Sluttspill 2011/2012

Larvik - Byåsen i bilder

Bildene kom ikke før i dag, siden jeg jobbet til 17.00 i går også var jeg ikke helt i form. Fikk ikke fikset bildene før sent i går kveld (da orket jeg, haha). Bedre sent enn aldri :) 
Se flere bilder her:  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.359355457445550.74205.162364813811283&type=3 Gro var med på oppvarminga :) 


Byåsen :) 

 


Sjekk munnen til alle tre. Helt likt da, haha! =p 


Tonje og Karo ler alltid når de er sammen!! 

 


Marta Tomac :) 

 


Gro & Cecilie. 


Isabel, Kari Mette og Camilla. 


Nora er like blid som alltid. 


Tine K ble banens beste


Terese Pedersen fikk sølvstatuen og en sjekk. 


Dronninga får sjekken. 


Dronninga -  ingen over, ingen ved siden av!

 


Amanda og Tine S :) 

 


Karo fikk gullklokke :) 

 


Camilla måtte se på den. 

 


Amanda forlater Larvik, og fikk derfor blomster. 


JAAAAAAA! 

 
Som sagt ser du flere bilder på min facebookside, har lagt ut 145 bilder tilsammen. 
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.359355457445550.74205.162364813811283&type=3  

Seier + konkurranse :)

Jadda :D Larvik ble sluttspillmestere også!!! Det var vel spenning i de første 10 minuttene, men så dro Larvik sakte ifra! Bildene fra kampen kommer i løpet av kvelden/morgen kveld! 

''Årets sluttspillseier ble den 40. tittel for Larvik Håndballklubb. Byåsen klarte ikke å stå imot Larvik i den andre finalekampen. Larvik vant 28-16 og tok tittelen i sesongens siste kamp.

Larvik scoret først, og lot aldri Byåsen få lov til å gjøre returkampen i sluttspillfinalen like spennende som det var i Trondheim i midtuka.

Larvik ledet 6-4 midtveis i 1. omgang, og til pause var det allerede 14-7 til hjemmelaget. Til slutt endte det med 12 måls seier.

Linn Jørum Sulland ble toppscorer i begge sluttspillfinalene, denne gang med seks mål. Hun er også sesongens toppscorer for Larvik Håndballklubb.

Tonje Larsen har vært med på alle titlene Larvik har tatt, og kunne heve pokalen etter seieren i Arena Larvik. Les hva Marit Breivik synes om prestasjonen i VG Nett.

Her finner du fakta fra kampen. '' (Larvikhk.no) 

Vil også nevne at Tonje Larsen har vært med på å vinne ALLE tittlene sammen med klubben. RESPEKT!

Tittel nummer 40  

Amanda forlater nå Larvik, hun spilte ikke i dag (eller på onsdag) på grunn av skade. Hun utelukker ikke retur til Larvik:  http://www.op.no/larvikhk/article6034794.ece 


Nå har jeg også funnet noen ting å gi bort, så i løpet av uka skal jeg få fikset en konkurranse :) Så følg med!  

KAMP I DAG :D

Det er duket for et spennende returoppgjør i sluttspillfinalen mellom Larvik og Byåsen. Larvik jobbet seg til seier 27-26 i Trondheim onsdag ? det betyr at ingenting er avgjort på forhånd.

Slitekamp
Larvik måtte slite for seieren på onsdag etter at Byåsen sjokkåpnet kampen, og opparbeidet seg en ledelse på seks mål etter drøye 17 minutter i første omgang. Det ble lagt ned mye krefter på å kutte ned forspranget til pause, og selv om Byåsen stort sett var i føringen gjennom hele kampen var Larvik på skuddhold gjennom hele 2. omgang.  Nådeskuddet kom med tre sekunder igjen da Linn Jørum Sulland kriget seg igjennom Byåsen-forsvarets venstre side og plasserte ballen trygt i mål.

? Vi var ikke slått på fra start, forteller Tor Odvar Moen. Byåsen stupte i angrep og la et hardt trykk på forsvaret vårt. Vi ga også bort ballen altfor enkelt i starten, og ble hardt straffet med kontringer i mot. Men, dette er en gjeng som aldri gir seg, og selv om vi spillemessig ikke var helt på topp fikk vi betalt for å krige hele veien. Vi har tatt lærdom av dette, og jeg garanterer at vi får se en helt annen tenning fra start på lørdag. Først og fremst skal vi få orden på vårt varemerke ? det kompromissløse forsvarsspillet. Fremover på banen har vi perioder hvor vi gjør mye bra ? de periodene må bli lengre.

Skuffelse i Byåsen
Skuffelsen over tapet lå tjukt utenpå Byåsen-spillerne etter kampen på onsdag. Flere utalte at det dårligste laget vant. Den kjøper ikke Tor Odvar.

? Jeg registrerte det, og det var nok et utslag av enorm skuffelse etter kampen. De var gode for dagen, men vi var likevel bedre, selv om vi ikke leverte på topp. Håndballen er relativt nådesløst der. Det beste laget vinner kampen, avslutter Tor Odvar.

Sara tilbake
Larvik får tilbake Sara Breistøl til returkampen etter sju uker på sidelinjen med kjevebrudd. Resten av troppen er lik den som var i Trondheim på onsdag. Hos Byåsen meldes det om litt usikkerhet rundt Tonje Nøstvolds deltagelse i kampen. Hun var ved siden av Ida Alstad, den førende spilleren hos Byåsen på onsdag. I sluttminuttene pådro hun seg en smell i albuen. I følge Byåsens hjemmeside tas det en avgjørelse fredag kveld om Nøstvold skal bli med flyet ned til kampen.

Larvik - Byåsen, lørdag 28.april klokken 12.40 i Arena Larvik

Hvilken drakt?

I morgen er det siste kamp denne sesongen for Larvik, og der er selvfølgelig på plass!! Gleder meg :) 

Jeg ville ha en liten avstemning her nå, og jeg håper jeg får inn noen stemmer. Jeg lar rett og slett dere velge hvilen drakt jeg skal ha på meg i morgen, av alle ting. Disse har jeg: 


Linka sin hvite med nummer 11? 


Tonje sin hvite med nummer 2? 


Eller den svarte til Kari Mette med nummer 7? :) 

Best når det gjelder.

I den første finalen i sluttspillet for kvinner ledet Byåsen hele kampen - unntatt da fløyta gikk for siste gang. Larvik sikret seg seieren 27-26 to sekunder før slutt. Tonje Nøstvold  ble kåret til hjemmelagets beste spiller. Returkampen spilles lørdag kl 12.40.

Ikke siden cupfinalen i 2007 har Larvik tapt en kamp mot et norsk lag. Da ble Byåsen deres overkvinner. I onsdagens finale så det ut til at trønderjentene skulle klare det som mange har ment er umulig. De kom best i gang på bane A i Nidarøhallen, og det så ut som om jentene virkelig trodde på at de skulle klare det igjen.

Byåsen-spillerne gjorde forsvarsjobben godt og kunne dermed kontre inn enkle mål. Tonje Nøstvold brukte skuddarmen sin, og tyve minutter ut i kampen ledet hjemmelaget 13-7. Men de seiersvante gjestene har en egen evne til å reise seg. De fikk orden på spillet sitt og innen pausesignalet gikk var ledelsen redusert til to mål.

Etter hvilen jobbet hjemmelaget fortsatt godt i forsvar, men fremover på banen gikk det ikke så glatt. Etter tyve minutter var Larvik for første gang ajour, og resten av omgangen ble intens og spennende. Ida Alstad fikk prøve seg som målvakt et kort øyeblikk og gjorde en strålende redning til jubel fra de drøyt 1.100 på tribunen. Det ble til slutt Linn Jørum Sulland som satte inn seiersmålet bare to sekunder før full tid. Hun scoret hele ti ganger i denne kampen, og ble kåret til beste Larvik-spiller.

Lørdag formiddag møtes lagene til den siste finalen i Arena Larvik. Da kan Larvik sikre seg sitt ellevte sluttspillmesterskap. Men Byåsen har vist at det er mulig å stoppe dem.

Kampen sendes på TV 2 Zebra og Sumo kl 12.40.

//handball.no 

 
Endelig kamp igjen.

Fader som jeg gleder meg til i kveld, endelig håndball igjen :D Jeg har gått inn i en helvettes uke nå med tentamner, innleveringer og litt annet diverse.... så nå skal det bli godt å se favorittlaget spillet igjen, mot Byåsen. Kampen begynner 18.00 og går på Tv2 sumo :)   

Første sluttspillfinale i morgen

Onsdag starter finalespillet i Sluttspillet 2012 når Byåsen ta i mot Larvik til den første av to kamper. Larvik er i sin 11. finale totalt, og den 11. på rad.

Sluttspillet ble etablert i norsk håndball foran sesongen 1975-76 og ble spilt årlig frem til sesongen 1996-97, med et opphold i 1979-80. Foran sesongen 2004/05 ble sluttspillet tatt frem igjen, og Larvik har vunnet samtlige siden den gang.
Sluttspillet har vært avviklet i mange forskjellige former de siste 11 sesongene. Felles for dem alle er at Larvik har vunnet de 10 foregående.

Motivasjon nok

 I Larvik HK er man klare på at man vil til topps også denne gangen.

-Denne utgaven av sluttspillet handler om prestisje, og en pengepremie, og den vil vi gjerne ha, forteller Tor Odvar Moen. Byåsen sikret seg kvalifiseringsplassen til Champions League ved å slå ut Stabæk i semifinalen, og vi tok direkteplassen ved å vinne serien. Derfor handler det nok en gang om prestisjen lagene i mellom. Byåsen vil gjøre alt de kan for å ta oss. Det er motivasjon nok for oss. Vi vil fortsatt vinne alt vi er med på.


Sluttspills-spesialistene

Larvik har som nevnt vunnet 10 sluttspill totalt, og det på 11 forsøk. I 1993/94 ble stopp i semifinalen mot Lunner i Bergslihallen, da ble det tap etter ekstraomganger. Byåsen har vært Larviks finalemotstander i 7 av de foregående finalene. 

-De siste syv- åtte årene har vi jo vært favoritter hver gang, og holdt unna for de andre, nevner Tor Odvar. De tre første var nok de vanskligste å vinne. De tittlene tok vi i en periode hvor vi ikke var det dominerende laget i Norge. Den gangen opplevde jeg det slik at sluttspillet var et ork for mange. Litt rart, for før sesongen oppga de fleste at en plass i sluttspillet var målet, men når man først kom dit var det ikke like viktig lenger. Tror vel det var mye av årsaken at det ble lagt bort etter sesongen 1996-97, og ikke tatt opp igjen før 2004/05. Vi så i alle fall muligheten til å vinne tittler den gangen, og vant de tre siste som ble arrangert, to av dem mot Byåsen, avslutter Tor Odvar.

Lettet på trykket

Larvik har som vanlig hatt en hektisk vår hvor kampene har kommet tett som hagl. Hele 23 kamper har laget spilt fra 8. januar til 14. april. Det er til sammenligning en kamp mer enn en sesong i Postenligaen, og det på drøyt tre måneder.

-Vi har hatt to spillere på samling i forrige uke. De har selvfølgelig fulgt programmet der, forteller Tor Odvar. De som har vært hos oss fikk en roligere uke enn de har hatt på lenge.Vi trente et par håndballøkter i starten av uka, og fra onsdag ble det gitt egentrening frem til mandag. Det tror jeg vi vil få betalt for når vi går inn i finalespillet. Det var behov for en liten "lufteluke" for å skaffe seg litt overskudd. Vi er klare på onsdag, avslutter Tor Odvar.  

 

// larvikhk.no 

BILDER LARVIK - STORHAMAR

 

 

 

 


Ikke verst å få 3 av 4 favorittspillere på et bilde. :- D 


Årets keeper i Postligaen


Isa og Kari måtte bukke for seg selv når Linka fikk ''Beste høyrekant'' prisen. De andre ville ikke ha dem med i gjengen :-p 


Beste høyrebacken i PostligaenSøskenkjærligheeeet 


Banens beste for Storhamar


Banens beste for LarvikFlere bilder finner du på larvikognorge.blogg.no på facebook. 

Utklassing.no

Det var bare et lag på banen i dag, nemlig Larvik Håndballklubb. Det tok fem minutter så ledet de 6-1, og de beholdt den store ledelsen hele kampen igjennom. Det var kontringer i fleng, og Thea Mørk var rett og slett fantastisk på venstrekanten i dag. Cecilie Leganger stengte buret i perioder, forsvaret sto bra, Tine K løp inn masse kontringer, Nora var god, Linka bidro med fem mål på seks forsøk, osv. I dag funket egentlig det meste, det ble 19 bom og 39 mål på jentene. Det synes jeg vi skal være veldig fornøyde med!! 

Har tatt masse bilder, men de kommer ikke før i morgen eller på mandag :-) Vi blogges senere!

 
Funnet på ht.no, det er ikke i fra dagens kamp.  

Larvik - Storhamar

I dag braker det løs i Arena Larvik klokken 19.00, kampen kan du se på sumo. Jeg stikker om en times tid, gleder meg masse som vanlig. Vi skal først innom Ikea for å spise middag før vi reiser videre nedover til Larvik, så dette blir bra. Kjøttbullar <3 Haha! 
Storhamar må vinne med sju mål for å gå videre til finalen, jeg tviler på at det skjer! Heia Larvik <3


Storhamar - Larvik

Etter en kjedelig togtur med bare vann og skog kom vi oss frem til Hamar. Vi fant til og med bussen vi skulle ta, ikke verst. Det som var litt verre var å finne ut hvor vi skulle av for det visste vi ikke, heldgvis så var det en snill mann som hjalp oss med det. Han gikk av før oss, men forklarte hvor hallen var! Vi klarte selvfølgelig kjøre forbi den bussstoppen vi skulle av på da, men vi stoppa på neste. Det ble litt lengre å gå, men da ble det ihvertfall litt trim. Jeg og venninna mi måtte stå å vente i et kvarter før vi fikk kjøpt billett (vi var der 15.45), men det gikk greit. Vi sto som nummer tre i køen, så da fikk vi i hvertfall plass. Ellers måtte vi sitte i hallen i hele to timer før kampen startet, men det var jo verdt det. Selv om det var utrooooolig kjedelig! 

Kampen var veldig jevn egentlig hele veien, noe jeg synes var bra. Det hadde vært kjedelig hvis Larvik hadde dratt i fra med en gang og ledet med 10 mål liksom...  Stemningen i hallen var god, selv om det bare var 403 tilskuere der. Jeg prøvde å heie litt på Larvik da, men når alle andre heier på Storhamar ble det litt vanskelig. Larvik ledet vel storsett hele veien, men Storhamar kom seg opp på uavgjort etter hvilen. På slutten takket Larvik for seg og vant 31-25 :- ) Vi måtte gå før kampen var ferdig siden vi måtte rekke bussen. Vi håpet at vi rakk hele, men Ole Gustav ødela det med å ta timeout 20 sekunder før slutt. + at gulvet skulle tørkes 100 ganger de siste 10 minuttene. 
Man så at det var et nytt lag på banen der i går, og det var mange av jenter som ville vise seg frem. Selv om det ikke var Buducnost som sto på andre siden, så var det allikevel en god kamp av Larvik. Jeg tror at de hadde fått til et bedre resualtat mot Buducnost hvis de hadde spilt som i går. Linn Jørum Sulland banket inn flere mål, Tine K var god, Nora scoret fire mål (se to av dem HER og HER), Kari Mette sto godt i forsvar og scorte på den sjansen hun fikk, Linka var god (til tross for straffebom), osv, osv - Lettere sagt: Alle bidro med noe positivt!!. Det var selvfølgelig et par feil og bom her og der, men en klar forbedring fra helgen. Ellers må jeg si at det var mye rar dømming i går. På den ene siden ble det blåst straffe, mens på den andre siden ble det brøyt. Larvik fikk noen fordeler, og det kan har vært litt av grunnen til at de dro i fra på slutten. By the way: Gro Hammerseng var med på oppvarminga i går, også hadde hun med seg litt Mio (Ikke på oppvarminga selvfølgelig). Han var bare sååå nydelig :) 

Jeg tok faktisk bare litt over 150 bilder i går... Pleier som regel å fylle opp minnebrikka (500 bilder), men i går la jeg bort kamera i løpet av store deler av kampen. Lyset er ikke så bra i Prestrudhallen, og da blir også bildene så som så. I Arena Larvik er det såkalt ''TV/foto'' lys, og da blir bildene mye bedre. Merket det når jeg har vært i Nadderudhallen og Nye Njårdhallen også, bildene blir ikke like bra som i Larvik. 

 
She is baaaack :) 


Venninnen :) 


Så søte :D 


Det ble en søskenduell i går, Betina vant klart. Måtte redigere det litt :- D  - Tine K og Kari Mette


Tonje og Lise hadde det morro : ) Nora var fornøyd i går!

Du finner som alltid flere bilder på fansiden på facebook (skal legge de ut i løpet av dagen). 

Ellers ble jeg litt flau i går da, når jeg skulle på do i pausen. Det har seg sånn at vi må gå forbi garderobene til spillerne for å komme seg på en do. Også hadde noen låst garderobe døra til Larvik, og når jeg skulle gå forbi så sto ALLE spillerne der. Som alltid feiget jeg jo ut, og turte ikke å si noe.. så jeg gikk bare å så ned i bakken og ble sikkert en smule rød i ansiktet. Haha :-p Hadde jo på meg drakta mi da, så de skjønte vel at jeg heiet på dem. Jaja, sånn går det! 

Resultatet mellom Stabæk og Byåsen ble 24-29!! :)  

She is back!

video:mov0019


Såååå glad blir man når man scorer mål. Dette var Noras andre mål :) Første video kan du se HER

Det første målet etter comebacket

video:mov0018


Her scorer Nora sitt første mål siden Champions League finalen i mai 2011 :-) 

Ut på tuuuuur

Ja, da skal jeg en tur til Hamar i dag! Gleder meg masse, for jeg skal se Storhamar - Larvik sammen med min venninne :- D 
Vi må reise allerede klokken 14.00, også er vi i Hamar i 15.00 tiden, før vi må ta en eller annen buss til hallen. Har fått forklaring på hvilken buss, så vi satser på at det går bra. Dørene åpnes allerede klokken 16.00, så vi er der heldigvis før det. Regner med at kanskje mange er på jobb og ikke får kommet med engang.   Før vi drar så har jeg egentlig 100 ting å gjøre - spise frokost, hente lillebroren min og levere han på jobben hos mamma (hun slutter 17.00 i dag, og da får ingen hentet lillebroren min.. så da må jeg levere han der før jeg drar), lufte og mate hunden, osv, osv... Så vi blogges sikkert senere i kveld eller i morgen. 

Jeg er usikker på om kampen går på sumo, men den begynner ihvertfall 18.00!! 

Møter Storhamar..

Larvik trakk Storhamar i semifinalen, mens Byåsen møter Stabæk. Kampene spilles 11. og 14/15. april, Larvik og Byåsen starter med bortekamper. 

Storhamar melder om at de har lyst på semifinalen fest, og de forsøker å få leid OL amfiet. Først må de ha penger, men hvis noen velger å støtte de i dette prosjektet så kan de slippe folk gratis inn. Les mer her: 
http://sport.h-a.no/sport/handball/article230921.ece 

Hadde jo vært gøy å fått med seg det, egentlig. Får se om det blir noe av, så kanskje jeg tar turen.. Påskeferien er jo ferdig for de fleste den dagen, men jeg har to dager ekstra med fri!  


Søskene Riegelhuth møtes til nok en duell denne sesongen! 

Husk å stemme på månedens spiller HER!!!!

Sluttspillet starter i morgen

Sluttspillet for kvinner 2011/12

Selv om seriespillet for kvinner er ferdigspilt, er det fortsatt mange kamper igjen av Postenligaen 2011/12. Årets sluttspill vil ha en helt ny variant der åtte lag går til sluttspillet som starter 27. mars. Finalene spilles 25. og 28. april.

Kvartfinaler
Larvik og Byåsen går direkte til semifinaler som nummer 1 og 2 i årets liga, mens de øvrige seks lagene er inndelt i to grupper som spiller enkel serie. 

Kampdatoer for kvartfinalene er 27., 29. og 31. mars.

Gruppe 1: Storhamar, Vipers og Flint. Se kampoppsettet

Gruppe 2: Stabæk, Tertnes og Gjøvik. Se kampoppsettet

 

Vinneren av hver gruppe går til semifinale. 
 

Semifinaler
De to gruppevinnerne trekkes mot Larvik og Byåsen, og kampene spilles 11. og 14. april. Byåsen og Larvik åpner med bortekamp.

Finaler
Finalene i årets Sluttspill spilles 25. og 28. april. Det høyest rangerte laget i Postenligaen starter med bortekamp. Vinneren av sluttspillet vil få spille kvalifisering til Champions League neste sesong. 

Premier
Sluttspillfinalistenen får trofe og individuelle premier. Vinnerlaget mottar 160.000 kroner, nummer to får 80.000 kroner og de tapende semifinalistene får med seg 30.000 kroner for innsatsen.

 


Larvik vant serien, klarer de å vinne sluttspillet også? 


Forhåpentligvis får jeg dratt til Larvik den 14.april, hvis jeg ikke skal jobbe. Håper også at jeg får med meg finalen, men vi får se :) 

> Hvem tror du går videre til semifinalene?