november 2013

Møbelringen Cup.

Da er det klart for Møbelringen Cup igjen, og det blir gøy. Jeg skal til Drammen på lørdag, og det blir gøy. Skulle gjerne vært der alle dagene, men sånn ble det ikke dette året. Møbelringen pleier å være veldig populært, så det blir garantert god stemning. 

Første kamp er Norge - Nederland, og sendingene starter 19.00 på TV2 sportskanalen + sumo. På lørdag er det Norge - Russland, den sendes på TV2 og sumo (19.10), samme tid og kanal når Norge møter Sør-Korea på søndag :) Lover dere bilder og slikt på lørdagen ihvertfall :) 

Mer om Møbelringen Cup finner dere her: http://www.handball.no/p1.asp?kat=25 


//vg.no - Pressetreff i går. 

 

Søndagens bomber

I kveld ble de siste kampene før jul spilt i kvinnenes Postliga, og det ble noen små og store ''bomber''  i kveld. 

Fredrikstad - Byåsen 33-31 - En stor bombe etter min mening. Fredrikstad hadde 2 poeng før lagene møttes og lå på 10.plass. Byåsen var nære ved å slå Larvik på onsdag, men taper mot et av bunnlagene i serien. Merkelige greier, hehe. 
Tonje Nøstvold scoret 5 mål og Camilla Herrem 4

Levanger - Oppsal 20-23 - Levanger jakter fortsatt sine første poeng, men Oppsal ville ikke gi de i ifra seg. Det ble en 23-20 seier til Oslo laget.

Glassverket - Tertnes 26-22 Glassverket var et av lagene som ble spådd i toppen dette året, men de har ikke vært så nærme ''topplagene'' som vi hadde trodd. I kveld var det andre boller, og det ble en 26-22 seier over Tertnes. Det var jevnt under hele kampen, men det var Glassverket som var sterkest. 
Veronica Kristiansen ble toppscorer sammen med Renate Saastad Sømme med 7 mål. 
Stine Skogrand scoret 5 mål (og ble banens beste), mens Linn Gossè satte inn 3.

Nordstrand - Vipers 25-21 - Opprykkslaget Nordstrand har imponert hittil og ligger nå på  4.plass i serien. De har tidligere spilt uavgjort  mot Oppsal, vunnet mot Glassverket og tapt med kun 1 mål mot Stabæk. 

Storhamar - Stabæk 28-21 Det er alltid litt spenning mellom disse lageneog det er som regel alltid jevnt. Storhamar vant 22-21 sist, og i kveld var det litt større sprang mellom de. Det var allikvel jevnt hele veien, men Storhamar satte inn et ekstra gir mot slutten. 
Maja Jakobsen satte inn 9 mål og var avgjørende, mens for Stabæk ble Karoline Næss toppscorer med 7 mål. Ellers ble landslagsmålvakt Silje Solberg kåret til banens beste, Maja ble for Storhamar. Betina Riegelhuth scoret 8, Sanna Solberg scoret 3. 

Som sagt vant Larvik 37-16 over Flint i går. Der ble Gro Hammerseng banens beste! 


Maja Jakobsen satte inn 9 viktige mål for Storhamar mot Stine Bredal Oftedal's gamle lag, og vant kampen i kveld. 


Nå er det juleferie for de fleste, bortsett fra de som skal spille VM. Sånn ser tabellen ut nå: 


1. Larvik 16 p
2. Storhamar 14 p
3 Byåsen Elite 12 p
4. Nordstrand 11 p 
5. Tertnes 10 p
6. Stabæk 9 p
7. Glassverket 9 p
8. Oppsal 5 p
9. Vipers 4 p
10. Fredrikstad 4 p 
11. Levanger 0 p
12. Flint 0 p

Solid seier og serieledere

I dag var det Flint som ble overkjørt med en solid 37-16 seier. Nora Mørk var i slaget, igjen, og lekte til tider med Flint. Hun fintet seg igjennom og hadde god fart fremover. Ellers var Linn Sulland i slaget, og fikk satt inn noen straffer. Tine Rustad Kristiansen fikk mye spilletid i kveld og gjorde en god jobb, ble noen feil, men det ble også noen fine mål. Jeanett fikk også mye tillitt i dag, og fikk også en rolle som 3'er i forsvaret. Dette gikk bra, og jeg synes hun gjorde en god jobb. Frida Bjaaland fikk satt inn noen susere. Ellers var det mye fart fremover og mye mål, Flint gjorde mye feil og Larvik kunne løpe fremover. Larvik sto veldig godt bakover i første omgang, og slapp bare inn 6 mål. Det glapp litt i andre omgang, men Ole prøvde litt forskjellige spillere sammen. Det ble også en del feil mot slutten, men sånn blir det jo alltid. 

Nå kan Larvik gjengen (med unntak av VM jentene) ta en velfortjent juleferie som serieledere!! 

Gro Hammerseng- Edin, Karoline Dyhre Breivang og Lene Rantala slappet av på benken i dag. Thea Mørk, Isabel Blanco og Anja Hammerseng-Edin spilte også veldig lite i dag, men det gjorde at andre fikk sjansen :)  Det var visst veldig kaldt i hallen i dag, og sånn så spillerne ut på benken:

hEVWf-NtkLfoto: www.instagram.com/fotosas 

CUPFINALE NESTE

Etter en tøff match mot Byåsen på onsdag, ble det en seier og cupfinale for Larvik.  Gud så deilig det var :) Stemningen var god etter kampen og jentene jublet for seier.
Kampen endte tilslutt  30-27 og Gro Hammerseng var på hugget for Larvik. Har savnet litt den gamle Gro fremvover, og nå viste hun hva hun var god for. Isabel gjorde jobben bakover, men overlot plassen til Lise fremover. De snakket om at hun var litt småsyk og derfor spilte hun ikke så mye. Nora Mørk var som vanlig på hugget og ble toppscorer for Larvik. For Byåsen gjorde Camilla Herrem en god jobb på kanten,og Tonje Nøstvold fikk også vist frem skuddene sine.  Det var en tøff og jevn kamp hele veien, og jeg ble litt nervøs en periode. Byåsen var i ledelsen et par ganger, men alle vet at Larvik er tøffe. 

Tertnes gjorde jobben mot Oppsal og vant solide 25-14. Morro for Linn Gossè, Stine Skogrand og resten av Tertnes jentene. Det blir en tøff match som venter dem i Spektrum, men håper de kan gi Larvik litt kamp :)  Det er så morro at det blir cupfinale igjen, og jeg skal for 3.året på rad dra å se på. Gleder meg masse masse masse. Vet at jeg får billett i julegave :) Ellers har jeg bestilt ny kamera linse som jeg gleder meg til å teste neste helg i Møbelringen Cup :) Flere som skal dit eller?  

Jeg er så heldig at jeg har noen bekjente håndballfans i Trondheim, så Rikke var så grei å tok noen bilder for meg. Her får dere de: 

 Dødens gruppe.

Da er gruppene og trekt, og Larvik hadde rimlig uflaks i trekning. Nå ødela de jo litt for seg selv da de tapte mot Vardar og ''bare'' ble nummer 2 i gruppa, men allikvel. 
Gruppene ble slik:
Gruppe 1: FC Midtjylland, Vardar, Sävahof og Thüringer.
Gruppe 2: Larvik, Gyør, Krim og Budcnost. 

Det beste for Larvik hadde jo vært å fått FC Midtjylland, istedet for Gyør og Sävehof/Türinger istedet for Buducnost. Men som Sulland skrev på instagram: ''Vi fikk den vanskeligste gruppa vi kunne få, men skal bøtta hjem må vi slå alle''. 


Larvik mangler noen spillere, og det hadde vært greit å fått igjen Leganger og Larsen før hovedrundene. Larvik har slitt litt bakover i de siste kampene, og det har vært mye som har kladdet. Spillet må skjerpes skal de klare å slå disse lagene, det er det ingen tvil om. Forsvaret må settes, figtene må taes, og de må sette fart fremover. Jeg tror Larvik vil vise seg fra en annen side allerede i morgen i cup semifinalen mot Byåsen :) 


HEIA LARVIK

Byåsen møter Lokmotiva Zagreb i Cupwinner cupen's 4-runde, mens Tertnes møter sterke FTC fra Ungarn. FTC møtte Larvik i gruppespillet i fjor, og gikk videre til hovedrunden som nummer to i gruppa bak Larvik. Sistnevnte tapte 28-24 på bortebane i Ungarn, men vant 30-23 i Arena Larvik. LHK endte som gruppevinnere pågrunn av målforskjellen

Ellers møtes Viborg og Team Tvis Holstebro hverandre i 4.runden. Heldansk oppgjør med andre ord, og flere norske møtes til kamp. Marit Malm Frafjord, Amanda Kurtovic og Anne Kjersti Suvdal spiller for Viborg og Ida Alstad for Holstebro. 

Champions League trekning

I morgen er det Champions League trekning, og da får vi se hvilke lag Larvik møter. Siden de ble nummer to i gruppa møter de to gruppevinnere og en gruppetoer, noe som er et litt vanskeligere utgangspunkt enn hvis de hadde blitt nummer 1. Allikvel så må alle lag slås for å nå toppen, er de gode nok til å vinne CL så vinner de disse kampene i hovedrunden :) Jeg har trua på at det går veien for Larvik, selv om det har gått litt så som så i det siste. 

Disse er med videre: 

Gruppevinnere: Gyør, FC Midtjylland, Krim og Vardar
Gruppetoere: Larvik, Sävehof, Budcnost og Thüringer

De som har spilt i samme gruppe kan ikke  møtes igjen i hovedrunden, så Larvik kommer ikke i samme gruppe som Vardar uansett. Allikvel er det tøffe lag som venter. Larvik tapte 4 av 4 kamper mot Gyør i forrige sesong (møtte de i hovedrunden og finalen), og selv om de har mistet et par spillere så er Gyør fortsatt sterke. De vant samtlige av sine gruppekamper denne sesongen, og jeg tror faktisk de var det eneste laget som gjorde det. Gyør er et lag vi har møtt i flere sesonger på rad og det er alltid tøffe matcher mot dem. De møttes i 09/10 sesongen i hovedrunden, da ble det 29-27 seier hjemme og 28-23 tap borte. Da Larvik vant CL året etter møttes også lagene i hovedrunden, der ble det en skrell på hjemmebane med et 25-16 tap. Da manglet laget blant annet Gro Hammerseng som var syk, men da lagene møttes på bortebane var det et annet lag som entret banen. Stillingen ble 24-18 etter en kontringsoppvisning fra Larviks raske kanter. Nok et tap og en seier ble det sesongen etter (11/12), Larvik måtte vinne mot Gyør (som allerede var videre) for å nå en semifinale. Karl Erik Bøhn var tilbake i Arena Larvik for første gang etter sparkingen året før. Han satte blant annet Katrine Lunde på benken i hele kampen, og det var ikke et så tent Gyør lag som var på besøk. Det endte ihvertfall med en klar 32-25 seier!  Mot Gyør går det litt begge veier, det har vi jo sett de siste sesongene. Allikvel er de vel en av forhåndsfavorittene til å vinne hele greia nok en gang. Allikvel så skal Larvik klare å ta de, men da må de være veldig konsentrerte og skjerpa hele kampen igjennom. 

 

Larvik møtte Krim i semifinalen forrige sesong. Da tapte de 24-22 hjemme, men vant 27-19 borte etter en meget god kamp. FC Midtjylland var i samme gruppe som Larvik i 11/12 sesongen, det ble en 26-22 seier på bortebane og  et litt overraskende tap 27-20 på hjemmebane. Sävehof møtte vi i gruppespillet i fjor, og det ble to seiere -> 39-31 hjemme og 29-25 borte. Det er vel forsåvidt et lag Larvik skal slå, men det ble to tøffe matcher i fjor. Husker at Larvik ikke var helt på topp, spesielt ikke i forsvar. Det ser vi jo når de slipper inn hele 31 mål, dog scoret de mye fremover :) 
Buducnost var laget  jentene måtte slå for å komme i CL finale i 2011, noe de klarte. Det ble en klar 25-20 seier hjemme, og det ble en tøff match i heksegryta i Montenegro. Kampen endte tilslutt 27-24 og Larvik kunne juble for sin første finale. Året etter fikk Budcnost en revansje med 22-20 seier i Larvik og en klar 23-13 seier på hjemmebane. Uff den kampen i Montenegro husker jeg var forferdelig å se på. Det var ikke mye som fungerte fremover for å si det sånn, 13 (!) mål ble det.. I fjor var det Larvik som ville ha revansje og det fikk de, og Buducnost ble til Buduknust i Arena Larvik. 26-28 ble resultatet etter en 20-18 seier på bortebane. 
Thüringer har vel ikke Larvik spilt mot etter det jeg ser. 

 

Larvik - Vardar

I går var det gruppefinale i Arena Larvik. Fikk ikke skrevet noe her fordi nettet på toget ikke samarbeida med meg, så beklager det. 

Jeg var på plass i Arena Larvik, og det var så gøy å endelig være i hallen igjen. Stemninga var veldig god i går, og vi heiet masse og buet litt når Vardar var i angrep. Dessverre hjalp det ikke, for de tapte med to mål. Skikkelig kjedelig, for det så bra ut i 1.omgang. Dessverre var gjengen slappe bakover og slapp Vardar lett igjennom, ihvertfall etter pausen. Fremover også kladdet det veldig, og når Larvik fikk to kjappe utvisninger etter hvilen så ble det vanskelig. Dette ødela mye for resten av kampen, for Vardar laget en luke som de aldri fikk hentet igjen. Ble litt frustrasjon på Larvik benken, og det skjønner jeg godt.  

Selvfølgelig hadde jo jeg klart å glemme den lange linsa til kamera, så jeg fikk ikke zoomet noen ting. Bildene ble ergo ikke så bra, men fikk ihvertfall noen fra gårsdagens match. Skal huske den når jeg skal på kamp igjen om under 2 uker :)
Nora Mørk ble kampens toppscorer med 6 mål, men det var Isabel Blanco som ble kåret til banens beste. Var veldig enig med juryen, for Isa var kjempe god i gårsdagens kamp. 

 
VM troppen: En liten overraskelse.

I dag ble VM troppen tatt ut, og det ble hele 17 spillere som får bli med til Møbelringen Cup. Dette er grunnet skade på Heidi Løke blant annet. De to som blir med som den 16 spiller'n er Tonje Nøstvold og Pernille Wibe. 

En liten overraskelse ble det i dag også, og det er at Linn Gossè ble vraket til fordel for Camilla Herrem som ikke  har spilt på landslaget i hele år pga skade. Det var en skuffet Linn Gossè som snakket med pressen i dag, og det er forståelig. Kjedelig for Linn, jeg hadde håpet hun ble med. 

Kari Aalvik Grimsbø er reserve som målvakt, men har slitt litt med skade siden oktober. Hun er med igjen for full neste helg, men blir ikke med til VM så lenge Thorir ikke bytter/ noen blir skadet.  De har også Emely Sando og Alma Hasanic i bakhånd. 

Her er troppen, og det er blant annet et gledelig gjensyn med Nora Mørk. Sanna Solberg og Veronica Kristianse får sin mesterskapsdeby: 

Nr Navn Klubb Født Kamper/Mål
12 Silje Solberg Stabæk Håndball 16.06.90 037/000
16 Katrine Lunde Haraldsen Györ Audi ETO 30.03.80 228/003
02 Mari Molid Levanger 08.08.90 057/038
04 Stine Bredal Oftedal Issy Paris 25.09.91 067/102
05 Ida Alstad Team Tvis Holstebro 13.06.85 097/251
06 Heidi Løke Györ Audi ETO 12.12.82 123/429
08 Karoline Dyhre Breivang Larvik HK 10.05.80 277/453
09 Isabel Blanco Larvik HK 10.05.79 076/154
11 Anja Hammerseng-Edin Larvik HK 05.02.83 049/120
15 Linn Jørum Sulland Larvik HK 15.07.84 144/441
17 Veronica Kristiansen Glassverket IF 10.07.90 014/037
18 Linn-Kristin Riegelhuth Koren Larvik HK 01.08.84 237/883
22 Nora Mørk Larvik HK 05.04.91 019/058
23 Camilla Herrem Byåsen Elite 08.10.86 127/308
24 Sanna Solberg Stabæk Håndball 16.06.90 023/051

Følgende spillere er tatt ut til Møbelringen Cup-samlingen.  Lagets 16. spiller til VM tas ut senest etter Møbelringen Cup:

07 Tonje Nøstvold Byåsen Elite 07.05.85 169/385
13 Pernille Wibe Issy Paris 17.04.88 012/008


//handball.no
 

Jeg har vært veldig usikker på Linn Sulland, siden hun ikke har prestert så bra i det siste. Synes heldigvis hun har kommet seg litt i de siste CL kampene, og håper hun fortsetter sånn. Ellers synes jeg ikke hun fortjener den plassen, dessverre. Det er heldigvis et par kamper til å bevise at jeg mener litt feil, hehe. 


I fjor var de et team, i dag ble de skilt. 


Visste du at: 
Camilla Herrem har hatt tre forskellige partnere i de tre siste mesterskapene (OL, EM og VM) - Kari Mette Johansen, Linn Gossè og nå Sanna Solberg. 

Mange spillere er byttet ut/ er ikke med pga skade i dagens tropp -> Marit Malm Frafjord, Linn Gossé, Kristine Lunde-Borgersen, Karoline Næss, Ida Bjørndalen og Maja Jakobsen har måtte vike. 

Nora Mørk har ikke spilt mesterskap siden debutmesterskapet 2010, det er tre år siden. 

Vi har fått et nytt tvillingpar på laget -> Sanna og Silje Solberg. Den ene spiller ute og den andre er keeper! 

 

Larvik - Oppsal

''Dersom det stemmer at en dårlig generalprøve gir en god premiere kan vi vente oss en solid kamp av Larvik mot Vardar på lørdag. I kveld ble vi vitne til en kamp hvor Larviks prestasjoner svingte voldsomt. Periodevis mye bra, men i dag var bunnvået altfor lavt. Det beste ved kampen var publikumsoppmøtet. De ca. 2000 som møtte opp laget en ramme rundt kampen. Når den var slutt ble vi vitne til autgrafkøer som var like lange som køene ut av hallen.

Larvik fikk en god start og ledet tidlig 6-1. Resten av kampen gikk i berg og dalbane modus. Oppsal spiste seg innpå og var tre mål bak med snaue 8 minutter igjen av første omgang. En sluttspurt ga Larvik-ledelse 17-11 til pause. Mange tenkte nok at takten for resten av kampen ble satt da, men så var ikke tilfelle. Oppsal scoret omgangens første tre mål, og var  med det kun tre mål bak Larvik. På stillingen 22-19 til Larvik måtte hjemmelaget gi slipp. De siste 15 minuttene vant Larvik med 7 mål og 10 totalt.

Manglet fokus og konsentrasjon

Ole Gustav Gjekstad var ikke spesielt fornøyd med den han fikk se av laget i kveld.

-Linn Jørum Sulland lager 12 mål på 16 forsøk og det er veldig bra, ellers er det skremmende dårlig skyting fra 6-meter. Pluss til Sofie Heide Lund som lager to mål på to forsøk i de fem minuttene hun får spille. Starten av kampen var bra, men i de siste 45 minuttene synes jeg at vi møter et lag som viser bedre innsats enn oss. Det er vi ikke vant til.

-Vi må ha et langt bedre fokus på lørdag, og innstilling til å holde konsentrasjonen oppe gjennom hele kampen. Da møter vi et mye bedre lag enn i kveld, spekket med europeiske toppnavn. Vi kommer ikke til å få ett eneste minutt til å hvile oss eller ramle ut av fokus fra klokken 1930 til 2100, avslutter Ole Gustav Gjekstad.

Neste oppgave for Larvik er altså gruppefinalen mot Vardar førstkommende lørdag kl.1930. Vi føler oss sikre på at vi får se et helt annet Larvik når den kampen starter.''

//larvikhk.no

I helgen er det gruppefinale i CL mellom Vardar og Larvik. Billetter får du på larvikhk.no, KOM PÅ KAMP :D 


Bilde er hentet fra Tor Odvar Moen sin twitter! 

 

Match!

Nå er det nest siste CL kamp i gruppespillet for Larvik, og de møter Podravka på bortebane. De vant klart sist 34-18, men det blir allikvel tøft i kveld. Larvik er uansett videre i CL, uavhengig av hvordan det går i kveld. Det eneste de kjemper om er gruppeseieren. Nå ligger de på andreplass med 1 mål under i målforskjell for Vardar, det er derfor veldig jevnt. De to øverste lagene møtes neste helg i en ren gruppefinale!!  Kampen går på TV2 sport premium og sumo NÅ!!

Månedens spillere OKTOBER


Det ble to av Norges yngste spillere som ble månedes spillere  i oktober. Headeren blir fikset i løpet av helgen :) 

Topp oppgjør

I dag er det klart for toppoppgjør i Postligaen og det mellom 1. og 2. plassen i serien. Det er faktisk Byåsen som ligger øverst, inntil videre, men det er fordi Larvik ble snytt for 22 + mål. Fredrikstad spilte med en ikke spillerberettig spiller i andre serierunden, og kampen ble satt til 0-0. Larvik fikk dog 2 poeng uansett. Det er 6 mål som skiller lagene, så får vi se da hvordan det ender i kveld. 
Larvik hadde en helt ok kamp i helgen mot Bera Bera. Det var litt som kladdet både fremover og bakover, men Larvik kjørte inn til en solid seier allikvel. Seieren sikret videre spill i hovedrunden i Champions Leauge. Gro Hammerseng og Linn Sulland var friske fremover i denne kampen, også Nora Mørk var som vanlig god. Hun ble dessverre skadet i kampen, men er tilbake i kveld :) Larvik må opp noen hakk for å slå Byåsen. 


Nora mot Byåsen i sluttspillfinalen 2012! 


Mange trodde vel at Byåsen ville være veldig svekket denne sesongen, uten både Ida Alstad og June Andenæs, men de har faktisk overrasket. Eller det er vel ikke så overraskende at de er gode, men de har satt de andre solvkanditatene veldig på plass. De vant blant annet 42-22 mot Storhamar (som har sviktet litt i det siste)  og 38-27 mot Stabæk.  Kan de klarre å tukte Larvik også? 
Her er litt statistikk, hentet fra larvikhk.no:

Totalt har klubbene støtt på hverandre 73 ganger tidligere i de hjemlige
turneringene. Her kan man ikke si annet enn at Larvik har statistikken i ryggen.
På de 73 kampene har 61 endt med seier til Larvik, 6 har endt uavgjort og 6 er
tapt.
I seriesammenheng har det vært 44 oppgjør hvor statistikken forteller at Larvik
har vunnet 34 kamper, spilt 6 uavgjort og 4 er tapt.
Sist gang Byåsen vant en kamp mot Larvik var i Cupfinalen i 2007. I
seriesammenheng må vi tilbake til sesongen 1995/96. Den sesongen vant Byåsen
begge oppgjørene- 25-20 i Trondheim og 27-22 i Larvik.
Sist gang Larvik ikke vant en kamp mot Byåsen var i november 2009 da det
endte uavgjort foran en fullsatt Arena Larvik. Siden har Larvik vunnet de siste 17
møtene mot Byåsen ? 7 i Postenligaen, 6 i sluttspillet og 4 i Cupen (NM).


Det er mange kamper i kampen. Nora Mørk/Linn Sulland vs Tonje Nøstvold, Thea Mørk vs Camilla Herrem, Terese Pedersen vs  Alma Hasanic. Vil si at keeperkampen blir den viktigste og mest spenennde i kveld. Tidligere har det vært Cecilie Leganger som har regjert i disse oppgjørene, men hun er skadet. Blir spennende å se hvordan Alma klarer seg i kveld. Larvik mangler også Tonje Larsen i forsvaret. Heldigvis er både Isabel Blanco og Anja Edin tilbake i troppen, det er viktig!! 

TV2 sumo. 19:00. Toppoppgjør. Kjør på! 

#larvikhk #handball #gøy 

Månedens spillere OKTOBER

Litt tregt, men som dere har fått med dere så er jeg innmari treig for tiden. Bedre sent enn aldri :) Det er på tide å kåre månedens spillere, og her er de nominerte: 

 A) Larvik 


Nora Mørk - Hun er tilbake for fullt og har vært god både for Larvik og Norge. Morro for Nora, for det har vært et par tunge år. Hun sette fart, er en fantastisk servitør og scorer mye mål.  Hun er delaktig i mye, enten om hun scorer selv eller sentrer til andre. 

Alma Hasanic - Har fått en litt større rolle for klubben enn først tenkt. Cecilie har vært skadet og Alma har tatt oppgaven veldig bra. Sto blant annet en fantastisk kamp i Spania mot Bera Bera for noen uker siden. Utrolig morro for Alma og bra for Larvik! 

Linn-Kristin Riegelhuth Koren  - Solid hele denne måneden, selv om hun blir litt anonym innemellom! Rundet 500 mål i Champions, og er Larviks toppscorer hittil med 24 mål. Linka er en spiller man kan regne med og er treffsikker. 

Isabel Blanco var også en god kanditat i månedens nominering, men har blitt litt satt ut på grunn av skader. Håper hun er raskt tilbake igjen! 

B)  Landslaget

Katrine Lunde - Sto veldig solid i den andre kvalifiseringskampen mot Romania. I første kampen sto hun godt før pause, men var litt svakere etter hvilen. Hadde dog en veldig viktig redning helt på tampen av kampen.  En viktig spiller for Norge! 

Stine Oftedal - Gjør som Nora, setter fart og er delaktig i spillet. Scorte ikke så mye selv, men serverte bra til de andre. Godt samarbeid med Nora blant annet. 

Mari Molid - Har vært ute av landslaget i en periode, men har kommet veldig bra tilbake. Sto godt i forsvaret og hadde en større rolle en tidligere. Synes Mari Molid overrasket meg litt, og derfor synes jeg hun fortjener en nominasjon. Det er ikke bare bare å komme tilbake på den måten heller. Spesielt ikke når du blir satt sammen med Ida og trent sammen et par dager før kampene. Nå har jo de spilt sammen tidligere også, men allikvel. Blir litt overtent innemellom, men alt i alt var det to gode kamper av Molid. 

(Det er mange flere som kunne blitt nominert fra landslaget, blant annet Ida Alstad og Sanna Solberg.. men de hadde en kamp der jeg ikke ble såå imponert og en kamp som var veldig bra. Måtte velge tre, og da ble det de som er nevnt over)


DERE KAN STEMME FREM TIL 06.11 (ONSDAG), OG DERE KAN SOM VANLIG BARE STEMME PÅ EN FRA LANDSLAGET OG EN FRA LARVIK. 

 
Nora og Stine under EM 2010,kan de få spille et mesterskap sammen igjen? Vi får håpe skaden Nora fikk i går ikke er så ille!! 
Begge to gjorde det bra i kvalifiseringskampene mot Romania. 

Larvik - Bera Bera

Det er klart for en avgjørende kamp i Champions League. Vinner jentene i dag så går de videre til gruppespillet, også må de deretter kjempe mot Vardar om 1.plassen. 


Har vært litt opptatt i det siste, så månedens spiller har gått litt i glemmeboka. Skal få fikset det i løpet av morgen dagen :) Har vært veldig dårlig på å oppdatere her, men på facebook siden min HER får dere litt flere oppdateringer. Lover å bli litt flinkere igjen, men som sagt har hatt mye å gjøre. Har blant annet fått jobb, og da er det litt vanskelig å få blogge så mye. I løpet av måneden skal jeg på en Larvik kamp og en landslagskamp, så da blir det også litt flere bilder fra kamepen :) Håper dere har forståelse for det. 


Det som har skjedd siden siste oppdatering er at Norge vant sin andre kamp mot Romania. Sanna Solberg ble fortjent banens beste i den kampen, og Norge vant 30-18. Ellers har Norge fått lov til å arrangere EM i 2020, og det er gøy. Gøril Snorroeggen har blitt gravid og venter barn på nyåret en gang, koselige nyheter :) 
På onsdag ble det klart hvem som gikk videre til  semifinalen i NM. Larvik møter Byåsen, og Tertnes møter Oppsal. Sistenevnte sørget for en liten bombe, med en klar seier over Storhamar. Morro for Oslo klubben :)