august 2013

Snart seriestart..

Om ikke lenge braker det løs mellom Larvik og Levanger som starter sesongen på onsdag klokken 18:00. Klokken 19:00 starter Tertnes - Oppsal, Vipers - Flint Tønsberg, Glassverket-Stabæk, Fredrikstad-Storhamar og Norstrand -Byåsen. Det vil si at alle lagene skal i aksjon. Du kan se resten av terminlisten her

Det er vanskelig å si hvordan sesongen går, siden flere lag har mistet gode spillere osv. I tilegg har jeg sett lite på de andre lagene, så jeg vet ikke helt hvordan de ligger ann. Prøver å gjette hvordan sesongen går allikvel: 

1. Larvik - Jeg tror det er liten sjanse for at noen tar fra de 1.plassen.
2. Storhamar
3. Byåsen
4. Tertnes
5. Glassverket
6. Stabæk
7. Levanger
8. Oppsal
9. Vipers
10. Norstrand
11. Flint
12. Fredrikstad

Alt kan skje, og jeg har et lite håp om at kampen om 2.plassen blir jevn. Har en liten knapp på Storhamar og håper de kan ta den :) 

 

Siste treningskamp og premiere

I dag spiller Larvik sin siste treningskamp mot Glassverket før seriestart 4.september. Alma Hasanic og Jeanett Kristiansen møter dermed sin tidligere klubb!! 

Ellers må jeg også nevne at Gro Hammerseng blir å se på Stjernene på Slottet i kveld på TV2 klokken 20:00. Bare å følge med :) Jeg spiller fotballkamp, så jeg får dessverre ikke sett det før senere på kvelden, men sånn er det!  


Bildet er hentet fra Stjernene på Slottet sine facebooksider :) 

Skal du se på Stjernene på slottet? 


Matchday

I morgen er det klar for en ny treningskamp etter helgens turnering. Larvik vant to kamper og tapte den siste mot FTC!! 

Det er Bamble som arrangerer morgensdagens kamp, og de får besøk av Larvik og Ida Alstads Team Tvis Holstebro. Det blir spennende å se hvordan det går :) 
 Etter det jeg vet så sendes ikke kampen på TV! 


Gro og Ida spilte sammen på landslaget i 2010, nå møtes de i duell med sine klubblag :) 
 

Seier x 2

Larvik er i Ungarn og har i dag spilt to kamper. De vant både kamp 1 (LES MER HER) og kamp 2 (LES MER HER).  Det er litt vanskelig å si noe om kampene for min del, siden jeg ikke er i Ungarn.. Men det ser jo veldig bra ut. Den tøffeste matchen blir vel i morgen mot FTC :- ) 

Her er Gro i aksjon mot FTC i november i fjor :) Bildet har jeg tatt selv!

 

For et år siden..


I dag er det 1 år siden jentene kunne juble for et OL gull, etter en veldig spennende kamp mot Montenegro :) 

Vant treningskamp

Larvik slo Banik Most fra Tsjekkia 37-21 i sesongens første treningskamp som ble spilt i Nesjarhallen i ettermiddag. Med kun tre fellestreninger i beina åpnet Larvik kampen noe famlende, men avsluttet med en meget sterk 2. omgang.

Larvik stilte med en rekke nye spillere i ettermiddagens kamp og er alltid spennende med nye ansikter troppen. Det merket vi på publikum også. Det ble jublet litt ekstra når disse markerte seg, og det gjorde de ved en rekke anledninger.

Lise Løke fikk starte inne på linjen og noterte seg for 6 scoringer før det var gått et kvarter. Hun endte opp som lagets toppscorer med 9 mål. Isabel Blanco tok over på linja i andre omgang og hun var som vanlig på hugget og scoret 5 mål før Lise overtok plassen igjen i sluttminuttene. Vilde Johansen fikk også noen minutter og klarte seg fint i den korte tiden hun var innpå.

Jeanett Kristiansen startet kampen på venstrekant og avsluttet den som venstreback. Hun taklet begge roller godt og fikk med seg 3 scoringer i debuten. Thea Mørk overtok kantplassen i andre omgang. Hun fikk vist frem mye av skuddrepertoaret sitt og endte med 5 flotte scoringer. Sofie Heide Lund fikk også prøve seg i noen minutter og skaffet blant annet en 7-meter til laget sitt.

Alma Hasanic stilte som eneste målvakt i dag og fikk vist seg frem med mange flotte redninger. Dessverre fikk hun en smell i kneet tidlig i første omgang noe som gjorde at hun måtte hvile på benken det siste kvarteret av kampen. Larvik var uten alternativ, da Lene Rantala fortsatt ikke er klar etter skaden hun pådro seg i slutten av forrige sesong. Da hoppet Dominika Mulnarova fra Banik Most inn i målet til Larvik og bidro med en kjempeinnsats. En jury i Nesjarhallen kåret henne til banens beste spiller.    

Vi retter en stor takk til Nesjar som leverte et prikkfritt arrangement og publikum som var med på å lage kampstemning i hallen.

Larviks lag og målscorere:

Lise Løke 9, Gro Hammerseng 6, Thea Mørk 5, Isabel Blanco 5, Anja Edin 3, Jeanett Kristiansen 3, Nora Mørk 3, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 3, Kristina Bille 1, Vilde Johansen, Sofie Heide Lund og Alma Hasanic.

 //larvikhk.no

Venter barn nummer 2.

Her om dagen kom meldingen om at Kristine Lunde-Borgersen venter barn nummer to, og det er jo hyggelig :)
Hun blir derfor ikke med til VM i desember og er også usikker på om hun blir med landslaget videre. Du kan se video intervjuet HER

Også Marit Malm Frafjord er usikker frem mot VM pågrunn av en skulderoperasjon, dette kan jo bli et problem for da går to av de viktigste spillerne i midtforsvaret ut. 
Derfor er Isabel Blanco blitt en av de mest attraktive erstatterne. Assistentrener Mia Hermasson Högdal sier at Blanco er med om hun vil. Isabel selv sier at hun er åpen for å hjelpe til hvis hun får en telefon fra landslagsledelsen.

Jeg kan jo si at jeg synes det er helt supert om Isabel blir med, hun har blitt en av mine favorittspillere de siste årene. I tillegg synes jeg hun har vist at hun er mer en god nok i Larvik og hun var en av de mest stabile der forrige sesong. Jeg tror kanskje Thorir tar med seg 3 strekspillere, sånn Marit gjorde i EM 2008 (Hadde med Heidi, Isabel og Marit). Han må jo også tenke litt fremover og da hadde det vært lurt å tatt med en yngre strekspillere også. June Andenæs (tidligere Byåsen) har også gjort sitt for å kjempe om en plass, hun spiller for russiske Lada neste sesong. Hanna Yttereng og Susann Iren Hall har også vært med på landslagssamlinger i det siste. Skal ikke si hvordan de ligger ann, for jeg har egentlig ikke sett de spille så mye. 

Det blir spennende å se hvem som blir med, det er det jo alltid. Det er fortsatt en stund til det braker løs i Serbia nok en gang :) 

Hurra :)

Da var jeg så smått tilbake etter ferie i Tyrkia. Kom faktisk tilbake for et par timer siden :) 

 

I dag har Larvik og landslagsveteranen Linn-Kristin Riegelhuth Koren bursdag, hun blir 29 år. Gratulerer!! 

 

 

Må også gratulerer Isabel Blanco med sin nye utstilling på Bølgen,les intervju med henne her: http://www.op.no/sport/article6785811.ece