Månedens spillere

En gjentagelse - Månedens spillere

Nok en gang ble disse to kåret til månedens spillere, akkurat som i september i fjor :) 

Dette er to fightere, som aldri gir seg!!

Månedens spillere JANUAR

Larvik har hatt litt en variabel start på sesongen, men noen lyspunkter er det alltid. Landslaget har ikke spilt noe enda, men har funnet noen nominerte uansett. 

A) Larvik HK  

1. Nora Mørk - Er Larvik suverene toppscorer og gir seg aldri. Kan gjøre noen små tullefeil her og der, men retter det fort opp igjen
2. Tine Stange - Har kommet sterkt tilbake og hatt flere gode kamper. Hadde ikke en så god kamp mot Krim, men ellers har det vært bra.
3. Isabel Blanco - Fighter og er en viktig brikke i forsvaret.

B) Landslaget

1. Heidi Løke - Ble nominert til Årets spiller for 2013, nok en gang. Nådde ikke helt opp, men nok til en nominasjon. 
2. Katrine Lunde - Samme som  Heidi Løke :) En viktig spiller både for Norge og Gyør. 
3 Veronica Kristiansen - Postligaens toppscorer med 91 mål, sammen med Nora Mørk.   Som vanlig kan du stemme på EN fra Larvik og EN fra Norge. 

Dere kan stemme frem til 07.02.2014! 

Månedens spillere DESEMBER

 
Mørk har gjort det igjen, men nå har hun spilt veldig bra siden hun gjorde comeback :) Gro har også vært god for Larvik, men nå har de bare spilt 1 kamp i desember. 
Vi får håpe de fortsetter sånn!! 


 

Månedens spillere DESEMBER

Månedens spillere NOMINERTE: 

A) LANDSLAGET

1 Silje Solberg 
Viste seg godt frem, og var en periode VMs beste keeper (før de røk). 

2. Nora Mørk 
Fantastisk comeback. Klarer som regel å snu kampene på egenhånd (selv om det også blir noen ''hete på grøten'' avgjørelser). 
Norges toppscorer i mesterskapet 

3. Mari Molid 
Forsvarssjefen i dette mesterskapet. Fikk vist seg godt frem og fikk endelig en større rolle i et mesterskap. En av Norges beste spillere. 

B) LARVIK: 

Litt vanskelig å nominere noen, siden de kun har spilt en kamp. 1. Tine Stange
Har slitt litt fremover når hun har fått sjansen tidligere, men hadde en meget god NM finalekamp. Gro ble kåret til banens beste, men tror fler var enige i at Stange var den beste. 

2. Lene Rantala
 Gjorde en god NM match, og vant sitt 13(!!!) NM gull. Synes hun fortjener skryt for det, i tillegg har hun nå fler cupkamper en selveste dronninga (Tonje). Hun har vært lojal mot klubbene hele veien, tiltross for at det har vært litt mindre spilletid. Har stor respekt for den dama!!

 3. Gro Hammerseng
Gir seg aldri og er en kriger. Spilte en god NM finale og ble banens beste (selv om kanskje Tine var enda bedre). Har slitt litt i denne sesongen, men vi får håpe det fortsetter som i NM finalen.  


Som vanlig kan du stemme på en fra landslaget og en fra Larvik. Dere kan stemme frem til søndag klokken 18:00. 
 

Månedens spillere NOVEMBER

Nok en avstemning er tatt, og ikke overraskende gikk Nora Mørk seirende ut igjen. Hun har vært fantastisk for Larvik de siste månedene, og jeg gleder meg til å se henne i kveldens landskamp. 

Silje Solberg fikk flest stemmer av landslagsjentene, og ble kåret til månedens spiller. Hun ble også kåret til Møbelringens beste keeper.

 
Månedens spillere

Det er på tide å kåre månedens spiller igjen, og Nora/Stine skal eventuelt byttes ut med to nye. 

Larvik spillere: 
1. Nora Mørk - Spiller med god fart og leker seg med motstanderne til tider. Har et fantastisk skudd og en fin underarm.
2. Thea Mørk - Sikker fra kanten og Postligaens beste venstrekant i forsvar
3. Linn Jørum Sulland - Har kommet seg den siste måneden både på Larvik og landslaget, godt før VM. 


Landslagsspillere:  
1. Veronica Kristiansen: Spilte kanskje ikke så mye, men synes hun gjorde tre gode innhopp i Drammen. Hun setter fart og er uredd. 
2. Silje Solberg: Hadde en fantastisk kamp mot Russland og et godt innhopp mot Sør-Kora. Ble kåret til Møbelringen cups beste keeper!
3. Camila Herrem: Tilbake på landslaget og var god i alle kampene. Liker Camillas lekenhet, og digger trickene hennes. 
 


Du kan stemme på ei fra landslaget og ei fra Larvik :) Dere kan stemme til fredag 06.12.13

 

Månedens spillere OKTOBER


Det ble to av Norges yngste spillere som ble månedes spillere  i oktober. Headeren blir fikset i løpet av helgen :) 

Månedens spillere OKTOBER

Litt tregt, men som dere har fått med dere så er jeg innmari treig for tiden. Bedre sent enn aldri :) Det er på tide å kåre månedens spillere, og her er de nominerte: 

 A) Larvik 


Nora Mørk - Hun er tilbake for fullt og har vært god både for Larvik og Norge. Morro for Nora, for det har vært et par tunge år. Hun sette fart, er en fantastisk servitør og scorer mye mål.  Hun er delaktig i mye, enten om hun scorer selv eller sentrer til andre. 

Alma Hasanic - Har fått en litt større rolle for klubben enn først tenkt. Cecilie har vært skadet og Alma har tatt oppgaven veldig bra. Sto blant annet en fantastisk kamp i Spania mot Bera Bera for noen uker siden. Utrolig morro for Alma og bra for Larvik! 

Linn-Kristin Riegelhuth Koren  - Solid hele denne måneden, selv om hun blir litt anonym innemellom! Rundet 500 mål i Champions, og er Larviks toppscorer hittil med 24 mål. Linka er en spiller man kan regne med og er treffsikker. 

Isabel Blanco var også en god kanditat i månedens nominering, men har blitt litt satt ut på grunn av skader. Håper hun er raskt tilbake igjen! 

B)  Landslaget

Katrine Lunde - Sto veldig solid i den andre kvalifiseringskampen mot Romania. I første kampen sto hun godt før pause, men var litt svakere etter hvilen. Hadde dog en veldig viktig redning helt på tampen av kampen.  En viktig spiller for Norge! 

Stine Oftedal - Gjør som Nora, setter fart og er delaktig i spillet. Scorte ikke så mye selv, men serverte bra til de andre. Godt samarbeid med Nora blant annet. 

Mari Molid - Har vært ute av landslaget i en periode, men har kommet veldig bra tilbake. Sto godt i forsvaret og hadde en større rolle en tidligere. Synes Mari Molid overrasket meg litt, og derfor synes jeg hun fortjener en nominasjon. Det er ikke bare bare å komme tilbake på den måten heller. Spesielt ikke når du blir satt sammen med Ida og trent sammen et par dager før kampene. Nå har jo de spilt sammen tidligere også, men allikvel. Blir litt overtent innemellom, men alt i alt var det to gode kamper av Molid. 

(Det er mange flere som kunne blitt nominert fra landslaget, blant annet Ida Alstad og Sanna Solberg.. men de hadde en kamp der jeg ikke ble såå imponert og en kamp som var veldig bra. Måtte velge tre, og da ble det de som er nevnt over)


DERE KAN STEMME FREM TIL 06.11 (ONSDAG), OG DERE KAN SOM VANLIG BARE STEMME PÅ EN FRA LANDSLAGET OG EN FRA LARVIK. 

 
Nora og Stine under EM 2010,kan de få spille et mesterskap sammen igjen? Vi får håpe skaden Nora fikk i går ikke er så ille!! 
Begge to gjorde det bra i kvalifiseringskampene mot Romania. 

Månedens spillere SEPTEMBER

Nora Mørk og Heidi Løke :) 

 

Fakta om gårsdagens kamp kommer littsenere i dag :) 
 

Månedens spillere SEPTEMBER/ The players of the month

Sesongen er i gang, og det er på tide å kåre sesongens første ''månedens spillere'' . Jeg har ikke fått sett på så mange kamper, men skal prøve å nominere noen for det. 


A) Larvik

1. Alma Hasanic

Har stått bra for Larvik i sesongoppkjøringen og etter sesongstart. Har fått mye tillitt siden Cecilie og Lene er skadet. 

2. Nora Mørk

Har kommet tilbake og har gjort det godt.  Toppscorer for klubben etter 3 kamper med 18 mål. 

3. Isabel Blanco 

Alltid en fighter, og har satt inn 16 mål hittil. Står også godt bakover. 

B) Norge
 
 Her måtte jeg gå litt på handball.no og sjekke siden jeg ikke fikk med meg landskampene mot Tsjekkia og Slovakia. Lover å følge bedre med fremover :) 

1. Silje Solberg
Silje Margaretha Solberg
Hadde ihvertfall to gode kamper mellom stengene i turneringen.

2. Linn Gossè 
Linn Gossé
Tror hun ble Norges toppscorer under turneringen med 13 mål.  

3. Heidi Løke
Heidi Løke
Spilte to av tre kamper.. Ser ut som hun gjorde det bra for Norge, hun gir seg ihvertfall aldri.  


Kun lov til å stemme på EN Larvik spiller og EN landslagsspiller.  Avstemninga varer frem til fredag 23.59 :) 

Sesongens beste landslagsspiller ble:Katrine Lunde Haraldsen - GRATULERER :) 
Det var jevnt mellom henne og Linka en liten stund, men så dro Katrine i fra. Det er absolutt ikke ufortjent at hun tar seieren, for hun er en fatnastisk spiller. 

Jeg kommer til å få fikset headeren i løpet av uka. Istedet for månedens spiller i juni bruker jeg bilde av årets spillere. Rett og slett fordi det ikke har blitt spilt noen kamper denne måneden. Eller det var to landskamper, men det er ikke så lett å dømme ut i fra dem. 

Sesongens beste spiller ble:

*Trommevirvel* 


Foto: op.no


GRO HAMMERSENG :D  

I morgen skal jeg fikse en avstemning for årets landslagsspiller!! 

 

Siste sjanse til å stemme...

Det er nå siste sjanse til å stemme på årets Larvikspiller, avstemningen avsluttes i morgen 23.59 :) Etter det skal jeg lage en avstemning på landslagsspillerne!  

Trykk på bilde for å komme til avstemningen: 

Månedens spillere MAI

Månedensspillere ble denne gangen Katrine Lunde Harladsen og Nora Mørk :) Hurra.  

Katrine vant CL gull tidligere i mai og var veldig avgjørende for Gyør. Nora Mørk gjorde comeback etter en lengre tid med skade, og selv med begrenset spilletid har hun gjort det veldig bra! 

Månedens spillere MAI

Da er det på tide å kåre månedens spiller i mai :) 

Har vært veldig travel denne måneden grunnet skole, russetid, jobb og litt andre greier, så jeg tror faktisk ikke jeg har sett en eneste kamp (bortsett fra første Champions League finale hjemme). Har allikvel prøvd å lese meg litt opp og se hvem som har vært gode i kamper. Har jo sett litt av hva som har skjedd på nyhetene, men det er vel det. 


A) Landslagsspillere /natioanalteam players: 

1) Stine Bredal Oftedal - Løste oppgaven bra som ny kaptein leste jeg. Scoret blant annet 12 mål i løpet av landslagsturneringen forrige helg.
2) Linn Gossé - Kom på All star team  i Nettbuss Open og hadde en god kamp mot Serbia (så litt av den faktisk). 
3) Katrine Lunde Haraldsen - Spilte ikke Nettbuss Open, men spilte to gode Champions League kamper. Vant også gullet tilslutt og var stabil for Gyør.
4) Heidi Løke - 11 mål på to CL kamper og sto igjen som gullvinneren tilslutt. Fortjener derfor å bli nominert :) 

B) Larvik spillere 
1) Isabel Blanco - Var en av de bedre i første CL finale og har vært god, ble også kåret til banens beste i sluttspillfinalen. 
2) Nora Mørk - Gjorde comeback med et brak og har vært god når hun har fått sjansen. Spesielt i CL finalene har hun gjort det godt, tiltross for at hun ikke fikk spille mer en 20 minutter pga helsa.   
3) Cecilie Leganger - Var en banens beste fra Larvik i begge CL finalene, og spilte en veldig god kamp mot Byåsen i første sluttspillfinale (Slapp bare in 12(!) mål)
4) Sara Breistøl - Hun har vært i klubben i 13 (!!!!!) år og har nå valgt å gi seg på klubblaget. Om hun ikke blir månedens spiller, så fortjener hun å bli nominert. Denne jenta har bidratt med mye for klubben opp igjennom årene :)


Dere får velge EN spiller fra A og EN spiller fra B. Fristen er til lørdag. 2.juni klokken 18:00 :) 

Månedens spillere APRIL!

Ingen tvil om at Gro Hammerseng fikk flest stemmer på facebook med sine 23. Hun hadde blant annet en god kamp mot Krim på bortebane + flere kamper selvfølgelig. Synd hun ikke var like skarp fremover da et gjaldt som mest mot Gyør. Lise Løke ble kåret til landslagets beste etter en to gode kamper mot Sør-Korea :) Det blir spennende å se henne fremover :) 
 Enig/uenig i at disse ble månedens spillere? 

Månedens spillere APRIL!!

Wææh, holdt på å glemme det. 

Det er på tide å stemme igjen og nå er det jeg som bestemmer hvem spillere dere kan stemme på. Her er de nominerte:

A) Landslagsspillere:

Sanna Solberg - Hadde to gode kamper mot Sør-Korea tidligere denne måneden.
Veronica Kristiansen - Nykommer'n fortsatte å impionere på landslaget mot Sør-Korea. 
Lise Løke - Spilte også to gode kamper, spesielt den siste matchen var veldig bra. Viste gode Løke takter :) Kom også på årets lag i Postligaen etter en god sesong. 
Silje Solberg - Hadde et par down perioder, men har vært stabil :) 

(Blir bare nye spillere, siden 10 spillere fra EM manglet på landslaget denne måneden. Men ''Nye-Norge'' har vist gode takter) 


B) Larvik spiller
Linn-Kristin Riegelhuth Koren - Spilte ikke en så god første semifinale mot Krim, men var der da gjaldt som mest. Spilte også godt mot Sør-Korea både fremover og bakover. 
Isabel Blanco -  FIGHTER. Har vært veldig god hele sesong. 
Gro Hammerseng - Man kommer ikke unna henne denne gangen heller. Har hatt flere gode kamper denne måneden!! 
Cecilie Leganger - Spilte godt mot Vipers i siste seriekamp og var også avgjørende da det gjaldt mot Krim. 
 Dere kan som vanlig velge EN Larvik spiller og EN landslagsspiller, altså en i katogori A og en i B. Dere kan stemme frem til 5.mai klokken 20:00 :) 

 

Månedens spiller

Det er på tide å stemme på månedens spiller igjen. Som jeg nevnte tidligere vil jeg plukke ut et par spillere som dere kan stemme på, siden det pleier å bli de samme hver gang fordi folk har sine favoritter. Jeg velger ut 4 Larvik spillere og 4 landslagsspillere:

A) Landslagsspillere: 

Det har vært turnering i Frankrike denne måneden og det var flere som utmerket seg på en positiv måte. 

1. Katrine Lunde Haraldsen - Sto solid mellom stengene mot Danmark og Frankrike, var en av Norges beste under turneringen. 
2. Silje Solberg - Sto hele kampen mot Russland og litt mot Danmark, synes hun sto veldig godt.
3. Amanda Kurtovic -  Gjorde comeback på landslaget og gjorde en god figur i turneringen. Tror hun endte opp med 13 mål + flere assist. 
4. Veronika Kristainsen - Fikk sin landslagsdebut og spilte en god turnering. Ble noen feil og noen dårlige løsninger innemellom, men alt i alt en veldig god turnering.

B) Larvikspillere: 

1. Gro Hammerseng - Har spilt flere gode kamper i Larvik drakta. Valgte også å sette et punktum på landslagskarrieren denne måned, all respekt til den dama. Hun har blør for drakta og gir seg aldri!
2. Karoline Dyhre Breivang - Hun ble en joker mot Randers og scoret flere viktige mål, var også veldig god mot Buducnost.
3. Lene Rantala - Jeg synes hun fortjener skryt, ikke bare denne måneden, men for hele sesongen. Hun gjør det hun kan for å holde buret rent i serien når Cecilie ikke er med, men sitter som oftes på benken i CL . I de siste kampene har hun fått sjansen i buret og jeg synes hun hatt flere gode innhopp!! 
4. Isabel Blanco - Har vært stabil og satt inn de fleste sjansene sine. En fighter som aldri gir seg :)  

Dere kan som vanlig velge EN Larvik spiller og EN landslagsspiller, altså en i katogori A og en i B. Dere kan stemme frem til 2.april klokken 20:00 :) 

Månedens spillere FEBRUAR

Da er vinnerne kåret, og denne gangen tok jeg rett og slett en liten avgjørelse selv. På facebook var det nok en gang Anja som fikk flest stemmer (10 stykker), mens på bloggen sto det mellom Katrine og Gro Hammerseng (begge med 5). Siden vi allerede har en Larvik spiller som månedens beste i Anja Edin lar jeg bloggvinneren bli Katrine Lunde Haraldsen. Hun har spilt to gode kamper mot Larvik blant annet, og jeg synes hun derfor fortjener det denne gangen. 
Fra neste måned av  vurderer jeg kanskje å bestemme hvilke 5 spillere dere kan stemme på for å få litt variasjon (da går jeg selvfølgelig ut i fra hvem som har utmerket seg). Hva synes dere om dette? 
Nå er det landskamper også i løpet av måneden, så da blir det jo morro å se hvem som utmerker seg der etterhvert. 


Gratulerer til Anja og Katrine :) 

Månedens spiller februar

STEM HER

Som vanlig er det bare to spillere du kan stemme på, og avstemninga varer frem til mandag tirsdag klokken 18.00


Denne dama har jo lagt inn en god søknad!

 

Månedens spillere JANUAR

Månedens spillere denne måneden ble.... *trommevirvel*

Header ble fikset iløpet av uka :) 
 

Månedens spillere JANUAR

Det er på tide å kåre årets første månedens spillere, du kan stemme på TO stykker (landslagsspiller eller Larvikspiller). Avstemninga varer frem til 04.02.2013 klokken 18.00 (altså til mandag)!  

ÅRETS SPILLERE 2012

Da har tiden kommet til å kåre året spillere 2012. Jeg har lagt sammen alle stemmene på bloggen og på facebook. 

Nok en gang Anja Edin som vant overlegent denne gangen også, hvis jeg klarte å telle riktig så fikk hun 51 stemmer. Linn Sulland fikk nest flest med 16 stemmer totalt. Derfor er det disse to som dere har kåre til årets beste spillere.


Denne dama vant overlegent kåringen som årets spiller. Foto: Larvikognorge.blogg.no

(Linka R.Koren 13, Isabel Blanco 13, Gro Hammerseng 12, Heidi Løke 12, Ida Alstad 11 og Kari Aalvik Grimsbø 11 var de som var nærmest). 


Her er min kåring for det året som har gått: 

Årets solstråle
: Linka R.Koren - Er det en som alltid smiler på banen så er det Linka. Hun kan bomme, bomme og bomme, men allikvel smiler hun og fortsetter å prøve. Ingenting stopper denne dama.
Årets fighter: Isabel Blanco - Denne dama gir seg aldri, og hun har vært meget god for Larvik denne sesongen. 
Årets mest tålmodige: Nora Mørk - Denne jenta har tålmodighet altså. Først er hun skadet, så får hun spille et par kamper før hun må operes igjen. All ære til denne jenta som sitter på tribunene kamp etter kamp og følger med på de andre jentene. 

Foto: larvikognorge.blogg.no
Årets mamma: Gro Hammerseng - For et comeback hun har gjort. Synes hun har vært fantastisk for Larvik etter at hun fikk sønnen Mio i fjor. 
Årets nykommer: Linn Gossé - Hadde et godt EM (bortsett fra en veldig svak kamp). Var et min mening bedre en Camilla Herrem i EM 2012. 
Årets mål: Backhand målet til Anja Edin mot Ungarn i semifinalen i EM. (Det siste husker man alltid best, er det ikke sånn?). 
Årets snakkis: Vi kommer vel ikke unna den gule bh'en til Linn Sulland under OL? Haha :D
Årets mediayndling: Camilla Herrem 
Årets lagspiller: Marit Malm Frafjord - Hun har også blitt nominert til denne prisen til Idrettsgallen og det synes jeg er fortjent. Hun sto frem da det gjaldt som mest under OL og kunne tilslutt heve OL trofeet. Marit var også med å føre Norge til EM sølv i desember! 
Årets gjennombrudd (Norge): Kari Aalvik Grimsbø har spilt over 100 kamper for landslaget, men under OL fikk hun sitt endelige gjennombrudd. Hun spilte et stabilt og godt mesterskap for Norge, og var svært delaktig i gullet. 
Årets gjennombrudd (Larvik): Thea Mørk!  Denne jenta har fått mer tillitt enn tidligere pågrunn av Kari Mettes skade, og hun har gjort det meget bra for Larvik HK. Synes hun fortjener denne tittelen. Hun begynte vel så smått å vise seg frem i slutten av forrige sesong og hadde flere gode kamper da. 


Foto: larvikognorge.blogg.no 

Årets kjipeste nyhet: For min del så var det at Kari Mette Johansen ga seg på landslaget. For en karriere hun har hatt! Ellers var det jo veldig kjipt at Tonje Nøstvold ble vraket fra landslaget, det er aldri noe morsomt det. 
Årets nedtur: Da Larvik tapte semifinalen mot Buducnost i CL forrige sesong. Ikke bare tapte de, Larvik ble regelrett knust i borteoppgjøret! 
Årets opptur: OL gullet uten tvil. Jentene sliter i gruppespillet, men så smeller de til og vinner hele driten til slutt. 

Årets spillere (min mening):  På landslaget synes jeg Linka R. Koren utmerket seg veldig, og hun spilte sitt beste mesterskap for Norge under OL. Mange tror sikkert jeg sier dette fordi hun er favorittspilleren min, men det gjør jeg ikke. Hun har hatt et veldig bra år både for landslaget og Larvik. I OL hadde hun vel ikke en eneste svak kamp (en eller to middels kamper) ellers var hun stabil. Synes også hun gjorde det godt under EM. (Kari Aalvik Grimsbø var nærmest henne etter min mening). På Larvik har det vært flere som har vært gode i år, men skal jeg trekke frem en så må det bli Isabel Blanco. Det kunne også vært Gro Hammerseng, Cecilie Leganger eller Anja Edin, men disse har ikke spilt så mange kamper for Larvik i år. (Gro kom tilbake fra graviditet i august, Anja gikk over til Larvik denne høsten og Cecilie spiller bare CL kamper). Isabel figther, scorer på de fleste mulighetene hun får og har et temperament uten like. Hun kom til Larvik for å erstatte Heidi Løke før 2011 sesongen og etter det har hun bemerket seg på banen etter min mening, både fremover og bakover! 


Foto: Larvikognorge.blogg.no

Årets spiller 2012

Det har vært et fantastisk håndball år med både OL gull og EM gull sølv i tillegg har Larvik gjort det bra i Norge. Det skal jo sies at de kom seg helt til semifinalen i Champions League også, der de dessverre røk ut etter en pinlig forestilling mot Buducnost i borteoppgjøret. Dette er heldigvis glemt når de kjører i gang mellomspillrunden i 2013.

I tillegg til mye bra håndball, har det  vært flere gode enkelt spillere. Det har vært mye bra og mange har utmerket seg på en positivt måte, nå er det opp til dere og kåre ÅRETS BESTE SPILLER!! Siden ikke alle spillere er med på både landslag og klubblag så vil jeg kåre årets Larvik spiller og årets landslagsspiller.
Man kan da som vanlig stemme på to spiller, en fra Larvik HK og en fra landslaget til Norge. Fristen for å stemme er på 09.01.2013 klokken 18.00!!

 

Månedens spiller DESEMBER

Da er månedens spillere kåret og det ble Anja Edin og Linn Jørum Sulland.

Anja Edin fikk flest stemmer både på facebook siden og her på bloggen. Hun ble bloggens vinner med 13 poeng (hun fikk også 29 poeng på facebook). Linn Sulland fikk nest flest på facebook med sine 21 poeng :) Hittill har jeg kåret en bloggspiller og en facebookspiller, fra og med januar så blir stemmene lagt sammen så blir det litt lettere å kåre to spillere :)Ny header kommer i løpet av helgen :) 

 


Husk å stemme...

Frem til i morgen klokken 18.00 kan du stemme på månedens spillere HER. Jeg skal også etterhvert lage en kåring for årets spiller, men det venter vi med til denne kåringen er ferdig :) 
Håper alle hadde en fin feiring i går, og at dere ser frem til et nytt håndball år! 
 

Månedens spiller DESEMBER

Det er på tide å kåre månedens spillere igjen, du kan som vanlig stemme på to stykker her og to på facebook siden. Det er jo bare EM + cupfinalen som er spilt i desember, så dere får finne ut hvem dere mener har spilt best der :) 

Dette er årets siste månedens spiller kåring, så her er det bare å stemme! Fristen er 2.januar. 2013, klokken 18.00.  

VINNEREN AV KONKURRANSE

I går hadde jeg den første julekonkurranse her på bloggen. Dette var den første av fem konkurranser, så hvis dere ikke var heldige i dag så har det nye muligheter blant annet neste søndag :) 

Den heldige som stikker av med en liten håndballpremie er ''Malin<3'', gratulerer så mye. Du vil få en mail av meg som du må svare på :)  Hun svarte at Norge hadde vunnet 21 medaljer tilsammen.  De har 9 gullmedaljer, 7 sølvmedaljer og 5 bronsemedaljer!! 

Månedens spillere ble også kåret i dag, og de to som gjorde det best i november (i følge dere) er Linn-Kristin Riegelhuth Koren og Camilla Herrem. Det blir ny header i løpet av uka!! 

 

Månedens spillere NOVEMBER!

Da er det på tide å kåre de to beste spillerne i november, du kan stemme på TO spillere frem til søndag 2.desember. 

En liten oppsummering av måneden for Larvik: 

03.11: Larvik - Dinamo 40-25 
Er litt usikker på hvem som ble banens beste, men mener at det kanskje var Karoline Dyhre Breivang. Linka spilte en god kamp med 8 mål på 10 skudd,
Isabel og Gro  hadde også en god dag på jobb. 

07.11: Oppsal - Larvik 24-32 
En helt grei kamp av Larvik gjengen, som måtte klare seg uten Isabel  som skadet seg mot Dinamo. Linn-Kristin Riegelhuth Koren var god for Larvik og ble fortjent kåret til banens beste. LInn Jørum Sulland hadde også en god kamp, Lene sto godt bakover. Sara Breistøl og Pernille Wibe hadde også en god dag på banen. 

14.11: Larvik - Byåsen NM 33-20
 Larvik startet litt svakt bakover, men kom seg etter 10 minutter. Tonje, Gro og Isabel sto godt bakover, og hjalp Cecilie Leganger. Pauseresultatet var 18-8. Karoline Dyhre Breivang var veldig bra for Larvik, Cecilie sto godt bakover, Linn Sulland hadde en god match sammen med Thea, Groog Sara. Ida Alstad var en av de bedre for Byåsen, selv om de ikke spilte såå bra. 

17.11: Larvik - FTC 30-23. 
Dette var en match som ble preget av røde kort, harde taklinger, skader og masse dueller. Larvik gikk seirende ut etter en 30-23 seier. Cecilie Leganger sto godt bakover og ble kåret til banens beste. Thea Mørk scoret 6 mål og var veldig god. 

Oppsummering av måneden for Norge (Møbelringen Cup)

Norge - Danmark 31-27:
Jentene slet i forsvar og flere slet også fremover. Linn Gosse og Camilla Herrem gjorde det bra på venstre kant, Anja Edin var en av de bedre sammen emd Ida Alstad. 

Norge - Sverige
30-28 
 Ida Alstad og Heidi Løke ble toppscorer med 7 mål hver. Katrine Lunde sto godt bakover, Sulland var god sammen med Kristine Lunde-Borgersen.  

Norge-Frankrike 22-23 
Det ble tap, men jentene sto mye bedre bakover. Katrine sto også greit i mål før pausen!  Etter min mening var Linka den beste spilleren for Norge, hun scoret 6 mål på 7 skudd. Annet: 
Camilla scoret 6 mål mot Stabæk (på 9 forsøk) og Linn Gossè scoret 9 mål på 10 forsøk mot Oppsal 

Du kan som sagt stemme på TO stykker frem til søndag 2.desember :) 

 

MÅNEDENS SPILLERE OKTOBER!!

På facebook fikk Anja Edin 18 stemmer på facebook + 11 her på bloggen og stikker av med seieren som månedens spiller begge steder. Gro Hammerseng og Isabel Blanco fikk begge 6 stemmer på facebook og dermed nest flest, så derfor får vi 3 månedens spillere denne gangen. Synes disse tre har vært gode for Larvik den siste tiden og de er et godt team, både fremover og bakover. Alle tre er med i bruttotroppen til EM, Anja Edin er med i selve troppen, Isabel kommer inn hvis Marit ikke blir klar og Gro er super-super-super resevere!! 


Headeren blir fikset i løpet av helgen :) 


Månedens spiller OKTOBER

Ooops, glemte å kåre månedens spiller, men vi setter i gang nå. Du kan stemme frem til tirsdag 6.november klokken 18.00 :) 


Landslaget i aksjon i starten av oktober og flere nye fikk prøve seg.  Jeg så bare på to av tre kamper, men Linka  var en av de bedre der. Hun kom også på All Star Team sammen med Heidi Løke (11 mål på to CL kamper). Silje Solberg sto godt i Danmarks kampen, Katrine sto også godt :)  Camilla Herrem var ikke med på landslagssamlinga, men har vært sikker fra kant for Byåsen. 13 mål på 3 kamper, seks av dem kom mot erkerivalen Larvik. Landslagsaktuelle Linn Gosse viste seg frem i landslagsdrakta, i tillegg har det blitt 17 mål på 5 kamper. Sju av dem kom mot Larvik, i tillegg scoret hun 10 mål i løpet av to E-cup kamper. 

Maja Jakobsen fikk også sjansen på landslaget. Hun imponerte kanskje ikke sånn skikkelig, men i ettertid har hun vært veldig god for Storhamar. 5 kamper og 36 mål sier vel sitt, hun scoret blant annet 9 da  Storhamar vant 27-24 mot Stabæk. 

De som har utmerket seg i Larvik i løpet av oktober: 

Anja Edin er toppscorer i Champions League, 29 mål på 4 kamper (den ene kampen ble spilt i går). 21 mål på 3 seriekamper, ble banens beste mot Byåsen. Det ble også 7 mål i NM kvartfinalen mot Storhamar. Har hatt en strålende start i Larvik drakta!! 
Karoline Dyhre Breivang hadde scoret 6 mål før Byåsen kampen i serien, men imponerte med 6 mål mot erkerivalen. Mot Levanger scoret hun samme antall og blebanens beste. 13 mål på 3 kamper i serien. I Champions League har hun stått mest i forsvar, og det har blitt 5 mål på fire kamper. 
Linn-Kristin Riegelhuth Koren har også vært god denne måneden, men det har vært litt svakt her og der. I Champions Leauge ble det en svak aksjon mot Dinamo borte, men ellers har hun vært sikker. 20 mål på 4 kamper er mer enn godkjent. 14 mål på 3 seriekamper, må nevne at hun hadde en god kamp mot Levanger som back. Hun scoret de siste fem målene i kampen og ble toppscorer med 8 mål. 
Venstrekantene Sara Breistøl og Thea Mørk har vært sikre fra sin kant. Spesielt Thea har fått mye tillitt og spilt bra i Champions League. Det har ikke blitt super mange mål, men de har som regel truffet på de sjansene de har fått. 
Isabel Blanco har skaffet mange straffer og scoret litt mål. Ellers har hun vært veldig god bakover!! 15 mål på 4 Champions League er ikke dårlig! Pernille Wibe har også gjort det bra når hun har fått sjansen. 
Gro Hammerseng har også vært målkåt, 19 mål på 4 kamper i CL. 14 mål på 3 kamper i serien og 5 mål mot Storhamar i NM kvartfinalen. I tillegg gjør hun en strålende forsvarsjobb sammen med Anja og Isabel. Hun har hatt et fantastisk comeback etter fødselen :) 

Ellers vil jeg nevne Lene Rantala som har gjort det bra både i serien og Champions League. Hun burde fått mer tillitt i CL spør du meg, for hun har vært veldig god denne måneden her. 
Dette er de jeg mener har utmerket seg. Jeg følger som sagt mest med på Larvik og landslaget. Dere får velge fritt fra de landslagsaktuelle spillerne og Larvik spillerne. Husk at derre bare kan stemme på TO stykker her, men dere kan også gå inn på facebook siden og stemme på to :) 


 

Headeren er klar - MÅNEDENS SPILLERDa er den nye headeren ferdig, og den ble seende sånn ut. Jeg har satt fokuset litt på Kari Mette denne gangen, siden jeg synes hun fortjener det. 
Synes disse ordene beskriver karrieren hennes veldig bra. Fantastisk spiller, en fantastisk karriere!! 

Linka blir kåret til månedens spiller for 4.gang av 6 mulige dette året (Det var ikke kåring i mai, juni og juli)! Det sier jo litt om hennes prestasjoner hittil i år, synes hun har hatt en veldig god sesong. Hun ble også månedens spiller i oktober og november i fjor. Selve kåringen av månedens spiller begynte i september i fjor :) Morro å se Linka for tiden, og jeg gleder meg til EM 2012. Håper storspillet fortsetter da! 

Månedens spillere SEPTEMBER

Da er månedens spillere kåret og det ble Linn-Kristin Riegelhuth Koren nok engang, med 23 stemmer på facebook siden. Kari Mette Johansen fikk flest stemmer her på bloggen, 7 stykker. 
Synes det er veldig fortjent, selv om jeg synes Anja Edin har gjort det bra for Larvik i flere kamper nå også. Som sagt tidligere synes jeg Kari Mette må hedres litt etter 8 fantastiske år på landslaget. Er jo ikke så stort å bli kåret til ''Månedens spiller'' på denne bloggen kanskje, men det er da noe ihvertfall :) 

 Ny header og sånn kommer i løpet av uka :) I tillegg skal jeg avsløre et prosjekt jeg har begynt å jobbe med litt + en at det blir lagt ut en konkurranse i løpet av denne eller neste uke. Følg med :)  

Månedens spillere SEPTEMBER

Da er det på tide å kåre månedens spillere igjen, du kan stemme frem til 1.oktober klokken 18.00 :) Som vanlig kan du stemme på TO stykker her og TO stykker inne på facebook siden. Du kan kun stemme på de som spiller for Larvik og de som spiller på landslaget :) 

Det har vært lite aktivtet her inne nå, så jeg håper det blir en del stemmer nå. Jeg har også flere prosjekter på gang som jeg kommer tilbake til litt senere, skal gjøre litt mer ut av denne bloggen nå :)  

Jeg skal som vanlig ikke si hvem dere skal stemme på... men jeg har jo et lite forslag. Kari Mette Johansen har gitt seg på landslaget etter 8 år  - Det har blitt 4 EM gull, 2 OL gull og 1 VM gull, i tillegg til en plass på All Star Team under EM 2006. Ingen glemmer vel EM finalen der hun scoret 9 mål på 9 skudd? Synes det står veldig respekt av det altså! I og med at landslaget ikke har spilt denne måneden så er jo dette et tips til hva man kan stemme på :) Synes hun fortjener litt ros og heder for den innsatsen hun har gitt til laget. Hun har kanskje ikke vært toppscorer og diverse i de siste mesterskapene, men har vært en bauta bakover og bidrat med veldig mye. Det har blitt 493 mål på 203 kamper, og det er ikke uten grunn at hun har blitt tatt ut for å spille med flagget på brystet. 

(Jada, hun er min favoirttspiller. Men jeg hadde skrevet dette uansett hvis det hadde vært noen av de andre store spillerne hadde gitt seg. )  

Månedens spillere...

Det var ingen tvil om at Kari Aalvik Grimsbø ble månedens spiller på facebook siden med 124 stemmer. Det skal sies at hun også fikk 25 stemmer her på bloggen, og dermed fikk hun flest stemmer både på face og bloggen. I og med at hun fikk flest stemmer på facebook er det den som teller og Linn-Kristin Riegelhuth Koren stikker av med seieren på bloggen. Det var veldig jevnt mellom henne og Grimsbø, og hun fikk 24 av stemmen her på bloggen. Jeg har ikke telt med stemme til dere som har stemt på flere en to stykker, for det sa jeg i fra om på stemme innlegget :)

Hadde jeg fått stemme selv hadde jeg stemt på disse to, jeg synes det er Linka og Kari som spilte best under OL turneringen. Disse var stabile under hele mesterskapet (eller Kari hadde en svak semifinale, men ellers var hun veldig god). Kommer til å lage en header i løpet av uka :)  

 

 

Månedens spillere

Da var vi klare for å kåre månedens spillere igjen, det begynner å bli en stund siden sist. Det blir også en avstemning på facebook og den spilleren med flest stemmer på hvert sted (altså på face og her) blir månedens spillere.

Dere stemmer etter hvem dere mener spilte best under OL turnerningen. Jeg skal ikke si hvem dere skal stemme på, men vil at dere skal se litt på helheten av hele mesterskapet. Vet at mange kommer til å si Linn Sulland fordi hun spilte en fantastisk finale, og det skal dere få lov til for all del, men jeg synes dere kan se på mer enn den finalen. Skal man se på hver enkel kamp så var kanskje ikke Linn den beste, MEN det er opptil dere å velge :) Jeg vet hvem to jeg hadde stemt på (har sikkert sagt det i noen tidligere innlegg), men min mening teller ikke nå!

Lykke til!! Dere kan stemme frem til søndag klokken 18.00. Dere får maks lov til å stemme på to spillere, men dere kan også bare skrive en hvis dere vil det :) Dere lan bare stemme på de som var med i OL av de norske jentene! 

Pause....

Nå er det en liten pause for jentene etter OL! Larvik gjengen har fått fri i ei uke, men noen av de andre jentene allerede har måtte komme seg på trening. Det blir ikke like mye oppdateringer nå frem til sesongoppkjøringen, i og med at det blir lite av håndballjentene i media. Skal prøve å få skrevet noe fornuftig litt innemellom! Til helgen skal vi kåre OLs beste spillere (eller månedens spiller om du vil). Det er bare å begynne å tenke på hvem dere mener har spilt best før og i OL. Det blir som vanlig en vinner her på bloggen og en på facebook :)  

Ny header..

Denne headeren jeg har nå har jo blitt stående en stund siden jeg egentlig har glemt det litt. Jeg skal lage en ny i løpet av de neste dagene som blir stående ut juli, også kommer jeg til å sette i gang månedens spiller i august igjen. Det har jo ikke vært noen kamper i juni og derfor har det ikke vært noe vits i å ha ''månedens spiller''!  

Månedens spillere

facebook var det Nora Mørk (med 19 stemmer) og Camilla/Linn (11 stemmer) som ble Månedens spillere. Mens her på bloggen fikk Thea (4 stemmer) og Nora/Linka (2 stemmer) flest. Derfor blir det Tvillingene Nora og Thea Mørk som ble månedens spillere denne gangen (siden Thea fikk flest her og Nora flest stemmer på face). Skal få fikset header så fort som mulige (før uka er over ihvertfall). 


Morro at Nora er tilbake, og at Thea har gjort det så bra =) 

Utsatt!!

Jeg utsetter avstemningen på Månedens spiller i et par timer, siden jeg skal bort nå. 

Så dere kan stemme helt til 18.00, og det kan dere gjøre HER 

Månedens spiller APRIL!

Sesongen er over, og det er på tide å kåre månedens spillere igjen. Serien var ferdig i mars, men det har vært en Champions Leauge kamp + 4 sluttspillkamper denne måneden. 

Semifinalen mot Buducnost vil jeg helst ikke rippe opp i, det ble et klart tap og Larvik føyk ut av CL. Eneste som får godkjent i den kampen er Cecilie Leganger. 

Storhamar - Larvik,
kampen var jevn hele veiene. Larvik dro ifra på slutten, og vant 31-25! Linka spilte en god kamp (en straffebom bare), Tine Rustad Kristiansen gjorde det vedlig bra og Linn Sulland ble banens beste. Nora Mørk var tilbake på ordentlig, og bidro godt med 4 mål! 

 Returkampen endte med en 39-19 seier, og Thea Mørk spilte en fantastisk kamp på venstre kanten. 9 mål på 9 forsøk sier vel sitt :) 

  

I første sluttspillfinale lå Larvik under hele kampen, men ledet da det gjaldt som mest - da dommeren blåste etter 60 minutter. Linn Sulland satte inn 10 mål på 10 forsøk , og satte inn det avgjørende målet 3 sekunder før  slutt.  Camilla Herrem satte inn 5 mål for Byåsen, Tonje Nøstvold spilte en god kamp og ble banens beste :) 

I den avgjørende finalen var det Tine K som sto frem, i tillegg til Kari Mette Johansen som spilte en god første omgang. Cecilie Leganger stengte buret, med god hjelp fra forsvaret! Ida Alstad ble banens beste for Byåsen. 

Tittel nummer 40  
Også har man jo Dronninga som vant sin 40. tittel med Larvik.  INGEN OVER, INGEN VED SIDEN AV!

De andre har vel ikke spilt kamper i april, så vidt jeg vet. Eller Heidi Løke og Katrine gikk videre til Champions League. Begge bidro, den ene stengte buret og den andre scoret mål + skaffet straffer. Du må ikke stemme på  en Larvik spiller, bare det er en fra det norske landslaget :) 


> Hvem mener du skal bli Månedens spillere? Du kan som vanlig stemme på to stykker, og avstemningen avsluttes 1. mai klokken 15.00! 

Nye headereDe ble litt forskjellige denne gangen, men det får gå =) Håper dere synes de var ok! 

Månedens spillere MARS

Det kom litt få stemmer på bloggen, men det går greit. Linka og Isabel fikk begge fire stemmer her på bloggen, mens Tine K fikk en. 

På facebook var det Amanda Kurtovic som fikk flest stemmer - 26 stykker. Linka fikk nest flest med 18 :) 


Disse fikk stemmer: 
Amanda Kurtovic 26 stemmer  FLEST PÅ FACEBOOK
Linn-Kristin R. Koren 22 stemmer FLEST PÅ BLOGGEN
Isabel Blanco 16 stemmer FLEST PÅ BLOGGEN
Karoline Dyhre Breivang
12 stemmer
Linn Jørum Sulland
12 stemmer
Katrine Lunde Haraldsen
5 stemmer
Heidi Løke
4 stemmer
Camilla Herrem
4 stemmer
Cecilie Leganger
3 stemmer
Ida Alstad
3 stemmer
Tine Rustad Kristiansen
3 stemmer
Sara Breistøl
1 stemme
Kari Mette Johansen
1 stemme


Linka og Isa har vært veldig gode etter jul :) 

 

Amanda har også utmerket seg :) 

STEM STEM STEM!!! :)

http://larvikognorge.blogg.no/1333310889_mnedens_spillere_mars.html  

Husk å stemme på månedens spillere, du kan stemme frem til 18.00!!  

Månedens spillere MARS

Blogg.no har hatt tekniske problemer i  hele dag, derfor har jeg ikke kommet meg inn på bloggen før nå. 


Første kamp for Larvik denne måneden var mot FC Midtjylland, en kamp Larvik tapte 20-27. Linka og Isabel var de beste i den kampen. Isabel Blanco med 5 mål på 6 forsøk, og Linka med 5 mål på 8 forsøk! Linn-Kristin hadde vel og merke en god første omgang!

 

Etter det sure tapet var det Flint som møtte opp i Arena Larvik. Larvik var allerede seriemestere, og skulle få gullmedaljene etter kampen. Allikevel var de veldig vinnersugne, det endte med en 30-14 seier. Ole Gustav Gjekstad var fornøyd med kampen, spesielt av andre omgangen. Lene Rantala ble kåret til banens beste etter en god kamp mellom stengene. Isabel Blanco hadde nok en god kamp, med fem mål og bare en bom. Strek kollega Pernille Wibe gjorde det ikke noe verre, 4 mål på 5 forsøk. Linka satte inn fire nål på like mange forsøk, og Tine Kristiansen ble toppscorer sammen med Isa med fem mål. Som dere skjønner var det mange som bidro i denne kampen, egentlig så var hele laget bra. Tre dager senere var det nok en hjemmekamp i Champions Leauge. Larvik måtte vinne for å gå videre, i tillegg måtte de ha hjelp av spanske Itxaco. Larvik  startet best og gikk raskt opp i ledelsen, men så kladdet det litt. Heldisvis hentet de seg bra inn igjen, og gikk til pause med 13-11. Andre omgangen var helt annereledes enn den mot FCM, det var helt magisk. De rykket sakte, men sikkert i fra. Tilslutt sto 32-25 på lystavla, og Itxaco vant over danskene.  Cecilie Leganger og Amanda Kurtovic var de to beste i denne kampen, sistnevnte ble kåret til banens beste i Arena Larvik. Isabel Blanco var god igjen, med fire mål + at hun skaffet flere straffer. Tine Rustad Kristiansen hadde noen bom, men var god da det gjaldt som mest. Heidi Løke satte inn fem mål, hun fikk et par enkle mål på slutten. Cecilie tok flere baller fra henne i løpet av kampen!

 

Den 14.03.12 dro jentene nedover til Hamar, der skulle de møte Anja Edin og co. Larvik hadde bare æren å spille for, mens Storhamar måtte ha poeng for å sikre seg sølvet. Larvik viste hvem som var sjefen i starten, anført av en god Lene Rantala i målet. De ledet 11-5 i en periode, før Storhamar kom tilbake og det sto 12-10 til pause. Storhamar holdt fast en god stund, men mot slutten dro Larvik i fra igjen. Kampen endte 30-22!  
Linn Sulland kåret til banens beste, men Thea Mørk (5 mål/7skudd), Kari Mette Johansen (4mål/5skudd), Linka Riegelhuth Koren (5 mål/6 skudd) eller Lene Rantala burde fått den. Linn var ikke dårlig altså, men synes flere var bedre enn henne i denne kampen! 

   

Siste kampen i Posligaen ble spilt i Trondheim, mot Byåsen. Det ble ikke veldig jevnt, for Larvik ledet 9-1 etter en halvspilt omgang. Byåsen hentet seg litt inn igjen, men det sto allikevel 6-10 til Larvik til pause. laget fra Vestfold var aldri truet, med hjelp av både forsvar og en god Cecilie Leganger i mål vant de greit 14-19. Byåsen sto også godt i forsvar, mens x-landslagskeeper Terese Pedersen sto godt mellom stengene. Begge keeperne ble kåret til banens beste. 

 

Landslaget samlet seg i OL byen London i slutten av mars. De spilte to kamper mot Brasil, og begge endte uavgjort. Den personen kom best ut av de to kampene var Linn-Kristin Riegelhuth Koren, hun scorte 7 mål på 8 forsøk i den ene kampen. I kamp nummer to var hun litt svak før pause, men kom seg i andre omgenen. Det ble fem mål :- ) Camilla Herrem fikk spille en kamp (KMJ spilte den første), hun spilte bra og satte inn fem mål. 

 

Siste kampen for Larvik denne måneden ble spilt i går. Det ble en jevn kamp, men Larvik tapte tilslutt 22-20. Jentene sto godt i forsvar, men forover slet de voldsomt. Karoline Dyhre Breivang ble banens beste, men Linka var også god. (Til tross for en feil og en bom når det skulle avgjøres.) 

Resten av landslagsspillerne: 
Camilla Herrem: 10 mål på 3 kamper 
Camilla Herrem

Ida Alstad: 10 mål på 3 kamper
Ida Alstad  


Tonje Nøstvold: 18 mål på 3 kamper 
Tonje Nøstvold  


Kikki Lunde-Borgersen: 11 mål på 3 kamper. 6 mål på to sluttspill kamper, er ute av sluttspillet etter tap mot Storhamar. 
Kristine Lunde-Borgersen

Stine Bredal Oftedal: 17 mål på 4 kamper, 11 av dem kom mot Sola. 7 mål på to sluttspillkamper. 
Stine Bredal Oftedal  


Karoline Næss: 11 mål på 3 kamper. 11 mål på to sluttspill kamper, 9 av dem kom mot Tertnes. 
Sto også godt i forsvar da Norge var samlet i London, har vært litt skadet. 
Karoline Næss 

Gøril Snorroeggen: Scorte bl.a 7 mål mot FCM, 3 mål mot Odense. Det var de tallene jeg fant fra denne måneden. 
Gøril Snorroeggen 

Marit Malm Frafjord: 8 mål på to kamper i serien (?). Scoret også 5 mål i hjemmeoppgjøret mot DVSC Debrecen i Cup winner cupen. Vet ikke hvordan det gikk i bortekampen. 
Marit Malm Frafjord 

 Kari Aalvik Grimsbø
Katrine Lunde Haraldsen 

Som vanlig kan du stemme på TO stykker. Det er lov til å stemme på en landslagsspiller og en Larvik spiller! Du kan stemme frem til 03.april klokken 18.00! 

Månedens spillere - litt forskinket.

Pga mye å gjøre, og noen dager med sykdom har jeg glemt ''Månedens spillere''. Jeg velger å vente med kåringen til etter 31.mars (etter første semifinalekamp), også holder jeg avstemning i et par dager :) 

Skal se om jeg kanskje får satt i gang en liten konkurranse også, hvis jeg finner en premie å gi ut på kampen! Vi får se.  


Bilde: Ken Thomas Topel - du kan like facebooksiden hans her!  Larvik HK 17.mai.2011 med den fine CL pokalen. 

 

Månedens spillere FEBRUAR

Da har jeg fått telt opp stemmene, og det var ikke like mange lesere som stemte på bloggen denne gangen. Allikevel var det 11 stemmer på bloggen (Forrige gang var det 30 stemmer), men vi er fornøyde med det. 

Linn-Kristin Riegelhuth Koren var den som fikk flest stemmer her, og på facebook faktisk. På bloggen: 4 og på Facebook: 28. Det var vel seks stykker som hadde stemt på omtrent alle spillerne på face, men selv om jeg hadde tatt de bort så hadde hun vunnet for det. Amanda var nærmest med sine 18 stemmer :) 


Tommel opp for det

I og med at Linka fikk flest stemmer på facebook blir hun ''Månedens spiller på facebook'', mens Isabel Blanco med sine tre stemmer blir bloggens beste. 


Disse fikk stemmer:
Linn-Kristin Riegelhuth Koren 32 p (F: 28 og B: 4) - Flest på bloggen og facebook.
Amanda Kurtovic: 18 p ( (F: 18)
Isabel Blanco 16 p (F: 13  og B: 3)  - Nest flest på bloggen.
Karoline Dyhre Breivang 14 p ( (F: 14)
Cecilie Leganger 14 p  (F: 13  og B: 1)  
Kari Mette Johansen 13 p ( (F: 11 og B: 2) 
Katrine Lunde Haraldsen 12 p ( (F: 11  og B: 2 )
Camilla Herrem 11 p  (F: 11)
Heidi Løke 11 p ( (F: 11)
Linn Jørum Sulland 11 p  (F:11) 
Stine Bredal Oftedal 8 p  (F: 8)
Kristine Lunde-Borgersen 7p ( (F: 7)
Marit Malm Frafjord 7 p  (F:7 )  
Ida Alstad 8 p  (F: 7  og B: 1)  
Kari Aalvik Grimsbø 6 p (F: 6 )  
Tonje Larsen 6 p   (F: 6)  
Thea Mørk 4 ( (F: 4)
Lene Rantala 3 p (F: 3)  
Tine Rustad Krisitiansen  3 p (F: 3)  
Tonje Nøstvold 3 p  (F: 3)  
Gøril Snorroeggen 2 p  (F: 2)  
Pernille Wibe  2 p  (F: 2)   
Sara Breistøl  2 p  (F: 2)   
Karoline Næss  2 p  (F: 2)   
Mari Molid:  2 p  (F: 2)   

Det kom inn over 200 stemmer på facebook, men som sagt var det flere som stemte på flere enn bare to. Skal ta på meg litt av skylden for jeg glemte å skrive det i starten :-p  Isabel ble månedens beste i januar også  :) Headerne blir byttet i løpet av helgen! 


Månedens spillere FEBRUAR

Måneden er snart over, og da er det på tide å begynne å kåre månedens spillere. Champions Leauge starter denne måneden, men det har ikke vært så mange kamper hittil. 


03.02.2012 - Larvik dro nedover til Danmark for å møte Isabel Blancos gamle klubb FC Midtjylland, og hun viste ingen nåde mot gamle lagvenniner. Hun satte inn 5 mål på 5 skudd, skaffet flere straffer og sto godt bakover. Kari Mette Johansen og Linn-Kristin Riegelhuth Koren hadde også en god utteling, 4 og 3 mål på samtlige forsøk. 


// Ikast avis.


I midtuka sto Vipers på motsatt banehalvdel. Kampen startet litt målfattig, men det gikk seg til utover omgangen. Ole Gustav var fornøyd med de fleste fasene av spillet.  Linka satte inn 8 mål på 8 forsøk bak Vipers keeper og sto i tillegg godt bakover. Allikevel var det Tine Rustad Kristiansen som endte opp med bestemannsprisen, ikke ufortjent det heller. Linn Sulland ble toppscorer med 8 sammen med Linka. Kristine Lunde- Borgersen fikk bestemannsprisen for Vipers. 
Itxaco var motstanderen 12.02.2012. Det ble en jevn og spennende kamp, men spillerne misbrukte en del gode sjanser i løpet av kampen. Oppgjøret endte 23-23, selv om Larvik kanskje skulle hatt en straffe i siste sekund (som muligens kunne gitt dem en seier). Tine Rustad Kristiansen ble banens beste på sin egen bursdag, hun scoret 5 mål på 7 skudd. Det skal nevnes at Isabel Blanco scoret 5 mål på 5 skudd. 

Banes beste - tatt bilde selv. 


Larvik dro nedover til Fredrikstad etter Champions Leauge kampen, og det var ikke et tent Larviklag som var med i starten. FFK ledet faktisk 12-10 til pause, men heldigvis viste Larvik hvorfor de er Norges beste og gikk seirende ut av det tilslutt.  Tine Rustad Kristiansen ble toppscorer med 8 mål, og ble etter det jeg husker banens beste. 


Så var det duket for et toppoppgjør, og det skulle ikke gå Larviks vei.
Heidi Løke, Katrine Lunde Haraldsen og resten av Gyør laget med eks trener Karl Erik Bøhn i spissen senket Larvik. Kampen endte 31-22, Gyør gjorde det Larvik pleier -> Godt forsvar og masse kontringer! 
Katrine Lunde Haraldsen sto godt mellom stengene, av Larvik spillerne var det Amanda Kurtovic og Linn-Kristin Riegelhuth som fikk godkjent av meg. 


Linka var LHKs beste mot Gyør - her på trening før kampen.


Etter den skuffende kampen var det Tertnes som sto for tur. Larvik gikk rett opp i en 3-0 ledelse, Tertnes slapp bare til sju ganger i løpet av 1. omgang. LHK ledet hele 16- 7 til pause, men det gikk ikke like greit etter hvilen. Det endte tilslutt med en 27-21 seier. 
Linn-Kristin Riegelhuth Koren satte ny Larvik rekord i antall scoringer i serien i denne kampen, nå har hun 1284 mål i serien (Lina Rosenberg hadde rekorden i åtte år med 1281 scoringer). Hun ble toppscorer i kampen sammen med Linn Jørum Sulland. 


Linka satte scoringsrekord i LHK

I går var Larvik i Spania for å møte Itxaco. 1. omgangen var helt forferdelig, men heldigvis så kom de seg etter hvilen. Det var en fantastisk snuoperasjon, de lå under 12-6 til pause og kampen endte tilslutt 19-19. Mye bom og feil, og det var ikke mange som utmerket seg egentlig. Cecilie Leganger var endelig tilbake, og hun var klart Larviks beste i går. Linka ble toppscorer med 6 mål. 


// Op.no 

 Resten av landslagsspillerne: 

Camilla Herrem: 11 mål i seriene på 4 kamper. Spilte også mot MKS Lubin i Cupwinnercupen, der scoret hun hele 10 mål. Hun måtte stå over returkampen pga skade! (Byåsen vant første kamp, og tapte andre. De er videre til kvartfinalen). 

Ida Alstad:
18 mål på 3 kamper. Scoret 14 mål på 2 kamper mot MKS Lubin! 

 

Tonje Nøstvold: 
23 mål på 4 seriekamper, ble banens beste mot Flint.  9 mål på to kamoer mot MKS Lubin. 

Mari Molid:
5 mål på 4 kamper (får lite spilletid, skal til Levanger neste sesong hvis de ikke rykker ned). Scoret 1 mål på 2 kamper mot MKS Lubin 

Kristine Lunde-Borgersen:
28 mål på 4 kamper (!!). Ble banens beste mot LHK (med 5 mål), og scoret hele 11 mål mot Sola. 
 

Stine Bredal Oftedal:
14 mål på 3 seriekamper. Seks av dem kom mot Byåsen. 

Karoline Næss:  
11 mål på 3 kamper i seriene, 8 av dem kom mot Byåsen. 
 

Katrine Lunde Haraldsen:
Sto godt mot Larvik, har ikke sett henne noe mer enn det. 

Heidi Løke:  
18 mål på 3 Champions Leauge kamper, 11 av dem kom mot FC Midtjylland. 

Gøril Snorroeggen
Kari Aalvik Grimsbø 
Marit Malm Frafjord 


Da har dere fått et lite innblikk på hvordan måneden har vært. Jeg har bare nevnt de Larvik spillerne jeg mener har utmerket seg i hver kamp, dere kan selvfølgelig velge hvem dere vil.

Som vanlig kan dere velge  EN LARVIKSPILLER OG EN LANDSLAGSSPILLER.  Forrige gang valgte jeg å legge ut en avstemning på facebook i tillegg, det kommer jeg til å gjøre denne gangen også. Derfor blir det kåret en på hvert sted (altså en på bloggen og en på facebook). Dere får fortsatt velge to spillere, også legger jeg bare sammen alle stemmene tilslutt.  DU KAN STEMME FREM TIL 29.02.2012 klokken 23.59Månedens spillere.

Nå har jeg fått telt opp stemmene, og jeg velger å ta den som fikk mest stemmer på facebook og den som fikk flest stemmer her på bloggen. Siden jeg tror det er noen som bare følger facebooksiden og har stemt der, mens noen bare har stemt her. Så da får leserne bestemme en og facebook følgerne stemme på en. (Da blir det kanskje flere som stemmer både her og på facebook, men det får gå). 

Det spilleren som fikk hele 30 stemmer på facebook ble Linn Jørum Sulland. (0 på bloggen). 

Det var Isabel Blanco som fikk flest stemmer her på bloggen, 7 stykker hadde stemt på henne (+ 2 stemmer på facebook).  
Sammenlagtlista: 
1. Linn Jørum Sulland 30 p  - Flest på facebook
2. Heidi Løke 17 p (F: 14 og B: 3) 
3. Camilla Herrem 16 p  (F: 10 B: 6)
4. Amanda Kurtovic 10 p (F:10)
5. Isabel Blanco 9 p - Flest på bloggen. (F2, B:7)
6. Linn-Kristin Riegelhuth Koren 7p (F:1 B:6) 
7. Tine Stange 6 p (F: 1, B: 5)
8. Cecilie Leganger 6 p (F: 6) 
9. Kristine Lunde-Borgersen 5 p (F:2, B3)
10. Kari Mette Johansen 2 p (F1, B:1)
11. Kari Aalvik Grimsbø 1p (F:1)
11. Marit Malm Frafjord 1p (F:1)
11. Ida Alstad 1p (F: 1)
11. Katrine Lunde Haraldsen 1 p (F:1)

F= Facebook og B= Bloggen

Jeg kommer til å gjøre sånn hver måned fremover nå, at det går ann å stemme på begge steder. . Jeg skal få fikset ny header i løpet av helgen :) 

Husk å stem...

Husk å stem på Månedens spillere, det kan du gjøre her: 
http://larvikognorge.blogg.no/1327781696_stem_p_mnedens_spille.html

Du kan stemme på EN Larvikspiller og EN landslagsspiller :) Fristen er i morgen kveld klokken 23.59! 

 
Funnet på europamester.dk.   

Stem på ''Månedens spillere'' JANUAR

Nå er det på tide med en ny avstemning. Det var noen som spurte om vi kunne ha en av herrene som månedens spiller, men jeg velger å si nei. Dette er en blogg om Larvik og Håndballjentene, og da føler jeg det blir litt feil å ha stemme på en av gutta. Håper dere skjønner det! :-) 

Dere skal stemme på TO spillere - en landslagsspiller og en Larvik spiller. Norge har ikke spilt noen kamper, men spillerne har jo spilt kamper for klubblaget! Så da stemmer dere ut i fra det. 

Litt info fra måneden: 

Larvik møtte Storhamar i første kamp i år, og da var det Tine Stange som regjerte. Hun satte inn 8 mål på 11 skudd. Også Linka var god og satte inn 5 mål på 6 skudd! 

 

Gjøvik fikk bank i Arena Larvik, de ble slått 39 - 18. Isabel Blanco ble toppscorer med 9 mål, Amanda og Thea scorte begge 6 mål! 

Linn Jørum Sulland satte inn åtte mål på bare ti skudd mot Sola på bortebane. Linka scoret 6 mål på 7 skudd. 

 

Larvik - Levanger endte 30-17. Karoline D. Breivang ble banens beste. Også Tine Rustad Kristiansen imponerte med 6 mål. 

Mot Fredrikstad var det strekduoen som imponerte mest. Pernille Wibe satte inn fem mål på fem skudd, mens Isabel satte inn tre på tre forsøk. I tillegg skaffet de flere straffer, og sto godt bakover. Isa ble banens beste :) 

 


Mot Tertnes var det flere som leverte varene. Kari Mette scoret 6 mål 7 skudd, og spilte godt den tiden hun var på banen. Tine Rustad Kristiansen  hadde også dagen, sammen med Cecilie Leganger, Karo og Linn. 


Alle bildene er fra Larvik - Storhamar fra 08.01.2011.  Jeg har tatt de selv! 


Når det gjelder de andre spillerne så ser det sånn ut (for janauar): 
Camilla: 30 mål på 6 kamper. 
Ida: 
 26 mål på 6 kamper. 
Mari: 22 mål på 6 kamper.
Tonje:
26 mål på 5 kamper. 
Kristine: 19 mål på 4 kamper
Stine: 8 mål på 3 kamper. 
Karoline Næss: 19 mål på 3 kamper. 
Heidi: ? 
Marit:
 ?
Gøril: ? 
 Noen som har noen tall på de tre siste? 


Morro å se at Kikki har gjort det så bra i det siste :) 

Du kan stemme frem til TIRSDAG 31.12.2011 klokka 23.59! Og du kan bare stemme på TO stykker, en som spiller på landslaget og en på Larvik!!! Den spilleren med flest spiller kommer på forsiden :) <

Jeg kommer også til å legge ut en avstemning på facebook :-) 

Månedens spiller DESEMBER 2011

Da har jeg sett over alle stemmene. Jeg sa egentlig at dere skulle stemme på den (= en spiller) spilleren som spilte beste under VM, men flere stemte på to/tre. Det går greit det altså, men prøv å stem på så mange som jeg sier neste gang :) For ellers må jeg nesten bare telle med den første spilleren dere skriver i kommentaren. Dette var ikke ment for å være ''slem'' altså, jeg bare sier i fra :) 

Nå valgte jeg å telle med alle, og det var et navn som sto i de aller fleste kommentarene: KATRINE LUNDE HARALDSEN. Hun fikk 13 stemmer totalt! 
Ellers var det Camilla (6), Heidi (5), Karo (4), Kristine (2)  og Amanda (2) som fikk resten av stemmen :)

Skal få fikset ny header i kveld eller i morgen. Det var en fortjent vinner spør du meg, Katrine var utrolig god og viktig i VM! 
Månedens spiller DESEMBER 2011

Da er det klart for å kåre ''Månedens spiller'' igjen. Nå vil jeg at du stemmer på den spilleren du synes spilte best under VM (av de norske).  På forsiden skal jeg ha et bilde av alle VM jentene, også har jeg bilde av månedens spiller på hvert enkelt innlegg. Det er ikke vits å ha en Larvik spiller nå, siden de ikke har spilt noen kamper i desember (eller de spiller i morgen, men samma det) :) 

Jeg startet med greia i september, og disse har blitt kåret til banens beste hittil: 

September 2011: 


Oktober 2011: 

November 2011: 

 

Desember 2011: 


Månedens spillere NOVEMBER 2011

Nå er vi inne i en ny måned, og jeg har hatt en skikkelig bra dag. Kommer til å skrive et lite innlegg angående det litt senere i kveld (det har noe med håndball å gjøre).  Om bare 1 dager braker det løs i Brasil, VM starter 23.55 på TV2 sport og det er Brasil - Cuba som skal i ilden.
Norge spiller første kamp på lørdag mot Tyskland. Sendingene starter 19.30, da er det '' Håndballjentene på medaljejakt''. De kommer til å gi oss noen tilbakeblikk fra i fjor, osv :) Selve kampen  starter 20.10 på TV 2. 

Månedens spillere ble kåret i går, og det ble faktisk tre stykker denne gangen. Linn-Kristin Rigelhuth Koren fikk 9 stemmer totalt, mens Karoline Dyhre Breivang og Cecilie Leganger fikk 7 stemmer.
Linka har gjorde det veldig bra i Møbelringen Cup og mot Sverige, i tillegg har hun vært stabil for Larvik. Karoline har tatt over playmaker rollen for Gro Hammerseng, og dette har hun klart veldig bra både for Norge og Larvik. Cecilie har stått godt i Larvik buret både mot Byåsen x2 og i Champions Leauge denne høsten :)  Hadde en kanon kamp mot Krim, der hun bl.a reddet 5 straffer!

Resten av stemme ble fordelt slik: Stine Bredal Oftedal (6), Linn Jørum Sulland (4), Sara Breistøl (1), Marit Malm Frafjord (1) og Tine Rustad Kristiansen (1).

> Hva synes du om at disse tre ble månedens spillere? 

Skal lage headere i løpet av kvelden. Får se hvordan jeg gjør det, må ha to av spillerne på en header :) Finner ut av det etterhvert. 

 
Stem på ''Månedens spillere'' NOVEMBER

Det er på tide å kåre månedens spillere igjen :) Her er en liten oppsummering av kamper som har blitt spilt: 

Larvik - Stabæk: Larvik tok i mot Stabæk den 02.11, en kamp de vant 34-21. Linn Jørum Sulland utmerket seg med 12 mål /13 skudd. Tine Rustad Kristiansen spilte også bra, scoret 9 mål på 9 skudd. 

Larvik - Viborg: Larvik hadde veldig lyst på revansje etter det sure tapet sist de møttes. De klarte ikke å slå tilbake og tapte 20-19. Cecilie Leganger holdt Larvik inne i kampen med sine gode redninger, Karoline Dyhre Breivang hadde en god 2.omgang. Begge ble kåret til banens beste under kampen. 
Flint-Larvik: Flint holdt seg lenge inne i kampen, og Larvik klarte tilslutt å dra i land en 23-29 seier. Flint lå faktisk bare under med 1 mål til pause. Tine Rustad Kristiansen ble toppscorer med 6 mål. Det var mye bom fra alle spillerne i denne kampen. 

Krim - Larvik: Larvik måtte vinne mot Krim på bortebane for å gå videre i Mesterligaen. Det var bare en kvinne på banen i denne kampen CECILIE LEGANGER! Hun reddet 5 straffer, og Harald Bredeli hadde skrevet opp hele 30 redninger tilsammen. Jentene slet i angrep, mye bom fra de rutinerte! Linn-Kristin Riegelhuth Koren og Linn Sulland hadde en god 1.omgang. 
Larvik - Byåsen, NM: Byåsen startet best og leder 3-0, men det varte ikke lenge. Etter 5 min hadde Larvik tatt igjen ledelsen og de ga den ikke fra seg. Larvik vant NM semifinalen 30-21! Tine Stange gjorde comeback med et brak, scoret 6 mål på 7 skudd.  Isabel Blanco gjorde også en veldig god kamp, og hun ble kåret til banens beste. Cecilie Leganger bidro med mange gode redninger. 
Camilla Herrem og Mari Molid gjorde det godt for Byåsen, begge scoret 4 mål hver. 

Møbelringen Cup: Det var mye bra i denne turneringa.
Linka ble kåret til banens beste mot Tyskland, scoret 6 mål (flere bak i fra banen) + flere gode assist. Linn Sulland gjorde også en god kamp mot Tyskland med sine 10 mål, Kathrine Lunde Haraldsen sto godt i målet. 
Mot Spania var det Stine Bredal Oftedal som utmerket seg mest, ble kåret til banens beste.  Linka scoret 4 mål på 4 forsøk, Kari Mette Johansen satte også alle sine sjanser (3 av 3) og Heidi satte inn 2 mål på 2 skudd.
Mot Sverige funket det meste for alle egentlig. Katrine Lunde Haraldsen var allikvel den som utmerket seg aller mest, hun reddet 24 skudd (av 38 mulige). Mot Spania og Tyskland startet jentene bra, men så sank det i 2.omgangen. Mot Sverige fortsatte de å holde nivået i 60 min. Av utespillerne gjorde Heidi Løke en god kamp angrep (6 mål/7 skudd). Marit Malm Frafjord sto godt i forsvaret og scoret også 5 mål på 5 skudd. Linn Sulland scoret 4 av 4 og Stine Bredal Oftedal  satte inn 5 mål på 7 skudd. 

Katrine Lunde Haraldsen, Linn Sulland og Linn-Kristin Riegelhuth Koren kom på All star teamet :) 

Larvik - Byåsen: Denne gangen var det en litt jevnere match enn forrige gang. Byåsen lå i føringen store deler av 1.omgangen, men Larvik kom tilbake etter pause. Det ble tilslutt en Larvik seier, 27-24. Linn Jørum Sulland var god på straffer(scoret 8 av 8), men jeg synes hun slet i etablert angrep. Karoline Dyhre Breivang var etter min mening banens beste. Sto godt i forsvar og var også god fremover. Camilla Herrem var god for Byåsen av landslagsspilerne, lurte Leganger 5 ganger. Cecilie Leganger var allikevel med på å holde Larvik inne i kampen. 

Norge- Sverige, treningskamp: En jevn kamp, og Norge slet mer nå enn i Møbelringen. Det var først og fremst forsvaret som ikke satt helt. Linn-Kristin Riegelhuth bidrar med 8 mål, og gode assist. Ellers var Marit Malm Frafjord god i angrep (4 mål/4 skudd). Katrine Lunde Haraldsen startet ikke så bra, men kom seg utover i kampen. Hun hadde flere viktige redninger på slutten, hun ble kåret til banens beste i Sverige. Både jeg og VG var litt uenige i det, for vi mente at det var Linka. Kristine Lunde- Borgersen gjorde comeback og sto godt i forsvar og scoret to viktige mål. 


Som sagt en del ganger før skriver jeg bare om Larvik og landslagetskamper, så her kommer en liten oppsummering av de andre landslagsspillerne når det gjelder mål (ihvertfall de jeg fant): 

Heidi Løke
: 10 mål på de to siste Champions Leauge kampene. 
Marit Malm Frafjord: 6 mål på de to siste Champions Leauge kampen, Viborg er også ute av CL.
Ida Alstad: Har vært mye skadet denne måneden, spilte ikke i Møbelringen og heller ikke mot Sverige. For Byåsen har hun scoret  6 mål på 3 kamper i Postligaen, 2 mål i NM og 9 mål på de to siste kampene i CL. 
Camilla Herrem: Hadde som sagt to gode kamper mot Larvik i serie og NM (se lengere opp). 0 mål i Møbelringen pga lite utspill. Ellers har hun scoret 9 mål på de to andre Postligakampene, og 5 mål på de to siste CL kampene. 
Tonje Nøstvold:
Var helt greit i Møbelringen Cup. Har scoret 5 mål i NM, 15 mål i Postligaen (3 kamper) og 6 mål på de to siste CL kampene. 
Mari Molid: Spilte til godkjent i Møbelringen Cup. Hun har scoret 4 mål i NM, 6 mål på tre kamper i Postligaen og 1 mål i CL. 
Stine Bredal Oftedal:
12 mål på 3 Postliga kamper, også scoret hun 2 mål mot Tertnes i NM semifinalen. I tillegg spilte hun med juniorene og der scoret hun 10 (?) mål. Spilte bra i Møbelringen Cup. :) 


Jeg hadde stemt på disse to, synes de har utmerket seg bra denne måneden :) Men det er MITT valg, dere bestemmer selvfølgelig selv. 


Du kan stemme på to stykker  - EN Larvik spiller og EN landslagsspiler (på Norge selvfølgelig).Den kan selvfølgelig hende at det blir to LHK spillere siden de fleste spiller på landslaget, men det går bra! Det skal bare stå TO navn i kommentaren. Du kan stemme EN GANG frem til onsdag klokken 23.59 :) 

Hvem synes du skal bli månedens spiller? Månedens spillere OKTOBER 2011

Jeg ba dere stemme på en landslagsspiller og en Larvik spiller, og det kom inn hele  31 stemmer totalt. Forrige gang ble det 13 stemmer, så da ble det dobbelt så mange nå. Morro :) 

Det var to stykker som utmerket seg denne gangen og det var Amanda Kurtovic og Linn-Kristin Riegelhuth Koren. 
Amanda fikk hele 12 stemmer, mens Linka fikk 7 stykker.  Resten av stemme ble fordelt på Karoline D. Breivang (3 stemmer), Tine R. Kristiansen(2), Stine B. Oftedal (2), Linn J. Sulland (2), Nora Mørk (1), Marit M Frafjord (1) og Kari Mette Johansen (1). 

Personlig synes jeg Karoline Dyhre Breivang har utmerket seg veldig denne måneden. Etter at Gro ble borte har hun gjort en god jobb som playmaker og tatt masse ansvar. Egentlig er det litt vanskelig å kåre ''månedens beste spillere'' denne måneden for min del. Synes det er mange som har utmerket seg og gjort en god jobb. Linka er tilbake i scoringsform, det samme er Kari Mette, Linn Sulland har gjort det bra og Stine hadde en god turnering med landslaget i Nederland. Amanda har ikke fått spilt så mye i Champions Leauge, men utmerket seg mot Krim. Cecilie Leganger har stått godt i målet for Larvik ( - mot Viborg, hehe). Tine Rustad Kristiansen har sliti med akillisen, men tok ansvar mot Podravka  ++++  mange flere. Hvorfor er ikke Ida Alstad nevnt? (hihi). Det ser ihvertfall ut som om det er flere som vil være med til VM, og det er positivt. 


Amanda og Linka under WC 2011 

Det er ihvertfall fortjent at Linka og Amanda ble kåret til ''månedens spillere'', for de har som sagt gjort det veldig bra denne måneden. Håper de fortsetter sånn :) 


I november blir det noen TV kamper, så følg med! Skriver de opp etterhvert som de nærmer seg :)

Jeg rekker dessverre ikke å lage nye bilder i dag. Jeg skal i praksis fra 08.30 - 15.30, deretter skal jeg ut å spise og trene etterpå. Skal få lagd dem ferdig i morgen kveld/ på onsdag :) 


Stem på ''Månedens spillere'' OKTOBER

Enda en måned har gått, og det er på tide å kåre månedens spillere igjen.  Les nederst i innlegget for å se hvordan du stemmer! 

Det er selvfølgelig litt vanskelig når kampene ikke går på TV, men sånn får det bare være. 
Champions Leauge begynte i starten av oktober, og flere har utmerket seg der.  Jeg må si at jeg har fulgt med mest på Larvik i CL! Har selvfølgelig sett på Byåsen kampene, men det har bare stått på i bakgrunn.  Her kommer en liten vurdering fra Larvik kampene, bare som et lite tips til hvem som har utmerket seg litt denne måneden. 

Viborg- Larvik: En dårlige kamp av Larvik, de hevet seg litt etter pausen og vant andre omgangen. Den som utmerket seg i denne kampen var Linn-Kristin Riegelhuth, scoret 8 mål på 10 skudd (traff på 7 av 7 i andre omgangen). Se kampen på nytt her


Etter Viborg kampen, bildet er tatt av hfoto.dk. 


Vipers-Larvik: De har kun spilt en Postliga kamp denne måneden, mot laget i fra Kristiansand. Linka ble toppscorer med 10 mål og ble kåret til banens beste. Kristine Lunde-Borgersen fikk med seg et mål før hun ble skadet. 

Larvik - Podravka: Jeg var selv i Arena Larvik, og kampen var jevn i første omgangen. Larvik kjørte i fra i siste del av andre omgangen, mye takker være Cecilie Leganger i målet. Synes Linka (9 mål) og Kari Mette Johansen (7 mål) var gode. Det ble kåret en banens beste i hver omgang, Linn Sulland fikk den ene prisen og Leganger den andre. Fortjent!! Se kampen på nytt her


Cecilie var fantastisk mot Podravka


Flint - Larvik, NM: Så ut som om det var morro å score 5 mål, og bomme på 1 i denne kampen. Både Sara, Linka, Pernille og Amanda scoret 5 mål (og bommet på 1). Toppscoreren i kampen ble Linn Sulland med 7 mål (på 9 skudd)  

Larvik - Krim: Larvik startet faktisk veldig god i forsvar i denne kampen, etter å ha sliti litt i de to første Champions Leuge kampene. Slapp kun inn 19 mål, og scoret 31 selv. Amanda fikk prøve seg i denne kampen, og spilte veldig bra. Hun ble også kåret til banens beste, fortjent. Synes også Linn Sulland spilte en god kamp. Se kampen på nytt her

Amanda hadde en god grunn til å juble mot Krim. 

 

Landslaget hadde en turnerning i Nederland forrige helg, og der utmerket Stine Bredal Oftedal og Linn Sulland seg. Stine scoret 18 mål på tre kamper, Linn Sulland hadde 17. 
Når gjelder de andre landslagsspillerne i Postligaen, så er det litt vanskelig å si så mye. Her kommer en liste på hvor mange mål de har scoret i løpet av denne måneden (bare for å ha noe): 
Camilla Herrem: 13 mål på 3 kamper (NM),9 mål mot Stabæk i Postligakampen og 7 mål (3 kamper) i CL. Ble kåret til BB mot Utleira i NM. 
Mari Molid: 13 mål på 3 kamper (NM), 6 mål mot Stabæk og 2 mål i CL. Har stått bra i forsvar! 
Ida Alstad: 16 mål på 3 kamper (NM), spilte ikke mot Stabæk og 11 mål i CL. Har spilt bra i Champions Leauge! Ble skadet i de to første kampene, og spilte derfor ikke så mye.
Tonje Nøstvold: 13 mål på 3 kamper (NM), 2 mål Stabæk og 16 mål i CL. Ble kåret til banens beste mot Sola i NM. 
Stine Bredal Oftedal: 3 mål 2 kamper (NM) og 4 mål mot Byåsen. 
Heidi Løke:
 8 mål på 2 kamper i Champions Leauge 
Marit Malm Frafjord: 8 mål på 3 kamper i Champions Leauge.


Se Gyør sine kamper (med Kathrine og Heidi) her og Viborg (med Marit Malm Frafjord) sine her

Husk at det også sendes Champions Leauge kamper  i morgen, kommer tilbake med mer om de kampene i løpet av dagen.  


Du kan stemme på to stykker denne måneden - EN Larvik spiller og EN landslagsspiler (på Norge selvfølgelig). Den kan selvfølgelig hende at det blir to LHK spillere siden de fleste spiller på landslaget, men det går bra! Det skal bare stå TO navn i kommentaren. Du kan stemme EN GANG frem til mandag klokken 23.59 :) 

> Hvem synes du skal bli månedens spiller? 

Månedens spiller(e) september 2011

Da var det på tide å kåre ''Månedens beste spiller september 2011''. Det har seg sånn at det ble to stykker som fikk like mange stemmer, nemlig Kari Mette Johansen og Marit Malm Frafjord.


Hadde tenkt til å bruke denne, men den ble for liten.

Synes begge gjorde en god World Cup turnering. De har slitt litt begge to i det sise, men er nå på vei tilbake og det er bra. Kari Mette har også vært god for Larvik denne høsten, har ikke sett Marit M på klubblaget!  
Marit er en viktig brikke i midtforsvaret, mens Kari Mette er rask og sikker i avslutningene sine. 

To kommentarer fra stemmeinnlegget: 
Marit Malm Frafjord. Hun har hatt godt av å få Løke som konkurrent i landslaget og Althaus i Viborg. Hun ble kåret til beste strek i WC, og var stor i forsvaret samtidig som hun var sikker i avslutningene angrepsmessig. Hun skaffet også masse plass for backene i WC.  Frafjord har utviklet seg siden EM 2010. Syns hun var Norges stabilt beste spiller under WC. - Slagelse (en leser) 

Marit Malm Frafjord. Hun har gjort  det supert og vært god i forsvar. Hun fortjener litt ekstre ros, siden det for det meste er Heidi Løke som får det i media. - Oda (en leser)  

Veldig enig i at Marit fortjener litt ekstra ros, derfor blir hun forsidebilde på bloggen. Hvis du trykker på hvert enkelt innlegg er Kari Mette Johansen headerbilde. Skal få fikse noen andre bilder på ''kategori'' og ''arkiv'' sidene også, tar det litt senere i dag. Flere hadde stemt på to spillere, og da telte jeg bare med det første navnet. Dere skulle egentlig bare stemme på en,men det går bra :)  Fant egentlig ut at jeg vil begynne å kåre to månedens spillere- en fra Larvik og en fra landslaget. Det ble jo sånn nå uansett, så da gikk det jo greit. 

Disse ble stemt på: Kari Mette Johansen 3 (+ 2 ekstra som ikke ble telt med) Marit Malm Frafjord 3, Gøril Snorroeggen 2, Tine Rustad Kristiansen 2, Amanda Kurtovic 1 (+ 1), Kikki Lunde-Borgersen 1, Tonje Larsen 1, Ida Alstad (+ 1) 

Var det fortjent at disse to ble kåret til månedens spillere?  

Månedens spiller SEPTEMBER

Som jeg skrev tidligere har jeg begynt med en ny greie her på bloggen, nemlig å kåre månedens spiller. Vil aller helst at dere stemmer på en Larvik ELLER landslagsspiller (fra Norge). Grunnen til det er at jeg skal ha headerbilde av den spilleren som vinner, og da er det dumt å ha bilde av en som spiller som spiller på Russland. Bloggen heter jo ''Larvik og Norge'', hehe :)  

Vil også at dere helst stemmer på en som har gjort det bra denne måneden - > i  World Cup f.eks :)
Skriv inn navnet på den du vil stemme på og kanskje en liten begrunnelse på hvorfor du velger henne. 

Du kan stemme frem til FREDAG 30.SEPTEMBER KLOKKEN 23.59. Spilleren blir kåret på lørdagen!

Rikke lagde dette fine bilde her om dagen, så da kan jeg jo legge det inn nå :) TAKK! 

 

Månedens spiller

Kommer til å starte med en ny ting på bloggen, og det blir å kåre ''Månedens  spiller''.  Det kommer til å foregå på denne måten: 


1. Jeg kommer til å legge ut et stemmeinnlegg tre dager før måneden slutter. 
2. Dere stemmer på en spiller dere synes har spilt bra/gjort noe bra i løpet av måneden.
Kanskje ikke så lett når man ikke får sett kampene, men det sendes noen Larvik/Byåsen kamper + landskamper frem mot desember. Men dere kan lese kamprapporter etter (nesten) hver kamp  her. (Dere får lest hvor mange mål spillerne har, hvor bra skudduttelling er, osv) .
3. Månedens spiller blir kåret den 1. i hver måned
Den som blir kåret til månedens spiller blir da på headerbildet i en hel måned. Eks: Blir Tonje Larsen ''Månedens spiller''  i september, så skal jeg ha header bilde av henne i hele oktober. 

Vil helst at dere stemmer på en Larvik spiller eller landslagsspiler, for de er det flest bilder av som er store nok. =) 


Sånn ser headeren ut frem til 1.oktober :) > Hva synes dere om ideen? 
Første stemmeinnlegg blir lagt ut 27/28. september :)