april 2013

Det kom litt overraskende på.

I dag var det visst semifinale i sluttspillet mellom Larvik og Tertnes. Det fant jeg ut i dag og har dessverre ikke fått blogget før nå. Kampen sendes på TV2 sumo og for øyeblikket er det 7-1 (Thea x2, Isabel x2, Anja og Linn x2 har satt de). Nora Mørk kan gjøre comeback i dag, og det er hyggelig lesningJeg trodde semifinalen var neste uke jeg, men det var det visst ikke. Sånn går det midt mellom alle tentamner og andre skoleoppgaver. I tillegg er det russetid så det er ikke lett å få tid til alt. Men til helgen, DA er det fullt håndballfokus. Finalen i Champions League mellom Larvik og Gyør. Heregud jeg gleder meg!! Flere som gjør det? Husk at du kan få billetter på larvikhk.no!! 

 I går fikk Larvik sine  to første æresmedlemer,  Tonje Larsen aka Dronninga og Norma Bruun Hansen!! Les mer om kåringen HER! Gratulerer damer :) 


Bilde: Larvikhk.no

 

Gratulerer!!

I dag har landslagssjefen bursdag. Gratulerer så mye :) 

 

Thorir tok over etter Marit Breivik i 2009 og har hatt stor suksess etter det. I hans første mesterskap ble det bronse i VM. Det skal sies at flere spillere var ute med skader og det var en litt nyre tropp han måtte styre. I EM 2010 der i mot førte han Norge til sin første gull medalje, det samme gjorde han i VM 2011 og OL 2012. I EM 2012 ble det sølv :) Dette er imponerende!! 

Se Larvik i finalene!!

Det er en ukes tid til det braker løs i Arena Larvik og finalen i Champions League starter. Du kan sikre deg billett til kampen på www.larvikhk.no

Du kan også melde deg på tur til Gyør helgen etter for å få med deg returoppgjøret. Dette er hentet fra larvikhk.no:

Vår samarbeidspartner Connections AS kan nå tilby tur med charterfly til returoppgjøret mot Györ lørdag 11. mai kl.1515 i Veszprem Sport Arena. Larviks finalelag med støtteapparat flyr med oss hjem.

Avreise fra Torp flyplass den 11. mai kl.0800- ankomst Budapest kl.1035.

Ved ankomst Budapest blir det satt opp felles busstransport til Veszprem.

Det vil bli organisert returtransport etter kampen- mer informasjon om tidspunkt og oppmøtested vil bli gitt på et senere tidspunkt.

Avreise fra flyplassen i Budapest er satt til kl.2045 med ankomst Torp kl.2320.

Personer som har planlagt tur til kampen på egenhånd og som skal kjøpe billetter til kampen må gjøre det via Connections AS.

Inkludert i pakkepris: charterfly t/r Torp-Budapest, transfer t/r flyplass i Budapest og Veszprém Sport Arena samt finalebillett.

 

Bindende påmelding, NOK 1000 i avbestillingshonorar. IKKE betaling ved påmelding, men ca. midten av uke 18. Betalingsdetaljer sendes på e-post. Betaling vil skje samlet per påmelding.


Pris pr person i charterfly t/r Torp-Budapest kr. 4.260,-
Pris pr person, busstransport, inkl kampbillett kr. 550,-

 Trykk her for mer informasjon og påmelding/ kjøp av kampbilletter 

 

Jeg får dessverre ikke blitt med til Ungarn pågrunn av jobb. Fant ut at jeg jobber til 18.00 den dagen også begynner kampen 15.15. KRISE!!! Men jeg får bare holde meg unna sosiale medier og se kampen i reprise på sumo.. Sånn er det noen ganger :) 

Nok en seier!

Norge seiret nok en gang over Sør-Korea i går, og de har nå seier i alle treningskampene hittil. Det kan vi like :) Jeg liker det jeg har sett av ''Nye'' - Norge, selv om det selvfølgelig allitd er litt å pirke på. 

I første kamp ble det en klar seier, 36-23 og i går ble det en 35-27 seier. Det skal sies at Norge kunne faktisk ha scoret enda flere mål i begge kampene, for det var noen sjanser som ble sløst bort. I går var det tett hele veien i første omgang og det sto 18-18 til pause. Norge løp fra Sør-Korea i andre omgangen nok en gang. Forsvaret hang ikke helt med alltid og Sør-Korea lurte de norske spillerne trill rundt til tider. Så der har nok jentene litt å jobbe med fremover. Fremover sløste de bort noen gode sjanser, men jeg synes det var mye bra.  
Lise Løke fikk sjansen fra start i går, og var mer eller mindre strålende. 7 mål ble det på henne og hun ble fortjent kåret til banens beste. Storhamar keeperen Stine Liden fikk startet i mål, men måtte dessverre ut med skade etter 12 minutter. Kjempe kjedelig for hennes del. Silje Solberg kom inn og gjorde en ok første omgang, men tok seg opp i andre. Betina Riegelhuth gjorde et godt innhopp og scoret to fine mål. Maja Jakobsen og Veronica Kristiansen hadde begge nesa mot mål og var gode. Det blir litt bom og noen feil innemellom, men det får gå. Stine Bredal Oftedal fikk sjansen og gjorde et godt innhopp med fire mål på like mange forsøk. Linka var god bakover, og satte et spillemål + to straffemål. Linn Sulland satte sine sjanser. Sanna Solberg og Linn Gossé var gode på venstrekanten, Sanna Solberg gjorde det også godt bakover. 

Jeg liker som sagt det jeg har sett og det blir spennende å se hvordan VM troppen blir blant annet. Selv om det er en liten stund til den taes ut. Det skal jo sies at hele 10 av de ''normale'' spillerene i en mesterskapstropp var borte denne helgen. Det vil si at det blir stor kamp om plassene fremover. Jeg synes Veronica Kristiansen er en av de som har bevist at hun takler nivået, og pr dags dato fortjener hun er plass i VM troppen. Det blir spennende å se hvordan det blir på venstrekanten, Linn Gossé og Sanna Solberg har vist gode takter i helgen. Camilla Herrem er snart tilbake fra skade og Thea Mørk snuser på en landslagsplass!! 

Norge skal faktisk samles hver måned dette året, bortsett fra i august. Så det blir mye håndball for disse jentene fremover!! 

Banens beste i går

 

Norge - Sør-Korea!

Kjappe sør-koreanere møtte overmakten da Håndballjentene, med tre debutanter og mange spillere med begrenset rutine satte fart og lagde scoringsshow i Gjøvik Fjellhall lørdag. Rett nok var Sør-Korea i ledelse 14-13 til pause, men Norge vant 2. omgangen hele 23-9 (!), og dermed endte kampen 36-23. Lagene møte på nytt samme sted søndag kl 1700.

Førsteomgangen i Gjøvik Fjellhall ble jevn. Norge åpnet best, og ledet 4-1 etter fem minutter. Da hadde allerede Sør-Korea hatt sin første time out. Senere kom Sør-Korea mer med, og laget var foran i siste del av omgangen. Ved pause var det Sør-Korea som førte med ett mål, 14-13.

Etter pausen var det aldri tvil: Håndballjentene satte fart som selv ikke raske sørkoreanere klarte å holde følge med på. Alle spillerne meldte seg på; bakerst plukket Silje Solberg skudd som ga norske kontringsmuligheter, og målene rant inn bak Sør-Koreas målvakter.

Det ble en solid scoringsfest for Norge etter pause, og debutantene markerte seg som målscorere; Stine Skogrand (Tertnes) endte med 3 scoringer og Lise Løke (Storhamar) scoret også 3 mål. I tillegg fikk målvaktsdebutant Stine Lidén et innhopp og redning av koreansk 7m-kast.

Veteranen Linn-Kristin Riegelhuth Koren var i scoringshumør, og ledet an med sikker skyting både fra kant og på kontringer. Linka endte på 6 mål, og ble norsk toppscorer.


Sanna Solberg (bildet)
fikk solid tillit i forsvar, og skapte trøbbel for Sør-Korea i andreomgangen. Offensivt scoret hun 4 mål. Til slutt endte hun opp med prisen som Norges beste spiller avsponsorsjef i Gjensidige, Stian Grøstad. 


Norges målscorere: 
Linn-Kristin Riegelhuth Koren 6 mål, Linn Jørum Sulland, 4 mål, Veronica Kristiansen, 4 mål, Sanna Solberg, 4 mål, Maja Jakobsen, 4  mål, Lise Løke, 3 mål, Stine Skogrand, 3 mål, Mari Molid 2 mål, Karoline Dyhre Breivang, 2 mål, Linn Gossé 2 mål, Susann Iren Hall, 1 mål og Stine Oftedal Bredal, 1 mål. 

Toppscorere Sør-Korea: 
Han Na Gwon 6 mål, Eunhee Ryu 5 mål. 

Utvisninger: Norge 4 x 2 minutter, Sør-Korea 5 x 2 minutter. 

Norge møter SK til en ny kamp i morgen (21.04.2013), den går klokken 17.00 på sumo!  

En liten hyllest

Landslagssamling

Landslaget er på samling i disse dager og i helgen spilles det to kamper mot Sør-Korea. Kampene spilles i Gjøvik fjellhall lørdag kl 16.45 (TV2 hovedkanalen) og 17.00 søndag (sumo).


Det har vært litt fokus på alle søskenparene på landslaget (Les intervju HER og se video HER). Betina og Linn-Kristin Rieglehuth, Silje og Sanna Solberg, Thea Mørk og Lise Løke er i disse dager på samling. Sistnevnte er søstre med Nora Mørk (har vært ute av landslaget siden 2011 pga skade) og Heidi Løke (samlingen var bare for hjemmeligespillere). I tilegg har vi Kristine Lunde -Borgersen og Katrine Lunde Haraldsen som begge står over. Thea/Nora og Heidi/Lise har aldri spilt på landslaget sammen enda, men har vært på samling hver for seg. Søskenparene har jo faktisk nok spillere til å starte eget lag, bare se her: Sanna/Thea (V.kant), Betina (V.back), Heidi/Lise (linje), Kikki (M.back), Nora (H.back), Linka (H.kant) og Silje/Katrine (keeper). 
Jeg vet jeg ikke har skills i paint, men prøvde bare å lage en liten oversikt for morroskyld :) 

Håndballjentene har også fått opplæring i førstehjelp, noe som er veldig viktig. Les artikkelen HER
Lise Løke vil følge i søsterens fotspor, mens Thea Mørk snakker om ulikheten mellom henne og tvillingsøsteren. 

Årets lag + bursdag

Hentet fra larvikhk.no:

Spillere og ledere i Postenligaen har stemt frem årets lag for sesongen 2012/2013. Larvik fikk med tre spillere på laget og ble for 14. gang kåret til årets arrangør på kvinnesiden.

Foto:Svein Andrè Svendsen!  

Tre på laget
Linn-Kristin Riegelhuth Koren ble kåret til årets høyrekant, Linn Jørum Sulland tok plassen som høyre bakspiller og Anja Edin ble valgt til playmaker for laget som årets midtre bakspiller.
Den skarpsynte vil nok også legge merke til at det er flere spillere med på laget som nå har en tilknytning til Larvik Håndballklubb.
Vi gratulerer samtlige med plassen på laget.

Årets arrangør igjen!
Nok en gang ble Larvik kåret til årets arrangør på kvinnesiden. Avstemningen har vært avholdt 14 ganger og Larvik har vunnet ved samtlige tilfeller. Dette er nok en gang en stor fjær i hatten til Larviks arrangørkorps. Det er tydelig at våre gjester føler at de blir godt tatt vare på i Arena Larvik. Det setter vi stor pris på. Gratulerer til alle involverte.

Årets lag:

Kvinner:

Målvakt: Alma Hasanic (Glassverket)
Høyre kant: Linn-Kristin Riegelhuth Koren (Larvik)
Høyre bakspiller: Linn Jørum Sulland (Larvik)
Linjespiller: Lise Løke (Storhamar)
Midt bakspiller: Anja Edin (Larvik)
Venstre baskspiller: Izabela Duda (Oppsal)
Venstre kant: Linn Gossé (Tertnes)

Årets Postenligaspiller kvinner.
Izabela Duda (Oppsal).

Årets nykommer- 1. eller 2. sesong.
Jeanett Kristiansen (Glassverket)

Årets håndballprofil- inn- og utland

Karl Erik Bøhn- den anerkjente treneren som for en tid tilbake ble rammet av blodkreft men som skal være på bedringens vei, ble stemt frem som årets profil av spillere og ledere for begge kjønn.
Du kan lese intervju med Karl Erik Bøhn i VG HER!! 

Ellers må jeg få gratulerer Pernille Wibe med dagen, HURRA :) Hun har valgt å forlate Larvik HK etter sesongslutt, men før den tid er det både Champions League finale og sluttspillet som står for tur. Vi får håpe hun kan ta med seg de seieren før hun reiser til Frankrike!! 

 

HURRA :D

For en prestasjon av Larviks jenter, 27-19 seier over Krim.

Mange tvilte etter at Larvik tapte 24-22 i forrige kamp, men det var det ingen av jentene som tenkte på. Det startet bra med en scoring av Karo, men så klusset det seg litt og Krim ledet plutselig 4-1. Etter 7 minutter bestemt Larvik  seg for å kjøre på og de stengte igjen bakover. Deretter løp til Krim i senk og plutselig sto det 9-5. Det gikk litt i stå mot slutten av omgangen og Krim hentet seg litt inn igjen. 13-9 sto det til pause. Larvik kjørte på etter pausen også, og de så seg aldri tilbake. 

Dette var som Cecilie, Linka og Linn sa: En lagseier. Det var mange som bidro og de fleste var flere hakk bedre en i forrige kamp. Gro, Karo Tonje og Isabel  var fantastiske bakover og hjalp Cecilie veldig god. Gro og Isabel spilte også bra fremover. Må si at Isabel er en fighter altså, hun hadde en fantastisk omgang fremover (satte inn 4 av 4) så bommer hun på 3 og deretter setter hun inn tre baller mot slutten. Det er viktig å ikke gi seg, og det beviste Isa i dag. Linka var tilbake i bedre slag og satte inn 6 mål på 8 forsøk. Linn Sulland var mye bedre enn tidlige, 5 mål på 6 forsøk. Sara Breistøl fikk ingen sjanser fremover, men gjorde det bra bakover. Anja hadde to bom på gode sjanser, men satte også inn to. Det skal sies at det ble litt rotete mot slutten, men da var kampen allerede avgjort :) 

HERREGUD SÅ GØY DETTE ER, Larvik - Gyør i finalen :D   
I dag gjelder det!

Herregud så spent jeg er før semifinalen, det er nå det gjelder. Larvik spilte, som sikkert flere fikk med seg, en dårlig kamp forrige lørdag. Eller jeg vil vel si en dårlig første omgang, de reddet seg veldig inn ett pausen og gjorde så de bare tapte med 2 mål. Det er ingenting i håndball og hvis Larvik spiller på si beste så kan de slå Krim med flere enn tre mål. Vi får ihvertfall håpe de klarer det. Jeg har så lyst til å se Larvik - Gyør i finalen, det hadde vært en drøm. Men vi må ta en kamp av gangen, først må de slå Krim i kveld. 


Forsvaret må settes, de må gi alt og fighte bakover, de kan ikke sleppe Krim så lett igjennom. I tillegg må jentene ha en bedre skuddutteling enn sist og være tøffe på mål. Det er som Ole sier til OP.no, jentene må vise autoritet, vilje og de må tørre!! Etter en del svake kamper av Linn Sulland var hun endelig tilbake i gammelt slag på onsdag, vi får håpe hun fortsetter sånn.  Flere av jentene må opp et par hakk, spesielt kantene synes jeg har vært litt svake i det siste ( minus Kristina Bille). 

Jeg vet at Larvik vil vinne og de gir nok alt for at det skal skje. HER kan du se et videointervju med Gro Hammerseng, Sulland er positiv, Ole Gustav sier at jentene må kjenne sin besøkelsestid og du kan se bildeserie fra trening HER


DETTE VIL VI SE MASSE AV I KVELD: 


Glede

Styrke!


Fart og fightervilje


Jenter som løper hjem


og at alle backer hverandre opp (noe LHK jentene er flinke til). 

Sier bare som Nora Mørk:

(Hun sa faktisk det før semifinalen mot Krim forrige helg!)

Kampen starter 20.30 og du kan se den på TV2 sport og sumo. Jeg oppdaterer som vanlig kampen på facebook siden!  

Kan avslutte karrieren på lørdag..

Det er vært stor tvil om Cecilie Leganger vil fortsette i Larvik HK eller ikke, og tvilen blir ikke mindre når hun informerer at hun vil bruke et par måneder på å bestemme seg om hun vil eller ikke. Jeg håper hun fortsetter, men allikvel synes jeg hun skal enten være med laget under eller sesongen eller droppe det. Sorry altså, men det holder ikke med bare Champions League kamper etter min mening. Cecilie er en fantastisk keeper, men jeg synes blant annet at hun har hatt et par svake kamper denne sesongen av de hun har spilt. Men i det store og det hele så håper jeg at hun blir med videre i klubben, absolutt :) 

Ellers informerer op.no at Larvik HK vil prøve å få i  gang et samarbeid med TV2 for å få litt mer interesse rundt klubben. Ingen dum ide spør dere meg. De har blant annet snakket om ''Håndball-idol'', der premien er en plass i stallen til Larvik! Hadde ikke vært dumt det :) Ellers har det også vært litt prat om en dokumentarserie og det synes jeg er en veldig god ide. Hadde vært morro å se litt hva som skjer både før og etter kamper, hvordan de forbereder seg, osv. Hva synes du? Les mer om det HER

Larvik ankom Ljubljana i går, og her kan dere få et lite innblikk i Larviks jentenes oppvarming. Flere av  lederne til Larvik ble med, morro. 


Heidi Løke og Katrine Lunde Haraldsen sikret seg i går Champions Leauge finale etter en dramatisk håndballkamp. Gyør vant første kamp på bortebane, 24-22, men Valcea nektet å gi seg. De ledet med 6 mål 11 minutter før slutt, men Gyør kjempet til siste slutt og sørget for et 25-24 tap. Dette holdt akkurat til en finale, GRATULERER :D Nå får vi bare håpe Larvik følger etter! 
Må også få gratulerer Heidi med ny kjæreste, TV2 skrev i går at hun er i et forhold med landslagets tidligere massør Bjørn Olsson.  

 

Vil Cecilie fortsette eller avslutter hun karrieren på lørdag? (Vet ikke om hun spiller i sluttspillet, da har hun eventuelt to kamper igjen) 


11.04.2013

Larviks håndballjenter slo Vipers 30-23 onsdag i siste serierunde. Dermed gikk LHK gjennom serien med bare seirer for niende gang siden 1997.

VG Nett følger

Klubben er uten serietap hele 13 ganger i samme periode. Larviks dominans i Norge er total. I år ble seiersmarginen til Byåsen åtte poeng. Tertnes endte på bronseplass ytterligere seks poeng bak.

Linn Jørum Sulland scoret hele 14 mål da Larvik satte punktum for seriespillet. Totalt fikk laget 758-448 i målforskjell. Det betyr at laget gjennomsnittsseieren var på 34-20.

Larvik og Byåsen er direkte klare for semifinale i sluttspillet. I gruppespill skal seks andre lag gjøre opp om de to siste semifinaleplassene. Gruppe 1 består av Tertnes, Vipers Kristiansand og Levanger, gruppe 2 av Stabæk, Storhamar og Glassverket.

Oppsal må spille kvalifisering mot Skrim om fortsatt eliteseriekontrakt. Laget gjorde sin del av oppgaven onsdag med 25-21-seier over Flint Tønsberg, men det hjalp ikke ettersom Levanger slo Storhamar 28-23.

Sola og Gjøvik var for lengst dømt til nedrykk. De erstattes av Nordstrand og Fredrikstad.Teksten er hentet fra VG.no :) 

 

GRATULERER MED DAGEN :)

I dag har Gro Hammerseng bursdag og hun fyller 33 år :) Vi får håpe hun får en seier i bursdagsgave mot Vipers i dag!!  

Larvik - Vipers

I dag møter Larvik Vipers på bortebane og dette er deres siste seriekamp denne sesongen. Kampen sendes på TV2 sport og sumo og det er hele 1900 forhåndsbestilte billetter. Det blir nok en håndballfest i Kristiansand :) Vi får håpe Larvik gjør det bedre enn de gjorde mot Krim på lørdag! 


''Kom igjen jenter'' 


kampstart er klokken 18.00 
 

Larvik - Krim

Det ble dessverre ikke helt som vi håpet på i går, og Larvik ødela mye med en dårlig 1.omgang. Krim fikk løpe rett igjennom forsvaret flere ganger og Larvik bommet på klare sjanser fremover. Andre omgangen var bedre både fremover og bakover, bortsett fra i sluttminuttene. Larvik hadde sjansen til å både spille uavjgort og vinne i går, men rotet nok en gang bort klare sjanser fremover. Krim vant 24-22 i første semifinale. Jeg vil ikke si at det er umulig å ta igjen de to målene, to mål er ingenting i håndball. Larvik har vist flere ganger at de er sterke på bortebane også.. men de må spille MYE bedre enn i går. Jeg var som sagt på kampen og her kommer noen bilder:

Du finner flere bilder på facebooksiden til bloggen :) 

Larvik - Krim

Nå reiser jeg avgårde for å se på Larvik - Krim i Arena Larvik. Krim har meldt om at de har flere skada spillere, så det kan jo bli en liten fordel.

Legger ut bilder fra Larvik - Byåsen, også får vi se når jeg får lagt ut bildene fra i dag :)  

Gratulerer!

Foto: larvikognorge.blogg.no

Thea og Nora Mørk har bursdag i dag og de fyller 22 år :) 

Nora var med på oppvarminga mot Byåsen, men er nok ikke klar til å spille igjen før neste sesong. Hun har tidligere vært på landslaget og var med på å vinne EM i 2010. Dessverre har kneskadene gjort så hun har vært ute siden sommeren 2011. 

Thea var veldig anonym i sine første sesonger, men denne sesongen har hun virkelig blomstret. Hun har fått mer spilletid i år siden Kari Mette har vært ute med skulderskade + at hun har blitt gravid. Thea har fått starte flere kamper, også i Champions League, og hun har brukt sjansen sin godt. Nå har hun også fått sjansen på landslaget og hun kan få si landslagsdebut mot Sør Korea litt senere i april. Troppen blir redusert til 16 spillere og det er 3 venstrekanter med. Vi får håpe at Thea gjør en god nok jobb og får en plass i kampene, hun har sterk konkurranse fra Sanna Solberg og Linn Gossè. I tillegg har vi Camilla Herrem på den plassen. Allikvel synes jeg Thea har vist at hun er god nok og det hadde vært morro om hun hadde fått en sjanse mot Sør-Korea. 

 

Her er troppen til kampene mot Sør-Korea:

Dette er hentet fra handball.no: 

Hentet 20. og 21. april skal Håndballjentene i aksjon på hjemmebane. Laget skal spille to kamper mot Sør-Korea i Gjøvik Fjellhall. Troppen samles i Oslo 15. april. Landslagssjef Thorir Hergeirsson og landslagstrener Mia H. Högdahl (bildet) har nå tatt ut spillerne som skal være med på samlingen.

Disse spillerne er tatt ut til samlingen:

Nr Navn Klubb Født Kamper/Mål
  Silje Solberg Stabæk Håndball 16.06.90 026/000
  Stine Lidèn Storhamar IF 31.05.88 000/000
  Emily S. Sando Flint Tønsberg Håndball 08.03.89 002/000
  Sanna Solberg Stabæk Håndball 16.06.90 011/013
  Linn Gossé Tertnes Elite 25.06.86 019/031
  Thea Mørk Larvik HK 05.04.91 000/000
  Mari Molid Levanger HK 08.08.90 048/031
  Stine Bredal Oftedal Stabæk Håndball 25.09.91 057/068
  Ida Alstad Byåsen Elite 13.06.85 090/235
  Karoline D. Breivang Larvik HK             10.05.80 268/438
  Kristine Lunde-Borgersen Våg Vipers 30.03.80 181/496
  Anja Edin Larvik HK             05.02.83 046/113
  Veronika Kristiansen Glassverket IF 10.07.90 003/010
  Betina Riegelhuth  Storhamar IF 17.06.87 004/001
  Linn Jørum Sulland Larvik HK 15.07.84 132/404
  Linn Kristin Riegelhuth Koren Larvik HK 01.08.84 225/859
  Maja Jacobsen Storhamar Håndball 28.03.90 014/005
  Stine Skogrand Tertnes Elite 03.03.93 000/000
  Lise Løke Storhamar IF 21.09.84 000/000
  Susann Iren Hall Våg Vipers 17.09.90 003/000

Spillere i utenlandske klubber er ikke aktuelle for denne samlingen, grunnet serie-/sluttspill.
Fredag formiddag (18.4) vil troppen bli redusert til 16 spillere som skal spille de to offisielle kampene mot Sør-Korea i Gjøvik.
 

Reserver som kan bli innkalt på kort varsel:: 

  Alma Hasanic Glassverket IF 13.05.89 000/000
  Tonje Nøstvold Byåsen Elite 07.05.85 169/385
  Pernille Wibe Larvik HK 17.04.88 010/008
  Marie Liljegren Tertens Elite 22.09.88 000/000
  Tonje Løseth Viking TIF 01.01.91 000/000
  Jeanette Kristiansen Glassverket IF 24.12.92 000/000

En liten smakebit fra gullfesten!

For en fantastisk gjeng!!

Månedens spiller MARS

Ingen tvil om at Gro Hammerseng var den som fikk flest stemmer både her og på facebook. Det er fortjent, for hun spilte veldig bra i mars-kampene. Synes hun har vært en av Larviks beste spillere denne sesongen. 

Katrine Lunde Haraldsen fikk flest stemmer på bloggen med sine 9 stemmer og ble landslagets beste spiller.  

 

Jeg fikser ny header før helgen :) 


Kamp i dag.

I dag er dagen da Larvik skal få utdelt gullmedaljene og det blir morro :) Gleder meg til å dra på håndballkamp igjen, en stund siden sist nå. Billettene kan kjøpes på larvikhk.no eller du kan se kampen på sumo klokken 18.00. Larvik møter sølvvinner Byåsen! 


 
Foto: Svein André Svendsen