juli 2013

God sommer :)

Akkurat nå nyter jeg livet i Tyrkia og derfor blir det lite blogging. Er tilbake igjen i starten av 1.august :) 

Håper alle har en fantastisk sommer og at den fortsetter å være like bra. Hvor skal dere på ferie i sommer? Eller har du kanskje vært på ferie allerede? 


Gå inn på Larvikhk.no for å lese flere ''12 raske i ferien'', i dag er det intervju med denne dama:  


Foto: larvikhk 

Gratulerer med dagen :D

I dag har denne jenta bursdag: 


Gratulerer så mye, Linn :D 


Gratulerer så mye!!

I helgen giftet Camilla Herrem og Steffen Stegavik seg. Gratulerer så mye :) 

BRYLLUPSLYKKE:
Lørdag ble håndballparet Camilla Herrem (26) og Steffen Stegavik (29) smidd i Hymens lenker på Camillas hjemsted Sola i Rogaland.
Foto: Se og Hør

Jeg kommer til å gi lyd fra meg litt innemellom her inne, men først og fremst har jeg ferie frem til sesongstart. Det er jo litt fordi det er velidg lite å skrive om fremover nå, i og med at håndballen har pause.  
Gå inn på larvikhk.no for å se flere ''12 raske'' med spillerne :)  

Frihelg :)

Jeg reiser bort, og derfor tar jeg en frihelg :) Vi snakkes i løpet av uka! 

Gå innom larvikhk.no, så kommer det sikkert flere intervjuer med spillerne!  

Sesongens beste landslagsspiller ble:Katrine Lunde Haraldsen - GRATULERER :) 
Det var jevnt mellom henne og Linka en liten stund, men så dro Katrine i fra. Det er absolutt ikke ufortjent at hun tar seieren, for hun er en fatnastisk spiller. 

Jeg kommer til å få fikset headeren i løpet av uka. Istedet for månedens spiller i juni bruker jeg bilde av årets spillere. Rett og slett fordi det ikke har blitt spilt noen kamper denne måneden. Eller det var to landskamper, men det er ikke så lett å dømme ut i fra dem. 

Gruppespillet i Champions League

Etter at trekningen til gruppespillet i Champions League var ferdig i Wien i går kveld falt også kamprekkefølgen på plass.

Her er Larviks kamper i gruppespillet:

Dato Hjemmelag Bortelag
05/06.10.13 Larvik Podravka
12/13.10.13 Kval.lag Larvik
19/20.10.13 Bera Bera Larvik
02/03.11.13 Larvik Bera Bera
09/10.11.13 Podravka Larvik
16/17.11.13 Larvik Kval.lag

Hvilke datoer og klokkeslett kampene vil bli spilt på må vi komme tilbake til på et senere tidspunkt. Nå skal de forskjellige TV-stasjonene, EHF og klubbene diskutere dette seg i mellom.

//hentet fra larvikhk.no. Du ser resten av gruppene HER 

 
12 kjappe med...

Larvikhk.no har startet med ''12 kjappe'' med spillerne i klubben. Dette er for at vi skal bli litt bedre kjent med spillerne :) 

Første dame ut var Gro Hammerseng (Fanside på facebook HER) , og her ser dere svarene fra henne: 

''Vi har stilt spillerne 12 spørsmål om litt av hvert. Først ut i rekken er Gro Hammerseng som blant annet drømmer om å bli PR-sjef for Isabel Blanco etter karrieren på håndballbanen.

 

1. Hvor tilbringer du sommerferien?
-Sverige, Gjøvik, Larvik/Stavern, hytta til Edins og trolig en langweekend somewhere romantic.

2. Nevn en trener (og hvorfor) som har betydd mye for utviklingen din fra du startet med håndball som liten frem til du havnet på et seniorlag.
-Henri Kaardal. Trente meg i ung alder og bidro sterkt til at jeg fikk med meg mange gode verdier og ikke minst lærte han meg mye. Han brukte mye tid på kontra og fartsfylt håndball, noe jeg har hatt utbytte av senere i karrieren. Sist men ikke minst hadde vi det moro, samtidig som vi var seriøse med treningen. Det verdsetter jeg høyt.

3. Hva driver du med om 10 år?
-Er lykkelig gift med minst to barn, skriver & har startet opp som selvstendig næringsdrivende. Mine tjenester kan kjøpes. Ha ha.

4. Drømmejobben etter håndballkarrieren?
-Foreløpig ser jeg den ikke krystallklart for meg, men jeg tenker at det kan være forfatter eller feature journalist. Programleder for et nytt og kult program eller rett og slett å være PR-sjef for et lite knippe med folk som kommer til å gjøre det stort. Da tenker jeg kunstneren Isabel Blanco. Foredragsholder/forfatter/designer Anja Edin. Tekstforfatter Kari-Anne Henriksen. Rocke stjerne Morten Hammerseng og interiørstylist Hanne Halen :-) .

5. Yndlingsmat? Sett opp en treretters middag.
-Bruschetta. Italiensk pizza Parma med tynn bunn bakt i steinovn. Something with MØRK SJOKOLADE i.

6. Nevn en spesiell ting du ønsker å forbedre deg på som håndballspiller.
-Innspillsteknikk.

7. Har du (for de fleste) en ukjent hobby/ lidenskap/ interesse?
-Jeg elsker ?kamel-spillet? som blant annet finnes i Dyreparken i Kristiansand. Det hvor det er om å gjøre å få din kamel først i mål. Spilles aller helst mot brødrene mine :-) .

8. Hva var din første sommerjobb?
-Ekstrahjelp på Sporten i Oppland Arbeiderblad.

9. Hva leser, ser og hører du på for tiden?
-Leser bryllupsmagasiner og mine favoritt magasiner. Ser på Dicte, Rita og andre svenske eller danske serier som fenger meg. Ser lite på tv om sommeren. Har veldig varierte spillelister. Forskjell på trening og kos, men jeg hører for eksempel på Emeli Sandé, Miguel, Pink, macklemore & Ryan Lewis & James Morrison.

10. Når var du sist flau og hva skjedde?
-Var veldig flau på en aktivitet på et program som jeg har vært med på å spille inn nylig. Kan ikke fortelle mere. Det var FLAUT med stor F. Verste var at det var ?selvvalgt?.

11. Har du noen ritualer du må gjøre før kamp?
-Høre på høy musikk.

12. Ditt tips til unge håndballspillere:
-Ha det moro. Vit at ingen er feilfrie. Jobber du hardt og har rett innstilling kan du komme langt uten å være ?den beste i flokken?. '' Jeg regner med de legger ut et nytt intervju hver dag, så det er bare å følge med på www.larvikhk.no. Dere kan også besøke de på facebook HER