september 2011

Månedens spiller(e) september 2011

Da var det på tide å kåre ''Månedens beste spiller september 2011''. Det har seg sånn at det ble to stykker som fikk like mange stemmer, nemlig Kari Mette Johansen og Marit Malm Frafjord.


Hadde tenkt til å bruke denne, men den ble for liten.

Synes begge gjorde en god World Cup turnering. De har slitt litt begge to i det sise, men er nå på vei tilbake og det er bra. Kari Mette har også vært god for Larvik denne høsten, har ikke sett Marit M på klubblaget!  
Marit er en viktig brikke i midtforsvaret, mens Kari Mette er rask og sikker i avslutningene sine. 

To kommentarer fra stemmeinnlegget: 
Marit Malm Frafjord. Hun har hatt godt av å få Løke som konkurrent i landslaget og Althaus i Viborg. Hun ble kåret til beste strek i WC, og var stor i forsvaret samtidig som hun var sikker i avslutningene angrepsmessig. Hun skaffet også masse plass for backene i WC.  Frafjord har utviklet seg siden EM 2010. Syns hun var Norges stabilt beste spiller under WC. - Slagelse (en leser) 

Marit Malm Frafjord. Hun har gjort  det supert og vært god i forsvar. Hun fortjener litt ekstre ros, siden det for det meste er Heidi Løke som får det i media. - Oda (en leser)  

Veldig enig i at Marit fortjener litt ekstra ros, derfor blir hun forsidebilde på bloggen. Hvis du trykker på hvert enkelt innlegg er Kari Mette Johansen headerbilde. Skal få fikse noen andre bilder på ''kategori'' og ''arkiv'' sidene også, tar det litt senere i dag. Flere hadde stemt på to spillere, og da telte jeg bare med det første navnet. Dere skulle egentlig bare stemme på en,men det går bra :)  Fant egentlig ut at jeg vil begynne å kåre to månedens spillere- en fra Larvik og en fra landslaget. Det ble jo sånn nå uansett, så da gikk det jo greit. 

Disse ble stemt på: Kari Mette Johansen 3 (+ 2 ekstra som ikke ble telt med) Marit Malm Frafjord 3, Gøril Snorroeggen 2, Tine Rustad Kristiansen 2, Amanda Kurtovic 1 (+ 1), Kikki Lunde-Borgersen 1, Tonje Larsen 1, Ida Alstad (+ 1) 

Var det fortjent at disse to ble kåret til månedens spillere?  

I morgen vet vi hvor Larvik står!

I morgen kommer sesongens første ordentlige test for Larvik, nemlig Champions Leauge kampen mot Viborg. Det er i denne kampen vi ser hvor laget står. Det har variert litt i Postligaen, og det blir bra med en ordentlig test nå. Kampen går på TV2 Sport og Sumo klokken 14.25 + at jeg tror du kan se den på ehftv.com, men er ikke helt sikker! 

Dette sto på Larvikhk.no: 
Viborgs trener Martin Albertsen tror Larvik vinner sin mesterligagruppe, men mener laget er svekket fra forrige sesong.

Før mestermøtet i Viborg har han følgende karakteristikk av Larvik:

- Larvik bør være favoritter som regjerende mester, de er svakere enn i fjor siden Løke har reist. Isabel Blanco er en bra spiller og bedre defensivt enn Løke, men i angrep vil nok Løke bli savnet. Og ikke minst Gro Hammerseng, hun er ekstremt god defensivt og i overgangsfasen. I Champions League-finalen viste hun klassen sin og scoret det første målet som er så viktig og vanskelig å score. Men de har fortsatt et godt lag og en super keeperduo, sier Viborg-trener Martin Albertsen til handball123.com. 


Vi har kanskje mistet Løke, men Viborg har blitt svekket etter at Kikki, Katrine og Bojana Popovic dro fra klubben. 

En som er i form for Viborg er Marit Malm Frafjord.  I kampen mot Team Tvis Holstebro på onsdag scoret hun 10 mål på 11 forsøk, og de vant 43-29. I tillegg spilte Marit godt i World Cup for en uke siden, der hun også fikk kaptein ansvaret. Dette synes jeg hun taklet bra, og hun kom seg på All Star Team. Marit er en viktig brikke i midtforsvaret, og jeg vil si at Løke kom litt i skyggen av Marit under World Cup. For en gangs skyld!!  Synes hun har kommet seg veldig det siste året. 


Heidi og Marit utfyller hverandre godt på landslaget!! 

- Jeg føler at formen er god, og i denne kamp var det jo en drøm, så mange innspill som jeg fikk. Jeg synes at det ofte var mye plass til oss strekspillere mot Tvis, fordi de ikke er så høye og blir nødt til at gå mye fram på våre bakspillere. Fysisk er vi litt høyere og litt sterkere enn dem, sa Marit Frafjord med et smil til viborg-folkeblad.dk.
Hun mente allikevel, at forsvarsspillet måtte bli bedre når Viborg på lørdag møter Larvik i Champions League - ellers blir det vanskelig mot de regjerende mestrene melder avisen. (Viborg Folkeblad, jeg fant det på larvikhk.no)

Norsk besøk før treningen
Marit var på dagens trening for å hilse på Larvik jentene. - Tove Berget, larvikhk.no

Rekker kampen FØR operasjoen!

Østlandsposten melder i dag at Tine Stange er med mot Viborg i morgen. Fantastiske nyheter! 

Tine Stange skadet et leddbånd på innsiden av venstre tommel i kampen mot Njård forrige helg og skal opereres mandag. Men før operasjonen er hun med for fullt mot Viborg.

- Ja, Tine er med i morgen, forteller trener Ole Gustav Gjekstad etter fredagens siste forberedende trening i Viborg.

Dermed har en ekstra bakspillerstreng å spille på mot det danske storlaget.

Stange opereres som nevnte mandag og dermed venter en fire ukers periode med gips, og deretter nye fire til seks uker med opptrening. Trolig går hun da glipp av Larvik HKs kamper fram mot jul samt et VM-sluttspill for Norge.
Østlandsposten 30.09.2011! 

 
Torgrim Skogheim

> Hva synes du om dette? Jeg synes det er veldig bra at hun får vært med, hun er en god spiller. Hadde vært greit å hatt henne i forsvar under kamper + at hun har et veldig godt skudd hvis hun treffer ordentlig. Dessverre blir det bare denne kampen før jul, hvis hun ikke blir fort frisk! 

Husk å stem på månedens spiller her, du kan stemme frem til 23.59 i kveld. Spilleren blir kåret mellom 00.00 - 01.00 =) 
 

Populære jenter!

I en fersk undersøkelse er landslagstrener Thorir Hergeirssons spillere på topp foran langrennsutøvere, alpinister, herrehåndballspillere og herrefotballspillere.

Sponsor Insight har spurt befolkningen om lagenes omdømme, og håndballen scorer høyt. Norges Håndballforbund rangeres dessuten foran Skiforbundet og Norges Fotballforbund.

Gøril Snorroeggen og Stine Bredal Oftedal, begge på landslaget, liker det de hører. 

Vi er blide og engasjerte. Jeg har selv alltid sett opp til håndballkvinnene, lenge før jeg kom på landslaget selv, forteller danskeproffen Snorroeggen.

Jeg synes at spillerne er flinke til å vise idrettsglede og innsats. Det smitter. Alt går mye lettere når det er godt humør.

Dette er noe vi er bevisste på. Vi jobber med det hele tiden, og det har en effekt overfor motstanderen, legger Oftedal til.

Stabæk-spilleren forteller at spillene snakker seg imellom før kamp, at oppmuntring og spilleglede er viktig. Det skal vises at de synes håndball er gøy.

Samtidig betyr resultater mye. Alt er mye lettere når det går bra, legger Bredal Oftedal til.
Resultatene er det ikke noe å si på. 

Strategien er at ikke noen motstander skal se spillere som er bekymret eller lei seg. Vi vet at kroppsspråket har stor innvirkning. Derfor sier jeg heller at de får spille fornøyde enn å sende ut negative signaler, forklarer landslagstrener Hergeirsson.

Han ble selv overrumplet av å se så glade jenter allerede i 1986 da han var student på Norges idrettshøgskole og aldri hadde trent noe kvinnelag i håndball. Han fikk med seg Norges landslag som tok bronse i EM og all den entusiasmen de viste.

Siden har det vært en kultur i laget. I alle år har spillerne hatt glimt i øyet, et smil, levert klapp på skulderen til hverandre. Dette ligger også i forbundets verdier som er begeistring, innsatsvilje, respekt og fail play. Selv har vi laget en femte verdi ? lagånd.

 Laget styrkes hvis man er bevisst på kollektivet.

 Alle mennesker er ikke alltid sprudlende fra naturens side. Kan humør trenes på?

 Ja, som alt annet. Det gjelder å være bevisst på at det er en verdi som er viktig.

Inntrykk av landslag, forbund og serier. 7 er beste karakter:

5,8: Damelandslaget håndball.

5,1: Langrennslandslaget.

4,9: Alpinlandslaget.

4,8: Herrelandslaget håndball.

4,8: Herrelandslaget i fotball.

4,7: Håndballforbundet.

4,6: Skiforbundet.

4,6: Eliteserien herrefotball.

4,6: Kombinertlandslaget.

4,6: Hopplandslaget.

4,4: Damelandslaget fotball.

4,1: 1. divisjon herrefotball.

4,1: Fotballforbundet.

4,0: Toppserien, damefotball. 

Se her...


Hvis dere ser på høyre siden finner dere en del linker til håndballsider, alt fra sider på facebook til debatter på nettet. Har også fått tilbake ''søk'' knappen, den ligger under profilbildet på høyre side.. :-) 

Anbefaler dere å følge litt med på facebook siden til Larvik, de legger ut bilder og videoer fra Viborg!  Jeg legger også ut litt forskjellig på facebook siden min (larvikognorge.blogg.no). 

Husk å stem på månedens spiller her - du kan gjerne anbefale dette til dine venner og kjente :) 
God natt alle sammen :)  

Intervju med Camilla Herrem

Camilla Herrem har for tiden mye å henge fingrene i. Ved siden av en travel håndballskarriere der hun spiller for Trondheimslaget Byåsen, skal hun nå lansere sin egen kleskolleksjon.

Regnet øser ned over Trondheim by i det jeg er på vei for å møte håndballspilleren Camilla Herrem. Byåsens stjernespiller som opprinnelig kommer fra Sola smiler bredt når hun møter meg i døra. En massiv hengekøye på stativ som Camilla har fått i gave av forloveden Steffen Stegavik, også han håndballspiller, står mitt i stua i den koselige leiligheten som Camilla deler med venninnen sin. På spørsmål om hvordan hun trives i Trondheim sier Camilla at hun har bodd her i 5 år nå og stortrives. Den tidligere Sola spilleren entret i 2006 Trondheim og Byåsen håndballsklubb. Samme år debuterte hun også på det norske landslaget i en kamp mot Sverige. Da Camilla var 22 år gammel i 2009, ble hun under VM i Kina tatt ut på «All star team» som beste venstreving av det Norske håndballforbundet. I fjor knuste de norske jentene Sverige i EM og er nå kvalifisert til både VM i Brasil 2011, OL i London 2012 og EM i Nederland i 2012. Camilla skal snart også lansere sin egen kleskolleksjon. 
? Kolleksjonen som består av friluftstøy venter bare på å bli ferdigstilt. Det kommer nok til å ta et par måneder før den er helt ferdig sier Camilla. 
? Det har vært utrolig gøy å få være med på dette. Jeg har vært med på hele prosessen og lært utrolig mye underveis. Det er mange detaljer i en slik prosess som man kanskje ikke tenker på, blant annet hvor mange gram plaggene skal veie å sånn, forteller Camilla. 
? Heldigvis har jeg jobbet sammen med mange flinke folk. Jeg har ikke tegnet klærne selv, men jeg er veldig klar over hvordan jeg vil ha ting og har bestemt farge og form og de tingene der. Det har også vært viktig å få størrelsene rett, det er så greit når medium virkelig er medium, det er jo ikke alle som orker å prøve klærne i butikken, selv om man selvfølgelig bør gjøre det når man handler klær. Kolleksjonen er ikke så stor sier Camilla som alikevel håper at den skal bli godt mottatt. Dette er klær alle kan bruke, de er fine og de er behagelige å ha på seg, noe som er det viktigste for Camilla. 
? Jeg går nesten alltid i joggetøy hjemme, det hender til og med at jeg går ut å spiser i joggebuksa. En dag i uken har vi i vennegjengen «Tirsdagsdate» og da er det ofte joggetøy som gjelder, innrømmer Camilla, som påstår at de begynner å kjenne henne så godt på favorittresturanten at hun nesten ikke behøver å bestille engang når hun kommer dit. Jeg spør om Camillas sprudlende personlighet avspeiler seg i klærne. 
? De som kjenner meg sier at disse klærne er veldig «meg».

Article image

? Du har tidligere sagt at du ikke er særlig kreativ, har du blitt mer kreativ av å være med på denne prosessen?
? Jeg vet hvordan jeg vil at klærne skal se ut, alt annet overlater jeg til andre. Men jeg har vært med på å lage logoen da sier Camilla fornøyd. 
? Som liten jente så tegnet jeg klær og drømte om å en dag kunne designe min egen kolleksjon, men tegningen overlater jeg til andre da jeg dessverre ikke kan tegne. 
? Jeg husker jeg leverte mappe på skolen engang og da var det mest kreative i hele mappa navnet mitt som jeg hadde klusset ned med graffiti stil, sier Camilla og ler godt.

Article image
? Hvis du skulle beskrive deg selv med tre ord, hva ville du sagt? 
Camilla funderer en stund før hun svarer.
? Jeg er veldig ærlig. Også må jeg jo si at jeg er løyen... Altså morsom. Det kan jeg si om meg selv sier Camilla mens hun ler. 
? Jeg er ironisk, jeg tar ikke meg selv veldig høytidelig. Men det ble kanskje mer enn 3 ord, sier den lattermilde Solajenta.

? Det har jo vært en del kommentarer av den negative sorten i media. Bla. at du bør fokusere kun på håndballen osv. Hva tenker du om det?
? Når jeg begynte på landslaget fikk jeg beskjed om å ikke lese så mye av det som ble skrevet i media. Folk har jo en mening om alt og det er ofte negative kommentarer som blir skrevet. Det var til og med en som klagde på dialekten min engang. Men jeg har sluttet å bry meg om kommentarer, det blir bare for dumt når folk som ikke kjenner meg skal sitte hjemme og kommentere hva jeg gjør og ikke gjør. Det syns jeg er feigt. Da vil jeg heller at folk skal si hva de mener direkte til meg.

Article image

Frieri og bryllup

 Tidligere denne høsten ble det kjent at Camillas kjæreste, den trønderske håndballspilleren Steffen Stegavik har fridd til Camilla. 

? Jeg gleder meg så utrolig mye til bryllupet, selv om det er 2 år til det skal stå, sier den blide håndballspilleren. 
? Det er jo så mye som skjer nå de neste to årene med håndballen og kleskolleksjonen så jeg tror tiden kommer til å gå fort og det er nok mye mer å gjøre med bryllupsforberedelsene enn det man tenker seg på forhånd. Det blir et stort bryllup med mange gjester. Vi har jo så mye slekt og venner. Jeg gleder meg veldig til å finne brudekjole og gjøre alle de kjekke tingene som hører med til bryllupsforberedelser. Jeg er jo egentlig litt av en guttejente så det er jo ikke alt jeg syns er like gøy da, smiler Camilla lurt. 

? Du har ikke noen planer på å designe din egen brudekjole da?
? Nei, absolutt ikke, ler Camilla. 
? Den skal jeg bare kose meg med å lete etter i butikkene. Planen er å dra til England sammen med forloverne mine for å finne den perfekte kjolen der.

 ? Hva er planene framover i tillegg til bryllup og håndball?

? Planen er å studere ernæring. Først skal jeg ta et års nettstudie også får jeg se om dette er noe jeg virkelig har utbytte av og i så fall er det en treårig utdannelse. Det virker veldig gøy og jeg har mye å lære her. Jeg er ikke så flink med kosthold forteller Camilla. 
? Jeg burde selv vært flinkere med mat og kosthold og ønsker derfor å lære mer om dette. Målet er å kunne reise rundt å holde foredrag om ernæring og trening. Jeg er altfor rastløs til å kunne ha en vanlig kontor jobb. Dessuten er det bra å ha en fleksibel jobb i tillegg til håndballen ettersom det blir mye reising og treninger på planen. Det er jo greit å ha en utdannelse å falle tilbake på den dagen jeg ikke spiller håndball lenger også. Og ellers så håper jeg jo at jeg skal kunne få muligheten til å utvide kleskolleksjonen etter hvert. Det er noe jeg har trivdes utrolig godt med og som jeg ønsker å fortsette med i framtiden.

Intervjuet er hentet fra inmagasinet.no, bilder og tekst av Stine Marie Larsen.  

Møter Flint, ''comeback'' og VM.

I dag var det trekning i cupen, og det er bestemt at Larvik møter Flint Tønsberg i 4.runde. De møttes også i samme runde i fjor, og da gikk LHK seirende ut av det. Resten av trekningen ser du her. Tror at Larvik vinner kampen, noe annet ville ha overrasket meg. 


Møter Flint i NM
Foto: Svein Olsen - Larvikhk.no


Cecilie Leganger gjør ''comeback'' for Larvik. Hun trener for første gang med laget i dag og i morgen, deretter skal hun vokte Larvik buret mot Viborg på lørdag. Frem til nå har hun trent på egenhånd!
Cecilie sa i fra tidligere at hun ville fullføre legutdannelsen sin i Bergen, og vil derfor bare spille i Champions Leauge frem til jul.  Egentlig skulle hun ha trent med Tertnes, men denne avtalen ble ikke noe av.

Cecilie skal trene med oss torsdag og fredag, og spille lørdag. Hun har trent godt selv hele veien og fordelen med å stå i mål er at du ikke er en del av noe spillsystem, og ikke er så avhengig av å trene med laget. Jeg er gasnke sikker på at hun kommer til å stå godt - Ole Gustav Gjekstad til VG.

...

Østlandsposten melder om at Nora Mørk håper på å være klar til VM i desember. Hun har nå litt over en måned til å bevise at hun er i form, troppen skal offentliggjøres 8.november.  Nora opererte knærne i sommer for ''jumpers knee'', og har frem til nå vært i opptrening. Hun har derfor ikke trent ordentlig med LHK jentene enda, men håper allikevel på å være klar. Om jeg blir 100 prosent i tide, skal Torir slite med å bli kvitt meg. Da henger jeg meg på han, sier Nora Mørk til Dagbladet.(29.09.2011)

Det vil være veldig positivt hvis Nora blir klar, men hun må nå gis tid. Det vesentlige er at hun kommer inn i fullt kampprogram for klubblaget først, så får vi se. Hun må først komme helskinnet gjennom det som venter nå. Det vil være veldig dumt å forhaste oss i forhold til hennes situasjon. Nora er tross alt en spiller som skal være en viktig spiller for Norge også i fremtidige mesterskap. Og de fleste spillere når tross alt ikke toppen før de er rundt 25 år, sier Thoriri Hergeirsson. (Østlandsposten 29.09.2011)

Hovedpersonen selv savner å spille håndball, og synes det er litt tøft å sitte å se på treningene. 
Det går fremover, men jeg skulle selvsagt håpet at det gikk fortere.Jeg har deltatt på noen treninger, men langt fra fullt. I klubben sier de at jeg ikke trenger å være på trening, men jeg er der hver dag likevel og kaster litt ball. Jeg føler at tiden går fortere når jeg er der. Noen dager er tyngre enn andre. Da er det godt å ha positive folk rundt meg. (Dagbladet 29.09.2011)
 

Storseier...

Larvik jentene er videre i NM, og Ole Gustav Gjelstad beholder trener jobben.  Etter å ha ledet 5-22 til pause, ble det tilslutt en 8-41 seier til Larvik. Dette sto på Larvikhk.no: 

I en fullstappet Gullbringhall med 479 tilskuere møttes de første og de seneste innendørs-cupmester i håndball. Larvik fikk, som ventet, en enkel oppgave mot 3. divisjonslaget Skarphedin. Lagene gikk til pause på stillingen 5-22, og til full tid viste resultattavla hele 8-41!

Larvik dro fra fra første kast, men stemningen var god i Gullbringhallen og jubelen sto i taket hver gang hjemmelaget scoret.

Larviks toppscorere ble Pernille Wibe og Linn Jørum Sulland med åtte mål hver. De andre målscorerne ble Amanda Kurtovic (6), Thea Mørk (4), Isabel Blanco (3), Linn-Kristin Riegelhuth Koren (3), Mie Sophie Sando (2) og Sara Breistøl (2). I tillegg scoret debutant Henriette Henriksen fem mål i sin første kamp. I tillegg spilte Heidi Strømsvåg i Larviks målet.

For hjemmelaget scoret Cathrine Kabbe fem mål og Rikke Tajet Skaug tre.

I morgen tidlig setter jentene kursen mot Viborg og Danmark, der første kamp i Champions League skal spilles. Følg oss på larvikhk.no og på www.facebook.no/larvikhk. 


Karo(Larvik) og Marit (Viborg) møtes til kamp i helgen! 

KAMPEN SENDES PÅ TV2 SPORT OG TV2 SUMO (OG EHFTV.COM. Vet ikke helt om den går den, men alle CL kampene har gått der før)

Går av hvis de taper..

I kveld spiller Larvik mot Skarphedin, dette var noe av det som sto på OP.no i dag (jeg har lagt til det som står i kursiv):

Ole Gustav Gjekstad mener hans tid som Larvik-trener er over, hvis det skulle skje et håndballmirakel i Bø i kveld.

Larvik stiller med hele stjernegalleriet mot 3. divisjonslaget Skarphedin i Gullbringhallen i tredje runde i cupen i kveld. Ole Gustav Gjekstad mener hans tid som Larvik-trener er over, hvis det skulle skje et håndballmirakel i kveld.

Larvik mangler Tina Stange, Nora Mørk, Gro Hammerseng, Olga Medvedeva og Cecilie Leaganger. Ellers kommer alle stjernene til Bø for 3. runde-kampen i NM. I tillegg står Kari Mette Johansen og Tine Rustad Kristiansen over. (Tor Odvar Moen på twitter.)

Tine skadet seg litt under World Cup, er sikkert derfor hun står over :) 

- Vi stiller med alle jentene som er spillbare, sier Ole Gustav Gjekstad.

Det betyr at Skarphedin får bryne seg på spillere som Tonje Larsen, Linn-Kristin Riegelhuth, Karoline Dyhre-Breivang, Kari Mette Johansen, Linn Jørum Sulland, Lene Rantala, Katja Nyberg og Tine Rustad Kristiansen, for å nevne noen. Henriette Henriksen (født i 1994) fra rekruttstallen skal debutere for Larvik i dag. (Tor Odvar Moen på twitter) + Heidi Strømsvåg. 

 
Linka og Tonje er klare til kamp. Regner kanskje med at Tonje blir spart litt!?  

- Det blir en spennende kamp. Men jeg håper ikke det blir spennende sportslig. Taper vi denne kampen, må treneren gå av, sier Gjekstad, som i tillegg til å være trener, også er sportssjef i Larvik.

Les resten av artikkelen her: http://www.op.no/larvikhk/article5752556.ece

Larvik spiller faktisk sin 100. kamp i NM i dag :-D 


For å si det sånn hvis Larvik taper i dag begynner jeg å lure.. men jeg er 99,9 % sikker på at det ikke skjer. 
> Hva tror du resultatet blir?  

Månedens spiller SEPTEMBER

Som jeg skrev tidligere har jeg begynt med en ny greie her på bloggen, nemlig å kåre månedens spiller. Vil aller helst at dere stemmer på en Larvik ELLER landslagsspiller (fra Norge). Grunnen til det er at jeg skal ha headerbilde av den spilleren som vinner, og da er det dumt å ha bilde av en som spiller som spiller på Russland. Bloggen heter jo ''Larvik og Norge'', hehe :)  

Vil også at dere helst stemmer på en som har gjort det bra denne måneden - > i  World Cup f.eks :)
Skriv inn navnet på den du vil stemme på og kanskje en liten begrunnelse på hvorfor du velger henne. 

Du kan stemme frem til FREDAG 30.SEPTEMBER KLOKKEN 23.59. Spilleren blir kåret på lørdagen!

Rikke lagde dette fine bilde her om dagen, så da kan jeg jo legge det inn nå :) TAKK! 

 

Kamper på TV fremover.

Planlagte sendinger på TV 2-kanalene:

Dag Tid Kamp Lag/klasse Turnering Kanal
Lørdag 01.10 1425 Larvik HK - Viborg HK Kvinner Champions League TV2 Sport
  1610 Byåsen - FC Midtjylland Kvinner Champions League TV2 Zebra
           
Lørdag 15.10 1730 Elverum - Viking HB Menn Postenligaen TV2 Zebra
           
Torsdag 03.11 1815 Norge - Makedonia Håndballgutta Bring Cup 2011  
Fredag 04.11 1815 Norge - Litauen Håndballgutta Bring Cup 2011  
Lørdag 05.11 1645 Norge - Portugal Håndballgutta Bring Cup 2011  
           
Fredag 18.11  1815 Norge - Tyskland Håndballjentene Møbelringen Cup 2011  
Lørdag 19.11 1645 Norge - Spania Håndballjentene Møbelringen Cup 2011  
Søndag 20.11 1515 Norge - Sverige Håndballjentene Møbelringen Cup 2011  
           
Onsdag 23.11 1830 Larvik HK - Byåsen Kvinner Postenligaen TV2 Zebra
           
02.12. - 18.12   VM Kvinner (detaljer kommer)   VM, Brasil  
           
Tirsdag 27.12 1830 Haslum HK - Drammen Menn Postenligaen TV2 Zebra
           
Fredag 30.12   Finale Kvinner Cupen  
    Finale Menn CupenDet er bare å glede seg til masse håndballkamper utover høsten, både på TV og sumo :-) + at det blir sendt flere kamper fra Postligaen på sumo også regner jeg med.  Grunnen til at det ikke står TV kanaler på alle enda er at det ikke er bestemt, kommer med mer info når det er klart :)  

I tillegger 3.runde av cupen i gang denne uken, Larvik møter Skarphedin i morgen. Denne kampen går ikke på TV, men satser på at jeg får litt info fra kampen! 

Bilder fra World Cup

Her finner du bilder fra World Cup 

http://www.aroundtheworld.dk/handball/

http://community.webshots.com/user/sun074sun 

http://www.dhf.dk/DHF/Landshold/Dame-A-landsholdet/GF-World-Cup-11/Fotogallerier.aspx

http://www.handball.no/p1.asp?p=32984

Her er det ingen bilder fra 2011, men du finner en del Larvik og landslagsbilder: 

http://handballphotos.hu/ 


- Bildet er tatt av Terje Anthonsen


Min mening om spillerne under World Cup kommer i løpet av helgen. Er nødt til å se kampene på nytt, siden jeg husker ikke alle :) Men du kan godt skrive din mening om spillerne, enten alle eller noen! 
 

Månedens spiller

Kommer til å starte med en ny ting på bloggen, og det blir å kåre ''Månedens  spiller''.  Det kommer til å foregå på denne måten: 


1. Jeg kommer til å legge ut et stemmeinnlegg tre dager før måneden slutter. 
2. Dere stemmer på en spiller dere synes har spilt bra/gjort noe bra i løpet av måneden.
Kanskje ikke så lett når man ikke får sett kampene, men det sendes noen Larvik/Byåsen kamper + landskamper frem mot desember. Men dere kan lese kamprapporter etter (nesten) hver kamp  her. (Dere får lest hvor mange mål spillerne har, hvor bra skudduttelling er, osv) .
3. Månedens spiller blir kåret den 1. i hver måned
Den som blir kåret til månedens spiller blir da på headerbildet i en hel måned. Eks: Blir Tonje Larsen ''Månedens spiller''  i september, så skal jeg ha header bilde av henne i hele oktober. 

Vil helst at dere stemmer på en Larvik spiller eller landslagsspiler, for de er det flest bilder av som er store nok. =) 


Sånn ser headeren ut frem til 1.oktober :) > Hva synes dere om ideen? 
Første stemmeinnlegg blir lagt ut 27/28. september :) 
 

Bytting av design..

Prøvde å bytte design, men er litt usikker på om jeg skal ha det. Hva mener du? 
Kommer også til å bytte header i løpet av kvelden eller uka. Vurderer å ha et vanlig bilde bare, får se :)
Headeren er bare midlertidlig, også er den bare på forsiden fordi jeg ikke har fått fikset det ordentlig enda :) Hvis dere ser på høyre siden har jeg også laget en egen kategori som heter ''World Cup 2011'', der har jeg lagt inn alle WC innleggene :) Kommer til å legge inn noen linker til bilder etterhvert + hva jeg synes om hver enkelt spiller gjennom turneringen! 

WC finalen 2011...

...endte med tap for våre jenter, men jeg synes ikke vi skal deppe såå mye (bare litt) av den grunn. Norge kommer seg til en finale, noe som i seg selv er veldig bra. Synes vi har gjort en bra turnering, mange har fått vist seg frem og vi kan ta med oss mye positivt. Det negative kan vi også ta med oss og lære noe av til senere kamper!  
Norge har kun spilt to kamper i sommerferien mot Frankrike, og etter det har de ikke spilt sammen (synes jeg Karo sa i går).

Skal prøve å få til et innlegg og skrive litt om innsatsen til hver enkelt spiller i løpet av denne turneringen. Husker ikke så mye fra alle kampene, men skal prøve å se noe av det på nytt!

I dag burde vi vel kanskje ha vunnet, men sånn er det bare. Ble vel en felles kollaps de siste minuttene. Norge spilte en bra finale - alt i alt! Det skal sies at Norge tapte to kamper i WC i fjor også, men vant allikevel EM. Det er fortsatt noen måneder igjen til VM starter, og vi har flere kamper som skal spilles før den tid!


Norge i semifinalen mot Spania
 
Det var Norge som ledet nesten igjennom hele 1.omgangen, men det var allikevel en jevn og tøff omgang.  Det var også i perioder en del bom og feil, noe som førte til at vi ikke kom lengre i fra enn med to mål. Forsvaret var tett i det meste av omgangen, og Kathrine sto også solid i det norske målet. Katrine og Kari Aalvik Grimsbø redder også en straffe hver i 1.omgangen. Til tross for en god omgang, er det Russland som leder til pause 12-11. 


Katrine gjorde en god 1.omgang  i dag (Bilde er fra Tyskland kampen)

Kari Aalvik Grimsbø går i målet, Camilla Herrem kommer inn for Kari Mette Johansen og Amanda bytter med Linka i andre omgangen. 
Ida Alstad utligner raskt til 12-12, før Karo, Heidi og Kikki putter hvert sitt. Vi har kontroll også i andre omgangen, og det ser ut som om vi skal klare å dra dette i land. Helt til det gjenstår 8 minutter, da begynner det å rakne for Norge. Forsvaret faller sammen, og Russland kan bare løpe igjennom. De putter både 1,2,3 og 4 mål, mens Norge gjør både 1,2,3, og 4 feil. Plutselig står det likt på måltavla, og Norge begynner å stresse. Thorir tar en timeout for å få litt orden, uten at det hjelper. Avslutningene blir for raske, og vi klarer ikke å få etablert oss i forsvar. Det ender med at Russland vinner de siste åtte minuttene 7-1. Norge får derfor sølvmedaljen rundt halsen istedet for gullet. 


Forsvaret sto bra i det meste av kampen.

Synes Mari Molid gjør mye bra i dag, mens Kathrine og Kari står godt i målet. Kikki, Marit, Gøril og Karo står bra i forsvar i både 1. omgangen og før kollapsen av 2.omgangen. Vi er også flinke til å komme oss hjem når vi mistet ballen i angrep. 
Kantene gjør det helt greit i dag - Camilla og Kari Mette setter inn fire mål tilsammen (2 hver), og bommer på et hver.  Linka fikk et utspill til kant, og traff på det. De får jo ikke så mye utspill i dag heller, og de er ganske avhengi av de andre for å få ballen. Norge må få opp tempoet litt og få litt mer bredde i spillet. 


Målscorere:  Mari Molid 4, Heidi Løke 4, Linn Jørum Sulland 3, Ida Alstad 3, Kari Mette Johansen 2, Camilla Herrem 2, Kristine Lunde-Borgersen 2, Linn-Kristin Riegelhuth 1, Gøril Snorroeggen 1 og Karoline Dyhre Breivang 1. 

Marit Malm Frafjord og Linn-Kristin Riegelhuth Koren kom begge på All Star Team!


Marit og Linka kom også på All Star Team i fjor! :) - Bildet er fra 2010

Hva synes dere om det? 
Og hva synes dere om kampen?  

Blir det gull i bursdagsgave?

Stine Bredal Oftedal fyller 20 år i dag, gratulerer! 

Vi satser på at Norge vil gi henne gull i bursdagsgave og at hun kanskje får spille litt selv i dag også. Synes hun har gjort en god innsats de minuttene hun har fått. Stine er bare 20 år og kom overraskende med i EM troppen i fjor. Vi kan ikke forvente all verden av henne heller.  Men hun har mange år igjen på håndballbanen, så jeg gleder meg til å følge henne videre!! :) 
GF WORLD CUP FINALE 17.30 PÅ TV 2  ZEBRA! :) 

En ny video =)Har da fått lagd ferdig en ny video :- )  Håper dere liker den! 

Videre til finalen...

Det ble seier 25-23 over Spania i semifinalen i GF Forsikring World Cup lørdag ettermiddag. Dermed blir det finale mot Russland søndag kl 17.30 (sendes på TV 2 Zebra). 

Håndballjentene spilte en god første omgang og tok kommandoen i kampen fra starten. Mange jenter meldte seg på scoringslisten, det var fart i beina og laget glimtet til med fine kontringer slik vi kjenner dem fra tidligere. Selvom de i starten bommet på klare 100 % sjanser. Til pause var ledelsen 14-8 og Norge hadde full kontroll. 

Midtveis i den andre omgangen var den norske ledelsen fremdeles på seks mål, 22-16, men det siste kvarteret slapp Spania inn i kampen. Men nærmere enn to mål kom de aldri, og tavlen viste 25-23 ved full tid.

Landslagssjef Thorir Hergeirsson syntes det var mye positivt i kampen, men at det gjelder å bli mer stabil.
- Det svinger litt, men vi så mye bra i første omgang. Det blir spennende å møte Russland. Dette blir den eneste muligheten å spille mot dem før VM i Brasil, sa han til TV s Zebra etter kampen. //Handball.no


Dhf.dk

Det var lite tempo, en del tekniske feil og bom, og vi ble litt stillestående i forsvar (ihvertfall det siste kvarteret av kampen). Spania slapp noen ganger litt enkelt igjennom forsvaret, men jeg synes allikevel jentene gjør mye bra bakover også. Kathrine redder en del baller i første, og Kari gjør det ikke så mye dårligere i andre. I tillegg sliter vi litt når Spania spiller offensivt, men synes Kikki løser det bra. Camilla løper også inn noen baller i dag, mens Kari Mette ikke var like strålende i dag som tidligere. Liker best at venstrekantene får så spille en HEL omgang hver, istedenfor at de bytter etter 15 min i hver omgang. Selvom de roter bort tre sjanser i dag (av 6) synes jeg vi skal bli flinkere til å bruke v.kantene. De får ikke så veldig mye å jobbe med i dag, Norge var bedre til det mot Romania. Amanda gjør en god omgang i dag, scorer to fine mål og setter inn 1 straffe. Heidi Løke spiller en god første omgang, men er litt svakere i andre omgangen. Linn Jørum Sulland,som har blitt lovet VM plass allerede, gjorde heller ikke en veldig god kamp i dag.Alt i alt - ikke en veldig god håndballkamp, men vi kommer til finalen og det er det viktigste. Det er som Karo sier: '' Vi har ikke spilt så mye sammen i det siste og det blir nok bedre utover høsten''.  
Vi er i september (snart oktober) og har fortsatt et par måneder til på oss før VM. Nå skal både Larvik og Byåsen spille Champions Leauge og da får de kjent litt på nivået der. Det er en god øvelse frem til desember. 

Norske målscorere: Heidi Løke 4, Ida Alstad 3, Amanda Kurtovic 3, Kristine Lunde-Borgersen 3, Marit Malm Frafjord 2, Camilla Herrem 2, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 2, Linn Jørum Sulland 2, Karoline Dyhre Breivang 1, Kari Mette Johansen 1, Stine Bredal Oftedal 1 og Gøril Snorroeggen 1.

Norge skal spille mot Russland i morgen i GF World Cup finalen. Kampen begynner 17.30 på Tv2 Zebra :) 

> Hva synes du om kampen? 

Dårlig hukommelse?

Lå et intervju med Heidi Løke og Linn Jørum Sulland på TV2 sporten - du kan se det her: http://www.tv2.no/sport/handball/haandballjentene-foer-semifinalen-spania-hvem-3593831.html


Norge møter Spania i semifinalen klokken 16.15. Sist lagene møttes var  i Tyskland i april hvor de vant komfortabelt 37-20 (treningskamp), men  toppscorer i kampen, Linn Jørum Sulland og femmålsscorer, Heidi Løke husker ikke å ha møtt Spania.

-Spilte jeg den kampen? spør Heidi Løke.

- Det er tydelig at de ikke gjorde et så stort inntrykk på deg?!

- Jeg lever i nuet jeg, vettu, ler Løke. 

Linn Jørum Sulland scoret sju mål i kampen, men hun heller kan ikke huske å ha spilt mot Spania.

- Den kampen husker jeg ikke, sier Sulland

- Du scoret sju mål...

-Gjorde jeg. Hmmm...Jeg husker fortsatt ikke, smiler Sulland TV2 ZEBRA 16.15 i dag :) Følg med!  

OPS OPS!

Skrev tidligere i dag (går) at Norge-Spania startet 16.15. Nå ser det ut som om den begynner 14.15 (i følge TV2 Sumo). Så dere får skjekke om gå innom TV2 Zebra 14.15 for sikkerhetsskyld!! 

I følge handball.no begynner kampen 16.15.. Så jeg aner egentlig ikke når den starter.Tror dere må sitte klar foran TV fra klokken 14.15! Bedre å være for tidlig ute enn for sent.


Tror jeg stoler på handball.no, så da begynner kampen 16.15 på TV2 Zebra :) Dette er nå bekreftet, siden Frankrike spiller mot Russland nå!
 

SpillerbørsHar allerede blitt lovet VM plass.

Det sto i VG i dag at Thorir Hergeirsson allerede har lovet en VM plass til LInn Jørum Sulland. Hva tenker du om det? 
 Som sagt så synes jeg ikke at hun storspilte i går, men hun gjorde veldig mye bra. Synes Linn Jørum Sulland er en fantastisk skytter og sikker på 7 m,så synes hun fortjener det. Allikevel er det kanskje litt for tidlig å love bort noe? De andre har hele høsten på seg til å vise seg frem så alt kan jo skje. 

''Hun ble vraket både til OL 2008, VM 2009 og EM 2010. Sulland har grått bitre tårer både offentlig og privat. Men tok en enorm revansje da hun kom inn som reserve og gjorde 10 scoringer i EM avslutningen sist vinter. 
- Jeg prøver å ikke tenke så mye på det, men jeg blir enda mer skuffet om jeg ikke blir tatt ut nå. 

Så sent som tirsdag fikk Linn seg en skikkelig støkk med skade på oppvarmingen. Men etter to dager med smertestillinde, sykkel - og styrketrening bombet hun inn åttemål på rumenern. 
Det er bare å si detrett ut. Dettee skytset trenger vi. Linn er akkurat nå Norges beste skytter. Ingen har bedre uttelling fra distanse, sier Thorir Hergeirsson.'' - VG 23.09.11  


Linn Sulland i skuddet under EM 2008!

Ble også veldig glad når jeg så at Kari Mette Johansen ble kåret til banens beste på VGs spillerbørs i går. I tillegg var det et lite intervju av henne nederst i hjørnet av Sulland artikkelen. Kan skrive ned hele det intervjuet siden det ikke var så langt. 

''Håndballfri ga storspill 
Kari Mette Johansen (32) leverte en drømmeomgang. Hun takker en håndballfri sommer. 
Med fem scoringer på fem skudd dominerte hun stort etter pause. Hun scoret to fra venstrekanten, løp inn en kontring og krydret det hele meg en vakker flyger og et hardt forskeskudd fra distanse.
-  For meg var det en nøkkel å ikkke spille håndball fra Champions Leauge-finalen i mai til begynnelsen av august. Det betydde mye for både kropp og sjel, beskriver Kari Mette Johansen. 
Hun har slitt med brusk i begge knærne. En sommer med alternativ trening har gjort henne både sterkere og mer sulten.
- Jeg begynner å bli gammelm, vetdu, fleiper Fredrikstad-jente som har spilt i Larvik siden 1998. Men ikke eldre enn at hun i World Cup har scoret 11 av 12 skudd.'' - VG 23.09.11


Kari Mette er i storform igjen! 

Kan komme med resten av spillerbørsen i en nytt innlegg. 

Sendt hjem med håndskade.

 

Tonje Nøstvold fikk en smell i hånden i kampen mot Tyskland. Det ble tatt røntgen, som viste at det ikke var brudd.Men smertene har vedvart og fredag ble det bestemt at hun sendes hjem for trening og rehabilitering i Byåsen.

Vil det bli foretatt en ytterligere undersøkelse?
Vi vurderte MR her, men det beste var å ta røntgen for å avkrefte noe akutt. Det ligger i kortene at det er lurt å ta MR for å se på benstruktur, sener og bånd, sier landslagslege Anne Froholdt til TV 2.

Froholdt sier Nøstvold kan være ute av spill i mellom noen dager og et par uker. Så dumt, men heldigvis er hun ikke ute så lenge! Håper Tonje blir fort bra igjen.


Foto: Bagger, Henning/SCANPIX 

SEMIFINALEN MOT SPANIA SPILLES 16.15 I MORGEN PÅ TV2 ZEBRA OG SUMO 

 

Disse har scoret Norges mål

Setter om antall mål som spillerne har etter de tre første kampene. Hvis det står ''(0)'' betyr det at spilleren sto over eller satt på benken under hele kampen. 

01. Linn-Kristin Riegelhuth Koren 4 + 6 + 3 = 13


02. 
Kari Mette Johansen 2 + 4 + 5 = 11

03. Ida Alstad 2 + 5 + 4  = 11

04. 
Linn Jørum Sulland (0) + (0) + 8 = 8
05. Kristine Lunde-Borgersen 5 + (0) + 2 =
06. 
Amanda Kurtovic 3 + 3 + 1 = 7
07. Gøril Snorroeggen 3 + 2  + 1 = 6
08. 
Heidi Løke 0 + 1 + 4 = 5
09. 
Mari Malm Frafjord 3 + 2 + 0 = 5
10. Mari Molid 0 + 1 + 3 = 4
11. Camilla Herrem 1 + 0 + 1 = 2
12. 
Tonje Nøstvold  2+ (0) + (0) = 2
13. Tine Rustad Kristiansen (0) + 2 + (0)= 2
14. Karoline Dyhre Breivang 0 + 0 + 1 = 1
15. Stine Bredal Oftedal (0) + 1 + (0) = 1

Vi møter....

Spania i semifinalen på lørdag. Kommer med nærmere beskjed om når det blir! 

Vi ble gruppevinnere i gruppe 1, siden Frankrike tapte i dag. Så derfor møter vi nummer 2 i den andre gruppa, som da ble Spania. I den andre semifinalen skal Frankrike spille mot Russland :) 


Bildet er funnet på handball.no

 

Deilig å se på...

Herlig å se Norge tilbake på gamle trakter, rett og slett. 
Da Harald Bredeli skrev på twitter tidligere i dag at Tyskland hadde vunnet 26-20 over Frankrike ble jeg litt engestlig og overraska. Det betydde at Norge måtte vinne over Romania for å komme seg til en semifinale, hadde Tyskland tapt mot Frankrike kunne vi ha tapt med 7 mål i dag. Allikevel så var det jo morro med litt spenning før kampstart. 

Linn Sulland satt på benken i de to første kampene, men i dag startet hun med å banke ballen inn i mål for Norge. Hun starter veldig bra og scorer fem mål i løpet av første halvdel av kampen. Kathrine starter også bra med flere redninger i løpet av de første minuttene. Det første Romania målet kom etter 6 minutter og 30 sekunder, da hadde vi allerede klart å putte inn 3 mål. Camilla Herrem setter inn 8-2 etter 14 minutter, og det står 10-3 på måltavla når det gjenstår 10 min av andre omgangen. Så glipper det litt når Kristine Lunde-Borgersen får en utvisning. Romania har en spiller mer enn oss i to minutter, og klarer å score tre mål på denne tiden. En dårlig undertallsperiode av Norge. Thorir tar en timeout, og da får vi opp tempoet litt igjen. Heidi Løke (som kun hadde scoret 1 mål før denne kampen) sender Norge til en 15-9 ledelse til pause.
Camilla Herrem Linn-Kristin Riegelhuth Koren
Camilla Herrem og Linka spilte hele 1.omgangen, de bytter med Kari Mette Johansen og Amanda Kurtovic i andre.

Det er Romania som starter best i andre omgangen, de setter inn to raske mål og får Karo utvist. Amanda får en sjanse og setter inn 16-11 etter 2 minutter. Like etterpå blir hun også utvist, rett før Dyhre Breivang kommer inn igjen. Det blir en straffe til Romania som Kathrine redder, det samme gjorde også Kari Aalvik Grimsbø i første omgangen. Vi spiller i fire minutter med en mindre på banen og slipper inn kun to mål, så den undertallsperioden var mye bedre enn den i 1.omgangen. Norge fortsetter bare å øke, mens Romania får et par mål innemellom. Kari Mette avslutter med en mini flyver og setter inn det 33.målet til Norge, det ender tilsutt 33-21. 


Kristine Lunde-Borgersen Gøril Snorroeggen Marit Malm Frafjord
Kikki, Gøril og Marit M viser god rutine i forsvar i dag 

Forsvaret vårt var MYE bedre i dag enn det var i går. Vi var ute å stoppet skytterne, taklet mer, lagde flere dueller, osv. Det var selvfølgelig noen glipper innemellom, men sånn er det jo alltid. 
I angrep var vi også bedre i dag, men vi har selvfølgelig litt igjen. Var en del unødvendige feil + noen 100% sjanser som vi skulle ha truffet på. Det var allikevel flere gode innspill og skudd bak i fra banen. Flere hadde også god utteling på skuddene sine i dag. 

Hvis jeg skal klage litt (igjen) så vil jeg si at det er teit å si at Linn Sulland var kampens store spiller, osv. Hun var god, scoret 4 spillermål og 4 straffer, men brukte 12/13/14 skudd på å få inn disse målene. Mye unødvendige bom og feil spesielt i 2.omgangen. Er ikke meninga og bare se det negative, for jeg synes hun gjorde mye bra også. Greit at hun ble toppscorer, men det vil ikke si at hun blir kampen store spiller for det. Personlig synes jeg det var flere andre som var ''større'' enn henne i dag, men hver sin smak. 


Kari Mette Johansen

Kari Mette Johansen
spilte strålendei løpet av de 30 minuttene hun fikk i dag. 5 mål på 5 skudd + at hun var god i forsvar og hadde noen gode pasninger.Godt å se henne tilbake etter to litt svake sesonger. KMJ kom også innover i banen og satt inn et fantastisk skudd i mål. Har sett henne gjøre det noen ganger før, og har savner det litt. I tillegg hadde hun fin piruett  (som hun fikk stilkarakter 19,5 av Bredeli, haha)som det ble mål av. Greit at hun er favoritten min, men i dag kan ingen si at hun spilte dårlig.  
 Heidi Løke

Heidi Løke scoret 4 mål på 4 skudd, og var også  tilbake i gammelt slag. Hun har ikke fått det helt til i de to siste kampene, men i dag var hun litt tilbake ihvertfall. I tillegg vil jeg nevne Ida Alstad, Kathrine Lunde Haraldsen (19 redninger), Mari Molid og Kristine Lunde-Borgersen som gode bidragsytere i dagens kamp. Ida og Kikki hadde 1 bom hver, og traff på resten av sine skudd. Herlig! 
Katrine Lunde Haraldsen Mari Kristine Søbstad Molid  Ida Alstad

Kampfakta:
Norge - Romania 33-21 (15-9):

Norge: Kari Aalvik Grimsbø, Katrine Lunde Haraldsen, - Mari Molid 3, Stine Bredal Oftedal, Ida Alstad 4, Heidi Løke 4, Karoline Dyhre-Breivang 1, Kristine Lunde-Borgersen 2, Kari-Mette Johansen 5, Marit Malm Frafjord, Amanda Kurtovic 1, Tine Kristiansen, Linn Jørum Sulland 8 (4), Linn-Kristin Riegelhuth Koren 3, Gøril Snorroeggen 1 og Camilla Herrem 1.

Utvisninger: Norge 6, Romania 2.

7m: Norge 4/4, Romania 6/8.

 Takk til kibby på vgd.no for kampfakta :) 

> Hva synes du om kampen? 
> Er du enig i det med Sulland, eller du uenig?
 - Jeg har ikke sagt at hun er dårlig, for det er hun ikke. Bare at i dag var hun ikke best.  
> Hvem synes du var best i dag?  

Dagens kamp...

I dag er det Norge-Romania, og kampen går på TV2 SPORT og sumo klokken 18.00. Kampen sendes i repriseTV2 Zebra klokken 20.00 i kveld! 

Dette skrev jeg på facebook siden istad; 
Eller du kan se kampen gratis her. Du må trykke på ''other'', ''Norway - Romania'', også ''see on TV''. Så kommer det opp en boks, og da må du vente i 30 sek før programmet begynner.. Jeg tror det skal funke, for jeg testet den litt i går. 

Da får du sett den direkte, hvis du ikke vil vente til senere i kveld :) 


Det skal sies at Tyskland (som vi vant 25-13 mot) seiret over Romania i går, 31-29! Så på papiret burde det vel bli seier til oss. Skal vi nå semifinalen må vi også vinne i dag! HEIA NORGE :-) 

 

Dårlige nyheter....

I forrige kamp mot Njård måtte Tine Stange ut med skade, og nå mister hun kanskje alle kampene i Champions Leauge, cup og Postligaen før jul. Dette melder larvikhk.no


Tine Stange pådro seg en leddbåndskade på innsiden av sin venstre tommel i kampen mot Njård sist søndag. Båndet som ble skadd ligger slik til at skaden ikke leges uten kirurgisk behandling. Tine blir derfor operert 3. oktober. Etterbehandlingen består av 3-4 uker med gips, og vi må regne med at hun også trenger en kort periode etter dette før hun er klar for håndballspill igjen, antakelig i løpet av 8-10 uker, forteller fysioterapeut Krister Næss til larvikhk.no.

Med flere av bakspillerne er ute denne sesongen, og Stange var en av spillerne som fikk muligheten til å ta en posisjon i laget.
Det passet veldig dårlig akkurat nå. Hadde gledet meg til Champions League og å få vist meg frem der, så dette er kjipt. Nå får jeg bare håpe at det går på rekordtid å komme tilbake igjen på banen, sier Tine Stange til larvikhk.no. 

Så kjipt for både Tine Stange og Larvik. Vi mistet både Gro og Olga før denne sesongen (begge bakspillere) pga graviditet. På Larvik har vi nå disse bakspillerne: Tonje L (som er halvskadet), Katja (som fortsatt sliter litt med skulderen), Karo, Tine K, Nora, Linka, Linn S og Amanda.  

  

Tror vi sliter litt i forsvar, siden Tonje og Katja kan garantert ikke spille 60 minutter i hver kamp. Tine S har som regel tatt over litt for Larsen, men nå er ikke det et alternativ før jul. Karo er vel den eneste som ikke sliter med skade og som er spesialist i forsvar. Linka eller Tine K kan stå bakover, det er ikke det verste alternativet. Vet bare ikke om det lønner seg i 60 min liksom? Amanda, Linn S og Nora kan stå i forsvar på kanten. Hmmmm, vi får se hvordan det går i Champions Leauge nå. Kan hende Tonje L må ofre VM for å hjelpe Larvik i CL. Eller så kan vi jo eventuelt ha to strekspillere i forsvar - Pernille, Isabell eller Mie!?  

   

> Hva tenker du?  
Bildene er funnet på handball.no, trykk her for å se resten av spillerne.  Synes de var kjempe fine!! Hva synes du om dem? 

Må opp et par hakk..

For å si det sånn, skal Norge slå Romania i morgen så må de opp ganske mange hakk. For en dårlig kamp!  Greit at vi mangler Tonje Larsen, Tonje Nøstvold, Linn Sulland, Gro Hammerseng og Kristine Lunde-Borgersen, men allikel kan vi spille bedre enn det vi gjorde i dag. 
Det var ikke bare en omgang som var dårlig, det var hele. Bortsett fra de 10-15 første minuttene og de fem siste. 
I starten gikk det greit, og de lå bare under med 1 mål etter 20 min..Der ifra og ut takket Frankrike for seg og løp i fra. Til pause var stillinga 20-14 til de franske jentene. Les hva handball.no skrev om kampen her.

 
dhf.dk 

Da Norge var i angrep var dette det eneste vi hørte: feil, feil feil, feil, bom, bom, enda en bom, osv. Feilene førte til kontringer i mot, og det rant inn mål bakover. Kan vel ikke si at Kari Grimsbø og Kathrine fikk så mye hjelp av forsvaret. Allikevel så slapp de inn noen mål som var veldig enkle, selvom Kari hadde noen gode redninger i 2.omgangen. 
Frankrikes bakspillere kunne også bare stå på ni meter å skyte ballen uten at noen norske spillere kom i mot. Det var ingen dueller, og i tillegg kunne de bare løpe igjennom forsvaret vårt. 
Har vel egentlig ikke så mye mer å si om kampen, annet enn at Kari Mette Johansen spilte en god kamp. Hun fikk fire sjanser på kanten og traff på alle fire. Linka spilte også bra og Amanda var også veldig god på slutten. Resten kan man ikke skryte så veldig av. Heldigvis er dette bare en treningskamp! KMJ kunne juble for 4 mål i dag! :) 

Kampfakta:

Norge - Frankrike 27-34 (14-20):
Norge:
 Kari Aalvik Grimsbø, Katrine Lunde Haraldsen, - Mari Molid 1, Stine Bredal Oftedal 1, Ida Alstad 5 (2), Heidi Løke 1, Karoline Dyhre-Breivang, Kari-Mette Johansen 4, Marit Malm Frafjord 2, Amanda Kurtovic 3 (1), Tine Kristiansen 2, Linn-Kristin R. Koren 6 (3), Gøril Snorroeggen 2 og Camilla Herrem.

Utvisninger: Norge 2, Frankrike 1 + rødt kort (Tervel).

7m: Norge 6/8, Frankrike 4/4 

Takk til Kibby på vgd.no for kampfaktaen.  

Kan vel si at jeg blir litt irritert for de legger nesten aldri merke til hvis noen andre spiller bra, men når Heidi gjør det bra lager de det oppstyret. Kunne ihvertfall ha nevnt at KMJ gjorde en god kamp (eller hun var ihvertfall minst dårlig, hvis jeg skal si det på den måten-), men det ser jo ingen siden hun bare spille halve kampen. Hadde Heidi gjort det samme, hadde de vel vist ti klipp av det og skryti henne opp i skyene. Da tenker jeg på kommentatorene, pressen, eksperter, osv.. 
Etter hver kamp intervjuer de Heidi, og jeg synes de kunne ha byttet på litt. For det er ikke ofte de ikke har henne med. Greit nå sier jeg dette litt fordi KMJ og Linka er mine favoritter da, men hvor ofte blir de intervjua etter kampene? Det skjedde vel kanskje 1 eller 2 ganger under EM i desember. 


Ikke misforstå meg, jeg synes Heidi Løke er en fantastisk håndballspiller!!! 

> Hva tenker du? 

Ny kamp i kveld

Håndballjentene spiller mot Frankrike i kveld, klokken 17.55 på TV2 Zebra. Kristine Lunde-Borgersen, Ingird Ødegård, Linn Jørum Sulland og Tonje Nøstvold står over (De to siste pga skader i følge Harald Bredelis twitter).Så at Tonje N hadde en ispose på hånda i går, så er sikkert derfor. Linn satt på benken under hele kampen! 

Skadene ble bekreftet her: http://www.tv2.no/sport/handball/skadetroebbel-for-haandballjentene-3590809.html


Stine kommer inn i troppen i dag. 

Håper Tine Rustad Kristiansen får prøve seg i dag, hun har som sagt gjort det veldig bra for Larvik i starten av sesongen. Håper hun kan bidra med noe bra for Norge også. 
TV 2 Zebra klokken 17.55, følg med :- D 

Årets timeout.

Årets timeout er allerede kåret, holdt på å le meg i hjel. 2 sekunder før pause klarte Thorir å legge timeout kortetpå bordet, hva som skulle skje visste han  ikke en gang selv. Det var vel meninga å legge den litt før, men har skulle  vente å se hvordan det gikk med kontringsballen. 
Jeg hadde håpet på at jeg fikk blåst med engang, men nå gikk det et par tre sekund. Nå har vi bare to dam har dere noen forslag?  Jeg har ikke noe godt forslag, men.. ja. 
Det endte med at Karo prøvde på en flyver mot Kari Mette, men det gikk dessverre ikke. Morro var det ihvertfall, vi satt å lo så vi grein. 

Gledelig var det ihvertfall å se Kristine Lunde Borgersen tilbake på banen igjen, det tok mindre enn et minutt før hun satte inn sitt første mål av totalt fem. Hun ble faktisk toppscorer i comebacket, morro.  I tilegg ble tvillingsøsteren kåret til banens beste. Etter min mening var det veldig fortjent :- ) Fikk ikke med meg starten av kampen, men Gøril gjorde også en veldig god jobb. Synes det er sterkt å komme tilbake på den måten etter 3 år borte. 
Vi gjør en del bra i angrep, men mangler fortsatt litt. Norge ble litt stillestående når Tyskland kom mer offensivt ut i en periode. Godt forsvar- og keeperspill hjalp oss til seier i dag, Tyskland fikk kun 13 mål og det sier sitt.

Synes det er mange av jentene som viser godt spill i dag i tillegg til Gøril og Kikki. Marit Malm Frafjord gjør en god kamp på streken. Linka hadde et utrolig fint mål i 2(?) omgangen. Synes de andre også gjør en god jobb. Sulland og Kristiansen fikk vel ikke noe spilletid i løpet av kampen, håper det skjer i morgen. Synes Tine har gjort det bra for Larvik i det siste. 

 Norge - Tyskland 25-13 (14-7):

 Norge: Kari Aalvik Grimsbø, Katrine Lunde Haraldsen, - Mari Molid, Ida Alstad 2, Heidi Løke, Tonje Nøstvold 2, Karoline Dyhre-Breivang, Kristine Lunde-Borgersen 5, Kari-Mette Johansen 2, Marit Malm Frafjord 3, Amanda Kurtovic (3), Tine Kristiansen, Linn Sulland, Linn-Kristin R. Koren 4 (1), Gøril Snorroeggen 3 og Camilla Herrem 1.

Utvisninger: Norge 2, Tyskland 4.

7m: Norge 4/7, Tyskland 2/3.

Takk til Kibby på vgd.no/haandball/sport for kampfaktaen :)  


Bildet er fra dhf.dk :) 

Dette skrev handball.no:  
http://www.handball.no/p1.asp?p=32958

Hva synes du om kampen

 

Vil ha Thorir til 2016


Thorir Hergeirsson (47) har selv ikke fått tilbudet. Men håndballpresidenten feier all tvil til side: Islendingen blir norsk landslagssjef i fem år til.

- Han skal med videre. Med eller uten tvang. Thorir Hergeirsson kan bare bestille billettene til OL i Rio 2016, lover Karl-Arne Johannessen med en stor latter.
Han legger til:

VM-oppkjøring
- Jeg dypt imponert over hvordan Hergeirsson tenker, jobber og uttaler seg.
Håndballjentene drar i kveld i gang VM-oppkjøringen mot Tyskland i Århus. Hergeirssons kontrakt med NHF løper ut 31. oktober 2012 - to måneder etter OL i London.
- Jeg vil helst ha en avklaring i høst. Med familie ønsker jeg forutsigbarhet. Jeg vet at Håndballforbundet har det travelt og registrerer at de ennå ikke har snakket med oss om fremtiden, sier landslagssjefen til VG.
Det er ingen tvil om at Hergeirsson synes kontraktssaken har gått tregt, men han trenger tydeligvis ikke frykte for jobben.
Ifølge Johannessen er også Mia Høgdahl bare formaliteter unna ny tillit som islendingens trenerkollega.
- Et enstemmig styre vil ha med denne duoen videre, sier håndballpresidenten.
Det vil overraske om den islandske treneren sier nei til en ny periode.
- En veldig spennende jobb, sier han.

Mange å bygge på
- Vi har jo uavhengig av fremtiden jobbet en del med perspektivet 2016. Vi kommer ganske sikkert til å få et generasjonsskifte det neste året, men vet gjennom jobbingen med rekruttene at det finnes mange spillere å bygge på videre. Det er fullt mulig å bygge opp et tilsvarende lag frem til OL i Rio.

Hergeirsson har vært med på hele gullalderen siden 2004 hvor Norge har tatt fem av åtte mulige titler. Etter at han fikk hovedansvaret for to år siden er det blitt VM-bronse (2009) og EM-gull (2010).

Han har ikke lagt skjul på at laget er svekket etter at Gro Hammerseng forsvant. Heller ikke Tonje Larsen og Nora Mørk spiller World Cup i Danmark denne uken.

Etter kveldens oppgjør kommer Frankrike og Romania de to neste kveldene. En tøff rekke.

- Det ligger mye god trening i å vinne kamper, men det aller viktigste blir å utvikle laget opp mot et nivå som skal holde til semifinale i VM.

 // Vg.no

Hva synes du? Er egentlig helt enig i dette jeg, håper virkelig Thorir blir med videre. 

Er litt fornøyd nå, siden...

Jeg klarte endelig å fikse nettet, yeah ;D 

http://www.tv2.no/sport/handball/slik-skal-lundeborgersen-komme-i-form-til-vm-3589048.html - Her kan dere se video av Kristine, Heidi, Kathrine og lille Matheo.

- Hvor står Kristine Lunde-Borgersen? Fysisk virker hun å være tilbake, men har fortsatt et stykke å gå for å finne toppformen. I World Cup får hun trolig bra med spilletid, tror Svele.

- I tillegg blir det spennende å se Gøril Snorroeggen i match. Med Gro Hammerseng ute, samt usikkerheten om hvorvidt kroppen til Tonje Larsen tåler belastningen - er vi helt avhengige av at en av de andre playmakerne finner formen hvis vi skal sikte høyt i Brasil-VM, konkluderer Svele.

Les mer her: http://www.tv2.no/sport/handball/tv-2s-ekspert-vil-se-boblende-haandballjenter-3589504.html
HUSK NORGE - TYSKLAND 18.00 på TV2 Zebra i dag! :) 

 

Husk husk!!

I morgen starter Wolrd Cup, første kampen går på TV2 Zebra klokka 18.00 i morgen. Det er mellom Norge-Tyskland. Resten av TV tidene finner du her , også finner du mer info på sammen side. Ellers finner du også en del her (på dansk).


Tonje Larsen står over WC pga skade, mens Lunde sisters spiller sin første landskamp sammen siden 2009


Heldigvis funker TV'n vår så jeg får ihvertfall sett på kampene!! Nå ser det kanskje ut som om vi må bestille nytt modem, og da tar det enda lengere tid før vi har internett tror jeg. Derfor får jeg ikke skrivd så mye om World Cup kampene denne uken. Skal til tanta mi i morgen, så kanskje jeg rekker å skrive om Norge-Tyskland før jeg skal spille fotballkamp. Jeg skal ihvertfall få skrevet ned resultat og målscorere mens jeg er på skolen, men da vet dere hvorfor jeg ikke er aktiv her de neste dagene. Får ihvertfall nett til helgen for da skal jeg til venninna mi og pappa.

 Har faktisk fått lagd ferdig en film som jeg kan legge ut i helgen, så dere kan glede dere til den! 

 > Gleder du deg til World cup? Jeg gleder meg til å se Kikki (Kristine Lunde- Borgersen) tilbake på banen. 

Resultater 18 - 19.09.11

Storhamar - Fredrikstad 33-25 (15-10):
Storhamar:
 Betina Riegelhuth 6 (1), Lise Løke 5, Gina Lorentsen 5, Anja Edin 4, Kamilla Sundmoen 3, Maja Jakobsen 3, Linn-Marie Birkeland 3 (1), Kristin Saugstad 2, Karoline Fredriksen 1 og Sara Haugli 1 (?).

Fredrikstad: Kamilla Ersek 7 (3), Tina Bjerke 4, Kari Brattset 4, Senka Buljan 3, Linn Mangset 2, Martine Hovden 2, Ida Wernersen 1, Anette Helene Hansen 1 og Anna Tallerud 1.

Utvisninger: Storhamar 1, Fredrikstad 1.

Larvik - Njård 28-17 (16-9):
Larvik:
 Tine Kristiansen 8 (3), Linn Sulland 6 (1), Karoline Dyhre-Breivang 4, Linn-Kristin Koren 4 (1), Pernille Wibe 2, Isabel Blanco 1, Thea Mørk 1, Kari-Mette Johansen 1 og Sara Breistøl 1.

Njård: Hege Bergsnev 6, Marthe Holmen 3, Karoline Borg 2, Christine Randsborg 2, Pia Aaberg 1, Ane Mogstad 1, Tuva Marstein 1 og Teodora Tomac (1).

Utvisninger: Ingen. 

Larvik har vært utilnærmelige i norsk kvinnehåndball de siste årene. Det var den regjerende seriemesteren også når Njård kom på besøk i Arena Larvik søndag.

Da klokken hadde passert 20 minutter ledet Larvik «bare» 10-9 etter å ha gått drøye fire minutter uten scoring. Hjemmelaget skrudde opp tempoet, og så seg aldri tilbake. Kampen endte til slutt med 28-17-seier for Larvik.

Tine Rustad Kristiansen og Linn Jørum Sulland scoret henholdvis åtte og seks mål for hjemmelaget, og Kristiansen beholder med det toppscorer plassen i Postenligaen med 29 mål så langt i årets sesong.


 

Levanger - Gjøvik 29-19 (12-9):
Levanger: 
Sara Andersson 7 (3), Silje Mari Berget 6, Sidsel Terkelsen 4, Kjersti Salberg 3, Silje Katrine Svendsen 3, Susann Iren Hall 2, Ramúne Pekarskyté 2, Ane Eidem 1 og Lene Burmo 1.

Gjøvik: Jaqueline Anastacio 6 (3), Trine Bråthen 5, Sanni Eriksen 3, Lene Heiberg 2, Maria Hansen 1, Lise Moe 1 og Anette Linaker Olsen 1.

Utvisninger: Levanger 3, Gjøvik 3.

Tilskuere: 767.

Flint - Stabæk 21-31 (9-20):
Flint: 
Randi Sulland 4, Thea Bjerkestrand Bøe 3, Marianne Iversen 3, Ellen Marie Folkvord 2, Cathrine Pedersen 2, Tina Larsen 2, Anna Karoline Wisløff 2, Kristiane Stormoen 1, Christina Foss 1 og Henriette Jarneid 1.

Stabæk: Karoline Næss 7 (1), Stine Bredal Oftedal 6, Jenny Handal Sneve 4, Lisa F. Bernhardsen 4, Thea K. Pettersen 3, Line Bjørnsen 2, Linn Lygren 2, Linn Therese Mamelund 2 og Kristin Nørstebø 1.

Utvisninger: Flint 1, Stabæk 2.

Tilskuere: 316.

Sola - Vipers 19-24 (8-13):

Sola: Lene Tønnesen 5 (1), Heidi Samuelsen 3, Nina Stokland 3 (1), Vibeke Mæland 2, Susann Jøraandstad 2, Marianne K. Andersen 2, Hege Bakken Wahlquist 1 og Kristine Gudbrandsen (1).

Vipers: Christin Daland 6 (1), Michelle Brandstrup 5, Kristine Lunde-Borgersen 5, Maria Hansen 4, Louise Pedersen 3 og Sanne Bak Pedersen 1.

Utvisninger: Sola 5, Vipers 2.

Tilskuere: 286. 

Resultater er skrevet av
kibby på vgd.no/sport/haandbal + at jeg fant littpå TV2 Sporten :) 

> Ble resultatene som du hadde forventet?  

Viborg og Byåsen videre

Byåsen imponerte i helgens kvalifisering og sørget for at Norge får to lag i kvinnenes mesterliga i håndball.

Søndag ble hjemmelaget Metalurg Skopje slått 20-17 i en tøff kamp. Anført av keeper Terese Pedersen og sjumålsscorer Marta Tomac leverte trondheimslaget en imponerende kamp og sikret seg mesterligaplass i gruppe A.

Motstandere der blir danske Midtjylland, montenegrinske Buducnost Podgorica og tyske Thüringen.

Lørdag vant Byåsen 27-22 over tsjekkiske Veseli i semifinalen i sin kvalifisering.

Det var tøffe tak fra start i finalen mot Metalurg, og allerede etter åtte minutter hadde dommeren delt ut seks gule kort. Byåsen holdt nullen de åtte første minuttene og gikk til pause med 12-8-ledelse.

Metalurg startet bra i annen omgang, og snaut halvveis sto det 15-16. Byåsen-spillerne holdt hodet kaldt da det kokte, og takket være Pedersens storspill i målet bak et meget godt forsvar vippet kampen i norsk favør.

Øvrige kvalifiseringsturneringer i helgen ble vunnet av Viborg (Danmark), Randers (Danmark) og Buxtehude (Tyskland). Viborg går inn i gruppen med tittelforsvarer Larvik, Krim Ljubljana (Slovenia) og Podravka Koprivnica (Kroatia).

Tertnes var sjanseløs i sin kvalifisering med nimålstap for svenske Sävehof lørdag. Svenskene tapte søndag finalen mot Randers.

Tertnes slo tyske Dalfsen i kamp om 3.-plassen og slipper dermed å gå inn i cupvinnercupen allerede i 2. runde. Bergenslaget får i stedet vente til 3. runde. (©NTB)

Info funnet på OP.no 

 

> Hva synes du om dette? Synes det er morro at Byåsen kom seg videre, gratulerer! 

World cup på tirsdag.


Tok meg en tur innom med mobilnettet igjen, synes det er fælt å ikke få blogget. Jaja, sånn er det noen ganger. Håper bare Telenor får fikset det til i morgen. Eller så får jeg blogge på skolen, hehe :) 

Worldcup begynner på tirsdag, og er er kampopsettet med tv tider: 


Tirsdag 20.09 18.00 Norge - Tyskland Håndballjentene GF Forsikring World Cup TV 2 Zebra
  20.00 Danmark - Rusland   GF Forsikring World Cup TV 2 Zebra
Onsdag 21.09 18.00 Frankrike - Norge Håndballjentene GF Forsikring World Cup TV 2 Zebra
  20.00 Danmark - Spania   GF Forsikring World Cup TV 2 Zebra
Torsdag 22.09 18.00 Norge - Romania Håndballjentene GF Forsikring World Cup

TV 2 Sport -direkte

  20.00 Danmark - Sverige   GF Forsikring World Cup TV 2 Sport
Lørdag 24.09 14.15 Semifinale 1   GF Forsikring World Cup TV 2 Zebra
  16.15 Semifinale 2   GF Forsikring World Cup TV 2 Zebra
Søndag 25.09 15.30 Bronsefinale Avhenger av norsk deltakelse GF Forsikring World Cup TV 2 Zebra
  17.30 Finale   GF Forsikring World Cup TV 2 Zebra

Den ene boksen ble borte, men alle kampene går på TV2 Zebra bortsett fra Norge-Romania og Danmark-Svergie som går på TV2 Sport. Mener at de skulle bli sendt på Zebra også, men ser ikke som om de gjør det allikevel. Tror også de fleste kampene blir lagt ut på Sumo. 

Fortsatt problemer og kampprogram!

Har fortsatt problemer med nettet, og det kan hende vi ikke får det før mandag... dritt!! Er en kjapp tur innom pc'n med mobilnettet. 

Dette sto på handball.no:

Det spilles full runde i Postenligaen Menn og fem kamper i kvinnenes serie. Haslum og Sandefjord får sine åpningskamper, mens Larvik og Stabæk har ennå ikke avgitt poeng, holder det over helgen?

For damelagene er dette den fjerde serierunden, mens gutta spiller sin kamp nummer to. Follo tar i bruk sin nye Follo Trykk arena når Haslum kommer på besøk for å spille sin første Postenligakamp for sesongen. Sandefjords kamp utsettes til tirsdag når Drammen kommer på besøk til Jotunhallen.

Tertnes og Byåsen har spilt din fjerde runde og skal ut i kvalifisering til Champions League i helgen, mens de øvrige lagene spiller lørdag og søndag. Levanger og Gjøvik møtes, og dermed vil de første poengene deles ut til et eller begge av disse lagene. Fredrikstad og Njård kan få det litt vanskeligere i møtene mot Storhamar og Larvik...

Her er helgens kamper:  

Postenligaen Kvinner
17.09.2011 16.00 Storhamar - Fredrikstad Bkl.
18.09.2011 17.00 Larvik - Njård
18.09.2011 17.00 Levanger - Gjøvik HK
18.09.2011 18.00 Flint Tønsberg - Stabæk
18.09.2011 18.00 Sola - Vipers Kristiansand
 
Postenligaen Menn
18.09.2011 18.00 Elverum - BSK/NIF
18.09.2011 18.00 ØIF Arendal - FyllingenBergen
18.09.2011 18.00 Runar - Nøtterøy
18.09.2011 18.00 Follo - Haslum HK
18.09.2011 19.00 Viking Håndball - HK Herulf Moss
20.09.2011 19.00 Sandefjord Håndball - Drammen


Du kan følge kampene her: 
http://www.handball.no/kamputvikling.asp

16.sep.2011

Kan hende det blir lite blogging i dag  i hele helgen, siden netter fortsatt er klikk.. Så da vet dere det :) Telenor klarer ikke å fikse problemet, irriterende. 

  

Blir ikke med til VM

Slik oppsummerer Larvik-backen temaet «Nyberg og landslaget».

? Jeg bygger meg sakte, men sikkert opp igjen. Nå er jeg først og fremst glad for at jeg kan spille håndball igjen. Skulderen blir aldri som før, men god nok til at jeg kan spille.

 

? Skuddet?

? Det blir vel heller aldri som før. Men i stedet for 100 km/t, får jeg får begynne å skyte litt lurere. Og så er jo halve moroa å spille frem de andre, sier Katja, som har brukt sommeren til å styrke både skulder og kne og lage et opplegg som gjør at hun tåler belastningen.

Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad har matchet henne forsiktig i seriestarten.

? Jeg var med mot Sola, men bare i forsvar. Så sto jeg over mot Levanger, mens jeg spilte litt begge veier mot Gjøvik. Jeg må få kampfølelsen tilbake, sier 32-åringen, som er forberedt på TV-titting mens de andre spiller VM i Brasil om to og en halv måned.

For mye

Katja håpet å kunne gjøre comeback i mesterligafinalene mot Ithaxo i mai, men både trener Tor Odvar Moen og hun selv fant ut at hun ville ha for lite å bidra med. Det er bidragene hun tenker på ? både på klubb og landslag.

? Det ser ikke ut til at jeg er klar for både Larvik og landslaget på en stund, så landslaget har jeg lagt litt på hylla. Nå har jeg først og fremst lyst til å bidra i Larvik.

? Det er nesten ett år til OL?

? Alt kommer an på kroppen. Jeg stresser ikke med det. Blir jeg god nok og skadefri, så må det vurderes. Men Thorir (Hergeirsson) har jo mange gode spillere å velge mellom.

Mesterliga

Katja Nyberg innrømmer litt motvillig at skulderen ennå ikke er helt bra, men hun møter stor forståelse hos Gjekstad.

? Det gjør litt vondt innimellom, men det er få over 30 år som ikke har vondt noe sted. Jeg kan stå over en trening hvis jeg har det ille, sier Katja, som ser optimistisk frem mot Mesterligaen ? selv om Gro Hammerseng og Heidi Løke er borte fra mesterlaget.

? Ingen er uerstattelige. Vi har fått to nye kjempegode strekspillere. De kan gjøre enkelte ting bedre enn Heidi ? og omvendt. Vi har muligheten for å vinne denne sesongen også.

? Og i serien?

? Det er fint at Byåsen sier at de skal ta opp kampen mot oss. Men det tror jeg de har sagt siden jeg kom til Larvik i 1998...

Det blir vel en kald skulder ? til Byåsen.

// aftenposten.no 

Synes det er litt kjipt da, men skjønner jo hvorfor hun velger å ikke bli medtil VM også...

Et bilde sier mer enn 1000 ord!

 

Kan gi seg etter OL

Foreløpig tenker at jeg skal spille ut sesongen. OL i London til sommeren er et naturlig mål. Kanskje blir det mitt siste mesterskap, sier Lunde-Borgersen til fvn.no.

Kommende mandag gjør hun landslagscomeback etter halvannet år på sidelinjen grunnet graviditet og fødsel. Norge skal spille World Cup i Århus og møter Tyskland, Frankrike og Romania i gruppespillet.

Kristine Lunde-Borgersen har det siste halvåret jobbet knallhardt for å komme tilbake på best mulig nivå, og håper å få plass i Norges tropp til VM i Brasil i desember. Det er imidlertid ikke sikkert at landslagscomebacket blir av det langvarige slaget. Bakspilleren erkjenner at det har vært godt å smake på det sivile liv den tiden hun har vært borte.

Det blir feil å si at jeg ikke har savnet det å være på landslaget. Men det har vært litt deilig å være borte også, deilig å være med familien og leve et normalt liv, sier hun.

Du mangler VM-gull i din rikholdige medaljesamling din. Blir dette siste sjanse?
-Ja, jeg tror kanskje ikke det blir flere VM på meg. Det kan også være at jeg fortsetter, men jeg tenker ikke veldig langt fram akkurat nå, sier Lunde-Borgersen.

 Hvilke sjanser har dere til å vinne gull i Brasil?
- Det vet jeg faktisk ikke. Vi blir vel en av favorittene, men mange lag har utviklet seg mye i det siste, sier hun.

Hmmm! Jeg vil ha med Kikki videre etter OL også, men hun sier jo ikke direkte at hun gir seg. Det er et kanskje. Flere spillere som har sagt at de kommer til å gi seg etter det og det mesterskapet, men så har de blitt med videre. Men vi må jo bare innse at alle spillerne ikke kan bli med for evig. Skjønner jo at Kikki også vil leve et ''normalt'' liv. 


Både Tonje og Kari Mette har vært i tvil om de vil fortsette på landslaget etter flere mesterskap, begge er her fortsatt!

 // FVN.NO

Kjøp billetter nå...

Du kan allerde nå sikre deg billetter til de tre gruppespill kampene i Champions Leauge (hjemmekamper)+ til alle hjemme kampene før jul som da er mot Njård, Stabæk og Byåsen. Det kan dere gjøre her: https://larvikhk2.www2.dk/?PHPSESSID=

Dato Titel Hvor Tid  
18.  9. 2011 Larvik- Njård Arena Larvik 17:00  

 8. 10. 2011 Larvik- Podravka Vegeta Arena Larvik 18:15  

16. 10. 2011 Larvik- Krim Mercator Arena Larvik 14:15  

 2. 11. 2011 Larvik- Stabæk Arena Larvik 19:00  

 5. 11. 2011 Larvik- Vinner kvalifisering Arena Larvik 14:45  

23. 11. 2011 Larvik- Byåsen Arena Larvik 18:30  

 

Jeg skal på Larvik - Podravka Vegta den 08.10, gleder meg. Morsomt å være med på første CL kamp denne sesong + at jeg var på første Postligakampen for bare noen uker siden. Larvik Håndballklubb <3 
Får sett favorittspillerne mine nok en gang, skal absolutt ikke klage på det  :- D 

 

> Har du tenkt deg på kamp i løpet av høsten?
Hadde vært morro å fått med seg Larvik - Byåsen, får se om jeg får med meg noen som kan kjøre. 

Resultater 13.09.11

Selvom denne bloggen handler mest om Larvik og landslaget, så skriver jeg resultater og når kampene til de andre lagene spilles. Men det kommer ikke noen særlig flere nyheter om de andre lagene ellers. Dere kan gå inn på www.topphandball.no for å finner nyheter, osv. Du kommer også inn på alle lagenes hjemmeside ved å trykke på linken, både kvinne lagene og herre lagene. Det er lite å skrive om både Larvik og landslaget for tiden, men regner med at det blir bedre utover høsten. Nå er det bare en uke til World cup starter, jippi :) 


Tertnes - Flint 32-31 (18-14)

Tertnes: Linn Gossé 6, Marthe Reinkind 5, Sissel Nygård Pedersen 4, Jeanette Haga Holgersen 4, Kristin Kaurstad 4, Marie Liljegren 4, Marianne Rokne 2, Maren Roll Lied 1, Stine Lund Andreassen 1 og Stine Skogrand 1

Flint: Thea Bjerkestrand Bøe 10, Christina Foss 5, Tine Larsen 4, Ellen Marie Folkvord 4, Marianne Iversen 4, Randi Jørum Sulland 3 og  Henriette Jarneid 1

Tertnes stod med oppskriftsmessig ledelse på hjemmebane 18-14 til pause, men opplevde at Flint utover i 2.omgang overtok initiativet.
Anført av en særlig offensiv Thea Bjerkestrand Bøe (10 mål) tok Flint føringen og var foran med ett og to mål i svært mye av den siste halvtimen. 
Tertnes tok imidlertid siste stikk, med 32-31 bare sekundet før slutt. Dermed ble det jubel for to poeng i Tertnes-leiren, mens Flint reiser tomhendt hjem til Vestfold etter en duell hvor laget strengt tatt hadde fortjent poeng.

 Byåsen -Fredrikstad 34- 15 (17-9)

Byåsen: Ida Alstad 7, Camilla 5, June Andenæs 5, Mari Molid 4, Hanna Yttereng 3, Iva Fialova 3, Inga Berit Svestad 2, Tonje Nøstvold 2, Raja Toumi 1, Marte Tomac 1 og Marte Smistad 1

Fredrikstad: Kamilla Ersek 5, Kari Brattsett 3, Senka Buljan 2, Katharine Steinsvik Olsen 2, Emilie Wernersen 1, Anette Helene Hansen 1 og Martine Hovden 1

Kampen ble spilt allerede tirsdag ettersom Byåsen skal spille Champions League kvalifisering kommende helg. 16-8 til pause ble til slutt til en komfortabel 34-16 seier til Byåsen-jentene.
Fredrikstad er ett av fire lag som ikke har tatt poeng så langt i Postenligaen, mens Byåsen har tre seiere og ett tap på sine fire spilte kamper til nå i seriespillet.


Timeout, bildet er tatt fra Byåsen facebooksider!


Kampinfoen er funnet på topphandball.no (det i kursiv)  og handball.no (målscorere) 

Kamper i morgen.

Tertnes tar i mot Flint i morgen 13.09.11. Tertnes har 2 seiere og 1 tap til nå, mens Flint har 1 tap og 1 seier
Tidligere resultater mellom lagene: 23- 36 og 40-32 (Tertnes med fet skrift). 
Tror Tertnes vinner

Byåsen får også besøk i morgen, av Fredrikstad Bkl. Byåsen har 2 seiere og 1 tap, og Fredrikstad har 2 tap.
Tidligere resultater mellom lagene: 20-26 og 29-22 (Byåsen med fet skrift)
Tror Byåsen vinner 

Som dere ser har Tertnes og Byåsen spilt flere kamper enn Flint og Fredrikstad til nå, men det utjevner seg utover sesongen. Alle skal spille 22 (?) kamper før april/mai neste år. Grunnen til at Byåsen og Tertnes spiller kamper allerede i morgen er fordi de skal spille kvalifiseringskamper (?) til Champions Leauge, osv! 

17.09.2011,16.30 - Tertnes mot IK Sävehof
17.09.2011,20.30 - Byåsen mot Britterm Veseli Na

Det ser ikke ut som om noen av kampene går på TV/sumo, men kommer tilbake til det hvis de gjør det.


Heier selvfølgelig på Byåsenjentene så lenge de ikke spiller mot Larvik!
 
> hvem tror du vinner? :)  

Ekte glede!

Ble litt dårlig med blogging i dag, men har hatt litt mye å gjøre. I morgen er det praksis fra 09.30 - 16.30 eller noe sånt. Skal jobbe på barneskole og SFO, hehe!

Ha en fin kveld videre :)  

Vinneren ble.....

MARI !!!  Håper du kan sende meg en kommentar med mailadressen din. Jeg har stengt sånn at ingen andre enn meg ser hva den er. Jeg skjekker ipadressen, så da vet jeg at jeg sender til riktig person :) Så kan jeg sende deg en mail angående premien (som da er bilde + autograf av Karo, Sara og Tine K). Hvis du ikke svarer innen en 7 dager går premien til neste man på lista, hehe! 

Her kommer fasiten:  

Oppgave 1 - gjett hvem

1.
Nora Mørk, 2. Linka Riegelhuth 3. Kari Mette Johansen 4. Gro Hammerseng. 
= 1 p for hver riktig = 4 p for alle

Oppgave 2: I hvilken klubb startet Tine Stange sin håndballkarriere? 
Ramnes
= 1 p for rikitg svar

Oppgave 3: Hvilken private ting må Linn-Kristin Rigelhuth alltid ha med seg til mesterskap? 
Bærbar dvdspiller (eller en dvdspiller, har godtatt det også) 
= 1 p for riktig svar

Oppgave 4: Hvilke 4 spillere har vært med å vunnet EM i både 04,06,08 og 2010? 
Linn-Kristin Riegelhuth, Kari Mette Johansen, Karoline Dyhre Breivang og Katrine Lunde Haraldsen (måtte ikke være i den rekkefølgen) 
= 1 p for hver riktig = 4 p for alle

Oppgave 5: Larvik spiller borte mot Gjøvik på søndag, hva tror du resultatet blir? 
17-37 (eller 37-17). (Hadde man hatt akkurat kunnet man fått 2 p) 

Totalt kan man få 10 poeng for de 4 første oppgavene. Det var 5 av 15 som hadde alle de fire første riktige, og det er de som har gått videre til ''finalen''. For å avgjøre vinneren måtte jeg se hvem som var nærmest på den siste oppgaven. Mari gjettet at resultatet ble 17 - 33 til Larvik, var bare 4 mål unna helt riktig svar. Var en som hadde svart feil med 3 mål, men hun hadde ikke alle rikitge ellers. Håper dere skjønte hvordan jeg kåret vinneren, og gratulerer til Mari som hadde alt rett :) Det gikk vel som forventet

Larvik vant mot Gjøvik, noe som ikke var så uventa. Tor Odvar Moen skrev dette på twitter: '' Må vel si; som forventet på Gjøvik. Men artig var det. Utrolig morsomt angrepsspill med mange flygere og annet snacks!'' 
Det ble tilslutt 17-37, en tjuemålsseier.

Gjøvik - Larvik 17-37 (9-18):

Gjøvik: Trine Bråthen 4, Lene Heiberg 3 (2), Lise Moe 2, Maria Hansen 2, Sanni Eriksen 2, Jaqueline Anastacio 2, Lise G. Kjelsberg 1 og Anette Linaker Olsen 1.

Larvik: Linn-Kristin Koren 7, Tine Kristiansen 6, Kari-Mette Johansen 5, Tine Stange 4, Pernille Wibe 3, Isabel Blanco 3, Karoline Dyhre-Breivang 3, Sara Breistøl 2, Thea Mørk 2, Amanda Kurtovic 1 og Linn Sulland 1.

Utvisninger: Gjøvik 2, Larvik ingen.

Tilskuere: 358. Morro å se at Linka, Tine og Kari Mette scorer så mye for tiden. Linka og Tine har gjort det bra i oppkjøringen også, mens KMJ ikke har satt inn så mange. På de tre siste kampene har hun scoret 13 mål, og det er jo ikke så verst. Selvom det ikke har vært de vanskligste motstanderne, så er det greit å få selvtilliten på plass før de harde motstanderne står på motsatt bane halvdel. Det gjelder jo alle :) 

Resten av kampene i dag:  
 
Vipers - Storhamar 24-24 (12-12):

 Vipers: Michelle Brandstrup 6, Christin Daland 6 (5), Kristine Lunde-Borgersen 4, Louise Pedersen 4, Maria Hansen 3 og Sanne Bak Pedersen 1.

Storhamar: Betina Riegelhuth 7 (1), Lise Løke 5, Gina Lorentsen 4, Anja Edin 3, Maja Jakobsen 2, Karoline Fredriksen 2 og Kamilla Sundmoen 1.

Utvisninger: Vipers 2, Storhamar 1.

Tilskuere: 398.

Trodde Storhamar skulle trekke det lengste strået, men det ble uavgjort. Vipers ledet 23-20 ti minutter før slutt, men de scoret kun 1 mål på de ti minuttene. Storhamar klarte derfor å kjempe seg til 24-24! Betina Riegelhuth ble i likhet med sin storesøster toppscorer for sitt lag.   

Stabæk - Levanger 29-27 (15-16):
Stabæk: 
Karoline Næss 9 (1), Stine Bredal Oftedal 8, Kristin Nørstebø 4, Hanna Bredal Oftedal 2, Jenny Sneve 2, Thea K. Pettersen 2, Christina Solheim Andersen 1 og Lisa F. Bernhardsen 1.

Levanger: Sidsel Terkelsen 8, Ramúne Pekarskyté 8, Kjersti Salberg 4, Silje Mari Berget 4, Susann Iren Hall 2 og Silje Katrine Svendsen 1.

Utvisninger: Ingen.

Gikk vel som forventet, seier til Stabæk. Denne kampen var også veldig jevn!  

(Resultatene er funnet på  vgd.no, takk til Kibby

Njård - Sola 19-27 
Fikk ikke opp målscorere og sånn, får se om jeg får den opp etterhvert. 

Skal begynne å skjekke resultatene på konkurransen nå, så får vi se hvem som går av med seieren :)  

 Overrasket over noen av resultatene? 

Siste sjanse!!

I dag er det siste sjanse til å svare på konkurransen som du finner her! Alle svar som kommer etter 18.00 telles ikke. 
For dere som vil se på landslagsjentene i Stavanger under Møbelringen Cup kan bestille billetter her: http://www.handball.no/p1.asp?p=32793.  Jeg har allerede fått mine billetter og gleder meg sykt!  

Slapp poengtrekk og et litt uventet tap.


Storhamar slapp poengtrekk og har nå 4 poeng istedet for 2. Synes egentlig det er velidg bra for da er det litt mer jevnt. Fem lag står med 4 poeng, og som dere ser så leder Stabæk enn så lenge. De får bare kose seg så lenge det varer, hehe. Tror det blir jevnt når det gjelder 2/3 plassen, og det er nok Tertnes, Stabæk, Storhamar og Byåsen som kjemper om de to plassene. Er litt usikker på hvem som tar hvilken plass, ser ut som om det blir veldig jevnt. 

Byåsen gikk på et tap mot Tertnes i dag, 28-27. For meg var det litt uventa, men det var en jevn kamp og de byttet på å lede under hele kampen. Tror Byåsen scoret 1 mål på de sju siste minuttene, og da måtte det jo gå sånn. 

Tertnes - Byåsen 28-27 (14-15):

Tertnes: Linn Gossé 10 (1), Marie Liljegren 4, Sissel Nygård Pedersen 4, Marthe Reinkind 4 (2), Jeanette Haga Holgersen 3 og Stine Lund Andreassen 3.

Byåsen: Camilla Herrem 7, Ida Alstad 5, Raja Toumi 5, Hanna Yttereng 3, Marta Tomac 3, Tonje Nøstvold 3 og Inga Berit Svestad 1.

Utvisninger: Tertnes 2, Byåsen 2. 
Banens Beste: Linn Gossé og Camilla Herrem

(Kampfakta fra vgd.no - kibby)  

Hvem tror du vinner?

Tertnes tar i mot Byåsen i kveld, og jeg blir litt usikker når det gjelder å se den gratis på sumo. Noen sier det er gratis, men andre ikke.  Fra 1.12 skal etter planen alle kampene i Postenligaen sendes på TV 2 Sumo. Frem til denne datoen er sendingene en del av et prøveprosjekt. Inntil videre er sendingene gratis når man ser via en datamaskin, men ikke via apper som Iphone eller Android. Tertnes - Byåsen starter 15.15. 


Jeg tror Byåsen trekker det lengste strået i dag og vinner kampen, hva tror dere?
I morgen er det 4 kamper til(B= borte seier & H= hjemme seier) :
Njård - Sola  B
Vipers - Storhamar
Gjøvik - Larvik
Stabæk - Levanger H ( er litt usikker egentlig, for Levanger har skapt problemer for Stabæk før, men jeg håper på hjemmeseier i hvertfall) 


Jeg håper både Camilla og Kari Mette kan ta med seg 2 poeng hver i den 3.serierunden. 

Nok en gang må jeg minne på om konkurransen, den avsluttes klokken 18.00 i morgen (før Gjøvik - Larvik kampen) 
 

It's a little bit funny

Blir bare bilder nå,siden jeg er så trøtt. Har vært på lesevake på skole fra i går til i dag, sov i litt over en time eller noe sånt i natt. Hehe :) 


Nå kommer jeg å tar deg.


''Den ballen er MIN''


Fornøyd kaptein


Peeace brother!


Visste dere at Kari Mette og Linka er gift? Her er beviset, så nå vet alle det. 
Søtt par da, men disse er litt søtere: 


Haha, Karl Erik + Tor Odvar = <3

3.serierunde :)

Kvinnene

10.09.2011 15.15 Tertnes - Byåsen - se kampen på TV 2 Sumo 
11.09.2011 17.00 Njård - Sola
11.09.2011 18.00 Vipers Kristiansand - Storhamar
11.09.2011 18.00 Gjøvik HK - Larvik
11.09.2011 19.00 Stabæk - Levanger


Det står at du kan se Tertnes - Byåsen kampen gratis på Sumo (i følge Byåsens fansider) Det var ikke gratis allikevel, bare handball.no som hadde gjort en feil.
Du kan også se Drammen-Elverum på TV2 Sumo i dag, klokken 18.00.  Fylling spiller mot Runar, denne kampen sendes på sumo i morgen klokken 17.15!


Husk på konkurransen som avsluttets på søndag, du finner den her

MØTER NM-VINNEREN FRA 1958

3. divisjonslaget Skarphedin blir Larviks motstander når kampen om Kongepokalen starter i slutten av måneden.

Regjerende Norgesmester Larvik spiller sin kamp nummer 100 i turneringen når de gjester Skarphedin i Gullbring Kulturanlegg.

Skarphedin, som rykket ned fra 2. til 3. divisjon før denne sesongen, slo onsdag Urædd 25-18 på bortebane i Porsgrunnshallen. Urædd tapte hjemme for Grane i 1. runde, men Arendal-laget hadde benyttet en ikke spilleberettiget spiller i kampen og ble disket. Dermed ble det forsøk nummer to for Urædd, men det endte med nok et tap.

Den største bragden i Skarphedins håndballhistorie var naturlig nok da damelaget vant NM i 1958 i den første NM-finalen innendørs. Skarphedin slo Oslo Håndballklubb 3-2 i finalen.

Spillerne fra den gang har rukket å feire 50-årsjubileum siden seieren, og kanskje møter noen av dem opp for å se kampen.

3. rundekampen skal spilles innen 28. september.

Møter NM-vinneren fra 1958

Artikkelen er funnet på Larvikhk.no :)  

Konkurransen er i gang

Konkurransen blir satt i gang i dag.
Jeg har laget 5 oppgaver, og den som klarer flest har da vunnet. DU MÅ SVARE PÅ ALLE 5 :)

Premien blir bilde + autograf av Sara Breistøl, Karoline Dyhre Breivang og Tine Rustad Kristiansen. Det var disse jeg fikk på denne kampen, men jeg skal på flere kamper i løpet av høsten og får sikkert tak i flere da. Larvik hadde ikke bilde av Katja, Isa, osv siden de hadde bare gamle bilder. Derfor skal jeg prøve å skrive ut noen bilder neste gang og ta med så de kan skrive autografen sin på de. + at jeg skal på landskamp i november og da får jeg også tak i noen fra de som ikke spiller på Larvik :) 
Spørsmålene er ikke så vansklige og det er bare å lete litt på bloggen for å finne svarene. Jeg gir dere et lite tips på hvor dere kan finne svarene.  

Her er oppgave 1 - Gjett hvem? 
Alle var med å spille EM i 2010, tre av de har også vunnet OL gull!  2. I hvilken klubb startet Tine Stange sin håndballkarriere? 
Tips: Katogorier ->Fakta om.  

3. Hvilken privat ting må Linn-Kristin Riegelhut alltid ha med seg i mesterskap? 
Tips: Katogorier ->  Tilbakeblikk

4. Hvilke 4 spillere har vært med å vunnet EM i både 04,06,08 og 2010? 
Tips: Katogorier -> Norges kvinnelandslag i håndball 

5. Larvik spiller borte mot Gjøvik på søndag, hva blir resultatet? 
Her må du  bare gjette, rett og slett :) 

Konkurransen avsluttets 11.09.2011, klokken 18.00. Vinneren blir kåret mandag 12.09.2011! På kvelden 11.09!
Dere får kun lov til å gjette en gang, og du må svare på ALLE 5 oppgavene! Kommentarene vises ikke før jeg godkjenner dem på søndagen :-)
Lykke til!  

Resultater 07.09.2011

Kan vel ikke si at jeg var så sikker på Larvik seier når jeg så at Levanger ledet 6-2 etter 12 minutter.  De fikk opp farta litt igjen, men det tok enda 12 minutter før de utlignet til 8-8. Kari Mette satte inn to sjappe og plutselig lå vi et mål foran. Det var en knapp 11-12 ledelse til pause! Det ble en liten sjerpings i pause, og i andre omgangen så det ut som om det gikk MYE bedre. Etter en halvspilt andre omgang ledet vi med ti mål, 13-23. Sluttresultatet ble 18-28.

Levanger - Larvik 18-28 (11-12):

Levanger: Ramúne Pekarskyté 5, Ane Eidem 3, Sara Andersson 3 (1), Susann Iren Hall 2, Silje Katrine Svendsen 2, Kjersti Salberg 1, Nina Arnfinnsdottir 1 og Sidsel Terkelsen (1).

Larvik: Linn-Kristin Koren 8 (5), Kari-Mette Johansen 4, Tine Kristiansen 4, Tonje Larsen 3, Pernille Wibe 2, Linn Sulland 2, Karoline Dyhre-Breivang 2, Amanda Kurtovic 1, Tine Stange 1 og Isabel Blanco 1.

Utvisninger: Levanger 4, Larvik 3.

Tilskuere: 1160. 

Det var bare Amanda og Kari Mette som hadde 100 % utteling i dag. Linka hadde 80 %, ikke så verst det heller. Tilsammen traff Larvik på 28 av 50 skudd, litt over 50 prosent. Det er ikke ofte du ser at Larvik scorer under 30 mål i Postligaen. Morro er det ihvertfall at de fikk litt konkurranse i 1.omgang. 

Resten av lagene som har spilt i dag: 

Byåsen - Vipers 24-13 (10-4):
Byåsen:
 Ida Alstad 7 (3), Camilla Herrem 4, Tonje Nøstvold 4, Inga Berit Svestad 4, Mari Molid 3, Marta Tomac 1 og Iva Fialova 1.

Vipers: Christin Daland 4, Kristine Lunde-Borgersen 4, Ida Marie Aa 2, Siren Gundersen 1, Sanne Bak Pedersen 1 og Nina Thorsdal 1.

Utvisninger: Byåsen 1, Vipers 3.

Tilskuere: 736.

Sola - Gjøvik 25-16 (13-7):
Sola: 
Kristine Gudbrandsen 6, Vibeke Mæland 5, Nina Stokland 4, Marianne K. Andersen 3, Lene Tønnesen 3 (1), Andrea Næss 1, Hege Bakken Wahlquist 1, Therese Nordbø 1 og Heidi Samuelsen 1.

Gjøvik: Lise Moe 5, Jaqueline Anastacio 5 (1), Trine Bråthen 2, Lene Heiberg 1, Silje Stangeland 1, Anette Linaker Olsen 1 og Iris Petursdottir 1.

Utvisninger: Sola 2, Gjøvik 1 + rødt kort.

Flint - Fredrikstad 30-28 (14-13):
Flint:
 Thea Bjerkestrand Bøe 10 (2), Ellen Marie Folkvord 7, Christina Foss 5, Randi Sulland 3, Marianne Iversen 2, Cathrine Pedersen 1, Tiril Marstein 1 og Tina Larsen 1.

Fredrikstad: Malene Staal 7, Kari Brattset 4, Kamilla Ersek 4 (2), Tina Bjerke 3, Martine Hovden 3, Emilie Wernersen 3, Katharina Steinsvik Olsen 2, Linn Mangset 1 og Senka Buljan (1).

Utvisninger: Flint 4, Fredrikstad 3.

Tilskuere: 273.

Stabæk - Tertnes 26-24 (13-14):
Stabæk: Stine Bredal Oftedal 7, Thea K. Pettersen 7, Kristin Nørstebø 4, Christina Solheim Andersen 4, Lisa F. Bernhardsen 1, Marte Lunder 1, Jenny Handal Sneve 1 og Karoline Næss (1).

Tertnes: Marthe Reinkind 8, Sissel Nygård Pedersen 5, Linn Gossé 5 (3), Stine Lund Andreassen 3, Jeanette Haga Holgersen 2 og Stine Skogrand 1.

Utvisninger: Stabæk 1, Tertnes 1.

Storhamar - Njård 35-11 (14-4):

Storhamar: Anja Edin 7, Betina Riegelhuth 6, Maja Jakobsen 5, Gina Lorentsen 5, Kamilla Sundmoen 4 (1), Lise Løke 3, Sofia Berndtsson 3 og Karoline Fredriksen 2.

Njård: Ingvild Flovik 4, Marthe Holmen 4, Sanna Wiese 1, Ane Mogstad 1 og Pia Aaberg 1.

Utvisninger: Storhamar 2, Njård 2.

Jeg skrev tidligere i dag om hvem jeg trodde kom til å vinne, hadde nesten alle riktig. Jeg var litt usikker på Stabæk mot Tertnes og trodde på en borteseier. Det ble feil, men jeg skrev bak at jeg var usikker og det var jevnt mellom dem. 

(Kampfakta fra vgd.no - kibby) :)  

Resultatene kommer snart

Skal komme med resultater litt senere i kveld, men må gjøre lekser nå. Skal forte meg altså :)  

Kamp i kveld

Larvik spiller borte mot Levanger ikveld. Kampen går ikke på TV eller sumo, dessverre.

I tillegg skal disse lagene spille:
Sola - Gjøvik kl 18.00 H
Byåsen - Vipers Kristiansand kl 18.00 H
Levanger- Larvik 18.00 B (Helt sikker) 
Flint - Fredrikastad Bkl kl 19.00 H
Stabæk - Tertnes kl 19.00 B (er litt usikker) 
Storhamar - Njård  kl 19.00 H

H= seier til hjemmelag

B= seier til bortelag

Hvem tror du vinner? 

Kommer tilbake til konkurransen om å vinne autografer, men har litt liten tid denne uka og er sykt sliten.  


Karo mot Levanger i fjor

 

Disse er med til World Cup 2011

1. Kari Aalvik Grimsbø
12. Ingrid Ødegård
16. Katrine Lunde Haraldsen
02. Mari Molid
04. Stine Bredal Oftedal
05. Ida Alstad
06. Heidi Løke
07. Tonje Nøstvold
08. Karoline Dyhre Breivang
09. Kristine Lunde-Borgersen 
11. Kari Mette Johansen
13. Mari Malm Frafjord 
15. Tine Rustad Kristiansen
17. Linn Jørum Sulland
18. Linn-Kristin Riegelhuth Koren
21. Gøril Snorroeggen
23. Camilla Herrem
24. Amanda Kurtovic

 
Laget som var med i EM 2010 - De fleste er fortsatt med, i tillegg har det kommet noen nye fjes. 

Stine deltar på samling hvis hun klarereres av helseteamet for full trening og kamper. Tonje Larsen, Nora Mørk og Sanna Solberg deltar ikke grunnet rehabilitering og totalbelasting.
Sanna Solberg Tonje Larsen Nora Mørk

Følgende spillere kan bli kalt inn fra rekruttlandslaget på kort varsel. 
Silje Solberg, Karoline Næss, Pernille Wibe, Charlotte Mordal, Tine Stange og Jeanette Haga Holgersen. 
Silje Solberg Pernille B. Wibe Tine Stange
Silje, Pernille og Tine kan bli kalt inn til Aarhus.  
 

World Cup foregår i Aarhus (Danmark) fra 19.- 25. september.  Norge spiller mot Tyskland (20/9), Frankrike (21/09) og Romania (22/09) i den innledene runden. Semifinalene og finalene spilles 24 og 25. september. 

Litt annet:
Kari Mette spiller sin 170 landskamp for Norge mot Tyskland (Hvis hun får spille selvfølgelig) 
Kristine Lunde-Borgersen gjør comeback etter svangerskapspermisjon. Hvis Norge kommer seg til semifinale + bronsefinale/finale får hun 150 kamper for landslaget.
Linn Jørum Sulland kan score sitt 200. landslagsmål (mangler 6).
Tonje kan score sitt 350 mål (mangler 2). 
Tonje NøstvoldLinn Jørum Sulland 
Tonje, Linn og Kristine kan kanskje få noe å feire i løpet av samlingen. 

Linn-Kristin Riegelhuth Koren har flest mål med sine 675 mål. 
Stine Bredal Oftedal har minst av utespillerne med sine 12. 
Karoline Dyhre Breivang er veteranen på laget med 221 kamper. 
Amanda Kurtovic har bare spilt 6 kamper, minst av alle. 
Kari Mette Johansen er den eldste i troppen (født i 1979), mens Stine B. Oftedal og Amanda Kurtovic er de yngste. 

Kari Mette Johansen  Amanda Kurtovic Linn-Kristin Riegelhuth Koren
Kari Mette er eldst, Amanda er yngst og Linka har flest mål. 

Hvis du vil se på programmet for samlingen kan du se her, all info er hentet fra handball.no. ALLE KAMPENE SENDES PÅ TV2 ZEBRA :D

 Men hvor blir denne jenta av? 
Katja Nyberg 

Var med fra første kast

Var veldig morsomt å være med fra første kast denne sesongen, tror nok det blir noen flere kamper utover høsten. Fikk endelig bilde med Linka, etter to mislykka forsøk. Hun var utrolig hyggelig, rett og slett. Vi var litt tidlig ute og så at alle spillerne kom til hallen,Linn-Kristin smilte og sa hei når hun så oss. Etter kampen spurte hun om det var morsomt på kamp. Hun sa også at de trengte folk som lagde litt liv og håpet vi kom igjen. Sånt er jo hyggelig å høre, og ihvertfall når det er fra favorittspilleren :-) Kan vel si at de fleste hørte oss litt godt, vi hylte, jubla, slo med sånne greier, osv. Vi fikk også noe ord med Tine K, siden hun kommer  fra Lørenskog - der tanta mi bor. (De kjente hverandre ikke altså) Så vi sa at vi hadde kjørt der i fra, og fetteren min sa at vi kom til Larvik bare for å se på henne. Han sa det jo på tull, men litt sant er det jo. Synes det er morro at Tine spilte så godt i går, bra at hun tar ansvar når vi har mistet Heidi. Synes egentlig hele laget spilte bra, spesielt i første omgang!! 

Fikk bilde med Isabel, Kari Mette, Tonje, Linka, Tine K og Katja, du kan se '' noen'' av bildene her: 


KARI METTE :D 


Isabel Blanco - morro at hun har kommet til Norge :) 


LINKAAA :D


Katja Nyberg


Sara og Linka klipper i et eller annet. 


Thea Mørk


Isabell 


Amanda 


KMJ :- D


Etter kampen


Katja i aksjon


Karo i fartaaa. 


Forsvar


Armhevinger midt i kampen, haha neida. 


Linka


Olga, Nora og Pernille ble sittende på tribuna + at Cecilie og Gro ikke var der.
KMJ og Isa :) 


Etter pausen


Benken


Timeout


KMJ og Katja
Benken
Tror det var Karo og KMJ som hjalp Tonje med noe (utydlig bilde) 


Tine ble sittende på benken hele kampen!


Linkaaaa :D


Kari Mette :D 


Dette kalles spenst, sykt!


Sweet


Larvik håndballklubb <3


Banens beste - vel fortjent!


DRONNINGA LARSEN :D

Angående autografer så fikk jeg tak i Sara, Karoline og Tine K sin. Klarte å glemme å spørre Tonje da hun gikk forbi, men da skal jeg prøve å huske det neste gang. Kommer tilbake til konkurransen i kveld eller i morgen :) Håper dere likte bildene!? 

Kan være tilbake om et par uker

Søndag gjorde Lunde-Borgersen comeback etter barnefødselen for sju måneder siden, i kampen som også var hennes første etter returen til Vipers Kristiansand og norsk klubbhåndball.

Vellykket comeback

Lunde-Borgersen gjorde sakene sine bra i thrilleren som endte med ettmåls-seier til kristiansandslaget over Flint, og sier landsslagsspill er det neste målet.

? Jeg har lyst til det. Så får en se hvordan det går med meg og familiesituasjonen, sier Lunde-Borgersen.

I rute etter fødsel

Spill med flagget på brystet frister fortsatt for den tidligere landslagskapteinen som mener hun er i rute etter barnefødselen.

? Jeg skal lengre opp, men jeg er der jeg skal være nå, sier 31-åringen til NRK, og legger til at nesten hele familien er innstilt på videre spill i norgesdrakta for mor i huset.

? Det jobber vi for, og det er hele familien - i hvertfall de som kan snakke, innstilt på, sier Lunde-Borgersen.

Kristine Lunde-Borgersen (Foto: Sander Heggheim/NRK)

31-åringen har OL- og EM-gull i premieskapet, men mangler verdensmestertittelen. Den kan hun få muligheten til å sikre seg i VM i Brasil i desember.

Foto: Sander Heggheim/NRK

Hergeirsson: ? Kan være med om to uker

På tribunen under comebacket satt en imponert landslagssjef Thorir Hergeirsson, som mener prestasjonen på banen tilsier en snarlig landslagsretur.

? Du skal ikke se bort fra at hun er med oss i World Cup om to uker, sier landslagssjefen til NRK.no.

? Særlig i andreomgang så er hun helt sjef i midtforsvaret og sammen med Birgit Van Os så er de en vegg og tar lurven litt i fra Flint-spillerne i forhold til skudd, skryter Hergeirsson.

? Vi trenger erfarne spillere og ser gjerne at de som blir mødre kommer tilbake hvis de har motivasjon og helse, legger han til.

Fra FVN.no  :) 

Bildene blir lagt ut i løpet av kvelden siden jeg må spise, redigere bildene, osv! 

Dagens resultater

Fredrikstad - Stabæk 22-25 (11-12):

Fredrikstad: Kamilla Ersek 7 (2), Ida Wernersen 6, Kari Brattset 4, Martine Hovden 2, Malene Staal 1, Tina Bjerke 1 og Emilie Wernersen 1.

Stabæk: Kristin Nørstebø 9, Hanna Bredal Oftedal 5, Thea K. Pettersen 4, Christina Solheim Andersen 2, Lisa F. Bernhardsen 2, Karoline Næss 2 og Tiril Gunther Merg 1.

Utvisninger: 
Fredrikstad 1, Stabæk 2.
Tilskuere: 689.Budstikka.no

Larvik - Sola 37-19 (22-6):

Larvik: Tine Kristiansen 11, Linn-Kristin Koren 7, Isabel Blanco 5, Kari-Mette Johansen 4, Linn Sulland 3, Sara Breistøl 3, Mie Sofie Sando 2 og Karoline Dyhre-Breivang 2.

Sola: Nina Stokland 6, Malin Holta 3, Kristine Gudbrandsen 3, Heidi Samuelsen 2, Lene Tønnesen 2 (1), Marianne K. Andersen 1, Vibeke Mæland 1 og Therese Nordbø 1.

Utvisninger: Larvik 5, Sola 5.

Tilskuere: 778.

Larvik håndballklubb på facebook

 
Njård - Byåsen 18-31 (10-15):


Njård:
 Ingvild Flovik 5, Tuva Marstein 4 (1), Maiken Kavli 3, Christine Randsborg 3, Marthe Holmen 2 og Ane Mogstad 1.

Byåsen: Camilla Herrem 8, Ida Alstad 6, Inga Berit Svestad 6, Mari Molid 5, Hanna Yttereng 2, Tonje Nøstvold 2 og Iva Zamorska 2.

Utvisninger: Njård 2 + rødt kort, Byåsen ingen.

Tertnes - Levanger 28-22 (12-12):
Tertnes: 
Marie Liljegren 8, Linn Gossé 7 (3), Marthe Reinkind 6, Sissel Nygård Pedersen 4, Stine Rieber-Mohn 1, Jeanette Haga Holgersen 1 og Stine Lund Andreassen 1.

Levanger: Sara Andersson 9 (4), Ramúne Pekarskyté 6, Silje Mari Berget 3, Susann Iren Hall 2, Kjersti Salberg 1 og Silje Katrine Svendsen 1.

Utvisninger: Tertnes 1, Levanger 4.

Vipers - Flint 19-18 (6-12):
Vipers: Christin Daland 6 (2), Sanne Bak Pedersen 4, Louise Pedersen 2, Michelle Brandstrup 2, Maria Hansen 2, Siren Gundersen 1, Ida Marie Aa 1 og Kristine Lunde-Borgersen 1.

Flint: Ellen Marie Folkvord 5, Thea Bjerkestrand Bøe 5 (1), Christina Foss 2, Tina Larsen 2, Marianne Iversen 2 og Randi Sulland 2 (1).

Utvisninger: Vipers 4 + rødt kort, Flint 3.

Tilskuere: 614.

 
Fvn.no

Resultatene er funnet på vgd.no/sport/handball

Kommer med bilder fra Larvik kampen i morgen :) 

Nå er det bare noen timer igjen.....

Snart stikker jeg til toget som jeg skal sitte på i 35 minutter, og deretter skal jeg kjøre bil i nesten 2 timer. Gleder meg masse til å se Larvik jentene spille igjen, blir utrolig bra. Er ikke hjemme igjen før i 22/23.00 tiden, så jeg vet ikke om jeg får blogget noe særlig før etter skolen i morgen. Kampen går ikke på TV, men skal prøve å filme litt + ta masse bilder :) 

Her er noen bilder fra tidligere kamper jeg har vært på: 

NM finalen 2010 - satt veldig langt unna derfor det er så dårlig kvalitet. 


LØKE LØKE :D


Linka og Einar


KMJ, Gro og Tonje


Linka mot Stabæk


Thea mot Stabæk


KMJ mot Stabæk 


KMJ og Gro i Champions Leauge finalen


Champions Leauge finalen - Cecilie

Kari Mette Johansen drakta er på, Larvik skjerfet er med og jeg er kjempe klar for å heie på Norge/verdens beste lag. 

De ble knust, rett og slett

Det ble en knusende seier til Storhamar over Gjøvik i serieåpningen. Kamilla Sundmoen var i toppform og ble kåret til banen beste. Etter et kvarters spill ledet hun 6-4 alene mot Gjøvik, før de andre meldte seg på :) LHK - Sola

Larvik spiller sin seriekamp mot Sola i morgen.

Dato: 04.09.2011
Tid: 17.00
Sted: Arena Larvik

Litt fakta om begge lag: 

Larvik vant alle sine 22 kamper i 2010/2011 sesongen. 
Mål tilsammen
797 mål! (716 spillermål og 81 straffer -  36,2 i snitt pr kamp.
De havnet på en 1.plass på mestscorede lag i Postligaen. 

Toppscorer for laget: 
-Heidi Løke 221 mål (201 spillermål - 20 straffer - 10 mål i snitt pr kamp.)
Havnet på en 1.plass totalt av alle spillerne. 
-Linn Jørum Sulland, 115 mål (11.plass) 
-Linn-Kristin Rieglehuth, 86 mål(24.plass)

Utvisninger og røde kort:
Larvik fikk tilsammen 23 utvisninger og 0 røde kort - og var det snilleste laget i Postligaen. 
Karoline Dyhre Breivang var den som fikk flest med sine 6 utvisninger. Totalt  havnet hun på en 27.plass av alle spillerne i Postligaen. Deretter kom Tine Stange (5 utvisninger) og Heidi Løke (3 utvinger)Sola hadde 6 seiere, 3 uavgjort og 13 tap i forrige sesong, havnet tilslutt på en 9.plass. 

Mål tilsammen:
539 mål! (493 spillermål og 46 straffer -  24, 5 mål i snitt pr kamp)
De havnet på en 7.plass totalt i Postligaen når det gjelder mål i løpet av sesongen. 

Toppscorer for laget: 
-Lene Tønnesen, 119 mål. (90 spillermål og 29 straffer. - 5,4 mål i snitt pr kamp) Hun havnet på en 9.plass på topscorer lista av alle spillerne i Postligaen. 
- Heidi Samuelsen, 71 mål (32.plass) 
Silje Stangeland, 62 mål.(43.plass)


Lene Tønnesen

Utvisninger og røde kort: 
Sola fikk tilsammen 49 utvisninger og 2 røde kort.
Kristine Gudbrandsen fikk 16 utvisninger og et rødt kort.  Hun kom på 1.plass av alle spillerne i Postligaen. 
Vibeke Mæland (10 utvisninger og 1 rødt kort) og Marianne Klepp Andersen (8 utvisninger)

Kristine Gudbrandsen
 
Resultater mellom disse lagene i forrige sesong (Larvik først)
 41 - 25 og  36-14

Jeg tror på Larvik seier, selv uten Gro, Olga og Heidi. Gjør du?  

I DAG BRAKER DET LØS :)

Klokken 16.00 i dag er det seriestart for Postligaen, og det er Gjøvik og Storhamar som får æren av å åpne den! 


Må jo si at jeg heier litt på Storhamar, mest pga disse to (Betina Rigelhuth og Lise Løke)

Jeg skal selvfølgelig se på kampen som går på TV2SUMO klokken 16.00. Kampen gikk visst ikke der allikevel... 
Tror det kan være lurt for dere som ikke har det å kjøpe.. Grunnen til det ser dere her

Jeg bare lurte på en ting.. Jeg skriver om regel om Larvik og Norges kamper, men vil dere ha resultatet/målscorere til de andre lagene i Postligaen også? For da kan  jeg gjøre det altså :) 


> Har du TV2SUMO og skal du se kampen i dag?  


I morgen er det storesøster Rieglehuth som skal i ilden, gleder meg! :) 

Hva roper hun egentlig?

 Visste du at? 

- Karo roper et kamprop før hver kamp, men ingen av lagvenninne vet hva hun sier. De bare svarer A-O, A-O? 
Det er et rop som har vært der i alle år, men hvis jeg skal være ærlig så aner jeg ikke hva Karo sier. Jeg bare svarer, jeg, sier Kari Mette til Dagbladet. Jeg tror kanskje det er litt hemmelig, sier Tonje Nøstvold. 


- Marit Breivik og Guri Sørum (moren til Linn Jørum Sulland) spilte sammen på landslaget. 
- Pinligste jobben Sara Breistøl har hatt er kjøttkakevipper. (fra 2006) 

Haha, sånn går det når man kjeder seg. Vet jeg er dårlig til å tegne ;p 

 

 

1 dag, 23 timer og 5 minutter!


Tine Linka og Tine

Dere kan fortsatt komme med forslag til hvordan konkurransen jeg skal ha, dere kan si deres mening her! Konkurransen blir satt i gang på mandag, og jeg håper jeg får tak i noen autografer! 


Nå burde man vel kjøpe seg TV 2 sumo

Larvik Håndballklubb har inngått et samarbeid med medialinja ved Thor Heyerdahl VGS som vil gi både publikum i hallen og i stua en bedre kampopplevelse.

Gjennom mediaavtalen med TV2 vil alle kampene (til Larvik) i Postenligaen bli vist på TV2 Sumo fra og med denne sesongen. Larvik Håndballklubb ønsker å gi de som ser kampene fra Arena Larvik en ekstra god opplevelse!

Klubben har derfor inngått et samarbeid med medialinja ved Thor Heyerdahl Videregående Skole, som blir en stor del av produksjonen. Elevene vil stå for produksjon og kameraføring i samarbeid med profesjonelle aktører.
TV2 vil være tilstede med et kamera på de kampene som ikke direktesendes til TV2 hovedkanalen eller TV2 Zebra. Larvik HKs samarbeidspartner, MediaSystem, vil ha det tekniske ansvaret for sendingene.

- Vi er veldig glade for å ha fått til et samarbeid med skolen om dette prosjektet. Siden skolen og Arena ligger vegg-i-vegg var de en naturlig samarbeidspartner. Det vil gi elevene en unik mulighet til å jobbe side ved side med profesjonelle aktører og til å få vist sitt arbeid til et stort publikum. For oss som klubb er det veldig positivt å kunne ha med unge, kreative folk som kan være med oss å utvikle dette produktet videre, sier arrangements- og informasjonssjef Tove Berget til larvikhk.no.

Publikum i Arena vil også nyte godt av denne satsningen. I tillegg til gode bilder på storskjermen vil de også kunne få med seg intervjuer av trenere før kamp og i pausen.


Dette høres jo veldig bra ut, ihvertfall for min del for jeg fikk 6 måneder med TV 2 sumo i bursdagsgave av pappa.


Da blir det mye TV/ internett  tid på disse jentene forhåpentligvis :) 

 

2, 19 og 12!


I LOVE THE TEAM SPIRITI LOVE THE PLAYERS


AND I LOVE THE TEAM <3 

Nå er det bare 2 dager, 19 timer og 12 minutter (i skrivende stund)  til seriestart, dette blir gøy :) Gleder meg til å se disse jentene spille fantastisk håndball utover sesong! 
Hvordan konkurranse?

Fikk noen kommentarer på hvilken autografer dere helst ville ha hvis dere vant konkurransen! (her) Nå lurer jeg på åssen konkurranse dere kunne tenkt dere? 

''Gjett hvem'', spørsmål, bilderedigering, beste bilde eller har dere noen andre forslag?  

 

Konkurranse?

Vurderer en liten konkurranse i løpet av helgen. I tillegg vil jeg prøve å få tak i en liten premie, kanskje! 

Det har seg sånn at jeg skal på LHK- Sola på søndagen, og da tenkte jeg kanskje å få tak i bilde med autograf på.Om det hadde vært noe? Jeg har liksom ikke så mye penger og kan ikke gi bort en drakt heller liksom. Håper dere skjønner det, hehe. (Men det er jo tanken som teller). Vil på en måte gi dere noe tilbake, siden dere er så snille å besøker bloggen og kommenterer. 

 Men jeg vet ikke hva dere synes? I såfall hvem sin autograf vil du helst hatt? 

Kan ikke love at jeg får av alle, for noen av spillerne går rett i garderoben.. Men en eller annen blir nok igjen :)