Postligaen 2012/2013

Årets lag + bursdag

Hentet fra larvikhk.no:

Spillere og ledere i Postenligaen har stemt frem årets lag for sesongen 2012/2013. Larvik fikk med tre spillere på laget og ble for 14. gang kåret til årets arrangør på kvinnesiden.

Foto:Svein Andrè Svendsen!  

Tre på laget
Linn-Kristin Riegelhuth Koren ble kåret til årets høyrekant, Linn Jørum Sulland tok plassen som høyre bakspiller og Anja Edin ble valgt til playmaker for laget som årets midtre bakspiller.
Den skarpsynte vil nok også legge merke til at det er flere spillere med på laget som nå har en tilknytning til Larvik Håndballklubb.
Vi gratulerer samtlige med plassen på laget.

Årets arrangør igjen!
Nok en gang ble Larvik kåret til årets arrangør på kvinnesiden. Avstemningen har vært avholdt 14 ganger og Larvik har vunnet ved samtlige tilfeller. Dette er nok en gang en stor fjær i hatten til Larviks arrangørkorps. Det er tydelig at våre gjester føler at de blir godt tatt vare på i Arena Larvik. Det setter vi stor pris på. Gratulerer til alle involverte.

Årets lag:

Kvinner:

Målvakt: Alma Hasanic (Glassverket)
Høyre kant: Linn-Kristin Riegelhuth Koren (Larvik)
Høyre bakspiller: Linn Jørum Sulland (Larvik)
Linjespiller: Lise Løke (Storhamar)
Midt bakspiller: Anja Edin (Larvik)
Venstre baskspiller: Izabela Duda (Oppsal)
Venstre kant: Linn Gossé (Tertnes)

Årets Postenligaspiller kvinner.
Izabela Duda (Oppsal).

Årets nykommer- 1. eller 2. sesong.
Jeanett Kristiansen (Glassverket)

Årets håndballprofil- inn- og utland

Karl Erik Bøhn- den anerkjente treneren som for en tid tilbake ble rammet av blodkreft men som skal være på bedringens vei, ble stemt frem som årets profil av spillere og ledere for begge kjønn.
Du kan lese intervju med Karl Erik Bøhn i VG HER!! 

Ellers må jeg få gratulerer Pernille Wibe med dagen, HURRA :) Hun har valgt å forlate Larvik HK etter sesongslutt, men før den tid er det både Champions League finale og sluttspillet som står for tur. Vi får håpe hun kan ta med seg de seieren før hun reiser til Frankrike!! 

 

Larvik - Vipers

I dag møter Larvik Vipers på bortebane og dette er deres siste seriekamp denne sesongen. Kampen sendes på TV2 sport og sumo og det er hele 1900 forhåndsbestilte billetter. Det blir nok en håndballfest i Kristiansand :) Vi får håpe Larvik gjør det bedre enn de gjorde mot Krim på lørdag! 


''Kom igjen jenter'' 


kampstart er klokken 18.00 
 

Noen kommer, andre går...

I går ble Larvik seriemestere for 15.gang, og det står det respekt av. Det er mange som kanskje mener det er en selvfølgelig, men det ligger nom veldig mye jobb bak det de gjør. Man kan ikke sitte å klage på at Larvk er så overlegne, og bla bla bla. Det er faktisk de andre lagene som må gjøre noe med det, bruke Larvik som et eksempel. Jeg skjønner at ikke alle klubber har økonomi til å kjøpe inn masse klassespillere. Allikevel må de prøve å utnytte seg av de ressursene de allerede har!  Gratulerer så mye til Larvik HK med gull og Byåsen med sølvet. 

 
Bilde er fra larvikhk.no 


Ellers har Pernille Wibe sagt at hun takker for seg i Larvik HK drakta etter denne sesongen. Hvor ferden går videre vet hun ikke enda. Det er selvfølgelig trist det, jeg synes Pernille virker som en veldig hyggelig jente, i tillegg synes jeg hun har gjort det bra i Larvik drakta. Spesielt etter jul har hun utmerket seg når hun har fått sjansen. 
Lise Løke kan være en mulig erstatter i følge op.no, hun regner med å avklare dette i løpet av kort tid. Velkommen sier jeg bare, hadde vært morro å fått en Løke i Larvik igjen. 


Tidligere landslagskeeper Terese Pedersen har valgt å gi seg med håndball etter denne sesongen. Hun sier at det er 2 % sjanse for at hun fortsetter hvis hun får et tilbud fra Spania med strender, hehe. Jeg kommer til å prøve å få skrevet et lite innlegg om denne dama etter sesongslutt :)  

2 poeng igjen

Larvik beseiret Oppsal, 33-27 i kveld. Fikk ikke skrevet noe her siden vi hadde internettproblemer.. Det var ikke en velspilt kamp fra Larvik sin side, mye tekniske feil og litt lite aggreisivitet bakover til tider. Allikevel var det enkelt spillere som presenterte godt, Anja Edin ble banens beste med 11 mål i dag. Synes hun spilte bra i dag, spesielt i andre omgang. Thea Mørk figthet god nok en gang og endte opp med 6 mål :) Gro og Isabel fightet også bra og får over godkjent for min del. 

Ellers har vi fått gledlig nyhet i dag, og det er at Karoline Dyhre Breivang fortsetter i Larvik i 2 sesonger til. Det vil si at hun spiller i klubben ut 2014/2015 sesongen. Det kan vi like, les mer HER

Ole Gustav Gjekstad sier til Østlandsposten at han vil presentere 2, muligens 3, spillere i nærmeste fremtid. Det spekuleres i at muligens Sanna og Silje Solberg kan være noen kandidater, men det vet vi ikke helt sikkert.   

Solid seier over Flint...

Det ble en 34-24 seier over Flint i dag, og kampen ble aldri spennende. De ledet med 10 mål i stort sett hele andre omgangen, til pause sto det 18-10. 1. omgangen vil jeg si var veldig bra, Kristine Breistøl,Pernille Wibe  og Anja sto frem i angrep. Pernille og Kristine sto også bra i midtforsvaret sammen med Karoline. I andre omgangen var det Linn Sulland, Lene og Pernille som skilte seg ut, i tillegg til Karoline bakover. Det glapp litt for enkelt i forsvar enkelte ganger etter hvilen, og det ble litt rot fremover innemellom. Alt i alt var det godkjent fremover, men de må jobbe litt med forsvaret frem mot helgen. 

Anja Edin ble banens beste. Helt ærlig synes jeg Pernille Wibe hadde fortjent den i dag, hun satte 7 av 7 og sto også solid bakover.  Det er min mening da ihvertfall :) 

Her er Pernille i duell mot en Randers spiller

Andre resultater i dag: 

En liten bombe, Vipers vant 28-24 over Byåsen. Tertnes slo Gjøvik 31-17, Stabæk knuste Levanger 29-19, Glassverket vant over Oppsal 30-34 og Storhamar vant 26-21 over Sola :) 

Neste kamp for Larvik er til helgen mot Gyør, det blir spennende. Jeg har tenkt til å ta toget (som bruker nesten 3 timer tror jeg, bare for å få med meg den kampen!!!) 
 

Vestfold duellen

Larvik møter Flint om en time, kampen ser du på sumo eller så oppdaterer jeg på min facebookside (link til høyre)!!  

Match

I dag kan dere se Terntes-Larvik på sumo klokken 18:30 :)

Sorry...

Litt liten aktivitet her, beklager dette. Har glemt bloggen litt de siste dagene. Glemte helt å si at Larvik møtte Stabæk i dag... De leder nå 34-22, og det gjenstår 4 min igjen. 

Lover å komme sterkere tilbake igjen! Må nevne at Marit Malm Frafjord takket nei til Larvik, og hun har skrevet en toårs kontrakt med Viborg. Synd for Larvik, men sånn er det. Les mer HER

 

MATCHDAY!

I morgen reiser Larvik til Drammenshallen for å møte Glassverket. Kampen begynner klokken 19.00 og sendes på sumo :) Jeg beklager for at jeg ikke har vært så aktiv her de siste dagene, har bare hatt litt mye og gjøre. Har en del bilder fra Sola kampen som var på lørdagen, men har ikke fått fikset dem enda. Håper å få gjort det så fort som mulig! 

Her er et av de bildene jeg har rukket å redigere, en veldig blid Anja og Isabel før kampstart :) 


 

Larvik - Sola

Beklager for litt sen oppdatering. Var ikke hjemme før i 21.00 tiden i går og har vært borte i hele dag :) Det ble en seier mot Sola i går, men Larvik skulle slite litt i 1.omgang. Etter pausen var det ren overkjøring, rett og slett. Dette skrev Larvik om kampen på larvikhk.no: 

Det tok nok noe lenger tid å få kontroll på Sola enn hva de fleste hadde trodd på forhånd, men når det først skjedde sa Larvik takk for seg og vant 33-17, etter å ha ledet 14-9 til pause.

Tålmodighetsprøve
Sola satte Larvik på en tålmodighetsprøve fra start. Rogalendingene hadde helt tydelig bestemt seg for å ta godt vare på ballen og bruke lang tid på sine angrep. Det fungerte brukbart i nesten 21 minutter. Da utlignet Karoline Dyhre Breivang til 9-9, Larvik sa takk for seg, og var det eneste laget som scoret mål de siste 9 minuttene av omgangen. I andre omgang var det Larvik som styrte og bestemte, på det meste ledet Larvik med 18 mål, til slutt endte det med en differanse på 16 mål- 33-17.

2 x Gro- kampens høydepunkter
Gro Hammerseng var sist på ballen i de to situasjonene som var ettermiddagens «bonusmateriale».
To flotte flygere, en i hver omgang, satte så absolutt de snaue 800 tilskuerne i godt humør.

Linn- Kristin Riegelhuth Koren ble Larviks toppscorer med 7 mål, hvorav 5 ble kontant satt inn fra 7-meters merke. Linka ble også kåret til banens beste.

Anja Edin laget flest spillemål med 6 scoringer. Linn Jørum Sulland scoret 3 mål i kampen og mangler nå 1 mål på å nå 800 mål totalt i Larviks trøye.

Postenligaen forsetter på onsdag med bortekamp mot Glassverket i Drammenshallen.
Kampstart kl.1900.

Neste hjemmekamp blir garantert tøffere enn kampene mot Vipers, Storhamar og Sola denne uken.

Lørdag 26. januar kommer de danske mesterne fra Randers på besøk når Hovedrunden i Champions League starter opp. 

 
Foto: Svein André Svendsen 

Husk MATCH :-)

Om en time møter Larvik Sola :-) kampen sendes på sumo. Jeg er på vei for å se på kampen i Arena Larvik :-)

Overlegen seier

Larvik møtte Storhamar i dag og det ble en overlegen seier. Larvik vant 41-18, og Linka lagde målshow. 13 mål på 13 forsøk er vel godkjent? Dette skrev larvikhk.no: 

Larvik tok fullstendig luven av Storhamar i første omgang i kveldens kamp i Arena Larvik og ledet hele 25-7 halvveis. Linn-Kristin Riegelhuth Koren var i storslag og banket inn 13 mål på 13 skudd i kampen. Til pause hadde hun satt inn 10 baller, tre mer enn Storhamar.

Storhamar kom til kamp uten to av sine største profiler Lise Løke og Kamilla Sundmoen. Det var mere enn laget tålte, og Larvik tok sin største seier mot Storhamar noen sinne. Larvik storspilte i første omgang anført av Linn-Kristin Riegelhuth Koren, og en meget opplagt Lene Rantala i målet. Linka traff på alt og ble kampens toppscorer med 13 mål. Ti av disse kom altså i første omgang. I andre omgang var hun kun inne på to 7-meterskast, samt de fem siste minuttene av kampen som høyre back.

-Det var ekstra deilig å få det ut i kveld, forteller Linka. Jeg har jobbet mye med å ta ut satsen min på treningene den siste tiden, og i kveld følte jeg at jeg tok et steg riktig retning.

-Jeg er vel så fornøyd med at jeg fikk til en del innspill og andre assists i kampen, i dag føler jeg at det kommer frem fordi jeg tør å satse tøft nok. I tillegg vil jeg si at det er mange som er gode og bidrar med mye i kombinasjonsspillet vårt, da er vi vanskelige å stoppe, vi lager jo mål i alle posisjoner.

-Slike kamper er med på å bygge oss opp mot oppstarten av Champions League. Det er viktig å starte den delen av sesongen med følelsen av at vi er på gang, avslutter Linka.

Søster Betina Riegelhuth ble Storhamars toppscorer med 8 mål.

Storhamars trener Arne Senstad hadde følgende kommentar til Hamar Arbeiderblad etter stortapet

- Jeg har tidligere varslet at vi har en smal tropp og kan gå på noen smeller, og i kveld fikk jeg dessverre rett. I dag ble vi avkledd, men vi hevet oss litt i andre omgang. Betina Riegelhuth skal ha ros for at hun forsøker, men hun blir sørgelig alene, sa Senstad etter stortapet.


Foto: Svein Andre Svendsen
Søstrene sisters ble toppscorere og banens beste for hvert sitt lag :)  

Var best i 55 minutter sist.

I dag er det duket for flere spennende dueller. Flere av de viktige toppkampene spilles i dag, og det er viktig å være konsentrerte skal man klare å få med seg poengene. 

Tabellens toer Byåsen møter Tertnes som ligger på en tredjeplass, et poeng over tabell firer Storhamar. De møter Larvik som, ikke uventet, leder tabellen med sine 20 poeng. Storhamar har spilt gode kamper mot Larvik tidligere, og de vant de siste 55 minuttene i forrige kamp. Allikevel hadde Larvik en liten luke som de skaffet seg i starten og kunne gå seirende ut av kampen. Også i janauar i fjor var det en jevn kamp som endte med etmålsseier til Vestfoldningene. Stabæk kjemper også  om medalje, og det er lurt å få med seg en seier i dagens kamp mot Vipers for å olde følge med de i toppen. 
 
Også i nedre delen av tabellen spiles det en kamp i dag. Glassverket ligger forøvrig på en 7.plass med 9 poeng, det er bare to poeng til kvalikkplassen. De møter Sola som ligger på sisteplass med bare 3.poeng. 

Det kan bli en spennende kveld, og jeg håper det blir jevne kamper. Alle kampene, bortsett fra Larvik - Storhamar, begynner klokken 18.00 på sumo. Larvik sin kamp begynner 19.00 på sumo :)  Søstrene Riegelhuth får et gjensyn med hverandre i kveld :) 


Ellers har Gøril Snorroeggen meldt om at hun tar en landslagsspause. Det vil si at også VM 2013 går uten henne, dessverre. Det kom frem i går at hun kommer tilbake Byåsen etter et par sesonger i Esbjerg nå til sommeren. Det er studiene og kjærligheten, i tillegg til klubbspill, som kommer i første rekke nå.  Thorir sier til handball.no at han forstår hennes avgjørelse og at det ikke er umulig at hun kommer tilbake hvis motivasjoenen og formen er bra nok. 

 Ellers kommer muligens Amanda Kurtovic tilbake på banen i dag melder Viborg. Hun kan få sin debut for klubben etter et halvt år på sidelinjen pågrunn av en skulderskade. Hun skal ihvertfall være med på oppvarmingen, og kanskje blir det også litt spilletid på landslagsvingen! 

I'm back... almost

Da er jeg nesten tilbake, men kommer nok ikke skikkelig tilbake før i morgen/tirsdag :) Larvik spilte mot Vipers i går og det ble seier 36-19. Kanskje ikke så uventet egentlig. Dette skrev larvikhk.no om kampen: 

Larvik forsetter i den gode stimen de er inne i. I kveld ble Vipers Kristiansand grundig slått med 36-19 etter at Larvik ledet 19-8 halvveis i kampen.

I onsdagens kamp mot Gjøvik fikk motstanderen henge med i et kvarter. Sånn var det ikke i kveld. Larvik dro av gåre fra start, noe som krevde en time out fra Vipers trener Thomas Hørlyk allerede etter 9 minutter på stillingen 7-2. Larvik var solide defensivt og helt bakerst stod Lene Rantala meget godt i målet. Med litt bedre presisjon i spillet med ball kunne Larvik ledet langt mer enn 19-8 til pause.
Vipers åpnet andre noe bedre enn hva de gjorde i første omgang, uten at de kom noe særlig nærmere i målprotokollen.  Etter 10 minutter av omgangen var Larvik i gang igjen og økte avstanden til Vipers jevnt og trutt i resten av omgangen.

Lene Rantala var som nevnt god mellom stengene i kveld og ble fortjent kåret til banens best av en jury i hallen. Lene reddet blant annet tre 7-meters kast i kampen. Hun overlot målet til Heidi Strømsvåg de siste 10 minuttene. Hun fikk opp flere gode redninger i de minuttene hun fikk stå bakerst.

Isabel Blanco spilte nok en gang en meget god kamp i begge ender av banen. Fremover ble det 6 scoringer i løpet av den tiden hun var på banen. Bakover var hun med på å holde kontroll på Vipers sine offensive drivkrefter Angie Geschke og Kristine Lunde- Borgersen. Førstnevnte ble toppscorer for sitt lag med 7 fulltreffere. Sistnevnte fikk kun score ett mål i kampen.

Gro Hammerseng var som vanlig i bra driv. Hun scoret også 6 mål. Et av disse var kveldens fineste, da Linn Jørum Sulland kastet en perfekt ball inn bak Vipers sitt forsvar og Gro kom flygende inn i feltet og satte ballen kontant i nettet.

Linn Jørum Sulland ble nok en gang Larviks toppscorer med 7 flotte spillemål.


Foto: Svein Andre Svendsen (lånt fra larvikhk.no)

 

Ellers vant Norge prisen ''Årets lag'' på idrettsgallen i går, og det liker vi. Kari Mette Johansen fikk også idrettsprisen i Fredrikstad og det synes jeg også er veldig fortjent. 


 

Larvik - Gjøvik

Larvik møter Gjøvik i dag, klokken 18.00. Kampen går på sumo :) 

Gro Hammerseng kan score sitt 100.mål denne sesongen i dagens kamp. I sin første sesong scoret hun 98 mål på 38 obligatoriske kamper, nå har hun scoret like mange og vi er bare halvveis i sesongen. 

-Vi håper Gro lar noen andre låne ballen inne i mellom også, sier en lattermild Ole Gustav Gjekstad, som er glad for at Gro har utnyttet kvalitetene sine i angrepsspillet på en god måte i den første halvdelen av sesongen.
-Det er viktig at vi er målfarlige i alle posisjoner i vårt angrepsspill. I år har hun også spilt mye på venstre back, en posisjon som setter henne i enda flere avslutningssituasjoner enn tidligere. I tillegg er hun en fantastisk kontringsspiller. Hun er meget effektiv i den fasen, avslutter Gjekstad.  (larvikhk.no)

Her er en oversikt over Larviks topp 5 så langt i sesongen:

  1. Anja Edin 115
  2. Linn Jørum Sulland 112
  3. Linn- Kristin Riegelhuth Koren 109
  4. Gro Hammerseng 98
  5. Isabel Blanco 60(larvikhk.no)

 

Se del to av programmet med Isabel HER... Del 1 finner du HER (Programmet er på engelsk)

Seier i første kamp

Larvik fikk det enkelt mot Flint i Arena Larvik i ettermiddag. Hjemmelaget fosset fra Flint i andre omgang og vant til slutt 40-21 etter å ha ledet 18-11 til pause. Ungjenta Kristine Breistøl fikk sin debut på hjemmebane i ettermiddag og svarte med en god kamp.

Har ikke tid til å gi egen oppsummering i dag, men kopierer fra www.larvikhk.no :) 

God andre omgang

Larvik scoret de fire første målene i Arena Larvik og fikk en god start på kampen. Flint tok time out på stillingen 5-1 etter drøyt seks minutter, etter den kom laget fra Tønsberg bedre med i kampen. Det medførte at Larvik måtte svare med en time out drøyt ti minutter senere på stillingen 11-8, og etter den var det bare et lag på banen.
Larvik tok tak fra start av i andre omgang og scoret de fem første målene i omgangen. Hjemmelaget holdt trykket godt oppe i resten av omgangen, den noe smalere Flint-troppen gikk etter hvert tom for ideer og krefter, og måtte se at Larvik til slutt kunne innkassere en 19-målsseier.

Isabel Blanco og Linn Jørum Sulland viste strålende form og ble toppscorere med 9 mål hver seg.
En jury kåret sistnevnte til Larviks beste spiller i kampen.

Fornøyd med hjemmedebuten
Kristine Breistøl (19) gjorde sin første opptreden i Arena Larvik i ettermiddag, og ungjenta fikk så absolutt vist frem noe av sitt potensiale. Kristine kom innpå fra start av i andre omgang og hun leverte flere gode aksjoner i angrepsspillet, samtidig som hun gjorde en solid jobb i midtforsvaret. Tre egne mål ble det, i tillegg til noen fine frispillinger til stor glede for lagvenninnene.
Hun var selvfølgelig veldig glad og fornøyd etter kampen.

-Det var utrolig deilig og endelig få spille i Arena Larvik, forteller Kristine. Dette har jeg ventet på. Jeg synes det gikk veldig bra for laget og meg selv i dag.

Mange har nok tenkt på den høyreiste ungjenta som en spiller med et stort potensiale som angrepsspiller, i ettermiddag viste hun frem et meget godt forsvarsspill også.

-Jeg fulgte godt med på forsvarsspillet fra benken i første omgang og valgte å stole på at jeg kunne stå litt mer defensivt en først tenkt. Jeg følte at jeg hadde gode muligheter til å blokkere skuddene dersom Flint-spillerne ble litt nærgående. Det fungerte bra, avslutter Kristine.

Neste oppgave for Larvik kommer allerede på onsdag med kamp mot Gjøvik HK i Tranberghallen på Gjøvik. 

Larvik - Flint

Larvik møter Flint klokken 16.00, du kan se kampen på sumo :) Eller så oppdaterer jeg kampen på min facebook side HER 


Karoline lover å score på en frosk iløpet av 2013. Trykk på bildet for hele intervjuet. 

 

Årets første kamp

Postligaen kvinner starter igjen på lørdag, med lokaloppgjøret Larvik - Flint. Dette tenker Ole Gustav Gjekstad om del 2 av sesongen (hentet fra larvikhk.no): 

-Når det gjelder kampen på lørdag må vi selvsagt sørge for å ta revansje mot Flint som slo oss i en treningskamp i sommer, forteller Ole Gustav. Så langt er de det eneste norske laget som har slått oss denne sesongen. Det er viktig at vi begynner å prestere fra start av i januar, men det er en balansekunst, for vi må fortsatt ha fokus på den fysiske oppbygningen frem mot oppstarten av Champions League. Det er en periode som krever mye av oss. De som synes at vi hadde en hektisk høst, bør ta en titt på vårsesongen!

-Vi håper å få matchet stallen på en god måte frem mot Champions League, og selv om vi trener litt tøffere nå, må vi vinne kamper i den hjemlige serien. Det er vårt «daglige brød» og det er der vi kjemper for å skaffe oss plass i Champions League neste sesong. Den hjemlige ligaen er utrolig viktig for oss, og vi går for fult hver gang vi drar på oss drakta.

-Det er veldig positivt for oss at vi har fått med oss Kristine Breistøl nå. Både i kamp og trening er det bra å kunne disponere en bakspiller til. Akkurat nå er vi litt tynnere besatt på kantene. Kristina Bille blir ikke klar til kamp på lørdag. Hennes overtråkk trenger enda noen dager på å leges. I tillegg er Sara Breistøl usikker, etter at hun måtte gå av banen under Cupfinalen. Thea Mørk stod over Cupfinalen med en vond legg. Den skal sjekkes i dag, er vi heldige kan hun bli klar, avslutter Ole Gustav.

Larvik ? Flint, Postenligaen, lørdag 5. januar kl.16:00 i Arena Larvik eller på TV2 sumo :) 

 

Både Kristine og Kari Mette er tilbake for Larvik

 Resten av kampene spilles på søndag klokken 18.00: 

Vipers - Byåsen (vises ikke på sumo)
Sola - Storhamar (sumo)
Glassverket - Oppsal (sumo)
Stabæk - Levanger (sumo)
Tertnes - Gjøvik (sumo)
 

Seier i Oslo!

Larvik vant som ventet kveldens kamp mot Oppsal med god margin, og topper Postenligaen med full pott når ligaen tar en pause til etter nyttår. Linn-Kristin Riegelhuth Koren nådde en ny milepel i kveld når hun rundet 2500 mål for klubben med sitt syvende mål for kvelden- totalt endte hun med åtte.

 
Larvikhk.no

Oppsal åpnet kampen best og gikk rett opp i 3-0, etter blant annet ha åpnet kampen med en lekker flyger levert av lagets stjerne Izabel Duda.
Larvik samlet seg etterhvert og fra 4-4 og ut kampen hadde laget kontroll på sine motstandere, selv om det aldri ble noen festforestilling.

Debutantscoring
Et artig poeng fra kampen var at kveldens Larvik-debutant venstrekant Sofie Heide Lund fikk sin første scoring i Postenligaen.
Hun kom på banen når det gjenstod ca. 10 minutter og brukte ikke lange tiden på å feie en ball over hodet på Oppsals målvakt.
I Larviks påfølgende time out ble hun feiret ved å bli kastet i været av sine lagvenninner.

Fornøyd trener
Larviks trener Ole Gustav Gjekstad var sånn  fornøyd med kampen, særlig med tanke på hvor tett kampprogrammet har vært de siste 4- 5 ukene..

-Vi kan ikke regne med topp prestasjoner hver onsdag og søndag. Dette ble en ren arbeidsseier. Nå skal vi sette oss opp til en topp match mot Sävehof på søndag.
Ellers må jeg jo få trekke frem debutantscoringen til Sofie. Den var det klasse over.

-Vi har noen målsettinger vi forholder oss til når sesongen starter og frem til mesterskapspausen, så langt kan vi krysse av et på et par av de.
Vi skulle være ubeseiret i serien og klare for Hovedrunden i Champions League. Nå gjenstår kampen om å komme til Cupfinalen.
I tillegg går vi selvfølgelig etter gruppeseieren i Champions League gruppen vår.

(Hentet fra: larvikhk.no) 

Du finner målscorere i kampen HER

Min kommentar: Larvik startet dårlig og lå bak 4-1. Deretter hentet de seg opp, men det var jevnt i store deler av andre omgang. Det glapp litt enkelt i forsvar og Duda fikk skyte mye. De satt frimerke på henne, og det hjalp litt.  Linka spilte veldig bra i dagens kamp, sto godt i forsvar, snappet noen baller og scoret 8 mål 9 skudd. Hun har nå scoret 2501 mål for Larvik HK, det står det respekt av!! 
Ellers synes jeg Linn Sulland gjorde det bra, Anja og Gro spilte helt greit (ble noen bom på klare sjanser) og Lene Rantala sto godt i målet. Morro at Sofie Heide Lund fikk sin debut og i tillegg mål etter en fin pasning fra Anja. Sofie hadde en veldig god spenst altså, hehe. Sara Breistøl hadde også en god dag på venstre kanten, mens Pernille Wibe sto godt på streken.

Kristina Bille og Thea Mørk hadde ikke helt dagen i dag, desverre. Regner med at de er tilbake på søndag :) 
Jeg har tatt bilder fra kampen, men de kommer ikke før i morgen/fredag!! 

Larvik - Oppsal

Klokken 18.00 braker det løs i Oppsal Arena, Oppsal får besøk av Larvik.. Det blir vel en muligens en liten overkjøring, Larvik er og skal være mye bedre enn Oslo laget. Allikevel skal laget være skjerpet for man vet aldri hva som kan skje. 
Isabel Blanco skadet seg i helgen og spiller ikke!! 


Linka kan score sitt 2500 mål for Larvik HK, hun mangler bare 7 mål. 


Jeg er på vei til Oslo nå og det kommer bilder fra kampen i løpet av morgendagen :) 
 

Larvik - Levanger

Larvik ga Levanger en solid trykk da de var på besøk i Arena Larvik i går kveld. Det var det ikke mulig å tippe etter ca. 23 minutter på stillingen 9-6.

 

Larvik startet kjøret med snaut syv minutter igjen av første omgang. De minuttene vant Larvik 7-2 og kunne med det gå til pause med en åttemåls ledelse- 16-8.
Andre omgang bød på mye god håndball fra hjemmelagets side, i alle faser av spillet. Levangers Martine Bentzen og Mari Molid var friske på kassa, men etter hvert falt uttellingsprosenten kraftig- det ga Larvik mange sjanser til å løpe etter i kontra. Det er sjelden godt nytt for motstanderen.
Larvik økte forspranget jevnt og trutt, noe som til slutt ga en seiersmargin på 17 mål.
Larvik startet med Tonje Larsen i midtforsvaret, sammen med Pernille Wibe. Sammen med resten av gjengen gjorde de en god første omgang forsvarsmessig.
Nevnte Wibe fikk rikelig med spilletid i kveld, noe hun takket for med godt spill i begge ender av banen.
Linn-Kristine Riegelhuth ble kampens toppscorer med 8 mål. Nærmest fulgte Karoline Dyhre Breivang med 6 mål. Hun ble også kåret til kampens beste spiller av en jury i hallen.

Neste oppgave for Larvik er den viktige kampen mot Dinamo Volgograd i Champions League. Kampen spilles førstkommende lørdag kl. 1745 i Arena Larvik.

Bilde og tekst hentet fra larvikhk.no :)

Min kommentar om kampen:  Linn-Kristin blir toppscorer og får prøve seg som back i slutten av 2.omgang. Dette funker veldig bra, de fem siste Larvik målene var det Linka som satt inn. Hun fikk full utteling fra backen, men hadde to små¨bom ellers.  Pernille Wibe fikk spille en del, og hun spilte bra. Hun sørget for 4 mål og flere skaffede straffer. Karoline Dyhre Breivang ble fortjent banens beste i går, etter en god jobb bakover. I tillegg var hun en av de bedre fremover, det ble 6 mål på henne i kampen. Lene Rantala sto godt bakover igjen og hadde flere fine redninger. Kantene ble lite brukt i etablert angrep, men Kristina Bille (2 mål) og Sara (1) fikk løpt et par kontringer. Gro Hammerseng og Anja Edin spilte også bra fremover og bakover. Dronninga (aka Tonje) var tilbake i forsvar og det vi så var bra. Godt å ha henne tilbake :) Linn Sulland fikk 5 mål og hadde noen gode innspill til strek, allikvel blir det for dårlig utteling på henne. Hadde vel over 7/8 bom tror jeg i går!! 

Byåsen - Larvik RESULTAT!

Det ble en hard match i går, og Byåsen hang med en god stund. I litt over 40 minutter eller noe sånt, men da takket Larvik for seg og kjørte i fra. Byåsen kollapset helt og scoret kun 3 mål de siste 20 minuttene, det sier vel sitt. 

Larvik spilte kanskje ikke sin beste kamp for det ble en del slurv, feil og bom i perioder, men det var mye bra også. Byåsen startet best og ledet med to mål før Larvik fikk summet seg, da var det jevnt helt til 5-5. Så våknet  Anja Edin opp som spilte veldig godt i angrep de første 15 minuttene. Hun smalt vel ballen i mål 6 ganger og sørget for at Larvik ledet med fire mål. Da våknet Byåsen og Camilla Herrem opp, hun kuttet ned forspranget med sine fem mål. Det sto 10-11 favør Larvik når det var ca 7 minutter igjen av omgangen, men Larvik økte det til 13-10 før pause. Tre av de fire siste målene for Larvik kom fra Sara Breistøl som var sikker fra sin kant. 

Keeperduellen var veldig spennende, og det var Cecilie som ledet til pause med 10 redninger. Terese hadde 7.

Etter hvilen åpnet Marta Tomac målshowet, men det var Linka, Gro og Linn som fortsatte det med et mål hver. Byåsen hentet seg inn til 16-14 ved Inga og Ida, de lå etter noen minutter bare etter med et mål. I stedet for å utligne til 18-18 gjorde Byåsen en feil og Larvik fikk fordelen. Der i fra og ut var det bare et lag på banen. Karoline Dyhre Breivang bidro veldig godt med 6 mål i andre omgang, sammen med Gro Hammerseng var hun også en bauta bakover. Det morsomme er at Karo hadde scoret 6 mål på fire kamper, og i går scoret hun like mye i en kamp. Best når det gjelder!!  Anja Edin fikk ikke spille så mye fremover, men sto godt bakover. Thea Mørk fikk sjansen og scoret tre fine mål. I tilegg var Cecilie Leganger tilbake i bedre form og hun reddet 17 mål (slapp inn 20). 

For Byåsen var Terese Pedersen en av de som holdt Byåsen inne i kampen. Camilla Herrem spilte som sagt en bra første omgang, men fikk lite å jobbe med etter hvilen. I tillegg bommet hun også noen sjanser. Marta Tomac kom også inn i 2.omgang og hadde et par herlige skudd. 

De det ikke fungerte så veldig godt for i går var høyresiden på landslaget - > Linn, Linka og Tonje. Linn og Linka fikk 3 mål hver, men hadde samtidig mange bom. Linn hadde mye bom, bl.a på en straffe. Linka fikk sjansen på 7 meter og scoret to mål der. Tonje startet bra med to flotte mål, men det ble mye bom og slurv fra hennes side etterhvert også. Synes kanskje Kristina Bille skulle fått sjansen på kanten i går, Larvik hadde ingenting å tape på det. 

Målscorer fra kampen finner du her: http://www.handball.no/kamp.asp?KampId=898581

Nå er det kampen mot FTC som gjelder for Larvik og de har vel dratt til Ungarn allerede. Kampen går på søndag og jeg kommer med mere info :)

 

Byåsen - Larvik

Nok en gang har Byåsens spillere godt ut å sagt at de har troa på at de skal slå Larvik. Kan de klare det denne gangen?

Det er ikke første gang de sier at de skal slå dem. De var nærme i sluttspillet i fjorårets sesongen, da ledet Byåsen hele kampen igjennom men Larvik scoret vinnermålet 3 sekunder før slutt. Kanskje det bare er meningen at Larvik skal vinne alle kampene i Postligaen? Vi får vente å se! 

Du kan se kampen på TV2 sport og sumo fra klokken 19.00 i kveld. (Sorry for sent innlegg)  
 
 

Larvik - Tertnes, en seier og et tap.

Det ble både en seier og et tap i Arena Larvik i går, da Tertnes og Larvik møttes to ganger. Første gangen var det vanlig seriemøte mellom lagene og Larvik vant uten å imponere. Det ble lite tempo i spillet og Larvik misbrukte flere gode sjanser. Bergenser laget hang derfor med i en god stund ut i første omgang, men hjemmelaget ledet med fire mål til pause. De ledet med mellom 7-8 mål i andre omgang og vant tilslutt 29-21.  Det er en del som skal forbedres til lørdagen, men jeg regner med at det er tente og klare jenter som møter opp i Arena Larvik da. 

Du kan se bilder fra kampen HER 

Ellers var Golde Goal på besøk i Arena Larvik i går og det ble en smertefullopplevelse for de fleste. Jentene fikk på seg støtbånd og gutta kunne påføre dem støt når de ville. Det sies at bilder sier mer enn 1000 ord og det er sant i dette tilfelle. HER kan du se bildene fra den kampen og det ser ut som om Linka har fått gjennomgå. Larvik tapte kampen, men det sier seg kanskje selv. Du kan se innslaget på GOLDEN GOAL FREDAG 19.OKTOBER!! Altså neste fredag. 

...
HAHAHAHAA, JEG MÅ LE. FOR ET UTTRYK!!

Foto: Mats Grimsæth :)  

Ubeseiret (250 kamper)

 
Larvik feiret 250 kamper som ubeseiret i seriesammenheng på best mulig måte da Stabæk ble nedsablet i Nadderudhallen i kveld. Det stod 20-7 til pause, og 39-20 når det hele var over.

Om det var statistikken som stod på spill eller at man forventet tøff motstand som var utslagsgivende for at Larvik så sylskarpe ut fra start vites ikke. Det lyste av vilje over hele linja og samtlige hadde tatt på seg sprintskoene

Hovedtrener Ole Gustav Gjekstad var full av lovord etter kampen.

-Veldig godt fornøyd med innstilling og gjennomføring. Første omgang blir jo rett og slett en makt demonstrasjon. Det var mange som var på hogget og gode i kveld.

-Lene stod utrolig godt i mål, og det var godt å se at hun er i form før alvoret starter i Champions League. Hun kom opp 20 meget gode redninger i dag.

Linn Jørum Sulland måtte stå over kampen mot Sola på grunn av et overtråkk på mandagstreningen. Mot gamle lagvenninner var hun i fyr og flamme.

-Vi var i tvil om det var lurt og spille. Dersom det er sånn hun fremstår som halvskadet gleder jeg meg til fortsettelsen, gliser Ole Gustav avslutningsvis.

KAMPFAKTA


Jeg kommer med mer info og masse bilder i morgen. Har fått prøvd ut mitt nye kamera og tror bildene ble veldig bra. Skal fikse de nå :) 

Stabæk - Larvik

Da er det på tide med ny kamp igjen, og Larvik møter Stabæk på bortebane. Jeg skal i hallen så da blir det nok litt bilder :)  Kampen starter 18.00, du kan se den på sumo!!   

Videre i NM!!

Det ble som ventet Larvik som tok steget videre mot Cupfinalen i Oslo Spektrum da Sola var motstander i 4. runde i Cupen. De rundt 400 tilskuerne i den gamle ?storstua? Bergslihallen laget en fin ramme rundt kampen.

Larvik stilte til kamp med enda en spiller, på en fra før lang skadeliste. Linn Jørum Sulland tråkket over på mandagstreningen, og måtte se kampen fra sidelinjen.
Det stoppet ikke løpsvillige Larvik-spillere fra å kjøre over Sola før pause. Larvik ledet 20-12 anført av scoringsvillige Anja Edin, Gro Hammerseng og Linn-Kristin Riegelhuth Koren. Sistnevnte i rollen som høyre back i hele første omgang.

Sola reduserte et par ganger i starten av andre omgang og var i en kort periode 6 mål bak. Larvik svarte kjapt, og avstanden økte støtt og stadig utover omgangen.

Kampen ble avsluttet på aller beste måte da Sara Breistøl tricket inn mål nummer 38 fra en vinkel som nærmet seg parkeringsplassen nedenfor Bergslihallen.

Kvartfinalene trekkes i morgen, torsdag, klokken 1200. Trekningen streames på nett. Sewww.handball.no for mer informasjon i morgen.

Vi retter en stor takk til Halsen Håndball for et meget godt gjennomført arrangement.

Larviks lag og målscorere:

Anja Edin 10

Linn-Kristin R. Koren 9

Gro Hammerseng 8

Isabel Blanco 4

Karoline D. Breivang 2

Pernille Wibe 2

Thea Mørk 1

Sara Breistøl 1

Kristina Bille 1

Mie S. Sando

Lene Rantala

//bilde og tekst fra larvikhk.no 

Seier over Glassverket

Hjemmepremieren i Postenligaen endte med en enkel seier mot Glassverket 28-17. Larvik ledet 16-9 til pause mot et taktisk klokt Glassverket.

  

Hjemmepremieren i Postenligaen endte med en enkel seier mot Glassverket 28-17. Larvik ledet 16-9 til pause mot et taktisk klokt Glassverket.

Bortelaget spilte med stor tålmodighet med ballen i laget, det medførte at Larvik aldri fikk satt det ønskede tempoet i kampen. Larvik fikk riktignok en god start på kampen, og etter drøye 10 minutter stod det 7-2 på tavla. Det ga bud om en fartsfylt og målrik kamp fra Larviks side, men de siste 20 minuttene av omgangen produserte man ikke mer en 9 mål.

Det skyldtes ikke akkurat mangel på sjanser, de var det nok av, men en særdeles opplagt Alma Hasanic i målet til gjestene. Hun gjennomførte en bortimot perfekt kamp og reddet sine lagvenninner fra et langt større tap.

Selv på en dag hvor ikke alt stemte, var Larvik som ventet langt bedre enn Glassverket. Anja Edin presenterte seg på en god måte foran sitt nye hjemmepublikum. Hun ble Larviks toppscorer med 7 mål, og en jury kåret henne fortjent til hjemmelagets beste spiller.

Kampens lave tempo til tross, i perioder viste Larvik at vi kan forvente oss et lag som ønsker å løpe mye og spille hurtig håndball i tiden som kommer.

Hos Glassverket var nevnte Hasanic best, etterfulgt av bakspiller Veronica Kristiansen som ble sitt lags toppscorer med 7 mål.

Neste oppgave for Larvik er 4. rundekampen mot Sola førstkommende onsdag. Kampens spilles kl. 1730 i Bergslihallen.

Kampfakta Larvik ? Glassverket  

Stem på din favoritt på 1881 børsen

// bilde og tekst er hentet fra larvikhk.no :) 

Seier i første kamp :D

Larvik åpnet Postenligasesongen på best mulig måte. Sola ble overkjørt i egen hall.

Første omgang var ikke direkte jevnspilt, men Larvik slet noe med å få kontroll på Sola i eget forsvar. Fremover på banen ble det vist mye god håndball, anført av en meget opplagt Thea Mørk.

Thea var veldig effektiv i kveld og satte inn 7 baller i Solas mål på den omgangen hun spilte. En jury stemte henne frem som Larviks beste i kveld.

-Thea hadde en imponerende uttelling, med meget bra skuddvarianter i trengte posisjoner, skryter Ole Gustav Gjekstad.

Andre omgang ble fullstendig dominert av Larvik som vant omgangen hele 26-4.

-Meget bra aggressivitet i forsvarsspillet, med en meget god Lene Rantala i mål ga full uttelling for oss i andre omgang.

Jentene ble enige om at det vi viste bakover i første omgang ikke var bra nok. Etter pause var vi rett og slett gode, og vi trommer på helt til siste slutt, avslutter Ole Gustav.

Målscorere for Larvik:

Anja Marie Edin 7

Thea Mørk 7

Linn J. Sulland 6

Linn-Kr. R. Koren 6

Isabel Blanco 5

Gro Hammerseng 5

Kristina Bille 5

Pernille Wibe 2

Sara Breistøl 1

 

Lørdag spiller Larvik sin første hjemmekamp for sesongen når Glassverket gjester Arena Larvik. Kampstart kl. 1800.

//hentet fra larvikhk.no 

Jakten på nummer 15...

Larvik starter Postenligasesongen, og jakten på det 15. seriemesterskapet, borte mot Sola søndag. Larvik reiser til Sola med en noe redusert tropp.

Det bekymrer ikke hovedtrener Ole Gustav Gjekstad som er fornøyd med et han har sett av laget de siste ukene.

-Denne sesongen har vi heldigvis en bredere stall enn i fjor. Vi har fått inn tre nye spillere, også har vi fått Gro tilbake.  Selv om vi akkurat nå har mye kvalitet på sidelinja med skader, har det sett veldig bra ut i det siste. Det er bra trykk på treningene og cupkampene har vært bra.

Mot Sola seriedebuterer Anja Edin og Kristina Bille for Larvik, i tillegg gjør Gro Hammerseng come back i denne sammenhengen. Ole Gustav er godt fornøyd med det han har sett fra disse til nå.

-Anja har vært et friskt pust for oss. Hun har glidd godt inn i laget på kort tid, og hun har virkelig brukt de mange ferdighetene sine på en effektiv måte. I tillegg har hun bydd på noen spektakulære varianter når anledningen har vært der.

-Kristina har dessverre måttet vente litt på å slippe til i obligatoriske kamper, men nå er overgangen hennes godkjent. Hun trengs nå, for det har blitt mye på Linn og Linka i det siste. Bille har de kvalitetene som skal til for å bidra i laget, med bred erfaring fra det danske landslaget, og klubber som Viborg, Aalborg DH og Krim Ljubljana.

-Gro var vi spente på etter ett års fravær fra håndballbanen. Det vi har sett til nå har vært veldig bra. Hun er så absolutt tilbake, og jeg tror at hun har en veldig bra sesong i vente. Vi ser allerede nå mye av den råskapen som har kjennetegnet Gro når hun har vært frisk og på topp i tidligere sesonger.

I tillegg til de tre nevnte er Ole Gustav også veldig tilfreds med det han har sett av OL-spillerne til nå.

-De hadde en meget tøff sommer med mange samlingsdøgn og et langt mesterskap. Det endte som kjent med en ?happy ending?, noe som helt sikkert har tilført litt energi til disse.
Kari Mette er dessverre fortsatt skadet, mens Linn, Linka og Karo har spilt meget solid etter OL, det er ingenting som antyder at de ikke er sugne på mer suksess, avslutter Ole Gustav.

Disse spiller mot Sola:

Lene Rantala, Anja Edin, Sara Breistøl, Isabel Blanco, Karoline Dyhre Breivang, Gro Hammerseng, Linn-Kristin Riegelhuth Koren, Linn Jørum Sulland, Thea Mørk, Pernille Wibe, Mie Sando og Kristina Bille.

Se kampen på TV2 Sumo kl. 1800.

Etter kampen stemmer du på banens beste på 1881 børsen eller på 1881 børsen- Larvik  

//hentet fra larvikhk.no! 

Postligaen 2012/2013

I dag starter serien for fullt, endelg :) Byåsen møtte Oppsal tidligere denne uken, og det ble en klar seier til førstenevnte. De går i nye dueller klokken 16.00 i dag, og da møter de Levanger. Kan de vippe Byåsen av pinnen? 

''Det vil bli sendt flere håndballkamper på TV enn noeng gang tidligere. TV2 har gjort TV2 sport til en gratis kanal, mens på TV2 sumo må du ha abonnement for å se kamper. Med unntak av hjemmekampene til Vipers som spilles i Karusshallen, skal alle Postligakampen sendes på TV2 sumo'' (handball.no).  Det vil si at hvis du er skikkelig håndballinteressert så burde du skaffe deg sumo, og det får du gjort HER!! Du får tre måneder Sumo SPORT for 299,- eller du kan kjøpe Sumo GULL (da kan du se alt fra underholdning, nyheter, sport, ++) for 399,-. Du kan spare 298/288 kr på disse pakkene!  

Disse kampene sendes på sumo i dag:

Byåsen - Levanger kl 16.00  
Glassverket - Tertnes kl 16.00
Vipers møter Gjøvik, men denne blir da ikke sendt. 

Disse kampene sendes på sumo i morgen:
Sola - Larvik HK kl 18.00 
Stabæk - Flint kl 18.00 


Her er bilder fra fjorårets sesong for Larvik, ser frem til en ny sesong :) 


Postligaen 2012/2013

Snart er det en ny sesong på gang og jeg tror det kan bli veldig jevnt. Jeg følger som sagt mest med på Larvik, har sett litt på de andre lagene også nå i det siste. Oppsal som har rykket opp tror jeg kan bli et tøft lag å møte for flere av de andre i serien, de slo bl.a Storhamar i en oppkjøirngsturnering. Oppkjøring er oppkjøring, men jeg tror de kan bli tøffe. 

1. Larvik - Jeg tror ikke noen lag har sjanse til å slå disse. Gro Hammerseng er tilbake, Anja Edin, Kristina Bille og Kristine Breistøl har kommet inn på laget. Laget noe svakere enn i fjor, tiltross for at Amanda Kurtovic har dratt til Viborg. I tillegg er jo både Tine Stange og Nora Mørk ute, men det var ikke med så mye i fjor heller. Tror Larvik fortsetter å være nummer 1 i serien, men jeg håper de kanskje kan få litt kamp! 

2. Byåsen - I fjor fikk de tøff kamp av Storhamar, men det tviler jeg på at skjer i år. Kan kanskje få en litt kamp av Stabæk, men jeg tviler. 

3. Stabæk - De slet litt etter jul i fjor, men jeg tror dette laget har muligheter til en medalje. Det er et ungt lag, men de har en del rutine uansett. 

4 . Tertnes - De er et godt lag, men tror ikke det holder til medalje. Kanskje de kan overraske? 

5. Vipers Kristiansand - Kristine Lunde-Borgersen blir en sentral spiller for dette laget, men de har også fått inn noen gode spillere. Synes jeg leste at de fikk inn en tysk spiller eller noe sånt.   

6. Oppsal - Som sagt tror jeg dette laget kan nå langt og ihverfall få en sluttspillplass. De kom på 2.plass i Vestfjordcupen og det er en god prestasjon selv om det bare er oppkjøring. 

7.  Storhamar - Fra en bronse til en 7.plass, de har mistet flere sentrale spillere. I tillegg har de ikke fått hentet inn noen erstatter for Anja Edin, tror det kan bli en vanskelig sesong for Hamar laget. 

8. Levanger -  Har fått inn Mari Moldi og Hanna Yttereng fra Byåsen i troppen, tror de kan kapre den siste sluttspillplassen. 

9. Gjøvik - Setter de på en 9.plass, men tror kanskje de kan overraske og slå flere lag. De har fått inn flere forsterkninger, bl.a Kristin Saugstad og Sofia Berndtson fra Storhamar. 

10. Flint - De har verken hentet eller mistet noen spillere. Flint vant over Larvik i en treningskamp (Larvik spilte uten OL spillerne, Tonje L og Cecilie), men tror de kan være i fare for å rykke ned denne sesongen. 

11. Sola - Klarte såvidt  å berge plassen i fjor, tror kanskje de må ta den tunge veien ned til 1.divisjon etter denne sesongen. 

12.  Glassverket - Rykket opp denne sesongen, men tror de bare får spille en sesong i serien. Kan for all del overraske, man vet aldri! Første seriekamp er mellom Oppsal og Byåsen, 12.september. Larvik spiller sin første kamp søndag borte mot Sola søndag 16.09 :) Se hele terminlista HER