juni 2012

Måtte opereres på nytt..

Det er ikke mye som har gått veien for Nora Mørk det siste året. Hun kom seg tilbake i april, men det var bare i en liten periode. 25.juni måtte hun under kniven enda en gang, for å operere på nytt. 

Les intervju med henne her: http://www.tv2.no/sport/handball/nora-moerk-om-operasjonen-det-var-mye-dritt-som-maatte-bort-3819548.html 


Håper det snart ordner seg for henne, og at hun er tilbake på banen så fort som mulig!   

OPERERT - IGJEN: Nora Mørk er igjen avhengig av krykker. Etter gårsdagens operasjon tvitret hun følgende bilde av sitt opererte kne. 

Dette er OL troppen

Hei alle sammen, da er jeg tilbake fra ferie. Hadde nett på hotellet, men det var kun i lobbyen. Derfor brukte jeg som regel bare mobilen, og da var det ikke så lett å blogge. La ut OL troppen på facebook siden, men får dere som ikke har fått det med dere så blir disse med til London: 

NrNavnKlubbFødtKamper/mål
1 Kari AalvikGrimsbø Team Esbjerg 04.01.1985 096/000
16 Katrine Lunde Haraldsen Györ Audi ETO 30.03.1980 197/003
5 Ida Alstad ByåsenElite 13.06.1985 065/148
6 Heidi Løke Györ Audi ETO 12.12.1982 090/304
7 Tonje Nøstvold ByåsenElite 07.05.1985 158/375
8 Karoline Dyhre Breivang Larvik HK 10.05.1980 243/401
9 Kristine Lunde-Borgersen Våg Vipers 30.03.1980 161/466
11 Kari Mette Johansen Larvik HK 11.01.1979 192/477
13 Marit Malm Frafjord Viborg HK 25.11.1985 150/326
15 Linn Jørum Sulland Larvik HK 15.07.1984 110/303
18 Linn-Kristin Riegelhuth Koren Larvik HK 01.08.1984 200/755
21 Gøril Snorroeggen Team Esbjerg 15.02.1985 091/198
22 Amanda Kurtovic Larvik HK 25.07.1991 030/067
23 Camilla Herrem ByåsenElite 08.10.1986 106/240

 

Ellers er det Nettbuss Scandinavian Open fra 13.juli til 15.juli i Drammen. Håndballjentene møter Danmark 13.juli klokka 20.00, Sverige 14.juli kl 19.00 og Frankrike 15.juli klokka 20.00. Jeg har allerede bestitlt billetter og gleder meg utrolig mye, det blir garantert en del bilder der i fra. For dere som har lyst til å se på kan få mer info på denne siden: http://www.handball.no/p1.asp?kat=791, der får dere info om billetter, buss, osv :) 

 

Det blir mer oppdateringer her når de starter med kampene igjen, for det har vært lite å skrive om i det siste. Kan neven at Tonje Larsen fikk utdelt kulturprisen for 2012 i Tønsberg. Les mer her

 

FERIE

Da må jeg bare si at jeg tar ferie fra 23.juni til 30.juni :) Jeg reiser til syden, og det sto at det ikke var trådløst internett på hotellet! Det er selvfølgelig nett der, så kanskje det kommer et innlegg eller to. Vi får se!! Det er ihvertfall lettere for meg å oppdatere facebook siden og den finner du HER!  Ellers kan dere besøke larvikhk.no eller handball.no, der står alltid de nyeste nyhetene! Det blir mer aktivitet på bloggen når OL er i gang, det lover jeg :) Ha en fin ferie, alle sammen!  

Norge møter disse:

Håndballjentene skal møte Ukraina, Serbia og Tsjekkia i de innledende kampene i det kommende EHF Euro 2012 i Serbia (4. ? 16. desember).

Det ble utfallet av trekningen som ble foretatt i Monaco i dag, 22. juni, melder Norges Håndballforbund.

Les hva Thorir Hergeirsson synes om motstanderne.

På håndballforbundets nettsider kan du se hele trekningen.

Norge spiller sine kamper i Beograd, der også hovedrunden og finalen spilles.

Norge var toppseedet i trekningen. Serbia overtok EM etter at Nederland trakk seg som arrangør for noen uker siden.

Møter vertsnasjonen 

Artikkelen er hentet fra larvikhk.no =)  

OL-laget presenteres

Søndag kl 11.00 vil landslagssjef Thorir Hergeirsson presentere spillerne som skal representere Norge under sommerens olympiske leker i London. Jentene spiller første kamp 28. juli.

Nåløyet for å komme med i OL-troppen er enda smalere enn til andre mesterskap. Her får nemlig kun 14 spillere delta, mot 16 i EM og VM. 

Håndballjentene skal være godt forberedt til OL-turneringen. De siste 14 dagene har laget vært i Portugal og trent godt. To kamper er spilt mot Sverige, det resulterte i et tap og en uavgjort. Tapet blir riktignok aldri registrert i de offisielle statistikkene ettersom Wenche Halvorsen Stensrud var en av de to dommerne. Til vanlig er hun ansvarlig for video hos det norske laget, men viste gode takter med fløyten, forteller rapportene fra Algarve.

I OL spiller kvinner og menn hver annen dag. Jentene åpner turneringen lørdag 28. juli, og da er motstander Frankrike.

Men før avreise til Storbritania, blir det et lite mini-OL på hjemmebane når Nettbuss Scandinavian Open skal spilles i Drammenshallen fra 13.-15 juli. Da skal Håndballjentene møte tre av de fem motstanderne som venter i gruppespillet i OL, nemlig Danmark og Sverige i tillegg til Frankrike. 

Les mer om Nettbuss Scandinavian Open i Drammen


Jeg vet ikke om jeg får oppdatert dere på OL laget, fordi jeg reiser til Syden i morgen. Derfor anbefaler jeg dere å skjekke HANDBALL.no på søndag, der finner der laget! Håper denne jenta blir med: 


 
 

Fire verdifilmer

Begeistring - Innsatsvilje - Respekt og Fair Play. En film laget for hver av Håndballens verdier, hadde premiere i forbindelse med NHFs 75 års markering og VM-kvalifiseringskampen mot Ungarn. Nå kan DU også se filmene!

Verdiarbeidet i Norges Håndballforbund (NHF) intensiveres med lanseringen av filmene.
Norges Håndballforbund ønsker at filmene skal brukes i den enkelt klubb og i lagene landet over. Bruk dem som utgangspunkt for klubbmøter/spillermøter, som en del av holdningsskapende arbeid.

Del gjerne filmene med dine klubbkamerater/medspillere/venner og andre!

Filmene er produsert av Go Elektra for Norges Håndballforbund.

Se alle filmene på YouTube:

Jeg Synes det er viktig at idrettutøver er med på å fronte slike ting. De er gode forbilder for barn, unge og voksne!! Må si jeg likte den filmen om begeistring, der ser man skikkelig idrettsglede. Fantastisk å se på :) 
Heidi - usikker til OL?

Landslagsspiller Heidi Løke pådro seg en kraftig lyskestrekk i fredagens treningskamp mot Sverige. Strekspilleren trener alternativt og det kan ta flere uker før hun friskmeldes.

De norske håndball-jentene har vært i den portugisiske kystbyen Lagos i ti dager på treningsleir. Tirsdag startet dagen med Cooper-test i solen, men uten Heidi Løke som unnagjorde økten innendørs.

? Jeg fikk lyskestrekk på fredag. Det var skikkelig kjipt og jeg vet ikke hvor lang tid det tar å bli frisk, sier Løke til TV 2 Sporten før hun haster avgårde på sykkelen til sin alternative økt i hallen noen hundre meter unna friidretts-arenaen.

Thorir Hergeirsson er overhodet ikke fornøyd med skaden til en av Norges viktigste spillere.

? Den var en kraftig lyskestrekk hun fikk mot Sverige, så det får ta den tiden det tar. Med god medisinsk hjelp og en dyktig Heidi så tror jeg vi skal få orden på det i god tid til OL. Lyskeskader er lumske, så det blir viktig å ta forbehold. Derfor er hun ute av trening noen dager her nede, sier landslagssjefen.

SKADET: Heidi Løke sliter med lyskestrekk en drøy måned før OL braker løs. 
Vi får bare håpe på det beste, Heidi er som de sier i artikkelen (som er hentet fra tv2sporten.no) en av de viktigste spillerne Norge har!

 

Må operer på nytt..

En litt trist beskjed denne mandagskvelden, Nora Mørk må dessverre opereres på nytt. Dette sto på larvikhk.no: 

Nora Mørk må gjennom ny kneoperasjon. Knærne hennes har ikke restituert i hht de prognoser som både landslag, klubb og Nora selv har ønsket.

Nora har vært operert for «hopperkne» i to omganger tidligere. Første operasjon skjedde mai 2011 først i venstre kneet, så i høyre kne juni 2011. Etter noen måneders rekonvalesens var utviklingen slik at det ble vurdert nødvendig å gjøre nye inngrep i begge knær i oktober 2011.

Dessverre har ikke operasjonene løst Noras problemer med «hopperkne». Av den grunn er flere eksperter konsultert for å avklare videre behandling. Larviks fysioterapeut Krister Næss beskriver situasjonen slik;

«Den siste måneden har tilstanden i Noras knær vært gjenstand for omfattende evaluering, og det er gjort kliniske og bildediagnostiske undersøkelser hos flere uavhengige spesialister. Konklusjonen etter disse undersøkelsene er at det er riktig å velge ny kirurgisk behandling, i første omgang for venstre kne, der det fortsatt dessverre er store vevsmessige forandringer i kneskålsenen slik vi ser ved vedvarende hopperkne (patellar tendinopati)»

Nora vil derfor bli operert allerede 25. juni, av dr. Erik Rosenlund ved Volvat Medisinske Senter i Oslo.

 ? Akkurat nå er jeg både trist og lei meg, forteller Nora Mørk, som svært gjerne ville vært med når landslaget reiser til OL i London. Slik blir det dessverre ikke.

? Selv om dette blir min tredje operasjon i knærne har jeg stor tro på å komme tilbake både i Larviks og landslagets drakt. Jeg har mye ugjort som håndballspiller og neste OL skal så definitivt ikke gå uten meg, avslutter hun optimistisk. 

Må gjennom ny operasjon 
Foto: Tom Kjeldsen //larvikhk.no 

Da var det over...

Da har jeg kommet meg hjem, eller har vært hjemme en stund allerede. Håndballgutta hadde ikke det lille ekstra, de vant bare med  fire og måtte vinne med 7 for å gå videre til VM. De spilte dårlige mot slutten av bortekampen i forrige uke og det kan ha mye å si... Det skal sies at det var veldig liv i Spektrum i dag, og det var morro å være der. God stemning rett og slett :)  
Tonje Larsen, Cecilie Leganger, Kristine Duvholt og Catrine Roll Mathisen var tilstede for å få blomster og premie for at de kom på All Star Team. Heidi Sundal, Kari Mette Johansen og Gøril Snorreggen var ikke tilstede, men vi fikk en videohilsen fra de to sistenevnte som er i Portugal. Alle de på teamet fikk 10.000 kr som skal brukes til et aktivitetsskapende tiltak for barn eller unge i deres lokalmiljø eller klubb. 

Det ble også vist en film som var lagd til all star teamet, den kan dere se her(det gikk ikke ann å legge den inn i dette innlegget): http://www.youtube.com/watch?v=znQlX_7oynQ&feature=player_embedded :) 

  
Noen bilder fra kampen. Jeg hadde ikke med kamera mitt, så det er veldig dårlig kvalitet!  

 

 


Pauseunderholdninga, disse jentene er GALE! 


Masse folk


Litt av All Star Team! 


Tidenes allstar team

Tidenes All Star Team som publikum har kåret til NHFs 75-årsjubileum er nå klart. Disse kom med: 

Høyre bakspiller: Cathrine Svendsen (Roll-Matthiesen)

Høyre kantspiller: Kristine Duvholt (Havnås)

Linjespiller: Heidi Sundal

Midt bakspiller: Tonje Larsen

Målvakt: Cecilie Leganger

Venstre bakspiller: Gøril Snorroeggen

Venstre kantspiller: Kari Mette Johansen

5 av 7 fra Larvik
Foto: Svein Andre Svendsen //larvikhk.no

Er litt usikker på om jeg er enig angående venstre bakspiller, selv om Gøril ikke er en dårlig spiller. Mener kanskje at det er noen andre som hadde fortjent den, Kjersti Grini kanskje? Jaja, det er ikke ufortjent uansett :)  Gratulerer så mye til alle på All Star Team :)  

Her kan dere lese et intervju med Tine Stange, angående skaden og graviditeten: 
http://www.sb.no/sport/h%C3%A5ndball/tine-blir-mor-til-jul-sa-skal-hun-tilbake-til-handballen-1.7398139 

I dag skal jeg på Håndballguttas VM kvalikk i Oslo spektrum, det blir jo spennende. Så det blir ikke noe mer blogging før i kveld ihvertfall, er nok ikke hjemme før i 22.00 tiden! Ha en fin dag videre, alle sammen :) 
 

Jubileum

I løpet av de siste dagene har jentene spilt to kamper mot Sverige. På onsdagens kamp var der flere jubileum for noen av jentene: 

Marit Malm Frafjord spilte sin 150. kamp (har nå 151 for Norge). 
Amanda Kurtovic har rundet 30 kamper (har 31 etter dagens kamp). 
Heidi Løke spilte sin 90 kamp på onsdag (har nå 91).  
Stine Bredal Oftedal spilte kamp nummer 40 på onsdag (har spilt 41 tilsammen). 
Linn Jørum Sulland jubilerte med sin 110 kamp (har nå 111) 
Den som hadde det største jubileet var Linn-Kristin Riegelhuth Koren hun har nå spilt 201 kamper for Norge, og spilte dermed sin 200 kamp på onsdagen. 

 
Linka kunne juble for 200 kamper med det norske flagget på brystet! 

Både Katrine Lunde Haraldsen ( 198) og Kari Mette Johansen (193) nærmer seg 200 kamper. Katrine jubilerer under Scandinavian Open og Kari Mette under OL, hvis de blir med dit selvfølgelig :)  

 
Disse fire har vunnet alt som kan vinnes med både klubb og landslag. Karo og Linka har over 200 kamper med flagget på brystet, mens Kari Mette og Katrine må vente litt til med å jubilere. 

 

Uavgjort mot Sverige.

De norske Håndballjentene spilte fredag den andre av to kamper mot Sverie på Algarvekysten i Portugal. Resultatet ble dødt løp 26-26 etter at Norge ledet 11-8 til pause. Marit Malm Frafjord (bildet), Linn-Kristin Riegelhuth Koren og Heidi Løke var alle toppscorere med fire fulltreffere hver.

 

Rapportene fra Algarve forteller at de norske jentene åpnet fra. Forsvaret fungerte utmerket og målvaktsredninger sørget for at laget kunne sette fart fremover og få kontringsmål. I etablert angrep slet imidlertid laget noe med timingen og rytmen, noe som er nokså naturlig i og med at det er lenge siden laget har spilt kamper sammen.
 
Stort sett var det en jevn kamp, men de norske jentene var et par ganger helt oppe i femmåls ledelse. Imidertid ble det noen tekniske feil på slutten av kampen som gjorde at svenskene kunne sikre seg uavgjort.
 
Ida Alstad var uheldig og fikk en finger i øyet og måtte dermed se det meste av kampen fra benken. Det ga en del spilletid for Stabæk-jentene Karoline Næss og Stine Bredal Oftedal.
 
Marit Malm Frafjord sto frem både i angrep og i forsvar og skapte mange muligheter.
Kampfakta:
Norge - Sverige 26-26 (11-8)
EM Forma Sportshall, Lagos
 
Norge:
Marit Malm Frafjord 4, Linn Kristin Riegelhuth Koren 4, Heidi Løke 4, Amanda Kurtovic 3, Stine Bredal Oftedal 3, Linn Jørum Sulland 2, Tonje Nøstvold1, Kari Mette Johansen 1, Charlotte Mordal 1, Gøril Snorroeggen1, Camilla Herrem 1, Karoline Næss 1, Silje Solberg, Katrine Lunde Haraldsen, Mari Molid, Ida Alstad.
 
Toppscorer Sverige: Annika Wiel Freden, 5 mål
 
Utvisninger: Norge 2x2 min., Sverige 2x2 min.

Sene kamptider
LAGOS (VG Nett) Håndballjentene spiller tre av fem kamper i OL-gruppen klokken 21.15 London-tid. Det liker Camilla Herrem og Linn Jørum Sulland.

- Sene kamper er bra. Vi liker OL-oppsettet og skal nok klare å komme oss godt opp til Sør-Korea kampen som går allerede klokken 09.30 om morgenen, sier de to landslagsspillerne til VG Nett etter at de fem første OL-kampene ble kjent torsdag formiddag.

For norske TV-seere betyr det at tre av innledningskampene ikke er ferdig før 23.45-tiden på kvelden. NRK har senderettighetene til OL.

Håndballjentene har trukket en knalltøff pulje og spiller disse kampene i gruppespillet. De fire beste lagene går videre til kvartfinalen 7. august. Alle kamper med engelsk tid. Norsk tid er en time senere.

Lørdag 28. juli (kl. 21.15) Norge - Frankrike
Mandag 30. juli (kl. 21.15) Sverige - Norge
Onsdag 01. august (kl. 09.30) Norge - Sør-Korea
Fredag 03. august (kl. 21.15) Danmark - Norge
Søndag 05. august (kl. 19.30) Norge - Spania

Dermed åpner Norge med repetisjon av VM-finalen 28. juli. Jentene banket et skaderammet Frankrike med hele åtte mål da de sikret gullet under i Brasil-VM rett før jul. Frankrike ble også kraftig slått i åpningen av EM på hjemmebane i 2010, mens de franske jentene vant alle tre kamper klart mellom mesterskapene.

- Det er helt greit å møte Frankrike først. Vi er forberedt på å møte alle, sier Herrem.

Verken hun eller Sulland er tatt ut i OL-troppen, men det skal mye til for at Thorir Hergeirsson vraker noen av sine etablerte spillere. Landslagssjefens uttak av 14 OL-spillere kommer 24.juni.

Norge får tre av fem kamper på seneste tidspunkt, en kamp klokken 19.30 og møter altså OL-spesialisten Sør-Korea tidlig på dagen. Det er litt delte meninger blant spillerne. Veteranen Kristine Lunde-Borgersen kunne gjerne tenkt seg alle kampene før på dagen.

- Kampdagene blir lange. Jeg liker ikke helt å vente så lenge på kampstart, sier hun.

Linn Jørum Sulland ser det annerledes:

- For meg er det aller beste å spille sent.

Norge, som regjerende verdensmestere, møter Frankrike, Spania og Danmark som ble henholdsvos to, tre og fire i VM. Sør-Korea er OL-spesialisten framfor noen. spesialist fremfor noen. Tøffeste gruppa noen sinne.

 

//vg.no 

Hva synes du om kamptidspunktene?  Jeg synes det er greit at kampene er sent, liker ikke at Sør Korea kampen begynner 09.30 :-p 

Tap for håndballjentene.

Norge møtte Sverige i går, og jentene gikk på et 1 målstap. Dette skrev handball.no om kampen: 

Heidi Løke (bildet) og de norske Håndballjentene gikk på et knepent tap, 28-29, mot Sverige i en kamp onsdag kveld. Norge ledet 16-13 til pause, men de svenske jentene utnyttet norske feil etter pause. 

  

Håndballjentene er inne i en periode med mye tung fysisk trening i forberedelsene til OL som starter i London i slutten av neste måned. Derfor var det en fin avveksling å spille kamp mot Sverige under treningsoppholdet på Algarve-kysten i Portugal.

- Først og fremst var det godt å få spille sammen igjen, det er en stund siden sist, sier landslagstrener Mia Hermansson Högdahl på telefonen fra Lagos.

Det startet bra for håndballjentene som kunne ta pause med tremålsledelse 16-13. Men utover i den andre omgangen kom det en del tekniske feil, og det ble laget straffet hardt for av de svenske jentene som spilte godt.
- Sverige hadde 11 kontringsmål og åtte av dem kom som følge av feilene som vi gjorde. Kampen ble preget av det, sa vår svenske landslagstrener som helst vil vinne uansett motstander og treningsmengde.

Forsvarsarbeidet bar preg av at tempoet ikke er helt på plass ennå. Det gjorde ikke oppgaven enkel for Katrine Lunde Haraldsen som sto i mål den første omgangen og det siste kvarteret, og Silje Solberg som spilte de første 15 minuttene i andre omgang.

Fredag møtes de to lagene igjen til ny kamp. Den starter kl 11.30 norsk tid, og da er nok lysten til revansje på plass hos de norske jentene.

Kampfakta
Norge-Sverige 28-29 (16-13)
Lagos EM Forma, Portugal
 
Norge: Heidi Løke 6, Ida Alstad 4, Marit Malm Frafjord 4, Kari Mette Johansen 3, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 3, Linn Jørum Sulland 3, Kristine Lunde-Borgersen 2, Camilla Herrem 1, Amanda Kurtovic 1, Gøril Snorroeggen 1, Silje Solberg, Katrine Lunde Haraldsen, Karoline Næss, Stine Bredal Oftedal, Tonje Nøstvold, Karoline Dyhre Breivang.
 
Toppscorer Sverige: Isabelle Gullden, 5 mål
Utvisninger: Ingen

 

Månedens spiller

Det var en som nevnte at jeg ikke hadde hatt månedens spiller for juni enda. Det stemmer, og det er fordi jeg har glemt det helt! For det første har det ikke vært kamper denne måneden, også har jeg hatt mye prøver, eksamner, osv på skolen. Derfor har det gått i glemmeboken. Velger å vente med det til jeg er ferdig på skolen om ei uke, for da har jeg litt bedre tid. I morgen får vi vite om vi kommer opp i muntlig eksamen, hvis vi ikke gjør det kan det hende vi kommer opp på mandag. Håper jeg slipper det begge gangene, man kan faktisk være så heldig også!


 

Være med å heie fram Håndballgutta

Billettsalget går unna til VM-kvalkampen lørdag, og onsdag morgen var det kun 140 billetter igjen. De som ønsker å se kampen bør sikre seg billetten på forhånd, og være på plass i god tid før kampen - for det skjer mye før kampstart!

Bjarte Myrhol (bildet) og resten av Håndballgutta vil få enda flere supportere på hjemmekampen enn de 5.000 som var på plass i Veszprem sist helg. Oslo Spektrum vil ha plass til 6.600 tilskuere, forhåpentligvis klare til å støtte hjemmelaget fra tribunen.

Kun uavhentede billetter vil være for salg i hallen lørdag, så det lønner seg å sikre seg billetten på forhånd via billettservice.no.

Dørene til Oslo Spektrum åpnes for publikum kl 17.30. Før kampstart blir det stor aktivitet med feiring av NHFs 75 års dag, presentasjon av Håndballjentenes All Star-team og visning av NHFs nye profilfilm om Innsatsvilje. 

- Vi håper å få publikum med å lage en uforglemmelig håndballfest på lørdag, og gi Håndballgutta det lille ekstra fra tribunen, sier markedssjef Gunnar Nybø i Norges Håndballforbund. 

 


Jeg skal på kamp :D Gleder meg til å se Einar i aksjon!! 

Gratulerer med dagen :)

Ida Alstad fyller år i dag, gratulerer med dagen :) Ida er nå i Algarve, og hun er en av de som er aktuelle i en eventuell OL tropp! 

 

Mødrene er tilbake

 Mødrene tilbake 
Foto: Svein Andre Svendsen

Olga Medvedeva og Gro Hammerseng er tilbake etter mammapermisjon forrige sesong og er klare for å satse på en ny sesong.

Gro Hammerseng spilte ingen kamper forrige sesong, men var med på noen treninger mot slutten av sesongen. Olga Medvedeva var innom på tampen av sesongen og hadde også noen spilleminutter.

? Det er veldig ålreit å være tilbake, men det er fint at vi får en litt mild start. Nå er det tre uker med trening før det er litt ferie igjen, sier Gro Hammerseng.

? Det blir en litt annerledes hverdag. Nå må vi finne barnevakt, men slipper å tenke bare på bleier og melk og sånn, sier Olga Medvedeva.

? Det har blitt mye trening alene det siste året. Det er jo en grunn til at man har valgt lagidrett, for det er gøyest å trene sammen med andre. Det er veldig gøy å røre ballen og være i gang igjen. Da får vi prøvd litt hvordan det er før vi starter for fullt i august, sier Hammerseng.

Begge tror det kommer til å bli litt støle muskler til å begynne med, men gledet seg veldig over å skulle trene daglig med laget igjen.

Artikkel og bilde er hentet fra larvikhk.no 

Blir i Vipers

Toppklubbene har stått i kø for å sikre seg Kristine Lunde-Borgersen, men nå er det klart at landslagsspilleren fortsetter i Kristiansand Vipers.

Det bekrefter klubben i en pressemelding.

Kontrakten ble signert sent i forrige uke. TV 2 Sporten vet at ett av premissene for å signere ny kontrakt var at klubben forsterker laget. 

I mai sikret Vipers seg den danske playmakeren Annette Jensen (20) fra Slagelse. Nå lover sørlandsklubben å fortsette arbeidet med å forsterke laget foran neste sesong.

Kristine Lunde-Borgersens nye kontrakt har en varighet på to år. 


//Tv2sporten.no

BLIR I VIPERS: Kristine Lunde-Borgersen (32) tar to nye år i Kristiansand Vipers.  

Tine er gravid

Hei hei! Da er jeg ferdig med eksamen, endelig. Det gikk faktisk veldig bra, og jeg kan ta helg med god samvittig :- D 

For et par dager siden kom nyheten om at Tine Stange er gravid, og det er jo veldig koselig :)  

Tine Stange er gravid 
Bilde: Svein Andrè Svendsen //larvikhk.no  

? Vi er veldig glade og fornøyde. Det er kanskje ikke optimalt i forhold til opptreningen av kneet, men likevel noe å glede seg over når det er så lang tid til jeg kan spille igjen. Det er masse håndballting å glede seg til etter fødselen, sier Tine Stange. 

Bakspilleren ødela det meste i høyre kne i slutten av januar. Da hadde hun nesten akkurat kommet tilbake etter en leddbåndskade i tommelen og var sårt savnet i et Larvik-lag med flere bakspillere ute. 19. mars ble hun operert. Nå er fokus på å bli frisk og samtidig nyte tiden som kommer.

? Det blir spennende å se hvordan det går med opptrening av kneet utover i graviditeten, man vet jo ikke hvordan det blir. Det får jeg ta litt etter hvert. De første tre månedene har gått bra, jeg har vært i fin form og trent helt normalt, uten problemer.

? Njård var motstander både da jeg skadet tommelen og kneet. Jeg tror jeg må droppe og spille kamper mot dem, sier Tine spøkefullt.

Ellers er håndballjentene på vei til Algarve, eller de er vel på plass der nå. 20 spillere skal på treningssamling, og kjempe om en plass i OL troppen. Det er ikke lenge til uttak, og det blir spennende å se hvem som blir med.

Drar til Algarve 
Må si at jeg håper på disse fire jentene ihvertfall. Bilde: Svein Andrè Svendsen //larvikhk.no 

Snart Algarve og kamper mot Sverige.

Hei hei :) Jeg lever enda, men det skjer lite i håndballverden! 

Jentene reiser nedover til Algarve om to dager, der skal de også spille to kamper mot Sverige (13. og 16.juni). Om de går på TV eller ikke vet jeg ikke, kommer i så fall med mer info :) På fredag har jeg eksamen, så det blir ikke noe blogging frem til da ihvertfall. Disse er med til Algarve:  

Nr Navn Klubb Født Kamper/Mål
01 Kari Aalvik Grimsbø Team Esbjerg 04.01.85 096/000
12 Silje Solberg Stabæk Håndball 16.06.90 007/000
16 Katrine Lunde Haraldsen Györ Audi ETO 30.03.80 196/003
02 Mari Molid Byåsen Elite 08.08.90 041/026
03 Karoline Næss Stabæk Håndball 24.07.87 016/007
04 Stine Bredal Oftedal Stabæk Håndball 25.09.91 039/050
05 Ida Alstad Byåsen Elite 13.06.85 064/148
06 Heidi Løke Györ Audi ETO 12.12.82 089/300
07 Tonje Nøstvold Byåsen Elite 07.05.85 157/374
08 Karoline Dyhre Breivang Larvik HK 10.05.80 243/401
09 Kristine Lunde-Borgersen Våg Vipers 30.03.80 161/466
11 Kari Mette Johansen Larvik HK 11.01.79 191/476
13 Marit Malm Frafjord Viborg HK 25.11.85 149/322
15 Charlotte Mordal Issy Paris Hand 17.03.88 006/005
17 Linn Jørum Sulland Larvik HK 15.07.84 109/301
18 Linn Kristin Riegelhuth Koren Larvik HK 01.08.84 199/751
21 Gøril Snorroeggen Team Esbjerg 15.02.85 090/197
22 Amanda Kurtovic Larvik HK 25.07.91 029/064
23 Camilla Herrem Byåsen Elite 08.10.86 105/269
* June Andenæs  Byåsen Elite 09.06.83 001/00122.05: June Andenæs er tatt inn i troppen som siste spiller. 

 


Linka får sin kamp numer 200 mot Sverige den 13.juni!! :) 


Trekker seg som EM vert...

http://www.tv2.no/sport/handball/nederland-frasier-seg-kvinneem-i-haandball-3798126.html  - Leste nettopp at Nederland har trekt seg som EM vert.. Det er litt småkrise for jeg har allerede bestilt tur, men har heldigvis bare betalt depositumet!  Håper dette ordner seg, men som de sier: Det er ikke lett å finne et land som kan arrangere EM på så 6 måneders varsel. 

 
Verdens beste

Heidi Løke og Mikkel Hansen ble lørdag hedret som verdens beste spillere.

Verdens beste spillere  

Presidenten i det internasjonale håndballforbundet, Hassan Moustafa, stod for overrekkelsen av de synlige bevisene på kåringene.

Utdelingen fant sted i forbindelse med den andre og avgjørende sluttspillkampen i dansk liga. Kampen ble spilt i Jyske Bankboxen i Herning foran mer enn 11.000 tilskuere, og rett i forkant av kampstart fant utdelingen til verdens beste håndballspillere sted.

På bildet er fra venstre: Kim Klastrup (utdeler fra sponsoren Grundfos), Mikkel Hansen, Heidi Løke, Hassan Moustafa (IHF- President), Per Bertelsen (President i det danske håndballforbundet)

 

Tekst og bilde er hentet fra topphandball.no. Gratulerer så mye Heidi :)