august 2011

Google translate.

Da har jeg fikset en google translate knapp her på bloggen. Vet at det er flere fra andre land som leser bloggen min og da tenkte jeg at det var lurt med en sånn knapp :)  

Trykk for større bilde

 

To comeback på en dag.

Det er nå klart at Trine Haltvik gjør sitt 8. comeback: 

http://www.adressa.no/sport/handball/article1686961.ece
Like Ivrig. Like entusiastisk og en pådriver som setter fart i de mange ungdommene hun har rundt seg. Nettopp det kan gjøre Selbu til en toppklubb igjen.

Det er åtte år siden Trine Haltvik første gang ''la opp'' som håndballspiller. Siden har det blitt comeback hvert eneste år. Nå er det 46-åringen klar for ny sesong, for 1.-divisjonsklubben Selbu. 


Det samme gjør tidligere landslagskeeper Kjersti Beck: 
http://www.nettavisen.no/sport/handball/article3219528.ece 

Kjersti spilte en halv sesong i 1.divisjon for Gjøvik i fjor, men nå gjør hun comeback i  eliteserien. Hun la opp på landslaget i 2005 pga skader, men er nå helt skadefri. 
Nå er hun altså tilbake for fullt på klubbnivå. Noe comeback på landslaget har hun imidlertid ikke gjort seg noen tanker om så langt.  
'' Det er lenge siden jeg har tenkt på landslaget. Jeg har ikke tenkt så langt, sier hun. 

LANDSLAGET: Kjersti Beck, sammen med Karoline Dyhre Breivang og Marit Breivik.
Kjersti Beck og Karoline møtes igjen, i Postligaen! Her er de to sammen med Marit Breivik. 

Dropper alle seriekampene

Cecilie Leganger kommer ikke til å spille seriekamper for Larvik i år. Hun velger heller å prioritere legestudiene i stedet. 

Dermed får veteran Lene Rantala alt ansvaret for å vakte Larvik-klubbens mål i seriespillet i høst, skriver VG.

LHK-trener Ole Gustav Gjekstad aviser imidlertid over avisen at avgjørelsen om at Leganger ikke vil vokte klubbens mål i høst har noe med Bøhn-striden å gjøre.

- Dette har ikke noe med Bøhn å gjøre. Vi har god dialog med Cecilie. Jeg er for at vi skal ha best mulig utdannede leger her i landet, sier Gjekstad til avisa.

Cecilie Leganger var ifølge avisen en av spillerne som støttet Karl Erik Bøhn etter at han ble sparket i januar.
Fikk trener jobben

Det er nå klart at Karl Erik Bøhn blir den første utenlandske landslagssjefen til Ungarn. Dette sto på OP.no

- En ting er sikkert, nå skal vi i alle fall slå Ungarn, sier Heidi Løke.

Tidligere LHK-trener Karl Erik Bøhn blir ny landslagssjef for Ungarns kvinnelandslag.


Tidligere LHK trener Karl Erik skal nå bli ungarnsklandslagssjef. 

Det melder TV2 Sporten på sine nettsider tirsdag.

Bøhn har bodd i den ungarske byen Györ sammen med Heidi Løke siden juli, og han blir nå de ungarske håndballkvinnenes første utenlandske landslagssjef noensinne.

Løke er ikke overrasket over utnevnelsen av sin samboer og forhenværende trener.

- Det er kjempegøy. Han har fortjent dette. Det er første gang de velger en utenlandsk landslagssjef, så sånn sett er det spesielt. Men det var kanskje på tide at de prøvde noe nytt, sier hun til nettstedet, før hun legger til at hun ikke er bekymret over å måtte møte gamletreneren til dyst. 

Heidi Løke mot Ungarn i EM 2010

 - Når det er kamp, legger en vekk det andre. En ting er i alle fall sikkert, nå skal vi i alle fall slå Ungarn!

Flere kandidater var aktuelle for jobben, deriblant tidligere storspiller Peter Kovacs, som forrige sesong fikk sparken i den rumenske toppklubben Valcea og Janos Hajdu som ledet Ungarn under OL i Beijing. Bøhn tar nå på seg den tøffe oppgaven med å bringe suksess tilbake til et medaljejagende Ungarn, og han skal ha fått en kontrakt som strekker seg frem til OL i 2016, skriver TV2 Sporten.

Bor du i nærheten av Larvik?

Bli med å løpe SPAR jentebølgen, du får gratis bilett til kampen mot Sola (står det på facebooksiden til Larvik) 

SPAR Jentebølgen er et 5 kilometer langt mosjonsløp for jenter i alle aldre. Løpet i Larvik arrangeres av Larvik HK i forbindelse med serieåpningen for sesongen 2011/2012, søndag 4. september. Utfordre deg selv og din omgangskrets og meld deg på i dag.

Arrangør: Larvik Håndballklubb
Startsted: Arena Larvik
Starttid: 15.00

Påmelding sendes til adresse:
Larvik HK, Jentebølgen, Sverresgate 7, 3256 Larvik
leif-erik@larvikhk.no

Påmeldingsfrist: 2. september

Kontaktperson : Leif Erik Johannessen
Mail kontaktperson: leif-erik@larvikhk.no

Startnummerutdeling sted/tid: Ved Arena Larvik fra klokken 14.00.

Mer informasjon om SPAR Jentebølgen finner du på deres nettsider sparjentebolgen.no.5 dager igjen!! :-D 

Nika (en leser) sier:

'hejsa, et tips til dem som gjerne vil se Györ-Larvik kampen: den blir sendt flere ganger på den ungarske revita tv (revitatv.hu) og man kan også se det på nettet, forhåbentligvis også i utlandet. Første gang i morgen kl.19.45 :)'' 

 Takk for tipset, Nika :) Da er det vel bare å prøve det ut, jeg får dessverre ikke sett den pga trening.. Så dere får bare prøve å se om det funker!! 

Fikk gave før kamp, men juling etterpå...

Gårsdagens kamp ble et hardt oppgjør for Larvik og Heidi Løke, se noen klipp fra kampen her: 

http://www.tv2.no/sport/handball/larvik-ga-loeke-gave-og-juling-saa-tok-loeke-igjen-3569400.html

Du kan også se et klipp av Katrine Lunde Haraldsen her (du må nederst i artikkelen= : http://www.tv2.no/sport/handball/larvikseier-i-ungarn-3569037.html
 

Før kampen fikk nemlig Heidi en klokka av Tonje Larsen og co, men litt senere var vennskapet glemt og hun fikk hard motstand. 


Løke ligger da nederst i haugen, haha! 

 NÅ ER DET BARE 6 DAGER TIL SERIESTART!!! NOEN SOM GLEDER SEG? 

Disse scoret de 23 målene.

Tonje Larsen 2, Isabel Blanco 4, Tine Rustad Kristiansen 3, Kari Mette Johansen 2, Karolien Dyhre Breivang 2, Pernille Wibe 1, Linn-Kristin Riegelhuth 1, Linn Jørum Sulland 6(3), Tine Stange 1 og Sara Breistøl 1. Bildene er tatt av handball.hu! :) 

Synes vi skal være fornøyde jeg.

Det ble dessverre tap på Larvik jentene i dag, men jeg synes ikke vi skal furte for det. Fikk ikke sett kampen, siden videon på nettsiden hoppet av og på hele tiden. Fulgte litt med på en chat, og Gyør ledet hele veien. Det positive er at vi stoppet Heidi Løke, som bare fikk kjempet seg til to mål. (De kom helt på slutten i følge Harald Bredli på twitter).

Det gikk fint til 2-2, men plutselig var Gyør oppe i en 8-3 ledelse. Da det sto igjen 4 minutter var ledelsen knappet ned med to mål, det sto 12-10 på måltavla. Gyør gikk til pause med 16-13 ledelse. De kunne tilslutt gå av banen med en 5.måls seier, 28-23!

Larvik Håndballklubb skrev dette på facebook: 28-23. Slutt. Bommet på 7 meter ved full tid. Vår klart beste oppkjøringskamp. Lover godt. Vi må bli skarpere i avsl. sitasjonene. 

Jeg synes vi skal være fornøyde, det hadde visst vært en tøff og hard kamp. Vi fikk stoppet Løke, men det førte til at andre Gyør spillere kom til. Larvik har mistet Heidi Løke før denne sesongen, Gro og Olga er gravide + at Tonje og Nora er litt småskada. Nora har ikke spilt noen av kampene i helgen tror jeg. 
Det er bare noen småjusteringer som skal til, så tror jeg vi ligger enda jevnere med Gyør. 5 mål er ikke så ille mot et av verdens beste lag!

Kommer tilbake med målscorere og bilder snart :)  Var litt treg i dag, men fikk besøk istad skjønner dere! 

PS: Byåsen vant Sika cup, og har vist gode resultater der. Les mer om det her: http://byaasen.no/  

Seier i andre kamp også

Larvik-FCM 23:14 (13-4 til pause) 

Larvik: Larsen 2, Blanco 1, Kristiansen 1, Breivang 1, Wibe 5, Linka 2 (1), Sulland 6, Kurtovic 3, Stange 2

Har ikke noe mer info om kampen, men vi får se om det kommer etterhvert. Det sto at de hadde spilt en god første omgang, men at det var en svak andre omgang. Kari Mette Johansen og Nora Mørk  sto over!

Kampen mot Gyør starter 18.15, så hvis du vil se den kan du se hvordan her


Linka skyter på Pallinger - håper vi får mange mål og vinner kampen mot Gyør i kveld! 

Se bilder fra Larvik - FCM her: 
http://handball.hu/gallery/2011/08/28/bet-at-home_szabella-kupa_larvik_-_fcm/page/2 

Video fra kampen...


Ser ut som hele kampen ble lagt ut på youtube gitt... så for dere som ikke har sett det kan se den her :) 

Fikk med seg et rødt kort.

Tar litt diverse om kampen i dette innlegget, ble så rotete å putte det på det andre. 

Her er de som spilte (mål): 
Tonje Larsen (2), Isabel Blanco (2), Tine R. Kristiansen (6), Kari Mette Johansen (3), Karoline D. Breivang (4) ,Pernille Wibe (1), Linn-Kristin Riegelhuth (2), Katja Nyberg (1), Linn J. Sulland (4, 1 straffe), Lene Rantala, Tine Stange (3), Thea Mørk (1),Amanda Kurtovic (6, 2 straffer). 

Sara Breisøl, Mie Sando og Cecilie Leganger sto over + Gro Hammerseng og Olga Medvedeva som er gravide. 

Utvisninger: 
Isabell Blanco 3x2, Karoline D. Breivang 1x2, Pernille Wibe 1x2 og Tine Stange 1x2. 

Gule og røde kort: 
Isabel 1 gult og 1 rødt.(Skrev ikke det i forrige innlegg, men Isa ble utvist i løpet av kampen. Jeg fikk det ikke med meg, så det var sikkert da internetten var borte.) 
Karoline 1 gult. 
Tine Stange 1 gult. 

Les en liten rapport fra kampen her. 

Bilder: 


Bildene er fra handball.hu :) 
 

Ble aldri truet

Larvik har akkurat spilt ferdig kampen mot FTC, og de vant 34-30 (19-14 til pause) . De var vel egentlig aldri truet i løpet av kampen, selvom de ikke hadde en god dag i forsvar spør du meg. Synes det er litt for mye å slippe inn 30 mål! 

FTC hang med i 5 -6 minutter ut i første omgang, og måltavla viste  4-4 i en liten periode. Da satte Tine Kristiansen opp farta, og scoret Larviks femte mål. Tine S, Karo og Isabel blir med på festen og setter inn en scoring hver før FTC scorer sitt femte. Der i fra og ut er de vel egentlig aldri truet i det hele tatt. Larvik leder som regel med 4,5 og 6 mål, men hadde også  en sju målsledelse i andre omgangen. De har noen gode periode i forsvar, men jeg synes det glipper for lett andre ganger. Skal sies at Tonje Larsen  satt en del på benken i den første omgangen, og kom inn igjen i andre. MEN vi slapp faktisk inn mindre mål i første omgangen uten Tonje, enn det vi gjorde i den andre med henne. Så sånn sett hadde ikke det så mye å si.
Kampen flotteste mål kommer etter 45 minutter, Tine K scorer på en flyver etter en fantastisk pasning av Linka! 


Amanda spiller nok en god kamp :) 

I angrep er det også litt opp og ned, men jeg synes det var mye bra i dag. Larvik får brukt bakspillerne sine en del i dag, og dette utnytter Tine K, Tine S og Amanda bra. Synes alle tre hadde en god første omgang spesielt, men gjorde også en del bra i andre omgangen også :) Tine K og Amanda har hatt en god oppkjøring, både i Tyskland og mot Sør Korea + i denne kampen her. 
Kari Mette spiller hele første omgangen, bommer på et skudd og får en kontringsball. Synes vi er for dårlige til å utnytte venstrekanten vår altså!! (Skal sies at vi hadde noen fine pasninger til HØYRE kantene våre da) Kari Mette setter seg på benken de første 15 minuttene av andre for å la Thea prøve seg, hun fikk vel en sjanse (ihvertfall det jeg så). KMJ kommer på igjen og setter inn 2 kontringsmål helt på slutten av andre omgangen! Hun har hatt to målløse kamper, så det var sikkert greit å få satt inn noen mål i dag! 
Katja Nyberg fikk prøve seg litt i forsvar i dag, hun kom seg opp i angrep en gang og satte ballen i mål. Morro det da! :) 


Sånn alt i alt så gjør Larvik en bra kamp, selvom det glipper litt i begge ender. Skal de få en seier mot Gyør må nok forsvaret opp en del hakk og vi må bli litt mer treffsikre i angrep. Selvom vi gjør mye bra der, har vi en del bom på klare sjanser. Allikevel SEIER ER EN SEIER, GRATULERER LARVIK :) 

Se bilder fra kampen her: http://handball.hu/gallery/2011/08/27/bet-at-home_szabella-kupa_ftc_-_larvik/

Internettet hoppet litt av og på under kampen, så fikk ikke med meg de fem siste minuttene av første omgangen. I tillegg klikket den litt i andre omgangen, men fikk med meg det meste av kampen. Det var noen målscorere jeg misset, så da venter jeg med å skrive de opp til jeg finner noen som har med alle! 

Snakket med kjæresten da de lå under..

Visste du at?  

- Camilla Herrem kan fort begynne å snakke med tilskuere hvis Norge eller Byåsen leder stort. Men hun begynte å snakke med kjæresten da de lå under 10-1 mot Larvik i 2009.  

- Folk trodde at Cecilie la opp håndballkarrieren som 20 åring fordi hun skulle legges inn pga psykiske problemer på Sandviken sykehus i Bergen. Dette var fordi bilen hennes sto uten for sykehuset. Grunnen til at bilen sto der var forid det var et fin treningssenter rett i nærheten. (Ikke så kult at folk tror du er lagt inn noe sted, men det med bilen og treningssenteret var jo litt morsomt) . Marit Breivik anbefalte  Gro Hammerseng om å gi ut bok om sin egen håndballkarriere i 2007. 
Om  ca en time spiller Larvik sin første kamp i Ungarn, se hvordan du kan se kampen her

Hvordan har Heidi det i Ungarn?

Det kan du se her: http://www.tv2.no/play/sport/haandball?progId=545051

Skjønner at Aleksander er i Løke familie, tror dere skjønner hva jeg mener når dere ser videon. Han er jo så søt da! =) 


Aleksander sjarmerer Ida Alstad og mamma Heidi Løke under VM 2009. 

 

Oppdatering fra Ungarn

Dette sto på Larvik sin hjemmeside: 

I Györ ligger gradestokken rundt 35 grader celsius. For nordmenn trengs det en dag å venne seg til varmen, før det skal presteres på banen.
Larvik på plass i Ungarn 
Bilde:
Tor Odvar Moen 

Fredagen har blitt brukt til avklimatisering og trening i kamparenaen.Dagens trening var en grei gjennomkjøring med hovedfokus på forsvarsspillet. Håpet er at samarbeid og individuelle arbeidsoppgaver i forsvar skal sitte bedre i Ungarn, enn det har gjort så langt etter ferien. I morgen braker det løs med helgens første kamp hvor Larvik møter FTC kl.1630. (Du kan se kampen her  etter at du har registrert deg. Du kan se hvordan du gjør det her

Det blir bra å få målt seg mot skikkelig motstad lørdag og søndag. Vi skal bruke kampene godt og ta viktige steg før sesongstart.

 

Hotellet ligger et lite stykke utenfor sentrum, men jentene har tatt bussen inn til byens kjøpesenter og shoppet fra seg. Det var også flere som satte pris på kjøpesenteres aircondition. På hotellet må nemlig jentene klare seg uten. Det er en varm fornøyelse, men å klage på varmen føles litt vel luksus for en nordmann. 
Bilde av Tine R.K og Kari Mette på kjøpesenteret ser du her:  http://twitpic.com/6bh0b3 

Se kampene i helgen på nettet...

Fikk link til en ungarsk side som viste kampene til Larvik denne helgen. Jeg vet ikke om den funker enda, for det ser jeg ikke før kampene begynner... Men jeg velger å prøve det ut, bare for  å se om det går. 

Linken er her: http://www.cunder.hu - alt står på ungarsk, men google translate oversetter automatisk på min side ihvertfall. Det eneste du må er å registrere deg på siden, også får du visst sett kampene. 

Her er en forklaring på hvordan dere gjør det, hvis dere ikke får google translated det: 

1. Gå inn på siden


2. Trykk der hvor den røde ringen er (Trykk på bildet for å få det større) 


3. Skriv inn brukernavn, passord,epost, fornavn (
trenger ikke etternavn), bursdag (eks 1994-08-03), Land (jeg lot min stå på Ungarn, siden den klikka når jeg tok på Norge), postnummer og merknad (jeg bare skrev inn ''hey'' eller så kan du skrive noe helt random). 


4. Trykk på den røde knappen til venstre,deretter går du inn på mailen din.  
(min melding kom på søppelpost) 
Når du åpner mailen trykker du på den første linken i meldingen. Så går du litt ned på siden og ser en boks der hvor brukernavnet og passordet er.. Så trykker du på den knappen som er under boksen.  


5. Trykk der hvor jeg har ringet rundt med grønn og rød (på den oransje linja). Så går du litt lenger ned på siden, og der finner du kampene. Når kampen begynner 16.30 i morgen kan du trykke på playknappen (eller litt før halv da). 

Håper dere skjønte noe, ellers er det bare å spørre. Jeg har fått registrert meg, og håper at jeg får sett kampene :) 

Ut på tur...

Klokken 10.00 i dag dro Larvikjentene mot Gardermoen der de skulle reise med fly til Ungarn.

I morgen skal de ha en formiddagstrening og videogjennomgang. En av de tre kampene som skal gjennomføres i løpet av helgen spilles på lørdag. Da er det Ferencvaros som står på motsatt banehalvdel. 

Søndag morgen møter Larvik først Isabel Blanco, Katja Nyberg og Gro Hammersengs tidligere klubb, FC Midtjylland. Senere på kvelden skal de spile mot sin tidligere strekspiller, Heidi Løke og resten av Gyør!

Det er greit å prøve seg på litt hard motstand før seriestart. Tror ikke vi skal slite så mye mot lagene i Postligaen (selvfølgelig alt kan skje), men det kommer noen Champions Leauge kamper i løpet av høsten... Det er viktig å være forberedt. :) 
 
- Det skal bli veldig greit å få kjent litt på det nivået vi møter i helgen.Vi ønsker å få de nye linjespillerne inn i spillet vårt. Vi har tatt var på mye av de vi har kjørt på tidligere og så har vi lagt til litt nytt som vi ønsker å teste mot de beste lagene, forteller Tor Odvar Moen til Østlandsposten. 


Lene Rantala og Linka møter Heidi på motsatt banehalvdel på søndag. Dette bilde er fra da Heidi spilte i Gjerpen (rett meg hvis det er feil, haha) 

Du kan trykke her for å se noen bilder fra da jentene dro i dag tidlig. 

Så vidt jeg vet så går ikke kampene på TV, men det var en som skulle si ifra hvis det gikk ann å se de på nettet. Så da skal jeg si ifra hvis jeg hører noe fra den personen :) 

Gratulerer med dagen =)

I dag har Katja Nyberg bursdag. Gratulerer så mye :) 

Jeg håper virkelig at hun kan spille mye denne sesongen, og at skadene ikke plager henne alt for mye. Håper også at hun slipper å bli mer skadet nå, det fortjener hun ikke. ! Hadde vært morro å sett henne på landslaget igjen også!! Hvis du vil lese mer om Katja kan du trykke her

Det ser ut som om Katja har feiret dagen sin med ''Kick off'' sammen med resten av Larvik håndballklubb. Du kan lese mer om den her , det er også lagt ut noen bilder fra arrangementet. :-)

Nå er det faktisk bare 11 dager og 9 minutter til sesongstart, men før det skal Larvik en tur til Ungarn for å spille tre kamper. En av kampene er mot deres tidligere lagvenninne Heidi Løke og Gyør! Tror ikke kampene går på TV, men skal si i fra hvis de gjør det

Er det mulig sier nå jeg?

Har vært borte i hele dag, derfor har det blitt lite blogging. Legger inn en artikkel fra TV2 underholdning, som handler om Gro og Anja Edin:

 Tidligere denne måneden annonserte håndballparet Gro Hammerseng (31) og Anja Edin at Gro er gravid, og venter barn i februar.

Siden har idrettskjendisene stått i kø for å gratulere de vordende foreldrene.

Netthets

Det er likevel ikke alle som er like fornøyde med den gledelige nyheten, og på diverse nettfora florerer det hets som er såpass grov at mye har blitt sensurert bort. 

 På en blogg lyder et innlegg slik:

- Jeg, og mange andre finner det naturstridig! Det er nemlig ingen menneskerett å få barn, og slett ikke for lesbiske og homofile, det innrømmer faktisk de fleste «rettroende» lesbiske og homofile selv. Men Gro Hammerseng, Anne Holt, Arve Juritzen og slike egoister gir blanke i slike opplaktheter, og sørger via befruktningsjuks etc, for å bli foreldre likevel. Jeg hater når det skjer, altså å tukle med naturen på den måten.

Vil fremme aksept

Da nyheten om Gros graviditet nådde offentligheten uttrykte Landsforeningen for lesbiske og homofile (LLH) stor glede, og mente at dette ville fremme aksept.

- Det er veldig hyggelig at de skal ha barn. Det at en populær, dyktig og profilert kvinne skal ha barn med sin kvinnelige samboer er utelukkende positivt for saken også, sa Bård Nylund leder i LLH den gang.

Ikke forbauset

Nå reagerer LLH sterkt på den omtalte hetsen, men det kommer likevel ikke som noe sjokk.

-Jeg blir oppriktig lei meg av å høre om hetsingen. Det å være gravid og vente barn skal være en lykkelig tid. Likevel forbauser det meg ikke. At stakkarslige mennesker anonymt sprer edder og galle på ulike nettsteder er velkjent for oss. Jeg tror de avslører seg selv, og snarere bidrar til mer aksept, sier Nylund til Her og Nå.

Min mening om saken: Blir nesten litt irritert når jeg leser, synes det er så unødvendig. Jeg synes det er flott at Gro  tør å være ærlig om graviditeten og at hun faktisk har blitt gravid. Hun er veldig privat, men har allikevel vært veldig åpen om at hun er sammen med jenter,osv. 

Synes lesbiske/homser/bifile har like mye rett til å bli foreldre som vanlige par.  Det er ikke dems sin skyld at de tiltrekkes av det samme kjønn, det er bare sånn det er. Man kan ikke styre følelser, rett og slett! At man får mulighet til å ta en sånn -husker ikke hva det heter- for å bli gravid, synes jeg er veldig bra. De som hetser Gro og Anja, er enten veldig sjalu eller så gjør de dette bare for å få oppmerketsomhet (og det får de jo egentlig av meg nå, men anyway). Synes ihvertfall det er veldig teit og dumt å snakke dritt om de to!
Gro Hammerseng er et godt forbilde, og jeg digger virkelig den dama. Tror flere setter pris på at hun er så åpen om det å være sammen med jenter, og sånn!

 Jeg sier bare: Stå på Gro Hammerseng, du burde være stolt av deg selv!! 

 

Hun har funnet lykken!

I fjor sommer skilte Gro Hammerseng og Katja Nyberg lag etter fem år sammen.

Etter det har Gro blitt sammen med landslagsspiller Anja Edin, og for under en måned siden kom nyheten om at Hammerseng er gravid.

Nå er heller ikke hennes ekskjæreste Katja Nyberg singel lengre, hun har funnet lykken med June Kristine Christensen (27).

Bekrefter forholdet

? Jeg kan bekrefte at vi er kjærester, utover det har jeg ingen kommentar, sier Nyberg til «God Kveld Norge».

? Ikke at du er glad engang?

? Ligger ikke det litt i kortene da? ler hun, før hun legger på.

// TV2 underholdning

Espen Eckbo kommenterer

Dette klippet var velidg teit, samtidig som om det var utrolig morsomt!  Hahaha :) 

Straks, håndballkamp mellom Larvik og København. 
Og på denne listen ser vi navn på de som skal spille.
Det er navn som Solfrid, Lene, Tonje, Elisabeth..
Jentenavn alle sammen, og det skylles at dette er en damehåndballkamp.
Det er ikke lov med menn utpå banen, og det er litt av grunnen til at jeg gleder meg til å kommentere denne kampen. Flotte, vakre jenter, spreke som.. ja.
Ikke alle like flotte, denne jenta her kunne jo spandert på seg en ny frisyre hvertfall.

Og da er kampen igang, og det er Norge i hvitt som har ballen.
Og jentene kaster ballen til hverandre og har ingen problemer med å ta imot. Se hvordan de tar imot! Nøler ikke et sekund, og danskene bare står og ser på og vet ikke hva de skal gjøre.
Nordmennene kaster... OG DET ER MÅL!!! DER SCORER NORGE OG LARVIK
ETTER FEMTEN SEKUNDER!! DET ER MÅL OG DETTE SKAL DANSKENE FÅ PROBLEMER MED Å TA IGJEN SÅ TIDLIG I KAMPEN! DETTE VAR PSYKISK VIKTIG.  Se på det der.

Larvik, København. Høres ut som en fergerute, men jeg tror ikke det er noen ferger på akkurat den strekningen.

Og her sier det pling, her kommer det resultater fra andre kamper og det sier pling, og det betyr at jeg må ta meg en slurk av denne ølen. Jeg har nemlig en liten lek her, jeg må ta en slurk hver gang det sier pling. Det gjør kampen litt mer underholdende.

Det er en dansk jente som ligger nede.
Hva i all verden, er det en fødsel som er på gang her..?
Det er isåfall ikke første gang at en kvinne føder sånn ut av det blå uten å vite at hun er gravid. 
Dette har man jo lest om i avisen.
Kvinner som sitter på toalettet, og plopp.
Hun kommer seg på beina. Det var godt, det var falsk alarm.

*pling* schkål!

Og det er dette som gjør kvinnehåndball til en fryd!
En sånn innsats får du ikke se fra målvaktene i herrehåndball!
Se på dette. Se hvordan målvakten kaster seg fryktløst.
Ai ai ai, det der får du ingen mann til å gjøre.

Det hadde vært veldig morsomt om vi nå på slutten av kampen skulle fått inn et lite pling. 
Det er femten sekunder igjen, Og jeg har en liten slurk på flasken. 
Skal det komme et pling? 10 sekunder. 
Hadde vert veldig morsom å få drukket opp den siste slanten. 
5 sekunder. Kommer det noe pling?? plingplingpling 
1 sekund igjen. NEI, der er kampen over og det kom ikke noe pling men jeg drikker den opp likevel. Takk for idag.

Har kopiert teksten her i fra: http://www.smfforums.com/forums/wwwgrohammersengcomforums

Gjett hva jeg skal??

JEG SKAL PÅ MØBELRINGEN CUP I NOVEMBER!!! 

Vi bestilte hotell og fly i går, og nå må jeg bare vente i et par måneder før jeg setter meg på flyet til Stavanger. Tenkte først at jeg måtte se hele greia på tv, men så snakket jeg med en venn av familien vår og hun ville være med meg. Fikk skjekket billettpriser på flyet og det var veldig billig siden det var sånn lavpris (anbefaler dere å skjekke på Norwegian). Hotellet var ikke så billig da, men det blir ihvertfall en veldig bra opplevelse.Det blir meg, søstera mi og vennen til familien vår som drar! Da blir det liv, rai rai.  

Håper selvfølglig at Katrine Lunde Haraldsen, Kristine Lunde-Borgersen, Kari Aalvik Grimsbø, Marit Malm Frafjord osv skal være med, for de har jeg aldri sett utenom på TV! Eller så faktisk Kristine på NM finalen i fjor, når jeg tenker meg om.

Skal ihvertfall bli veldig morro å se landslaget spille for første gang :- D  Skal se på to kamper, mot Tyskland og Sverige. De spiller også mot Spania, men den kampen spilles i en hall nesten 2 timer fra hotellet tror jeg. 


Håper selvfølgelig at disse to er med + Kari Mette Johansen! :) 

Takk til skolen...

Æææ, er litt frustrert nå.. Skolen måtte restarte alle datamaskinenen eller noe sånt, så flere av programmene jeg hadde lastet ned ble slettet. Alle ble jo ikke slettet, faktisk, men PHOTOSHOP  av alle ting ble borte. Det er vel det mest ''verdifulle'' programmet jeg har på denne pc'n. Håper jeg får lastet det ned på nytt, siden jeg hadde sånn 30 dagers greie forrige gang og vet ikke om jeg kan få det på nytt.  Høres jo egentlig ut som livet mitt er over,men det er det ikke. Det skjer jo verre ting i verden enn det, så ja overlever nok! 

Ellers har jeg noe veldig spennende å fortelle (for min del ihvertfall) kommer med mer om det i kveld. Det har noe med håndball å gjøre altså, hihi :)

 

 

2009 showkamp

Haha, fant en morsom artikkel med bilder fra 2009. 

Stemningen var på topp da LHK og PW-cupens eget «All Star» lag, et lag sammensatt av talenter fra hele Norge, entret banen for å gjøre opp seg imell

Synes Larvik HK skulle hatt flere sånne ting, bare for morro skyld!


om i Farrishallen lørdag kveld. Superlaget, for dagen ledet av motstanderens egen trener Karl Erik Bøhn, ble møtt av stor applaus av jublende tilskuere som øynet et håp om at LHK endelig skulle beseires. Ikke minst da LHKs bunnsolide keeper Lene Rantala plasserte seg selv på høyre kant, mens scoringsmaskinen Heidi Løke overtok ansvaret for å holde buret rent.

Superlaget åpnet sterkt og ledet hele 6-2 etter bare fem spilte minutter, noe LHKs Lene Rantala slett ikke var fornøyd med. Og om det var Rantalas oppstrammere som virket eller ikke, så tok LHK seg uansett sammen og gikk til pause med en 9-7 ledelse i showkampen.

Etter en liten pause var spillerne igjen klare for innsats og kampen fortsatte i samme forrykende tempo som avsluttet første omgang. Spillerne spilte med høy intensitet og innsats gjennom hele kampen og ga tilskuerne en uforglemmelig opplevelse som til slutt endte med en 16-13 seier til LHKs seiersvante damer.

http://www.op.no/pwcupen/article4228669.ece - bildene ser du her


Hey og hå

Ble litt lite blogging idag, siden ejg hadde besøk og det var ikke så mye å blogge om. Nå tar jeg snart kvelden, natta :) 


Katrine Lunde Haraldsen og Kari Mette Johansen før EM 2010

 

Video og bilder fra ''Beste av de beste''

Her kan dere se bilder og videoer fra ''Beste av de beste'' 

http://www.op.no/video/article5706594.ece

http://www.op.no/video/article5706590.ece

http://www.op.no/sport/article5706279.ece 

 

Hvis dere vil bevare spenningen så anbefaler jeg dere å vente til det begynner i desember!! Bare så dere vet det :) 
Beste av de beste

Les mer om innspillingsdagen her: http://www.op.no/sport/article5706238.ece (OPS OPS: De sier hvordan det gikk med Camilla i de fire første øvelsene, så hvis du ikke vil vite det før programmet starter IKKE LES ARTIKKLEN. Da har jeg ihvertfall sagt i fra om det). Jeg synes det var litt unødvendig å skrive hvordan det gikk med henne, og jeg så det ikke før jeg leste artikkelen. Allikevel så er det jo innspilling i både i morgen og på mandag, så det gjør jo kanskje ikke så mye. Alt kan jo skje i løpet av de to neste dagene! Men det hadde jo vært morsommere å sett det når programmet begynner, for min del da. 
Drømmeåpningen...

Nå sitter jeg å ser på Norge-Frankrike, åpningskampen i EM 2010. En fantastisk kamp, omtrent alt gikk på skinner. Til og med det etablerte angrepet fungerte, noe som Norge pleier å slite med! 

Legger ut bilde av Mørk tvillingene, Nora fikk jo sin mesterskapsdebut under EM. 
 

Her er Gro Hammersengs erstatter:Gro Hammerseng måtte trekke seg fra TV- programmet ''Beste av de beste'' siden hun er gravid, men håndballyndlingen Camilla Herrem tok over istedet. Ikke en dårlig erstatter det, for jeg digger den dama!

? Å tape er ikke et alternativ, gliser håndballspilleren Camilla Herrem. Hun ble kastet inn i ringen i siste time da Gro Hammerseng ble gravid. Nå ser hun på seg selv som en «underdog» i konkurransen.
? Samtidig må jeg jo nevne at Cecilia her kanskje er min favoritt, da, hun er jo så fryktelig sterk, legger Herrem til.

Lørdag (i morgen) skal utøverne gjennom syv øvelser i Indre havn og utenfor Bølgen. Biltrekking, rodeo, benkepress, klatring, hinder og armheng er noen av aktivitetene.

? Jeg gruer meg til benkpressen, det er jeg skikkelig dårlig i, innrømmer Herrem. Men smiler fornøyd når hun ser biltrekking står på programmet.

? Jeg trakk faktisk en traktor på «bootcamp» med laget nå på fredag. Det gikk overraskende greit, sier håndballspilleren som har vært satt tilbake på grunn av en helskade over en periode. 

Alle øvelsene vil være åpne for publikum, men Bundli kan ikke love at alt er like spennende å se på.

? Mye av det er jo lagt opp for tv-formatet, men vi håper jo at det kommer masse folk.Moro blir det uansett, sier han. 
Opptakene blir da tatt opp i Larvik, bare så dere vet det :)  

Les resten av intervjuet her

Da er det vel bare å heie på Camilla! 


Heidi Løke deltok i samme program i fjor, og hun gikk seirende ut av det. Kan Camilla gjøre det samme? 
Vi får håpe Gro, Stine, Nora og Heidi heier på sin vakre landslagsvennine! :)  

Hadde vært morsomt å vært å sett på, og det hadde jeg gjort hvis jeg ikke hadde hatt planer. Skal ha jentekveld fra lørdag-søndag og på mandag er det skole igjen. Jaja, det kommer jo på TV i desember! 

Larvik - Sør Korea, og det ble...

ENDA EN SEIER! JIPPI :- D  Larvik kjempet seg til en 30-26 seier, etter å ligget tre mål bak til pause. En som utmerket seg i kampen i dag var Tine Rustad Kristiansen. Dette sto på Østlandsposten:

Om det sørkoreanske landslaget er kjent for å ha fotrappe spillere, så sto i alle fall ikke Tine Rustad Kristiansen tilbake for noen da hun dundret, rushet og fløy inn tolv scoringer i 30-26-seieren over Sør-Korea.

- Du må skyte mer, smiler en kampfritatt Tonje Larsen da hun får høre antall kasser på Rustad Kristiansen.


Tonje og Tine fra en tidligere kamp. 

Mot et utgruppert og offensivt koreansk forsvar ble det tidvis mye plass å boltre seg på for den raske bakspilleren.

- Dette var dagen da alt gikk i mål for min del. Jeg fikk skyte mye mellom dem, sier matchens lirare.

Hun syntes laget var bedre til å gå på mål i denne kampen framfor onsdagens og at de var mer klare fra start enn sist. 14 tekniske feil i første omgang derimot, får en «oi!»-reaksjon.

- Det gir dem lette baller å kjøre kontra med. I andre omgang knepper vi ned på de tekniske feilene, og da endrer det seg på måltavla. Men vi er opptatt av å være ballsikre hele tiden. Det må vi være, mener Rustad Kristiansen.


Tine K i en tidligere kamp.

Hun sier at oppladningen til sesongen har gått som vanlig for hennes del, og ser fram mot seriestart om drøye to uker.

- Vi har trent godt og jeg synes det ser bra ut.

Om situasjonen etter det utenomsportslige viraket har forandret stemningen i troppen, tenker hun lite på.

- Det er godt å være forbi det. Nå ser vi bare fram mot den nye sesongen og det som skjer.

Hun har ikke satt seg spesielle mål utenom det vanlige, og nevner også at laget heller ikke har spikret opp årets mål enda.

Kampfakta

Larvik HK - Sør-Korea 30-26 (13-16)

Stavernhallen, 476 tilskuere

Larvik HK: Lene Rantala - Amanda Kurtovic 7, Sara Breistøl 1, Isabel Blanco 1, Tine Rustad Kristiansen 12, Kari Mette Johansen, Karoline Dyhre Breivang 1, Pernille Wibe, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 2, Linn Jørum Sulland, Katja Nyberg , Thea Mørk 3, Tine Stange 1 og Mie Sando 2.

Utvisninger: Larvik HK 1x2 min, Sør-Korea 3x2 min

Dommere: Tore Andersen og Hans Petter Andersen

Kampen: 14 tekniske Larvik-feil i førsteomgang sa vel sitt til at Sør-Korea fikk lede med tre mål etter gode overgangsmuligheter. Larvik og særlig Tine Rustad Kristiansen mer med etter pause og kvernet koreanerne i senk til firemålsseier. 

-----------------

Morsomt at det går veien for Tine i oppkjøringen :) I tillegg synes jeg det har sett bra ut for Amanda Kurtovic, hun har scoret en del mål både i disse kampene + i turneringen i Tyskland. 
Dessverre har det vært litt målløst for Kari Mette Johansen som har gått målløs ut av begge kampene mot Sør Korea, i tillegg scoret hun kun 4 mål i Tyskland.  Jaja... Det er når sesong begynner at det gjelder, så vi får håpe det ordner seg. Se rjo at Thea og Sara scoret noen mål, så det kan jo hende KMJ ikke spilte så mye heller! 

Bildeseiere her: http://www.op.no/larvikhk/article5705759.ece 

Allikevel, grattis med seieren Larvik <3

Veldig dårlige nyheter :/

Det ble nå skrevet på TV2 Sporten at VM kan ryke for Tonje Larsen! Før har det vært knærne, men nå er det den ene foten som er problemet.  Det er ikke bra, ihvertfall ikke nå som Gro Hammerseng også er borte fra laget. Det er sagt at Tonje kan bli bedre, så nå er det bare å håpe! - Vi trenger Tonje mer enn noen gang, spesielt fordi Gro er ute, sier Ole Gustav Gjekstad. Hun kommer til å bli brukt mer i klubblaget nå enn tilfellet var forrige sesong. 

- Forrige sesong var en påkjenning. Det er vanskelig å vite hvordan kroppen reagerer framover. Det er mye belastning, så vi får se, sier Tonje Larsen til TV 2 Sporten.

Landslagssjef Thorir Hergeirsson trenger sårt Tonje Larsen i VM nå som Gro Hammerseng er borte.Han kan velge mellom mange gode spillere, men antall verdensenere er begrenset. En skadefri Tonje Larsen er en ener.- Er Tonje i den formen hun vår i vår da Larvik vant Mesterligaen, så er hun en styrke for ethvert landslag i verdenstoppen, sier Hergeirsson. Og vi vil gjerne ha med Tonje til både VM og OL. Det er et spørsmål om hun er frisk og motivert. Og om helsa holder til både klubb og landslag.

 Les hele artikkelen her eller du kan se på videoen: http://www.tv2.no/sport/handball/vm-kan-ryke-for-tonje-larsen-3563116.html#.Tk6WBrW7s5Y.twitter 

Dette er en enda større grunn til at vi må få inn Katja og Kristine på topp igjen, hvis vi skal ha litt.
Allikevel har rutinen til både Gro og Tonje vært viktig, det så vi under EM. De er også det beryktete midtforsvaret, som er meget viktig for oss. Så nå lurer jeg på: Kan landslaget ha en mulighet til å få gull i VM gull uten de to veteranene? 

Klar for ny kamp!

Om ca en halvtime spiller Larvik en ny kamp mot Sør Korea. På onsdagen ble det en knepen seier, 29-28, hvordan går det i dag? 

...

''Fort deg, Nora Mørk er her''

Kan vel si at jeg begynte å lure litt når lillesøstera mi ringer å sier at Nora Mørk er her hvor jeg bor. Dvs over 2 timer fra Larvik, i en liten hall på et lite sted i Eidsvoll. 

Her var telefonsamtalen vår:
K:  DU MÅ FORTE DEG HJEM?(Jeg var ute på gå-tur)
J: Herregud hva skjer? (Trodde jo noen hadde dødd eller noe sånt)
K: JAMMEN, NORA MØRK ER I HALLEN
J: Haha, ja særlig. Hvorfor skal hun komme hit liksom? (vi bor som sagt 2 timer unna, på landet omtrent)
K: Det er sant, ***** sendte meg bilde av henne nå...
J: Herregud pell deg til hallen.
K. Neei, hvorfor det? Orker ikke, det blir så flaut.
J: Pell deg ned hit, da skal jeg fikse syden bildene til deg.
K: Ok da!

Måtte bare skrive den ned, for vi ble litt gærne når henne kom. Søstera mi er egentlig veldig fan av Nora, men hun er litt pingle når det gjelder å ta bilde/ få autograf, Jeg fikk henne heldigvis med meg :) Fikk ikke snakket med Nora da, men fikk bilde med henne (som ble drit stygt, har heldigvis et annet bilde fra før) + autograf. Så selvom det var første skoledag og jeg er litt sliten så ble det en fin avslutning på dagen!  

Her kommer noen bilder (Hadde bare mobilen med meg,så sorry for dårlig kvalitet) : 

 
Bildet er tatt av min søsters venninne :) Tror jeg har det kuleste ruterkortet, Nora lo litt når hun måtte skrive på det! :p 

Ha en fin dag, alle sammen :)

 
Nå skal jeg snart dra på skolen. Er faktisk ikke så trøtt i dag, sovnet i halv to tiden (trodde jeg ikke skulle sovne før 3/4). Tror allikevel jeg blir trøttere i løpet av dagen, men det får gå! Nå skal jeg begynne på 2.året på VGS og da begynner jeg i en ny klasse igjen. Eller kjenner en del av de i klassen, men det kommer også noen nye inn :) 

Vi snakkes senere i dag alle sammen :) 

Hva synes du om bildene? 
Begynner du på skolen i dag? 


Var de i feriemodus kanskje?

Kan gi dere en strålende nyhet,denne siste kvelden av ferien min, LARVIK VANT OVER SØR KOREA :- D 

Til pause lå de under 12-18, og da trodde jeg at løpet var kjørt. Etter en nesten halvspilt andre omgang lå vi under 17-22, men da satte Larvik opp turboen og kom seg ut av feriemodusen. (Eller så kan det hende Sør Korea stoppet opp). Da det gjensto ca 15 minutter igjen av omgangen var stillingen 22-22. Høres ut som om det ble spennende der i fra og ut også, for stilling ble tilslutt 29-28. Leste på Harald Bredelis twitter at Rantala hadde reddet den siste. Vet ikke om det var straffe, kontring, skudd,osv, men hun reddet ihvertfall den siste. Haha! 

Morsomt at de vant mot et så sterkt lag som faktisk landslaget også har sliti litt med både i OL og VM! 

Skal se om jeg finner ut av hvem som scoret/spilte for Larvik etterhvert :)

Larvik HK: Lene Rantala - Tonje Larsen 5, Amanda Kurtovic 3, Sara Breistøl 3, Isabel Blanco 2, Tine Rustad Kristiansen 5, Kari Mette Johansen, Karoline Dyhre Breivang 1, Pernille Wibe 1, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 5, Linn Jørum Sulland 1, Katja Nyberg 1, Thea Mørk 2.

Bildeserie fra kampen: http://www.op.no/larvikhk/article5703523.ece

Det er ny kamp mot SK på fredag, heia heia! Da ser det ut som om vi kan takke evigunge Rantala for seieren - herlig!


 

Treningskamp om 1 og en halv time!

Idag skal disse to jentene + resten av Larvik gjengen spille mot Sør Korea i en treningskamp. Stabæk spilte mot SK i går, og de klarte uavgjort 35-35! Det må ha vært litt av en håndballkamp kan jeg tenke meg. Hadde veldig lyst til å dra å se på, men det ble dessverre ikke noe av! 

Har lagd bilder av Tine R.K og Mørk tvillingene, kommer til å legge de ut litt senere i dag eller i morgen. Det blir ikke like mye blogging på dagen nå fremover, i morgen begynner dessverre skolen igjen! Døgnet mitt er snudd opp ned, så dette blir herlig. 

Ha en fin dag/kveld videre :) 
Tine og Tonje

Synes det var litt vanskelig å lage av Tine og Tonje, fant liksom ingen bilder som passet. Men fikk mekket sammen et bilde av dem hver :) Håper dere liker dem! 

Nå stikker jeg å trener, så sprek jeg er! :-) 

Kan bli landslagssjef

Karl Erik Bøhn som fikk sparken i Larvik er aktuell som ny landslagssjef for hånballkvinnene til Ungarn. Han bor nå delvis i ungarske Györ etter at samboer Heidi Løke gikk fra Larvik til toppklubben i Ungarn.

Dette sto på TV2 Sporten: 
 


Det er stor sansynlighet for at den tidligere Larvik-treneren får en rolle rundt det ungarske landslaget, og han er en av tre som kan bli sjef.

- Ja, vi er tre stykker igjen bekrefter Karl Erik Bøhn overfor TV 2 Sporten. Og jeg har hatt en prat med presidenten i forbundet, men jeg kjenner ikke til det politiske spillet her.

Har lyst på jobben
Bøhns konkurrenter er den tidligere storspilleren Peter Kovacs, som forrige sesong fikk sparken i den rumenske toppklubben Valcea og Janos Hajdu som ledet Ungarn under OL i Beijing.

- Får jeg tilbudet tar jeg jobben. Det hadde vært spennende å prøve ut mitt konsept, og se om det kan fungere i Ungarn, sier Bøhn.

- Ungarn har veldige gode spillere, men har slitt med å sette sammen et godt landslag. Jeg tror jeg kan gjøre en forskjell.

Ungarn har hatt et uttall landslagssjefer de siste årene. De er blitt sparket i hytt og pine.

Får støtte fra Løke
Ester Matefi som ledet Ungarn i VM i 2009 og i EM 2010, fikk sparken da hun ikke fikk ungarerne til VM i Brasil i desember.

- Ungarn har hatt gode resultater tidligere, men det har vært en del stang ut i det siste, så de er vel kanskje åpne for noe nytt, tror Bøhn.

Bøhn får støtte fra landslagsmålvakt Katalin Palinger, som har over 250 kamper for Ungarn.

- Jeg tror landslaget hadde hatt godt av et nytt system og en trener utenfra. Det ville vært det beste, sier hun.

- Håper du at Karl Erik Bøhn får jobben ?

- Ja, for å være helt ærlig. Det vil glede meg om han får jobben.

Får Bøhn jobben får han også samboeren som konkurrent.

- Det hadde ikke gjort noe om han var på den andre siden, sier strekspiller på Norge, Heidi Løke, før hun fortsetter: Han hadde fortjent det.
 

> Hva tenker du om det? 

 

En god nyhet!

Det er mange som har spurt om man kan kjøpe Larvik ting, spesielt drakter, på nett og det har ikke vært en mulighet før... 
Nå har de endelig åpnet en nettbutikk som det går ann å kjøpe ting. De har ikke lagt ut Larvik drakter enda, men jeg regner med at det kommer etterhvert :) Foreløpig er det bare sko, lue og skjerf som kan kjøpes.

Gå inn her for å komme til nettbutikken: http://www.larvikhk.no/butikk

Figtheren og sjarmøren

Fangene på fortet!!!

For dere som er interessert så kommer Kjersti Grini og Bjarte Myrhol på fangene på fortet i morgen, klokken 20.00 på TV3! Så da vet dere det :-) De vil også være med flere dager, dere kan se i tv programmet her


Sesongpremieren er allerede i kveld, men da er ikke Kjersti og Bjarte med. Programmet går klokken 20.00 både mandag, tirsdag,onsdag og torsdag de to(?) neste ukene fremover. 


Bildet er fra tv3.no


Programlederne er Henriette Lien og Daniel Franck 

Nommin så søt :-D

Her får dere se et intervju med Kristine Lunde- Borgersen: http://www.tv2.no/sport/handball/lundeborgersen-jeg-er-i-en-ammetaake-3558920.html  

Jeg får ikke sett på videoen siden den greia er utrolig teit. Fikk bare sett bilde av sønnen til Kristine på forsiden der, og jeg synes han var utrolig søt. Egentlig er vel alle babyer søte da, haha. Han heter da Matheo for dere som ikke visste det :) 


Awwww :- D

Kristine er nå tilbake på håndballbanen etter 15 måneder borte og mye har forandret seg siden sist... 

? Det er ikke jeg som er sjefen, det er han lille. Før har det bare vært meg, og familien etterpå - nå er det han, familien og så meg, sier Lunde-Borgersen til TV 2 Sporten.

> Får du sett på videoen? 
>  Synes du Matheo er søt? Til Storhamar eller Gjøvik?

Gro Hammerseng har igjen et år i kontrakten med Larvik, men får ikke spilt siden hun er gravid. Nå spekuleres det om at hun kanskje ikke kommer til å fortsette i LHK neste år.

Nå ønsker Storhamar-ledelsen at den neste kontrakten Hammerseng inngår, er med Hamar-laget der Hammersengs samboer Anja Edin allerede spiller.

Gro Hammerseng selv er ikke avvisende til tanken.

- Jeg har sagt til Storhamar at jeg vil høre hva de har å si, sier Hammerseng til HA-Sporten.

Også Edin sin kontrakt går ut etter den kommende sesongen. De to er i dag samboere med adresse på Gjøvik.

Flere klubber i bildet

Ifølge VG, har Larvik gitt signaler på at de ønsker å få til en hverdag som henger sammen for Hammerseng, og tidligere har det også vært nevnt at Gro kan komme til å spille på Gjøvik, der hun og Anja bor sammen.
- Er det viktig at du og Anja skal spille for samme klubb?
- Det får tiden vise. Det er ikke sikkert vi får noen tilbud om å spille i samme klubb heller, sier Hammerseng beskjedent.

Fornuftig å vente

For Storhamar er nettopp det en drøm, og samboer Anja Edin synes det er fornuftig av Storhamar å vente med en overgangsprat til etter sesongen. På spørsmål fra HA-Sporten om Anja har lyst på at samboerparet skal spille for samme klubb, sier hun at det viktigste er at familielivet skal fungere på beste måte.

- Er det aktuelt å slutte å spille aktivt?
- Jeg tror vel ikke noen av oss har lyst til å gi seg, men akkurat nå er jeg tilbake etter skade og Gro er gravid.

- Er Gjøvik HK aktuell siden dere bor på Gjøvik?
- Jeg har skjønt at det er litt rivalisering mellom Hamar og Gjøvik, ler Anja uten å svare på spørsmålet, før hun legger til:

- Akkurat nå gleder jeg mest til at Gro og jeg skal ha barn.


Kanskje Gro spillte i gult neste sesong? 


Redigerte bilder :)

Nå har jeg nettopp lagd ferdig bilde av Camilla og Heidi. + at jeg allerede har lagd av Linka og Kari Mette. Kommer til å legge dem ut i morgen, ihvertfall noen av dem!

Noen som har lurt på om jeg kan lage av Tine Stange og Tonje Larsen, og det skal jeg få gjort. Håper bare ikke photoshopen klikker for da har jeg det ikke mer. Har en sånn 30 dagers greie, men den er egentlig over. Så lenge jeg har vinduet oppe får jeg brukt det, hvis dere skjønte! Hehe :) 

Hvis det er noen som vil at jeg skal lage et bilde av en spiller så er det bare å si i fra.
Har allerede lagt ut av Linn Sulland, Gro Hammerseng, Nora Mørk og Karoline D. Breivang. Gå inn på sidemenyen til høyre - katogorier - bilder. Så finner du de :) 

I tillegg har jeg begynt på en ny video om håndballjentene, men den blir vel ikke ferdig med det første. Skal se om jeg får fikset litt mer på den i løpet av uka :) 


Et gammelt bilde jeg fant, mens jeg redigerte litt. Lene, Linka og Løke :)  

Fansider på facebook...

Det er en del fansider for spillerne både på landslaget og Larvik + mange andre lag selvfølgelig. Jeg vil legge ut de jeg har funnet, så kan dere melde dere inn i disse hvis dere vil :) Det er flere spillere som har flere fansider, men jeg skriver bare ned en av dem! 

Selv har jeg laget tre grupper:
Larvikognorge.blogg.no
Kari Mette Johansen
Cecilie Leganger (Lagde den for 5 minutter siden, hehe) 

Andre jeg har funnet: 

Landslaget
Håndballjentene
Larvik HåndballklubbLinka
Heidi
Tonje L
Katrine 
Kari
Camilla
Linn S
Tine S
Lene 
Katja
Thea
Nora
Mari
Ida
Tine R.K 
Marit M.F
Gro
Anja
Stine
Karoline
Amanda
Sara
Pernille
Tonje N

Hvis dere har noen flere så kommenter under innlegget, så kan jeg legge de inn :) 

Jeg skal ha fri, uansett!

Visste du at? 

Da Gro signerte for Ikast forhandlet hun seg til en fri helg fordi hun skulle i bryllup. Uheldigvis skulle de spille serieåpning akkurat den helgen, men det endte med at den ble utsatt.. Gro visste ikke om det var pga henne, men det hadde ihvertfall vært en fint bryllup (sa hun selv).


Hvem sier nei til denne jenta? Haha 


Katrine syntes synd på Ungarn etter kampen i EM 2010, fordi de ikke vile skyte mer på henne! (Kanskje ikke så rart, siden hun reddet nesten alt) 

Katrine ble hyllet etter den fantastiske Ungarn kampen - har hun noen gang spilt bedre? 


- Kari Mortensen (keeper på danskenes landslaget) og Jan Pytlic (landslagssjef for danskene) ville gjerne at Tonje Larsen skulle bytte til danskt statsborgerskap i 2008. 

Tonje er en fanstastisk spiller, er ikke rart i at hun er ettertraktet! 

VG intervju med Gro Hammerseng

Her er et lite utdrag fra intervjuet med Gro Hammerseng i VG i dag... Ble litt dårlige bilder siden noen visse personer synes det var veldig morsomt å dra avisen frem og tilbake, ta hånda over, osv da jeg skulle ta bilde. Hehe :) TRYKK FOR STØRRE BILDER

 


Photoshop bilder!

> Hva synes du om bildene? Vil tilbake....

Se intervju med Gro Hammerseng her: http://www.tv2.no/sport/handball/hammerseng-vil-tilbake-etter-foedselen-3557768.html 

Gro Hammerseng: ''Heidi er liksom sånn maskin aktig, så det er ikke noe å sammenligne seg med. Hun er i en så sinnsyk god form hele tiden, det er jo til å bli kvalm av'' - (Sagt i en humoristisk tone vel og merke) 

Fikk ikke være med.

Da Norge var i Frankrike på landslagssamling og for å spille kamper fikk ikke Katrine og Heidi være med. Klubben deres, Gyør, nektet jentene å være med og de måtte derfor bli igjen i Ungarn.

Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men det var en dialog mellom Gyør og landslaget, men Gyør bestemte at vi ikke skulle dra. De ville ha Heidi i spill med en gang. Det var ingen big deal, selv om jeg tror landslaget ikke synes det var greit. Det var vel fordi vi skulle jobbe med team building, sier Katrine Lunde Haraldsen.  
Dette gjorde også Thorir Hergeirsson irritert: Vi ble irriterte fordi vi fikk beskjed så sent, det likte vi dårlig, bare noen få dager før  samlingen. Og det var spillerne selv om meldte til meg at de var presset av Gyør til å bli værende der og ikke reise på samling. Da tok vi kontakt med klubbledelsen, og etterpå har vi vært i god dialog, sier Thorir. 

Thorir reiser ned til Ungarn i slutten av måneden for å diskutere hvordan de kan slippe sånne situasjoner i fremtiden. 

Saken er funnet på fvn.no :) 

The big star :)

Bildet er laget av Helena :) Synes dette var veldig kult og fint! Trenings cup og kamper fremover...

Med tradisjonsrike Skjærgårdslekene i Tønsbergområdet kastes håndballsesongen 2011-12 i gang for alvor. Selv om de norske topplagene etter hvert er spredt på flere turneringer, er det fortsatt stor interesse for å delta i Skjærgårdslekene.  Turneringen er fra i dag til søndag (beklager for sent innlegg angående dette, men så det ikke før nå) 

Runar, BSK/NIF, Drammen, Oppsal, HK Herulf Moss, Nøtterøy er Postenligaklubbene på herresiden. Her er også tyske SG Bietigheim-Metterzimmeren på plass. I tillegg er Bodø, Falk, Haugaland, Vålerenga og Stord fra 1. divisjon med.  
Blant kvinnelagene i Postenligaen, skal Flint Tønsberg, Fredrikstad Bkl., Gjøvik HK, Njård, Sola, Stabæk, Storhamar, Tertnes og Vipers Kristiansand måle krefter med Glassverket, Nordstrand og Utleira fra 1. divisjon.
Info hentet fra handballno 

Gå inn på http://sklekene.no/index.php for å finne veibeskrivelse, kampprogram , tabeller, osv! Du kan møte opp å heie frem dit lag. :) 


Stine Bredal Oftedal skal i ilden i Skjærgårdslekene + at hun skal spille en kamp mot Sør Korea! 


Larvik deltar ikke i Skjærgårdslekene, men skal spille treningskamp mot Sør Korea i neste uke.Også Stabæk skal spille en kamp mot SK. (les mer her).. I tillegg har LHK allerede deltatt i en turnering i Tyskland (les mer her, her og her.)

Byåsen og Levanger møtes i Levanger i morgen, vet ikke når de skal spille! Kommer tilbake med et bilde og et nytt innlegg om Heidi og Katrine litt senere :) 

> Har du tenkt deg på Skjærgårdslekene? 

Hvem tar over rollen?

Gro Hammerseng, vår landslagskaptein, takket nei til VM tidligere i år. Bare noen måneder etter kommer nyheten om at hun er gravid. Hvem tar nå over etter henne? 

Under EM 2008 tok Kristine over bindet og gjorde en fantastisk jobb. I de to avskjedskampene til Marit Breivik var Gro tilbake - da var Kikki og Gro kaptein i hver sin kamp. Sist nevnte takket nok engang nei til et mesterskap, og Kikki fortsatte med kapteinsansvaret (sammen med Marit M.F og Karo i teamet) under VM. Hun ble skadet og sto over mellomrunden, da tok Karoline over. 
Marit Malm Frafjord var kaptein under Frankrike kampene i juli (selvom Karoline var med), hun har også tidligere vært kaptein i Byåsen. 

Kristine førte Kristine til EM gull i 2008ø 

Kunne godt tenkt meg Tonje Larsen som hovedkaptein under VM (hvis hun blir med så klart). Skjønner ikke hvorfor ikke hun er med i kapteinsteamet? Så har det kanskje ikke så mye å si, fordi alle får jo komme med innspill og tar ansvar uansett om de er kaptein eller ikke - det er jo bra! 


Tonje Larsen førte Larvik til CL gull i år. 

 Nå er det jo egentlig samme for oss hvem som blir kaptein, men det er veldig viktig at Thorir velger den rette personen som kan ta litt mer ansvar når det koker litt under jevne kamper. Håper selvfølgelig Kristine kan klare å komme tilbake, hun var en god leder da hun var med.  

> Hvem vil du ha som kaptein på landslaget?  

Landslagets sorte skjørt..


Bildet har jeg lagd selv :)
I tillegg er jo Karoline en skikkelig fighter som aldri gir seg, hun er jo fantastisk å ha både på og utenfor banen! Stikker til Sverige nå, så vi snakkes senere i kveld! Ha en fin dag alle sammen, her skinner sola så det er bra :- D


Møter Sør - Korea

Sør Korea har bedt om å få møte Larvik i tre kamper, men på grunn av andre planer og turneringer i sesongoppkjøringen, har Larvik måttet si stopp på to kamper.Stabæk har imidlertid sagt seg villig til å møte Sør Korea i en kamp. Alle kampene skal spilles i Larvik-området.

Kampoppsettet for de tre lagene er slik:

Tirsdag 16.08: Stabæk - Sør Korea i Bergslihallen kl 1800.
Onsdag 17.08: Larvik - Sør Korea i Tjøllinghallen kl 1800.
Fredag 19.08: Larvik - Sør Korea i Stavernshallen kl 1800.

Larvik samarbeider med Tjølling og Stag om arrangmentene i sine to kamper onsdag og fredag. For de lokale klubbene betyr dette litt inntekter til egen drift. Larvik har positiv erfaring fra foregående sesong der Nesjar og Kvelden leverte vellykkede arrangement i tilsvarende treningskamper i sesongoppkjøringen. 

Det sør koreanske landslaget ledes av Jae-won Kang, en stor håndballprofil som i 1989 ble kåret til World Handballer. Det er Sør Korea som har invitert seg selv til Norge, med ønske om å møte vinnerne av Champions League.

Med på kjøpet får de også et et møte med et Stabæk-lag som lenge kjempet om medalje sist sesong.

Vurderer nesten å ta meg en tur å se på, hadde vært artig egentlig... Får se om jeg får med meg noen :) 

Tonje Larsen skal nok en gang få prøve seg mot Sør Korea, noe hun har gjort 10 ganger før... med landslaget. 

 
Sør Korea har møtt landslaget til Norge 30 ganger, og de siste fem møtene har vært veldig jevne. De møttes bl.a i semifinalen i OL. Da avgjorde Gro Hammerseng i siste tiendelssekund, resultatet ble 29-18. Året etter møttes de i VM og da fikk Sør Korea sin revansje og vant 28-27! 


Linka mot SK i VM 2009

Kåret til turneringens publikumsyndling

Så på twitteren til Tor Odvar Moen og der sto  det at Linn-Kristin Ullevoldsæter Riegelhuth Koren (han skrev bare Linka, men måtte bare) ble kåret til publikumsyndlingen i Tyskland. 

Synes den prisen var litt søt, skjønner at Linka fikk den :) 


Bildet er funnet her

 

Gratulerer, historiske Lene!

I dag fyller Lene Rantala 43 år :- ) Grattis!  Som dere vet så skrev hun nylig under en ny kontrakt med Larvik, og hun kommer til å være i Larvik ut 2013/14 - sesongen! Evig unge Rantala sier nå jeg, har respekt for den dama! 

 

Straffedronninga =)

Parykker er morsomt!

video:bsr2008
Det var noen som spurte om jeg kunne legge ut videon da Kari Mette Johansen og Tine Rustad Kristiansen  har på parykker - her er den :) 


Det 

Kanskje det er meg det er noe i veien med?

Visste du at? 

- Mot Sverige i WC 2010 ble Kari Mette utvist i en situasjon er hvor Tonje Nøstvold/Ida Alstad egentlig skulle hatt den. Kari Mette sto til og med på andre siden av bana under situasjonen. Hun tok straffen og gjorde ikke annet enn å le av det. . ''Det har skjedd en gang tidligere på klubblaget også, kanskje det er meg det er noe i veien med?''  - Sa hun smilende etter kampen! 

Kari Mette tok utvisningen med godt humør, men hun sa hun hadde reagert annerledes hvis det hadde skjedd i EM. 

-  At alle spillerne fikk en lapp under dørsprekken der det sto at de klare for OL-finalen ? Spilerne hadde gått å lagt seg, siden Marit Breivik mente det ikke var noe vits i å sitte opp å vente på beskjeden. Pressesjefen la derfor en lapp under døra for at spillerne skulle få vite det før frokost. 

- Treneren til Linka i Furuset sa til henne at hun kom til å spille OL i 2008? (Dette var da før hun debuterte på landslaget, for Linn-Kristin spilt ei Furuset før hun kom til Larvik i 2002). 

Linka spilte et godt OL for Norge

Gratulerer med dagen!

I dag har Mari Molid bursdag og hun fyller 21 år. Hurra :- ) 

Mari spiller til daglig hos Byåsen. Hun var med å vinne junior- VM i 2010, og fikk sin debut på seniorlandslaget etter det. Første kampen var mot Sverige 22.september.2010. Hun gjorde et godt inntrykk spesielt i Russland kampen dagen etter, der hvor Norge først lå under. Mari scoret flere viktige mål og hjalp Norge til seier. Hun fikk også være med til EM og bidro litt der. 

Hahah, dør!
For et bilde, ler meg ihjel :p 

Bronse er sikret

Larvik vant mot Bayer Leverkusen 24:22, altså ikke like overlegent som i går. Da vant vi med 11 mål. I dag lå vi under hele veien, men tok oss sammen siste kvarteret. Da vant vi  perioden 7-1! (Larvik Håndballklubb på facebook) Larvik stengte igjen bakover de siste 12 minuttene, noe som gjorde at de tok igjen forspranget og vant kampen. 

Målscorere i kampen: 
Linn Jørum Sulland 7 
Amanda Kurtovic 4
Pernille Wibe 4
Karoline Dyhre Breivang 2
Isabel Blanco 2
Linn-Kristin R. Koren 2
Sara Breistøl 1
Tine Kristiansen 1
Kari Mette Johansen 1

Mål tilsammen under hele turneringen: 
Linn Sulland 8+2+4+7 = 21 mål
Amanda Kurtovic 5+5+2+4 = 16 mål
Linn-Kristin R.Koren 1+8+4+2 = 15 mål
Pernille Wibe 3+3+3+4 = 13 mål
Tonje Larsen 3+5 = 8 mål
Isabel Blanco 2+1+3+2 = 8 mål
Kari Mette Johansen 2+1+1 = 4 mål
Karoline Dyhre Breivang 2+2 = 4 mål
Thea Mørk 2+1 = 3 mål
Sara Breistøl 1+1 = 2 mål
Tine Kristiansen 1+ 1 = 2 mål 


Lag bildet fra i fjor.. :) For min del: Ikke så overraskende

Larvik tapte dessverre 23-30 for Leipzig i semifinalen. Ser flere steder at de synes det var veldig overraskende, men jeg er vel en av de få som ikke synes det. Greit vi slo dem med 10 mål på hjemmebane i Champions Leauge, Leipzig manglet flere spillere og hadde med seg kun 12 stykker til Arena Larvik.  Allikevel slet vi i mot dem på bortebane, så de er ikke et dårlig lag. Synes det selvfølgelig er dumt at de taper, men jeg var ikke sikker på seier i dag. 

Tor Odvar Moen sa dette før hjemmekampen mot Leipzig: Jeg er imponert over moralen i Leipzig og det de får ut av det mannskapet de har tilgjenlige nå. Det er derfor de har vært farlige hele tiden selvom det ikke har blitt poeng av det har de plaget alle lagene de har møtt. 

Leipzig tapte med bare 5 mål i både hjemme og bortekampen mot Gyør. I tillegg ble det bare et 3 målstap mot Dinamo i begge kampene. Derfor overrasker det meg ikke at de faktisk har klart å slå Larvik, spesielt fordi vi mangler flere sentrale spillere. 

Målscorerne i kampen: 
Tonje Larsen 5
Linn-Kristin R. Koren 4
Linn Jørum Sulland 4
Isabel Blanco 3
Pernille Wibe 3
Amanda Kurtovic 2
Tine Kristiansen 1
Kari Mette Johansen 1

Larvik spiller nå bronsefinale mot Bayer Leverkusen, så vi får ihvertfall håpe de klarer å slå de. > Ble du overrasket over tapet? 

Skål, Linn!!Forbereder et OL uten....

Gro Hammerseng!

Var et intervju med Thorir Hergeirsson på TV2sporten (se video her). 

Gro sa jo allerede fra for noen måneder siden at hun ikke ville være med til VM, men at hun ikke utelukket å bli med til OL. Saken er jo en litt annen nå i og med at hun er gravid, og skal ha barn i februar. Det er bare 6 månder før OL starter, og det er ikke lang tid. Heidi Løke kom seg jo tilbake etter 2 måneder, men jeg tror kanskje ikke Gro er så innteresert i det? Hun har jo slitt litt med en vond kropp en stund, og jeg tror hun trenger lengere tid til å komme seg i form igjen etter en graviditet. Så derfor tviler jeg på at hun kommer til å rekke OL, men man vet selvfølgelig aldri.  

Thorir sier følgende til TV2 Sporten: Det er alt for tidlig å si noe om. Men helt umiddelbart så ser vi at det er veldig kort tid fra termninen i februar til OL starter i juli/august. Så jeg tror vi skal forberede oss på at Norge spiller et OL uten Gro Hammerseng. 


Gro var en viktig spiller for oss i OL 08, spesielt på slutten av jevne kamper.
Kan vi klare oss uten henne? 


Men han håper på et landslagscomeback av profilen senere. 

Vi må se hva som skjer. Først skal hun se an hvorda det er å være gravid og bli mor. Men en frisk, motivert Gro er interessant for landslaget uansett. 

Det blir mange barn etterhvert. Du har ikke vurdert å starte en barnehage? 
Hehe. Det er veldig koselig, og vi er glade på jentenes (Heidi, Kristine og Gro) vegne . Det blir mye planlegging, men toppidrett og graviditet skal gå an å kombinere. 


Gro Hammerseng får sikkert noen tips av Heidi Løke, som har hatt stor sukess etter at hun fikk Aleksander!


9 mål i debuten

Er tilbake igjen nå. Skulle egentlig overnatte hos mormor, men det ble endringer i planene. For dere som ikke har fått med dere det så vant Larvik HK begge kampene i går. Fantastisk, og det vil si at de møter Leipzig i semifinalen senere i dag. Dette laget møtte de også i Champions Leauge tidligere år. De slet mot depå bortebane og vant med bare to mål. (Husker ikke helt resultatet, ble 27-25 eller noe sånt) I hjemmekampen vant LHK hele 29-19! Så vi får se hvordan det går i morgen. 

Her er ihvertfall resultatet og målscorere i gårsdagens kamper.  

Larvik HK - Bayer Leverkusen (28 - 17)
Målscorere: Linn Jørum Sulland (8 mål), Amanda Kurtovic (5 mål), Tonje Larsen(3 mål), Pernille Wibe (3 mål), Kari Mette Johansen (2 mål), Karoline D. Breivang (2 mål), Isabel Blanco (2 mål), Thea Mørk(2 mål) og Linn-Kristin R.Koren (1 mål). Tor Odvar Moen sa at Pernille og Isabell var gode i sine debuter og at selve laget hadde god kontroll hele veien. I følge turneringens nettsider sa de at Lene Rantala,som akkurat har signert en ny kontrakt med klubben, bidro godt til at Larvik ledet 15-8 til pausen. 

Larvik HK- Storbritannia (21:10) 
Målscorere: Linka(8 mål), Amanda (5 mål), Pernille (3 mål), Linn (2 mål), Sara (1 mål), Isabell (1 mål) og Thea (1 mål). 

Laget ledet hele 13-4 til pause faktisk, fikk ikke noe særlig mer info om den kampen. 
Ser jo det at Pernille og Isabell fikk 9 mål tilsammen i debuten, og det er jo bra. Ellers scoret Amanda hele 10 mål på disse to kampene. Morsomt at de yngre også får viste seg litt frem, det er viktig!  

En liten rapport

I dag spiller Larvik kamper i Tyskland mot Bayer Leverkusen (15.45) og Storbritannia (18.35). 

Troppen som er med: Tonje, Sara, Isabel (får sin debut i Larvik drakta), Tine K, Kari Mette, Karoline, Linka, Linn Sulland, Lene, Thea, Pernille ( får også sin debut) og Amanda. Dvs at Cecilie, Gro, Katja, Olga, Tine S, Mie Sando (opptatt med EM/VM) og Nora står over!

Så en litt ''morsom'' status på Larvik facebook side: Tine K usikker i dag. Overtråkk i går. Tonje kun i angrep.Den var ny :-) Tor O.  
Haha, det kan man trygt si. Lurer på hvordan det skal gå i forsvaret nå, i og med at verken Olga eller Gro er med. De er som dere vet gravide. Nå har vi jo fått inn Isabell og Pernille, de er jo gode i forsvar. Allikevel tror jeg det skal merkes at Tonje L ikke får stå i midtforsvaret.

Jeg må også beklage, men jeg får ikke oppdatert dere på kampene. Skal i 60 års lag til mormor, og er derfor ikke i nærheten av en pc i kveld. Men jeg anbefaler dere å skjekke Larvikhk.no eller facebook siden dems (som du finner her). De kommer garantert med oppdateringer :) 

Sagt om Kari Mette Johansen

Marit Breivik: Hun har veldig stor fart, og er blitt flinkere til å bruke denne farta også i returløpene. Har mye rutine. (Dagbladet 08.11.2006) 

Harald Bredeli:
Hvis dere lurer på hvem som er den beste venstrekanten, så gir vi dere svaret her: Nummer 11 hos Norge - Larviks Kari Mette Johansen. (EM finalen 2006) 

Fra å være en anonym spiller i mengden før EM startet, har hun nå blitt lagt merke til av de beste utlandske klubbene i Europa. Kari Mette Johansen fikk blanke 10-ere oå de fleste avisbørser med respekt for seg selv etter søndagens praktkamp mot Russland. Larvik-vingen scoret ni mål på ni forsøk, og satte dermed et verdig punktum for en fantastisk turnering - hvor hun også havnet på All Star-teamet.(Dagbladet 19.12.2006)
Kari Mette Johansen og Linn-Kristin Riegelhuth løp om kapp i målprotokollen i går kveld. Kari Mette stakk av med både toppscorertittelen og banenes beste-prisen i hallen. De to Larvik-spillerne er så kjappe at når de setter opp tempoet, da er det ingen som er i nærheten av å henge med. (Dagbladet 05.12.2007) 

Kari Mette Johansen har hatt et eventyrlig mesterskap og sitt desidert internasjonale gjennombrudd. Marit Breivik at etter kampen at hun var ''sååå imponert'' over det Johansen har vist i mesterskapet. Ni mål på ni skudd i finalen, ingen feil og 60 minutters spilletid sier sitt. (VG 19.12.2006) 
 
Ukjent blogger: Kari Mette - jeg tror nesten jeg elsker deg. Dagens store stjerne, kryss i margen, klapp på skulderen og kyss på pannen går til superduperkantspilleren Kari Mette Johansen. Hun treffer på 9 av 9 forsøk - 7 av de i første omgang. Hun løper fra alt og alle og har en vidunderlig selvtillit! For ei herlig jente! 19.12.2006)  
Svar til innlegget: Kari Mette må ha en sykt bra scoringsprosent gjennom hele mesterskapet. Det virker som hun ikke ''skriker'' høyest av jentene, derfor har man kanskje ikke lagt merke til henne så mye. Defor har hun heller ikke fått så mye oppmerksomhet. Men om man måler statestikk i løpet av kampene kommer hun uten tvil på topp. Klarere BB får man ikke. 

Marit Breivik: Jeg er bare så mektig imponert over Kari Mette i EM. Hun er så rå, har 100 prosent i angrep og det er ikke mange som kommer forbi henne heller. (VG 19.12.2006) 

Karoline Dyhre Breivang: Kari Mette har bare vært så utrolig god. Og det er så fortjent. Hun har nærmest hatt ansvaret for venstrekanten aleine,og taklet det perfekt. Også i finalen som ble en skikkelig slitekamp.(OP.no 18.12.2006)
Kampen mot Ungarn i 06: Else Marthe Sørlie Lybekk blokkerte et hardt skudd og ballen gikk i en høy bue nesten helt tilbake til midtstreken. De ungarske spillerne luntet etter for å hente den slik at de kunne bygge opp et nytt angrep. Men Kari Mette Johansen luntet ikke etter ballen - hun sprintet, vant duelln og scoret alene med Katalin Palinger. 
Gro Hammerseng etter kampen:
Hun er så utrolig kjapp og våken i spillet sitt. Det er en veldig god følelse for midtforsvarer å blokkere ballen og deretter se kanten storme frem og vinne den. Det får man ekstra energi av. 
(VG 14.12.2006) 
Marit Breivik:
Hun er ekstremt hurtig, er taktisk smart, leser spillet godt og starter tidligere i retur. I tillegg er hun ekstremt spenstig. (Dagbladet 10.12.06) 

Ragnhild Aamodt:
Jeg ville bo med en som hadde tørr humor og var fra Østfold. Det er jo Kari Mette det. (Dagbladet 16.12.2004) 
Hun holder samme tempo på shopping som på vingen og har ''Snickers-kake'' som sin spesialbakst (sier samboeren). Dette er den kjappeste måten å beskrive den sjarmerende Østfoldjenta på. (Håndballmagasinet februar 2007) 

Håndballmagasinet ringer Inger Sofie Heiraas for å høre om det er noe bestemt håndballmagasinet skal spørre om i intervjuet: Spør om hun har kastet juletreet sitt. Hun har stort sett det gamle liggende til hun kjøper et nytt. Kanskje det er for ikke å glemme det. Si at du har hørt om de lange skiturene hennes. Hun går til hun ikke ser bilen lenger, og da er det mat&drikke-rast. Hun er velutdannet i Heimkunnskap. Hun er en stor-baker med tebriks som bare er en av spesalitetene - Marius har visst falt for ''Snickerskaken'' hennes - og mye annet. Kort sagt- hun er rå på kjøkkenet. Ellers kan du jo utfordre på hennes ''stæsj''-behov. Hun har et eget rom der hun har alt. Sminke, klær i alle varianter, smykker, sko - rommet er bare hennes, Marius får ikke engang lov til å passere døra. 
Kari Mette Johansen er spøkelset Russland frykter. Hennes superkamp i EM-finalen for to år siden glemmer ingen. (Sb.no 12.12.2008) 

 
Camilla Herrem: Jeg har sagt til Kari Mette at hun skal holde på så lenge jeg holder på. Så vi får bli gamle og grå sammen. Hun er sjefen og vil alltid være det, jeg bøyer meg i støvet for henne. (TV2 Sporten 20.12.09) 

Camilla Herrem om at henne og KMJ får 50/50 med spilletid: Jeg og Kari Mette har det fint som vi har det nå. Vi er et godt team. Vi har connection! 
Tor Odvar Moen etter at KMJ hadde skrevet ny kontrakt i 09: Dette er veldig gledelig. Kari Mette er en av verdens beste spillere på venstrekanten, og en slik spiller vil vi selvfølgelig gjerne ha i spillerstallen. Kari Mette kom til oss i 1998 som 19-åring fra Lisleby, og har etter hvert blitt en av veteranene i klubben. Hun var veldig dyktig da hun kom, og har blitt bedre og bedre med årene. ( OP.no 14.02.2009)

Lene Rantala: Det varmer mitt hjerte at Kari Mette blir med videre. Hun er en veldig stor profil både klubbmessig og internasjonalt, og i tilegg er hun en veldig hyggelig jente. Jeg har kun positive ting å si om henne. (OP.no 14.02.09)> Hva synes du om Kari Mette? 

Veldig morro

Lene Rantala blir historisk etter at hun valgte å forlenge kontrakten med Larvik i hele tre år til.  Om bare fem dager fyller hun 43, og når kontrakten går ut fyller hun 46. Dette skriver larvikhk.no: 

Lene Rantala kom fra Junkeren i Bodø til Larvik HK før sesongen 97/98.
Rantala har spilt 230 landskamper for det danske landslaget etter debuten 14. februar 1991. Med det danske landslaget har hun blitt en av de mestvinnende håndballspillere i verden, med tre EM-gull, et VM-gull, to OL-gull, et EM-sølv, et VM-sølv og en VM-bronse.

Med Larvik HK har Rantala vunnet gull i Champions League, vunnet Cupvinnercupen to ganger, hun har 10 kongepokaler/NM-gull, 11 seriemesterskap og har vunnet sluttspillet syv ganger.

- Jeg er veldig glad for at Lene Rantala nå forlenger kontrakten med Larvik HK, sier hovedtrener Ole Gustav Gjekstad til larvikhk.no. På den ene siden er det en liten sensasjon at vi nå spiller med en målvakt født i 1968, noe som betyr at hun vil fylle 46 år det året denne kontrakten utløper. Det er historisk at en spiller på dette nivået spiller så lenge. Hun er den som har vært minst skadet i tiden i Larvik HK og holder fortsatt nivået. Og man kan ikke si at Lene har blitt noe dårligere med årene. Men det er jo litt nypløyd mark, og det er moro at det er mulig! På den andre siden, så hadde vi aldri forlenget denne kontrakten om ikke Lene fortsatt var en av de beste målvaktene i verden.

Rantala har nå forlenget sin kontrakt med Larvik HK og vil være i klubben minst til og med sesongen 13/14. Veldig morro spør du meg, som OGG sier: Hun har ikke akkurat blitt dårligere med åra! Det beviste hun spesielt i bortekampen mot Gyør tidligere i år.  Hva synes du om at hun har forlenget kontrakten? 

Se intervju med Rantala her: http://www.tv2.no/sport/handball/lene-rantala-42-fikk-ny-toaarskontrakt-med-larvik-3552967.html

Trekker seg..

Ja da kom nyheten om at Gro Hammerseng hadde trekt seg fra Superstars eller ''Beste av de beste'' som det heter nå! Litt synd det da, jeg hadde trodd at hun kunne vært med i og med at hun ikke er så langt på vei. Allikevel skjønner jeg jo henne også! 

Gro har dessverre trukket seg. Det er sånt som kan skje, og nå jobber vi for å få inn en erstatter, sier produsent Harald Bundli til Se og Hør. 
Jeg håper det blir en annen håndballsspiller som erstatter Gro, egentlig samme hvem det er for min del. 

> Hvem vil du ha inn? (Trenger ikke å være en håndballspiller) 

Herregud hva tenker dem på ?? ;o

Håndballveteranen Karoline Dyhre Breivang fikk oppsigelsesbrev fra landslagsledelsen rett før Mesterliga-finalene med Larvik i vår.

Varselet kom etter det TV 2 erfarer 1.mai, og oppsigelsesfristen var på tre måneder.

I og med at spillerne på landslaget får månedlige utbetalinger, har de også en arbeidskontrakt med Norges Håndballforbund. De mest rutinerte får fra 15.000 til 18.000 kroner i måneden. Dermed må NHF også følge spillereglene i arbeidslivet.

Siden debuten i 2000 har hun spilt over 200 kamper for Norge, og har vært med på fem av Norges gull. Fire i EM og ett i OL. Men i vår var hun altså i ferd med å miste landslagsplassen.


Her er Karo etter EM gullet i 2004, hun ble matchvinner i finalen
 
? Det skal jeg ikke kommentere, men ingen har klippekort på landslaget. Det har man aldri. Jeg må fortsatt stå på. Det er mange unge og nye sultne som vil være med, og jeg har aldri følt meg sikker selv om jeg har vært med en stund, sier Karoline Dyhre Breivang til TV 2 Sporten.

? Dialogen mellom Karoline og landslagsledelsen er ikke en offentlig sak, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson med et lurt smil.

Tremånedersfristen gikk ut 1.august. Men til tross for varsel om oppsigelse ser det ut til at «Karo» blir med videre på landslaget. Etter at «Karo» fikk brevet har det vært tre landslagssamlinger. Senest i forrige uke i Frankrike, og hun har vært med på alle tre. I den samme perioden har Gro Hammerseng først takket nei til VM i Brasil i desember, og så blitt gravid. I tillegg har flere andre spillere slitt med skader, og derfor har det likevel vært behov for «Karo».Tiden har hun også brukt godt, slik at veteranen nå har en god mulighet til å klore seg fast i landslagstroppen fram mot VM i desember.

? Vi kan noen ganger gi beskjed om at vi må ha et løft, sier Hergeirsson på generelt grunnlag. Og legger samtidig til at landslagsledelsen føler at Dyhre Breivang har tatt bra tak i sine oppgaver i løpet av sommeren.

Muligens ville de bare gi veteranen et advarsel, et spark bak.
? Jeg skal fortsatt stå på på landslaget, sier Karoline Dyhre Breivang. ? Jeg har et ønske om å være med i fremtiden også.

http://www.tv2.no/sport/handball/dyhre-breivang-fikk-oppsigelsesbrev-fra-landslagsledelsen-3552223.html (video)

Hm , jeg fikk vel nesten like sjokk nå som jeg fikk når jeg så at Hammerseng var gravid. Karoline er jo en av de viktigste Norge og Larvik har i forsvar + at hun er veldig god i ankomsten. Karo er kanskje litt usynlig, men som de fleste og henne selv sier: Karoline gjør all dritt jobben for alle andre.

I tillegg er hun den med mest landskamper etter Tonje Larsen, og derfor er også Karo den mest rutinerte på laget. Selvfølgelig jeg skjønner at man skal begynne å tenke litt nytt når det gjelder fremtiden, men så lenge de rutinerte er gode nok (noe jeg mener Karo er) og er villig til å kjempe for gull ser jeg ingen grunn til å vrake dem. Nå ser det jo ut som at Karoline får være med videre, men hun må jo virkelig bevise at hun fortjener en plass på laget. Jeg tror at dette er bare gjør Karoline sterkere og villig til å fighte - noe jeg er utrolig glad for! 

> Hva synes du om dette?  

 

 

Toppscorer i debuten

Heidi Løke scoret tilsammen 17 mål i to treningskamper mot Aloca, de vant begge kampene 44-19 og 41-19 . Ser ikke ut som storspillet stopper selvom hun har byttet klubb, og det er jo bra! Hun bommet på kun et skudd i løpet av begge kampene, og hun skaffet mange straffer. 


Heidi Løke møter gamle lagvenninner i Larvik igjen 28.august i en treningskamp. 

En litt annen treningsmetode.

Synes det er litt morsomt å følge med på Gyør, for de legger ut så mye video og bilder. I tillegg gjør de mye morsomt utenom håndballen også. Mener at Larvik har noe å lære her altså!! 

Bare se her: 

Til Tyskland

Fredag kveld reiser Larvik HK til Wittlich i Tyskland.

Her skal laget delta på Stelioplast Cup som arrangeres i samarbeid med HSG Wittlich.

Larvik HK er i gruppe A med det engelske OL landslaget og Bayer Leverkusen.
I den andre gruppen møtes DJK/MJC Trier, HC Leipzig og FC Midtjylland.

Kampene går som følger:

Lørdag 6. august:
11.30 DJK/MJC Trier ? HC Leipzig
12.55 Bayer Leverkusen ? Storbritannia
14.20 FC Midjylland ? DJC/MJC Trier
15.45 BayerLeverkusen ? Larvik HK
17.10 HC Leipzig ? FC Midjylland
18.35 Larvik HK ? Storbritannia

Søndag 7. august
11.55 Vinner Gruppe A - Nr. 2 Gruppe B
13.20 Vinner Gruppe B - Nr. 2 Gruppe A
14.45 Nr. 3 Gruppe A - Nr. 3 Gruppe B
16.20 Bronsefinale
17.35 Finale

Dette blir spennende :- D 

 Smilet er aldri langt unna...

Disse jentene får frem smilet hos de fleste :-) Ser ut som Heidi har blitt godt tatt i mot

Fant noen album med en del bilder fra Gyør laget - b.la litt turer, treninger, osv. Så hvis dere vil se hvordan Heidi Løke og Katrine har det i klubben anbefaler jeg dere å se her: http://www.gyorietokc.hu/galeria/ (De fire første albumene er vel Heidi med i.) 

csapatépítő programok
Haha, hva skjer med musefletter? Søtt var det ihvertfall!

It's a beautiful day...

Fint vær i dag eller hva? Det er det ihvertfall her, og jeg elsker det :- D

Etter tre koselige nyheter i går (her og her) - skaper egentlig to av disse litt problemer for Larvik. I tillegg til at to er gravide, sliter laget med skader. Tine Stange, Tonje Larsen, Katja Nyberg og Nora Mørk er alle skadet. Ole Gustav Gjekstad sier at de vil bli klare etterhvert, men det gir laget noen utfordringer.


Tonje og Katja sliter fortsatt med skader


 ? Dette er en del av livet. Det gir oss noen sportslige utfordringer, men det er ting som er viktigere enn det. Og ambisjonene våre er de samme, men det er klart at vi trenger en ny bakspiller, sier daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hanssen til TV 2 Sporten.

? Jeg er komfortabel med de spillerne vi har etter at de to nå er gravide, men det er klart vi nå må se oss om etter en ny bakspiller, sier Gjekstad.

Hvem ønsker du som ny bakspiller i klubben?  (Er jo ikke så lett å få det en måned før sesongstart akkurat) 
Har vi sjans til å vinne Champions Leauge nå?  

Kveldens bilde...

Det var ei som ville ha orginal bildet til et bilde jeg hadde redigert før, så her får du det :-) Jeg synes bildet er veldig fint av både Linn og Nora! Hva synes du? oi oi oi...

Nå fant jeg nettopp ut at Olga Medvedeva også er gravid (leste det på Harald Bredeli's twitter). Så morro da :) Vet jo ikke om det er 100 % sikkert, men jeg tror ikke Bredeli hadde skrevet det uten grunn! Da mister Larvik to spillere denne sesongen ser det ut som! Edit: Det er nå også bekreftet på larvikhk.no og tv2sporten. 

 

IKKE NOK MED DET!!! 
Steffen Stegavik har nå fridd til Camilla Herrem. Steffen hadde planlagt alt veldig nøye og var veldig flink. Jeg sa selvfølgelig ja, sier Camilla. Jeg ble sjokkert faktisk. Men det var en veldig kjekke dag, sier hun.

Paret ønsker seg sommerbryllup, og det vil derfor ikke skje før i 2013 (pga OL neste år) 
TV2 SPORTEN!!  

Gratulerer til begge :- D 

Så morro :-)

Så at mange av dere har fått med dere nyheten allerede, men jeg har sitti på et fly i hele dag og derfor ikke rukket å skrive noe her enda. For dere som ikke har sett det enda så er Gro Hammerseng gravid, og hun venter barn i februar sammen med Anja Edin.

 Vi gleder oss veldig til å bli foreldre. Det er spennende tider, forteller Hammerseng i den utsendte meldingen. - Jeg kommer til å holde meg i god form og tar sikte på å komme raskt tilbake på håndballbanen, heter det videre. (www.op.no) 

PAR: Hammerseng og Edin viser sin kjærlighet etter at Norge vant mot Slovenia under håndball-EM.

Dette blir spennende, og jeg vil selvfølgelig ønske Gro masse lykke til :- D Superstars!!

Nå er det klart at Gro Hammerseng skal være med i programmet ''Superstars'', det samme programmet som Heidi Løke var med i fjor. Løke gikk faktisk av med seieren og vant en bil. 

I år er også bokseren Cecilie Brækhus, langrennsløper Vikbeke Skofterud, svømmeren Sara Nordenstam, alpinist Lotte Sejersted og fotballspilleren Elise Thorsnes med for å kjempe seg til topps. 

Opptakene skal foregå i Larvik og Staveren, 20-22 august. Den 20.august blir det mulighet for publikum å følge utøverne igjennom syv konkurranser i Indre Havn og utenfor Bølgen. 
Vinneren stikker av med en ny BMW 1-serie til en verdi av ca 300 tusen kroner. 

Så får vi se da om Gro klarer å følge i Heidi Løkes fotspor og stikke av med hele premien. Hva tror du? 
Programmet sendes ikke før i desember, på TV2:- ) 

 

Gratulerer med dagen, Linka :- D

I dag fyller Linn-Kristin Riegelhuth Koren 27 år, gratulerer til henne. Det er vel ingen hemmlighet at hun er en av mine tre største favoritter (sammen med Kari Mette Johansen og Tonje Larsen). 

Allerede som 17-åring fikk Linn-Kristin trene med seniorlandslaget, og var den yngste spilleren som Marit Breivik noen gang hadde kalt inn på en landslagssamling. Debuten kom 23.09.2003 (da var hun 19 år),og hun ble også med til VM samme år. Hun fikk ikke vist seg så veldig godt frem i dette mesterskapet, men I EM året etter gjorde hun mye bra og fikk en liten revansje. Linka ble skadet før VM 2005, men har vært med på alle mesterskapene etter det. Til nå har hun spilt 174 landskamper og scoret 670 mål (pr. 18.07.2011) 


 Riegelhuth fikk sitt store gjennombrudd i 2008 og ble kåret til verdens beste håndballspiller samme år. Da hadde hun spilt godt i OL, og avsluttet med å score 9 mål på 10 skudd i finalen mot Russland. I EM samme år ble hun toppscorer med 51 mål og kåret til mesterskapets beste høyrekant. 

Tommel opp for året 2008


OL finalen i 2008, Linka scoret 9 mål!

Linn-Kristin har spilt i Larvik siden hun var 18-år gammel, med unntak av et år. Hun dro til FC København før 09/10 sesongen, men kom tilbake til Larvik før forrige sesong. Debuten i Champions Leauge kom allerede i hennes første sesong i klubben, men det tok noen år før hun kunne stå der som vinner. 

Linka i 08/09 sesongen


Linka etter at Champions Leauge gullet var sikret

Hun kan brukes både som kant og back, men har den siste tiden fått mest tillit på kanten. Dette er pga farta hennes, som hun er veldig kjent for. Linka er en av de som er raskes oppe i angrep, og i tillegg er hun like rask tilbake.  Hun har banket inn mange mål de siste årene, og i 2006/07 sesongen satte hun målrekorden i eliteserien. Den rekorden står fortsatt, men nå deler hun den med Heidi Løke. Trolig blir den stående et år til, siden Løke nå har dratt til Gyør. Linka har ikke vært like målkåt i år, men håper det endrer seg denne sesongen!