?: Leganger fortsetter med disse flotte redningene sine, og gir seg ikke. Linn-Kristin setter inn 4 mål, og et av dem er straffe. Hun bruker sjansene sine godt i denne kampen, og var også god i forsvar i 1.omgang. 
Banens toppscorer i 2.omgang: Linn - Kristin Riegelhuth med 4 mål. 
Målscorere i 2.omgang: Linn-Kristin Riegelhuth(4), Tine Rustad Kristiansen(3), Kari Mette Johansen(3), Nora Mørk(3),Tonje Larsen (2), Heidi Løke(1) og Sara Breistøl (1). 


Cecilie og Linka banens beste i 2.omgang. Linka toppscorer i 2.omgang.

Det ble 7 mål tilsammen på straffe av 12 mulige, men de bommet på fem stykker.. Tine Rustad, Linn-Kristin, Linn  Sulland, Nora Mørk og Cecilie Leganger bommet . Det må også sises at Nora scoret 5 mål på straffe, Linka og Linn Sulland scoret 1 hver på denne måten.
Det var 4167 stykker som fikk med seg Larvik sitt storspill i dag. Thea Mørk, Katja Nyberg, Olga Medveda og Amanda Kurtovic spilte ikke i dag.
Allikevel, Larvik spilte en utrolig god kamp. ALLE gjorde sin del for at vi skulle få en seier i dag, selv om det alltid er noen som utmerker seg litt ekstra (har satt inn bilder av de jeg synes utmerket seg mest). Eller det ble ikke bare en seier, men en overlegen seier. Ikke mange hadde trodd at vi kunne vinne med 21 mål mot det russiske laget. 

> Så du på kampen?
> Hvem ville du ha kåret til banens beste, og hvorfor?
> Hva synes du om kampen?


se oppsummeringen av kampen her. Det er først en video av Legangers superredninger, også må du litt lengre ned på siden for å se høydepunkter. 

Gratulerer med dagen

I dag har Larviks Tine Rustad Kristiansen bursdag :- ) 

Ellers spiller jo Larvik mot Dinamo i dag, og vi får håpe Tine får en seier i bursdagsgave. Gleder meg ihvertfall til å se kampen, tror det blir en spenndene kamp!

Vi blogges senere, kommer kampreferat og fakta om innlegg senere i kveld


Tine Rustad Kristiansen.

Larvik har muligens funnet en Løke-erstatter.

Heidi Løke går over til Katrine Lunde Haraldsen og ungarske Györ etter denne sesongen. Larvik er derfor i full gang med å finne en som kan ''erstatte'' Løke. Etter min mening så er det ingen som kan erstatte Heidi 100 %, rett og slett fordi hun er i en klasse for seg selv.  Allikevel må Larvik ha en ny strek som kan spille på sin måte, og som er bra nok for klubben. 
Det som er litt morsomt i denne saken er at Simona Spiridon som spiller på Gy ör nå muligens er ''erstatteren'' til Heidi Løke. Så det blir da kanskje et bytte mellom de to klubbene. 

Ole Gustav Gjekstad sier dette til tv 2 sporten: ''Vi får se hva som skjer. Vi er i dialog med flere spillere''. Som det er altså ikke helt sikkert at det er Simona som går over til Larvik. 


Simona!

> Hva tenker du om at henne kanskje skal til Larvik ??

Vil du følge med på Larvik i CL?

Dere har nå mulighet til å følge med Larvik i Champions Leauge på TV! 

Her er tv programmet:

Lørdag 05.02.11 HC Leipzig-Larvik HK         Klokken 14:55 på TV2 SPORT
Lørdag 12.0211 Larvik HK - HC Dinamo      Klokken 18.00 på TV2 ZEBRA
Lørdag 19.02.11 Larvik HK - Györ ETO  KC  Klokken 17.30 på TV2 ZEBRA

Du kan også få med deg alle kampene på tv2sumo.no 

Vi får håpe jentene får noe å juble for i CL :)

Husk: LIVECHAT I KVELD

Klokken 18.00 kommer oppdateringer fra kampen, i chat boksen til venstre (du må inn på forsiden for å se den). Jeg håper at det ikke blir noen problemer denne gangen, forrige gang ville ikke chat boksen funke etter en stund.

Men da håper jeg vi snakkes i kveld :)  

image
Amanda Kurtovic er en av de nyeste spillerne til LHK, hun er spilleklar på fredag og blir muligens med til Tyskland. Hvis Nora Mørk sin ankel ikke er bra nok til helgen,får Amanda bli med :- )Larvik skal spille mote Leipzig på lørdag.

LHK i retten.

Det har vært mye styr rundt sparkingen av Karl Erik Bøhn i januar. Han har vært uenig i hvorfor han ble sparket, og mener at det ikke var en riktig avgjørelse. De har ikke klart å komme til enighet og må derfor i retten i løpet av april/mai.


Det sies at Karl Eriks forhold med Heidi Løke har vært en av grunnene til at han fikk sparken.

Les mer her: 
http://www.dagbladet.no/2011/02/01/sport/handball/bohn_and_larvik/15274637/
http://www.op.no/larvikhk/article5474881.ece
http://www.tv2sporten.no/handball/boehn-mot-larvik-i-retten-3404503.html

Nora er ikke alvorlig skadet.

I følge larvikhk.no er ikke Nora Mørk alvorlig skadet (trykk her for å lese mer). Hun har begynt med alternativ trening i dag, og hvis hun har flaks er hun klar til helgens kamp mot Leipzig. Hun rekker ikke morgendagens kamp, dessverre. 

Det er kamp i morgen mot Vipers Kristiansand (VÅG). Jeg kommer muligens til å ha livechat, klokken 18.00 i morgen kveld. Er egentlig ikke helt i form for tiden, men jeg håper jeg er bedre til i morgen! 


// larvikhk.no - En Larvik trening.

Nora usikker mot Leipzig!

 

''Nora Mørk måtte bæres av banen etter halvspilt 1. omgang og er usikker til mesterligakampen mot Leipzig førstkommende lørdag.

- Nora pådro seg et kraftig overtråkk i høyre ankel etter 15 min, men vi fikk startet umiddelbart med akuttbehandling. Akkurat nå prøver vi å begrense hevelsereaksjonen, men det for tidlig å si alt om omfanget av skaden. Vi kommer til å bruke de neste to dagene på å finne ut mer om skadeomfanget, men ut i fra akuttreaksjonen virker det usikkert at hun blir klar til kampen mot Leipzig neste helg, sier Larvik HKs fysioterapeut, Krister Næss.'' - Larvik hk 

Håper hun blir fort bra igjen, Larvik trenger Nora!!

Video her

Livechat klokken 17.00

Om ca 20 minutter begynner Larvik - Selbu. Så da er det bare å følge med til venstre på forsiden av bloggen min, der oppdaterer jeg kampen :- ) 

HEIA LARVIKFølg med på søndag!

På søndag spiller Larvik mot Selbu, altså blir det topplaget mot bunnlaget. Det er bare å følge med her på oppdateringer klokken 17.00 på søndag :) 


Tine Stange, Tonje Larsen og Linn-Kristin Riegelhuth.

Dronninga har bursdag!

Dronninga i Larvik og på landslaget, Tonje Larsen blir i dag 36 år :) Gratulerer med dagen!
(Ikke at hun kommer til å se dette uansett). 


Hun spiller utrolig bra håndball og har vært med på landslaget siden 1992. I tillegg har hun vært med å vunnet alle Larviks serie- og cup mesterskap. Det er sykt!  
Håper hun fortsetter noen år til ihvertfall. DRONNINGA !!  :- ) Live chat i kveld 18.00

Jeg kommer til å ha en live-chat i kveld 18.00, under kampen mellom Larvik og Levanger. Så da vet dere det!

Golden goal ledet Larvik jentene

I 2007  fikk Golden goal gutta i oppgave å lede Larvik jentene i kvartfinalen mot Norstrand. Jeg fikk ihvertfall latterkrampe når jeg så den, de gutta er jo geniale. Her er klippet: 

http://www.tv2underholdning.no/goldengoal/haandballtrenerne-2787415.html

Noen bilder fra kampen:

FIKK LITT HJELP: Golden og Elvestad hadde selskap av Larvik-veteran Tonje Larsen på benken.


...


...

...

Dommerne fikk kake, hehe. 

Se flere her & her!

Kari Mette vil fortsette i Larvik !!

Kari Mette Johansen sin kontrakt med Larvik går ut om et par måneder, og hun har enda ikke skrevet under på en ny. Hun sier selv til op.no at hun vil fortsette i klubben.
'' Vi hadde et møte før EM mesterskapet, opplyser Johansen, som siden ikke har vært i forhandlinger med Larvik. Bråket etter at Karl Erik Bøhn fikk sparken tidligere i måneden, har forsinket prosessen.'' - op.no

Hun har fått mye mindre spilletid den siste tiden, og i forrige kamp spilte hun kun 20 minutter. Det er nå tre stykker som deler venstre kanten,Thea Mørk og Sara Breistøl og Kari Mette. Mens hun var på banen fikk hun heller ikke så mange pasninger, siden laget generelt ikke sentret nok ut til kantene.

Vi får bare vente se hva som skjer, men jeg er sikker på at Kari Mette får bli i Larvik neste år. Jeg ser ingen grunn til at hun ikke skal det! 

Karl Erik Bøhn blir landslagstrener?

I forrige uke ble Karl Erik Bøhn sparket som trener for Larvik. Dette ble et stort tema i media, grunnen var at han hadde vært med sin kjæreste, Heidi Løke (spiller på Larvik) til Wien for å signere en kontrakt med Györ. Dette skrev tv2sporten.no:

''Mandag (03.01) fikk Karl Erik Bøhn beskjed om at han ikke lenger var ønsket som trener for Larviks håndballjenter.
TV 2 Sporten vet at Heidi Løkes overgang til Györ og Bøhns tilstedeværelse i Wien da hun signerte kontrakten bare var dråpen som fikk begeret til å renne over.
Allerede i sommer ønsket nemlig ledelsen i Larvik å fjerne Bøhn fra stillingen. Det var da snakk om at sportssjef Ole Gustav Gjekstad skulle overta trenerjobben.

Bøhns forhold til Løke har vært en verkebyll for både klubbledelsen og spillergruppen. Ifølge kilder i landslagsmiljøet skal flere spillere ha reagert negativt på forholdet. De har likevel forholdt seg profesjonelt til situasjonen og Bøhn som trener. ''

Nå opplyser op.no at Karl Erik er ønsket som landslagstrener for Ungarn. Dette laget skuffet i EM, og de er på jakt etter en person som kan erstatte Eszter Matefi (Ungarn's trener). Karl Erik skal være en god kandidat til jobben.  

> Har du fått med deg denne saken om sparkingen av Bøhn? Synes du det var en riktig avgjørelse?
> Tror du Karl Erik hadde gjort en god jobb som trener for Ungarn?  
...
// http://www.op.no/sport/article5440293.ece

http://www.vg.no/sport/haandball/artikkel.php?artid=10037427