Møbelringen Cup 2011

Spillerbørs Norge-Sverige VG

Norge- Sverige
Terningkast: 5
32-18 (14-9)
Utvisninger: Norge 2x2 min, Sverige 1x2 min

Kathrine Lunde Haraldsen  9  BB 
42 redninger/38 skudd - 0 feil

Kari A. Grimsbø 6
3 redninger/ 7 skudd - 0 feil. 

Mari Molid 5
1 mål/ 4 skudd - 3 feil

Karoline Næss 6
0 mål/0 skudd - 0 feil

Stine Bredal Oftedal 8
5 mål/ 7 skudd - 1 feil

Heidi Løke 8
6 mål/  7 skudd - 0 feil

Tonje Nøstvold 5
2 mål/ 3 skudd - 1 feil

Karoline D. Breivang 6
1 mål/  1 skudd - 1 feil

Kari Mette Johansen 5
0 mål/ 0 skudd - 0 feil

Marit M. Frafjord 8
5 mål/ 5 mål - 0 feil

Linn Jørum Sulland  7
4 mål/4 skudd - 1 feil

Linn-Kristin Riegelhuth Koren 5
2 mål/4 skudd - 1 feil 

Gøril Snorroeggen  5
3 mål/ 7 skudd - 4 feil

Amanda Kurtovic  5
3 mål/ 8 skudd - 1 feil. 

 
Camilla Herrem 
0 mål/ 1 skudd - 1 feil

Vurdert av Jostein Overvik 

Spørsmål

Kan du fortelle om alle gangene du så spillere??? Hvordan oppførte Kari Mette jeg i heisen? Herreguuud du er så heldig, fortell fortelllll!!!! :-) 

Har vel egentlig fortalt om alle gangene jeg traff de :)  Møtte Ida, Marit Breivik og Heidi i gangen et par ganger, i og med at vi sov i samme etasje. Kari Mette oppførte seg vel helt vanlig?;p  Haha. Kari A. Grimsbø synes hun var kul siden de bodde i 14.etasje begge to. Heheh :) Fant vel ut at KMJ hadde rom rett under oss. 

Fikk du noen autografer av spillerne ? :D
Fikk sånne autograf kort av Kari Mette og Heidi. Pleier bare å spørre om bilder jeg, hehe. 

1. Hva har skjedd med kneet til Linn Kristin?
Vet ikke. Flere av spillerne hadde isposer på seg etter kampene - Kari Mette, Stine, Linka, Marit, osv. Tror ikke det var noe alvorlig, siden de spilte jo alle kampene :) 

2. Har du tatt det bildet selv? :)
Nei! :) 


Satt du på livchatt med nora mørk under kampen mot sverige i dag?
Var i hallen, så nei gjorde ikke det :) 

Kan du blogge om anniken obaidli? hun er jo ung og talentfull :-)
Hehe, hvem er det? ;p  

Når du møter håndballjentene, får du vel et lite førsteinntrykk.

Hvis jeg har glemt noen spørsmål angående turen så er det bare å spørre på nytt i dette innlegget :) 

Møbelringen Cup 2011 Del 3

Da var vi kommet til siste delen av Møbelringen Cup. Merker at jeg savner å være i Stavanger, det var utrolig morro!

Vi spiste frokost samtidig som jentene denne dagen også. Fikk ikke tatt heisen med dem ned da, siden det ble så fullt. Vi gikk for å slappe av på hotellet før vi måtte skjekke ut, så det var chill. Gikk ut på gangen for å snakke med venninna mi, og når jeg var ferdig kom Heidi ut av heisen. Endelig turte jeg å si noe, så ønsket henne lykke til. I tillegg snakket vi litt om Norge-Spania kampen, før vi gikk på hvert vårt rom (har fortalt om dette i et tidligere innlegg). Vi traff også på jentene før vi dro ned til Idrettshallen. Sa ingenting til de, siden flere snakket sammen, osv. I tillegg var de så mange, så det ble litt kleint. Føler det blir teit å avbryte de midt i en samtale liksom, var flere som gjorde det.. men jeg synes det er litt frekt egentlig. 

Vi fikk med oss litt av Spania-Tyskland kampen, men ikke så mye. Jeg så at jentene varmet opp, og bestemte meg for å gå bort å ta noen bildere. Jeg sto på tribuna som var rett over der de var, det var ganske god utsikt. (Ca 2/3 meter over bakken,det var ikke så høyt for jeg hoppet ned der etter kampen).  Flere barn sto helt oppi spillerne, spurte om autografer og hadde kameraene klint oppi tryne på dem. Det går kanskje ann å ta det litt med ro? Greit at de er 10/11 år, men ja. Skjønner ikke hvordan spillerne klarer å konsentrere seg kun om oppvarminga, men de er vel vandt til det. 

Norge - Sverige
Norge gikk raskt opp i en 4-2 ledelse, etter en god start av Tonje Nøstvold. Etter 22 minutter satte Heidi Løke mål nummer 10 for Norge, Sverige hadde seks mål. Forsvaret sto godt, og det som kom igjennom tok Kathrine Lunde Haraldsen. Til pause sto det  14-9, nok engang hadde de en ''stor'' ledelse. Norge hadde sluppet seg ned både mot Tyskland og Spania, kunne de klaere å holde ledelsen helt ut? 
Det var Sverige som kunne juble for omgangens første mål etter pause, men glede ble kortvarig. Norge dro bare mer og mer i fra. Kathrine fortsatte å STOR spillet i det norske målet, mens det gikk hurtig fremover. Allerede 12 minutter ut i omgangen ledet vi med ti mål, 22-12. Norge hadde scoret åtte, mens Sverige hadde satt inn tre.
22-12, ble til 27-15, og etter 22 min var ledelsen doblet -  30-15. Svenskene slet i forsvar, og i angrep... 
Sluttresultatet ble 32-18, en god gjennomført kamp av jentene. Sverige hadde mange skader, så det er en av årsakene til at kampen gikk som den gikk. Allikevel så er det godt gjort å holde nivået i en hel kamp, selvom svenskene er svekket.

Stjernebørs:
*** Katirne Lunde Haraldsen
** Heidi, Marit, Stine
* Linn

Jeg syntes det var mange som bidro, og ville vinne. Katrine Lunde Haraldsen ble banens beste, det var egentlig ingen tvil om det. Hun fikk 38 skudd i mot seg, og hun reddet 24 av dem. Kari kom innpå litt hun også, reddet 3 og slapp inn 4 mål. Synes keeperne våre har vist seg godt frem, det er viktig. 


I denne kampen var Heidi Løke tilbake, synes hun var litt svak (les: svakere enn vanlig) mot Tyskland og Spania. Mot Sverige ble hun toppscorer med 6 mål, hadde 0 feil og bommet kun 1 gang. Hun fikk noen litt svake innspill, men får tak i ballen uansett. Utrolig morro å se på henne!  Marit Malm Frafjord gjorde en fantastisk jobb i forsvar, i tillegg scoret hun fem mål på ni minutter i starten av andre omgang. Hun gikk av banen uten bom og feil! 
Stine Bredal Oftedal var uredd nok engang, satte inn fem mål. Gleder meg til å følge henne i VM, hun har vist seg godt frem i løpet av helgen. Gøril har ikke vært så god denne helgen, det har blitt mye dårlige vurderinger og mange fei + bom. Hun står godt i forsvaret, og hun hadde noen skudd og gjennombrudd som var gode. 
Karoline står nok engang godt i forsvar. Kari Mette og Camilla fikk lite å jobbe med i angrep igjen, Camilla fikk en sjanse som hun bommet på. KMJ får pluss for at hun sto godt i forsvar. Linka var litt variabel i denne kampen, men kom seg greit ut av det. Synes hun har hatt en god turnering, håper det fortsetter i VM. Linn Sulland fortsetter å skyte, treffer på 4 av 4. Høyre siden vår har vært fantastisk i Møbelringen Cup. Amanda startet bra mot Sverige, men var svak etter hvilen. Karoline Næss fikk også prøve seg i forsvar, og der sto hun godt. Synes det er bra gjort etter å ha sittet på benken i to kampen! 

Dette ble da en liten oppsummering av spillerne i turneringen og i denne kampen. Hva synes du om spillerne i Møbelringen Cup? Godkjent? 
Skal få skrivd opp spillebørsen fra Norge-Sverige i løpet av kvelden :) 

Her kommer noen bilder, har lagt ut fler her <- more pictures here : 

 

 

 

 
 


 

Beklaaaager..

Men dere må vente med Sverige - Norge bildene til i morgen + kampreferat og svar på spm. Er trøtt og ikke helt i form, så derfor prioriterer jeg å sove. Regner med å få det ferdig til 18.00/19.00 tiden i morgen siden jeg skal i praksis først :)  

Dere kan få et par smakebiter nå da:

 

 

Møbelringen Cup 2011 Del 2

Det var opp og hopp klokken 08.35 denne dagen. Det er ganske uvanlig på en lørdag for min del, men vi måtte jo spise frokost samtidig som håndballjentene. Vi skulle ta heisen opp i 21.etasje (vi bodde i 15.), og flere av jentene sto i heisen når den stoppet hos oss. Jeg ble litt flau med engang, men jeg og hun vi var på tur med gikk inn i heisen. Søstera mi bestemte seg for å gå trappene. Husker ikke helt hvem som sto der, men det var ihvertfall Kathrine, Marit og Gøril (mener jeg å huske). Fikk i oss litt mat før vi gikk ned igjen, jeg satt jo å fulgte med på jentene og det endte med at jeg tok heisen ned med Linka, Kari Mette, Gøril ++ nedover igjen. Kjipt at jeg ikke tørte å si noe (angrer litt nå) ,men det er kleint når man står klemt sammen i en heis med 5/6 spillere. Kunne jo ha sagt lykke til ihvertfall, men neida.  Da vi kom frem til rommet så drev de å ryddet der, derfor bestemte vi oss for å sette oss i 2.etasjen for å slappe av med pc'n. Håndballjentene skulle på joggetur (Hehe, dette visste vi  på forhånd, siden aktivtetsplanen dems hang i lobbyen. Allikevel var det faktisk tilfeldig at vi ikke ned siden rommet ble rydda). Var litt morsomt å se på de, siden de drev å tulla osv. Kari Mette skulle knyte skolissene, og da måtte hun sette sko opp på henda til Karo. Da sa Karo: ''Askeeepoott'', det var litt morro for oss som satt der! 

Vi dro nedover til byen for å se litt der i noen timer, før vi dro tilbake på hotellet for å se på kampen. Det ble litt langt til Tysvær Arena, derfor bestemte vi oss for å se den på TV. Vi satt å skrek, jubla og banna under hele kampen.

Norge startet veldig bra, selvom det blir noen bom og feil. Kari Aalvik Grimsbø startet i målet og sto godt i starten. Etter åtte minutter sto det 5-1 til Norge,  og fem minutter senere sto det 8-3. Det var mye bra spill, og fire minutter før slutt var stillingen 14-9. De siste minuttene var ikke gode av Norge, og de slapp Spania inn i kampen. 14-12 sto det til pause. 


Spania var ajour med Norge etter et par minutter ut i andre omgang. Lagene fulgte hverandre tett hele veien. Borte laget lå som regel foran med både et og to mål. Heldigvis klarte Norge å kjempe seg til en uavgjort, 26-26. Det hele skulle avgjøres med straffekast. Dette skulle bli en lang og spennende affære. Fem fra Norge og fem fra Spania skulle i ilden, i tillegg til  keeperne til begge lag. Mari, Heidi, Amanda, Linn og Tonje skulle skyte for Norge.

Alle ti treffer på straffekastene, og fem nye måtte i ilden. Jeg satt egentlig bare å ventet på at Camilla, Kari Mette, Karoline, osv måtte skyte. Trodde de ikke kunne bruke de samme, men det kunne de. Hadde egentlig litt lyst til å se de tre nevnte skyte straffe, bare for morro skyld. Ble faktisk litt skuffa når det ikke skjedde, haha. Mari, Heidi, Amanda, Linn og Tonje traff målet nok engang, det gjorde også Spanias spillere. En ny runde måtte til - Amanda, Tonje og Heidi skøyt på nytt.. Da bestemte Kari Aalvik Grimsbø seg for å avslutte konkurransen, hun reddet straffen fra Mangue (eh eller hvordan det skrives). Det var så herlig å se på!

Nok engang klarte jentene å rote bort en stor ledelse, og Spania fikk kjempet seg tilbake.  Det positive er at de klarer å ta igjen Spanias tomåls ledelse på slutten. I tillegg hadde de en god start på kampen! 

Stjernebørs: 
*** Ingen
** Stine Bredal Oftedal
* Linka, Kari Mette, Kathrine. 

Stine Bredal Oftedal tok ansvar i angrep og hadde en god kamp, ble også kåret til banens beste. Kari A. Grimsbø startet bra i målet, men hun ble litt svakere etterhvert (kan skylde litt på forsvaret også). Linn Sulland får godkjent - bommer på straffe, men setter inn 3 fine mål. I starten var de flinkere på å få ballen til venstre siden i kontra, Kari Mette satte inn 3 mål på 3 skudd. Camilla fikk en sjanse som hun rotetet bort. Allikevel fikk de ikke så mye å jobbe med i denne kampen heller. Mari Molid hevet seg en del fra Tyskland kampen, 2 mål på 2 skudd og god i forsvar. Linka var treffsikker igjen, satte inn to straffer etter at Linn og Amanda bommet på hver sin. I tillegg scoret hun to spillermål (på to skudd). Kari fikk mest tillitt i målet, men Kathrine kom inn å reddet 4 av 7 baller på slutten.  
Jeg må gi masse skryt til de fem som tok straffer på slutten, var fantastisk å se på!  


Banens beste - Terje Anthonsen


Alle er glade etter redningen til Kari.  Del tre kommer i kveld, eller i morgen. Får se hva jeg rekker nå :) I tillegg skal jeg svare på spørsmålene dere har sendt in angående turen! 

Møbelringen Cup 2011 Del 1

Fredag: Jeg var selvfølgelig utrolig spent da jeg satt på bussen på vei til Gardermoen. Flyet skulle gå klokken 14.00, men det var forskinka. Vi ble litt stressa, siden kampen begynte kvart over seks og vi visste ikke hvor langt det var til hotellet, osv. Endte med at flyet lettet 15.15, og vi var i Stavanger tre kvarter senere. Vi fikk hentet bagasjen vår, og satt oss i en taxi. Var på hotellet tjue minutter etterpå, og da fikk vi fikset oss litt før vi stakk til hallen i regnværet. Heldigvis tok det 2 minutter å gå til Stavanger Idrettshall.  Hotellet vi bodde på het Rica Forum Hotel, samme hotell som Norge bodde på(som dere sikkert har hørt litt mye om, haha).  

Norge - Tyskland:  Jeg synes det startet dårlig med mye teknisk feil, det gjaldt begge lag. Gøril Snorroeggen imponerte meg ikke så mye, med hele fire tekniske feil før det hadde gått fem minutter.
Første målet til Norge kom 05.12 av Linka, og hun satte inn et nytt mål 30 sekunder senere. I tillegg hadde hun flere gode assist til streken. Forsvaret sto godt, og angrepet ble også bedre utover omgangen. Til pause sto det 14-9, det så bra ut for Norge. Kathrine Lunde Haraldsen sto godt i målet, også på kantskudd som ikke har vært hennes sterkeste side. Linn Sulland satte inn 7 mål i løpet av omgangen, og viste hvorfor hun fortjener en VM plass! 

Etter pausen gikk vel det meste fra himmel til helvette. Avslutningene gikk i stanga, utenfor mål eller på keeperen, mens Tyskland gjorde det motsatte. Det var helt sykt å se at de klarte å bomme så mye, og stå så dårlig i forsvar. Plutselig sto det 22-22, og kampen ble veldig spennende. Linka tok ansvar på slutten og satte inn noen viktige mål, før Linn Jørum Sulland kom inn på igjen og tok over stafettpinnen. Thorir prøvde ut litt forskjellig, og det er ikke alt som fungerte, det kan være en av grunnen til at det gikk litt dårlig.  Mari (0 mål/5 skudd), Tonje (1 mål/4 skudd), Stine( 2 mål/ 5 skudd) og Heidi Løke (2 mål/5 skudd) hadde ingen god dag. Heldigvis klarte jentene å dra i land en 27-24 seier. 

Stjernebørs:
*** Linka  Kathrine
**  Linn
* Karo, Marit 

Banens beste ble Linn-Kristin Riegelhuth Koren, fortjent mener jeg. Det var morro å se at hun kom innover på banen og fikk vist frem skuddet sitt. Linka fikk også noen utspill på kanten, og scoret 6 mål på 7 skudd. I tillegg har hun et godt blikk og flere gode assist. Sto godt i forsvar! 

Linn Jørum Sulland (10 mål/12 skudd - 5 straffer) og Kathrine Lunde Haraldsen(14 redninger/31 skudd) var også gode. Linn gjør kanskje noen enkle feil, men ellers var hun god. Kathrine sto godt i 1.omgang, men ble byttet ut etter en litt svak start på andre omgang (hun var ikke den eneste). Karoline står godt i forsvar, og er flink til å sette opp skytterne (spesielt Sulland), i tillegg lager hun noen straffer.  Marit Malm Frafjord sto godt i forsvar og scorte 3 mål på 3 skudd. 

Merket jeg ble frustrert når venstrekantene fikk kun ET  utspill på 60 minutter. Klarer de ikke å brette ut spillet? De var litt bedre mot høyre, men allikevel så var det ikke bra nok. Kari Mette og Camilla fikk utrolig lite å jobbe med, og det var bare Kari Mette som fikk kontret inn et mål.  Linka kom seg innover i banen, men hun har en liten fordel i og med at hun også kan brukes som bakspiller. Vi har jo sett at Kari Mette kan komme innover også, men når hun ikke får noe å jobbe med er det vanskelig. 

Etter kampen gikk vi tilbake til hotellet. Jeg fikk ikke til å få internett på pc'n, så da måtte jeg ned i resepsjonen. Søstera mi og jeg så at Heidi Løke, Marit Breivik og Ida Alstad sto å ventet i gangen, så da tok vi heisen ned med dem. Marit var veldig hyggelig, spurte om vi hadde vært på kamp og greier. Heidi og Ida sto egentlig bare å smilte, haha. Resten av jentene sto nede, de skulle ut  å spise middag og alle hadde pyntet seg. De virket slitne, så vi sa ikke noe til dem. Se resten av bildene jeg la ut på fredagen her: http://larvikognorge.blogg.no/1321652809_tyskland__norge_bilde.html 

Spillerbørsen fra VG: http://larvikognorge.blogg.no/1321716551_spillerbrs_norgetyskl.html

Begynner å skrive på del to nå, må fikse ferdig bildene fra Norge-Sverige først. Dere får bare følge med utover kvelden. 

Lite problem

Nettet var borte i dag tidlig, så vi får se om jeg får blogget i kveld... Så vet dere det :) 


Fra lagvenninner til motstander 

Borte bra,hjemme best?

Har kommet meg hjem, men kunne godt blitt i Stavanger noen dager til med Håndballjentene. Det har vært en fantastisk opplevelse.. Nå skal jeg bruke kvelden på å fikse bilder, tenke litt igjennom det jeg har gjort i helgen og slappe av. Kommer med et innlegg i morgen om noen opplevelse, min mening om kampene, min mening om spillerne og ikke minst en del bilder fra Norge- Sverige :)  Innlegget kommer ikke før på kvelden da, siden jeg skal på skolen. Ser at noen har sendt inn spørsmål, og jeg kan svare på de i samme innlegg i morgen :) 
Vi snakkes 

Noen linker om kampen: 

http://www.tv2.no/sport/handball/nora-moerk-livechattet-under-norge-sverige-vi-virket-solide-bakover-3640823.html - Les hva Nora Mørk svarte på livechat. 

http://www.handball.no/p1.asp?p=33860 

http://www.tv2.no/sport/handball/haandballjentene-gjorde-som-northug-lekte-seg-med-sverige-3641108.html

http://www.aftenbladet.no/sport/handball/--Me-va-dritgoe-2895692.html - Intervju med Camilla og Tonje

http://www.nettavisen.no/sport/article3277116.ece

http://www.dagbladet.no/2011/11/20/sport/katrine_lunde_haraldsen/handball/19097773/

All Star Team 

 

 

Leder 15-10

En svensk spiller er skadet. Kom seg opp igjen heldigvis :)

Vi er i gang

Vi er i gang.

Skal prøve å blogge fra kampen i dag..

Endelig har det kommet en blogg app til android telefonen, og det betyr at jeg kan prøve å blogge litt under kampen :) 
Du finner appen på android markedet, søk på ''blogg.no'', last ned og vips så har du appen på din telefon! 

Husk Norge-Sverige på Tv2 klokken 15.15 i dag!   

Turte endelig å snakke litt med Heidi Løke. Sa lykke til og at vi skulle se på kampen. Hun sa at vi måtte heie, og det skal jeg selvfølgelig gjøre (selvom jeg har drit vondt i halsen). I tillegg måtte jeg jo si at kampen var spennende i går, og da snakket vi litt om den før vi gikk inn på hvert vårt rom. Yeah, jeg er så tøff. Synes Heidi virker veldig hyggelig, og morsom.
Angrer litt på at jeg ikke har sagt så mye til de før, men det er veldig kleint når man står sammen i heisen med 5/6 spillere liksom. (skryt, haha.) 


Her er Heidi etter at hun scoret straffe i går. Foto: Kent Skibstad 


Spillerbørs Norge-Spania

Norge- Spania
Terningkast: 4
26-26 (14-12), 39-38 etter straffekast.
Utvisninger: Norge 4x2 min, Spania 1x2 min

Kathrine Lunde Haraldsen  6
4 redninger/7 skudd - 0 feil

Kari A. Grimsbø 5
8 redninger/ 31 skudd - 0 feil. 

Mari Molid 5
2 mål/ 2 skudd - 1 feil

Stine Bredal Oftedal 6 BB 
4 mål/ 6 skudd - 1 feil

Heidi Løke 5
2 mål/  2 skudd - 0 feil

Tonje Nøstvold 
1 mål/ 2 skudd - 1 feil

Karoline D. Breivang 5
2 mål/  5 skudd - 2 feil

Kari Mette Johansen 6
3 mål/ 3 skudd - 0 feil

Marit M. Frafjord 4
0 mål/ 2 mål - 1 feil

Linn Jørum Sulland  5
3 mål/5 skudd - 3 feil

Linn-Kristin Riegelhuth Koren 6
4 mål/4 skudd - 2 feil 

Gøril Snorroeggen  4
4 mål/8 skudd - 4 feil

Amanda Kurtovic  5
2 mål/ 4 skudd - 0 feil. 

 

Camilla Herrem
0 mål/ 0 skudd - 1 feil

Vurdert av Jostein Overvik 


 Spillebørs mellom Norge- Tyskland, se her 

 

Spillerbørs Norge-Tyskland

Som sagt så kommer jeg ikke til å skrive noe særlige om selve kampene mens jeg er her, tar det når jeg kommer hjem =)  Men kan skrive ned spillerbørsen fra VG fra i går: 

Norge - Tyskland
27-24 (14-9)
Utvisninger: Norge 4x 2 min og Tyksland 2 x 2 min 

Kathrine Lunde Haraldsen  7 
14 redninger/31 skudd - 1 feil

Kari A. Grimsbø 6 
5 redninger/ 12 skudd - 0 feil. 

Mari Molid 2
0 mål/ 5 skudd - 1 feil

Stine Bredal Oftedal
2 mål/ 5 skudd - 0 feil

Heidi Løke
2 mål/  5 skudd - 1 feil

Tonje Nøstvold
1 mål/ 4 skudd - 0 feil

Karoline D. Breivang
0 mål/  2 skudd - 2 feil

Kari Mette Johansen
1 mål/ 2 skudd - 1 feil

Marit M. Frafjord
3 mål/3 mål - 1 feil

Linn Jørum Sulland  7
10 mål/12 skudd - 3 feil

Linn-Kristin Riegelhuth Koren 8 BB 
6 mål/7 skudd - 1 feil 

Gøril Snorroeggen  4 
2 mål/3 skudd - 6 feil

Amanda Kurtovic  - 
0 mål/ 1 skudd - 0 feil. 


Camilla Herrem  4 
0 mål/ 0 skudd - 0 feil

Vurdert av Jostein Overvik
 
> Hvordan ser din spillebørs ut?  

Litt kleint, haha

Beklager for lite blogging, men flyet var forskinka og da rakk jeg ikke å blogge før kamp. 

Det var vill stemining i Stavanger Idrettshall, og det var godt med en 27-24 seier :) Jeg kommer ikke til å skrive noe særlig om kampen i dag, siden jeg må se den på nytt (som vanlig).  Kommer til å ta et samlinginnlegg på søndag/mandag fra alle kampene. Kommer til å legge inn bilder og skrive om noen opplevelse mens vi er her :) 

Hotellet er kjempe fint, og høyt... Først gikk vi opp til 5.etasje, så jogget vi til 15.etasje (der vi har rom), så gikk vi opp 6.etasjer, deretter gikk vi ned igjen til 2.etasje og opp til 15.etasje igjen = MASSE TRIM!  Vi skulle finne et spisested, men fant ingen. De hadde et opp, men der skulle Tyskland og Spania spise. Så måtte vi ned i resepsjonen fordi internettet ikke funket, og gjett hva? Marit Breivik, Heidi Løke og Ida Alstad sto rett borti gangen der vi hadde rom. Vi måtte ned med heisen, så det endte det med at vi tok samme heis. De var hyggelige, og Marit Breivik spurte om vi hadde vært på kamp og hva vi synes om den. Litt kleint, men også veldig morro. Møtte alle de andre nede i resepsjonen, men de virket litt overlegne. Eller de var ikke det, men de var sikkert veldig slitne og det skjønner jeg godt. Tror de var på vei til å spise for de hadde pyntet seg alle sammen :)  


Bilder kommer når jeg har fått fikset dem, vi må spise middag først også.. så det kan ta litt tid :)  


Denne jenta ble kåret til banens beste, fortjent. Hun var veldig god i dag, godt at hun er tilbake :)


> hva synes du om kampen?  

Pressetreff i dag..

Møbelringen Cup 2011

I morgen reiser håndballjentene til Stavanger for å forberede seg til Møbelringen Cup som starter på fredag. Jeg gleder meg kjempe masse, jeg tar flyet nedover på fredagen. Skal også bo på samme hotell som dem, det blir utrolig morsomt. Tror bare jeg kommer til å smile dumt hvis jeg ser de på hotellet, er for pinglete til å si noe. 

Kampene sendes selvfølgelig på TV, og her er kampprogrammet:

Fre 18.11 1615 Sverige - Spania Kvinner Møbelringen Cup TV2 Sport/TV2 Sumo 
Fre 18.11  1815 Norge - Tyskland Kvinner Møbelringen Cup TV2 Zebra/TV2 Sumo
Lør 19.11 1445 Tyskland - Sverige Kvinner Møbelringen Cup TV2 Sport/TV2 Sumo
Lør 19.11 1645 Norge - Spania Kvinner Møbelringen Cup TV2/TV2 Sumo
Søn 20.11 1315 Tyskland - Spania Kvinner Møbelringen Cup TV2 Sport/TV2 Sumo
Søn 20.11 1515 Norge - Sverige Kvinner Møbelringen Cup TV2/TV2 Sumo 

 

Jeg kommer nok bare til å se på Norge sine kamper, synes ikke det er så morro å se på de andre lagene.  Har billetter til Sverige - Spania og Norge- Tyskland på fredag, men rekker bare Norge sin kamp uansett. Er ikke på hotellet før i 16.00 tiden, og jeg må fikse meg før kampen. 
Eller så skal jeg se Norge-Spania på TV, siden den spilles i en annen hall. På søndag blir det Norge-Sverige, kan hende vi ser på den andre kampen også hvis vi ikke har noe annet å gjøre. 

Jeg kommer til å legge ut tidene før kampene også, så dere ikke glemmer det :) Her blir det liv rai rai

Det er mange som skal på Møbelringen Cup om litt under 2 uker. 

Til første kamp er det solgt ca 3000 billetter, da spiller Norge mot Tyskland i Stavanger Idrettshall.  Mot Spania i Tysvær Arena er det utsolgt (2500 billetter), og når Norge møter Sverige er det solgt 4000 billetter ( i Stavanger Idrettshall).  Totalt er det plass til 5000 stykker, så det er ca 1000 billetter igjen. Tror det blir veldig bra stemning i Stavanger Idrettshall, gleder meg.  Vi var tidlig ute og bestilte billetter rett etter at de ble lagt ut. På lørdag skal jeg se kampen på TV da, siden hallen er over en time unna hotellet vårt. 

La ut linken i går, men legger den ut igjen nå: http://www.billettservice.no/browse/H%C3%A5ndball/10004?tm_link=tm_sports_b_1103&language=no&l=NO&minorCat=H%C3%A5ndball  - Her får du kjøpt billetter :) 

 
Møbelringen 2009

Gjett hva jeg skal??

JEG SKAL PÅ MØBELRINGEN CUP I NOVEMBER!!! 

Vi bestilte hotell og fly i går, og nå må jeg bare vente i et par måneder før jeg setter meg på flyet til Stavanger. Tenkte først at jeg måtte se hele greia på tv, men så snakket jeg med en venn av familien vår og hun ville være med meg. Fikk skjekket billettpriser på flyet og det var veldig billig siden det var sånn lavpris (anbefaler dere å skjekke på Norwegian). Hotellet var ikke så billig da, men det blir ihvertfall en veldig bra opplevelse.Det blir meg, søstera mi og vennen til familien vår som drar! Da blir det liv, rai rai.  

Håper selvfølglig at Katrine Lunde Haraldsen, Kristine Lunde-Borgersen, Kari Aalvik Grimsbø, Marit Malm Frafjord osv skal være med, for de har jeg aldri sett utenom på TV! Eller så faktisk Kristine på NM finalen i fjor, når jeg tenker meg om.

Skal ihvertfall bli veldig morro å se landslaget spille for første gang :- D  Skal se på to kamper, mot Tyskland og Sverige. De spiller også mot Spania, men den kampen spilles i en hall nesten 2 timer fra hotellet tror jeg. 


Håper selvfølgelig at disse to er med + Kari Mette Johansen! :) 

Møbelringen Cup

Handball.no skrev følgende på sin side: 

18. - 20. november blir det kvinnehåndball av høy klasse i Region SørVest. Årets utgave av Møbelringen Cup spilles med hovedarena i Stavanger Idrettshall, og Håndballjentene får motstandere som er verd å se på rett i forkant av VM i Brasil.

Norge - Sverige - Spania og Tyskland.

Det er lagene som nå har bekreftet at de blir å finne som deltakere i Møbelringen Cup 2011. Tradisjonen tro er turneringen Håndballjentenes siste oppkjøring på hjemlig grunn før de reiser til VM, som dette året er i Brasil.

Det er bare å begynne å glede seg, og det kommer sikkert nærmere beskjed om billetter til kampene :) 

 
Et tilfeldig bilde jeg fant, fint uttryk av Tonje Larsen! hahah ;p