Overganger

Amanda til Viborg.

Det er nå klart at Amanda Kurtovic går over til Viborg.

Amanda Kurtovic skal som ventet spille for danske Viborg neste sesong.

- I og med at vi har kjent til Cristina Varzarus overveielser om å reise hjem en stund, har vi også hatt tid til å finne den helt riktige erstatteren til troppen vår. Den har vi funnet i Amanda Kurtovic, som passer perfekt i forhold til de ønsker som vi har hatt, sier Viborgs sportssjef Susanne Munk Wilbek ifølge TV 2.

20 år gamle Kurtovic fikk sitt gjennombrudd under VM i Brasil, der Norge sikret seg gullet. Kurtovic spiller på høyrekanten. Talentet kan også spille back. Nå forlater hun Larvik til fordel for dansk topphåndball.

- Med overgangen til Viborg HK tar jeg et stort skritt videre i karrieren min. Jeg tar sikte på å utvikle meg så mye som mulig, og blant annet bli en mer komplett toveisspiller. Jeg håper også at overgangen kan være med på å utvikle meg videre som person, sier Kurtovic. (©NTB) 

 
Kan være på vei til Viborg.

For en liten stund siden meldte Amanda Kurtovic at hun ikke ville bli værende i Larvik, og nå ryktes det om at hun går til Viborg. Les mer her: http://www.op.no/larvikhk/article5926557.ece
I følge dans tv2 så skal hun spille for Viborg neste sesong: http://www.dagbladet.no/2012/02/13/sport/handball/amanda_kurtovic/larvik_hk/20221440/?utm_source=Dagbladet.no

Bildene fra kampen i går kommer litt senere i kveld :) Siden jeg ikke blogget noe i helgen fikk jeg ikke skrevet at Tine hadde bursdag i går. Hun ble 32 år og kåret til banens beste etter kampen i går :) 

 

Avgjørelsen er tatt

Gro Hammerseng har blitt enig med Larvik HK om en forlengelse av kontrakten. I tillegg signerer klubben Anja Edin for de kommende to sesongene.

Det har vært spekulert mye i hvor og om Gro Hammerseng vil spille håndball etter at hun blir mor på nyåret.
Larvik HK er glade over å ha sikret seg de to signaturene som betyr at Hammerseng og Edin spiller i Larvik i første omgang ut sesongen 2013/2014.

- Vi er kjempeglade for at Gro ønsker å spille to år til for Larvik HK. At Anja også velger Larvik er også gledelig, sier hovedtrener Ole Gustav Gjekstad til larvikhk.no.

Hammerseng og Edin er fornøyde med å ha gjort sitt valg.
- Vi har valgt Larvik fordi vi rett og slett endte opp med at det var det vi hadde mest lyst til. Det føles som det rette valget. Det sportslige tilbudet er kjempespennende, sier Hammerseng til larvikhk.no.

Meritter:
Gro Hammerseng
167 landskamper
OL Gull (2008)
3 x EM Gull (2004, 2006 og 2010)
Champions League-mester (Larvik 2010/11)
Cup Winner Cup-mester (Midtjylland 2004)
Seriemester i Norge (Larvik 2010/11)
Sluttspillmester i Norge(Larvik 2010/11)
Norgesmester (Larvik 2010/11)

Anja Edin
32 landskamper
VM Bronse (2009)

(Kilde: Larvikhk.no)

 

Som sagt tidligere lurer jeg på hvordan det skal gå med Anja i Larvik, siden klubben allerede har Tine K, Tine S, Gro, Tonje og Katja (hvis hun fortsetter)  på den plassen. Anja fikk vel heller aldri det store gjennombruddet på landslaget, siden hun droppet en rekruttkamp i fjor. Allikevel kan det jo bli spennende å se hvordan det går med henne i Larvik, det kan jo for all del bli veldig bra også.  Hun er vel en av de store spillerne på Storhamar (?), men jeg tror vel rollen blir litt annerledes i Larvik. Det som er gledelig er at Gro blir i to år til, det er jeg veldig glad for!! :D 
Alstad vurderer utlandet

Ida Alstad vurderer å fortsette karrierren utelands. 

http://www.adressa.no/sport/handball/article1747355.ece  

'' Jeg har bestemt meg for at en gang vil jeg prøve, for jeg har ikke lyst til å legge opp eller bli skadet og sitte og angre på det jeg ikke har gjort.''

Byåsen er kjent med Ida Alstads plan, men håper allikevel hun blir. De har også snakket med danske Trine Troelsen som eventuelt kan erstatte Ida hvis hun drar. 

> Hva synes du?
Ida er en viktig spiller for Byåsen, så det blir litt synd hvis hun drar. Allikevel skjønner jeg jo at hun vil prøve noe nytt! 

 

 

Kan havne i Storhamar

Det blir litt overgangssnakk i dag :) 

Larvik kan miste en av sine største stjerner til konkurrenten Storhamar. Den ambisiøse Hamar-klubben ønsker nemlig å hente Gro Hammerseng, samtidig som de vil forlenge kontrakten med hennes kjæreste, Anja Edin. 

Vi har lagt på bordet ei bra pakke. Vi er på banen, men vi er ikke med i noen budkrig, sier Storhamar-trener Arne Senstad til Hamar Arbeiderblad.

Jeg tror Anja har veldig lyst til å spille i Storhamar. Jeg tror det blir vanskelig for henne å si nei til oss. Jeg har en god følelse på Anja, men jeg vet at Gro har sitt å si også. Og det er ikke lett for henne heller, tror Senstad.

De to stjernene skal, i tillegg til Storhamar-tilbudet, også ha fått kontraktsforslag fra Hammersengs moderklubb, Gjøvik, og hennes nåværende arbeidsgiver, Larvik. - TV2 Sporten

Hva tror dere Gro og Anja velger?  

 OMG, hadde skrevet om to andre mulige overganger også... men det ble borte (halvparten av hele innlegget). Arg, nå ble jeg sur! 

Legger inn linkene, for jeg orker ikke å skrive de på nytt. 

http://www.fvn.no/sport/handball/article927252.ece - Kathrine og Gøril til Vipers? 


Kikki, Kathrine og Gøril trente sammen tirdag kveld. 


http://www.adressa.no/sport/handball/article1731277.ece - Kari A.Grimsbø savner Byåsen, kan hun vende tilbake?