NM 2013

Seriemestere igjen!


Foto: Larvik Håndballklubb

Kan avgjøre det i kveld

I dag kan Larvik avgjøre det, de kan vinne serien for 16.gang. De leder serien overlegent med 10 poeng over andreplassen, og trenger bare 1 poeng til for å vinne. Dette kan de avgjøre mot Oppsal i kveld klokken 19:00. Kampen ser du å TV2 sumo :)  


Seriemestere 2012/2013. I kveld kan de ende opp med gullet igjen. 
Foto: Larvikognorge.blogg.no


Finalen i bilder

Nok et NM gull er boks, og det er det 6. på rad. Dette er deres 14. gull totalt, og Lene Rantala (sammen med Tonje, som ikke spilte i dag) har vært med på 13 av dem. Hun har spilt 76 NM kamper for klubben, og gikk derfor forbi Tonje som har 75 kamper. Respekt. 

Bilder fra finalen: 

I morgen skjer det..

I morgen er det klart for NM finale i spektrum, og dit skal jeg. Gleder meg masse til å se litt håndball igjen, og NM finale er alltid morro. 
Håper vi ses der, og at dere er klare for å heie på Larvik. Kampen starter 14.30 og sendes på TV2 fra 14.15 :)Vinner Larvik i morgen så blir det uten Tonje Larsen. Hun har spilt 15 av Larviks 17 finaler (var i Viborg), og har vært med på alle gullene. Hun har til nå 13 NM titler. Tilsammen har hun 75 NM kamper for klubben. Det samme har Lene Rantala, som passerer Tonje i morgen. Lene ar 12 NM titler, og får like mange som Tonje i morgen hvis de vinner. Lene er den eneste som har spilt 12 finaler på rad, hvis hun spiller i morgen. Kari Mette Johansen står med 11 cupgull, mens Tine Rustad Kristiansen står med 10. Kari Mette spiller ikke i morgen.

Jeanett, Alma Hasanic, Vilde Ingeborg Johansen, Frida Bjaaland og Sofie Heidi Lund spiller sin første cupfinale i morgen. 

 Les også ''Visste du at'' på Larviks egne hjemmesider