NM 2011/2012

Larvik - Stabæk

Glemte jo helt å skrive noe om kampen, dette sto på handball.no: 

Stabæk klarte aldri å utfordre Larvik i NM-finalen for Kvinner i Oslo Spektrum fredag. Larvik sikret sin 12. NM-tittel med rekordseier 37-13. 

Stabæk hadde ledelsen i kampen med 2-1 før Larvik-jentene for alvor satte opp fart og etablerte en solid forsvarsmur. Da snudde Larvik det hele til 8-2 i sin favør før det neste Stabækmålet kom, og derfra ble det etter hvert bare snakk om hvor mye Larvik skulle vinne med i denne finalen, som var lagets 16. NM-finale.

Til pause var sifrene 18-6 i Larvikfavør, og sluttresultatet ble 37-13. Aldri tidligere har differansen i en NM-finale for Kvinner vært større (Larviks seier 29-15 mot Nordstrand i 2002-03 var forrige rekord). 

Linn Jørum Sulland viste at scoringsformen er inntakt også etter VM, og hun noterte seg for i alt 9 scoringer i finalen. Nærmest henne fulgte Tine Stange med 6 mål og Tine Rustad Kristiansen med 5. I alt noterte hele 10 av Larviks utespillere seg for scoringer...  Cecilie Leganger i Larvik-målet ble kåret til lagets beste spiller. 

Stabæks Karoline Næss ble Stabæks beste spiller, og sammen med Stine Bredal Oftedal var hun også toppscorer med 4 mål. Begge jentene spilte sin andre finale for dagen. Stine spilte sin andre finale fo dagen!

Jeg synes både Tine og Tine hadde en god kamp i går :) 

 

Kari Mette før finalen: http://www.f-b.no/sport/spektrum-er-alltid-noe-spesielt-1.6688673

NM Finalen 2011

Her kommer bildene fra NM finalen. Som sagt så var det ikke en veldig spennende kamp, men det var selvfølgelig veldig gøy å være der uansett. Det var mest morro under herrefinalen, for vi havnet midt mellom alle Drammens supporterne. Vi hadde fått plasser via Larvik og satt sammen med Larvik fansen under damefinalen, men det ble litt feil når herrene skulle spille for vår del. Jeg og de jeg var med heiet jo på  Haslum ( jeg følger ikke så mye med på herrehåndball da, men heier på litt på dem pga Einar Riegelhuth Koren.). Alle fra Drammen heiet selvfølgelig på laget sitt, mens vi satt midt mellom alle og heiet på Haslum. Flere rundt der satt bare å lo av oss, men vi fortsatte å heie (les: skreik, jublet, sang,klappet, og reiste oss opp flere ganger.)  igjennom hele kampen. De fra Drammen var litt usportslige da, skrek dritt om Mamelund og buet når han fikk ballen, mens jeg og venninna mi jubla hver gang han fikk ballen bare for å ''terge'' dem litt. 

Da det gjensto 20 minutter av kampen begynte jeg og venninna mi å bli litt slitne i stemmen kan du si, men vi fortsatte til etter medaljesermonien var ferdig. Heldigvis satt Linka og familien + noen de kjente å heie på Haslum også da, de satt to rader foran oss. En av damene som var med Linka så opp på oss å smilte og ble med å klappet når vi gjorde det. 

For å si det sånn det hadde ikke vært like morro om vi hadde vært med de andre fra Haslum, for det var litt morro å gjøre det motsatte av Drammen fansen. Hvis dere hadde vært der hadde dere garantert ledd av oss. Det var flere (fra Drammen faktisk) som sa at vi var flinke til å heie, haha :- P 

 

 


Fint blikk på Tine S

Isa dansa etter seieren :D haha 


Kari Mette var fornøyd med enda en NM medalje. .Vi satt der hvor jentene gikk ned etter at de hadde fått medaljer, så jeg fikk sagt gratulerer til alle jentene. + at jeg tok dem i hånda (OMG, hahaha). De hadde sykt mye klister ;p Toppscoreren Linn Sulland

High ten


Linka kom opp på tribuna etter kampen for å heie på Einar :) 


Søstrene Mørk

 

Cecilie Leganger og Ole Gustav GjekstadLinkaaaaa :DGro og Anja på tribunenTonje og Karo prøvde å få Stine til å stå sånn med ballen ;p Haha 


Lene var fornøyd :) 


GULL :D


Haslum fikk også den fineste medaljen :D

 
Jeg legger selvfølgelig ut flere på min facebook siden (her), driver å laster dem opp nå :) 

Jeg har var hos ei venninne i går, så jeg skal telle opp stemmene for månedens spiller i kveld :) Jeg håper alle hadde en fin nyttårsfeiring, det hadde jeg! 

Bilder og sånt kommer....

I morgen eller på søndagen. Driver å fikser dem nå, så det kan hende jeg rekker det i morgen før jeg skal bort. Ellers får dere vente helt til 2012 (haha). I dag ble det veldig mange fine bilder (må skryte litt), jeg fikk nemlig ny linse av pappa til jul. I dag kunne jeg zoome og få fine bilder (ihvertfall finere enn de tidligere bildene) selvom jentene var på andre siden av banen. 

Ellers kan jeg ikke si at kampene var så spennende, men sånn får det være. Vi hadde det utrolig morsomt under herre kampen, skal fortelle om det når jeg legger inn bildene :-D 

Til slutt må jeg si at jeg  blir litt irritert på Larvik, eller trenerne. Hvorfor får ikke Lene Rantala spille når de leder stort, veldig stort ? Synes det er utrolig dårlig gjort at hun blir sittende på benken når hun egentlig skal spille sin 10. finale på rad. Det kan selvfølglig være en grunn til det, men dette er hva jeg mener. For all del Leganger leverte en kanon kamp i dag, men jeg synes allikevel Lene kunne fått spilt 2.omgangen.  

Et par smakebiter: 


Sanna Solberg, Krisin Saugstad, Nora Mørk, ?, Gro Hammerseng og Anja. (De satt på andre siden av bana) 

Timeout

> Så du på kampen? 
> Synes du det er dårlig at Rantala ikke får spille? HUSK HUSK!

Larvik spiller klokken 14.30, på TV2 :) Husk å slå på TV da! 

Jeg skal se kampen live, så det blir lite blogging i dag. Skal se om jeg rekker å skrive et innlegg i kveld, snakkes :)


Disse jentene har allerede vunnet serien, Champions Leauge, sluttspill og VM. Kan de vinne sitt 5.gull? 

 

Spiller sin 10. NM finale på rad.

Dette sto på handball.no: 

Sist Larvik tapte en seriekamp, var det mot nettopp Stabæk. Men det var i 1999. Når de to lagene braker sammen til cupfinale fredag, må nok Larvik regne med å være store favoritter i sin 10. cupfinale på rad. Kari Mette Johansen (bildet) er en av tre som har spilt alle 10.

De unge Stabæk-jentene er i sin første finale for seniorer. Men halve laget skal nok først forsøke å skaffe seg norgesmestertittelen i juniorklassen tidligerere på dagen. Da møter de Bækkelaget i den første av de fire finalene som spilles på lille nyttårsaften.

Den nybakte verdensmesteren, Stine Bredal Oftedal er en av jentene som har planer om å spille begge finalene. Og kampen mot Larvik blir en Davids kamp mot Goliat.
- Jo da, jeg er klar over realitetene. Og jeg er klar over at vi har størst muligheter i juniorfinalen. Men vi skal spille seniorfinalen mot Larvik også ? vær sikker, sier Bredal Oftedal.

Stabæk ligger på en tredjeplass i Postenligaen og har gjort en bra sesong hittil. Spillergruppen har en svært lav gjennomsnittsalder ogminst syv av spillerne på laget kan også spille juniorfinalen.

I Larviks tropp stiller både Kari Mette Johansen, Tine Rustad Kristiansen og Lene Rantala i sin tiende strake finale. Faktisk er klubben i sin 16. Cupfinale og tangerer rekorden som Byåsen har hatt alene til nå. 
- Det har blitt en romjulstradisjon med NM-finalen. Det er et viktig mål gjennom sesongen å spille finalen i Spektrum. Det er like moro hver gang og har blitt ett av høydepunktene i sesongen. At det i år blir for 10. gang på rad blir litt spesielt, sier Tine Rustad Kristiansen.

 

Kampen sendes på TV2 klokken 14.30 :) 

Gjensynsglede

Larvikgjengen var endelig samlet for første gang etter VM. Du kan se bildene her: http://www.op.no/larvikhk/article5860975.ece 

Nå er det NM finalen som står for tur. Den går uten Katja Nyberg (som er skadet igjen). Også Nora Mørk må også bli sittende på benken/tribunen på fredag. Ole Gustav mente at denne kampen kom for tidlig for henne. Cecilie Leganger var ikke på trening i går, men kommer i morgen. (Kilde: Østlandsposten)  Olga og Gro står også over, selvfølgelig pga graviditet! 

...Foto: Caroline Omlid

Larvik - Byåsen NM semifinalen

YES, Larvik er klar for enda en NM finale! Dette ble klart etter at de slo Byåsen 30-21 i kveld. Litt overraskende at det ble så stor målforskjell, hadde trodd det skulle bli litt jevnere. 

Det startet ikke så bra for Larvik, for etter fire minutter sto det 0-3 til bortelaget. Ole Gustav Gjelstad tok en timeout, og da begynte opphentingen. 10 minutter senere sto det  8-5 på måltavla. Larvik så seg aldri tilbake til tross for noen bom, men Leganger sto nok engang som en vegg bakerst. Forsvaret sto godt, og det ble flere kontringsmål i kampen. Tine Stange gjorde comeback med stil i dag, 6 mål på 6 skudd, sto godt i forsvar og hadde kun en teknisk feil. Fantastisk! Isabel Blanco gjorde også en god jobb i angrep og forsvar,  ble kåret til banens beste. 

Cecilie står nok en gang som en vegg. Vi prøver og prøver, men skudduttellingen i dag er relativt lav, og da slår vi ikke Larvik, sier Alstad, og fortsetter:
Vi skyter hardt, og vi skyter plassert, men hun er høyt og lavt og i alle hjørner. Hun holder dem virkelig inne i kampen, for vi henger med i store deler av første omgang.  (Tv2 sporten 16.11.2011)

Kampfakta:
Pause: 16-11
Slutt: 30-21 
Tilskuere: 526
Utvisninger: Larvik 1x2 (Ole Gustav) og Byåsen 2x2 min (Camilla og Raja Toumi)

Larvik (mål/skudd) :
Tine Stange - 6 mål, 7 skudd 
Isabel Blanco - 5 mål, 6 skudd
Linn Jørum Sulland - 5 mål, 12 skudd
Linn-Kristin R. Koren - 3 mål, 5 skudd
Tine Rustad Kristiansen - 3 mål, 7 skudd
Kari Mette Johansen - 2 mål, 3 skudd
Karoline Dyhre Breivang - 2 mål, 5 skudd
Pernille Wibe - 1 mål, 1 skudd
Tonje Larsen - 1 mål, 1 skudd
Sara Breistøl - 1 mål,2 skudd
Amanda Kurtovic - 1 mål, 2 skudd
Thea Mørk - 0 mål, 1, skudd
= 30 mål, 54 skudd = 55,555 %
 
Byåsen (mål/skudd) - tar bare landslagsspillerne og banens beste.
Tonje Nøstvold: 5 mål, 15 skudd.... 
Camilla Herrem - 4 mål, 5 skudd
June Andenæs (
BB): 4 mål, 5 skudd
Mari Molid - 4 mål, 6 skudd
Ida Alstad: 2 mål, 8 skudd

 
Det er klart at Larvik møter Stine Bredal Oftedal og Stabæk i NM finalen, herlig! 

Kommer med fakta om Larvik - Byåsen

Kommer med fakta om kampen litt senere, men må bare følge venninna mi til toget :)  

NM semi i morgen...

I morgen møtes Larvik og Byåsen i Arena Larvik klokken 19.00. De har fikset det sånn at kampen kan sees på Tv2 Sumo, jippi. (ikke gratis, dessverre). Det som er bra er at de sender Larvik - Byåsen på TV2 Zebra neste uke, da møtes i de i serien. I tillegg skal jo landslaget spille Møbelringen Cup i helgen, kommer tilbake med TV tider og kaneler i et eget innlegg i morgen. 

Jeg synes Larvik har vært svake i de siste kampene (mot Viborg, Flint og Krim). Forsvaret og keeperspillet har vært bra, men angrepsspillet er ikke det beste. Tror det kan bli veldig jevnt i morgen, selvom det ikke var det i forrige sesong. Jeg har tenkt meg til Spektrum i romjula, og derfor Larvik vinne. Tviler på at jeg gidder å dra hvis de ikke kommer dit. 


Larvik og Byåsen møttes sist i NM finalen i 09. De har møtt hverandre flere år før det også. 

 

Resultater mellom Larvik - Byåsen forrige sesong (Skriver Larvik sine mål først) 
20.10.2010 - > 33-24, Kvartifnalen i NM
09.01.2011 ->  30-20, Postligaen
02.04.2011 -> 39-19, Postligaen
29.04.2011 -> 16-35, Semifinalen i sluttspillet 
 
Byåsen har hentet inn bl.a Tonje Nøstvold og Terese Pedersen, mens Larvik har mistet Heidi Løke (som scoret  39 mål tilsammen mot Byåsen i fjor), Gro Hammerseng, Olga Medveva (begge gravide), Nora Mørk og Tine Stange (begge skadet).  Som sagt så tror jeg det kan bli jevnere i morgen, men Larvik har fortsatt et godt lag. Det har jo forsåvidt Byåsen også.  

På vei til semifinalen har Byåsen møtt Utleiera (44-23) Sola (34-24) og Fredrikstad (34-18). Ida Alstad har scoret flest med sine 16 mål. Tonje, Camilla og Mari følger etter med 13! 
Larvik har møtt Skarphedin (41-8), Flint (39-23) og Njård (40-23). Linn Jørum Sulland har satt inn 27 mål, Pernille har 15 og Amanda 14. 
(Målene gjelder for NM, ikke serien) 

> Hva tror du?  
Hvem kan smile mest etter kampen  i morgen? Linka og Larvik, eller Terese og Byåsen? 


Kan møte Stabæk eller Tertnes i en eventuell NM finale

''Onsdag kveld slo LHK Njård i kvartfinalen i NM i Nesjarhallen, og torsdag ble semifinalene trukket.

Larvik møter Byåsen, og Stabæk møter Tertnes. Semifinalekampene skal spilles onsdag 16. november.

Finalen spilles i Oslo Spektrum 30. desember, og der vil med all sannsynlighet Larvik Håndballklubb være med.

Semifinalene for menn går mellom Runar og Haslum, og Drammen mot ØIF Arendal.'' - Østlandsposten.no

Dagens resultater i NM

Byåsen hadde ingen problemer med å beseire Fredrikstad, resultatet ble så klart som 34-18 til trønderne. Her bidro Ida Alstad med åtte scoringer. Larvik var like suverene mot Njård og gikk av banen med storseier 40-23. Her scoret Linn Jørum Sulland tolv mål. I kampen mellom Tertnes og Glassverket hang gjestene lenge med. Snaue tre minutter før slutt var ledelsen kun på et fattig mål, men Postenligalaget holdt hodet kaldt og vant 26-23. Toppscorer her ble Glassverkets Mina Gustavsen som noterte seg for ni scoringer.  På Hamar hadde Storhamar et ettmålstap fra seriekampen å hevne på Stabæk, men det var gjestene som tok føringen i kampen. Til pause var ledelsen 11-9, men etter hvilen bare økte jentene fra Bærum og vant til slutt komfortabelt 27-19. Karoline Næss scoret ni ganger for Stabæk.

// handball.no 


Sulland ble toppscorer for Larvik i dag :) 

 

Kamp i kveld + håndballskole

Larvik spiller semifinale mot Njård i kveld i Nesjarhallen. 

''Målsetningen er å gå til cupfinalen i Oslo Spektrum fredag 30. desember.

Det er ikke lenge siden nyopprykkede Njård var på besøk i Larvik. Da endte kampen 28-17.
Nå er det altså Norgesmesterskapet det gjelder.

Kampen spilles kl 19 i Nesjarhallen i Helgeroa, etter et samarbeid mellom Faugstad Elektro, Norrek og Larvik HK.''
- Larvikhk.no
 


Foto Terje Anthonsen, Larvik kan vinne sitt 12.NM gull i år hvis de kommer seg til Spektrum 

Den 26. og 27.november arrangeres det håndballskole i Molde, og flere av Larvikjentene er på plass. Du kan lese mer og melde deg på her

 

 Kommer med resultatet i kveld :) 

> Tror du Larvik vinner kvartfinalen i kveld?  

Vi er vel egentlig i semifinalen allerede.

Larvik trakk Njård i kvartfinalen i NM, og da er vi vel videre allerede? Jeg tror ikke på at det skal bli noe annet en seier i denne kampen. Det er en måned siden lagene møttes sist, og det ble en 28-17 seier. Dette sto i Østlands-Posten: 

 

Trener Ole Gustav Gjekstad vil håpe på at laget hans hever seg minst ett hakk fra seriekampen hjemme i Arena for en snau måned siden. Da så ikke hovedtreneren mange lyspunkter, tross seieren.

- Jeg er rett og slett skuffet over enkelte i dag. Måten flere spillere løser de praktiske oppgave på, er for dårlig. Jeg forventet mer av spillerne som skulle sette forsvaret i dag, men de nest beste sviktet, fastslo Gjekstad overfor Østlands-Posten. 

 

Resten av kampene spilles slik ( Førstenevnte har hjemmekamp), kampene skal i utgangspunktet spilles 26.oktober. Det er ikke 100 % sikkert enda, tviler på at kampene går på TV! 

Storhamar - Stabæk -> Holder en knapp på Storhamar i dette oppgjøret, men tror det kan bli veldig jevnt. 
Tertnes - Glassverket -> En veldig sikker hjemmeseier, men morro at Glassverket har klart å kjempe seg til kvartfinale (De er de eneste fra 1.divisjon). 
Byåsen- Fredrikstad -> Sikker H her også. Fredrikstad slo ut Vipers (som manglet flere sentrale spillere), men jeg tviler på at det samme skjer mot Byåsen. De kan sikkert gi dem en god kamp, men seier blir det nok ikke. 

Enig/Uenig i mine vurderinger? 
 

Flint- Larvik, NM

Larvik knuste Flint, etter en litt ''svak'' start. Flint holdt følge nesten hele 1.omgangen, de lå aldri lengre unna en tre mål. Etter 24 minutter gikk Larvik i fra og de scoret 6 mål de siste fem minuttene, Flint scoret 0 den siste perioden. Det sto 10-19 til pause.  Andre omgangen ble det en ren overkjøring, og de vant tilslutt 23-39.

 

Trener Ole Gustav Gjekstad var fornøyd med det laget hans viste i Tønsberg. Nå ser han fram mot Champions League-kampen i Arena søndag.

- Spillerne viser god form foran møtet med Krim til helgen, sier han til ØP Nett.


Kampfakta: 
Pauseresultat: 10-19
Sluttresultat: 23-39
Utvisninger: Flint 2 og Larvik 2 

 

Spillerstall, Larvik (mål/skudd): 
Tonje Larsen - 1 mål, 1 skudd 
Sara Breistøl - 5 mål, 6 skudd
Isabel Blanco - 2 mål, 2 skudd 
Tine Rustad Kristiansen  3 mål, 5 skudd
Kari Mette Johansen - 3 mål, 5 skudd
Karoline Dyhre Breivang - 2 mål, 4 skudd 
Linn-Kristin R. Koren - 5 mål, 6 skudd 
Katja Nyberg - 1 mål, 2 skudd 
Linn Jørum Sulland - 7 mål, 9 skudd 
Lene Rantala
Pernille Wibe - 5 mål, 6 skudd 
Amanda Krutovic - 5 mål, 6 skudd
Solveig Gogstad 

Mie Sophie Sando og Thea Mørk sto over, vet ikke årsak. + Gro, Nora, Cecilie, Olga og Tine S.

 


Bilde er fra en kamp i fjor

 

Larvik er videre til kvartfinalen sammen med Njård, Glassverket, Storhamar, Byåsen, Tertnes, Stabæk og Fredrikstad. 

Kjøp Se og Hør...

Fikk en kommentar av ''guttenmin'' som sa at Gro og Anja Edin er i Se og Hør. Så forsiden i stad, men gadd ikke å bruke penger på det. Får lest det om to uker når jeg skal til pappa :)  Tenkte bare at jeg skulle si ifra til dere!

Det er nå klart at Tertnes er klare for kvartfinale i NM, Stabæk leder 18-14 over Norstrand. (I følge Kamper Online). Larvik møter som sagt Flint i morgen, kampen går ikke på tv :) 


Larvik vant i fjor, jeg tror det kommer til å skje igjen!  :) 

Møter Flint på onsdag.

Den 12.oktober drar Larvik til Slagenhallen for å møte Flint Tønsberg. De møtte også Flint i samme runde i fjor!
Begge lagene tilhører jo Vestfold, så det blir jo et lokaloppgjør, Larvik vant i fjor etter å ha fått god motstand. Jeg tviler ikke på at Flint kan gi dem en god kamp, men jeg tror Larvik vinner på ren rutine og at de orker mer i 60 minutter.

 


Flint slipper å møte Tine Stange og Gro Hammerseng, men Larvik har flere stjernespillere på laget. 


Disse møtes også i 4.runde i NM 

TIRSDAG:
Tertnes - Oppsal spilles i Haukelandshallen kl 1800
Stabæk - Nordstrand spilles i Nadderudhallen kl 1900

ONSDAG:
Levanger - Storhamar spilles i Trønderhallen kl 1800
Sola - Byåsen spilles i Åsenhallen kl 1830
Fredrikstad - Vipers spilles i Kongstenhallen kl 1900
Flint Tønsberg - Larvik spilles i Slagenhallen kl 1900

Glassverket - Gjøvik spilles i Glassverket idrettshall kl 1900

Njård er allerede videre etter å ha slått Jotun!  

Storseier...

Larvik jentene er videre i NM, og Ole Gustav Gjelstad beholder trener jobben.  Etter å ha ledet 5-22 til pause, ble det tilslutt en 8-41 seier til Larvik. Dette sto på Larvikhk.no: 

I en fullstappet Gullbringhall med 479 tilskuere møttes de første og de seneste innendørs-cupmester i håndball. Larvik fikk, som ventet, en enkel oppgave mot 3. divisjonslaget Skarphedin. Lagene gikk til pause på stillingen 5-22, og til full tid viste resultattavla hele 8-41!

Larvik dro fra fra første kast, men stemningen var god i Gullbringhallen og jubelen sto i taket hver gang hjemmelaget scoret.

Larviks toppscorere ble Pernille Wibe og Linn Jørum Sulland med åtte mål hver. De andre målscorerne ble Amanda Kurtovic (6), Thea Mørk (4), Isabel Blanco (3), Linn-Kristin Riegelhuth Koren (3), Mie Sophie Sando (2) og Sara Breistøl (2). I tillegg scoret debutant Henriette Henriksen fem mål i sin første kamp. I tillegg spilte Heidi Strømsvåg i Larviks målet.

For hjemmelaget scoret Cathrine Kabbe fem mål og Rikke Tajet Skaug tre.

I morgen tidlig setter jentene kursen mot Viborg og Danmark, der første kamp i Champions League skal spilles. Følg oss på larvikhk.no og på www.facebook.no/larvikhk. 


Karo(Larvik) og Marit (Viborg) møtes til kamp i helgen! 

KAMPEN SENDES PÅ TV2 SPORT OG TV2 SUMO (OG EHFTV.COM. Vet ikke helt om den går den, men alle CL kampene har gått der før)

Går av hvis de taper..

I kveld spiller Larvik mot Skarphedin, dette var noe av det som sto på OP.no i dag (jeg har lagt til det som står i kursiv):

Ole Gustav Gjekstad mener hans tid som Larvik-trener er over, hvis det skulle skje et håndballmirakel i Bø i kveld.

Larvik stiller med hele stjernegalleriet mot 3. divisjonslaget Skarphedin i Gullbringhallen i tredje runde i cupen i kveld. Ole Gustav Gjekstad mener hans tid som Larvik-trener er over, hvis det skulle skje et håndballmirakel i kveld.

Larvik mangler Tina Stange, Nora Mørk, Gro Hammerseng, Olga Medvedeva og Cecilie Leaganger. Ellers kommer alle stjernene til Bø for 3. runde-kampen i NM. I tillegg står Kari Mette Johansen og Tine Rustad Kristiansen over. (Tor Odvar Moen på twitter.)

Tine skadet seg litt under World Cup, er sikkert derfor hun står over :) 

- Vi stiller med alle jentene som er spillbare, sier Ole Gustav Gjekstad.

Det betyr at Skarphedin får bryne seg på spillere som Tonje Larsen, Linn-Kristin Riegelhuth, Karoline Dyhre-Breivang, Kari Mette Johansen, Linn Jørum Sulland, Lene Rantala, Katja Nyberg og Tine Rustad Kristiansen, for å nevne noen. Henriette Henriksen (født i 1994) fra rekruttstallen skal debutere for Larvik i dag. (Tor Odvar Moen på twitter) + Heidi Strømsvåg. 

 
Linka og Tonje er klare til kamp. Regner kanskje med at Tonje blir spart litt!?  

- Det blir en spennende kamp. Men jeg håper ikke det blir spennende sportslig. Taper vi denne kampen, må treneren gå av, sier Gjekstad, som i tillegg til å være trener, også er sportssjef i Larvik.

Les resten av artikkelen her: http://www.op.no/larvikhk/article5752556.ece

Larvik spiller faktisk sin 100. kamp i NM i dag :-D 


For å si det sånn hvis Larvik taper i dag begynner jeg å lure.. men jeg er 99,9 % sikker på at det ikke skjer. 
> Hva tror du resultatet blir?  

MØTER NM-VINNEREN FRA 1958

3. divisjonslaget Skarphedin blir Larviks motstander når kampen om Kongepokalen starter i slutten av måneden.

Regjerende Norgesmester Larvik spiller sin kamp nummer 100 i turneringen når de gjester Skarphedin i Gullbring Kulturanlegg.

Skarphedin, som rykket ned fra 2. til 3. divisjon før denne sesongen, slo onsdag Urædd 25-18 på bortebane i Porsgrunnshallen. Urædd tapte hjemme for Grane i 1. runde, men Arendal-laget hadde benyttet en ikke spilleberettiget spiller i kampen og ble disket. Dermed ble det forsøk nummer to for Urædd, men det endte med nok et tap.

Den største bragden i Skarphedins håndballhistorie var naturlig nok da damelaget vant NM i 1958 i den første NM-finalen innendørs. Skarphedin slo Oslo Håndballklubb 3-2 i finalen.

Spillerne fra den gang har rukket å feire 50-årsjubileum siden seieren, og kanskje møter noen av dem opp for å se kampen.

3. rundekampen skal spilles innen 28. september.

Møter NM-vinneren fra 1958

Artikkelen er funnet på Larvikhk.no :)