Møbelringen Cup 2013

Møbelringen Cup OPPSUMMERING

Da kommer oppsummeringen fra helgen: 

Norge - Nederland: 

Norges åpningskamp i Møbelringen cup starter bra de første 6 minuttene, både fremover og bakover. Så rakner det helt bakover, og ingenting stemmer. Det er ingen som går i dueller, ingen som prater sammen (virker det som) og Nederland løper igjennom. Det gledelige er at det går bra fremover og Linn Sulland scorer 8 mål i 1.omgang. Andre omgangen blir ikke noe bedre bakover, men heldigvis vartet Katrine Lunde opp med 13 redninger etter hvilen. Anja Edin gjorde en god figur fremover, og Sulland var fantastisk med 10 mål på 11 skudd. Mesterskapsdebutant Veronica Kristiansen gjorde det også bra, og satte fart fremover. Nora Mørk var også skarp fremover, og ble banens beste.  Norge - Russland: 

Russland var tidligere et av de beste lagene i verden, men det var et svakt russisk lag med mange unge spillere vi møtte. Det var mye bedre spill både fremover og bakover mot Russland, selv om ikke alt var på topp. Heidi Løke var frisk fremover og var sikker fra streken, Herrem hadde flere gode skudd og var god fra kanten. Også Ida Alstad hadde flere gode skudd. Veronica Kristiansen satte nok en gang fart og fikk vel et mål. Høydepunktet i kampen var Anjas backhandscoring, etter fantastisk spill av Edin, Mørk og Løke! Se scoringen her (nederst i artikkelen). Ellers ble Silje Solberg fortjent kåret til banens beste mot Russland, hun var fantastisk i målet. 

Norge- Sør-Korea:

Dette var ikke en god kamp av Norge, det var mye som ikke stemte. Norge feilet, bommet, feilet, feilet, feilet, traff stanga og  få redninger oppsummer kampen kort. Hele 23 feil og 23 bom ble det etter 60 minutter, 12 av feilene kom før det var spilt 20 minutter. Ida Alstad og Stine Bredal Oftedal kjempet om å ha mest feil, ikke bra. Alle de rutinerte sviktet og det er jo ikke bra, Karine Lunde hadde ikke dagen i mål. Silje Solberg fikk komme inn når det var 16 minutter igjen, og snudde kampen. Camilla Herrem var sikker fra venstrekant.  Veronica Kristiansen (for 3.gang) og Tonje Nøstvold gjorde et godt innhopp. Heidi Løke ble banens beste og scoret 6 mål.

Toppscorer Norge:
1. Linn Jørum Sulland 18 mål (9 straffer) 
2. Heidi Løke 15 mål (0 straffer) 
3.  Nora Mørk 10 mål (4 straffer) 


Linn Jørum Sulland, Silje Solberg, Camilla Herrem og Heidi Løke kom på All Star Team :) Det ble også klart at Tonje Nøstvold ble den 16.spilleren i VM troppen.  

Norge - Russland BILDER

 

 

Oppsummering av kampene kommer i kveld eller i morgen. Bedre å ta alle tre kampene i samme innlegg :) 

Møbelringen Cup.

Da er det klart for Møbelringen Cup igjen, og det blir gøy. Jeg skal til Drammen på lørdag, og det blir gøy. Skulle gjerne vært der alle dagene, men sånn ble det ikke dette året. Møbelringen pleier å være veldig populært, så det blir garantert god stemning. 

Første kamp er Norge - Nederland, og sendingene starter 19.00 på TV2 sportskanalen + sumo. På lørdag er det Norge - Russland, den sendes på TV2 og sumo (19.10), samme tid og kanal når Norge møter Sør-Korea på søndag :) Lover dere bilder og slikt på lørdagen ihvertfall :) 

Mer om Møbelringen Cup finner dere her: http://www.handball.no/p1.asp?kat=25 


//vg.no - Pressetreff i går.