Postligaen 2011/2012

Ditt beste/verste minne!

Hva er ditt beste og verste minne fra denne sesongen? 
Det kan både være med Larvik, landslaget eller et annet lag :)  


DET BESTE MINNET: 

 VM GULLET - Det var ikke mange som hadde troa på Norge før mesterskapet, og jeg skal være enig i at jeg var litt i tvil selv. Spesielt når jentene tapte mot Tyskland i åpningskampen. Allikevel reiste de seg og ble bare bedre og bedre utover i mesterskapet, de to siste kampene var en fryd å se på. Vi var jo litt heldige, i og med at Frankrike mistet de to beste spillerne sine før finalen. MEN jeg tror faktisk de hadde klart det uansett! 


Det verste: 
Hmmmm! Det må vel kanskje bli semifinalen i Champions Leauge 2011, mellom Buducnost - Larvik. De ble rett og slett ydmyket, og det var egentlig veldig flaut å se på. Heldigvis kom de seg fort på beina igjen, og spilte to gode kamper mot Storhamar. 

 

Årets lag!

Årets lag er kåret i kvinnenes postliga, og det er et valg jeg stusser VELDIG over.

Slik er sesongens lag i Postenligaen:
Målvakt: Cecilie Leganger (Larvik)
Venstre bakspiller : Jaqueline Anastacio (Gjøvik)
Midtspiller bak: Kamilla Sundmoen (Storhamar)
Høyre bakspiller: Linn Jørum Sulland (Larvik)
Venstre kant: Linn Gossé (Tertnes)
Linjespiller: Lise Løke (Storhamar)
Høyre kant: Linn-Kristin Riegelhuth Korten (Larvik)
Sesongens nykommer: Jaqueline Anastacio (Gjøvik)
Sesongens Postenliga-spiller: Linn Gossé (Tertnes)
Sesongens arrangørklubb: Larvik


Hva gjør Leganger på Årets lag? Hun er en fantastisk keeper, ingenting å si på det. I de kampene hun har stått har hun jo gjort det bra, men allikevel synes jeg ikke hun burde fått den tittelen etter å ha spilt 5 kamper (av 22). Hva med Silje Solberg? Stine Liden? Terese Pedersen?  Disse har jo gjort det bra denne sesongen de også, så hvorfor ikke velge en av dem? Jaja, sånn er det. Dette er
MIN mening, dere kan selvfølgelig mene noe annet. 

Ellers er jeg vel fornøyd med årets lag. Jeg følger mest med på Larvik da, men har jo fått med meg litt fra lokalavisene til de forskjellige lagene, osv. Det var fortjent at Linn Gossè ble både sesongens toppscorer, beste venstrekant og sesongens spiller. Morro at  Lise Løke ble årets strekspiller, viktig å holde den plassen innefor familien. Haha :) Jeg er selvfølgelig veldig fornøyd med at en av min favorittspiller (Linka for dere som ikke visste det) ble beste høyrekant. Synes hun har hatt en god sesong i år!!  > Hva synes du om Årets Lag? 

Gullkamp i dag :- )

Gullet i kvinnenes Postliga ble delt ut tre runder før serieslutt, mens sølvet ble delt ut runden etter. Posligaen for menn derimot er ikke avjort enda, og de spiller sine siste kamper i dag. Gullet skal deles ut, og det står mellom Haslum og Elverum. Man kan jo også si at det er Linka R. Koren vs Camilla Herrem, for de har kjærster som spiller for hvert sitt lag. Linka giftet seg med Einar Riegelhuth Koren i juni  2011, han spiller for Haslum. Mens Camilla ble fridd til av Steffen Stegavik i fjor sommer, som spiller for Elverum.  

Haslum må enten vinne eller få uavgjort så har de gullmedaljen rundt halsen. Det er også kamp om bronsemedlajsen, den står mellom FylllingenBerge, Runar og Drammen! 

Les mer her:  http://www.handball.no/p1.asp?p=35404 

Alle kampene sendes på sumo klokken 18.30, Haslum - Elverum sendes på TV2 Zebra :) 

Nå er håndball-paret Linn-Kristin Riegelhuth og Einar Sand Koren gift 
Jeg må jo si at jeg heier på Einar og Haslum :) Dere kan jo gjette grunnen til at jeg heier på Haslum i utgangspunktet, haha. Har vel gjort det siden cupfinalen i 2010 :- ) 


 

 

Best og snillest

Postenligaen ble avsluttet helgen som gikk. Larvik var ikke bare det beste laget, det var også det snilleste.

Fair Play Lag gir en oversikt over antall utvisningsminutter et lag pådrar seg i løpet av sesongen. Larvik er det laget som kommer best ut av denne i år. I denne tabellen regnes totalt antall minutter ut etter antall utvisninger x 2 samt at evt. røde kort beregnes med 10 minutters straff.

Larvik pådro seg totalt 33 utvisninger og ingen røde kort på 22 kamper. Det gir 66 minutter i "skammekroken" i løpet av sesongen.  Det gir helt enkelt et snitt på tre minutter pr. kamp- 1 1/2 utvisning pr kamp.  På andre plass finner vi Stabæk som pådro seg totalt 66 utvisningsminutter. De pådro seg heller ingen røde kort i løpet av sesongen. Larvik toppet også denne tabellen forrige sesong, da med kun 23 utvisninger.
Nederst på tabellen befinner Levanger seg og de pådro seg hele 136 utvisningsminutter- 63 to- minuttere og 1 rødt kort. Levangers snitt gir 6,2 minutter pr kamp- drøye 3 to- minuttere pr. kamp.
Larviks hovedkonkurrent Byåsen la seg midt på tabellen på en 6. plass med 84 minutter. Fordelt på 37 to minutters utvisninger og et rødt kort.
Totalt satt damelagene utvist i 1126 minutter denne sesongen. Det er lite i forhold til status på herresiden med to omganger igjen å spille. Herrene har til nå pådratt seg 1616 minutter.

Larviks Tor Odvar Moen har sett på tallene og forklarer hva han tror årsaken til at Larvik topper denne tabellen.

-Først og fremst tror jeg at det er så enkelt at vi har vært det beste laget. Vi slipper inn minst, og lager flest mål. Men når det er sagt så jobber vi etter noen prinsipper i forsvar, som blant annet handler om at det lønner seg å være fullt lag på banen. Det høres ut som en selvfølgelighet, men det stiller noen krav til oss. Enkelt forklart, så handler det om å komme seg ut av situasjonen når vi er overspilt. Det betyr at vi heller ønsker at motstanderen skal havne i en duell med målvaktene våre, uten at de får to sjanser, altså med påfølgende 7-meter og evt. to minutters utvisning.
Jeg kan gi noen eksempler på hvordan vi tenker. Dersom noen spiller oss ut og spiller ballen inn til sin linjespiller, skal vi holde oss unna slik at den kan avslutte presset men fritt.
Det verste som kan hende er at vi får et baklengsmål. Vi mener det er bedre enn at motstanderen får 7- meter, og vi en mulig to- minutter.
I tillegg skal vi også holde oss unna kantspillere når de hopper inn. Det er selvfølgelig ikke alltid vi klarer å gjennomføre dette 100 prosent, men det ligger i underbevisstheten til spillerne hele tiden, avslutter Tor Odvar.De snilleste i Larvik gjengen av spillerne er Tonje Larsen (har kun spilt forsvar) og kantspiller Kari Mette Johansen. De andre sitter på benken/er keepere, litt vanskeligere å få utvisninger da! Den verste av de alle er Isabel Blanco, med 6 utvisninger. Hun ligger på en 17.plass totalt da, så hun er jo ikke så ille! 

Linn Gossé ble toppscorer i serien!

Tertnes-spiller Linn Gossé ble toppscorer i årets Postenliga for kvinner. Hun noterte seg for 127 mål, ti flere enn navnesøster Linn Jørum Sulland i Larvik og Jaqueline Anastacio fra Gjøvik som begge endte med 117 fulltreffere denne sesongen, melder håndballforbundet.

Det synlige beviset på at Linn ble årets toppscorer er et 29cm høyt glasstrofe som er inngravert med navn og antall mål.

LHKs Jørum Sulland sikret andreplassen med fem mål mot Storhamar forrige onsdag og fem mål mot Byåsen i serieavslutningen i Trondheim lørdag.

Og Larvik kan nyte godt av storscoreren i minst to år til. I februar fornyet hun nemlig kontrakten med LHK fram til 2014.

22-0-0!

Det var store forventninger i Trondheim til ettermiddagens kamp mellom Byåsen og Larvik. Byåsen hadde satt seg som mål å knekke Larviks lange rekke som ubeseirede mot norsk motstand. Det ble det ikke noe av- Larvik vant enkelt 19-14.

Larvik satte opp en vegg i forsvar i første omgang og bak den stod en storspillende Cecilie Leganger. Larvik holdt Byåsen på 1 mål i 17 minutter. I samme periode scoret Larvik 9 ganger. Den starten ble avgjørende for kampen, for selv om Byåsen knappet noe innpå var det aldri noen fare på ferde. Larvik gikk til pause med ledelse 10-6 og i andre omgang kom Byåsen aldri nærmere enn 3 mål.

Nå skal det sies at begge lag sleit med angrepsspillet gjennom det meste av kampen. Det ble en kamp hvor forsvarsspillet ble en fremtredende faktor, med to meget gode målvakter i hovedrollen. Cecilie gjennomfører en vanntett kamp og var strålende,  i det andre målet kom Terese Pedersen sterkt tilbake etter en vanskelig åpning på kampen. Begge ble fortjent kåret til sine lags beste spillere. 

Dermed har Larvik nok en gang levert en prikkfri sesong i Postenligaen med 22 strake seire.Larvik har nå klart den bragden hele 8 ganger i klubbens historie. 
Samtidig er bør det nevnes at Larvik også har tatt sin 9. "The Double" denne sesongen.

 

Jeg skulle egentlig se kampen i opptak, men det er så kjedelig å se på når den ikke går live. Derfor droppet jeg det, haha! Men gratulerer til Larvik jentene, de er jo bare helt fantastiske!! 


Det var Kari Mette og Larvik som kune juble høyest etter kampslutt :) 


PS: Det er nå klart at Fredrikstad og Njård rykker ned til 1.divisjon, mens Sola må spille kvalifisering! 

Byåsen vs Larvik

I morgen er det duket for en toppkamp i Trondheim. Det er egentlig bare æren som står på spill, for medaljen er allerede delt ut. Kan Larvik klare 22 kamper uten tap? Eller blir Byåsen for sterke og kan ta sin aller første seier over Vestfoldslaget? 

Det er ikke bare snakk om seier eller tap, men det er også flere innbyrdes dueller i morgen. Hvem av spillerne utmerker seg mest? La oss se på noen av dullene: 


Venstrekantene - Camilla Herrem vs Kari Mette Johansen. 
De to landslagsvingene er vandt til å dele spilletid på landslaget, i morgen spiller de på hvert sitt lag. 
Camilla har scoret 97 mål (1 straffemål) i årets sesong, mens Kari Mette har 43. Til KMJs forsvar så deler hun plassen sin med Thea Mørk og Sara Breistøl, og får derfor en del mindre spilletid enn Camilla. 
Hvem tror du utmerker seg mest i morgen? 


Høyrekantene - Inga Berit Svestad vs Linn-Kristin Riegelhuth Koren. 
Inga har vært innom landslaget tidligere, hun har scoret 64 mål (alle spillemål) hittil i år. Linka har satt alle scoringsrekorder i Larvik, i årets sesong har hun satt inn 108 mål (38 straffer). I tillegg har hun scoret flest mål (739 stykker) for Norge, av de som spiller i dag. 
Hvem utmerker seg mest i morgen? 

 
Toppscorerne - Tonje Nøstvold vs Linn Jørum Sulland

Begge spiller høyreback på landslaget, og begge får tillitt på straffemerket. I tillegg er de toppscorer for hvert sitt lag. Linn var fantastisk for Norge under VM, mens Tonje ikke fikk like mye tillitt. Allikevel gjorde hun det bra i både semifinalen og finalen når hun fikk sjansen! Tonje Nøstvold har satt inn 101 (29 straffemål) i hittil , mens Linn Jørum Sulland har scoret 112 (27 straffer).

 


Playmakerne - Karoline Dyhre Breivang vs Ida Alstad

Karo har fått tillitt som playmaker etter at Gro ble gravid, og den jobben har hun utført med glans. Ida er Byåsen playmaker, og en viktig spiller for laget. Alstad har scoret 87mål i serien (10 straffer), mens Karo har satt inn 59 stykker. 

 


Strekene - June Andenæs vs Isabel Blanco 

Det er litt morsomt for begge strekene til hvert lag har 60 mål så langt i serien. I tillegg har eks Byåsen spiller Pernille Wibe satt inn 44 mål. 


Keeperne - Cecilie Leganger og Lene Rantala vs Terese Pedersen. 

Er litt usikker på om Cecilie blir med, men jeg regner med det. Lene Rantala hadde en god kamp mot Storhamar på onsdag, så jeg håper hun får sjansen i morgen også. Terese Pedersen har vært en viktig spiller for Byåsen, og var en av de som utmerket seg i Champions Leauge i høst. Alle tre har vært på landslaget (Lene for Danmark)! Det blir spennende å se hvem som vinner målvaktsduellene. 


Larvik har kommet best ut av oppgjørene de siste årene, men de har ikke vært helt på topp etter jul. De begynner å komme seg tilbake, og har hatt tre gode kamper i det siste mot Flint, Gyør og Storhamar. Byåsen røk nylig ut av Cup winner cupen, men har kommet seg litt tilbake etter at de spilte uavgjort mot Flint for en måned siden. 

Det blir en spennende kamp som går på TV2 sumo i morgen klokken 16.00. Jeg angrer litt på at jeg sa ja til å jobbe nå, for jeg slutter ikke før 18.00! Men jeg må tenke på at jeg skal til EM i Nederland i desember, så jeg tjener ihvertfall penger :- ) Kan heldigvis se kampen i opptak!  

 


1.Larvik 2. Byåsen 3. Storhamar

Sølvjagende Storhamar fikk ingenting gratis av Larvik i kveldens kamp i Prestrudhallen. Larvik var i føringen gjennom hele kampen og vant 30-22 etter pauseledelse 12-10.

Prestrudhallen var proppfull lenge før kampstart og mange måtte gå slukøret hjem uten å få sett kampen. Forventningene var store til hjemmelaget som har vært meget solide etter nyttår. Det hadde ikke gått upåaktet hen hos Larvik. Jentene var skjerpet fra start og stakk av fra start. Larvik ledet 11-5 drøyt midtveis i omgangen, da kom det en svakere periode og Storhamar fikk kuttet ned forspranget til to mål til pause. 
Andre omgang startet også bra for Larvik med et par kjappe mål. Storhamar beit seg likevel fast og avstanden mellom lagene varierte mellom 2 og 4 mål. Mot slutten av kampen kom Larviks styrker klarere frem, og avstanden økte sakte men sikkert mot slutten av kampen.
Thea Mørk var på fra start i kveld og leverte en strålende første og scoret 4 mål før pause. Hun plusset på et til da hun avløste Tine R. Kristiansen i andre omgangens sluttminutter.

-Veldig godt fornøyd med den innsatsen jentene legger for dagen og at vi vinner komfortabelt, sier hovedtrener Ole G. Gjekstad.
Moro med Thea som tar ansvar og lager mål fra flere posisjoner på banen. Vi har sett at Thea har vært positiv på trening og det var gøy og fortjent at hun fikk starte kampen i dag. Kari Mette kommer i andre omgang og setter fire. Det viser at vi fortsatt er godt forspent på den kanten, avslutter Ole Gustav.

Kampfakta:
Prestrudhallen: 630 tilskuere
Utvisninger: ingen
Målscorere Larvik: 
Thea Mørk 5, Linn Jørum Sulland 5, Linn-Kristin R. Koren 5, Kari Mette Johansen 4, Isabel Blanco 3, Tine R. Kristiansen 3, Karoline Dyhre Breivang 3, Pernille Wibe 2.
Toppscorer Storhamar: Kamilla Sundmoen 9

At Linn Jørums Sulland fikk bestemannsprisen i dag er for min del helt på tryne.. Sorry! Hun scoret fem mål, men hadde allikevel mye feil og bom. Det var flere som var bedre enn henne, f.eks Lene Rantala,Thea Mørk og Kari Mette Johansen. Lene fikk stå hele første omgang, og hun sto godt mellom stengene. Jeg ble litt irritert når hun ble byttet ut etter pausen, for jeg synes hun kunne stått resten av kampen. Selv om Cecilie også gjorde en god jobb, for all del. Thea og Kari Mette fikk skryt av Ole Gustav, og jeg er helt enig :) Venstrekantene var gode i dag! Linka gjorde også en god kamp,selvom hun fikk lite å jobbe med. 


Min stjernebørs:
*** Lene, Thea
** Kari Mette
* Cecilie 

Kamp på sumo :)

Larvik møter Storhamar klokken 19;00 i dag :)
Bilde ble litt feil vei,blogger fra mobilen :)

Brakk kjeven to steder

Sara Breistøls kjevebrudd ødela gleden da Larvik onsdag slo Flint Tønsberg 30-14 og fikk gullmedaljene som seriemester i håndball.

Breistøl fikk en kraftig smell i kjeven. Hun ble båret av banen og sendt til sykehus, der det ble konstatert to brudd i kjevebeinet. Hun opereres trolig allerede torsdag.

Ellers var seriekampen en god gjennomkjøring før lørdagens skjebnekamp mot Györ i mesterligaen. Gjestene var bare fire mål bak ved pause, men 17-5 var de brutale sifrene i annen halvdel da Larvik tok sin 20. seier av like mange mulige i årets eliteserie. Klubbens 14. serietittel var for lengst klar, men medaljene ble utdelt onsdag.
Et lite skår i gleden

Larvik vant lett over Flint Tønsberg, det ble hele  30 - 14. Vi gjennomfører kampen på en bra måte. Særlig i andre omgangen er vi gode, sier Ole Gustav Gjekstad til ØP nett. 

TIne K og Isabel Blanco ble toppscorere med 5 mål hver. Restern av målscoreren: Kari Mette Johansen 2 mål, Karoline Dyhre Breivang 2 mål, Linka Koren 4 mål, Linn Jørum Sulland 3 mål, Thea Mørk 1 mål, Pernille Wibe 4 mål og Amanda Kurtovic 4 mål. Lene Rantala ble kåret til banens beste :) Karoline Dyhre Breivang fikk tildelt Kristina Statuetten (Tønsbergs ærespris) etter kampen i dag. Dette er en pris som kan vinnes engang. Tonje Larsen (1999), Kari Mette Johansen (2006) ,Linn-Kristin Riegelhuth Koren (2008), Heidi Løke (2010)har fått den tidligere. 


Karo er med i gjengen, etter at hun fikk tildelt prisen i dag.Det som ikke var så ålreit var at Sara Breistøl måtte ut med skade, hvor alvorlig den er vet jeg ikke. Sara måtte bæres ut med båre, hun er på sykehuset for å bli skjekket.

 


Jentene fikk tildelt gullmedaljer etter kampslutt.  Litt overraskende at Njård slo Tertnes 29 - 26 og Gjøvik slo Stabæk 27-25.... 

Velkommen hjem KEB :)

http://www.larvikhk.no/artikkel/151435 - Les hva klubbdirektøren skriver om kampen på lørdag. 

Ellers har jeg en liten anbefaling om å dra på kamp på onsdag, i Larvik. Dette sto på larvikhk.no: 

Støtt Krafttak mot Kreft på onsdag 
larvikhk.no

Krafttak for Kreft pågår i uke 10 og 11, og siden Kreftforeningen er en av Larvik HK sine samarbeidspartnere ønsker vi å støtte denne viktige aksjonen. I tillegg er dette kvelden hvor Larvik får overrakt trofe og medaljer som nybakt seriemester. Vi gir fri inngang i Arena Larvik til alle som kommer til kampen mot Flint Tønsberg onsdag 7. mars kl. 19.00.


Til denne kampen må publikum derimot betale for å komme ut av hallen etter kampen! Og alle inntektene fra utgangen går uavkortet til Krafttak mot Kreft.
Vi vil stå med bøsser ved alle utgangene og oppfordrer alle til å betale mye for å komme ut av hallen etter kampen!
Det betyr at det ikke vil være noen slags form for billettsalg til kampen. Sponsorer og sesongkortinnehavere vil tilgang til sine plasser i Arena Larvik.

Viktig formål

Temaet for årets Krafttak mot kreft aksjon er dermed forskning på kreftformer få overlever. 
- Å øke forskningen på kreftformer få overlever vil gi håp for mange kreftpasienter og deres pårørende. På sikt vil dette komme oss alle til gode. Jo mer vi forsker i dag, jo flere vil overleve kreft i fremtiden, sier aksjonsleder i Kreftforeningen Morten Wien.

Mer informasjon om årets aksjon HER

Medaljeseremoni

Sist onsdag ble Larvik seriemester for 14. gang i klubbens historie. Etter kampen mot Flint Tønsberg vil Norges Håndballforbund overrekke trofe og medaljer til de nybakte seriemesterne. 


Jeg får ikke dratt selv siden det er midt i uka, også er jeg på ''leirskole'' med klassen. Får heller ikke sett kampen direkte siden jeg har fått kveldsvakt (egentlig ikke det jeg ville ha, men det er litt chillere enn jeg hadde trodd), men dere som kan og bor i nærheten burde være med å støtte Krafttak for kreft :)  


Tonje får nok en medalje i samlingen :) 

SERIEGULL <3

Larvik er nå seriemestere, selv om det er 3 kamper igjen. HERLIG! Det var morro å være i hallen og jentene ble veldig glade når de vant. For dem er det ingen selvfølge at de vinner, så det var morro å se reaksjonen etter kampslutt. Jeg er ikke helt i form nå, så bildene kommer i løpet av morgendagen. Dette sto på larvikhk.no: 

Storhamar hjalp Larvik til klubbens 14. seriemesterskap da de beseiret Byåsen i Trondheim. Larvik gjorde jobben og vant 37-21 over Stabæk.

Etter et noe overraskende resultat i Trondheim kunne Larvikjentene slippe jubelen løs og feire klubbens 8. seriemesterskap på rad, en uke tidligere enn forventet.

-Det var overraskende at vi kunne feire seriegull allerede i dag, sier Larviktrener Ole Gustav Gjekstad. Vi hadde regnet med at det først blei klart neste onsdag, men det er veldig deilig at det allerede er i boks. Nå kan vi konsentrere alt rundt de to hjemmekampene i Champions Leauge og sørge for at vi blir klare for semifinalen, fortsetter en fornøyd trener. Det sitter jenter her med skapet fullt av seriegull og andre medaljer, og for andre er det første gangen. Men det å ta seriegull er alltid like gøy, og det er en stor prestasjon jentene gjør. Det ligger mye trening og hardt arbeid bak dette, sier Gjekstad.

Kampen mot Stabæk blei som tidligere i sesongen vunnet med kalassifre. Etter å ha ledet 18-13 til pause skrudde Larvik opp et par knepp i andre omgang og til slutt blei det seier 37-21.

-Jeg er veldig godt fornøyd med hvordan jentene gjennomfører kampen på i dag, sier Ole Gusatv Gjekstad. Jeg syns hele laget spiller bra og vi får satt bra fart på det og får mange avslutninger og mål fra både strek og kant. Spesielt syns jeg Thea Mørk gjør en veldig god kamp på kanten, fortsetter trenern. Det er veldig gledelig at vi får til angrepsspillet mye bedre i dag. Det er jo det vi har slitt litt med i det siste, og 37 mål er det lenge siden vi har scoret i en kamp. All honør til jentene for en veldig bra gjennført kamp, avslutter Gjekstad.

Nå venter FC Midtjylland for Larvik på søndag. Kampen starter kl. 16.45 i Arena Larvik. Deretter kommer Flint på besøk onsdag 7. mars i sesongens siste hjemmekamp i Postenligaen. Da vil det bli stor fest med feiring av seriegullet og forhåpentligvis utdeling av medaljer. Og lørdag 10. mars kommer Gyør på besøk. Det blir med andre ord en uke spekket med høydepunkter i Arena Larvik. 


Bilde: larvikhk.no

  

Mangler bare 4.

Larvik trenger 4 poeng til for å få gullmedaljen, og de kan sikre seg allerede to poeng i morgen.

Larvik møter Stabæk i Nadderudhallen, og jeg er på plass med kamera mitt. Jeg bor ca 1 times tid unna hallen så da må jeg ta turen. Gleder meg masse, må varme opp litt til den 10.mars (da skal jeg til Arena Larvik å se på LHK - Gyør). Kampen begynner 19.00, og skal gå på sumo (hvis det ikke svikter). 

Hvis Larvik vinner i morgen så mangler de bare to poeng før de har gullet.  I neste uke blir det et lokaloppgjør, da kommer Flint på besøk i Arena Larvik. Selv om de spilte uavgjort mot Byåsen i sist runde (!!), så tror jeg Larvik blir for sterke. Det skal sies at Flint ga dem litt kamp forrige gang de møttes, da ble resultatet 29-23. Flint holdt følge i hele første omgang! 
I de to siste rundene er det Storhamar og Byåsen som er motstandere, jeg har trua på seier mot disse også selv om det kanskje blir en jevn og tøff match. Storhamar ga Larvik skikkelig kamp sist, og det ble bare en 26-25 seier. Da ledet også Storhamar flere ganger i kampen, til og med hele 17-13 på et tidspunkt. Larvik - Byåsen endte  27-24 før avreise til VM i fjor, også Byåsen ledet flere ganger i løpet av kampen. 


Et annet oppgjør som er litt spennede i morgen er Byåsen - Storhamar. Sistnevnte må vinne med over 9 mål for å ta igjen Byåsen på tabellen. Gjør de det har Storhamar store sjanser for å få sølvmedaljen.   Den kampen begynner 18.00 og går også på sumo.  


Kari Mette og Tonje Nøstvold skal ut i ilden i morgen, med hver sitt lag. 
 

Jeg beklager...

Sorry for at det blir litt lite blogging nå for tiden. Jeg har fått meg jobb, og derfor blir den satt foran bloggingen! + at jeg har skole, lekser og venner. Men jeg skal prøve så godt jeg kan å bli litt flinkere enn det jeg har vært!  

Skal prøve å få lagd en ny konkurranse  nå snart, så det er bare å følge med :-)  

Larvik møtte Tertnes i dag, og det ble en 27-21 seier. Jeg fikk ikke sett kampen, men Larvik ledet liksom 16-7 til pause. Så andre omgangen var ikke like god som den første! 

Linka har nå satt enda en ny rekord for Larvik, det er antall mål i serien. Nå har hun 1284 mål for Larvik i seriesammenheng :) 

Topp tre alle turneringer:
Serien:                     Linn-Kristin R. Koren 1284,  Lina O. Rosenberg, 1281, Tonje Larsen 863 
Cupen (NM):           Linn-Kristin R. Koren 277, Lina O. Rosenberg 255, Kari Mette Johansen 202
Sluttspill:                 Linn-Kristin R. Koren 165, Tine R. Kristiansen 113, Heidi Løke 108
Champions League: Linn-Kristin R. Koren 392, Tonje Larsen 302, Kari Mette Johansen 228
Cupvinnercupen:     Linn-Kristin R. Koren 224, Tine R. Kristiansen 110, Kristine D. Havnås 105
Champions Trophy: Linn-Kristin R. Koren 19, Heidi Løke 11, Tine R. Kristiansen 9


I sistnevnte turnering har Larvik kun deltatt en gang. Turneringen ikke lenger en del av EHFs program for klubblag.  

Noen overraskelser.

Her er resultatene fra dagens kamper. De hadde problemer med å sende kamper på sumo i dag, dessverre!: 

Flint Tønsberg - Byåsen

Flint Tønsberg åpnet klart best, og var foran 15-10 til pause. Vestfoldingene hadde syv måls overtak på Byåsen før trønderne startet opphentingen. Byåsen gikk fra å ligge under 11-18 til å lede 21-20, før Flint reddet poenget med 23-23 ved full tid.

Toppscorer Flint: Kristiane Stormoen, 5 mål.
Toppscorer Byåsen: Ida Alstad, 7 mål.

Fredrikstad - Larvik

Drøyt 1100 tilskuere sørget for folkefest i Kongstenhallen, og motivert av støtten fra tribunen, yppet Fredrikstad seg mot serielederne. Fredrikstad ledet 12-10 til pause, og holdt stand til 16-16. Men da var det slutt. Larvik overtok føringen og vant komfortabelt 28-19.

Toppscorer Fredrikstad: Tina Bjerke, 4 mål.
Toppscorer Larvik: Tine Rustad Kristiansen, 8 mål.

 Vipers Kristiansand - Gjøvik

Gjøvik-maskinen har begynt å male for alvor, og selv uten en gravid Else Marte Sørlie Lybekk, tok Gjøvik begge poengene i sør. Gjestene ledet 11-9 til Vipers etter halvspilt kamp, og drar hjem med to poeng og 26-23 i bagasjen.

Toppscorer Vipers: Kristine Lunde Borgersen, 8 mål.
Toppscorer Gjøvik: Jaqueline Anastacio, 6 mål.

Njård - Levanger

Et målfattig oppgjør i Njårdhallen gav nye poeng til et hardt kjempende Oslo-lag. Njård er tabelljumbo, men har med 18-16 seier mot Levanger sørget for at laget for alvor har kontakt med særlig kvalikplassen, med bare tre poeng opp til Sola. Det stod 8-8 til pause, i følge kamper online.

Toppscorer Njård: Ingvild Flovik, 4 mål.
Toppscorer: Silje Katrine Svendsen og Silje Mari Berget, begge 4 mål hver.

Tertnes - Sola

"Super-onsdagen" ble avsluttet med poengdeling i Bergen. Sola er i en bølgedal, men kjempet til seg ett poeng med 26-26 mot Tertnes. For Tertnes gjør poengtapet at medalje virker enda mindre sannsynlig. Det stod 14-12 til pause i Haukelandshallen, men Sola overtok initiativet i store deler av 2.omgang.

Toppscorer Tertnes: Maren Roll Lied, 5 mål.
Toppscorer Sola: Susann Jøraandstad, 7 mål.

Møter Fredrikstad i kveld

Linn Kristin Riegelhuth Koren kan slå en åtte år gammel scoringsrekord i Larvik.

Det skjer trolig i eliteseriekampen mot Fredrikstad onsdag.

Riegelhuth Koren står med 1274 mål på 197 kamper i eliteserien for Larvik før onsdagens kamp. Det betyr at hun kommer til å slå Lina Olsson Rosenbergs interne scoringsrekord, dersom hun scorer åtte mål eller flere mot Fredrikstad.

Rosenberg stoppet på 1281 mål i eliteserien i den perioden hun spilte for Larvik. Da hadde hun spilt i Larvik i 12 sesonger. Det står at kampen sendes på TV2 sumo klokken 19.00 :) 

Seier :D

Linn-Kristin Riegelhuth Koren (bildet) og resten av Larvikjentene vant ganske komfortabelt mot Vipers Kristiansand i Arena Larvik onsdag kveld.


//op.no

-Jeg er godt fornøyd med hvordan vi gjennomfører denne kampen, sier Larviktrener Ole Gustav Gjekstad. Vi starter med litt for mange bom, og burde vel hatt 8 mål etter 7 minutter i steden for 3, men det kom seg. Jeg syns vi spiller bra i de fleste faser av spillet og nå begynner også stabiliteten å komme, fortsetter Gjekstad.

Det blei en målfattig innledning på kampen mot Vipers, men utover i omgangen løsnet det og Larvik kunne gå til pause med en ledelse på 18-9.

-Jeg syns vi har bra fart i beina i dag, og jeg er godt fornøyd med at vi får brukt hele laget i kontringene våre i dag. Det er fortsatt mer å gå på, men her har vi framgang, sier Larviktreneren. Vi får også trent en del på noen nye og litt lengre angrepskombinasjoner i dag, og det syns jeg så bra ut. Nå gjelder det å være skjerpet mot Itxako på søndag. Jeg tror gruppa blir veldig jevn, så hvert mål teller, avslutter Gjekstad.

Kristine Lunde Borgersen blei kåret til Vipers beste spiller i kampen, og hun blei også toppscorer for laget fra Kristiansand med 5 mål.

Tine Rustad Kristiansen blei kåret til Larviks beste spiller, og kampens toppscorere blei to ganger Linn med 8 mål hver.

Nå venter Itxaco i Arena Larvik på søndag. Kampen begynner kl. 16.45. Møt opp og støtt Norges og Verdens beste jenter!

Kampfakta:
 

Larvik ? Vipers Kristiansand 34-20 (18-9)
Arena Larvik, 539 tilskuere
Larviks lag: Lene Rantala, Heidi Strømsvåg ? Tonje Larsen, Mie Sophie Sando, Sara Breistøl, Isabel Blanco, Tine Rustad Kristiansen 6, Kari Mette Johansen 1, Karoline Dyhre Breivang 2, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 8 (3), Linn Jørum Sulland 8 (2), Thea Mørk 3, Pernille Wibe 3, Amanda Kurtovic 1.
Toppscorer Vipers Kristiansand: Kristine Lunde Borgersen, 5 mål.
Utvisninger: Larvik: 2x2 min. Vipers 5x2 min.
Dommere: Vegard Kalløkkebakken, Varde IL og Magnus Muri Nygren, Fjellhammer IL

Personlig synes jeg Linka skulle fått banens beste prisen. Hun scoret 8 mål på 8 skudd, og sto godt bakover. MEN Tine var også god, så sånn sett var det ikke urettferdig at hun fikk den.  Ellers gjør vel de fleste en god kamp. 
Vet ikke hva som har skjedd med Amanda, men i dag hadde hun 1 mål på 5 skudd. Synes ikke hun har vært helt der hun var før jul i det siste. Mot FCM på fredag bommet hun på to! Håper det kommer seg, og det regner jeg med. Vi vet jo hva Amanda kan :)  Karo var heller ikke helt med i dag, selv om hun står godt bakover. Linjespillerne gjør en god jobb, det er Pernille som spilte mest. Isa spilte i kanskje et kvarter, og Mie fikk ca 10 minutter. Linn får med seg 8 mål (på 12 skudd), hun spilte en god kamp. Thea satt alle sine sjanser! Forsvaret står godt, og Rantala redder også en del. Det glipper litt bakover på slutten, men Larvik prøvde litt forskjellig. Plutselig spilte Sara Breistøl venstre back, og Heidi Strømsvåg fikk prøve seg mellom stengene. Ellers gjorde de andre det bra, håper det fortsetter på søndag :) 

Her kan dere lese en litt morsom artikkel om LHK og skadehelbreding: 
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostafjells/vestfold/1.7987791 

De skal passe seg for Kikki.

I morgen er det klart for nye kamper i Postligaen. Flere kamper sendes på sumo fra 18.00 :- )
Larvik møter Kristine Lunde- Borgersen og Vipers Kristiansand klokken 19.00, som du også kan se på sumo. Kikki er på vei tilbake i storform, og scoret 11 mål mot Sola i forrige uke. Flere av målene kom bak i fra banene. Så Larvik gjengen må passe litt på henne i morgen. 

 
I desember sto Karo og Kikki sammen for Norge, i morgen står de på hver sin banehalvdel. Kampprogrammet for i morgen:

Ons 08.02 1800 Byåsen - Stabæk Kvinner Postenligaen TV2 Sumo
  1800 Storhamar - Tertnes Kvinner Postenligaen TV2 Sumo
  1800 Elverum - Drammen Menn Postenligaen TV2 Sumo
  1800 Levanger - Flint Tønsberg Kvinner Postenligaen TV2 Sumo
  1800 Sola - Fredrikstad Bkl Kvinner Postenligaen TV2 Sumo
  1830 Follo - Runar Menn Postenligaen TV2 Sumo
  1900 Larvik HK - Vipers Kristiansand Kvinner Postenligaen TV2 Sumo
  1900 Haslum HK - Sandefjord HB Menn Postenligaen TV2 Sumo
  1900 Gjøvik HK - Njård Kvinner Postenligaen TV2 Sumo

 

Håper ikke det er noe alvorlig...

Uff, Tine Stange ble båret av banen i dag. Hun vrei kneet så det ut som og det hørtes ut som om hun fikk veldig vondt. Håper virkelig det ikke er alvorlig, men er dessverre redd sesongen er over. Kommer tilbake når jeg vet noe mer!

Ellers endte kampen 29-23, og Larvik imponerte ikke. Heldigvis hadde de det lille ekstra som ga dem en seier i dag! Linka spilte veldig bra, og var helt klart Larviks beste..  Vet ikke hvor mange mål hun scorte siden de hadde tekniske problemer i hallen, og da fikk de ikke skrevet det ned. Tror hun havnet på 10/11 stykker, og hun hadde kanskje 2 bom. 

 
Tine hadde jo akkurat kommet tilbake fra skade og greier.. Utrolig kjipt!   

Snart kamp igjen

Kopiert og limt inn fra larvikhk.no: 

Forsterket Njård

Siden lagene møttes i Larvik i september har Njård skaffet seg to gode forsterkninger til troppen. Senka Buljan med mange sesonger og mål for Gjøvik, og sist sett i den røde drakten til Fredrikstad, ble spilleklar for klubben etter VM oppholdet. I tillegg kom tidligere Stabæk-spiller Iselin Ryvoll Klev hjem fra Danmark, etter flere sesonger i Danmark og Ringkøbing. Hun tilsluttet seg klubben i november og har tilført laget betydelig mer skuddkraft.
Njård ligger helt sist på tabellen med tre poeng. I motsetning til mange av lagene som har hatt den posisjonen de siste sesongene har laget sjelden latt seg utklasse. Et par blemmer har det blitt, men i de fleste kampene har de holdt et anstendig nivå. Sesongens desiderte høydepunkt kom i kampen mot erkerival Stabæk. Helt ut av det blå slo de naboene 29-24 bare noen dager etter at Stabæk hadde kvalifisert seg til Cupfinalen i Oslo Spektrum.


Retter blikket fremover

Larvik er i oppstarten på en spennende periode. På fredag starter Hovedrunden i Champions League opp, med kamp mot FC Midtjylland i Ikast. Larviks trener Ole Gustav Gjekstad er ikke redd for at Njård, av den grunn, ikke blir tatt på alvor i kveld.
- Nei, vi har vært i denne situasjonen utallige ganger før, og statistikken vår mot norske lag forteller meg at jentene alltid vil vinne disse kampene, uansett hva som venter lenger fremme. Jeg forventer faktisk å se en gjeng som viser spilleglede og stigende form inn mot alle de viktige kampene som står for tur de neste seks ukene. Vi har fortsatt en del ting å forbedre,  da må vi benytte en hver anledning vi får til det. Men, vi er fullstendig klar over at alvoret i Champions League nærmer seg, og mye av det vi har jobbet med før kampen i kveld er ting vi må ta i bruk når det starter opp, avslutter Ole. 

Det første oppgjøret mellom lagene i inneværende sesong endte med 28-17 til Larvik. I oktober møtte lagene hverandre i kvartfinalen i Cupen. Larvik var overlegne i den kampen og vant hele 40-23.


Generalprøve i kveld

Husk å stemme på ''Månedens spillere'', siste frist er i kveld 23.59.  http://larvikognorge.blogg.no/1327781696_stem_p_mnedens_spille.html

Dette blir det siste fra meg i dag, for jeg skal til Oslo for å se på kampen :) 

Møter Njård i morgen.

I morgen reiser Larvik til Oslo for å møte bunnlaget Njård, jeg skal en tur dit for å se på kampen! Det er i ''nærheten'' av meg, ca 1 times tid med tog og bil.
Først skal jeg i praksis fra 07.00 til 15.00 (ææ,jeg dør), hater å stå opp tidlig! Så tar jeg toget innover til Oslo i halv fem tiden, så derfor blir det lite blogging i morgen. Er ikke hjemme igjen før i 22/23.00 tiden, men skal prøve å få lagt inn noen bilder på onsdag. 


Thea Mørk har tidligere spilt i Njård sammen med tvillingsøsteren Nora Mørk. 

Jeg tviler på at kampen blir veldig spennende, men når de spiller i ''nærheten'' må jeg jo dra en tur :) 

 

 

Ren overkjøring!

Kampen i dag skulle liksom være et toppoppgør, men det ble det ikke. Larvik hadde kontroll absolutt hele veien, og ga ikke fra seg ledelsen i det hele tatt. Tidligere at Larvik sovet litt i 1.omgangen, men vist hvem som er sjefen i andre omgangen. I dag synes jeg de spilte en fantastisk kamp både fremover og bakover, i tillegg til at Cecilie sto solid bakerst. Det ble mye kontringsmål, etter bom og feil fra Tertnes. Kampen endte hele 41-21! 

I første omgang spilte Kari Mette Johansen og Tine Rustad Kristiansen veldig bra. De utmerket seg mest i 1.omgangen etter min mening.  Tine satte inn 5 mål på 6 forsøk og Kari Mette ble toppscorer før pause med sine 6 (på 7 forsøk). Amanda startet på høyrekant og ble veldig anonym, Linka kom innpå etter 15/20 min og bommet tre ganger (på tre muligheter), dessverre. 
Isabel Blanco gjorde en solid jobb bakover, og en god jobb fremover. Hun bommet på et par muligheter i starten, men scoret 3 mål i slutten av omgangen. Tine Stange kommer også inn og står godt i forsvar, får også inn et mål før pausen. Tonje Larsen står bare i forsvar, men gjør som vanlig en god jobb der! 

I andre omgang blir Tonje, Kari Mette og Isabel  sittende på benken. Karo er med i starten av omgangen og scorer fire mål før hun setter seg. Tine K bruker farta si og setter inn et par mål, og Linn fyrer av noen fine skudd. Sara erstatter Kari Mette og gjør en god jobb, 3 mål på 4 forsøk. Hun skulle prøve å tricke litt på slutten, men det gikk dessverre ikke.  Larvik scorer 21 mål på 29 skudd i den andre omgangen, det er like mange mål som Tertnes fikk under hele kampen. I andre omgangen skal jeg rose forsvaret, det var fantastisk. I tillegg så ble det mye mål fremover, og det var få sjanser som ble rotet bort. 

Synes alle bidrar med noe bra i dag, selvom høyrekantene ikke helt hadde dagen. Alle spillerne bortsett fra Tonje og keeperne kom på scoringslista. 

Spillerbørsen: 
*** Cecilie, Kari Mette, Tine K 
** Karo, Linn
* Tonje, Isabel
Resten av laget får en halv stjerne :-) 

Mål for Larvik (antall skudd): 
Tine K 8 (11), Linn 7 (9) , Kari Mette 6 (7), Karoline 6 (8), Sara 3 (4),  Isabel 3 (5), Tine S 3 (4), ,Linka 2 (6), Pernille 2 (4) og Amanda 1 (2). 

 
Tine og Kari Mette spilte en god 1.omgangen. Begge ble sittende mye på benken etter pausen, Rantala fikk ikke spille i det hele tatt. 

Larvik - Tertnes

Du kan se Larvik - Tertnes på sumo dag, fra klokken 19.00 :) 


Larvik slo Tertnes i sluttspillfinalen i 2011. 


De overbeviste ikke, men....

Larvik dro sakte men sikkert fra Fredrikstad og vant til slutt 28-18 etter å ha ledet 12-9 til pause.

Det ble ingen festforestilling de snaut 600 på tribunen ble vitne til i kveld. Bortelaget tok styringen fra start og Larvik tok ikke over kommandoen før på stillingen 8-7. Etter pausen startet hjemmelaget best og scoret fire mål på rappen. Omgangen stod totalt sett til godkjent, og nå og da vartet Larvik opp med noen gode kombinasjoner. Kveldens høydepunkt var Tine Stanges avslutning på en godt timet flyver. 
Ole Gustav Gjekstad ga følgende korte kommentar etter kampen.
-Vi gjennomfører en bedre kamp totalt sett enn den mot Levanger på onsdag, selv om seiersmarginen ble noe mindre. Litt irriterende at Fredrikstad fikk gjøre 4-1 på oss i de siste minuttene.  

Larviks målscorere:
Linn Jørum Sulland 7(3), Pernille Wibe 5, Isabel Blanco 3, Amanda Kurtovic 3(1), Tine Stange 3, Linn-Kristin R. Koren 3, Karoline Dyhre Breivang 2, og Tine Rustad Kristiansen 2

- Larvikhk.no 


Larvik overbeviste ikke i denne kampen, men det sier jo litt om nivået i Postligaen når de vinner så mye på en variabel dag. De får nok en hardere kamp neste gang, når de møter Tertnes! De spillerne som skal ha skryt i dag er strekduoen Isabel Blanco (som ble kåret til banens beste) og Pernille Wibe. Begge to scorer 8 mål tilsammen på 8 skudd, i tillegg skaffer de flere straffer. De sto også godt bakover!
Forsvaret sto også bra, men de glapp litt innemellom. De slipper bare inn 18 mål, og det gjør de uten Tonje Larsen som satt på benken under hele kampen sammen med Kari Mette Johansen. 

Linn Sulland scoret 7 mål, men jeg synes ikke hun spilte så bra. Hun bommet på 7 skudd, hadde også en straffebom. Linka var heller ikke helt med, bommet også på en straffe. Det stemte ikke helt fremover for de fleste i dag, det ble mye bom og feil. Heldigvis var ikke FFK noe bedre! 


De to beste i dagens kamp - Pernille og Isabel. 

Kamp i kveld!

Det er satt opp kamp på sumo i kveld Larvik - Fredrikstad, om den faktisk går der det vet jeg ikke. Kampen starter 18.00!

Vi har jo sett at det ikke har gått så bra tidligere med å få kampen på nettet, så jeg tror ikke noe på det før jeg får se det. Litt rart at de fleste andre lagene har fått kamera på plass og fått sendt kampene, men at lag nummer 1 i Norge ikke har klart det. Jaja, vi får bare vente å se. :-)  


Kari Mette møter laget fra stedet (Fredrikstad)  hun kommer fra :-) 
Nok en seier :)

Larvik klarte aldri å riste av seg Levanger i første omgang. Trønderne beit seg godt og kjempet tappert. Da lagene gikk i garderoben, ledet Larvik 12-8.

Etter hvilen gikk det også litt trått for Larvik. Beina fulgte ikke helt med og det blei gjort enkle feil og levert dårlige skudd. Men som i de foregående kampene klarer jentene å ta seg sammen og levere varene. Da det var spilt snaue 13 minutter scorer Levanger sitt 13. mål. Larvik har da scoret 16. Kampen ender 30-17. Larvik vinner de siste 17 minuttene med 14-5, og kan dermed ta med seg en god følelse inn i resten av treningsuken og kampen mot Fredrikstad på lørdag.

-Jeg er ganske fornøyd med forsvarsspillet gjennom hele kampen, sier trener Tor Odvar Moen. Men angrepsspillet blir det så som så med. Vi gjør mange enkle feil og det går litt for sakte mange ganger, fortsetter Moen.

-Avslutningen på kampen syns jeg er bra. Da får vi satt litt mer fart på det og presisjonen er mye bedre. Nå gjenstår det bare å sørge for stabilitet og komme opp på et nivå som gir sammenhengende gode perioder. Jeg er ganske trygg på at vi skal være der når det drar seg til i Champions Leauge, avslutter Tor Odvar Moen.

Banens beste for Larvik blei Karoline Dyhre Breivang, og Levangers beste blei Martine Berntzen.

Kampfakta:


Larvik ? Levanger 30-17 (12-8)
Arena Larvik, 408 tilskuere
Larviks lag:

Isabel Blanco
3 mål/ 5 skudd

Tine Rustad Kristiansen 6 mål/ 7 skudd

Kari Mette Johansen 1 mål/ 5 skudd - Ser ikke ut som KMJ hadde dagen i dag, det er ikke en imponerende skuddutteling. 

Karoline Dyhre Breivang 6 mål/ 8 skudd 

 

Linn-Kristin Riegelhuth Koren
6 mål/ 10 skudd - 4 straffemål (et straffebom)

Linn Jørum Sulland
4 mål/ 12 skudd - ikke hennes beste kamp, hadde også en straffebom. Hadde heller ikke en imponerende skuddutteling. 

Pernille Wibe
3 mål på 3 skudd


Amanda Kurtovic
1 mål/ 2 skudd - 1 straffe mål


Sara Breistøl 
Tine Stange
Thea Mørk
Lene Rantala 
Tonje Larsen


Toppscorer Levanger: Martine Berntzen 6 mål.
Utvisninger: Larvik: Ingen. Levanger 4x2 min.
Dommere: Svein Beruld Andersen, Nesjar og Arnfinn Larsen, Fram  

Tekst fra: Larvikhk.no (bortsett fra hvor mange skudd spillerne hadde brukt) 

Kommer med en litt kjip nyhet litt senere i kveld.  Skal  fikset innlegget etter Norge kampen! 

Sola - Larvik

I en kamp som svingte veldig prestasjonsmessig, var Larvik det beste laget og vant forholdsvis komfortabelt. Kampen startet litt rufsete mot et heltent hjemmelag som ga alt i duellene. Forsvaret satt ikke helt som det skulle og angrepsspillet stokket seg i perioder. Det førte til at Sola holdt godt følge i drøye 23 minutter. Da var stillingen 10-10. Fram mot pause skrudde Larvik opp flere hakk og kunne gå i garderoben med ledelse 10-16.

Etter hvilen scoret hvert av lagene kun ett mål på de første 5 min, men de neste 7 puttet Larvik 6 baller i nettet bak Solamålvakten. Og da var stillingen 24-11. Etter denne gode perioden falt intensiteten i forsvarspillet hos Larvik og Sola kom litt mer med i kampen. Flere godt plasserte knallskudd fra Solas bakspillere førte til at kampen endte 32-22 i Larviks favør.

-Jeg skulle ønske prestasjonene våre gjennom kampen var litt jevnere, sier Larviktrener Ole Gustav Gjekstad. Vi varer litt mer gjennom kampen enn det jeg setter pris på, men jeg er strålende fornøyd med perioden vi vinner 14-1. På slutten inviterer vi Sola litt for enkelt inn i kampen igjen, men det skyldes nok litt rokeringer på spillere og endringer i forsvaret vårt. Vi er fortsatt inne i en tung treningsperiode og det bærer nok spillet vårt fortsatt litt preg av, avslutter Gjekstad.

Det var topp stemning i Åsenhallen gjennom hele kampen, og nesten 800 tilskuere var kommet for å se Larviks stjernegalleri i aksjon mot de lokale heltene. Etter kampen stod autografjegerne i kø for å få navnetrekket til sine favorittspillere, og de aller heldigste fikk også tatt av bilde av seg selv sammen med ei av jentene.

Larviks og kampens toppscorer blei Linn Jørum Sulland med 8 mål. Hun blei også kåret til Larviks beste spiller. Toppscorer for Sola blei Lene Tønnesen med 5 mål, og Solas beste spiller blei Malin Holta.

Neste kamp for Larvik er i Arena Larvik førstkommende onsdag kl. 18.00. Da kommer Levanger på besøk med drømmer om å gjøre noe med den fantastiske hjemmestatistikken til Larvik.

Larviks lag: Lene Rantala, Tonje Larsen, Sara Breistøl 2 mål, Isabel Blanco 4 mål, Tine R. Kristiansen 2 mål, Kari Mette Johansen, Karoline D. Breivang 2 mål, Linn-Kristin R. Koren 6 mål, Linn J. Sulland 8 mål, Tine Stange 4 mål, Thea Mørk 1 mål, Pernille Wibe 2 mål, Amanda Kurtovic 1 mål.

Seier mot Sola 

Bilde og tekst er fra larvikhk.no :) 

Forrige møte..

Larvik møter Sola i dag, på bortebane. De møttes i serieåpningen i september, og da vant Larvik 37-19. Tine Rustad Kristiansen ble kåret til banens beste etter å ha scoret 12 mål. Linka fulgte etter med sju mål! 

Gå inn her for å se bilder fra kampen: http://larvikognorge.blogg.no/1315240190_var_med_fra_frste_kas.html

Tror du på seier i dagens kamp? :) Det står at du kan se kampen på sumo klokken 18.00! 


 

Sumo...

På onsdag ble jeg veldig sur fordi Larvik kampen ikke gikk på sumo. Det endte med at jeg spurte dem om hvorfor, og da fikk jeg dette til svar: ''Grunnen er at Larvik ikke hadde satt opp kamera i hallen, og derfor får vi ikke sendt kampene (mot Gjøvik og Storhamar). Vi håper at de får fikset det så vi kan sende kamper der i fra i fremtiden.'' Eller det var noe lignende de skrev.  Ergo så er det ikke sumo sin feil at de ikke fikk sendt de to kampene!

I morgen skal Larvik spille mot Sola på bortebane, og da håper jeg at de har fått fikset kamera. Så etter alt jeg vet så går kampen på sumo klokken 18.00 :) 

Her er noen bilder fra Larvik - Storhamar: 

 

 

 Blir så forbannna.

Nok en gang svikter sumo, og de sender ikke kampen fra Larvik. ARG! Det skjedde sist mot Storhamar også,men da dro jeg jo å så kampen live. Kampen står oppført på sumo frem til den skal begynne, da tar de den vekk. Gjett om jeg skal skrive klagebrev? Hadde gledet meg skikkelig til kamp, men neida. Utrolig irriterende. 


''Larvik Håndballklubb fikk en dårlig start mot Gjøvik i Arena onsdag kveld, og først etter halvspilt første omgang fikk laget kontroll over kampen. Starten av omgangen var preget av mange feil, men til pause hadde LHK en sikker ledelse 16 - 9.'' - op.no

Tilslutt sto det 39-18 til Vestfoldlaget og Isabel ble kampens toppscorer med 9 mål 

Målscorere Larvik: 
Amanda Kurtovic 6 mål/9 skudd
Isabel Blanco 9 mål/12 skudd
Kari Mette Johansen (som fyller 33 år i dag!!) -> tror ikke hun spilte 0 mål/0 skudd 
Karoline Dyhre Breivang 3 mål/5 skudd
Linn Jørum Sulland  2 mål/5 skudd (scorte sitt 1000.mål for Larvik i dag) 
Linn-Kristin R. Koren 2 mål 2 skudd
Pernille Wibe 2 mål/ 3 skudd 
Sara Breistøl 3 mål/ 6 skudd 
Thea Mørk 6 mål/ 7 skudd
Tine Rustad Kristiansen 4 mål/ 8 skudd
Tine Stange 2 mål/ 3 skudd
Tonje 0 mål/ 0 skudd


Toppscoreren Isabel - Jeg har tatt bilde selv, det er fra Larvik - Storhamar


Det ble en laaaaang dag.

Endelig er jeg hjemme, 12 timer etter at jeg begynte min lange reise. Begynte allerede 09.47 i dag tidlige, fikk slappet av litt hjemme hos mamma før jeg måtte ut igjen. Allikevel var det verdt det, for kampen var ganske spennende. Larvik kunne tilslutt juble for en 26-25 seier, herlig :) Har selvfølgelig masse bilder, men jeg får se når jeg rekker å legge de ut. Det kommer også et innlegg i morgen om ''Året som har gått DEL 1'', mangler bare å sette inn bilder :) 

Det hadde seg sånn at kampen ikke gikk på sumo allikevel, og det fikk jeg vite når vi var på vei til Larvik. Skjønner ikke hvorfor de droppet det, men det får bare være. 

...

Larvik - Storhamar

Gjett hvem som skal til Arena Larvik i morgen? JEG :D  

Eller jeg har ikke spurt mamma/pappa enda, men jeg regner med at de sier ja. Jeg og en god venn av familien planla alt for ca 15 minutter siden. Billettene er ikke bestilt, men jeg så i stad at det var MANGE plasser igjen. Det eneste som er dumt er at jeg må hjem til mamma (er hos pappa) for å hente kamera og legge fra meg bagen. I tillegg må jeg lade kamera, så det vil si at jeg må opp tidlig. Vi må begynne å kjøre til Larvik fra pappa i 14.00 tiden... Det tar over en time hjem til mamma (en vei med buss og tog), også en time tilbake. Det passer dårlig for meg som liker å sove lenge, men det er jo verdt det! 

Arena Larvik er vel snart mitt andre hjem, haha. 


Det blir søskenduell i morgen, så det blir spennende. 

Kampen begynner 17.00 og den kan sees på sumo :-)  

Håndball på TV/Sumo

Hvis du er keen på å se litt håndball i dag, så går Haslum - Drammen på TV2 Zebra klokken 18.30 i dag.

Ellers kan du se Elverum - FyllingenBergen på sumo om 8 minutter, og Runar- Herulf Moss på sumo klokken 19.00 :) 

  
Einar Riegelhuth Koren spiller mot Drammen i kveld :)   

Postligaen 2011/2012 - Bestrafninger

1.  Hall, Susann Iren  Levanger  1,8  16 
1.  Andersson, Sara Kristina  Levanger  2,3  16 
3.  Bjerke, Tina  Fredrikstad Bkl.  1,3  12 
3.  Mogstad, Ane  Njård  10  1,2  12 
3.  Aa, Ida Marie  Vipers Kristiansand (Våg HK)  1,5  12 
3.  Petursdottir, Iris Asta  Gjøvik HK  3.0  12 
7.  Wølner, Tone  Gjøvik HK  1,7  10 
7.  Holmen, Marthe  Njård  10  1.0  10 
7.  Nøstvold, Tonje  Byåsen  1,2  10 
7.  Daland, Christin Høgsaas  Vipers Kristiansand (Våg HK)  1,1  10 
7.  Mæland, Vibeke  Sola  10  1.0  10 
7.  Folkvord, Ellen Marie  Flint Tønsberg  1,1  10 


Disse har fått flest 2 minuttere, kort, osv. Det blir telt antall straffepoeng, der 2 min = 2 poeng og Disk = 10 poeng. Den eneste kjente spilleren for min del er landslagsspiller Tonje Nøstvold som har 10 straffepoeng. Hun fikk direkte rødt kort mot Larvik pga denne taklingen mot Tine R. Kristiansen. Ellers er de fleste fra bunnlagene, er det en sammenheng? Hehe, neida. 

Linka er den med fleste poeng fra Larvik, faktisk. Hun har åtte poeng - fire to minuttere. Isabel Blanco har seks poeng, Pernille har fire, mens Karo, Tine S, Amanda, Thea og Mie har alle to poeng. Resten har 0! 

NrKlubbKamper2 minDiskRapportSnittSUM
1.  Storhamar  11  2,4  22 
2.  Larvik  14  3,5  28 
3.  Stabæk  10  15  3.0  30 
3.  Fredrikstad Bkl.  10  3,3  30 
5.  Byåsen  13  4,5  36 
6.  Flint Tønsberg  19  4,2  38 
6.  Tertnes  19  4,2  38 
8.  Njård  10  23  4,6  46 
9.  Sola  10  25  5.0  50 
9.  Vipers Kristiansand (Våg HK)  20  5,6  50 
11.  Levanger  26  5,8  52 
12.  Gjøvik HK  10  17  5,4  54 Storhamar er det snilleste laget med 22 poeng - 11 utvisninger. Larvik har tre utvisninger mer, mens Stabæk og Fredrikstad har 30 poeng. Gjøvik har flest med sinde 17 utvisninger og to røde kort. 

Flest tilskuere: 

Se tilskuere pr kamp her:  http://www.handball.no/tilskuere.asp?Sesong=1112&AvdId=14369

NrKlubbHBSnitt HSnitt BSnittSum HSum BSum
Larvik 1248,5  680,5  964,5  4994  2722  7716 
Byåsen 670,3  1137,6  962,4  2011  5688  7699 
Levanger 922,2  384,4  623,4  3689  1922  5611 
Storhamar 397,8  779,8  610.0  1591  3899  5490 
Gjøvik HK 734,4  423,2  596,1  3672  1693  5365 
Vipers Kristiansand (Våg HK) 500,6  432,8  470,4  2503  1731  4234 
Tertnes 622,8  353,3  521,8  3114  1060  4174 
Stabæk 297,2  463,6  389,7  1189  2318  3507 
Sola 284,4  517,5  388.0  1422  2070  3492 
10  Flint Tønsberg 346,8  435,8  386,3  1734  1743  3477 
11  Fredrikstad Bkl. 416.0  397,3  409.0  2080  1192  3272 
12  Njård 186,5  466,8  386,7  373  2334  2707

Postligaen 2011/2012 - MÅL

Nå er det pause i Postligaen kvinner, og da tar jeg en liten oppsummering av mål/tabell/bestrafninger (kommer i nytt innlegg) hittil i sesongen. Enjoi :) 

Tabellen ser slik ut. Storhamar  vant over Sola her om dagen, og hoppet opp på en 2.plass. Stabæk som overraskende tapte mot Njård mistet vikitge poeng og gikk ned på en 3.plass. Njård og Fredrikstad ligger under streken. Alt kan skje etter jul, det mange kamper igjen. Ikke overraskende så ligger Larvik øverst på tabellen, de har i tillegg spilt 2 kamper mindre enn de andre lagene. 

NrLagKamperVUTMålforskjellPoeng
1. Larvik 8 8 0 0 246 - 154 16
2. Storhamar 9 7 1 1 280 - 213 15
3. Stabæk 10 7 0 3 277 - 269 14
4. Tertnes 9 7 0 2 258 - 221 14
5. Byåsen 8 6 0 2 239 - 180 12
6. Sola 10 4 0 6 236 - 270 8
7. Vipers Kristiansand (Våg HK) 9 3 1 5 161 - 199 7
8. Flint Tønsberg 9 3 0 6 228 - 241 6
9. Levanger 9 3 0 6 220 - 228 6
10. Gjøvik HK 10 3 0 7 218 - 273 6
11. Fredrikstad Bkl. 9 2 0 7 195 - 227 4
12. Njård 10 1 0 9 185 - 268 2Toppscorer lista: 

NrNavnKlubbKamperSpm7 mSnittSUM
1.  Ersek, Kamilla  Fredrikstad Bkl.  37  21  6,4  58 
2.  Gossé, Linn  Tertnes  41  12  5,9  53 
2.  Næss, Karoline  Stabæk  10  43  10  5,3  53 
4.  Anastacio, Jaqueline  Gjøvik HK  36  16  5,8  52 
5.  Kristiansen, Tine Rustad  Larvik  43  6,1  49 
6.  Sundmoen, Kamilla  Storhamar  31  16  5,2  47 
7.  Herrem, Camilla  Byåsen  45  5,8  46 
7.  Oftedal, Stine Bredal  Stabæk  44  5,1  46 
9.  Stokland, Nina  Sola  36  5.0  45 
10.  Koren, Linn-Kristin Riegelhuth  Larvik  32  12  5,5  44 
10.  Løke, Lise  Storhamar  44  4,9  44 
10.  Riegelhuth, Betina  Storhamar  41  4,9  44 


 Det er Kamilla Ersek som har scoret flest mål, hun spiller for Fredrikstad som ligger på 11.plass. Som dere ser så har hun tatt 21 straffer!  Den som har scoret flest spillermål er Camilla Herrem (45+ 1 straffe) og Lise Løke (43 + 0 straffer). Alle mål teller så klart, så det jo samme om det er fra straffemerket eller på banen. 
Tine Rustad Kristiansen er den mestscorende av Larvik spillerne. Camilla Herrem av scoret flest av de som blir med til VM, Stine og Linka ligger rett bak. 

Mestscorende lag: 

1.  Storhamar  255  25  31,1  280 
2.  Stabæk  10  265  12  27,7  277 
3.  Tertnes  234  24  28,7  258 
4.  Larvik  216  30  30,8  246 
5.  Byåsen  224  15  29,9  239 
6.  Sola  10  216  20  23,6  236 
7.  Flint Tønsberg  210  18  25,3  228 
8.  Levanger  200  20  24,4  220 
9.  Gjøvik HK  10  197  21  21,8  218 
10.  Fredrikstad Bkl.  173  22  21,7  195 
11.  Njård  10  169  16  18,5  185 
12.  Vipers Kristiansand (Våg HK)  146  15  17,9  161 


Larvik ligger på en 4.plass, men så har de spilt 1 og 2 kmaper mindre enn Stabæk, Storhamar og Tertnes. Larvik er faktisk det laget som har scoret på flest straffer. De har et snitt på 30,8 mål i hver kamp, Storhamar har 31,1. Vipers Kristiansand scorer minst, med sine 17,9 i snitt pr kamp. Tilsammen har de scoret 161 mål frem til nå. 
 

Resultater 23.11.2011

23.11.2011 Vipers Kristiansan - Tertnes 14-30
23.11.2011 Njård - Stabæk 29-24
23.11.2011 Gjøvik HK - Flint Tønsberg 19-25
23.11.2011 Larvik - Byåsen 27-24
23.11.2011 Sola - Storhamar 24-39Seier for Storhamar over Sola i dag.

Men hva i h****** skjedde med Stabæk? Tape for Njård liksom?  Ikke for å være slem, men der hadde jeg tippet en STERK borteseier. 

Larvik - Byåsen 23.11.2011

Larvik fikk besøk av Byåsen andre gang på rad i løpet av ei uke, og LHK var  favoritter etter 30-21 seieren sist onsdag.

HER ER FORRESTEN NYHETEN SOM SKULLE AVSLØRES I PAUSEN: http://www.larvikhk.no/artikkel/143856

Etter 20 minutter sto det 8-5 til Larvik, men i løpet av de siste ti minuttene klarte Byåsen å gå fra  8-5 til 12-15. Det var mye tekniske feil som førte til kontringer til Byåsen og Marta Tomac var i scoringshumør. Larik tok igjen Byåsen etter knappe 5 minutter, da sto det 16-16.  Bortelaget ledet igjen med 2 mål etter en halvspilt andre omgang.  
Det var vel først når Isabel og Kari Mette scoret hvert sitt helt på tampen at Larvik kunne puste lettet ut.  Larvik har ikke tapt en seriekamp siden 2001, og på hjemmebane siden 1999... Den rekorden skal få stå litt til.

Linn Sulland var prikkfri fra straffemerket (8 mål/8 skudd), i tillegg satte hun inn 3 spillemål.. Hun var ikke så god i etablert angrep i dag, men de straffene er viktige! 
Kari Mette hadde ikke en så god kamp, men satte inn tre viktige scoringer (av tre mulige) de siste åtte minuttene. Linka fikk ikke så mye å jobbe med, scoret kun 1 mål. Tine Rustad Kristiansen hadde ingen god dag på jobben!
Synes Karoline var en av de beste i dag, tar ansvar i angrep og i forsvar. Hun har jo egentlig vært en forsvarsspiller de siste sesongene, pga at Gro, Amanda, osv kom til klubben. I tillegg fikk hun ''sparken'' fra landslaget, men hun jobbet hardt for å beholde plasse sin der. Denne sesongen har hun tatt over Gro sin rolle som playmaker, og det har hun klart veldig bra. Karo har vært viktig for Larvik, og hun fortjener skryt for jobben sin. Morro å se at hun scorer så mye mål også. Hun var den som scoret flest spillermål i kveld, siden Sulland tok 8 straffer. 
Cecilie Leganger hadde noen avgjørende redninger, men jeg kunne gjerne sett at Rantala hadde kommet inn i målet i en periode. 

Av Byåsen sine spillere er det verdt å nevne June Andenæs, Marta Tomac og Camilla Herrem. Alle var i scoringsform, June og Camilla sto godt i forsvaret. Ida Alstad kom inn litt på slutten og satte inn et fint mål. 

Kampfakta (Larvik - Byåsen): 
Pause: 12-15
Slutt: 27-24
Utvisninger: Larvik - 1 x 2 min, Byåsen 2x 2 min + rødt kort på Nøstvold, se situasjonen her
Banens beste,  min mening: Karoline Dyhre Breivang og Camilla Herrem/ Marta Tomac
 
Spillerstall Larvik: 
Linn Jørum Sulland, 11 mål, 17 skudd
Karoline Dyhre Breivang, 5 mål, 7 skudd
Kari Mette Johansen 4 mål, 7 skudd
Isabel Blanco 2 mål, 3 skudd 
Tine Rustad Kristiansen 2 mål, 8 skudd
Linn-Kristin R.Koren 1 mål, 1 skudd 
Tonje Larsen 1 mål, 1 skudd
Tine Stange  1 mål, 2 skudd 
Amanda Kurtovic 0 mål, 1 skudd
Pernille Wibe - spilte lite.. 
Thea Mørk - spilte lite.. 
Cecilie Leganger
Lene Rantala - ikke på banen
Sara Breistøl - ikke på banen

Landslagsspillerne Byåsen: 
Camilla Herrem 5 mål, 5 skudd
Tonje Nøstvold 2 mål, 5 skudd
Ida Alstad 1 mål, 2 skudd
Mari Molid 0 mål, 3 skudd 

Stjernebørs:
***  Ingen
** Linn Sulland, Camilla Herrem, Karoline Dyhre Breivang, Marta Tomac
*  June AndenæsPeder Torp Mathisen :) 


Dette var den siste kampen i kvinnenes serie, det blir en pause frem til januar. Eller Larvik spiller NM finale mot Stabæk 30.desember, men det kommer jeg tilbake til.  
Kommer med en liten oppsummering med toppscorere, osv hittil i sesongen! Skal begynne på det i kveld, men det kommer mulignes i løpet av fredagen. Skal bort i hele morgen så da blir det lite blogging :) 

> Så du kampen? Hva synes du? 

> Hvordan er din stjernebørs? 

TV2 Zebra 18.15

Larvik møter Byåsen i serien i dag, klokken 18.15. Kampen går på TV 2 Zebra :)  

Ida Alstad er klar til kamp, heldigvis.

... 

I morgen slippes en nyhet

I pausen av kampen mellom Larvik og Byåsen førstkommende onsdag slipper Larvik HK en nyhet som vil få positive ringvirkninger for hele regionen. 


I tillegg er det usikkert om Ida Alstad spiller i morgen.. vi får vente å se, håper hun får bli med!

 
Larvik - Byåsen på Tv2 Zebra klokken 18.30 I MORGEN  :) 

Seier i Tønsberg...

Larvik gikk nok engang seierende ut av en seriekamp, men de måtte slite litt.  

Flint ledet 7-5 etter ca 15 minutter, før det sto 10-10 etter 20 minutter.  Larvik ledet på det meste med tre mål i andre omgang. Etter 48 minutter sto det 19-24, og Larvik begynte å kjøre sakte i fra. Tilslutt sto det 23-29 på måltavla, og Larvik kunne ta med seg 2 nye poeng hjem. 

Kampfakta: 
Pause: 13-14 ( Larvik sine mål står sist) 
Sluttresultat: 23-29
Sted: Slagenhallen
Tilskuere: 392

Spillere på Larvik:
Tine Rustad Kristiansen 6 mål, 12 skudd
Isabell Blanco 5 mål, 7 skudd
Linn-Kristin R. Koren 5 mål, 8 skudd
Linn Jørum Sulland 5 mål, 9 skudd
Tonje Larsen 3 mål, 5 skudd
Karoline Dyhre Breivang 3 mål, 6 skudd
Sara Breistøl 1 mål, 3 skudd
Thea Mørk 1 mål, 3 skudd
Pernille Wibe 0 mål, 1 skudd. 

Amanda, Kari Mette og Katja satt på benken under kampen. Tror Amanda fortsatt sliter litt med overtråkken. Kari Mette og Katja hvilte. 

Tor Odvar Moen skrev følgende på twitter: I dag var vi rett og slett svake. Lover bedre trøkk på søndag! Kari, Amanda og Katja så kampen fra benken.Kunne spilt om nødvendig. 


Foto:
Peder  Gjersøe. Bildet er fra kampen, fant det på tb.no

 

Møter Flint...

Klokken 19.00 (om 12 min) møter Larvik Flint i Postligaen. Kampen går ikke på TV, men jeg kommer med oppdateringer på min facebook side her: https://www.facebook.com/pages/Larvikognorgebloggno/162364813811283 


HEIA LARVIK <3 

Gammelt bilde da, men heia Isabel, Mie og Pernille også! :D 

Resultater 02.11.2011

 

Larvik - Stabæk 34-21 (15-11):
Larvik: 
Linn Sulland 12 (2), Tine Kristiansen 9 (3), Amanda Kurtovic 3, Tonje Larsen 2, Isabel Blanco 2, Thea Mørk 2, Pernille Wibe 1, Sara Breistøl 1, Linn-Kristin R. Koren 1 og Karoline Dyhre-Breivang 1.

Stabæk: Karoline Næss 9 (3), Christina Solheim Andersen 2, Kristin Nørstebø 2, Jenny Sneve 2, Lisa F. Bernhardsen 2, Thea K. Pettersen 1, Hanna Bredal Oftedal 1, Line Bjørnsen 1 og Linn Therese Mamelund 1.

Utvisninger: Larvik 1, Stabæk 3.

Tilskuere: 643.

Gjøvik - Tertnes 24-26 (15-13):
Gjøvik:
 Jaqueline Anastacio 7 (2), Sanni Eriksen 6, Trine Bråthen 4, Lene P. Heiberg 2, Lise Glosimot Kjelsberg 2, Anette Linaker Olsen 2 og Maria Hansen 1.

Tertnes: Marthe Reinkind 6 (1), Marie Liljegren 5, Linn Gossé 5, Stine Lund Andreassen 3, Maren Roll Lied 2, Jeanette Haga Holgersen 2, Sissel Nygård Pedersen 2 og Tonje Løseth 1.

Utvisninger: Ingen.

Tilskuere: 404.

Levanger - Byåsen 24-34 (12-14):
Levanger: Ramúne Pekarskyté 7, Rakel Bragadottir 4, Susann Iren Hall 3, Silje Katrine Svendsen 3, Sara Andersson 2, Kjersti Salberg 2, Silje Mari Berget 2 og Hege Løken 1.

Byåsen: Tonje Nøstvold 8 (2), Camilla Herrem 7, Raja Toumi 7, Inga Berit Svestad 5, June Andenæs 3, Ida Alstad 2, Marta Tomac 1 og Mari Molid 1.

Utvisninger: Levanger 1, Byåsen 4.

Tilskuere: 1180.

 

 

 

Larvik ble for sterke...

for Stabæk. Jentene i fra Bekkestua har hatt en sterk sesong i år, men de var ikke sterke nok til å slå de regjerende seriemesterne. Kari Mette Johansen spilte ikke!  Dette sto på Østlandsposten: 

Larvik plukket Stabæk ned fra tabelltoppen i kvinnenes eliteserie i håndball med knusende 34-21-seier i egen arena onsdag.

Linn Jørum Sulland herjet med gamleklubben og scoret 12 ganger for et Larvik-lag som tok sin sjette strake seier. Larvik er nytt lederlag med 12 poeng på seks kamper, mens Stabæk har like mange poeng på åtte kamper.

Stabæk startet forrykende i Arena Larvik og ledet både 3? 0 og 5-3, men Larvik kom ubønnhørlig og var foran for godt på 6? 5 etter 13 minutter. Ved pause ledet hjemmelaget med fire mål, og i annen omgang ble seiersmarginen økt til 13 mål.

Målscorere for Larvik: Linn Jørum Sulland 12, Tine Rustad Kristiansen 9, Amanda Kurtovic 3, Isabel Blanco 2, Thea Mørk 2, Tonje Larsen 2, Karoline Dyhre Breivang 1, Linn-Kristin Riegelhuth Koren 1, Pernille Wibe 1 og Sara Breistøl 1 mål. (Dette var det jeg som fant ut selv,hehe) 

Byåsen og Tertnes tok hver sin borteseier i andre kamper spilt onsdag. Byåsen vant lokaloppgjøret mot Levanger 34? 24 med åtte scoringer av Tonje Nøstvold, mens Tertnes sikret seg 26-24-seier i Gjøvik.

Bare to poeng skiller mellom de fem første på tabellen, men lagene har ulikt antall spilte kamper. Larvik og Stabæk er ett poeng foran Storhamar, to foran Tertnes og Byåsen. 

Det er bra at Linn Jørum Sulland gjør det så bra, etter en svak kamp mot Podravka. Håper hun er like god på lørdag! 

Mine tips og litt diverse

Det skal spilles tre kamper i Postligaen i kveld. Her kommer mine tips + litt kampfakta :) 

Gjøvik - Tertnes  B
Har ingen tro på at Gjøvik kan vinne over Tertnes, rett og slett.

Jaqueline Anastacio (Gjøvik, 42 mål ) og Linn Gossé (Tertnes, 39 mål) ligger øverst på toppscorer lista, med 7 og 6 kamper spilt. 

Gjøvik
har vunnet Njård, Vipers og Fredrikstad, men har tapt 4 kamper. De ligger totalt på en 8.plass på tabellen. 
Tertnes har vunnet 4 kamper og tapt 2 (mot Storhamar og Stabæk), ligger på en 4.plass.  


Levanger- Byåsen
Har heller ikke noe tro på at Levanger kan vinner over Byåsen, de burde ihvertfall ikke det. Levanger kan gi de en tøff kamp, men en seier blir det ikke. Byåsens daglige leder tror ikke de taper, og har lovet å ga fra Levanger til Trondheim hvis det skjer. ( 83, 3 km)

Sara Andersson (Levanger, 30 mål) og Camilla Herrem ( Byåsen, 32 mål) er toppscorere for hvert sitt lag. Sara ligger på en 18.plass og Camilla på en 11.plass totalt. 
Levanger ligger på en 10.plass med kun 2 seiere og 4 tap. De har spilt jevnt mot både Stabæk og Flint, men det har ikke holdt. De har vunnet mot Njård og Gjøvik.
Byåsen ligger nede på en 5.plass (spilt 5 kamper) 1 tap og 4 seiere, tapet kom borte mot Tertnes (28-27). Hittil er de det eneste laget som har vunnet over Stabæk.
 

Larvik - Stabæk H
Hva skal jeg si? Selvom Larvik har flere spillere skadet/gravide, tviler jeg på at noen kan vinner over de. Allikevel har Stabæk jentene vært sterke hittil,  spå jeg håper det blir en jevn og spennende kamp. 

Linn-Kristin Riegelhuth Koren ligger på 3.plass totalt på toppscorer lista med 37 mål, det samme gjør Stabæk spiller Karoline Næss ( og lillesøster Betina på Storhamar + Thea Bøe, Flint og Kamilla Ersek, Fredrikstad.) Linka har 37 mål på 5 kamper (det samme har Thea Bøe), de andre har spilt 1 og 2 kamper mer. 

Larvik har kun spilt 5 kamper hittil, og ligger på en 3.plass. Har vunnet alle kampene. 
Stabæk
er serieledere med 7 kamper spilt, de har kun et tap mot Byåsen. 
 

Kampene går ikke på tv, men jeg kommer tilbake med resulater :)  Jeg skal også prøve å få lagd nye headere i kveld, har hatt litt mye å gjøre nå de siste dagene. 

> Hva tror du om dagens kamper?  

12 år siden siste...

tap for Larvik i seriesammenheng. Siste tap kom 14.mars 1999 mot Stabæk

I morgen braker det løs i Arena Larvik, da møter Larvik nettopp  Stabæk som ligger øverst på tabellen. De har spilt to kamper mer enn Larvik, det samme har Storhamar som ligger på 2.plass.  Dette sa Stine B. Oftedal til budstikka.no: 

 Larvik har en del skader, og er i tillegg midt i mesterligaen. Hvis vi skal slå dem, er det vel nå vi kan ha en mulighet. Larvik har en esktremt bra førstesekser, og alle på benken er bra. Men den bredden de hadde i fjor er ikke der nå. Det som blir viktig for oss er å holde litt roen og sette forsvaret. Vi kan heller ikke tulle bort baller i angrep, for Larvik er veldig gode til å utnytte andres feil. Det er litt sånn med kampene mot Larvik. Enten er det veldig moro, eller veldig flaut. Det hadde vært gøy å riste dem litt. 

 


Etter kampen mot Stabæk sist, Larvik vant 42-18.  Bilde har jeg tatt selv! 

> Hva tror du? Kan Stabæk slå Larvik? 


STEM STEM STEM! :)

Hvis du ikke har stemt på Månedens spillere enda, så kan du gå inn her. Du kan stemme frem til 23.59 :)  


Her er resultatene fra Postliga kampene i helgen, takk til kibby på vgd.no for kampfaktaen. 

Vipers - Njård 19-14 (7-4):
Vipers:
 Louise Pedersen 7, Ida Marie Aa 4, Sanne Bak Pedersen 3, Maria Hansen 2, Christina O'Sullivan 2 og Christin Daland 1.

Njård: Ingvild Flovik 5, Teodora Tomac 3 (2), Karoline Borg 2, Sanna Wiese 1, Christine Randsborg 1, Marthe Holmen 1 og Pia Aaberg 1.

Utvisninger: Vipers 1, Njård 4.

Tilskuere: 314.

Stabæk - Sola 28-26 (15-13):
Stabæk:
 Thea K. Pettersen 5, Christina Solheim Andersen 5, Karoline Næss 4 (2), Lisa F. Bernhardsen 3, Linn Therese Mamelund 3, Stine Bredal Oftedal 3, Jenny Sneve 2, Kristin Nørstebø 2 og Hanna Bredal Oftedal 1.

Sola: Susann Jøraandstad 5, Lene Tønnesen 5 (1), Heidi Samuelsen 4, Andrea Næss 3, Marianne K. Andersen 2, Hege Bakken Wahlquist 2, Nina Stokland 2, Bergliot Obrestad 1, Kristine Gudbrandsen 1 og Vibeke Mæland 1.

Utvisninger: Stabæk 1, Sola 2.

Flint - Storhamar 25-28 (9-11):
Flint:
 Renate Saastad Sømme 7 (1), Randi Sulland 4, Ellen Marie Folkvord 4, Christina Foss 4, Henriette Jarneid 3 og Tina Larsen 3.

Storhamar: Lise Løke 7, Gina Lorentsen 5, Betina Riegelhuth 5, Anja Edin 3, Maja Jakobsen 3, Sofia Berndtsson 2, Kamilla Sundmoen 2 (1) og Karoline Fredriksen 1.

Utvisninger: Flint 2, Storhamar 2.

Tilskuere: 341.

Fredrikstad - Gjøvik 24-29 (11-13):
Fredrikstad:
 Kamilla Ersek 11 (2), Ida Wernersen 4, Malene Staal 3, Kari Brattset 3, Tina Bjerke 2 og Thea Litschi 1.

Gjøvik: Jaqueline Anastacio 10 (4), Lise Kjelsberg 5, Lise Moe 5, Anette Linaker Olsen 4, Trine Bråthen 2, Sanni Eriksen 2 og Iris Petursdottir 1.

Utvisninger: Fredrikstad 2, Gjøvik 4.

Tilskuere: 372.

 


Anja og Storhamar vant over Flint
Kamper i dagTror at Levanger, Storhamar, Vipers, Tertnes og Larvik vinner i dag :) 

Resultater 05.10.2011

Flint - Levanger 31-29 (14-14):
Flint:
 Thea Bjerkestrand Bøe 9 (1), Ellen Marie Folkvord 7, Randi Sulland 6, Marianne Iversen 4, Renate Saastad Sømme 3 (2), Christina Foss 1 og Henriette Jarneid 1.

Levanger: Sidsel Terkelsen 6 (1), Sara Andersson 6 (1), Ramúne Pekarskyté 5, Silje Katrine Svendsen 3, Ane Eidem 3, Nina Arnfinnsdottir 2, Susann Iren Hall 2, Hege Løken 1 og Silje Mari Berget 1.

Utvisninger: Flint 1, Levanger 4.

Tilskuere: 312. 

Tertnes - Storhamar 28-30 (15-16):
Tertnes:
 Linn Gossé 7 (1), Marie Liljegren 5, Jeanette Haga Holgersen 5, Marthe Reinkind 4 (3), Maren Roll Lied 3, Tonje Løseth 2, Stine Lund Andreassen 1 og Aina Eide 1 (?).

Storhamar: Maja Jakobsen 8 (3), Gina Lorentsen 6, Karoline Fredriksen 5, Kamilla Sundmoen 5 (1), Anja Edin 4, Lise Løke 1 og Linn-Marie Birkeland 1.

Utvisninger: Tertnes 1, Storhamar 2.


Anja fikk med seg to poeng hjem etter seieren mot Tertnes. 

Stabæk - Byåsen 28-31 (14-21):

Stabæk: Karoline Næss 8 (1), Jenny Sneve 6, Stine Bredal Oftedal 4 (1), Thea K. Pettersen 3, Kristin Nørstebø 2, Line Bjørnsen 2, Lisa F. Bernhardsen 1, Linn Therese Mamelund 1 og Marte Lunder 1.

Byåsen: Camilla Herrem 8, Mari Molid 7 (1), Marta Tomac 6, June Andenæs 5, Iva Fialova 3 (1) og Tonje Nøstvold 2.

Utvisninger: Stabæk 1, Byåsen 1.

 
Herrem kunne juble for nok en seier

 

Takk til Kibby på vgd.no for kampfaktaen :) 

Scoret mål nummer 750

Glemte å skrive dette i går, men det var Linn Jørum Sulland som scoret seriemål nummer 750 mot Vipers. Hvis du ikke skjønner hva jeg mener, les her :)  

Her er Linn i aksjon mot Vipers i cupfinalen 2010


Dere trodde en av disse ville score det 750. målet: 

 

Kari Mette 5 stemmer
Linka 4 stemmer
Linn 4 stemmer
Tine K 2 stemmer ( hun scoret mål nummer 760. totalt) 
Katja 1 stemme 
Tonje 1 stemme. 

Larvik har  nå 775 mål mot laget i fra Kristiansand, så de klarer muligens å runde opp til 800 i hjemmekampene. 

 

Vipers - Larvik HK

Da var Vipers - Larvik kampen over, og den endte 15-26. Larvik ledet hele 4-15 til pause, så det vil si at det ble uavgjort i andre omgangen. Dette sa Ole Gustav Gjekstad om kampen:

Trener Ole Gustav Gjekstad etterlyste et tøffere Larvik etter helgens tap mot Viborg og fikk svar på tiltale i 1. omgang.
- Vi spiller en meget bra 1. omgang. Vi er tøffe i forsvarsspillet og det er en veldig bra omgang av samtlige, forteller Gjekstad til larvikhk.no.
- 2. omgang er ikke så bra. Da spiller vi ujevnt og slipper vi inn elleve i stedet for fire, det er ikke godkjent. Vi skaper sjanser framover, men bommer på en del klare målsjanser. Forsvarspillet er ikke godt nok og vi slipper inn fem mål mer enn vi burde, og det er jeg ikke fornøyd med, sier Gjekstad.
Han fant allikevel mye å glede seg over i 1. omgang av kampen.
- Tonje står fram som kaptein og tar tak i forsvar og spiller meget godt. Linka gjør også en bra jobb framover, det samme med Linn. Vi skaper mye i løpet av omgangen. I tillegg spiller vi 5-1 det første kvarteret med Sara foran og hun står godt i forsvaret.
  

Linn-Kristin Riegelhuth Koren ble kåret til banens beste spiller, hun ble også toppscorer i kampen. Morro å se at Linka er tilbake :-) 

Utvisninger: Vipers 1, Larvik 2

Disse scoret for Vipers: Maria Louise Hansen 5, Michelle Brandstrup 3, Christina O'Sullivan 2, Christin Høgsaas Daland 2, Louise Pedersen 2, Siri Aaserud 1. 

Spillertroppen til Larvik (mål/skudd):
Tonje Larsen - 0 mål, 0 skudd 
Mie Sofie Sando - 1 mål, 2 skudd
Sara Breistøl - 1 mål, 1 skudd 
Isabel Blanco - 0 mål, 0 skudd 
Tine Rustad Kristiansen - 4 mål, 7 skudd 
Kari Mette Johansen - 3 mål, 5 skudd
Karoline Dyhre Breivang - 1 mål, 2 skudd 
Linn-Kristin Riegelhuth Koren - 10 mål , 14 skudd (5 straffe mål) 
Katja Nyberg - 0 mål, 0 skudd 
Linn Jørum Sulland - 4 mål, 7 skudd 
Thea Mørk - 0 mål, 2 skudd 
Pernille Wibe - 2 mål ,4 skudd
Amanda Kurtovic -  0 mål, 1 skudd
Lene Rantala 18 redninger, 44 skudd. - 15 gikk i mål, og 11 gikk over/på siden. 

 
Har dessverre en trist nyhet å komme med, skriver det i et eget innlegg! 

Hvem scorer jubileums målet?

Det første målet Larvik scorer mot  Vipers i dag blir det 750.  seriemålet i mot dem.  Hvem tror du det blir? 

Hvem scorer nummer 750 ?
Linka
Kari Mette
Pernille
Linn S.
Mie Sophie
Katja
Lene
Isabel
Sara
Karo
Tine R.K
Amanda
Tonje L
Thea
  
pollcode.com free polls 
Hvis Larvik vinner blir det også den 25. seieren mot Vipers, og jeg satser på at det skjer i dag :) 

Møter Kikki og co.

Den 5.runden i Postligaen er i gang, og det er allerede spilt 2.kamper. 

 

 Fredrikstad - Sola 21-24 (11-9):

 

Fredrikstad: Senka Buljan 6, Tina Bjerke 3, Ida Wernersen 3, Emilie Wernersen 2, Anette Helene Hansen 2, Kamilla Ersek 2, Linn Mangset 1, Katharina Steinsvik Olsen 1 og Kari Brattset 1.

Sola: Marianne K. Andersen 7, Nina Stokland 6, Andrea Næss 2, Vibeke Mæland 2, Heidi Samuelsen 2, Hege Bakken Wahlquist 2 (1), Malin Holta 1, Kristine Gudbrandsen 1 og Therese Nordbø 1.

Utvisninger: Fredrikstad 1, Sola 2.

Tilskuere: 327.

...Sola stilte uten Lene Tønnesen.

Njård - Gjøvik 16-23 (9-11):

Njård: Teodora Tomac 4 (1), Hege Bergsnev 3, Marthe Holmen 3, Ingvild Flovik 2, Tuva Marstein 1, Maiken Kavli 1, Christine Randsborg 1 og Maren Romstad 1.

Gjøvik: Lene Heiberg 7, Lise Moe 4, Jaqueline Anastacio 4 (1), Anette Linaker Olsen 3, Trine Bråthen 2, Sanni Eriksen 2 og Lise Kjelsberg 1.

Utvisninger: Njård 4, Gjøvik ingen.

Takk till Kibby på vgd.no for kampfaktaen :) 

Resten av kampene som spilles på onsdag: 

Flint - Levanger  

Vipers Kristiansand - Larvik
Tertnes - Storhamar Usikker B 
Stabæk - Byåsen
 

For Norge har de stått sammen, nå skal Karo og Kikki kjempe i mot hverandre. 


> Hvem tror du vinner? 
Kampene går ikke på TV eller sumo!  

 

Resultater 18 - 19.09.11

Storhamar - Fredrikstad 33-25 (15-10):
Storhamar:
 Betina Riegelhuth 6 (1), Lise Løke 5, Gina Lorentsen 5, Anja Edin 4, Kamilla Sundmoen 3, Maja Jakobsen 3, Linn-Marie Birkeland 3 (1), Kristin Saugstad 2, Karoline Fredriksen 1 og Sara Haugli 1 (?).

Fredrikstad: Kamilla Ersek 7 (3), Tina Bjerke 4, Kari Brattset 4, Senka Buljan 3, Linn Mangset 2, Martine Hovden 2, Ida Wernersen 1, Anette Helene Hansen 1 og Anna Tallerud 1.

Utvisninger: Storhamar 1, Fredrikstad 1.

Larvik - Njård 28-17 (16-9):
Larvik:
 Tine Kristiansen 8 (3), Linn Sulland 6 (1), Karoline Dyhre-Breivang 4, Linn-Kristin Koren 4 (1), Pernille Wibe 2, Isabel Blanco 1, Thea Mørk 1, Kari-Mette Johansen 1 og Sara Breistøl 1.

Njård: Hege Bergsnev 6, Marthe Holmen 3, Karoline Borg 2, Christine Randsborg 2, Pia Aaberg 1, Ane Mogstad 1, Tuva Marstein 1 og Teodora Tomac (1).

Utvisninger: Ingen. 

Larvik har vært utilnærmelige i norsk kvinnehåndball de siste årene. Det var den regjerende seriemesteren også når Njård kom på besøk i Arena Larvik søndag.

Da klokken hadde passert 20 minutter ledet Larvik «bare» 10-9 etter å ha gått drøye fire minutter uten scoring. Hjemmelaget skrudde opp tempoet, og så seg aldri tilbake. Kampen endte til slutt med 28-17-seier for Larvik.

Tine Rustad Kristiansen og Linn Jørum Sulland scoret henholdvis åtte og seks mål for hjemmelaget, og Kristiansen beholder med det toppscorer plassen i Postenligaen med 29 mål så langt i årets sesong.


 

Levanger - Gjøvik 29-19 (12-9):
Levanger: 
Sara Andersson 7 (3), Silje Mari Berget 6, Sidsel Terkelsen 4, Kjersti Salberg 3, Silje Katrine Svendsen 3, Susann Iren Hall 2, Ramúne Pekarskyté 2, Ane Eidem 1 og Lene Burmo 1.

Gjøvik: Jaqueline Anastacio 6 (3), Trine Bråthen 5, Sanni Eriksen 3, Lene Heiberg 2, Maria Hansen 1, Lise Moe 1 og Anette Linaker Olsen 1.

Utvisninger: Levanger 3, Gjøvik 3.

Tilskuere: 767.

Flint - Stabæk 21-31 (9-20):
Flint: 
Randi Sulland 4, Thea Bjerkestrand Bøe 3, Marianne Iversen 3, Ellen Marie Folkvord 2, Cathrine Pedersen 2, Tina Larsen 2, Anna Karoline Wisløff 2, Kristiane Stormoen 1, Christina Foss 1 og Henriette Jarneid 1.

Stabæk: Karoline Næss 7 (1), Stine Bredal Oftedal 6, Jenny Handal Sneve 4, Lisa F. Bernhardsen 4, Thea K. Pettersen 3, Line Bjørnsen 2, Linn Lygren 2, Linn Therese Mamelund 2 og Kristin Nørstebø 1.

Utvisninger: Flint 1, Stabæk 2.

Tilskuere: 316.

Sola - Vipers 19-24 (8-13):

Sola: Lene Tønnesen 5 (1), Heidi Samuelsen 3, Nina Stokland 3 (1), Vibeke Mæland 2, Susann Jøraandstad 2, Marianne K. Andersen 2, Hege Bakken Wahlquist 1 og Kristine Gudbrandsen (1).

Vipers: Christin Daland 6 (1), Michelle Brandstrup 5, Kristine Lunde-Borgersen 5, Maria Hansen 4, Louise Pedersen 3 og Sanne Bak Pedersen 1.

Utvisninger: Sola 5, Vipers 2.

Tilskuere: 286. 

Resultater er skrevet av
kibby på vgd.no/sport/haandbal + at jeg fant littpå TV2 Sporten :) 

> Ble resultatene som du hadde forventet?  

Fortsatt problemer og kampprogram!

Har fortsatt problemer med nettet, og det kan hende vi ikke får det før mandag... dritt!! Er en kjapp tur innom pc'n med mobilnettet. 

Dette sto på handball.no:

Det spilles full runde i Postenligaen Menn og fem kamper i kvinnenes serie. Haslum og Sandefjord får sine åpningskamper, mens Larvik og Stabæk har ennå ikke avgitt poeng, holder det over helgen?

For damelagene er dette den fjerde serierunden, mens gutta spiller sin kamp nummer to. Follo tar i bruk sin nye Follo Trykk arena når Haslum kommer på besøk for å spille sin første Postenligakamp for sesongen. Sandefjords kamp utsettes til tirsdag når Drammen kommer på besøk til Jotunhallen.

Tertnes og Byåsen har spilt din fjerde runde og skal ut i kvalifisering til Champions League i helgen, mens de øvrige lagene spiller lørdag og søndag. Levanger og Gjøvik møtes, og dermed vil de første poengene deles ut til et eller begge av disse lagene. Fredrikstad og Njård kan få det litt vanskeligere i møtene mot Storhamar og Larvik...

Her er helgens kamper:  

Postenligaen Kvinner
17.09.2011 16.00 Storhamar - Fredrikstad Bkl.
18.09.2011 17.00 Larvik - Njård
18.09.2011 17.00 Levanger - Gjøvik HK
18.09.2011 18.00 Flint Tønsberg - Stabæk
18.09.2011 18.00 Sola - Vipers Kristiansand
 
Postenligaen Menn
18.09.2011 18.00 Elverum - BSK/NIF
18.09.2011 18.00 ØIF Arendal - FyllingenBergen
18.09.2011 18.00 Runar - Nøtterøy
18.09.2011 18.00 Follo - Haslum HK
18.09.2011 19.00 Viking Håndball - HK Herulf Moss
20.09.2011 19.00 Sandefjord Håndball - Drammen


Du kan følge kampene her: 
http://www.handball.no/kamputvikling.asp

Resultater 13.09.11

Selvom denne bloggen handler mest om Larvik og landslaget, så skriver jeg resultater og når kampene til de andre lagene spilles. Men det kommer ikke noen særlig flere nyheter om de andre lagene ellers. Dere kan gå inn på www.topphandball.no for å finner nyheter, osv. Du kommer også inn på alle lagenes hjemmeside ved å trykke på linken, både kvinne lagene og herre lagene. Det er lite å skrive om både Larvik og landslaget for tiden, men regner med at det blir bedre utover høsten. Nå er det bare en uke til World cup starter, jippi :) 


Tertnes - Flint 32-31 (18-14)

Tertnes: Linn Gossé 6, Marthe Reinkind 5, Sissel Nygård Pedersen 4, Jeanette Haga Holgersen 4, Kristin Kaurstad 4, Marie Liljegren 4, Marianne Rokne 2, Maren Roll Lied 1, Stine Lund Andreassen 1 og Stine Skogrand 1

Flint: Thea Bjerkestrand Bøe 10, Christina Foss 5, Tine Larsen 4, Ellen Marie Folkvord 4, Marianne Iversen 4, Randi Jørum Sulland 3 og  Henriette Jarneid 1

Tertnes stod med oppskriftsmessig ledelse på hjemmebane 18-14 til pause, men opplevde at Flint utover i 2.omgang overtok initiativet.
Anført av en særlig offensiv Thea Bjerkestrand Bøe (10 mål) tok Flint føringen og var foran med ett og to mål i svært mye av den siste halvtimen. 
Tertnes tok imidlertid siste stikk, med 32-31 bare sekundet før slutt. Dermed ble det jubel for to poeng i Tertnes-leiren, mens Flint reiser tomhendt hjem til Vestfold etter en duell hvor laget strengt tatt hadde fortjent poeng.

 Byåsen -Fredrikstad 34- 15 (17-9)

Byåsen: Ida Alstad 7, Camilla 5, June Andenæs 5, Mari Molid 4, Hanna Yttereng 3, Iva Fialova 3, Inga Berit Svestad 2, Tonje Nøstvold 2, Raja Toumi 1, Marte Tomac 1 og Marte Smistad 1

Fredrikstad: Kamilla Ersek 5, Kari Brattsett 3, Senka Buljan 2, Katharine Steinsvik Olsen 2, Emilie Wernersen 1, Anette Helene Hansen 1 og Martine Hovden 1

Kampen ble spilt allerede tirsdag ettersom Byåsen skal spille Champions League kvalifisering kommende helg. 16-8 til pause ble til slutt til en komfortabel 34-16 seier til Byåsen-jentene.
Fredrikstad er ett av fire lag som ikke har tatt poeng så langt i Postenligaen, mens Byåsen har tre seiere og ett tap på sine fire spilte kamper til nå i seriespillet.


Timeout, bildet er tatt fra Byåsen facebooksider!


Kampinfoen er funnet på topphandball.no (det i kursiv)  og handball.no (målscorere) 

Kamper i morgen.

Tertnes tar i mot Flint i morgen 13.09.11. Tertnes har 2 seiere og 1 tap til nå, mens Flint har 1 tap og 1 seier
Tidligere resultater mellom lagene: 23- 36 og 40-32 (Tertnes med fet skrift). 
Tror Tertnes vinner

Byåsen får også besøk i morgen, av Fredrikstad Bkl. Byåsen har 2 seiere og 1 tap, og Fredrikstad har 2 tap.
Tidligere resultater mellom lagene: 20-26 og 29-22 (Byåsen med fet skrift)
Tror Byåsen vinner 

Som dere ser har Tertnes og Byåsen spilt flere kamper enn Flint og Fredrikstad til nå, men det utjevner seg utover sesongen. Alle skal spille 22 (?) kamper før april/mai neste år. Grunnen til at Byåsen og Tertnes spiller kamper allerede i morgen er fordi de skal spille kvalifiseringskamper (?) til Champions Leauge, osv! 

17.09.2011,16.30 - Tertnes mot IK Sävehof
17.09.2011,20.30 - Byåsen mot Britterm Veseli Na

Det ser ikke ut som om noen av kampene går på TV/sumo, men kommer tilbake til det hvis de gjør det.


Heier selvfølgelig på Byåsenjentene så lenge de ikke spiller mot Larvik!
 
> hvem tror du vinner? :)  

Det gikk vel som forventet

Larvik vant mot Gjøvik, noe som ikke var så uventa. Tor Odvar Moen skrev dette på twitter: '' Må vel si; som forventet på Gjøvik. Men artig var det. Utrolig morsomt angrepsspill med mange flygere og annet snacks!'' 
Det ble tilslutt 17-37, en tjuemålsseier.

Gjøvik - Larvik 17-37 (9-18):

Gjøvik: Trine Bråthen 4, Lene Heiberg 3 (2), Lise Moe 2, Maria Hansen 2, Sanni Eriksen 2, Jaqueline Anastacio 2, Lise G. Kjelsberg 1 og Anette Linaker Olsen 1.

Larvik: Linn-Kristin Koren 7, Tine Kristiansen 6, Kari-Mette Johansen 5, Tine Stange 4, Pernille Wibe 3, Isabel Blanco 3, Karoline Dyhre-Breivang 3, Sara Breistøl 2, Thea Mørk 2, Amanda Kurtovic 1 og Linn Sulland 1.

Utvisninger: Gjøvik 2, Larvik ingen.

Tilskuere: 358. Morro å se at Linka, Tine og Kari Mette scorer så mye for tiden. Linka og Tine har gjort det bra i oppkjøringen også, mens KMJ ikke har satt inn så mange. På de tre siste kampene har hun scoret 13 mål, og det er jo ikke så verst. Selvom det ikke har vært de vanskligste motstanderne, så er det greit å få selvtilliten på plass før de harde motstanderne står på motsatt bane halvdel. Det gjelder jo alle :) 

Resten av kampene i dag:  
 
Vipers - Storhamar 24-24 (12-12):

 Vipers: Michelle Brandstrup 6, Christin Daland 6 (5), Kristine Lunde-Borgersen 4, Louise Pedersen 4, Maria Hansen 3 og Sanne Bak Pedersen 1.

Storhamar: Betina Riegelhuth 7 (1), Lise Løke 5, Gina Lorentsen 4, Anja Edin 3, Maja Jakobsen 2, Karoline Fredriksen 2 og Kamilla Sundmoen 1.

Utvisninger: Vipers 2, Storhamar 1.

Tilskuere: 398.

Trodde Storhamar skulle trekke det lengste strået, men det ble uavgjort. Vipers ledet 23-20 ti minutter før slutt, men de scoret kun 1 mål på de ti minuttene. Storhamar klarte derfor å kjempe seg til 24-24! Betina Riegelhuth ble i likhet med sin storesøster toppscorer for sitt lag.   

Stabæk - Levanger 29-27 (15-16):
Stabæk: 
Karoline Næss 9 (1), Stine Bredal Oftedal 8, Kristin Nørstebø 4, Hanna Bredal Oftedal 2, Jenny Sneve 2, Thea K. Pettersen 2, Christina Solheim Andersen 1 og Lisa F. Bernhardsen 1.

Levanger: Sidsel Terkelsen 8, Ramúne Pekarskyté 8, Kjersti Salberg 4, Silje Mari Berget 4, Susann Iren Hall 2 og Silje Katrine Svendsen 1.

Utvisninger: Ingen.

Gikk vel som forventet, seier til Stabæk. Denne kampen var også veldig jevn!  

(Resultatene er funnet på  vgd.no, takk til Kibby

Njård - Sola 19-27 
Fikk ikke opp målscorere og sånn, får se om jeg får den opp etterhvert. 

Skal begynne å skjekke resultatene på konkurransen nå, så får vi se hvem som går av med seieren :)  

 Overrasket over noen av resultatene? 

Slapp poengtrekk og et litt uventet tap.


Storhamar slapp poengtrekk og har nå 4 poeng istedet for 2. Synes egentlig det er velidg bra for da er det litt mer jevnt. Fem lag står med 4 poeng, og som dere ser så leder Stabæk enn så lenge. De får bare kose seg så lenge det varer, hehe. Tror det blir jevnt når det gjelder 2/3 plassen, og det er nok Tertnes, Stabæk, Storhamar og Byåsen som kjemper om de to plassene. Er litt usikker på hvem som tar hvilken plass, ser ut som om det blir veldig jevnt. 

Byåsen gikk på et tap mot Tertnes i dag, 28-27. For meg var det litt uventa, men det var en jevn kamp og de byttet på å lede under hele kampen. Tror Byåsen scoret 1 mål på de sju siste minuttene, og da måtte det jo gå sånn. 

Tertnes - Byåsen 28-27 (14-15):

Tertnes: Linn Gossé 10 (1), Marie Liljegren 4, Sissel Nygård Pedersen 4, Marthe Reinkind 4 (2), Jeanette Haga Holgersen 3 og Stine Lund Andreassen 3.

Byåsen: Camilla Herrem 7, Ida Alstad 5, Raja Toumi 5, Hanna Yttereng 3, Marta Tomac 3, Tonje Nøstvold 3 og Inga Berit Svestad 1.

Utvisninger: Tertnes 2, Byåsen 2. 
Banens Beste: Linn Gossé og Camilla Herrem

(Kampfakta fra vgd.no - kibby)  

Hvem tror du vinner?

Tertnes tar i mot Byåsen i kveld, og jeg blir litt usikker når det gjelder å se den gratis på sumo. Noen sier det er gratis, men andre ikke.  Fra 1.12 skal etter planen alle kampene i Postenligaen sendes på TV 2 Sumo. Frem til denne datoen er sendingene en del av et prøveprosjekt. Inntil videre er sendingene gratis når man ser via en datamaskin, men ikke via apper som Iphone eller Android. Tertnes - Byåsen starter 15.15. 


Jeg tror Byåsen trekker det lengste strået i dag og vinner kampen, hva tror dere?
I morgen er det 4 kamper til(B= borte seier & H= hjemme seier) :
Njård - Sola  B
Vipers - Storhamar
Gjøvik - Larvik
Stabæk - Levanger H ( er litt usikker egentlig, for Levanger har skapt problemer for Stabæk før, men jeg håper på hjemmeseier i hvertfall) 


Jeg håper både Camilla og Kari Mette kan ta med seg 2 poeng hver i den 3.serierunden. 

Nok en gang må jeg minne på om konkurransen, den avsluttes klokken 18.00 i morgen (før Gjøvik - Larvik kampen) 
 

3.serierunde :)

Kvinnene

10.09.2011 15.15 Tertnes - Byåsen - se kampen på TV 2 Sumo 
11.09.2011 17.00 Njård - Sola
11.09.2011 18.00 Vipers Kristiansand - Storhamar
11.09.2011 18.00 Gjøvik HK - Larvik
11.09.2011 19.00 Stabæk - Levanger


Det står at du kan se Tertnes - Byåsen kampen gratis på Sumo (i følge Byåsens fansider) Det var ikke gratis allikevel, bare handball.no som hadde gjort en feil.
Du kan også se Drammen-Elverum på TV2 Sumo i dag, klokken 18.00.  Fylling spiller mot Runar, denne kampen sendes på sumo i morgen klokken 17.15!


Husk på konkurransen som avsluttets på søndag, du finner den her

Resultater 07.09.2011

Kan vel ikke si at jeg var så sikker på Larvik seier når jeg så at Levanger ledet 6-2 etter 12 minutter.  De fikk opp farta litt igjen, men det tok enda 12 minutter før de utlignet til 8-8. Kari Mette satte inn to sjappe og plutselig lå vi et mål foran. Det var en knapp 11-12 ledelse til pause! Det ble en liten sjerpings i pause, og i andre omgangen så det ut som om det gikk MYE bedre. Etter en halvspilt andre omgang ledet vi med ti mål, 13-23. Sluttresultatet ble 18-28.

Levanger - Larvik 18-28 (11-12):

Levanger: Ramúne Pekarskyté 5, Ane Eidem 3, Sara Andersson 3 (1), Susann Iren Hall 2, Silje Katrine Svendsen 2, Kjersti Salberg 1, Nina Arnfinnsdottir 1 og Sidsel Terkelsen (1).

Larvik: Linn-Kristin Koren 8 (5), Kari-Mette Johansen 4, Tine Kristiansen 4, Tonje Larsen 3, Pernille Wibe 2, Linn Sulland 2, Karoline Dyhre-Breivang 2, Amanda Kurtovic 1, Tine Stange 1 og Isabel Blanco 1.

Utvisninger: Levanger 4, Larvik 3.

Tilskuere: 1160. 

Det var bare Amanda og Kari Mette som hadde 100 % utteling i dag. Linka hadde 80 %, ikke så verst det heller. Tilsammen traff Larvik på 28 av 50 skudd, litt over 50 prosent. Det er ikke ofte du ser at Larvik scorer under 30 mål i Postligaen. Morro er det ihvertfall at de fikk litt konkurranse i 1.omgang. 

Resten av lagene som har spilt i dag: 

Byåsen - Vipers 24-13 (10-4):
Byåsen:
 Ida Alstad 7 (3), Camilla Herrem 4, Tonje Nøstvold 4, Inga Berit Svestad 4, Mari Molid 3, Marta Tomac 1 og Iva Fialova 1.

Vipers: Christin Daland 4, Kristine Lunde-Borgersen 4, Ida Marie Aa 2, Siren Gundersen 1, Sanne Bak Pedersen 1 og Nina Thorsdal 1.

Utvisninger: Byåsen 1, Vipers 3.

Tilskuere: 736.

Sola - Gjøvik 25-16 (13-7):
Sola: 
Kristine Gudbrandsen 6, Vibeke Mæland 5, Nina Stokland 4, Marianne K. Andersen 3, Lene Tønnesen 3 (1), Andrea Næss 1, Hege Bakken Wahlquist 1, Therese Nordbø 1 og Heidi Samuelsen 1.

Gjøvik: Lise Moe 5, Jaqueline Anastacio 5 (1), Trine Bråthen 2, Lene Heiberg 1, Silje Stangeland 1, Anette Linaker Olsen 1 og Iris Petursdottir 1.

Utvisninger: Sola 2, Gjøvik 1 + rødt kort.

Flint - Fredrikstad 30-28 (14-13):
Flint:
 Thea Bjerkestrand Bøe 10 (2), Ellen Marie Folkvord 7, Christina Foss 5, Randi Sulland 3, Marianne Iversen 2, Cathrine Pedersen 1, Tiril Marstein 1 og Tina Larsen 1.

Fredrikstad: Malene Staal 7, Kari Brattset 4, Kamilla Ersek 4 (2), Tina Bjerke 3, Martine Hovden 3, Emilie Wernersen 3, Katharina Steinsvik Olsen 2, Linn Mangset 1 og Senka Buljan (1).

Utvisninger: Flint 4, Fredrikstad 3.

Tilskuere: 273.

Stabæk - Tertnes 26-24 (13-14):
Stabæk: Stine Bredal Oftedal 7, Thea K. Pettersen 7, Kristin Nørstebø 4, Christina Solheim Andersen 4, Lisa F. Bernhardsen 1, Marte Lunder 1, Jenny Handal Sneve 1 og Karoline Næss (1).

Tertnes: Marthe Reinkind 8, Sissel Nygård Pedersen 5, Linn Gossé 5 (3), Stine Lund Andreassen 3, Jeanette Haga Holgersen 2 og Stine Skogrand 1.

Utvisninger: Stabæk 1, Tertnes 1.

Storhamar - Njård 35-11 (14-4):

Storhamar: Anja Edin 7, Betina Riegelhuth 6, Maja Jakobsen 5, Gina Lorentsen 5, Kamilla Sundmoen 4 (1), Lise Løke 3, Sofia Berndtsson 3 og Karoline Fredriksen 2.

Njård: Ingvild Flovik 4, Marthe Holmen 4, Sanna Wiese 1, Ane Mogstad 1 og Pia Aaberg 1.

Utvisninger: Storhamar 2, Njård 2.

Jeg skrev tidligere i dag om hvem jeg trodde kom til å vinne, hadde nesten alle riktig. Jeg var litt usikker på Stabæk mot Tertnes og trodde på en borteseier. Det ble feil, men jeg skrev bak at jeg var usikker og det var jevnt mellom dem. 

(Kampfakta fra vgd.no - kibby) :)  

Resultatene kommer snart

Skal komme med resultater litt senere i kveld, men må gjøre lekser nå. Skal forte meg altså :)  

Kamp i kveld

Larvik spiller borte mot Levanger ikveld. Kampen går ikke på TV eller sumo, dessverre.

I tillegg skal disse lagene spille:
Sola - Gjøvik kl 18.00 H
Byåsen - Vipers Kristiansand kl 18.00 H
Levanger- Larvik 18.00 B (Helt sikker) 
Flint - Fredrikastad Bkl kl 19.00 H
Stabæk - Tertnes kl 19.00 B (er litt usikker) 
Storhamar - Njård  kl 19.00 H

H= seier til hjemmelag

B= seier til bortelag

Hvem tror du vinner? 

Kommer tilbake til konkurransen om å vinne autografer, men har litt liten tid denne uka og er sykt sliten.  


Karo mot Levanger i fjor

 

Var med fra første kast

Var veldig morsomt å være med fra første kast denne sesongen, tror nok det blir noen flere kamper utover høsten. Fikk endelig bilde med Linka, etter to mislykka forsøk. Hun var utrolig hyggelig, rett og slett. Vi var litt tidlig ute og så at alle spillerne kom til hallen,Linn-Kristin smilte og sa hei når hun så oss. Etter kampen spurte hun om det var morsomt på kamp. Hun sa også at de trengte folk som lagde litt liv og håpet vi kom igjen. Sånt er jo hyggelig å høre, og ihvertfall når det er fra favorittspilleren :-) Kan vel si at de fleste hørte oss litt godt, vi hylte, jubla, slo med sånne greier, osv. Vi fikk også noe ord med Tine K, siden hun kommer  fra Lørenskog - der tanta mi bor. (De kjente hverandre ikke altså) Så vi sa at vi hadde kjørt der i fra, og fetteren min sa at vi kom til Larvik bare for å se på henne. Han sa det jo på tull, men litt sant er det jo. Synes det er morro at Tine spilte så godt i går, bra at hun tar ansvar når vi har mistet Heidi. Synes egentlig hele laget spilte bra, spesielt i første omgang!! 

Fikk bilde med Isabel, Kari Mette, Tonje, Linka, Tine K og Katja, du kan se '' noen'' av bildene her: 


KARI METTE :D 


Isabel Blanco - morro at hun har kommet til Norge :) 


LINKAAA :D


Katja Nyberg


Sara og Linka klipper i et eller annet. 


Thea Mørk


Isabell 


Amanda 


KMJ :- D


Etter kampen


Katja i aksjon


Karo i fartaaa. 


Forsvar


Armhevinger midt i kampen, haha neida. 


Linka


Olga, Nora og Pernille ble sittende på tribuna + at Cecilie og Gro ikke var der.
KMJ og Isa :) 


Etter pausen


Benken


Timeout


KMJ og Katja
Benken
Tror det var Karo og KMJ som hjalp Tonje med noe (utydlig bilde) 


Tine ble sittende på benken hele kampen!


Linkaaaa :D


Kari Mette :D 


Dette kalles spenst, sykt!


Sweet


Larvik håndballklubb <3


Banens beste - vel fortjent!


DRONNINGA LARSEN :D

Angående autografer så fikk jeg tak i Sara, Karoline og Tine K sin. Klarte å glemme å spørre Tonje da hun gikk forbi, men da skal jeg prøve å huske det neste gang. Kommer tilbake til konkurransen i kveld eller i morgen :) Håper dere likte bildene!? 

Kan være tilbake om et par uker

Søndag gjorde Lunde-Borgersen comeback etter barnefødselen for sju måneder siden, i kampen som også var hennes første etter returen til Vipers Kristiansand og norsk klubbhåndball.

Vellykket comeback

Lunde-Borgersen gjorde sakene sine bra i thrilleren som endte med ettmåls-seier til kristiansandslaget over Flint, og sier landsslagsspill er det neste målet.

? Jeg har lyst til det. Så får en se hvordan det går med meg og familiesituasjonen, sier Lunde-Borgersen.

I rute etter fødsel

Spill med flagget på brystet frister fortsatt for den tidligere landslagskapteinen som mener hun er i rute etter barnefødselen.

? Jeg skal lengre opp, men jeg er der jeg skal være nå, sier 31-åringen til NRK, og legger til at nesten hele familien er innstilt på videre spill i norgesdrakta for mor i huset.

? Det jobber vi for, og det er hele familien - i hvertfall de som kan snakke, innstilt på, sier Lunde-Borgersen.

Kristine Lunde-Borgersen (Foto: Sander Heggheim/NRK)

31-åringen har OL- og EM-gull i premieskapet, men mangler verdensmestertittelen. Den kan hun få muligheten til å sikre seg i VM i Brasil i desember.

Foto: Sander Heggheim/NRK

Hergeirsson: ? Kan være med om to uker

På tribunen under comebacket satt en imponert landslagssjef Thorir Hergeirsson, som mener prestasjonen på banen tilsier en snarlig landslagsretur.

? Du skal ikke se bort fra at hun er med oss i World Cup om to uker, sier landslagssjefen til NRK.no.

? Særlig i andreomgang så er hun helt sjef i midtforsvaret og sammen med Birgit Van Os så er de en vegg og tar lurven litt i fra Flint-spillerne i forhold til skudd, skryter Hergeirsson.

? Vi trenger erfarne spillere og ser gjerne at de som blir mødre kommer tilbake hvis de har motivasjon og helse, legger han til.

Fra FVN.no  :) 

Bildene blir lagt ut i løpet av kvelden siden jeg må spise, redigere bildene, osv! 

Dagens resultater

Fredrikstad - Stabæk 22-25 (11-12):

Fredrikstad: Kamilla Ersek 7 (2), Ida Wernersen 6, Kari Brattset 4, Martine Hovden 2, Malene Staal 1, Tina Bjerke 1 og Emilie Wernersen 1.

Stabæk: Kristin Nørstebø 9, Hanna Bredal Oftedal 5, Thea K. Pettersen 4, Christina Solheim Andersen 2, Lisa F. Bernhardsen 2, Karoline Næss 2 og Tiril Gunther Merg 1.

Utvisninger: 
Fredrikstad 1, Stabæk 2.
Tilskuere: 689.Budstikka.no

Larvik - Sola 37-19 (22-6):

Larvik: Tine Kristiansen 11, Linn-Kristin Koren 7, Isabel Blanco 5, Kari-Mette Johansen 4, Linn Sulland 3, Sara Breistøl 3, Mie Sofie Sando 2 og Karoline Dyhre-Breivang 2.

Sola: Nina Stokland 6, Malin Holta 3, Kristine Gudbrandsen 3, Heidi Samuelsen 2, Lene Tønnesen 2 (1), Marianne K. Andersen 1, Vibeke Mæland 1 og Therese Nordbø 1.

Utvisninger: Larvik 5, Sola 5.

Tilskuere: 778.

Larvik håndballklubb på facebook

 
Njård - Byåsen 18-31 (10-15):


Njård:
 Ingvild Flovik 5, Tuva Marstein 4 (1), Maiken Kavli 3, Christine Randsborg 3, Marthe Holmen 2 og Ane Mogstad 1.

Byåsen: Camilla Herrem 8, Ida Alstad 6, Inga Berit Svestad 6, Mari Molid 5, Hanna Yttereng 2, Tonje Nøstvold 2 og Iva Zamorska 2.

Utvisninger: Njård 2 + rødt kort, Byåsen ingen.

Tertnes - Levanger 28-22 (12-12):
Tertnes: 
Marie Liljegren 8, Linn Gossé 7 (3), Marthe Reinkind 6, Sissel Nygård Pedersen 4, Stine Rieber-Mohn 1, Jeanette Haga Holgersen 1 og Stine Lund Andreassen 1.

Levanger: Sara Andersson 9 (4), Ramúne Pekarskyté 6, Silje Mari Berget 3, Susann Iren Hall 2, Kjersti Salberg 1 og Silje Katrine Svendsen 1.

Utvisninger: Tertnes 1, Levanger 4.

Vipers - Flint 19-18 (6-12):
Vipers: Christin Daland 6 (2), Sanne Bak Pedersen 4, Louise Pedersen 2, Michelle Brandstrup 2, Maria Hansen 2, Siren Gundersen 1, Ida Marie Aa 1 og Kristine Lunde-Borgersen 1.

Flint: Ellen Marie Folkvord 5, Thea Bjerkestrand Bøe 5 (1), Christina Foss 2, Tina Larsen 2, Marianne Iversen 2 og Randi Sulland 2 (1).

Utvisninger: Vipers 4 + rødt kort, Flint 3.

Tilskuere: 614.

 
Fvn.no

Resultatene er funnet på vgd.no/sport/handball

Kommer med bilder fra Larvik kampen i morgen :) 

Nå er det bare noen timer igjen.....

Snart stikker jeg til toget som jeg skal sitte på i 35 minutter, og deretter skal jeg kjøre bil i nesten 2 timer. Gleder meg masse til å se Larvik jentene spille igjen, blir utrolig bra. Er ikke hjemme igjen før i 22/23.00 tiden, så jeg vet ikke om jeg får blogget noe særlig før etter skolen i morgen. Kampen går ikke på TV, men skal prøve å filme litt + ta masse bilder :) 

Her er noen bilder fra tidligere kamper jeg har vært på: 

NM finalen 2010 - satt veldig langt unna derfor det er så dårlig kvalitet. 


LØKE LØKE :D


Linka og Einar


KMJ, Gro og Tonje


Linka mot Stabæk


Thea mot Stabæk


KMJ mot Stabæk 


KMJ og Gro i Champions Leauge finalen


Champions Leauge finalen - Cecilie

Kari Mette Johansen drakta er på, Larvik skjerfet er med og jeg er kjempe klar for å heie på Norge/verdens beste lag. 

De ble knust, rett og slett

Det ble en knusende seier til Storhamar over Gjøvik i serieåpningen. Kamilla Sundmoen var i toppform og ble kåret til banen beste. Etter et kvarters spill ledet hun 6-4 alene mot Gjøvik, før de andre meldte seg på :) LHK - Sola

Larvik spiller sin seriekamp mot Sola i morgen.

Dato: 04.09.2011
Tid: 17.00
Sted: Arena Larvik

Litt fakta om begge lag: 

Larvik vant alle sine 22 kamper i 2010/2011 sesongen. 
Mål tilsammen
797 mål! (716 spillermål og 81 straffer -  36,2 i snitt pr kamp.
De havnet på en 1.plass på mestscorede lag i Postligaen. 

Toppscorer for laget: 
-Heidi Løke 221 mål (201 spillermål - 20 straffer - 10 mål i snitt pr kamp.)
Havnet på en 1.plass totalt av alle spillerne. 
-Linn Jørum Sulland, 115 mål (11.plass) 
-Linn-Kristin Rieglehuth, 86 mål(24.plass)

Utvisninger og røde kort:
Larvik fikk tilsammen 23 utvisninger og 0 røde kort - og var det snilleste laget i Postligaen. 
Karoline Dyhre Breivang var den som fikk flest med sine 6 utvisninger. Totalt  havnet hun på en 27.plass av alle spillerne i Postligaen. Deretter kom Tine Stange (5 utvisninger) og Heidi Løke (3 utvinger)Sola hadde 6 seiere, 3 uavgjort og 13 tap i forrige sesong, havnet tilslutt på en 9.plass. 

Mål tilsammen:
539 mål! (493 spillermål og 46 straffer -  24, 5 mål i snitt pr kamp)
De havnet på en 7.plass totalt i Postligaen når det gjelder mål i løpet av sesongen. 

Toppscorer for laget: 
-Lene Tønnesen, 119 mål. (90 spillermål og 29 straffer. - 5,4 mål i snitt pr kamp) Hun havnet på en 9.plass på topscorer lista av alle spillerne i Postligaen. 
- Heidi Samuelsen, 71 mål (32.plass) 
Silje Stangeland, 62 mål.(43.plass)


Lene Tønnesen

Utvisninger og røde kort: 
Sola fikk tilsammen 49 utvisninger og 2 røde kort.
Kristine Gudbrandsen fikk 16 utvisninger og et rødt kort.  Hun kom på 1.plass av alle spillerne i Postligaen. 
Vibeke Mæland (10 utvisninger og 1 rødt kort) og Marianne Klepp Andersen (8 utvisninger)

Kristine Gudbrandsen
 
Resultater mellom disse lagene i forrige sesong (Larvik først)
 41 - 25 og  36-14

Jeg tror på Larvik seier, selv uten Gro, Olga og Heidi. Gjør du?  

I DAG BRAKER DET LØS :)

Klokken 16.00 i dag er det seriestart for Postligaen, og det er Gjøvik og Storhamar som får æren av å åpne den! 


Må jo si at jeg heier litt på Storhamar, mest pga disse to (Betina Rigelhuth og Lise Løke)

Jeg skal selvfølgelig se på kampen som går på TV2SUMO klokken 16.00. Kampen gikk visst ikke der allikevel... 
Tror det kan være lurt for dere som ikke har det å kjøpe.. Grunnen til det ser dere her

Jeg bare lurte på en ting.. Jeg skriver om regel om Larvik og Norges kamper, men vil dere ha resultatet/målscorere til de andre lagene i Postligaen også? For da kan  jeg gjøre det altså :) 


> Har du TV2SUMO og skal du se kampen i dag?  


I morgen er det storesøster Rieglehuth som skal i ilden, gleder meg! :) 

2, 19 og 12!


I LOVE THE TEAM SPIRITI LOVE THE PLAYERS


AND I LOVE THE TEAM <3 

Nå er det bare 2 dager, 19 timer og 12 minutter (i skrivende stund)  til seriestart, dette blir gøy :) Gleder meg til å se disse jentene spille fantastisk håndball utover sesong! 
Trenings cup og kamper fremover...

Med tradisjonsrike Skjærgårdslekene i Tønsbergområdet kastes håndballsesongen 2011-12 i gang for alvor. Selv om de norske topplagene etter hvert er spredt på flere turneringer, er det fortsatt stor interesse for å delta i Skjærgårdslekene.  Turneringen er fra i dag til søndag (beklager for sent innlegg angående dette, men så det ikke før nå) 

Runar, BSK/NIF, Drammen, Oppsal, HK Herulf Moss, Nøtterøy er Postenligaklubbene på herresiden. Her er også tyske SG Bietigheim-Metterzimmeren på plass. I tillegg er Bodø, Falk, Haugaland, Vålerenga og Stord fra 1. divisjon med.  
Blant kvinnelagene i Postenligaen, skal Flint Tønsberg, Fredrikstad Bkl., Gjøvik HK, Njård, Sola, Stabæk, Storhamar, Tertnes og Vipers Kristiansand måle krefter med Glassverket, Nordstrand og Utleira fra 1. divisjon.
Info hentet fra handballno 

Gå inn på http://sklekene.no/index.php for å finne veibeskrivelse, kampprogram , tabeller, osv! Du kan møte opp å heie frem dit lag. :) 


Stine Bredal Oftedal skal i ilden i Skjærgårdslekene + at hun skal spille en kamp mot Sør Korea! 


Larvik deltar ikke i Skjærgårdslekene, men skal spille treningskamp mot Sør Korea i neste uke.Også Stabæk skal spille en kamp mot SK. (les mer her).. I tillegg har LHK allerede deltatt i en turnering i Tyskland (les mer her, her og her.)

Byåsen og Levanger møtes i Levanger i morgen, vet ikke når de skal spille! Kommer tilbake med et bilde og et nytt innlegg om Heidi og Katrine litt senere :) 

> Har du tenkt deg på Skjærgårdslekene? 

Terminliste for Larvik 2011/2012 sesongen!

Larvik spiller sin første kamp mot Sola i 2011/2012 sesongen. Skriver om den nå, selvom det er en stund til!

Dato: 04.09.2011
Tid: 17.00
Sted: Arena Larvik

Litt fakta om begge lag: 

Larvik vant alle sine 22 kamper i 201/2011 sesongen. 
Mål tilsammen
797 mål! (716 spillermål og 81 straffer -  36,2 i snitt pr kamp.
De havnet på en 1.plass på mestscorede lag i Postligaen. 

Toppscorer for laget: 
-Heidi Løke 221 mål (201 spillermål - 20 straffer - 10 mål i snitt pr kamp.)
Havnet på en 1.plass totalt av alle spillerne. 
-Linn Jørum Sulland, 115 mål (11.plass)
-Linn-Kristin Rieglehuth, 86 mål(24.plass)

Utvisninger og røde kort:
Larvik fikk tilsammen 23 utvisninger og 0 røde kort - og var det snilleste laget i Postligaen. 
Karoline Dyhre Breivang var den som fikk flest med sine 6 utvisninger. Totalt  havnet hun på en 27.plass av alle spillerne i Postligaen. Deretter kom Tine Stange (5 utvisninger) og Heidi Løke (3 utvinger)Sola hadde 6 seiere, 3 uavgjort og 13 tap i forrige sesong.

Mål tilsammen:
539 mål! (493 spillermål og 46 straffer -  24, 5 mål i snitt pr kamp)
De havnet på en 7.plass totalt i Postligaen når det gjelder mål i løpet av sesongen. 

 

Toppscorer for laget:
-Lene Tønnesen, 119 mål. (90 spillermål og 29 straffer. - 5,4 mål i snitt pr kamp) Hun havnet på en 9.plass på    topscorer lista av alle spillerne i Postligaen.
- Heidi Samuelsen, 71 mål (32.plass)
- Silje Stangeland, 62 mål.(43.plass)

Lene Tønnesen

Utvisninger og røde kort: 
Sola fikk tilsammen 49 utvisninger og 2 røde kort.
Kristine Gudbrandsen fikk 16 utvisninger og et rødt kort.  Hun kom på 1.plass av alle spillerne i Postligaen. 
Vibeke Mæland (10 utvisninger og 1 rødt kort) og Marianne Klepp Andersen (8 utvisninger)

Kristine Gudbrandsen
 
Resultater mellom disse lagene i forrige sesong (Larvik først)
 41 - 25 og  36-14


Det er nå klart at alle klubbene for lisens og får spille i Postligaen neste sesonge. Storhamar starter med -2 poeng, ellers går alt som vanlig. I tillegg har terminlisten til Postligaen blitt lagt ut. Du finner den her: 
http://www.handball.no/kamper.asp?gren=H&sesong=1112&region=1130&serie=17&avdeling=&lag=

Når du kommer inn må du velge den avdelingen du vil finne kampene til, f.eks Postligaen kvinner. Deretter kan du også velge det laget du skal følge i løpet av sesongen, f.eks Larvik. 
OBS, OBS: Det kan komme endringer i lista i og med at noen lag har Champions Leauge kamper, E-cup, osv :)  

Hvem skal inn, og hvem skal ut?

Informasjonen er funnet på Storhamars facebooksider :-)) 

Storhamar håndball:

Inn: 
Sofia Berndtsson(Bk Heid)
Ut:
Isabela Duda (Oppsal)
Inger Senstad

Larvik Håndballklubb:

Inn:
Isabel Blanco (FCM)
Pernille Wibe (Byåsen) - dette er endelig offesielt! :-) 
Ut:
Heidi Løke (Györ)

Byåsen:
Inn:
Terese Pedersen (Hypo)
Tonje Nøstvold (FCM)
June Andenæs (Levanger hk)
Ut:
Pernille Wibe (Larvik Hk)

Vipers Kristiansand:
Inn:
Sanna Bak Pedersen (SK Århus)
Ut:
Veronica Kristiansen (Glassverket)
Lindy Taraldsen (Studier i LOndon)

Flint håndballklubb:
Inn:
Ingen klare enda
Ut:
Line Eftang
Inger sofie Heieraas
Solfrid Sundet Karlsen
Elisabeth k. Karlsen

Tertnes:
Inn:
Ingen avtaler klar
Ut:
Henriette Sognnæs (Legger opp)

Stabæk Håndball:
Inn:
Lisa Bernhardsen (Fredrikstad Håndballklubb)
Ut:
Ingen 

Gjøvik Håndballklubb:
Inn:
Ingen klare
Ut:
Anette Galåen(Tar et hvileår)

Njård:
Inn:
En del fra Nordstrand, navn kommer!
Ut:
Ingen 

Sola HK:
Inn:
Ut.:

Fredrikstad Hk
Inn:
Ingen enda
Ut:
Lisa Bernhardsen (Stabæk)

Levanger Hk
Inn:
Ingen Enda
Ut:
June Andenæs(Byåsen)

> Hva synes du om disse overgangene??